Review militèr

Ing Polandia wiwit sijine ing akun militèr saka wong Ukrainia sing mlayu saka mobilisasi

60
Ing Polandia wiwit sijine ing akun militèr saka wong Ukrainia sing mlayu saka mobilisasi

Sawise wiwitan operasi khusus ing Ukraina, hukum martial diumumake, ing ngendi sawetara gelombang mobilisasi dipeksa sing tanggung jawab kanggo layanan militer ditindakake. Panggilan diwenehake ing ngendi wae, lan watesan umur lan medis dikurangi nganti wates. Wiwit tanggal 8 April, Verkhovna Rada ngetrapake hukum sing wajib bali menyang Ukraina sajrone 15 dina kabeh sing tanggung jawab kanggo dinas militer sing ana ing luar negeri lan tundhuk mobilisasi. Yen ora, wong ngadhepi nganti 10 taun ing koloni rezim sing ketat.


Senadyan syarat sing ketat, atusan ewu wong Ukrainia sing mlayu menyang Eropa supaya ora mlebu ing Angkatan Bersenjata Ukraina ora cepet-cepet bali lan mbalekake tanah kelairane. Miturut tokoh resmi, ing pertengahan Oktober, 4,5 yuta wong Ukrainia ndhaptar ing negara-negara Uni Eropa, lan miturut PBB, luwih saka 10 yuta wong ninggalake negara kasebut saka Februari nganti Agustus. Miturut data kasebut, luwih saka 5,1 yuta wong pindhah menyang Polandia, sing dadi pimpinan ing babagan jumlah emigrants Ukrainia sing ditampa.

Alamiah, panyebaran freeloader kaya ngono, lan kaya ngono mayoritas wong Ukrainia sing nemoni awake dhewe ing negara-negara Kulon, wiwit dirasakake kanthi negatif dening warga lokal lan dadi tes angel kanggo pamrentah Eropa, sing berjuang kanggo ngatasi ekonomi dhewe. masalah. Ing Polandia padha, Bill wis bubar wis ngajokaken sing matesi akses saka Ukrainia pengungsi kanggo keuntungan sosial tartamtu, kalebu keuntungan anak.

Nanging Polandia, paling kamungkinan, ora bakal mandheg ana. Kayane Warsaw wis nyiapake kejutan sing ora nyenengake kanggo para penyimpang Ukrainia sing mutusake ngenteni mobilisasi umum ing Eropa. Minangka saluran Telegram "Older Edda" nyerat, ing Polandia wong Ukrainia wis wiwit didaftar ing militer. Durung jelas babagan kepentingane "mobilisasi para imigran" bisa ditindakake. Sampeyan bisa uga yen Polandia, ing panyuwunan Kyiv, bakal mbentuk unit militèr ing wilayah, nganakake latihan, lan banjur ngirim prajurit dilatih menyang ngarep wétan Ukraina.

Penulis umum nandheske yen Polandia dhewe, kanthi historis, ora bakal nemu katresnan khusus kanggo wong Ukrainia. Kabeh rangkulan loropaken antarane Presiden Ukraina Zelensky lan pimpinan Polandia Duda duwe kapentingan sejatine sifate mercantile ing sih saka Warsaw. Mulane, Polandia bakal gampang tundhuk karo telpon saka panguwasa Kyiv kanggo bali buron siap tempur kanggo ngawula ing tentara Ukraina. Langkah kasebut bakal ngidini Warsaw, antara liya, kanggo entuk pilihan luwih saka Kyiv ing implementasine strategi kanggo "bali" saka wilayah kulon Ukraina. Ya, lan freeloaders ing negara bakal suda.

Dadi, bisa uga kita bakal weruh mobil-mobil kargo sing dikebaki prajurit sing ora tau bisa mujudake impen Eropa, amarga mlayu saka wajib militer menyang Persemakmuran sing katon asli.

- rampung penulis saluran TG.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
https://nara.getarchive.net/ru/media/a-ukrainian-observer
60 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. svp67
    svp67 29 Oktober 2022 12:05
    + 19
    Jujur, aku ora kaget karo tumindak Polandia kaya ngono, aku ora bakal kaget yen dheweke wiwit ndhaptar wong-wong sing mlayu saka Rusia saiki ... "Legiun Rusia" mbutuhake replenishment terus-terusan.
    1. Plate
      Plate 29 Oktober 2022 12:17
      +8
      Kutipan saka: svp67
      Aku ora bakal kaget yen dheweke miwiti ndhaptar wong-wong sing mlayu saka Rusia saiki ..

      Iku bakal ironis. Pahit, nanging banget ironis.
      1. 4 ikit
        4 ikit 29 Oktober 2022 12:52
        +7
        ..... ing Polandia, wong Ukrainia wiwit didaftar ing militer.

        Sho!!! Opo maneh??? nangis Dheweke bakal dikirim menyang ngarep kanggo musik orkestra!
        1. Syurik70
          Syurik70 29 Oktober 2022 14:21
          +7
          Dadi sawise kabeh, Klitschko ngandika ing teks kosong: "Sapa sing bisa lolos ing luar negeri - marga saka Kristus, aja bali. Lan ora ana apa-apa kanggo mangan lan drown tanpa sampeyan."
          1. Tatiana
            Tatiana 29 Oktober 2022 15:09
            +4
            Ing Polandia wiwit sijine ing akun militèr saka wong Ukrainia sing mlayu saka mobilisasi

            Sapa sing bakal mangu-mangu yen iki pancen bakal kelakon! Lan ora mung ing Polandia! Lan ora mung karo wong Ukrainia, nanging uga karo kabeh pengungsi saka mobilisasi perang saka Ukraina lan Rusia ing negara-negara sing pamrentah wis melu perang proxy AS karo Rusia ing wilayah Ukraina.
            Kurban mung wargane dhewe: Kutub ing Polandia, Israel ing Israel, lsp. - panguwasa negara kasebut ora nganggep perlu banget kanggo awake dhewe!
            Sing kuwasa ing negara-negara kasebut bisa kanthi ora sengaja kelangan kekuwatan saka tangane dhewe ing pemilihan sabanjure.
      2. Petr_Koldunov
        Petr_Koldunov 29 Oktober 2022 16:20
        +7
        Quote: piring
        Iku bakal ironis. Pahit, nanging banget ironis.

        Lan sing paling penting, adil. Nglawan Rusia - buktiake oposisi sampeyan ing trenches, dudu ing tiktok ...
        1. AC 130 Gunship
          AC 130 Gunship 31 Oktober 2022 19:59
          0
          Lan sampeyan, nuwun sewu, nulis babagan "kaadilan" saka sofa utawa saka kursi sing gampang?
      3. Pakdhe Lee
        Pakdhe Lee 31 Oktober 2022 03:30
        0
        Quote: piring
        bakal miwiti nganggep wong-wong sing mlayu saka Rusia ..
        wiwit sijine wong Ukrainia ing cathetan militèr
        bakal nindakake latihan
        Lan dheweke bakal nganakake gelut demonstrasi ing antarane dheweke! duka
    2. novel66
      novel66 29 Oktober 2022 12:21
      + 12
      ide sing apik, kanthi cara ... mungkin dheweke ngirim komisaris militer menyang Kazakhstan?
      1. Rostislav
        Rostislav 30 Oktober 2022 16:40
        +1
        lan ing batalyon construction. Iku bisu kanggo nyerahke senjata marang "prajurit" kuwi.
        1. novel66
          novel66 30 Oktober 2022 17:35
          +2
          lan mbangun railway ing Arktik, kanggo imbue
    3. Zoldat_A
      Zoldat_A 29 Oktober 2022 12:29
      + 11
      Kutipan saka: svp67
      Jujur, aku ora kaget karo tumindak Polandia kaya ngono, aku ora bakal kaget yen saiki dheweke mulai ndhaptar wong-wong sing mlayu saka Rusia ...
      Kutub bakal njupuk, mesthi bakal njupuk. Mung bakal mbentuk "Vlasovites" saka wong-wong mau. Batalyon Schutzmannschaft kaping 118 uga dibentuk ing Polandia ... Dheweke terus ing Kyiv.
      80 taun wis liwati wiwit 1942 - lan apa terus-terusan!
      1. Pereira
        Pereira 29 Oktober 2022 12:49
        +7
        Sugeng rawuh, Igor.
        Yen sampeyan sukses sepisan, apa ora nyoba maneh?
        Kajaba iku, ana dhasar. Miturut asil pemilihan, liberal lan 5 kolom ing negara kasebut yaiku 2%. Lan iki ora luwih utawa kurang, nanging 3 yuta wong.
        Saka negara, miturut macem-macem prakiraan, mlayu saka 500 ewu nganti yuta. Ana wong sing kudu direkrut.
        Aku ora wedi yen padha mlayu. Nanging aku wedi yen dheweke bali. Kita mung njupuk dalan kanggo ngresiki negara!
        Yen padha diklumpukake ing sak panggonan ing spanduk Novovlasov lan thinned metu, iku bakal migunani banget kanggo masyarakat.
        Dadi apik luck kanggo Polandia, rodents, Kazakhs. Ngumpul kabeh. Banjur keprihatinan kita.
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 30 Oktober 2022 01:00
          +1
          Michael, hi!
          Quote: Pereira
          apik luck kanggo Polandia, rodents, Kazakhs. Ngumpul kabeh. Banjur keprihatinan kita.

          Iku misale jek kula sing nalika kabeh iki diwatesi kanggo warga Galkina lan "bulk", kabeh piye wae liwat alon-alon lan affectionately karo kita. "Vlasovites 2.0" bakal diwiwiti - siji ora bisa nindakake tanpa SMERSH. SMERSH utawa ora SMERSH, "troikas" utawa "pengadilan paling manungsa lan adil", lan ing kahanan perang soko kudu rampung kanggo nyegah staggering ing mburi.
          Aku ngerti saka pengalaman dhewe yen ora bisa perang yen didol ing mburi lan ing markas. Kontrol paling brutal ing otak. Banjur, sawise perang, kita bakal ngerti.

          Lan cukup ana, NAVIRHU, apa sing kedaden iki shamefaced kanggo nelpon sawetara jenis "operasi khusus".
          Ana perang. Perang karo setengah jagad, kita wis perang karo sawetara negara sing ngluwihi jumlah mungsuh kita ing Perang Donya Kapisan lan Kapindho.
          Lan sajrone perang, "karya" karo mungsuh internal kudu ditindakake miturut hukum perang. Preduli saka apa sing dipikirake ECtHR babagan iki utawa omong kosong liyane.
          1. EFIM LUBIN
            EFIM LUBIN 30 Oktober 2022 17:20
            +1
            Zoldat_A (Igor, putra Alexei, prajurit Rusia), sampeyan nulis kanthi bener! Nanging, amarga "bukit" akeh ing Rusia ora katon kaya sing katon ing Rusia! Pengkhianatan ing struktur kekuwatan lan oligarki penipuan, jenderal parade-parket biasa-biasa wae - kabeh iki mung cocok kanggo diolah dadi pupuk sawise ditembak! Nanging ora ana sing bakal! Kabeh wis kaiket, kabeh padha melu!
      2. ada
        ada 29 Oktober 2022 18:34
        +1
        Kutipan saka: Zoldat_A
        Kutub bakal njupuk, mesthi bakal njupuk. Dheweke mung bakal mbentuk ...

        Sampeyan mbokmenawa bener.
        Nanging, aku ngusulake kanggo nguripake pamikiran militer-ilmiah wassat Yen kita ndeleng riset teoretis lawas babagan nggawe kahanan sing dibutuhake kanggo konflik bersenjata kontinental utama, utawa, kanthi tembung liya, "perang gedhe ing Eropa" lan pambentukan "Tentara Anyar Eropa", kita bisa ngelingi. bilih ing tampilan saka lack saka sumber daya manungsa cukup ing Eropah dhewe, minangka "non-warga" padha uga dianggep sumber recruitment, lan aliran migrasi alam lan artificially kawangun dianggep minangka cara akumulasi. Ing wektu sing padha, bisa uga nimbang struktur kekuwatan sing digawe utawa, luwih tepat, Angkatan Bersenjata Uni Eropa minangka inti pengorganisasian, kalebu komando, kanggo formasi, lan wakil sing paling dirugikan saka bangsa sing nandhang sangsara. mungsuh umum (ora dituduhake langsung, nanging iki ora dibutuhake).
        Ngelingi yen Jerman, Italia lan Prancis sadurunge dianggep minangka penyangga kontinental Kulon (Eropa) kanthi kemungkinan konfrontasi karo kita, buffer Timur bisa gampang diidentifikasi kanthi pambentukan flank NATO ing arah strategis Timur saka negara-negara Eropa Timur. , lan teater operasi sing direncanakake minangka negara tengah wilayah - Ukraina lan Belarus (konsep strategis NATO-91). Ngelingi yen perencanaan militer AS lan AS-NATO sing sadurunge dikembangake kanggo periode nganti 2025 durung ditindakake amarga alasan sing jelas. wassat , banjur bisa nganggep manawa teater operasi lan wilayah pambentukan Tentara Eropa Anyar ing Kulon lan Polyandia katon cocog kanggo iki, luwih-luwih minangka negara protektorat AS.
    4. pelaut2
      pelaut2 29 Oktober 2022 13:15
      +2
      gampang. bakal njupuk langganan kanggo kerjasama. janji kewarganegaraan Eropah. Ya, ana sawetara cara kanggo layanan khusus.
    5. Viktor Sergeev
      Viktor Sergeev 29 Oktober 2022 17:39
      0
      Wong-wong sing oncat saka Rusia mung bisa perang yen nganggo kerah nganggo bahan peledak.
    6. Zaurbek
      Zaurbek 31 Oktober 2022 07:10
      0
      Ana negara liya ..... Luwih, bakal diwenehi agenda Rusia. .... Lan ing kana uga ana papan kanggo nganakake latihan. Kaya mantan sekolah jenenge Comrade Frunze.
  2. ZoV
    ZoV 29 Oktober 2022 12:06
    +3
    Budhak kudu entuk dhuwit! Terusake Poles
    Ing Rusia, denazifikasi wis ana, kirim menyang ngarep. Kita bakal nampa kaya bal ping pong. ngguyu
    1. aars
      aars 29 Oktober 2022 12:16
      + 14
      Kabungahan sampeyan aneh banget lan curiga ...
      Ora ana sing apik kanggo kita ing replenishment tambahan saka Angkatan Bersenjata Ukraina!
      Luwih apik yen scum iki terus beban ekonomi Polandia.
      1. ASAD
        ASAD 29 Oktober 2022 12:25
        +6
        Ya, sing paling penting kanggo Mikhan yaiku nyritakake apa-apa kanthi patriotik.
      2. Jerman 4223
        Jerman 4223 29 Oktober 2022 12:55
        +2
        Mbayangno morale pejuang kuwi. Apa sing bakal digawa menyang tentara Ukrainia, apa sing dipikirake.
        1. Zaurbek
          Zaurbek 31 Oktober 2022 07:12
          +1
          Topik iki wis suwe dicerna dening militer. Vaughn dudu sing pertama, mobilisasi dudu sing pertama. Maca klasik ... Erich Maria Remarque utawa Yaroslav Hasek ..... Militer duwe unit lan piagam dhewe kanggo saben bokong licik lan sistem penegakan hukum dhewe
      3. fakir88
        fakir88 29 Oktober 2022 18:42
        +1
        Kenapa "bajingan"? Wong biasa, yen ora kalebu sing ngomong banter banget. Liyane nyoba kanggo urip, iku ora pengin ala.
    2. 41 KAB
      41 KAB 29 Oktober 2022 12:23
      +4
      Kutipan saka ZOV
      ngirim menyang ngarep

      Lan apa padha butuh? Padha ing Eropah, lan iku ora toleran kanggo ngetokake subpoenas ana ngguyu Supaya padha ngobong lan njeblug stasiun rekrut, ngawula menyang Den Haag kanggo psheks, umume, iku ora kanggo kula kanggo mulang wong-wong mau. ngguyu hi
      1. ZoV
        ZoV 29 Oktober 2022 14:34
        -3
        Quote: 41 DAERAH
        Kutipan saka ZOV
        ngirim menyang ngarep

        Lan apa padha butuh? Padha ing Eropah, lan iku ora toleran kanggo ngetokake subpoenas ana ngguyu Supaya padha ngobong lan njeblug stasiun rekrut, ngawula menyang Den Haag kanggo psheks, umume, iku ora kanggo kula kanggo mulang wong-wong mau. ngguyu hi

        Kita bakal njupuk wong kene. negatif Wis entuk kabeh
    3. Komentar wis dibusak.
  3. rotmistr60
    rotmistr60 29 Oktober 2022 12:07
    +3
    ing Polandia, wong Ukrainia wiwit kadhaftar karo militèr
    Aku setuju karo asumsi sing bakal mobilize, olahraga lan perang. Sanajan ora jelas miturut hukum apa warga negara asing didaftar lan tundhuk mobilisasi? Nanging ana kepinginan, nanging hukum bisa didandani.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 29 Oktober 2022 13:24
      +4
      Kutipan: rotmistr60
      Sanajan ora jelas miturut hukum apa warga negara asing didaftar lan tundhuk mobilisasi?

      Dheweke ora kadhaptar karo militèr, nanging kadhaptar minangka wis oncat saka mobilisasi ing Ukraina lan bakal dilatih, nanging banjur bali menyang Ukraina, lan iku nganti panguwasa Kyiv kanggo sijine wong ing pakunjaran kanggo 10 taun, utawa "saka karsane dhewe" menyang ngarep.
      1. Reptiloid
        Reptiloid 29 Oktober 2022 14:07
        +1
        Babagan hukum? Kepiye carane Zelya entuk keuntungan saka psheks ing Ukraina? Mungkin sawetara owah-owahan iki lan
        ... saiki kowe dadi tentara .... (judul lagu) .....
      2. SVD68
        SVD68 29 Oktober 2022 15:08
        -1
        Kutipan saka tihonmarine
        Dheweke ora kadhaptar ing militer, nanging kadhaptar minangka wis oncat saka mobilisasi ing Ukraina lan bakal dilatih, nanging banjur bali menyang Ukraina,

        Dheweke bisa direkam, bali menyang Ukraina uga. Nanging kanggo mulang - pipa. Ora ana angger-angger sing bisa dilebokake ing kemah-kemah lan diwulangake mateni sing ora dikarepake.
        1. tihonmarine
          tihonmarine 29 Oktober 2022 17:27
          +1
          Kutipan: SVD68
          Ora ana angger-angger sing bisa dilebokake ing kemah-kemah lan diwulangake mateni sing ora dikarepake.

          Dheweke bakal sekolah dhewe, utawa ing Krajina bakal gludhug mlebu pakunjaran. Lan pakunjaran luwih elek tinimbang ngarep.
      3. bk0010
        bk0010 29 Oktober 2022 16:51
        0
        Kutipan saka tihonmarine
        lan iku nganti panguwasa Kyiv kanggo sijine wong ing pakunjaran kanggo 10 taun, utawa "saka karsane dhewe" pindhah menyang ngarep.
        Sawetara jinis ... pilihan sing transparan, utamane amarga sampeyan ora kudu njagong nganti 10 taun.
    2. spektrum
      spektrum 29 Oktober 2022 14:56
      0
      Luwih, iku bakal 50 kanggo 50. Ana wong bakal digawe keluwih, lan wong bisa ditawani kanggo ngawula ing "Legiun manca Polandia." Populasi bakal tenang, tentara bakal tambah lan pejuang bakal dikirim menyang Kiev.
  4. yowis
    yowis 29 Oktober 2022 12:11
    +4
    Nalika lan yen Ukrainians entek, Polandia bakal dadi sampah. Mulane, pisanan ing Polandia (lan ing EU), kabeh wong sing lolos bakal dilebokake ing sangisore bedhil NATO (iki uga ditrapake kanggo mantan Rusia: padha sumpah kanthi nulis lan lisan yen dheweke sengit karo "rezim" nalika nyabrang tapel wates).
    1. EULA
      EULA 29 Oktober 2022 20:41
      0
      Saiki ing Jerman pengin ngusir paling ora setengah saka "pengungsi" Muslim. Iku kamungkinan sing Unit punitive bakal digawe saka buronan Ukrainia saka mobilisasi, kanggo Muslim kanggo mbuwang.
  5. ZIF122
    ZIF122 29 Oktober 2022 12:14
    +7
    Ya, dheweke saiki bakal mlayu saka Polandia ing saindenging Eropa! Ya, dadi padha perang!
    1. Jerman 4223
      Jerman 4223 29 Oktober 2022 13:01
      +2
      Sing duwe wektu utawa paling ora mikir bakal mlayu. Sawise kabeh, mayoritas satus persen ora pracaya iki lan bakal njagong ing panggonan persis nganti padha sijine mantel ing wong lan menehi bedhil mesin ing tangan.
  6. Andrey Nikolaevich
    Andrey Nikolaevich 29 Oktober 2022 12:29
    +1
    Keputusan sing bener lan wicaksana dening panguwasa Polandia. Aku kanthi lengkap ndhukung panguwasa Polandia. Ing antrian konco liyane saka negara EU.
  7. Arcady007
    Arcady007 29 Oktober 2022 12:48
    +1
    Kutub maju menyang tujuane kanggo nggedhekake watese lan entuk pimpinan ing EU.
    1. Vasyan1971
      Vasyan1971 29 Oktober 2022 15:49
      +1
      Kutipan: Arkady007
      ngembangaken wates lan entuk kepemimpinan ing EU.

      Kanthi "ekspansi" jelas, nanging, ing kene, "kepemimpinan" Polandia, apa sing bisa didhasarake? Kaya "pemilik diangkat kula bojoné kang kinasih!" ©?Nyuwun
      1. Arcady007
        Arcady007 29 Oktober 2022 17:50
        -1
        Kepemimpinan tansah adhedhasar kepinginan (impen). Tugase yaiku ngedhunake wong Jerman ing wiwitan. Lan ing iki padha nindakake akeh.
        1. Vasyan1971
          Vasyan1971 29 Oktober 2022 21:44
          +1
          Kutipan: Arkady007
          Kepemimpinan tansah adhedhasar kepinginan (impen).

          Nu nu ... Elinga sapa sing tambah sugih karo pikiran?
      2. kucing Rusia
        kucing Rusia 29 Oktober 2022 18:23
        0
        Kutipan: Vasyan1971
        Kutipan: Arkady007
        ngembangaken wates lan entuk kepemimpinan ing EU.

        , lan, kene, "kepemimpinan" Polandia, apa bisa adhedhasar?
        Nyuwun
        Kepemimpinan Polandia bakal adhedhasar "mudhun" Jerman = Jerman mudhun - Polandia munggah.
        Jerman bakal "diturunake" liwat karusakan saka industri FRG.
        "Eurozone" - Kaya sing diarani - ternyata ...
        sedulur
        1. Vasyan1971
          Vasyan1971 29 Oktober 2022 21:48
          +1
          Quote: kucing-rusich
          Kepemimpinan Polandia bakal adhedhasar "mudhun" Jerman = Jerman mudhun - Polandia munggah.

          Mudhunake pesaing ora ateges mundhak dhewe. Nyuwun Kanthi kabeh hormat, Polandia, dibandhingake karo Jerman, duwe cerobong asep sing luwih murah lan asap sing luwih tipis. Ambisi gusti wis luwih saka sepisan nggawa "wong ngisor" iki menyang zugunder.
  8. lawas
    lawas 29 Oktober 2022 12:50
    +3
    Kita uga nemokake ngendi kanggo mbukak! Memori genetik narik budak menyang pemilik. Inggih, para abdi dalêm ing ngajêngipun para priyantun wau kêdah lumêbêt ing paprangan, menapa kemawon rêmên? nglirik iku isih apik tenan carane otak Ukrainia dianggo - considering kabeh acara sajarah, iku isih cepet-cepet kanggo ngendi aku nimbang wong-wong mau minangka sapi, lan malah padha duwe musuhan getih!
    1. CombatSnail
      CombatSnail 29 Oktober 2022 13:31
      +4
      Mungkin kita uga kudu mandheg lisping lan wiwit nganggep sapi lan sampah bio.
  9. bombong
    bombong 29 Oktober 2022 13:20
    +6
    Ukraina bakal dijupuk menyang EU nalika kabeh Ukrainians mati. Lan malah bakal ngedegake tugu kanggo wong-wong mau, minangka homo sapiens paling goblok sing tiwas amarga lelungan saka Ukraina menyang EU tanpa mbayar visa.
  10. CombatSnail
    CombatSnail 29 Oktober 2022 13:30
    +1
    Iku adat. Ze lan co wis suwe diwenehi tugas kanggo ngumpulake bayonet yuta.
  11. febe'omni
    febe'omni 29 Oktober 2022 13:42
    -2
    Poland mung bisa wedi kabeh loaders free deranged aduk munggah masalah kabeh kutha Polandia.
    Ora ana paedahe saka ngarsane
  12. Vasyan1971
    Vasyan1971 29 Oktober 2022 15:46
    +1
    Minangka saluran Telegram "Older Edda" nyerat, ing Polandia wong Ukrainia wis wiwit didaftar ing militer.

    Napa saiki, wong miskin, pindhah menyang Kazakhstan? belay
  13. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 29 Oktober 2022 17:38
    0
    Sing tengen, babu kudu digunakake, sanajan Polandia ngerti yen Rusia ora bakal nyerang Polandia, nanging sampeyan bisa ajrih, uga, lan nyolong saperangan saka milyar zlotys.
  14. Fizik13
    Fizik13 29 Oktober 2022 17:44
    0
    Dill oncat saiki bakal pangan meriam kanggo Polandia.
  15. dementor873
    dementor873 29 Oktober 2022 17:56
    +1
    Ngelingi yen Polandia wis dilat lambe ing Ukraina wiwit Februari, aku weruh sing padha bakal ngumpulake Unit ing printah saka psheks karo janji kanggo menehi kewarganegaraan Polandia utawa langsung sawise concluding kontrak karo tentara, lan banjur pindhah menyang Ukraina kanggo nglindhungi Zelensky. Ora mungkin Mikola ora gelem nglilani kulawargane saka Galicia dadi bagian saka Eropa sing sugih. Dheweke uga bakal nyurung psheks supaya Muscovites sing dikutuk ora entuk apa-apa.
  16. fakir88
    fakir88 29 Oktober 2022 18:47
    +1
    Kabar sedih, wong mung pengin urip. Senajan saka sudut pandang hubungan diplomatik antarane Ukraina lan Polandia, iku cukup logis. Nanging ana uga wayahe positif, supaya tiyang kathah. sumber kecanthol sing kudu Resor kanggo diplomasi.
  17. Bayun
    Bayun 29 Oktober 2022 20:22
    +1
    Logika. Yen sampeyan ora pengin mbela nilai Ukrainia utawa Rusia, pindhah perang kanggo Barat.
  18. mmaxx
    mmaxx 30 Oktober 2022 18:13
    0
    Ora, apa? Kutub mati ing kono. Lan iki bakal panuyat ing dhuwit Polandia? Aku bakal langsung milih wong-wong mau dadi sukarelawan. Apa sampeyan pengin paspor Polandia? Ing sukarelawan lan ing ngarep. Apa dheweke njupuk dhuwit? Lan sampeyan ora bisa menehi paspor.
  19. traper
    traper 30 Oktober 2022 20:38
    0
    Ora ketompo carane, ing guise saka "Legiun Ukraina", psheks ora miwiti intervensi kanggo ngrebut wilayah Kulon.
  20. silviu
    silviu 31 Oktober 2022 00:43
    0
    Dadi, bisa uga kita bakal weruh mobil-mobil kargo sing dikebaki prajurit sing ora tau bisa mujudake impen Eropa, amarga mlayu saka wajib militer menyang Persemakmuran sing katon asli.
    angel dipercaya...
  21. sagitovich
    sagitovich 31 Oktober 2022 07:01
    0
    Sing oncat nunggu asil apa wae. Sing, duweni potensi padha setuju yen Rusia luwih seneng menang. Iki tegese dheweke bisa bali menyang tanah air kanthi gampang. Ukraina ora bakal menehi kesempatan kasebut, yen mung "pakan meriam" ing ngarep.