Review militèr

Borrell "mbenerake" wektu tundha investigasi sabotase ing pipa gas Rusia "ambane"

27
Borrell "mbenerake" wektu tundha investigasi sabotase ing pipa gas Rusia "ambane"

Saiki, ora ana sing mangu-mangu yen Barat tanggung jawab langsung kanggo sabotase ing pipa gas Rusia SP-1 lan SP-2.


Ing wektu sing padha, Amerika Serikat lan mitra-mitrane ngupayakake kabeh cara kanggo ndhelikake keterlibatan kasebut, kalebu kanthi nundha penyelidikan babagan kedadeyan kasebut.

Tegese, ora ana sing ngarepake investigasi sing objektif lan lengkap saka Kulon. Ing wektu sing padha, "alesan" sing digunakake dening perwakilan Uni Eropa kanggo mbenerake wektu tundha proses kasebut katon konyol.

Mangkono, kepala diplomasi Eropa, Josep Borrell, sajrone rapat paripurna menteri luar negeri Uni Eropa, ujar manawa investigasi kedadeyan ing pipa gas durung rampung, amarga para spesialis nemoni kesulitan sing serius. Miturut Presiden Parlemen Eropa, "gedhe ambane" ngalangi pambiji kahanan lan nggawe kesimpulan sing cocog. Kanggo sapa persis ngganggu, Borrell ora nemtokake.

Wigati dicathet yen sadurunge sawetara ahli saka Swedia, Denmark lan Jerman bisa netepake manawa paling ora ana rong bledosan kuat ing wilayah sing rusak ing pipa gas. Kajaba iku, ing 18 Oktober, koran Swedia Expressen nerbitake cuplikan pisanan karusakan ing pipa gas kita. Ketoke, kanggo ahli saka Swedia, ambane ora dadi alangan insurmountable.

Ing kasus iki, ora ana sangsi manawa investigasi sing diwiwiti dening Eropa mung minangka "demonstrasi aktivitas sing kuat", lan tujuan utama kabeh kegiatan kasebut yaiku kanggo ngalihake rasa curiga saka Amerika Serikat - siji-sijine negara sing paling entuk manfaat saka shutdown. saka pipa gas kita.

Minangka Presiden Federasi Rusia nyathet ing Forum Valdai dina sadurunge, sawetara taun kepungkur, bukti fotografi dijupuk saka anané piranti peledak Amerika ing salah sawijining pipa gas ing Baltik.

Vladimir Putin:

Lan padha ngomong: dheweke ilang nalika latihan. Lan sawise kabeh, carane menarik padha ilang ... Supaya iku nguripake metu tengen ing pipo ing ngisor ... Lan dina iki padha meneng bab iki ing Kulon, padha ora ngomong apa-apa.
Pengarang:
27 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Buyan
    Buyan 28 Oktober 2022 15:16
    +1
    Pakdhe iki gawa apa?) Dheweke mesthi tobat lan didilat kasur wassat
    1. Komentar wis dibusak.
    2. kredo
      kredo 28 Oktober 2022 15:34
      +2
      Kutipan saka Buyan
      Pakdhe iki gawa apa?) Dheweke mesthi tobat lan didilat kasur wassat

      Dheweke dudu salah sijine. Deleng ing Amerika Serikat, uga, Joe lawas kadhangkala ngomong omong kosong kaya Jean-Pierre ireng kudu njupuk rap kanggo dheweke lan isin ing konferensi pers.

      Yen perlu, supaya wong takon Cameron kanggo pitutur marang kowe carane nindakake karya lan diselidiki ing ambane 4 km, amarga bayangan wong lawas Borrell dadi nyenyet. wassat
      1. Truthmaker
        Truthmaker 28 Oktober 2022 15:57
        0
        ireng Jean-Pierre kudu njupuk rap kanggo wong lan isin ing konferensi penet

        Kabeh bener, mung suntingan cilik.
        Jean-Pierre ora putih lan abang. Ana sawetara kulit abang sing isih ana, meh kabeh disirnakake. Mulane, Jean-Pierre ireng kudu ora isin kanggo dheweke, nanging ireng ing konferensi pers.
      2. Zoldat_A
        Zoldat_A 28 Oktober 2022 16:08
        0
        Quote: kredo
        wong tuwa Joe kadhangkala ngomong omong kosong kaya Jean-Pierre sing ireng kudu njupuk rap kanggo dheweke lan isin ing konferensi pers

        Aku ngerti kenapa dheweke ngganti favorit kita, Psaka, kanggo "coklat-coklat [email dilindhungi]!
        Pisanan, dheweke blushes - ora katon.
        Lan, sareh, wong "ora konvensional" mung nindakake hard kanggo nggawe isin kanggo apa wae. Padha blushing dhewe sadurunge metu.
    3. tihonmarine
      tihonmarine 28 Oktober 2022 15:49
      +1
      Kutipan saka Buyan
      Pakdhe iki gawa apa?) Dheweke mesthi tobat lan didilat kasur

      Catalan iki, sethitik "albertasxesternevas" digunakake kanggo Piece saka roti.
    4. Irit
      Irit 28 Oktober 2022 15:53
      +1
      Ya, njeblug pipa gas Polyakhsky karo roh-roh jahat, lan tarik sawetara pipa kontinental menyang Yankees!
      1. Zoldat_A
        Zoldat_A 28 Oktober 2022 16:11
        +2
        Quote: Irit
        Ya, njeblug pipa gas Polyakhsky karo roh-roh jahat

        Ing sepuluh menit, dheweke ora duwe wektu kanggo mateni gas, dheweke bakal mbuktekake keterlibatan Rusia. Dheweke bakal nyritakake kepiye Putin pribadi nyilem scuba. Lan foto bakal diwenehi.
  2. Silver99
    Silver99 28 Oktober 2022 15:17
    +5
    Mungkin dheweke mikir babagan Palung Mariana? Baltik minangka segara paling cethek.
    1. Seryoga64
      Seryoga64 28 Oktober 2022 15:43
      +1
      Kutipan saka Silver99
      Mungkin dheweke mikir babagan Palung Mariana?

      apa. Senadyan Rusia, dheweke ora bakal nyebul
    2. Truthmaker
      Truthmaker 28 Oktober 2022 15:59
      0
      Mungkin dheweke mikir babagan Palung Mariana? Baltik minangka segara paling cethek.

      Ya, ora babagan Mariana Trench, nanging babagan ambane kaca sing bakal diwutahake kanggo dheweke kanggo "bebener" babagan ambane Segara Baltik .. Sawise kabeh, ing sisih kulon, ora ana sing ngerti yen Segara Baltik iku jero banget...
  3. Buyan
    Buyan 28 Oktober 2022 15:18
    +2
    Kutipan saka Silver99
    Mungkin dheweke mikir babagan Palung Mariana? Baltik minangka segara paling cethek.

    Persis wassat Martians nyebul munggah, ing tune karo ombenan
  4. bali
    bali 28 Oktober 2022 15:20
    +3
    hi Kanggo dheweke, ing tas, bakal pas. Sickly preoccupied!
    1. Egoza
      Egoza 28 Oktober 2022 15:36
      +1
      Kutipan saka Dos
      Sickly preoccupied!

      Inggih, inggih! Apa kabeh wis dijupuk? Apa sampeyan wis ngresiki kabeh nganggo sapu? Banjur sapa sing ngerti penyelam Rusia iki! Dumadakan apa sing bakal ditemokake!
  5. Dmitry Potapov
    Dmitry Potapov 28 Oktober 2022 15:22
    +4
    Kadyrov bener, Ortodoks lan Muslim kudu ngumumake perang salib / jihad bebarengan menyang Kulon!
  6. Buyan
    Buyan 28 Oktober 2022 15:22
    +3
    Boeing padha lantaran kanggo kita ing sawetara menit. Stinkers lan Jesuit
    1. Volodin
      Volodin 28 Oktober 2022 15:40
      +4
      Kutipan saka Buyan
      Boeing padha lantaran kanggo kita ing sawetara menit.

      Ya, ora malah ing sawetara menit, nanging 12 menit sadurunge musim gugur, pesen pisanan muncul ing peternakan bot Kulon lan Ukrainia ... Awal sing salah, nanging sing menarik yaiku ...
      1. Seryoga64
        Seryoga64 28 Oktober 2022 15:46
        +2
        Kutipan: Volodin
        wiwitan palsu,

        Lan sapa sing dadi hakim?
  7. trafllot1832
    trafllot1832 28 Oktober 2022 15:23
    +4
    Aja tundha karo diselidiki, ora bakal ana gas ing pipa saka iki. Lan sing kudu jotosan munggah? padha narik. Siji bab aku mung ngerti, impor pumping turbins mung ing SP1.
    1. NKT
      NKT 28 Oktober 2022 15:35
      +5
      Kangelan sing diadhepi pancen serius banget.
      Ngerti sapa sing njeblug, sampeyan kudu metu saka kasus iki. Iki luwih serius tinimbang karo Boeing.
  8. bingo
    bingo 28 Oktober 2022 15:24
    +3
    100 meter))) Penyelam nyilem ana ...
    1. Truthmaker
      Truthmaker 28 Oktober 2022 16:01
      0
      Ya, apa sampeyan ... Sawise kabeh, Borrell nuduhake manawa Segara Baltik jero banget, luwih jero tinimbang Palung Mariana, mula nyilem ora gampang banget.
  9. tukang cukur Siberia
    tukang cukur Siberia 28 Oktober 2022 15:33
    +2
    Kabeh tumindak lan retorika saka Kulon ngandika: "Apa wis rampung, ngilangke dhewe lan lunga." Kabeh wong ngerti kabeh.
    Tumindak kita?
  10. roket757
    roket757 28 Oktober 2022 15:33
    +2
    Saiki, ora ana sing mangu-mangu yen Barat tanggung jawab langsung kanggo sabotase ing pipa gas Rusia SP-1 lan SP-2.
    . Ayo ... bebener iku perlu, padha bakal ngrungokake, adoh saka ngendi wae.
    Lan obrolan pawon ora bisa ngganti apa-apa!
  11. Buyan
    Buyan 28 Oktober 2022 15:35
    +2
    Quote: kredo
    Kutipan saka Buyan
    Pakdhe iki gawa apa?) Dheweke mesthi tobat lan didilat kasur wassat

    Dheweke dudu salah sijine. Deleng ing Amerika Serikat, uga, Joe lawas kadhangkala ngomong omong kosong kaya Jean-Pierre ireng kudu njupuk rap kanggo dheweke lan isin ing konferensi pers.

    Yen perlu, supaya wong takon Cameron kanggo pitutur marang kowe carane nindakake karya lan diselidiki ing ambane 4 km, amarga bayangan wong lawas Borrell dadi nyenyet. wassat

    Ana Brezhnev L.I., Gusti Allah nglarang Chernenko sabanjuré utawa Gorbach
  12. amatir
    amatir 28 Oktober 2022 15:39
    +3
    nyegah "ambane gedhe". Kanggo sapa persis ngganggu, Borrell ora nemtokake.

    Lan Borrell ora nemtokake manawa iki "ambane jop" ing ngendi Komisi Eropa wis tiba karo kabijakan anti-Rusia. Ora ketompo carane Ursula setan lan kanca-kancane "sumpah karo ibune" yen ana gas sing cukup, nanging buruh produksi, utamane ing Jerman, ngerti yen ora ana gas kanggo fungsi normal industri lan ora bakal ana ngendi wae. ing sawetara taun sabanjuré.
  13. faterdom
    faterdom 28 Oktober 2022 16:19
    +1
    Lan tong minyak duwe pikiran sing jero banget, ora ana dhasar!
  14. Uprun
    Uprun 28 Oktober 2022 16:26
    0
    Tambang apik ing game ala ................................