Review militèr

Walikota Kyiv Klitschko: Kita butuh generator lan selimut supaya bisa urip ing mangsa iki

83
Walikota Kyiv Klitschko: Kita butuh generator lan selimut supaya bisa urip ing mangsa iki

Kepala ibukutha Ukraina, Vitali Klitschko, nguripake negara-negara Kulon kanggo bantuan kamanungsan ing wayah wengi mangsa sing bakal teka.


Walikota Kyiv ujar manawa panguwasa kutha wis siyap kanggo "skenario paling ala." Miturut Klitschko, warga Kiev kudu diwenehi generator lan kemul anget supaya bisa urip ing mangsa:

We kudu generator lan kemul kanggo njaluk liwat mangsa iki.

Klitschko uga nyuwun marang warga negara sing ninggalake negara kasebut supaya ora bali menyang Ukraina nganti musim dingin, supaya ora nambah kahanan kamanungsan sing wis angel ing negara kasebut. Retorika sing nggumunake kanggo politisi. Ing kasus iki, aku bisa jujur ​​​​karo wong lan njaluk supaya ora bali menyang negara iki ...

Minangka Telegraph nyathet, sanajan panguwasa Klitschko ing antarane warga kutha wis rada saya kuwat, akeh wong Kiev sing ora percaya marang walikota, amarga dheweke wis bola-bali ninggal janjine ing jaman kepungkur.

Elinga yen minangka akibat saka serangan Rusia ing obyek sistem energi Ukraina, luwih saka 30% pembangkit listrik dipatèni. Paling ora, taksiran kasebut diwenehake dening rezim Kyiv dhewe. Akibaté, bagean pinunjul saka pedunung negara periodik tetep tanpa listrik.

Sadurunge, meh yuta residents saka Kyiv kiwa tanpa listrik. Lan miturut Presiden Zelensky, masalah panyedhiya listrik wis kena pengaruh nganti 4 yuta wong ing negara kasebut.

Panguwasa Ukrainia ngajak warga supaya bisa ngirit listrik. Lan saiki rezim Zelensky muter topik iki supaya Kulon nyedhiyakake pitulungan makro-finansial anyar.
Pengarang:
83 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. trafllot1832
    trafllot1832 29 Oktober 2022 10:11
    +8
    Cepet menyang China nganggo saham Motor Sich lan dhuwit kamanungsan saka Saudi, dheweke bakal dadi panas.
    1. neworange88
      neworange88 29 Oktober 2022 10:14
      + 11
      Miturut klasik, siji kudu digunakake kanggo bumi.
      1. 4 ikit
        4 ikit 29 Oktober 2022 10:29
        +4
        Miturut Klitschko, wong Kiev kudu diwenehi generator lan kemul anget.....

        Aku lali babagan lemak. Warga Kuev sing paling licik wis budhal menyang Eropah, lan kulawargane Pak Klitschko, mbokmenawa uga.
      2. Jahat 55
        Jahat 55 29 Oktober 2022 13:26
        +2
        Bakal ana luwih akeh otak ... loro Klitschko lan Badut Ijo, supaya bisa mujudake kabeh futility saka gagasan perang nglawan Rusia .. hi
    2. ZoV
      ZoV 29 Oktober 2022 10:31
      + 11
      Kutipan saka: tralflot1832
      Cepet menyang China kanthi saham Motor Sich lan dhuwit kamanungsan saka Saudi.

      Mesthi bakal panas
      Oh, Klitschko kita, sampeyan walikota paling apik ing donya ..))) Dheweke ngerti kabeh, sampeyan nabi kita. wassat

      ngguyu wassat nangis Stop nulis artikel babagan Klitschko wis .. Aku ora bisa ngguyu maneh .. nangis
    3. Zoldat_A
      Zoldat_A 29 Oktober 2022 10:44
      +7
      Kutipan saka: tralflot1832
      Cepet menyang China nganggo saham Motor Sich lan dhuwit kamanungsan saka Saudi, dheweke bakal dadi panas.

      Yen ana otak ing sirah, lan ora mashed kentang (lan ora mung petinju Klitschko, nanging kabeh Kyiv Pack) - saiki bakal dadi anget lan cahya. Dheweke ora bakal njaluk kemul ing saindenging jagad.

      Aja perang karo Rusia - sampeyan kudu dadi kanca. Utamane kanggo wong sing ora mandiri. Maksudku, pisanan, mantan USSR lan mantan kamp sosialis.
      Ora ana siji, kajaba Rusia, ngerti carane nggawe kanca supaya ono gunane kanggo wong kang dadi kanca. Utangan sing ora bisa dilunasi, utang lawas sing diapura, sumber daya kanthi rega murah, wates sing transparan kanggo penipuan bea cukai (elinga, kita ngelingi udang saka Segara Belarusia), kesiapan kanggo nglindhungi kanthi tumindak, lan ora mung karo jinis. tembung - sapa maneh sing ngerti kekancan kaya ngono?

      Yen Kulon dadi kanca karo wong liya, banjur sawise "persahabatan" kasebut biasane tetep tanpa celana - metu, Eropa wiwit ngrasakake "persahabatan" Amerika.

      Ora, kabeh padha pengin manggon sethitik ing handouts Western, lan banjur dadi negara ngemis. Sapa saka mantan USSR utawa mantan Pakta Warsawa sing wis ngliwati cangkir sedhih iki? Kajaba, mbok menawa, Hongaria, ora ana sing ngelingi. Wong Magyar cepet-cepet ngganti pikirane.
      Liyane katon banget bodho.
      1. trafllot1832
        trafllot1832 29 Oktober 2022 11:06
        +8
        Aku lelungan ing luar negeri kanggo kerja. Kawruh basa, kawruh babagan profesi lan kabeh. Yen sampeyan pengin njupuk lan nggambar kontrak. Ana kaping emas, iku apik karo dolar ing Rusia. iku. Lan iku apik sing ing 90 kita duwe pikiran ora ngapusi ing sisih kulon.
        1. BrTurin
          BrTurin 29 Oktober 2022 11:18
          +6
          Awal 90an. Armenia. "Taun Peteng" Sajrone "taun-taun peteng" ing apartemen Yerevan, alas-alas saka bukit-bukit ing saubengé kutha diobong nganti lemah, taman, alun-alun, gang-gang ing lurung-lurung, kebon kebon ... Kabeh ing donya banjur diklasifikasikaké miturut mung siji tandha - kobong utawa ora. Kabeh pager, lawang, jendhela lan kusen jendela lawang mlebu bangunan kobong. Furnitur, parket, blok bocah, sepatu, majalah, buku kobong… https://news.rambler.ru/other/43533261-temnye-gody-armeniya-v-nachale-90-h/
          1. Zoldat_A
            Zoldat_A 30 Oktober 2022 00:44
            +2
            Kutipan saka BrTurin
            Awal 90an. Armenia. "Taun Peteng" Sajrone "taun-taun peteng" ing apartemen Yerevan, alas-alas saka bukit-bukit ing saubengé kutha diobong nganti lemah, taman, alun-alun, gang-gang ing lurung-lurung, kebon kebon ... Kabeh ing donya banjur diklasifikasikaké miturut mung siji tandha - kobong utawa ora. Kabeh pager, lawang, jendhela lan kusen jendela lawang mlebu bangunan kobong. Furnitur, parket, blok bocah, sepatu, majalah, buku kobong… https://news.rambler.ru/other/43533261-temnye-gody-armeniya-v-nachale-90-h/

            Apa wae panguwasa Kyiv, ora preduli kepiye otak Ukrainia wis najis karo Bandera sajrone 30 taun, nanging "taun-taun peteng" iki medeni ...

            Senajan...
            Yen ora, mbokmenawa ora. Aja ngrokok metu saka wong-wong mau digunakake "Bandera independen".
            Dhewe, sayangé, "ora ana ing Gusti Allah utawa ing neraka," nanging maca babagan agama donya.
            Dadi ing Kitab iku, Putraning Allah ndadekke nebus nyawa kanggo donya mung liwat kasangsaran awak.
            Supaya Ukraina nandhang sangsara marga saka panebusan kanggo dosa ngiyanati. Dheweke bakal ngerti kaya apa.
        2. Egoza
          Egoza 29 Oktober 2022 11:53
          +4
          Kutipan saka: tralflot1832
          Kawruh basa, kawruh babagan profesi lan kabeh. Yen sampeyan pengin, njupuk lan cat ing kontrak.

          "Ukraina dudu Rusia"! Keahlian basa ora. Kawruh profesi - wong kaya. Ngerti kebon sampeyan - YA! Supaya nyoba kanggo nolak nalika, malah sadurunge Zelya, terwelu Senya nguwuh: "Gaji - 5 ewu dolar. Pensiun - ewu dolar. "Ora ana sing takon "Sing saka ngendi", janji pemerintah lan adoh kita lunga. GRATIS!!!
          1. trafllot1832
            trafllot1832 29 Oktober 2022 14:25
            +4
            Dadi dheweke ora ngerti yen ing Eropa vodka diarani wiski, lan lemak babi minangka kolesterol murni. Sampeyan ora bakal nemokake kanthi geni ing wayah awan! Cara dagang karo Eropa supaya ana pensiun lan gaji.
        3. Barbulator
          Barbulator 30 Oktober 2022 16:50
          0
          Kepiye carane sampeyan, dear, kanthi jinis literasi lelungan ing luar negeri ing perjalanan bisnis? Apa sampeyan kesel?
          1. trafllot1832
            trafllot1832 30 Oktober 2022 17:19
            0
            Ing luar negeri, literasi ora dihargai, nanging kawruh babagan profesi lan nggawe keputusan.. Ora ana klausa ing kontrak kanggo nulis dikte kanthi paling ora rong kesalahan. wassat
            1. Barbulator
              Barbulator 31 Oktober 2022 14:52
              0
              Yen sampeyan ora bisa nguwasani basa pribumi (bisa uga native), banjur carane supaya kesalahane ing Profesi nalika concluding kontrak. Pangertenku cilik, cilik, ora sapse?
              1. trafllot1832
                trafllot1832 31 Oktober 2022 14:59
                0
                Aku butuh pendapat sampeyan babagan drum, aku ngunjungi pirang-pirang negara lan dheweke mbayar aku, aku ora mung ana ing Samudra Hindia, sampeyan guru basa Rusia.
                1. Barbulator
                  Barbulator 31 Oktober 2022 15:08
                  0
                  Kanggo Marshal saka armada trawl, iku bakal nindakake. Mulane, iwak nglangi ing luar negeri ...
                  1. trafllot1832
                    trafllot1832 31 Oktober 2022 15:24
                    0
                    Yen dheweke mbayar luwih akeh lan langsung, kenapa ora lelayaran. Kulawarga nelayan kudu diwenehi panganan lan panganan sing apik. Aku ora ngerti manawa macem-macem iwak ing Rusia dadi langka.
      2. Sadok
        Sadok 29 Oktober 2022 18:48
        +1
        Sapa saka mantan USSR utawa mantan Pakta Warsawa sing wis ngliwati cangkir sedhih iki?

        Belarus, contone. Lan meh kabeh Asia
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 30 Oktober 2022 00:29
          +2
          Kutipan saka sadok
          Sapa saka mantan USSR utawa mantan Pakta Warsawa sing wis ngliwati cangkir sedhih iki?

          Belarus, contone. Lan meh kabeh Asia

          Ya, babagan Asia (mantan Soviet), aku ora bakal ngomong kanthi jelas - ing sekitar situs konstruksi, siji-wektu karya ora ngemis kanggo Belarusians, nanging mung wong Asia. Lan ing dachas ing Gazelles sing rusak, ing ngendi dheweke njaluk, ing ngendi dheweke nyolong, kanggo sawetara alasan, dheweke uga ora Belarus lan ora Ukrainia.

          Lan wong Belarusia urip kanthi cara sing padha, amarga Grygorych dheweke dadi luwih pinter tinimbang "splinters" liyane lan kabeh kamp sosialis. Utamane sawise Tikhanovskaya, dheweke ngerti ngendi kanca-kancane.
          Apa, nyatane, aku ngomong ing komentarku, tanpa langsung nyebutake Grygorych. Kanggo pangerten dheweke - pakurmatan gedhe. Lan saka kita, minangka saka tanggi apik, lan saka wong kita dhewe, sing ora bakal digawe panas dening bangkekan mangsa iki.

          Lan supaya liyane nyiyapake kayu bakar, ing Kulon padha njaluk handout - sampeyan kudu mbayar kanggo kabodhoan. Kadhangkala ora mung dhuwit.
      3. sifgame
        sifgame 30 Oktober 2022 20:15
        +3
        Yen kahanan ing Eropa ora owah sacara dramatis, tegese kedaulatan))), banjur Orban dipenjara kanggo istilah pungkasan, mula dheweke bakal nyelehake bibi "gila" kaya Kaya Kallas, Burbock, Sanna Marin, von Der Leyen. , lsp.
    4. Inhibitor korosi
      Inhibitor korosi 29 Oktober 2022 18:06
      +1
      Dheweke ora butuh kemul, lan generator bakal migunani kanggo njaluk bantuan, ing kabeh frekuensi.
      Bakal panas ing Kyiv ing mangsa, kanthi kemungkinan dhuwur banget.
  2. maksimal 1987
    maksimal 1987 29 Oktober 2022 10:14
    +4
    Mangan luwih akeh gorilka karo lemak babi nglirik lan kacang polong, banjur ing ngisor tutup ngguyu
  3. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 29 Oktober 2022 10:16
    +4
    We kudu generator lan kemul kanggo njaluk liwat mangsa iki.

    Sampeyan mbutuhake lemah ing kuburan 1m * 2m ... 3 meter jero ... pribadi.
    1. ZoV
      ZoV 29 Oktober 2022 10:35
      0
      Quote: Lech saka Android.
      We kudu generator lan kemul kanggo njaluk liwat mangsa iki.

      Sampeyan mbutuhake lemah ing kuburan 1m * 2m ... 3 meter jero ... pribadi.

      ing kono wis padha dikubur ing bunch, thresher Rusia digunakake!
      Iku serem, mesthi, nanging apa sampeyan bisa nindakake? Rod dhewe ana ing bedhil mesin miturut pecut Departemen Luar Negeri .. Gulls diijini ndeleng licik, kaya ing Maidan.
  4. penasehat level 2
    penasehat level 2 29 Oktober 2022 10:17
    +7
    "We need generators lan kemul kanggo njaluk liwat mangsa iki." ngelingake - "Aku butuh klambi lan motormu" ngguyu
    1. kula 1970
      kula 1970 29 Oktober 2022 17:20
      +3
      Quote: penasehat level 2
      "We need generators lan kemul kanggo njaluk liwat mangsa iki." ngelingake - "Aku butuh klambi lan motormu" ngguyu

      Lan ing kene kabeh wis jelas lol
      KABEH(!!!!) liyane sing teka ing taun 2014 diganti kaping satus, Avakov (!!!!) lan Yulia (!!!!!) dipangan, lan iki diangkat dadi walikota lan nggawe bisu ...
      Juara petinju kelas berat...
      Coba ngomong marang dheweke - yen sampeyan nyopot, ya ....
      Jaran luwih gampang ditendhang ...

      Z.s.
      Kanthi cepet, aku diserang saka komandan resimen juara CSK ing tinju.
      Kejiret kabeh pengawal turu.
      Aku nyopot, mbangun, lan liwat siji kabungkus ing dhadha. Tanpa ayunan, aku mung unbent lengen ing sikut. Aku ing shelling - iku kaya mengkono. Sirahku diunekake ing kabut lan muni kupingku setengah dina ...
      Nachkara njupuk dheweke ing pojok lan narik lintang saka tali pundhake.
      Ketoke dheweke nglarang nglebokake - dheweke lunga setengah starley kanggo sasi liyane lol ...
      1. penasehat level 2
        penasehat level 2 29 Oktober 2022 18:02
        0
        ya, abot iku abot, lan yen padha uga ngerti carane kanggo ngalahake .. piye wae aku melu kompetisi ing ARB, ing 5th taun ing 4th Course kickboxer lan CCM ing boxing .. ing kategori Absolute, iku 25 kilogram luwih abot tinimbang kula, sanajan lan aku ora cilik .. ilang .. punches - mung timah .. knockdown-tech. kalah ing tengah-tengah pertarungan .. lan, umume, sawise sing pertama kalah lan kalah, "kekuwatan"ku tiba-tiba mudhun, sanajan aku wis mimpin wektu kasebut kanthi poin ..
        1. kula 1970
          kula 1970 29 Oktober 2022 18:23
          0
          Quote: penasehat level 2
          Ya, abot iku abot, lan yen dheweke uga ngerti carane ngalahake..

          Lha, apa sing dakkandhakake? lol Copot iki ... Sing nduweni gelar juara tinju dunia "Honorary" lan "Abadi" ing versi WBC ....
          Panjenenganipun kenek Zelensky ing lengkap karo nesu lan kabeh..
          "Sampeyan bakal duwe musik ing omahmu, nanging ora bakal krungu" (c).
          Aku curiga yen bawahan menyang kantore - seneng ditembak ... uga, utawa padha chip ing antarane awake dhewe lan kaya "Vitaly Vladimirovich nggawa sampeyan nyogok kene. Ora akeh, nanging ana pitakonan sengsara - mobil bakal ngadeg ing parkiran kantor walikota setengah dina”
  5. Hagen
    Hagen 29 Oktober 2022 10:18
    +4
    Miturut Klitschko, wong Kiev kudu diwenehi generator lan kemul anget

    Dheweke butuh "kompor potbelly" lan kayu bakar. Generator butuh bahan bakar, sing uga ora gampang. ngguyu
    1. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 29 Oktober 2022 17:18
      0
      Dheweke butuh "kompor potbelly" lan kayu bakar.

      Sampeyan ora bisa online ing kayu bakar. nglirik
      1. Hagen
        Hagen 30 Oktober 2022 09:43
        0
        Quote: Mantan prajurit
        Sampeyan ora bisa online ing kayu bakar.

        Internet ora anget. ora
  6. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 29 Oktober 2022 10:19
    +5
    Dheweke butuh otak, nanging Goodwin ora katon. Repulsed bakal duwe panas lan listrik.
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 29 Oktober 2022 10:48
      +2
      Kutipan: Viktor Sergeev
      Dheweke butuh otak, nanging Goodwin ora katon.

      Kepiye, sawise kabeh, A. Volkov nyawang masa depan -
      Sawise nampa otak saka Goodwin (campuran bran, pin lan jarum), Scarecrow pungkasanipun pitados ing pikirane dhewe, lan Goodwin, sawise dianugerahi wong kang dipercoyo kanthi judhul "Wicaksana", ninggalake dheweke minangka penerus minangka Panguwasa. Kutha Jamrud.
      Nanging kabeh rampung ora dadi "zamrud" kaya A. Volkov ...
  7. Komentar wis dibusak.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 29 Oktober 2022 10:30
      +1
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov

      ***
      Otak ora perlu maneh...
      ***

      **** Ukrainians nyewa otak ing Kulon, lan Anglo-Saxon mikir kanggo wong ***
  8. potap6509
    potap6509 29 Oktober 2022 10:21
    +6
    Pan ing sirah, lan mlumpat, sing luwih dhuwur sing luwih anget.
  9. Joker62
    Joker62 29 Oktober 2022 10:24
    +2
    Quote: penasehat level 2
    .... dielingake - "Aku butuh klambi lan motormu" ngguyu

    Saka film "Terminator". basa
    1. kula 1970
      kula 1970 29 Oktober 2022 18:30
      0
      Kutipan saka Joker62
      Quote: penasehat level 2
      .... dielingake - "Aku butuh klambi lan motormu" ngguyu

      Saka film "Terminator". basa

      Inggih, nyatane, Klitschko bakal luwih elek tinimbang Schwartz ing perang ....
      Sing nduwèni gelar juara tinju donya "Honorary" lan "Abadi" ing versi WBC.
  10. Ham
    Ham 29 Oktober 2022 10:25
    0
    Kisa Vorobyaninov ngganti jeneng mburi dadi Klitschko?
    Ah..apa! Dheweke ngerti basa! Mung luwih melas kaya sing dikarepake ... lan pasuryan sing luwih prasaja.
  11. tihonmarine
    tihonmarine 29 Oktober 2022 10:26
    +2
    We kudu generator lan kemul kanggo njaluk liwat mangsa iki.

    Kanggo generator, "karasin" uga dibutuhake.
    Dadi Klik kudu njerit -
    "We need dung lan kompor dugout!"
  12. alexey alekseev_2
    alexey alekseev_2 29 Oktober 2022 10:29
    +1
    Aku lali karo kantong plastik kanggo mayit..
    1. Deso
      Deso 29 Oktober 2022 15:50
      0
      Sawise kemul paling demokratis saka Amerika, sampeyan uga kudu sprinkle mayit infèksius karo bleach.
  13. rotmistr60
    rotmistr60 29 Oktober 2022 10:32
    +2
    We kudu generator lan kemul kanggo njaluk liwat mangsa iki.
    Pikirane dhisik lan aja nganti Bandera ngangkat sirahe. Nanging wis mutusaké sing "Ukraine kanggo Ukrainians" lan "Muscovites kanggo Gilyaks" padha mbangun apa padha dibangun. Lan saiki dumadakan generator karo kemul dibutuhake. Tetep ing paling sethitik lan sebagian ing kahanan Donbass, Mungkin sawetara bakal ngerti soko. Nanging Klitschko wis nyengkuyung sampeyan kanggo nyiapake lemah sadurunge, mula maju.
  14. antipesawat
    antipesawat 29 Oktober 2022 10:33
    0
    Walikota Kyiv Klitschko:

    Lilin ing dupa kanggo anget.
  15. Vic Vic
    Vic Vic 29 Oktober 2022 10:36
    +5
    Ayo wong Amerika nulungi dheweke nganggo selimut cacar, dheweke duwe pengalaman sejarah
  16. Yaro Polk
    Yaro Polk 29 Oktober 2022 10:38
    +4
    Walikota Kyiv Klitschko: Kita butuh generator lan selimut supaya bisa urip ing mangsa iki
  17. malyvalv
    malyvalv 29 Oktober 2022 10:38
    +4
    We bantuan wong karo mesin kanggo generator. Logistik rada aneh. Motor-motore dhewe mabur, lan mergo dicemplungake ing kono. We ngirim Welasan saben dina supaya Klitschko ora nangis.
  18. Luminman
    Luminman 29 Oktober 2022 10:39
    +1
    Kudu mlumpat! Gerakan iku urip!
  19. Lukachevsky
    Lukachevsky 29 Oktober 2022 10:40
    -11
    Muga-muga Putin ora nglilani "sadulur" wong Ukrainia beku lan bakal mandheg ngrusak pembangkit listrik. Banjur sampeyan ora ngerti, akun kanca bakal beku ing lepas pantai, anak lan bojo kanca bakal dicekel.
    1. Yaro Polk
      Yaro Polk 29 Oktober 2022 10:42
      +7
      nanging Surovikin duwe kabeh kulawarga lan tagihan ing omah ... aja nonton ...
      1. Lukachevsky
        Lukachevsky 29 Oktober 2022 10:44
        -7
        Surovikin minangka goreng cilik, dheweke dudu kepala Staf Umum lan dudu Menteri Pertahanan. Lan Putin minangka panglima paling dhuwur, lan apa wae sing diprentahake Putin, Surovikin bakal ditindakake. Kajaba iku, dheweke minangka wong militer lan wis biasa yen "pesenan ora dibahas."
        1. Yaro Polk
          Yaro Polk 29 Oktober 2022 10:50
          +1
          Putin .. menehi .. carte blanche lengkap kanggo Surovikin ing Ukraina .. dadi aku mbaleni .. ora nonton nglirik
          1. Lukachevsky
            Lukachevsky 29 Oktober 2022 10:53
            -5
            Kutipan: Yaro Polk
            Putin .. menehi .. carte blanche lengkap kanggo Surovikin ing Ukraina .. dadi aku mbaleni .. ora nonton

            Apa Putin kanthi pribadi nglaporake babagan rencanane?
    2. kula 1970
      kula 1970 29 Oktober 2022 18:33
      0
      Kutipan: Lukachevsky
      akun kanca 'bakal beku lepas pantai

      Sampeyan isih cilik, telat - ing wulan April sampeyan beku ...
      Cepet njaluk manual anyar
  20. uyah
    uyah 29 Oktober 2022 10:45
    0
    "We need generators lan kemul kanggo njaluk liwat mangsa iki." - iki panjalukan tengen, paling sawetara care kanggo warga sing!
    Ora mung njaluk senjata! Nyuwun
    1. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 29 Oktober 2022 17:25
      0
      We kudu generator lan kemul kanggo njaluk liwat mangsa iki.

      Generator gemuruh kaya Geranium nalika mabur. Ing endi pertahanan udara karo Kalannikov bakal njupuk?
  21. Yaro Polk
    Yaro Polk 29 Oktober 2022 10:47
    +1
    Kutipan: Lukachevsky
    Surovikin minangka goreng cilik, dheweke dudu kepala Staf Umum lan dudu Menteri Pertahanan. Lan Putin minangka panglima paling dhuwur, lan apa wae sing diprentahake Putin, Surovikin bakal ditindakake. Kajaba iku, dheweke minangka wong militer lan wis biasa yen "pesenan ora dibahas."

  22. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 29 Oktober 2022 10:48
    +2
    "Panguwasa Kyiv njaluk Kulon supaya cepet ngirim selimut menyang Ukrainia" -

    ***
    Lan banyu geni ...



    ***
  23. Carlos Hall
    Carlos Hall 29 Oktober 2022 10:48
    0
    Kampanye nglawan infrastruktur energi Ukraina ing mburi rampung sukses. Serangan kudu terus.
  24. Vasyan1971
    Vasyan1971 29 Oktober 2022 10:54
    +2
    Vitali Klitschko nguripake negara-negara Kulon kanggo bantuan kamanungsan ing wayah wengi mangsa sing bakal teka.

    M-dya ... Pamilik wis ora gelem mangan "teka ing jumlah gedhe" menyang europaradise kanthi gratis, lan ing kene kabeh Ukraina minangka kamanungsan ... opo Saka cartridges kanggo, maaf, kondom.
  25. Roso 56
    Roso 56 29 Oktober 2022 10:59
    +1
    Ya, lan ngombe, mangan, klambi lan nganggo sepatu lan kabeh luwih gedhe lan gratis.
  26. Sketsa53
    Sketsa53 29 Oktober 2022 11:01
    +1
    "We need generators lan selimut kanggo urip mangsa iki. ".....Lan uga, aku (Klitschko) kudu sirah ... Aku ing ... lan aku uga mangan
  27. sabakina
    sabakina 29 Oktober 2022 11:08
    +2
    Aku bodho kasengsem, nanging ing ngendi wong Kuyans sijine kemul dhewe? ngguyu Dikirim menyang wong Afrika sing keluwen? recourse
    1. Alex Nevs
      Alex Nevs 29 Oktober 2022 11:57
      0
      Iku ora babagan kemul. Ana kabeh ing "rambut", siji wahing lan maneh VERYTHING ditutupi. lan FSE mili liwat lurung-lurung.
  28. lawas
    lawas 29 Oktober 2022 11:10
    +4
    Kartu pos kanthi jembatan Krimea sing kobong bakal anget sampeyan! Inggih, mlumpat, kaya biasane.
  29. ZIF122
    ZIF122 29 Oktober 2022 11:10
    0
    Dheweke wiwit njaluk bantuan maneh! Dheweke wis ora bisa apa-apa maneh, dudu bantuan saka Kulon, mesthine wis suwe!
  30. yowis
    yowis 29 Oktober 2022 11:16
    +1
    Dheweke uga butuh akeh udara sing dikompresi kanggo nguripake generator.
  31. Guran33 Sergey
    Guran33 Sergey 29 Oktober 2022 11:19
    0
    Dadi wektu wis teka kanggo karusakan saka depot lenga .. Ora amarga generator iki, nanging ing nunggu wiwitan replenishment anyar, alon mudhun peralatan saka Angkatan Bersenjata Ukraina
  32. SVD68
    SVD68 29 Oktober 2022 11:28
    +2
    Wong India piye wae entuk kemul saka Yankees.
  33. Alexander Rasmukhambetov
    Alexander Rasmukhambetov 29 Oktober 2022 11:36
    0
    Dheweke bakal urip, bisa mlumpat, bakal dadi panas.
  34. mateni fasis
    mateni fasis 29 Oktober 2022 11:43
    +1
    Kita kudu terus nyerang kanggo ngrusak mburi. Nganti dheweke nemokake pangayoman efektif marang "shahid-mopeds" kanggo palu kembang ing kabeh sing penting.
  35. Alex Nevs
    Alex Nevs 29 Oktober 2022 11:55
    +1
    Supaya baterei tetep anget! ! !...... Padha kudu digawe panas.
    1. pelaut2
      pelaut2 29 Oktober 2022 12:08
      0
      *Katz nawakake kanggo nyerah*.
      Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
  36. RuAbel
    RuAbel 29 Oktober 2022 12:27
    0
    "Aku butuh sandhanganmu. Lan motor tinimbang generator "A klasik saka genre!
  37. nordscout
    nordscout 29 Oktober 2022 13:26
    0
    Apa sampeyan kudu ora generator lan kemul, nanging ngisi bahan bakar tank mobil, menyang tapel wates Polandia utawa sprei putih kanggo jahitan gendera .... Kanggo ketemu Angkatan Bersenjata RF .... Lan iku wektu kanggo mungkasi ngengingi Pak Klitschko ing sirah, ing lan liyane, wis, ora ana panggonan urip sawise entri profesional menyang ring, ing muda ... Temenan wong miskin ...
  38. tukang cukur Siberia
    tukang cukur Siberia 29 Oktober 2022 14:25
    0
    Cara paling serbaguna lan favorit: balapan jaran lan ban
    Kabeh kringet!)
  39. rotfuks
    rotfuks 29 Oktober 2022 14:31
    0
    Wong-wong ing Kiev ora perlu mikir bab generator panas, nanging bab biasanipun 200 liter tong wesi saka kang potbelly kompor gampang digawe. Banjur Simpenan ing saws lan Cut mudhun wit ing Khreshchatyk. Wis ana pengalaman Tbilisi, ing ngendi wit-witan ilang saka lurung-lurung sawise mangsa adhem. Nanging sawise mangsa adhem ing Tbilisi, Russophobes wis suda banget.
    1. lubesky
      lubesky 29 Oktober 2022 17:12
      0
      Kutipan saka: rotfuks
      Wong-wong ing Kiev ora perlu mikir bab generator panas, nanging bab biasanipun 200 liter tong wesi saka kang potbelly kompor gampang digawe. Banjur Simpenan ing saws lan Cut mudhun wit ing Khreshchatyk. Wis ana pengalaman Tbilisi, ing ngendi wit-witan ilang saka lurung-lurung sawise mangsa adhem. Nanging sawise mangsa adhem ing Tbilisi, Russophobes wis suda banget.

      Latihan Dill siap ditindakake dening unit khusus wong sing ora duwe omah Amerika ing New York lan Detroit
  40. Govorun
    Govorun 29 Oktober 2022 16:56
    0
    Walikota Kyiv Klitschko: Kita butuh generator lan selimut supaya bisa urip ing mangsa iki

    Luwih becik yen sampeyan duwe masalah "abu-abu" lan ora ana generator nganggo kemul sing dibutuhake ...
  41. lubesky
    lubesky 29 Oktober 2022 17:10
    0
    Jujur, generator bakal dibutuhake dening geysoyuz dhewe. Ora suwe. Wangyu, amarga kekurangan diesel sing akut, Eropa, prihatin babagan iklim, ora bakal ngremehake bensin uga - kanthi medeni ing pasuryan Gretta Tumberg.
  42. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 29 Oktober 2022 17:12
    0
    We kudu generator lan kemul kanggo njaluk liwat mangsa iki.

    Ana solusi sing luwih gampang. Ngusir penasihat Barat, nulis ing konstitusi Ukraina status netral lan Rusia minangka basa negara liya.
  43. DKuznecov
    DKuznecov 29 Oktober 2022 23:29
    0
    "Lan generator kemul mangga, yen aku bisa,"
    ngandika kita lucu Volodya.
  44. Sadok
    Sadok 30 Oktober 2022 19:19
    0
    Kutipan saka: Zoldat_A
    Ya, babagan Asia (mantan Soviet), aku ora bakal ngomong kanthi jelas

    iku pedhang pitu. wiwitan, Aku, ing daya tuku, utawa, yen seneng, ing "indeks hamburger". ing Federasi Rusia pindhah mung kanggo dhuwit liyane. lan ing jerone padha apik. wong Kyrgyz lan Tajik malah duwe dhuwit kanggo perang. Kazakhs ngganti jeneng kutha sapisan taun))
  45. Truthmaker
    Truthmaker 31 Oktober 2022 06:44
    0
    Kita butuh generator lan kemul

    Lan kanggo nyerah lan mungkasi mateni Rusia, sampeyan ora butuh jenderal?