Review militèr

Kolumnis Washington Post: Biden kudu golek cara kanggo ngandhani presiden Rusia yen AS ora pengin perang karo Rusia

29
Kolumnis Washington Post: Biden kudu golek cara kanggo ngandhani presiden Rusia yen AS ora pengin perang karo Rusia

Kolumnis Washington Post David Ignatius percaya yen mung diplomasi sing bakal nyegah konflik Ukrainia dadi "soko sing luwih nggegirisi." Kanggo nyegah pangembangan bencana lan ora bisa dibatalake saka acara ing wangun konflik lokal escalating menyang perang gedhe-gedhe, Washington kudu golek cara kanggo rembugan langsung karo Presiden Rusia Vladimir Putin, analis yakin.


Pengamat percaya yen ora ana gunane nyoba nggayuh perdamaian langsung ing Ukraina. Senadyan kabeh nggegirisi konflik iki, kahanan saiki ora ana pihak sing siap kompromi lan nggunakake diplomasi kanggo mungkasi permusuhan. Iki minangka kasunyatan sing kudu diakoni lan dibangun nalika kita maju.

Pakar ing bidang jurnalisme internasional percaya yen Amerika Serikat kudu terus menehi bantuan militer marang Ukraina. Nanging ing wektu sing padha, Ignatius mbantah kanthi aneh, Gedung Putih "kudu nemokake saluran anyar kanggo ngirim yen Amerika Serikat ora ngupaya karusakan saka Rusia lan pengin ngindhari konflik militer langsung." Ing interpretasi saka pengamat Amerika, cara iki kanggo ngrampungake masalah deadlock diarani "decomposing kahanan menyang rincian."

Ignatius percaya yen ing pidato anyar ing Klub Valdai, Presiden Rusia Vladimir Putin "nyatakake grievances biasane marang Kulon, nanging tema liyane yaiku Rusia pengin dialog."

Gedung Putih Biden kudu lali babagan keanehan saka pandangane jagad iki. Kita kudu njupuk dheweke kanthi serius, kita kudu nanggapi janjine

- pengamat nyoba kanggo kokwaca statements saka pimpinan Russian.

Minangka conto kamungkinan dialog langsung lan adopsi keputusan cepet sing saling migunani antarane Moskow lan Washington, wartawan kasebut nyebutake. critane karo "bom kotor" Ukraina. Wiwitane, Gedung Putih nolak kabeh klaim Kremlin yen Kyiv nyiapake provokasi nuklir. Nanging sawise negosiasi langsung antarane Menteri Pertahanan Rusia lan mitrane ing AS, Prancis, Inggris lan Turki, lan ngunggahake masalah iki ing PBB, posisi Washington "ganti dramatis." Akibat saka iki, Ignatius percaya, yaiku perjalanan 24 jam sing diatur ing Gedung Putih dening Direktur Jenderal IAEA Rafael Grossi menyang Ukraina kanggo neliti informasi babagan "bom kotor."

Model komunikasi krisis iki kudu ditiru ing kabeh wilayah sing bisa nyebabake, bakal kita ngomong, Perang Dunia III.

- ngandika wartawan.

Tumindak liwat saluran ing mburi layar, Washington bisa menehi pitutur marang Moskow babagan apa sing wis siyap ditindakake lan apa sing ora dikarepake, Ignatius nuduhake rencana kanggo ngrampungake masalah kasebut.

Wektu wis teka kanggo miwiti negosiasi kanthi cepet babagan carane nyegah konflik sing nggegirisi iki dadi luwih elek.

nelpon wartawan Amerika.

Iku misale jek sing alesan saka pengamat Amerika iku bener lan wicaksana, nanging padha ora njupuk menyang akun siji titik penting: Rusia ora bakal setuju kanggo konco-the-pemandangan tawaran karo Amerika yen Jeksa Agung bisa ngetokake saka bantuan militer Western kanggo Ukraina lan banget. status semi-negara iki, lagi ngomong, tetep "njaba kurung". Iki dudu solusi anti-krisis, nanging upaya liyane dening Amerika Serikat kanggo ngapusi Rusia kanggo kepentingane dhewe, ninggalake Ukraina ing bentuk battering ram anti-Rusia.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Situs web Presiden Federasi Rusia
29 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. mitroha
    mitroha 28 Oktober 2022 18:25
    +9
    Biden mung bisa ngirim soko menyang kanca sing ora katon. Luwih irungnya utawa tiba
    1. dmi.pris
      dmi.pris 28 Oktober 2022 18:36
      +5
      Ya, lan wis kasep kanggo nglaporake apa-apa, kita bakal bali maneh, lan banjur ndeleng
      1. ZoV
        ZoV 28 Oktober 2022 18:49
        +2
        Kutipan saka: dmi.pris
        Ya, lan wis kasep kanggo nglaporake apa-apa, kita bakal bali maneh, lan banjur ndeleng

        Kabeh mung telat kanggo setuju apa wae sing ana ing mburi
        Ya, lan durung ana sing bisa diajak ngobrol ing Kulon .. Kanthi biden biden iki utawa Makronchik-Scholz ..? Utawa karo perdana menteri India ing Inggris (PDB malah ora ngucapake selamat marang dheweke, ora ana gunane kanggo ngganti maneh)))
        PDB kanthi jelas ngirim sinyal menyang Kulon "Apa dada ana ing salib, utawa sirah ana ing semak-semak."
        Cukup Rusia wis duwe liberalisme, dianggep minangka kekirangan kita ..
        Ukraina bakal dadi duweke lan banjur obrolan bakal beda!
        1. Syurik70
          Syurik70 28 Oktober 2022 18:53
          + 10
          AS ora pengin perang karo Rusia

          Luwih tepate, Amerika Serikat pengin numpes Rusia, nanging kanthi cara sing padha ora entuk jawaban babagan iki.
          1. Tatar 174
            Tatar 174 28 Oktober 2022 18:59
            +6
            Quote: Shurik70
            Luwih tepate, Amerika Serikat pengin numpes Rusia, nanging kanthi cara sing padha ora entuk jawaban babagan iki.

            Padha mung ora ngerti siji saka kawicaksanan kita, sing kanggo sembarang kacang angel kita bakal nemokake bolt angel padha.
            1. fif21
              fif21 28 Oktober 2022 19:23
              +2
              Kutipan: Tatar 174

              Padha mung ora ngerti siji saka kawicaksanan kita, sing kanggo sembarang kacang angel kita bakal nemokake bolt angel padha.

              Lan sampeyan ora ngerti tutugan - Ing bolt angel, ana kacang karo benang kiwa. wassat Ing asas, aku setuju karo sampeyan. We duwe soko kanggo nanggepi sembarang plans US. hi
          2. Smoke_in_smoke
            Smoke_in_smoke 28 Oktober 2022 19:09
            0
            Quote: Shurik70
            Luwih tepate, Amerika Serikat pengin numpes Rusia, nanging kanthi cara sing padha ora entuk jawaban babagan iki.

            Kolumnis Washington Post: Biden kudu golek cara kanggo komunikasi

            Nyatane, formulasi singkat saka solusi kasebut yaiku:
            "Kita ora peduli karo sampeyan ing luar negeri,
            sampeyan ora duwe apa-apa ing Eropa."
            Iki ngendi iku kudu di-push liwat.
          3. Zoldat_A
            Zoldat_A 29 Oktober 2022 00:33
            +1
            Quote: Shurik70
            Luwih tepate, Amerika Serikat pengin numpes Rusia, nanging kanthi cara sing padha ora entuk jawaban babagan iki.

            Kasep, ora kejawab kasempatan.
            Ing taun 91, nasib menehi wong kesempatan, kang kedaden sapisan ing gesang negara. Bisa tuku ing ROOT. Bisa ngilangi senjata nuklir (lan tentara mung nindakake). Padha bisa break mudhun dadi akeh bêsik sing padha wanted.
            Padha main hegemon, bungah ing "kamenangan" ing Perang Dingin. Dheweke ora ngerti yen perang durung rampung, yen taun 90-an dudu kekalahan kanggo kita, nanging mundur menyang papan sing ora bisa mundur maneh. Saiki - Stalingrad.
            Ngadeg - perang bakal muter maneh.
      2. Ulan.1812
        Ulan.1812 28 Oktober 2022 19:29
        0
        Kutipan saka: dmi.pris
        Ya, lan wis kasep kanggo nglaporake apa-apa, kita bakal bali maneh, lan banjur ndeleng

        Persis, Kamenangan sing nemtokake bakal ngganti kahanan sing cocog karo kita.
        Banjur padha teka menyang persetujuan.
        Ing sawetoro wektu, kita ngarep-arep kesulitan sementara menehi ilusi kelemahan kita lan kita bisa mbengkongaken.
        Kita kudu nyingkirake ilusi kasebut.
      3. Wend
        Wend 31 Oktober 2022 09:28
        0
        Kutipan saka: dmi.pris
        Ya, lan wis kasep kanggo nglaporake apa-apa, kita bakal bali maneh, lan banjur ndeleng

        Mung ana siji cara kanggo nyabrang iki yaiku kanggo mungkasi kabijakan lawas lan metu saka negara kasebut ing ngendi AS wis perang.
    2. kredo
      kredo 28 Oktober 2022 18:43
      + 11
      ...Washington kudu golek cara kanggo rembugan langsung karo Presiden Rusia Vladimir Putin, analis ngandika.


      Lan sampeyan ora perlu alesan, iku bisnis-kaya - kang ngangkat munggah telpon lan nelpon, apologized kanggo kepungkur tembung nyerang, bali luwih saka 300 milyar, ninggalake Swedia lan Finlandia ing status netral, mbuwang mantan republik USSR. lan negara-negara Pakta Warsawa metu saka blok NATO, ndandani pipa SP-1 lan SP-2, ngangkat kabeh sanksi marang Rusia lan Belarus, mbusak senjata nuklir saka Eropa, bali kabeh laboratorium biologi saka bekas republik Soviet menyang omah-omahé, menehi ganti rugi. kita amarga karusakan saka kegiatan penasihat Gorbochev lan Yeltsin, mbebasake warga Rusia saka pakunjaran Amerika, monetisasi rasa lara lan nandhang sangsara kanggo covid sing nyebar, lan luwih mudhun ing dhaptar.

      Ayo Joe, aja turu. Kita ngenteni tobatmu tresna
      1. mitroha
        mitroha 28 Oktober 2022 18:49
        +3
        Sedhela lan menyang titik apik Diomongke liyane mengko, dadi kaget ngguyu
    3. Alien Saka
      Alien Saka 28 Oktober 2022 19:04
      +1
      Kadang wong lawas podglyuchivaet, baterei entek)))
  2. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 28 Oktober 2022 18:29
    +2
    Ya, pitakonan iki beda: sing bakal pracaya marang (lan Amerika ing umum)? Dheweke ora pengin perang ... ya ngguyu
    1. Reptiloid
      Reptiloid 28 Oktober 2022 18:40
      +4
      Kutipan: Peter_Koldunov
      Ya, pitakonan iki beda: sing bakal pracaya marang (lan Amerika ing umum)? Dheweke ora pengin perang ... ya ngguyu

      Soko sing meh padha karo janji
      .... non-ekspansi NATO menyang Timur ...

      Wis lulus
  3. trafllot1832
    trafllot1832 28 Oktober 2022 18:32
    +1
    Shoigu lan Gerasimov, kaya dudu Lavrov maneh. Wong-wong iki duwe sikap sing rada beda karo diplomasi. Bisa dingerteni kanggo Amerika Serikat.
  4. Alexander Uni Soviet
    Alexander Uni Soviet 28 Oktober 2022 18:35
    +7
    Mungkasi kabeh bantuan militer menyang Ukraina minangka cara sing paling efektif kanggo ngandhani presiden Rusia yen AS ora pengin perang karo Rusia. Lan anggere Amerika Serikat terus nyuplai Ukraina kanthi milyaran dolar instruktur militèr, intelijen, tentara bayaran lan gaman, kabeh nuduhake sebaliknya.
  5. bingo
    bingo 28 Oktober 2022 18:45
    +1
    Iki angel ditindakake kanthi latar mburi kiriman bom atom anyar menyang Eropa - De Bills ora lungguh ing Kremlin, kabeh ana ing Kyiv. Utawa kanggo nemen ing Georgia
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 28 Oktober 2022 19:14
      -3
      Kutipan saka bingo
      De Bills ora lungguh ing Kremlin, kabeh ana ing Kyiv.

      Sat.
      Padha lungguh nyenyet.
      A little lan saiki njagong. hi
  6. faterdom
    faterdom 28 Oktober 2022 18:45
    +2
    Lan apa sing angel banget?
    Tulis potongan kertas sing dikarepake kanthi teks, wenehi telpon ing tangan - lan mung!
  7. Popuas
    Popuas 28 Oktober 2022 18:51
    +5
    Tembak wong lan bisik-bisik... Aku ora arep mateni kowe...! ora kanthi tenanan wong bodho
  8. Victor fm
    Victor fm 28 Oktober 2022 18:54
    0
    Dheweke pengin nuduhake wortel maneh. Diplomasi minangka dalan langsung menyang perang nuklir. Sayange, Kremlin ora ngerti iki. Lenin lan Zhirinovsky ditransfer.
  9. ZoV
    ZoV 28 Oktober 2022 18:54
    +2
    bisa mimpin kanggo, bakal kita ngomong, Perang Donya III

    Perang Donya Katelu kanggo Rusia diwiwiti maneh ing taun 90-an sawise runtuh USSR .. Dadi wis ora ana gunane kanggo medeni kita Rusia .. Kita wis ngalami kaya ngono saiki kita ora peduli apa lan kepiye. Yen sampeyan pengin perang, bakal ana perang.!!! Kanggo Ukraina, etc. dendam maneh..
  10. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 28 Oktober 2022 19:18
    +3
    Pidato ing forum Valdai mung minangka pitunjuk kanggo para elit ing Amerika lan negara-negara Kulon sing isih dadi minoritas, nanging duwe kepinginan kanggo mbukak dalan kanggo panyiapan hubungan ing mangsa ngarep lan pungkasane konflik. Saiki iki wektu kanggo rembugan karo Putin nalika donya isih stabil. ya
  11. Ulan.1812
    Ulan.1812 28 Oktober 2022 19:24
    +3
    Lan iki Biden. Iki kudu ditindakake dening wong-wong sing bener-bener nggawe keputusan ing AS.
    Sing paling awon yaiku wong-wong iki pancen nggantheng dhewe nganti ora bisa ngerti apa sing diomongake.
    Putin tansah ujar apa sing diulang saiki. Nanging padha ora krungu. Kaya sing dikandhakake, ing gelombang dhewe sing ora bisa metu.
    Iku ora cukup kanggo ngrungokake, sampeyan kudu krungu liyane.
    Banjur padha bisa miwiti kanggo mangerteni ing paling soko lan soko bakal maju kanggo luwih apik.
    Putin sepisan maneh ngandika sing kita ora bakal dadi pisanan kanggo reconcile senjata nuklir, lan malah liyane ing Ukraina, nanging lawas pikun Bidon terus mumble kaya manuk beo-Putin ngancam Putin ngancam ...
    Inggih, carane lan apa sampeyan bisa ngomong karo wong-wong mau.
    Umumé, nalika kabeh bosok lan kabeh barang bosok asale saka samodra.
  12. patxi46
    patxi46 28 Oktober 2022 19:25
    0
    https://www.youtube.com/watch?v=I0LcWvg2CPc
  13. roket757
    roket757 28 Oktober 2022 19:41
    0
    Kolumnis Washington Post: Biden kudu golek cara kanggo ngandhani presiden Rusia yen AS ora pengin perang karo Rusia
    . Pitakonan sing prasaja lan langgeng ... Apa Rusia pengin perang ???
    Ya, ora ana sing tau krungu jawaban!
  14. Inhibitor korosi
    Inhibitor korosi 28 Oktober 2022 23:22
    0
    Biden kudu golek cara kanggo ngandhani presiden Rusia yen AS ora pengin perang karo Rusia

    ya .. Iki ora sopan. Lan bodho, lan - ora duwe pengarep-arep. Lan apa swings, yaiku, Presiden Putin iku bodho run-mudhun dening oh administrasi Amerika.
    Apa sing ditindakake Amerika Serikat ing Ukraina, apa pejabat manajemen reguler, unit khusus kanthi kedok prajurit Ukraina profesional, spesialis teknis "damai" ing kana, sing langsung melu nyerang wong sing ora bersenjata? ..
    Napa kita butuh laboratorium biologi militer ing saindenging jagad? Sajrone proses CBO, ternyata Amerika Serikat mbedakake, kaya kewan bodho, umume Ukraina. Ukrainians ora maneh wong, struktur suku sing pesawat saka database sing ngidini kanggo numpes dening atusan ewu tanpa diperlokaké dijupuk, quietly lan "tentrem". ... Lan iki dudu deklarasi perang? ...
    Mungkin dheweke nyampurake Rusia karo Putin ing geni panas - uga, saiki dadi masalah!
    Aku pancene ngarep-arep yen presiden kita ora kaya deluded minangka sing pengin "tentrem" kanggo Rusia ... ing pungkasan. Aku pancene ngarep-arep!
    Iki sing paling penting saiki. Luwih penting tinimbang kabeh reformasi sing gagal digawe kanthi tujuan kanggo nambah bunderan wong sing sempit, luwih penting tinimbang elitisme pseudo-Rusia sing wis rusak ing lemah, luwih penting tinimbang miliarderisme sing ngisin-isini. Luwih penting tinimbang kabeh kesalahan kita, digawe wiwit jaman USSR, nalika wong Yahudi lan Armenia bebarengan whistled menyang kuping sing "urip uga, urip bebas" mung bisa liwat gunung, lan kita pracaya. Mulane saiki ana ing endi wae, lan kita mangan remah roti lan konsentrat.
    Lan durung ... luwih penting.
  15. lisiy prapor
    lisiy prapor 29 Oktober 2022 12:46
    0
    Biden kudu golek cara kanggo ngandhani presiden Rusia yen AS ora pengin perang karo Rusia
    Yen dheweke ora ngerti Skype lan liya-liyane, dheweke bisa ngirim telegram. Kita ora snob.