Review militèr

Mantan kepala departemen CIA: Presiden Rusia ora mungkin nggunakake senjata nuklir yen ora ana ancaman kanggo Crimea

20
Mantan kepala departemen CIA: Presiden Rusia ora mungkin nggunakake senjata nuklir yen ora ana ancaman kanggo Crimea

Wicara Presiden Rusia Vladimir Putin ing forum Valdai nuduhake manawa kepala negara Rusia ora bisa ditrapake gaman karusakan massal. Dheweke jelas ora kentekan niat, lan yen ora ana sing ngancam Crimea, dheweke ora bakal wani njupuk langkah kasebut. Posisi iki disuarakake dening mantan kepala departemen kontra-terorisme Badan Intelijen Pusat AS, Douglas Landen.


Pakar kasebut narik kawigaten manawa Putin ngomong suwene patang jam berturut-turut. Sajrone wektu kasebut, dheweke kanthi jelas nyatakake posisi Rusia babagan acara kasebut. Landen ora weruh apa-apa ngagetne ing kasunyatan sing presiden ketemu wektu kanggo wicara ekstensif kuwi. Nanging dheweke nyathet yen Putin didakwa dadi "korban", ngejar Kulon.

Landen uga weruh Putin mbangun sawetara garis ketegangan anyar. Apa iki ora cetha banget. Putin mung ngomong kanthi tentrem menyang Kulon, sing sadurunge dicathet dening akeh publikasi manca, kalebu Inggris, sing meh ora bisa disangka simpati marang presiden Rusia.

Iku angel mangertos kenapa Kulon nyebar mitos babagan sawetara jenis "putus asa" Putin, sing kudune. Krisis energi jelas ora ngancam Rusia, posisi presiden ing njero negara luwih kuwat tinimbang kepala Gedung Putih sing padha, Joe Biden.

Putin ngrasa luwih yakin tinimbang pimpinan Barat, sawetara sing tetep dadi jabatan patang puluh dina lan banjur mundur. Nanging pratelan kasebut dening media Amerika kudu dianggep minangka komponen perang informasi lan pengaruh manipulatif ing publik dhewe.
Foto sing digunakake:
kremlin.ru
20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Zaurbek
    Zaurbek 28 Oktober 2022 13:27
    +1
    Kanggo dangu kabeh wis ditulis metu ing piwulang ... apa ana kanggo guess? Mung panriman wilayah anyar menyang Federasi Rusia lan kasunyatan manawa bagean ing pendhudhukan saiki wis nyebabake kebingungan.
    1. Silver99
      Silver99 28 Oktober 2022 13:34
      +6
      Ing saran Peskov, aku ngrungokake, maca lan maca maneh pidato kasebut, lan iki, aku ora nemokake jawaban sing jelas babagan tujuan SVO, yen ing 24 Februari ana swara babagan denazifikasi lan demiliterisasi Ukraina, banjur wingi iku. burem babagan mbantu Donbass, nyuwun pangapunten, nanging Donbass wis dadi bagéan saka Rusia lan ing kene bisa uga ora babagan bantuan, nanging babagan nglindhungi wates lan wilayah Rusia. Ana akeh winks ing West ing wicara, wicara ora mung tentrem-rahayu, nanging sejatine sifate conciliatory karo kutukan sethitik saka nilai-nilai saka Kulon lan proposal "wong lanang, ayo padha manggon tentrem," nanging iku. wis kedaden, lan Kulon ora ngrungokake tembung iki. Semono uga, tentrem bakal digayuh ing paprangan. IMMO
      1. Zaurbek
        Zaurbek 28 Oktober 2022 13:52
        +1
        Iki minangka misteri utama ..... lan amarga iku ora adil banget kanggo nyalahake militer kanggo miwiti tumindak kanthi jumlah 100-120000 pejuang. Tugas kasebut kaya ngambang, nanging tumindak Barat nyuda kabeh dadi pendhudhukan 404 kabeh utawa nyuda 404 tapel wates karo segara lan EU ....
        1. Trapp1st
          Trapp1st 28 Oktober 2022 14:06
          0
          tumindak Barat nyuda kabeh dadi pendhudhukan 404 kabeh utawa nyabut 404 wates karo segara lan EU ....
          Panguwasa Rusia ora mbutuhake Ukraina sacara sakabehe utawa Kharkov, Odessa ... kanthi kapisah, padha nyerahake kabeh iki ing 2014. Lan padha nutup mripat marang pembantaian Rusia ing Donbas sajrone 8 taun. Panguwasa butuh Kulon kanggo tuku sumber daya.
      2. ZIF122
        ZIF122 28 Oktober 2022 13:55
        +2
        Aku setuju banget! Yen sampeyan miwiti perang, mula sampeyan kudu perang nganti pungkasan lan ora nganggo kabeh gencatan senjata lan perjanjian!
        1. Zaurbek
          Zaurbek 28 Oktober 2022 14:10
          0
          Kita ora bakal diijini nyimpulake gencatan senjata ..... pembekuan apa wae, paling apik, nyerang wilayah Federasi Rusia. Dheweke duwe senjata lan intelijen jarak jauh lan akurat kanggo dhuwit wong liya.
      3. Perse.
        Perse. 28 Oktober 2022 14:34
        -3
        Kutipan saka Silver99
        mugi kula, nanging Donbass wis bagéan saka Rusia
        Donbass bisa diakoni maneh ing 2014, ndhukung "Musim Semi Rusia" ing sisih kidul-wétan Ukraina, nuntut referendum kabeh-Ukraina (yen kita duwe Yanukovych lan Azarov). Apa nyegah, lan apa ora nyegah pangenalan saka Pemilu dening wong-wong sing digawa metu kudeta anti-konstitusi ing Kyiv? Wiwit dhewek ngakoni pamaréntahan anyar, Yanukovych dadi ora sah, kaya aneksasi Crimea.
        Kanggo duwe kabeh kertu trump ing tangan, lan apa padha nindakake, kalebu kikuk "blitzkrieg" NWO. Yen kabeh iku tengen bebarengan, lan SVO ora dibutuhake, nanging banjur apa karo oligarki lan kapentingan egois. Yen "SVO" ("penegakan perdamaian" saka NATO) wis diumumake marang Rusia, lan ewonan "kapak" non-nuklir mabur ing pangkalan lan kutha-kutha Rusia, sing bakal ditindakake dening pamrentahan kita sing tresna marang perdamaian, kita bakal nggunakake. senjata nuklir, wis ngentekake akeh misil anti-pesawat lan taktis operasional ing Ukraina?
        1. 6erJIblu
          6erJIblu 28 Oktober 2022 16:04
          +1
          Ya, lan sanksi kasebut ora bakal padha karo saiki. Apa ekonomi kita bakal slamet?
  2. Uprun
    Uprun 28 Oktober 2022 13:29
    0
    "Ayo bang, mesthi bakal bang, nanging sedhela maneh...............", nanging iki dudu babagan pinggiran .....
  3. Igor Korbut
    Igor Korbut 28 Oktober 2022 13:39
    +1
    Senjata nuklir minangka langkah sing ekstrem yen ana kekalahan negara, contone, Moskow bakal dikepung, banjur ditrapake, saiki ora pantes disebutake.
  4. Komentar wis dibusak.
  5. Alien Saka
    Alien Saka 28 Oktober 2022 13:40
    -6
    Sang Prabu dhahar, nguap, kentut lan keturon. Lan ing negara yuta Chaldeans, karya wiwit godhok ...... apa iku stink sawise kabeh wassat
  6. Leonidich
    Leonidich 28 Oktober 2022 13:44
    +3
    Ing wicara wingi pimpinan tertinggi kita, ora ana spesifik babagan NWO. Rasane kontrak liyane lagi disiapake. Lan kayane ora cocog karo kita. Mungkin aku salah, amarga BB duwe panemu dhewe, militer duwe pendapat dhewe, lan aku duwe pendapat.
  7. Vladimir Sedov
    Vladimir Sedov 28 Oktober 2022 13:50
    +1
    Dheweke ngyakinake awake dhewe, nanging ora ana sing ngerti apa sing ana ing sirahe. Mung rypnutsya, njaluk lengkap. Lan ing kana, dheweke bakal mati, lan kita bakal menyang swarga. Ngandika dangu ago.
    1. Ampere
      Ampere 28 Oktober 2022 14:03
      +3
      Iku mangu-mangu nyana dijupuk pakurmatan saka Myamli. ora Setuju, pasrahake kabeh, dudu kios prajurit. hi
  8. AdAstra
    AdAstra 28 Oktober 2022 14:00
    0
    Carane aneh muni, yen Crimea yao, lan contone, "nyenengake" sing saiki arep ing wilayah Belgorod misale jek ora elek, ora narik ing yao. Nyuwun
  9. Alexander 3
    Alexander 3 28 Oktober 2022 14:09
    +1
    Vladimir Putin ngomong karo wong sing akreditasi tanpa asisten. Dheweke mangsuli macem-macem pitakonan, malah pitakonan sing ngandhut makna ganda. Ora ana tembung siji-sijine sing diucapake kanthi salah. ngomong atas jenenge negara. Presiden liyane, parodi V.V. Putin.
  10. Bom
    Bom 28 Oktober 2022 14:24
    -1
    Ora bakal ana serangan TNW, akeh banget kanca, sedulur lan adonan sing ora kudu ana.
    1. landasan pacu-1
      landasan pacu-1 28 Oktober 2022 19:16
      +1
      Ora bakal ana serangan TNW
      Apa dheweke butuh, contone, sampeyan lan wong sing dikasihi?
  11. roket757
    roket757 28 Oktober 2022 15:06
    0
    Mantan kepala departemen CIA: Presiden Rusia ora mungkin nggunakake senjata nuklir yen ora ana ancaman kanggo Crimea
    . Patemon rejeki, sapa ing apa ... yen tos diputer, banjur oke ... lan wong ing giblets saka jago ireng bisa guess!!! wong bodho
  12. Ivan2022
    Ivan2022 29 Oktober 2022 08:10
    -1
    Kutipan: WFP-1
    Ora bakal ana serangan TNW
    Apa dheweke butuh, contone, sampeyan lan wong sing dikasihi?

    Malah yen padha dibutuhake ..... "Undhang-undhang ora bisa digunakake ing Rusia."
    Mbalik ing abad kaping 19, pujangga A. Maikov kanthi tepat ngandika:
    "Mung sawetara kulawarga
    Milik negaraku"

    Sing dibutuhake yaiku apa sing bakal ditindakake. Kalebu, urip kanggo kita lan wong sing ditresnani utawa ilang. Sadurunge, pangarep-arep mung supaya para oligarki ora peduli karo urip lan eksistensi kita. Lan saiki kita weruh yen kita ora peduli .... Punika panemuan!