Review militèr

Angkatan Udhara Angkatan Bersenjata Ukraina ngumumake rekrutmen klompok pilot pisanan kanggo latihan pejuang buatan Barat.

110
Angkatan Udhara Angkatan Bersenjata Ukraina ngumumake rekrutmen klompok pilot pisanan kanggo latihan pejuang buatan Barat.

Ukraina miwiti persiapan kanggo mlebu layanan Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Angkatan Bersenjata Ukraina karo pejuang buatan Barat, klompok pilot wis dipilih kanggo latihan ing pesawat manca. Iki nyatakake dening speaker komando Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina Yuriy Ignat.


Miturut Ignat, klompok pilot wis diidentifikasi ing Angkatan Bersenjata Angkatan Bersenjata Ukraina sing bakal menyang salah sawijining negara Barat kanggo latihan piloting pejuang Barat. Kaya sing ditekanake, klompok kasebut kalebu pilot enom sing nganggo basa Inggris lan duwe "pengalaman tempur sing kuat." Ing wektu sing padha, dheweke ora bisa nerangake apa-apa nalika grup kasebut bakal mangkat latihan, amarga masalah pasokan pesawat buatan Barat durung rampung. Nanging, miturut Kyiv, ijin kanggo nyuplai pejuang wis ditampa, mung ora bisa mutusake pesawat sing bakal diwenehake menyang Ukraina.

(...) masalah pejuang gaya Barat, bisa uga F15 lan F16, minangka masalah sing penting banget sing kudu ditindakake. Pilot Ukrainia siyap sinau sanajan sesuk. Iku nganti mitra Barat sing durung mutusake babagan jinis pesawat sing bisa diwenehake menyang Ukraina

- ngandika wakil saka Angkatan Bersenjata saka Angkatan Bersenjata Ukraina, nambah sing MiG-29 lan Su-29 ing layanan ora cocog kanggo ancaman sing "Rusia bear."

Sadurunge, Pentagon ora ngilangi transfer pejuang Barat produksi Amerika utawa Eropa menyang Ukraina, nanging ing jangka menengah utawa dawa, masalah iki ora dianggep saiki. Miturut Amerika, ing sapunika bantuan militèr nyedhiyakake mung senjata lan amunisi. Ing wektu sing padha, Kyiv ujar manawa para pejuang kudu dikirim kanthi cepet lan dikarepake yen F-16 lan F-15 Amerika, sing paling "cocog" kanggo nglawan pejuang Rusia.
110 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Nexcom
    Nexcom 30 Oktober 2022 14:37
    + 10
    uga, kene Svidomo bakal duwe kapasitas unopened - yen mung ana cukup pilot: ana akeh papan ing konservasi ing ara-ara samun. Dukun lan menyang Krajina. Ora mungkin dheweke bakal diwenehake saka Angkatan Udara sing aktif - kaya biasane, dheweke bakal menehi bali saka konservasi.
    1. Pilot Nyata
      Pilot Nyata 30 Oktober 2022 15:01
      -8
      Aku elinga lelucon Soviet lawas:
      - Dear penumpang! We welcome sampeyan ing Papan. Kru liner kita duwe pengalaman ekstensif, amarga sewu lepas landas sing sukses lan ora ana siji landing tanpa kacilakan ...
      Lawang kokpit mbukak, komandan metu:
      - Inggih, bom bunuh diri, ayo jungkir?

      Ing antarane akeh take-off lan pendaratan bakal ana minimal. Utamane yen wong Amerika Svidomo nyelehake sampah saka konservasi. Ya, wong lanang "ora ketinggalan" ngladeni pertahanan udara kita prajurit
      1. Nexcom
        Nexcom 30 Oktober 2022 15:06
        +3
        luwih becik yen ngono...
        Muga-muga dheweke ora bisa nglarani kita
        1. 4 ikit
          4 ikit 30 Oktober 2022 19:39
          +5
          ..... saklompok pilot wis dipilih kanggo latihan ing pesawat manca.

          Sadurunge, ana informasi sing latihan wis ditindakake. Dadi katon pesawat iki, aku pracaya, ora adoh.
      2. tukang kayu
        tukang kayu 30 Oktober 2022 15:27
        -1
        Kutipan saka RealPilot
        Ing antarane akeh take-off lan pendaratan bakal ana minimal. Utamane yen wong Amerika Svidomo nyelehake sampah saka konservasi.

        Dadi Yankees ora nimbang Svidomo, padha direkrut tanpa akun lan wates.
      3. Mythos
        Mythos 30 Oktober 2022 15:45
        +6
        Paling kamungkinan, padha pengin nutupi sorties saka pilot.
      4. Kabupatèn katelu
        Kabupatèn katelu 30 Oktober 2022 16:36
        + 22
        Kutipan saka RealPilot
        Ing antarane akeh take-off lan pendaratan bakal ana minimal. Utamane yen wong Amerika Svidomo nyelehake sampah saka konservasi. Ya, wong lanang "ora ketinggalan" ngladeni pertahanan udara kita

        Kesel banget rasa sengit iki. Sampeyan mikir yen mungsuh duwe sampah lan kita duwe siji perkara anyar ing garis ngarep. Rauh bakal teka menyang sumber senjata nuklir kanggo Ukraina, lan maneh bakal nulis kene sing iki omong kosong, iku lawas saka panyimpenan.
    2. Piramidon
      Piramidon 30 Oktober 2022 15:10
      +5
      Kutipan saka Nexcom
      anggere ana cukup pilot

      Maneh mercenary bakal kepincut. Black-faced Ostap lan Mykola bakal nyekel.
      1. Nexcom
        Nexcom 30 Oktober 2022 15:13
        +2
        Boris Johnsonuk? Ya, dheweke bakal bisa ngrusak kanthi trampil
    3. poquello
      poquello 30 Oktober 2022 15:13
      +2
      Kutipan saka Nexcom
      Ora mungkin dheweke bakal diwenehake saka Angkatan Udara sing aktif - kaya biasane, dheweke bakal menehi bali saka konservasi.

      iku dipercaya, paling diiseni lan karo "Ukrainians" bakal kelet ing, Aku ora mikir sing dill digunakake karo anyar Jerman anti-pesawat bedhil, manawa "Ukrainians" karo cangkir Jerman.
  2. ZIF122
    ZIF122 30 Oktober 2022 14:40
    +4
    Ya, yen Amerika wiwit nglatih pilot lan nyuplai pesawat tempur modern menyang Ukraina, mula iki bakal dadi langkah liyane nanging wis dadi langkah gedhe kanggo wiwitan Perang Dunia III!
    1. yowis
      yowis 30 Oktober 2022 14:42
      +9
      Sampeyan turu liwat Perang Donya III. Lan wiwitan kaping papat. Turu wae, kancaku!
      1. Plate
        Plate 30 Oktober 2022 14:57
        +1
        Kutipan saka iouris
        Sampeyan turu liwat Perang Donya III.

        Dadi, kapan kedadeyan katelu?
        1. tukang kayu
          tukang kayu 30 Oktober 2022 15:13
          0
          Quote: piring
          Dadi, kapan kedadeyan katelu?

          Perang Donya III diwiwiti ing 2014.
          1. Plate
            Plate 30 Oktober 2022 16:40
            +1
            Miturut logika iki, Perang Donya II wiwit ora luwih saka 36 taun.
            1. tukang kayu
              tukang kayu 30 Oktober 2022 17:35
              -3
              Quote: piring
              Perang Donya II wiwit ora luwih saka 36 taun.

              Ing taun 1935, WWII wiwit, nanging ora ing Eropah, nanging ing Asia Kidul-Wétan.
            2. yowis
              yowis 30 Oktober 2022 19:36
              -2
              Perang Donya II wiwit tanggal 07-07-1937. Jepang miwiti perang kanthi nyerang China. Perang kasebut rampung ing September 1945 kanthi penandatanganan nyerahake Jepang ing kapal perang Missouri ing Teluk Tokyo. Republik China minangka salah sawijining anggota pendiri PBB. Delegasi Soviet ora nandhatangani tumindak nyerah. Perang Donya III ("Perang Dingin") diwiwiti kanthi bom nuklir ing Hiroshima lan Nagasaki, utawa malah pamboman Dresden.
              A medali diadegaké kanggo kamenangan liwat USSR ing Amerika Serikat (apa sampeyan mikir ora ana sing ilang? Nggawe kesalahan).
              Fase aktif saka Perang Donya Papat diwiwiti ing 08-08-08. Sampeyan wis bisa speculate carane iku bakal mungkasi.
              1. Plate
                Plate 30 Oktober 2022 19:51
                -3
                Kutipan saka iouris
                A medali diadegaké kanggo kamenangan liwat USSR ing Amerika Serikat (apa sampeyan mikir ora ana sing ilang? Nggawe kesalahan).

                Aku pancen yakin yen USSR kalah, lan saiki aku yakin. Nanging aku ora bakal nyebut Perang Dingin minangka perang donya langsung. Iku liwati, mesthi, ing saindhenging donya, nanging adoh saka tansah diiringi musuh. Umumé, iku metu saka seri saka rong perang donya sadurungé. Apa sing kedadeyan saiki mung minangka upaya kanggo ngrevisi asil Perang Dingin, miturut pendapatku. Lan wiwit upaya kanggo mbenakake Perang Donya I mimpin kanggo Perang Donya II karo musuhan gedhe-gedhe padha, banjur nyoba kanggo mbenakake Perang Dingin kudu ditulis liwat pengulangan saka Perang Dingin padha sing saiki kita saksi. Kita duwe Ukraina tinimbang Korea, aku mikir.
                1. Kabupatèn katelu
                  Kabupatèn katelu 31 Oktober 2022 12:18
                  +2
                  Quote: piring
                  upaya kanggo mbenakake Perang Dingin kudu ditulis liwat Ambalan saka Perang Dingin padha sing saiki kita saksi. Kita duwe Ukraina tinimbang Korea, aku mikir.

                  Yen iki Perang Dingin lan Ukraina tinimbang Korea. Nanging sing kita duwe residents saka wilayah Kursk, Bryansk lan Belgorod. Sampeyan ngandhani yen perang "kadhemen", sampeyan bakal sinau akeh babagan sampeyan.
                  1. Essex62
                    Essex62 1. november 2022 02:55
                    +1
                    Lan saka pedunung ing pinggiran, sampeyan uga bisa sinau akeh perkara anyar, ora sing Svidomo ing sirahe, nanging wong Rusia normal sing tangi sewengi ing perang. Perang sipil. Ana sawetara saka wong-wong mau, umume urip kanthi adaptasi karo pesenan lan ideologi. Ora patut disalahake wong-wong iki amarga ora mbuwang awake dhewe ing Bandera sing frostbitten, bersenjata nganti untu, kanthi tangan kosong. Akeh kita uga nemu aversion ajeg kanggo kasunyatan lingkungan, nanging padha manggon.
        2. Beaver
          Beaver 31 Oktober 2022 09:38
          0
          25 Juni 1950, Perang Korea. Cukup akeh Perang Donya 3
          1. Dismas
            Dismas 31 Oktober 2022 15:35
            +1
            Perang Donya diwiwiti kanthi alasan ekonomi lan nggayuh tujuan ekonomi, kanthi redistribusi global Donya lan pasar (nyatane, iki rampung). Yen ora, konflik lokal sing nglibatake sawetara pihak kanggo dominasi ing wilayah lokal iki bisa dianggep minangka Perang Donya. Banjur Perang Rusia-Jepang ... uga Perang Donya.
            1. Essex62
              Essex62 1. november 2022 03:00
              0
              WWII tiba metu saka rumus iki. Salah sawijining peserta utama yaiku USSR, nanging ora melu redistribusi pasar. Ing ngganti peta politik donya, ya, nanging ora pasar.
    2. Nexcom
      Nexcom 30 Oktober 2022 14:44
      +4
      dadi wis padha nglakoni. Lucien ngancam yen ing pungkasan taun bakal dibentuk skuadron pisanan ing pesawat manca. iku apik sing teken EPR dikenal lan aku ngarep-arep iki ora dadi goal angel kanggo nimbali udhara lan pilot kita.
      1. Ingvar 72
        Ingvar 72 30 Oktober 2022 14:52
        + 13
        Kutipan saka Nexcom
        dadi wis padha nglakoni

        Aku krungu rong utawa telung wulan kepungkur yen pilot Ukrainia lagi latihan maneh ing F-16 wiwit musim semi.
        1. Nexcom
          Nexcom 30 Oktober 2022 14:56
          +3
          uga, sampeyan ndeleng? misale jek Lucien ora ngapusi wektu iki - miturut syarat-syarat persiapan, ternyata nem sasi utawa luwih sethithik. Sajrone wektu kasebut, bisa uga nglatih pilot kanthi apik. Inggih, yen sampeyan ora nggawe ace metu saka wong, nanging olahraga prayoga, sampeyan bisa.
          1. kot423
            kot423 30 Oktober 2022 16:24
            -4
            Kutipan saka Nexcom
            Sajrone wektu kasebut, bisa uga nglatih pilot kanthi apik. Inggih, yen sampeyan ora nggawe ace metu saka wong, nanging olahraga prayoga, sampeyan bisa.

            Inggih, dudu kasunyatan ... Salah sawijining pratondho saka cakrawala iku worth soko, ing Discovery padha diurutake metu catastrophe saka sisih sipil sabenere amarga iku. Dadi, ing papan Zapadensky, pamflet tilas Uni Soviet nyopir kanggo taun kaping 5 lan isih ana kawruh sing didorong ing serikat kasebut. (Aku ora ngelingi persis carane wong duwe, nanging ana seagull ora obah ing sawetara piranti, lan kosok balene liyane).
        2. Ugens
          Ugens 30 Oktober 2022 15:13
          +3
          Sakbenere kabeh pangiriman senjata Barat ditindakake sadurunge pengumuman resmi.
      2. Ugens
        Ugens 30 Oktober 2022 14:56
        0
        Teken saka MiGs lan Su isih dikenal kanggo Bolle, nanging padha terus mabur. Sanajan Konashenkov ngrusak kabeh ing musim semi)))
        1. Piramidon
          Piramidon 30 Oktober 2022 15:22
          +5
          Kutipan saka ugens
          Teken saka MiGs lan Su isih dikenal kanggo Bolle, nanging padha terus mabur. Sanajan Konashenkov ngrusak kabeh ing musim semi)))

          Lan pira maneh sing wis ditambahake lan terus dikirim? USSR lan pasca-Soviet Rusia nyedhiyakake setengah saka donya kanthi penerbangan lan senjata liyane. Saiki kita kudu mbuwang kabeh iki ing / ing Ukraina.
        2. sgrabik
          sgrabik 1. november 2022 10:33
          0
          Dheweke isih terus mabur, nanging ora adoh lan ora suwe.
      3. Sergei V
        Sergei V 30 Oktober 2022 16:01
        -6
        Ing kene wong lokal ora bisa nembak, nanging sampeyan ngimpi babagan wong manca
        1. Piramidon
          Piramidon 30 Oktober 2022 16:11
          0
          Apa, supaya salawas-lawase ora ana sing ditembak? belay
    3. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 30 Oktober 2022 15:04
      +3
      Kutipan: ZIF122
      Ya, yen Amerika wiwit nglatih pilot lan nyuplai pesawat tempur modern menyang Ukraina, mula iki bakal dadi langkah liyane nanging wis dadi langkah gedhe kanggo wiwitan Perang Dunia III!

      Ora bakal kelakon.
      Lipstik kanggo nggambar "garis abang" wis entek utawa burem nganti suwe.
      Ora akeh sing bisa dianggep.
      Ing kasus apa wae, nganti vektor pangembangan owah dadi sosialisme.
    4. ian
      ian 30 Oktober 2022 16:07
      +4
      Lan apa bedane antarane pasokan bedhil lan roket-artileri lan pesawat tempur? Ing istilah "langkah"? Kaya bedhil poto-propelled lan haimars sing tsatski, ora ana keluhan tartamtu bab wong-wong mau, nanging F50 14-taun-lawas "Apa iki langkah gedhe banget menyang awal perang donya katelu"?
  3. Andrey VOV
    Andrey VOV 30 Oktober 2022 14:41
    +5
    Su-29, piranti apa iki? Ora krungu apa-apa
    1. pemotong bolt
      pemotong bolt 30 Oktober 2022 14:49
      +8
      Su-29, apa iku

      Kaya ing kene dheweke. Ing Jerman, siji (1993) didol 195000 euro.
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Eug
      Eug 30 Oktober 2022 14:51
      +4
      Ana siji, nanging ora pertempuran, olahraga entheng. Salah ketik sing jelas.
    4. Eug
      Eug 30 Oktober 2022 14:51
      +2
      Ana siji, nanging ora pertempuran, olahraga entheng. Salah ketik sing jelas.
  4. bingo
    bingo 30 Oktober 2022 14:42
    +1
    Njupuk loro, pigura padha, Taliban wis mulang, nuwun, "pasukan demokratis Afghanistan." Apa dheweke bakal njaluk suaka politik langsung, utawa mengko?
    Lan tembung babagan "pengalaman tempur sing kuat" nyenengake aku akeh))) Sanajan Firebomber wis ngirim foto selebaran Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi latar mburi Su-27, iki bisa mabur ing Afghanistan ing ngisor iki. USSR - padha duwe pengalaman))) Mung ing Amerika Serikat padha ora cukup lawas kanggo fly bakal ngidini
    1. VSO-396
      VSO-396 31 Oktober 2022 04:49
      0
      Inggih, sampeyan ora nyathet wong jenggot sing buta huruf karo wong Slavia: sasi sanga wis ilang, miturut pendapatku, meh kabeh wong mandheg moyoki.
  5. sgr291158
    sgr291158 30 Oktober 2022 14:44
    -6
    Nalika lagi dilatih, dheweke ora bakal mabur.
    1. aars
      aars 30 Oktober 2022 15:51
      +2
      Iku bakal becik, nanging arang banget kamungkinan.
      Sumber daya saka Kulon gedhe, perang bakal dawa.
      Lan kita kudu nyiapake iki, lan ora gumantung ing Polandia utawa kemungkinan liyane.
  6. Lt. angkatan udara cadangan
    Lt. angkatan udara cadangan 30 Oktober 2022 14:44
    +6
    Padha duwe akeh F-16s, lan padha uga bisa sijine E-2C AWACS karo wong-wong mau. Nanging F-16 mung bisa adhedhasar lapangan udara sing dilengkapi, ora bakal njupuk saka lapangan.
    1. Nexcom
      Nexcom 30 Oktober 2022 14:52
      -2
      lan ora mung - kabeh butuh pangopènan normal, butuh peralatan lan infrastruktur, bahan bakar AeroJet 100 sing berkualitas. Dadi ..... opo Mungkin dheweke ora tahan suwe ...
      Lan senjata??? roket, bom?
      Inggih, sampeyan uga kudu njupuk nang endi wae - nanging sampeyan mung bisa njupuk saka amers
      1. Ugens
        Ugens 30 Oktober 2022 15:08
        +4
        Kutub wis suwe nggunakake F-16, dheweke bakal nuduhake pengalamane, utawa malah nyedhiyakake lapangan udara dhewe.
        Lan Amerika Serikat duwe batang rudal lan bom kanggo penerbangan, bisa uga kekurangan amunisi kanggo pasukan darat, lan penerbangan minangka titik sing kuwat lan saham ing kono beda banget.
      2. Kabupatèn katelu
        Kabupatèn katelu 30 Oktober 2022 16:27
        +4
        Kutipan saka Nexcom
        lan ora mung - kabeh butuh pangopènan normal, butuh peralatan lan infrastruktur, bahan bakar AeroJet 100 sing berkualitas tinggi. Dadi ..... Mungkin dheweke ora mabur suwe ...
        Lan senjata??? roket, bom?
        Inggih, sampeyan uga kudu njupuk nang endi wae - nanging sampeyan mung bisa njupuk saka amers

        Kabeh bakal dikirim saka pangkalan militer Amerika sing ana ing Eropa. Utawa langsung saka AS, liwat Polandia. Kajaba iku, rantai pasokan wis digarap. Lan ora ana sing arep ngrusak logistik iki. Mung dina iki dheweke nulis yen sepur sepur karo tank saka Slovenia kanthi tenang teka ing Ukraina. Saiki bakal dikirim menyang garis ngarep.
  7. Bonifasius
    Bonifasius 30 Oktober 2022 14:47
    +8
    Wong lanang ing MO njupuk cathetan!
    Supaya mengko padha ora shrug nalika F-16 katon ing posisi Kita - nanging kita ora ngerti ...
    1. Ingvar 72
      Ingvar 72 30 Oktober 2022 14:55
      +5
      Quote: Boniface
      Wong lanang ing MO njupuk cathetan!

      Yen mung wong-wong mau ngerti carane nanggepi ing wektu! Vladlen Tatarsky wis dielingake saka serangan mangsa Balakleya lan Kupyansk sawetara dina sadurunge. Akibaté, kanggo rangking saka Wilayah Moscow, iki dadi kaya salju ing sirahe.
  8. barbiturat
    barbiturat 30 Oktober 2022 14:54
    +6
    Ya, wis suwe jelas, respon kita marang kabeh tumindak Barat kaya Putin ing Valdai - kita kanca, kanca lan senjata nuklir ora bakal digunakake, ing terjemahan - drive apa wae menyang Hohland, pancen aman. , supaya seni lan tank paling modern bakal mlebu jamb rauh Inggih, pesawat mesthi. Iki Vietnam anyar, Afghanistan
    Inggih, banjur langkah sabanjure - hohlandia bakal ngumumake dhewe minangka tenaga nuklir, Amerika bakal menehi bom lan ngomong, kita ora ngerti apa-apa, kita mung nyerahke menyang Ukraina, lan kita ora tanggung jawab kanggo nggunakake lan udan. saben liyane, wong non-manungsa Slavik - dheweke bakal ngomong kaya ngono, lan kita maneh ngucapake soko saka lapangan kekancan lan tumindak apik.
  9. Andrey_Ivanovich
    Andrey_Ivanovich 30 Oktober 2022 14:55
    +6
    Inggih? kita kelingan frasa kabeh wesi propaganda: "kita ora ngupayakake kanthi cepet kanggo nindakake NMD nalika nylametake nyawa personel militer lan populasi sipil Ukraina." saiki kita bakal ngenteni "abram" lan "macan tutul" lan terus nyebul babagan nylametake nyawa.
    1. Komentar wis dibusak.
  10. roket757
    roket757 30 Oktober 2022 15:01
    -2
    Ing wektu sing padha, dheweke ora bisa nerangake apa-apa nalika grup kasebut bakal mangkat latihan, amarga masalah pasokan pesawat buatan Barat durung rampung. Nanging, miturut Kyiv, ijin kanggo nyuplai pejuang wis ditampa, mung ora bisa mutusake pesawat sing bakal diwenehake menyang Ukraina.
    . Ora mungkin masalah kasebut pungkasane dirampungake ing kene lan tetep dijenengi tanggal kapan dheweke bakal miwiti menehi peralatan penerbangan sing diimpor ... sethitik.
  11. Vadim Topal-Pasha
    Vadim Topal-Pasha 30 Oktober 2022 15:06
    -10
    Degradasi jancok! Apa Svidomo wis bersenjata karo pesawat latihan piston tinimbang jet tempur? Aku ngomong babagan Su-29, yen ana sing ora ngerti.

    Nyatane, sawise nyoba ngatur latihan tandhing pesawat Barat nglawan MiG-29 (saka GDR) utawa Su 30 (saka India), pilot Barat ngalami rasa inferioritas.

    Yen pilot Ukrainia duwe pengalaman mabur pejuang Soviet, mula dheweke bakal ragu babagan keunggulan Barat!


    Pak Zelensky! Aku banget nyaranake sampeyan publicly pitenah ing cara pembantaian lan gagasan liyane wewenang kanggo mindhah liotchiks saka radian winery kanggo ngisor. Liwat kacilakan saka pilot liyane, dijamin bakal melas kanggo kamenangan teknologi Rusia sadurunge Sunset Wild. Kepiye carane bisa menang Ukraina liwat gerombolan Mongol!

    Sala Ukraina - Sala kanggo Pahlawan! :)
  12. Darurat
    Darurat 30 Oktober 2022 15:08
    -4
    Ing sawetara dina, bantahan saka pemilik bakal teka. Dheweke ngomong yen budak ora ngerti kabeh, dheweke mlayu ing ngarep lokomotif, lan ing umum iki omong kosong.
  13. Pilot Nyata
    Pilot Nyata 30 Oktober 2022 15:10
    +1
    Kutipan saka Nexcom
    luwih becik yen ngono...
    Muga-muga dheweke ora bisa nglarani kita

    Aku setuju karo sampeyan. Lelucon aside, iki warta ala! Lan perlu kanggo mutusake masalah masalah SVO sanalika bisa, nganti bisa tekan level sabanjure ...
    Lan kanggo kekacoan munggah iku Amerika lan sing pungkasan ngerti carane.
  14. alexr2005
    alexr2005 30 Oktober 2022 15:12
    0
    Dadi, montor mabur mabur, ora suwe tank-tank bakal menyang kulon. Lan ing kasus iki, kapan kita bakal miwiti njupuk satelit lan drone abot?
  15. Radikal
    Radikal 30 Oktober 2022 15:13
    0
    Angkatan Udhara Angkatan Bersenjata Ukraina ngumumake rekrutmen klompok pilot pisanan kanggo latihan pejuang buatan Barat.
    Iku ketok. Sewulan kepungkur, aku ngomong babagan iki ing komentar menyang artikel, mung masalah wektu. Iki minangka sinyal liyane kanggo pacangan kita negosiasi, sanajan aku bakal nelpon warta iki kanthi cara sing beda ... . sad
  16. ruwet
    ruwet 30 Oktober 2022 15:20
    -2
    Kawitan lan pungkasan, nanging letaki bisa urip..
  17. Komentar wis dibusak.
  18. Piramidon
    Piramidon 30 Oktober 2022 15:27
    +1
    Kutipan: Vadim Topal-Pasha
    Apa Svidomo wis bersenjata karo pesawat latihan piston tinimbang jet tempur? Aku ngomong babagan Su-29, yen ana sing ora ngerti.

    Iki, temenan, padha muncul ing penulis artikel ing driji bengkong. Aku salah pencet tombol.
  19. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 30 Oktober 2022 15:29
    +7
    Malah mbah-mbah ing bangku ngerti yen perang iki saya suwe saya suwe, saya akeh korban! Ora ana keraguan manawa F15 bakal katon, lan pertahanan rudal pertahanan udara bakal digawa. Nanging panguwasa kita raving babagan negosiasi, ora nyadari yen kanggo Amerika Serikat perang iki minangka proyek bisnis sing nguntungake. Oh, uga, kabeh Staf Umum lan Kementerian Pertahanan ora nglairake Rokossovsky siji, lan Putin, bebarengan karo kabeh pemerintah, ora malah setengah saka V.I. Stalin!
    1. filibuster
      filibuster 30 Oktober 2022 16:24
      +3
      Kanggo nindakake apa? Yen Putin miwiti NWO sejatine sifate minangka perusahaan menang cilik kanggo exalt kang kinasih. Ing kene, 300 ewu meh ora dimobilisasi, kira-kira sejuta lunga ing luar negeri, ekonomi bisa ambruk banget ing musim semi, uga, Rusia ora narik perang iki marang Ukraina kanthi dhukungan saka Kulon, ana perang Krimea ing jaman kepungkur, Rusia. -Japanese, kampanye Tukhachevsky ing Polandia. Bab sing paling apik sing bisa ditindakake saiki, kanggo aku, yaiku kanggo nguatake apa sing dicekel, nyuda potensial serangan Ukraina, lan banjur beku konflik, nyatane, pernyataan Kremlin babagan kemungkinan negosiasi luwih akeh ngomong babagan iki. skenario. Ukraina uga ora duwe jumlah wong sing ora ana watese, kanthi stabilisasi ngarep, sekring lan motivasi bakal mudhun banget.
      1. Timur_kz
        Timur_kz 31 Oktober 2022 21:33
        0
        Paling kamungkinan bakal. Nanging banjur bakal unfreeze, lan Ukrainians wis ing pesawat Abrams lan Western ... lan bakal ana akeh rudal taktis. Lan Rusia ana ing sanksi. Ing kene ora bisa mandheg maneh, kaya hiu, mung maju. Mung kualitas elit ing Rusia, dipimpin dening Putin, depressing ... uga, padha ora bisa nggawe terobosan salah siji ing teknologi utawa ing ekonomi.
        1. filibuster
          filibuster 1. november 2022 01:14
          +1
          Ora bakal ana abrams lan misil taktis, sanalika konflik beku, bantuan bakal suda banget.
          Yen dheweke pengin menehi rudal taktis, dheweke mesthi wis menehi.
  20. Dartanyan
    Dartanyan 30 Oktober 2022 15:31
    -1
    Hebat .... Ayo ndeleng rekaman perang udara, rekaman saka pesawat Barat bakal kualitas apik .... Presiden lan lingkungan minangka profesi sing apik, sampeyan bisa ngomong babagan Tanah Air. ....
  21. Sergei Dubinkin_2
    Sergei Dubinkin_2 30 Oktober 2022 15:35
    -1
    latihan Ukrainians mung alesan, mercenary saka negara NATO, mantan lan pilot saiki saka airfields ing Polandia lan Romania bakal fly. Tumindak kaya ing preian lan karo makalah sing dadi tentara.
    1. aars
      aars 30 Oktober 2022 15:53
      -3
      Bakal ana tentara bayaran, bakal ana Bandera - apa sing duwe kudu melas?
    2. Deso
      Deso 31 Oktober 2022 05:21
      -1
      Tumindak kaya ing preian lan karo makalah sing dadi tentara.
      Isih luwih gampang. Suwene suwene wong wadon babi nggambar paspor kanggo dheweke? Lan banjur squeal babagan konvensi.
  22. Arisaka
    Arisaka 30 Oktober 2022 15:58
    0
    Kutipan: Smoky_in_smoke
    Ing kasus apa wae, nganti vektor pangembangan owah dadi sosialisme.

    Wiwit kapan anane kemauan politik gumantung marang vektor politik, agama, gender, utawa liya-liyane?
  23. Carlos Hall
    Carlos Hall 30 Oktober 2022 16:00
    -5
    Dheweke ora bakal mandheg nganti sampeyan ngirim misil lan senjata nuklir menyang Iran lan Korea Lor.
  24. Sergei V
    Sergei V 30 Oktober 2022 16:05
    +2
    Ya, kabeh stabil kanggo patriot lokal, ujare, wenehi kabeh sampah iki.
    1. Dali
      Dali 31 Oktober 2022 13:56
      0
      Kutipan: Sergey V
      Ya, kabeh stabil kanggo patriot lokal, ujare, wenehi kabeh sampah iki.

      Sampeyan diwenehi manual latihan sing ala wektu iki ...
      Ana sawetara penerbangan Ukroboev sing isih ana, lan kabeh sing mabur utamane kiriman saka negara-negara bekas Pakta Warsawa, ana pesawat tempur sing cukup dikirim saka Uni !!!
  25. james
    james 30 Oktober 2022 16:10
    +3
    Sasaran saka NWO yaiku perang Rusia nglawan Rusia (diatur dening Anglo-Saxon - sampeyan ora bisa ngombe adoh saka pengalaman abad), nalika passionaries numpes lan ngadeg ing sisih liyane, lan sing disebut hatoskrayniks bakal. tetep, yaiku, wong-wong sing ora bakal nglawan Kulon lan dalan pangembangane.
  26. opuonmed
    opuonmed 30 Oktober 2022 16:19
    +1
    Ya, kita bakal narik wektu ing kana lan bakal mulang pertahanan udara lan ora mung! nalika kita ngadeg ing sak panggonan, mungsuh dilatih lan diwenehake! ora ngerti sing paling dhuwur! lan ya, GDP ngandika kabeh bab rembugan, nanging Ukrm ora bakal menehi rembugan sembarang!
    1. Mung pengunjung.
      Mung pengunjung. 30 Oktober 2022 20:27
      +3
      Padha nyiapake, ngajari lan nyengkuyung para penggali kuburan lan algojo kanggo wong Rusia, miturut prinsip Rusia, mung wong Rusia sing bisa menang. Yen tentara Rusia lungguh ing pertahanan lan indecisive, iku ora bakal mungkasi uga. pungkasan.
  27. Pilot Nyata
    Pilot Nyata 30 Oktober 2022 16:26
    +1
    Kutipan saka Piramidon
    Kutipan saka Nexcom
    anggere ana cukup pilot

    Maneh mercenary bakal kepincut. Black-faced Ostap lan Mykola bakal nyekel.

    Oh iya! Mercenaries minangka genre klasik. Ing kene aku setuju banget.
    Nanging, ana wayahe ing warta sing mbingungake aku, kita maca judhul:
    Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina ngumumake rekrutmen kasebut sing pertama kelompok pilot kanggo latihan ing pejuang digawe kulon

    Yen kita ketegangan memori kita, bakal muncul yen kita wis ngirim grup kanggo sinau pesawat nyerang A-10 Warthog. Iki, mesthi, dudu pejuang, nanging latihan kasebut diumumake. Kanthi nangis saka ssidoma sing padha uncalan lan menehi soko salah ... Lan sawise kabeh, pesawat serangan durung diwenehi iku durung.
    Lan kadet ing pangkalan udara sing padha dilatih maneh. Mulane, ana kamungkinan sing kelompok wis dirakit, ana gropyokan ing macem-macem jinis, lan saiki lagi legalized ing pers ...
    Pendapat umum lagi diteliti sadurunge transfer pesawat. Bidon isih kurang saka 2 minggu, sawise pitakonan kasebut bisa uga ora relevan.
    1. VSO-396
      VSO-396 31 Oktober 2022 04:58
      0
      Apa tegese "Bidon isih kurang saka 2 minggu"? Apa ana pemilihan presiden? ora? Lan aku njamin, ora ana apa-apa, babagan Ukraina, sing bakal diganti.
  28. Pilot Nyata
    Pilot Nyata 30 Oktober 2022 16:48
    0
    Kutipan saka: kot423
    Kutipan saka Nexcom
    Sajrone wektu kasebut, bisa uga nglatih pilot kanthi apik. Inggih, yen sampeyan ora nggawe ace metu saka wong, nanging olahraga prayoga, sampeyan bisa.

    Inggih, dudu kasunyatan ... Salah sawijining pratondho saka cakrawala iku worth soko, ing Discovery padha diurutake metu catastrophe saka sisih sipil sabenere amarga iku. Dadi, ing papan Zapadensky, pamflet tilas Uni Soviet nyopir kanggo taun kaping 5 lan isih ana kawruh sing didorong ing serikat kasebut. (Aku ora ngelingi persis carane wong duwe, nanging ana seagull ora obah ing sawetara piranti, lan kosok balene liyane).

    Ya, ana crita kaya ngono. Kajaba iku, prabédan ing persepsi iki mateni luwih saka siji kru!
    Penerbangan instrumen minangka kahanan nalika sampeyan mandheg percaya marang awake dhewe, instrumen lan akal sehat ing kahanan cuaca sing angel utawa yen gagal. Lan nalika tangan tengen uga gugup, komandan mangu-mangu luwih.

    Wangsulan: Bab ingkang utama ora kanggo miwiti sumpah ing antarane piyambak, banjur mung khan.
    Sawise aku ngrungokake kutipan saka ijol-ijolan radio An-148 sing tabrakan ing wilayah Moskow ing taun 2018. Dadi sensor kecepatan udhara gagal ana, kaya mengko. Padha nambah daya tarik, lan banjur padu. Kesalahpahaman nyebabake ora bisa didandani ...
  29. asu ajag
    asu ajag 30 Oktober 2022 17:15
    -4
    Inggih, iku wektu kanggo kita miwiti nggarap MiG-31BM lengkap, Aku ora ngerti apa padha digawe banjur? Loro, telung pasangan ing ngarep bisa mbusak kabeh pitakonan babagan pesawat, lan supaya UAV dibusak saka lemah.
  30. Kaiten
    Kaiten 30 Oktober 2022 17:29
    +3
    Omong kosong, skuadron SU-57 sing ora kaetung bakal ngrusak litak Ukrainia sing fasis. Banjur sampeyan bisa njupuk Kyiv telung, yen Almaty bakal menehi angkat.
    1. Voron81
      Voron81 30 Oktober 2022 22:23
      -2
      Tangi, apa skuadron SU-57 liyane sing ora kaetung? Apa Almaty sing bakal digawa? Kita duwe kabeh iki ing jumlah potongan. Lan kompleks industri militer kita ora bisa ngasilake conto kasebut kanthi irama. Wektu kanggo mbalekake patriot dolanan.
      1. VSO-396
        VSO-396 31 Oktober 2022 05:01
        0
        Ya, dheweke guyon. Apa sampeyan ora bisa ndeleng sarkasme?
      2. Kaiten
        Kaiten 31 Oktober 2022 23:12
        +1
        Kutipan saka Voron81
        Tangi, apa skuadron SU-57 liyane sing ora kaetung? Apa Almaty sing bakal digawa? Kita duwe kabeh iki ing jumlah potongan. Lan kompleks industri militer kita ora bisa ngasilake conto kasebut kanthi irama. Wektu kanggo mbalekake patriot dolanan

        Ing tilivisor padha nuduhake kabèh divisi ing Red Square, kang tegese ana tank. Lan sampeyan kabeh ngapusi. Tahan tank lan pesawat anyar.
  31. garik77
    garik77 30 Oktober 2022 17:34
    0
    Kutipan saka ugens
    Teken saka MiGs lan Su isih dikenal kanggo Bolle, nanging padha terus mabur. Sanajan Konashenkov ngrusak kabeh ing musim semi)))

    Ukropskys, sing mabur nalika tanggal 24 Februari, bisa uga kalah, nanging "mitra" kita bocor kabeh sing ana ing cadangan menyang Nazi lan mbantu nggawa sampah sing ora mabur saka parkiran menyang negara mabur. Mangkono turah mbrawah saka pesawat Soviet, kang ora mungkasi.
    1. Osipov9391
      Osipov9391 31 Oktober 2022 00:26
      -1
      Lan ing negara Eropah apa Su-27 lan Su-24 ing layanan utawa malah ing panyimpenan?
      Ing wulan Februari, Ukraina duwe kira-kira 20 pesawat saka jinis kasebut ing kondisi penerbangan.
      1. VSO-396
        VSO-396 31 Oktober 2022 05:05
        +1
        TV ora nanggapi iki. Dadi, ya, ing wiwitan, dheweke bisa nyebarake, lan terus digunakake kanthi bener.
        1. Osipov9391
          Osipov9391 31 Oktober 2022 13:07
          +2
          Dheweke ninggalake lapangan udara sing wewatesan karo Rusia tanggal 16 Februari - Intelijen Barat nglaporake kabeh kanthi rinci.
          Mungkin dheweke manggon ing hangar ing Ukraina Kulon lan mabur saka dalan gedhe. Mbokmenawa dilayani ing Polandia lan Rumania.
          Nanging ing kasus apa wae, dheweke, pesawat sing padha, sing saiki sumunar ing Ukraina.
          Ayo ana 15 MiG-29 lan Su-25 jumlah sing padha dipasrahake dening Bulgaria lan Polandia.
          Nanging dheweke kesel banget lan ora bisa ngowahi kahanan kasebut kanthi signifikan.
          Dadi mbokmenawa 50-55% saka Angkatan Udara Angkatan Bersenjata Ukraina wis slamet nganti saiki lan siap tempur.
  32. CYM
    CYM 30 Oktober 2022 19:38
    -3
    miturut Kyiv, ijin kanggo nyuplai pejuang wis ditampa, mung ora bisa mutusake pesawat apa sing bakal diwenehake menyang Ukraina
    IMHO Sampeyan kudu nyatakake kanthi resmi yen panggunaan pesawat tempur asing Ukraina ing wilayah udara Federasi Rusia (kalebu wilayah anyar) bakal dianggep minangka perang ing bendera palsu lan agresi marang Federasi Rusia dening negara-negara pemasok (produsen). ) pesawat... duka
    1. Rosemary
      Rosemary 30 Oktober 2022 20:05
      +2
      Kutipan saka CYM
      miturut Kyiv, ijin kanggo nyuplai pejuang wis ditampa, mung ora bisa mutusake pesawat apa sing bakal diwenehake menyang Ukraina
      IMHO Sampeyan kudu nyatakake kanthi resmi yen panggunaan pesawat tempur asing Ukraina ing wilayah udara Federasi Rusia (kalebu wilayah anyar) bakal dianggep minangka perang ing bendera palsu lan agresi marang Federasi Rusia dening negara-negara pemasok (produsen). ) pesawat... duka

      Ya, pira sing wis ana - pernyataan resmi kasebut. Dadi apa? Rauh idiom "336th Chinese warning" bakal diganti dening "336th Russian statement resmi."
      1. CYM
        CYM 30 Oktober 2022 20:19
        -4
        IMHO Aja ngomong MGM-140 ATACMS Amerika ora tau nyerahake marang Ukrainia amarga alasan iki. Yen rudal balistik Amerika teka ing Kursk utawa Belgorod, iki wis dadi agresi AS marang Federasi Rusia kanthi kabeh akibat.
    2. Voron81
      Voron81 30 Oktober 2022 22:31
      +1
      Lan.... Ora bakal kelakon. Kanca, "superpower" kita mung nyebabake rasa wedi ing antarane homoseksual moronic lan pengecut banget saka Eropa. Ing AS, dheweke weruh dheweke ing peti mati, dheweke mung nyengkuyung wong Papua lokal kanthi nyatakake yen Rusia duwe tentara 2nd ing donya lan ngluncurake obrolan wartawan ing pers babagan "Aku wedi, aku wedi." Nanging nyatane dheweke ngguyu Stinkers lan nganggep China minangka pesaing utama. Mulai dadi wong sing luwih pinter, amarga sampeyan ora kudu ngarep-arep saka dalan karo tim. Kita ora bisa nglawan wong-wong mau.
      1. Elissa Mare
        Elissa Mare 30 Oktober 2022 23:42
        -2
        Ya, karo Navalny, mesthine bakal nglawan)))
      2. CYM
        CYM 31 Oktober 2022 15:03
        -1
        Yen dideleng saka jumlah minus, "kanca" - tsipsot ora seneng karo proposalku - lan iki. Napa sampeyan hacky banget, sampeyan koyone nulis atas jenenge "Patriot Rusia", lan jargon murni Russophobic - "Smells" wong bodho .
        Karo wong-wong mau, kita ora bisa nglawan
  33. Ivan2022
    Ivan2022 30 Oktober 2022 22:24
    +2
    Padha ngenteni .... Penyelamat nyawa prajurit ... . . Ana kawicaksanan rakyat kaya mangkene: "Ayo para panguwasa nindakake apa sing dikarepake. Anggere ora ana perang .... Lan revolusi " ....... Yeltsin memuji dheweke ing jamane ....
  34. Elissa Mare
    Elissa Mare 30 Oktober 2022 23:40
    -1
    Taktik "perang nganti Ukrainia pungkasan" terus.
  35. Johann Klasen
    Johann Klasen 30 Oktober 2022 23:44
    +2
    Ya, UkroLeprozoria duwe luwih akeh panyedhiya kabeh jinis "telek" tinimbang sing kudune. Lan sing paling penting, dheweke mbuwang dhuwit tanpa ngitung. Apa iku gratis? Padha mbokmenawa bakal nuntut bali karo kapentingan dhuwur. Nanging, kanthi jujur, ing masalah iki, kesalahan paling gedhe yaiku manajer top Rusia sing biasa-biasa wae (wiwit saka FROM lan pungkasan karo TO). Ngomong-ngomong, sapa sing terus-terusan mbaleni dina lan wengi yen kita ora butuh apa-apa, yen AS lan Eropa duwe kepentingan dhewe ing ruang pasca-Soviet, nanging Rusia ora? Kaya iki!
  36. MSG363
    MSG363 31 Oktober 2022 04:11
    -4
    Haha, apa padha mikir isih duwe wektu cukup kanggo nyiapake wong!? Utawa padha mutusaké, kaya Jepang ing Perang Donya II, kanggo nyiapake kamikaze, sing mung ngerti carane njupuk lan iku? Bener, ana pilihan liyane sing bakal padha perang kanggo wong liya utawa saka wilayah negara manca, nanging iki sampeyan bisa njupuk wektu, iki wis ateges murah mercenaries, consumables.
  37. kig
    kig 31 Oktober 2022 07:09
    +2
    Lan apa iku ngandika?
    - komando Angkatan Bersenjata Ukraina mikir yen pesawat lagi disiapake (utawa wis siyap) kanggo wong-wong mau ing endi wae;
    - komando Angkatan Bersenjata Ukraina mikir yen ana cukup wektu kanggo latihan pilot;
    - bisa uga tanker bakal enggal sinau;
    - apa sing dikira para jenderal kita pancen ora bisa dingerteni
  38. vadim_ivanov
    vadim_ivanov 31 Oktober 2022 08:00
    +2
    Ora ana sing apik babagan iki. Ora perlu ngandelake pertahanan udhara, ora tanpa wates nyimpulake tembakan kanthi sia-sia, ngrusak drone mini lan mikro
  39. asetofenon
    asetofenon 31 Oktober 2022 11:44
    +3
    Iki kedadeyan nalika kabeh dilebokake ing siji jaran. Lan "jaran" iki ora narik perang. Ing Valdai, njupuk - ya. Ing Rusia, nyelehake mie ing kuping - ya. Nunggang jaran lan njupuk gambar karo bruwang iku gampang. Nanging ora ana perang. Lan ora ana prospek. Lha, aku ora weruh, ayo dicritakake.
  40. garik77
    garik77 31 Oktober 2022 15:06
    -1
    Kutipan saka Nexcom
    uga, kene Svidomo bakal duwe kapasitas unopened - yen mung ana cukup pilot: ana akeh papan ing konservasi ing ara-ara samun. Dukun lan menyang Krajina. Ora mungkin dheweke bakal diwenehake saka Angkatan Udara sing aktif - kaya biasane, dheweke bakal menehi bali saka konservasi.

    Mung ana ora konservasi, nanging sump open-air. Pesawat kasebut, sawise "manggang" ing srengenge tropis Arizona (Tucson), ora bakal gampang diuripake maneh. Isolasi kabel, sealant, gasket, lan umume plastik apa wae minangka pengganti. larang banget
  41. Vadim Topal-Pasha
    Vadim Topal-Pasha 31 Oktober 2022 15:14
    -1
    Kutipan saka Piramidon
    Kutipan: Vadim Topal-Pasha
    Apa Svidomo wis bersenjata karo pesawat latihan piston tinimbang jet tempur? Aku ngomong babagan Su-29, yen ana sing ora ngerti.

    Iki, temenan, padha muncul ing penulis artikel ing driji bengkong. Aku salah pencet tombol.


    Iku bisa lan banget kamungkinan. Apa sampeyan ngerti kepiye komentarku ditolak? Aku mikir sing Svidomo ora seneng, utawa ana lokal nyuwil Google translator kanggo bali bagéan pungkasan saka teks lan saka MOV kanggo Rusian?
  42. sgrabik
    sgrabik 31 Oktober 2022 19:31
    -1
    Lan padha bakal mabur ing broomsticks, nalika ora adoh lan ora kanggo dangu, ing tembung, bom lampus.
  43. Valery 1966
    Valery 1966 31 Oktober 2022 20:37
    -1
    Perlu pirang-pirang taun lan akeh karya kanggo nyiyapake. Pilot Inggris, seragam Ukrainia, chevron Nazi. Iki bakal dadi. Dheweke bakal mabur nganggo catapult sing salah supaya ora ana tawanan informasi sing bocor menyang Rusia, sing dadi pilot pesawat kasebut.
  44. Vsevolod Z
    Vsevolod Z 31 Oktober 2022 21:17
    0
    Kita kudu ora ngremehake mungsuh, kita bakal siram everyone karo mirah (tuku saka Iran) drones, kita nampa jawaban ing Sevastopol. Pertahanan udara NATO minangka sampah, persediaan wis tambah, ana kerugian. Telung sumbu, sistem lawas, nyekel cangkang. Unit HIMARS lan ora bakal mutusake apa-apa, rawuh ing gudang lan pangkalan.
    Looking forward kanggo penerbangan?
    Aku ora bisa mbuwang topi, aku meneng babagan mangsa. Nganti saiki aku ora weruh kita wis siyap kanggo mangsa. Minus.
  45. Timur_kz
    Timur_kz 31 Oktober 2022 21:24
    -1
    Sapa sing bisa nerangake manawa F16 bisa dikirim menyang Ukraina, kaya sing sampeyan krungu ana sawetara syarat infrastruktur? Apa sing syarat, kanggo paving Strip utawa soko?
  46. Evgenius
    Evgenius 31 Oktober 2022 21:51
    0
    ... F-16 lan F-15 Amerika, sing paling "cocog" kanggo nglawan pejuang Rusia.

    Aku tansah nganggep yen faktor sing nemtokake ing pertempuran udara yaiku pilot sing dilatih. Ukraina durung duwe pilot sing dilatih kaya ngono, lan F-15 virtual, F-16 wis siyap nglawan pejuang Rusia.
  47. Ponimatel
    Ponimatel 1. november 2022 03:26
    -1
    ora bisa nerangake nalika grup bakal budhal kanggo latihan, amarga masalah karo pasokan pesawat Western-digawe durung ditanggulangi. 
    Kayane wis didandani, mung kari wektune.
  48. Ponimatel
    Ponimatel 1. november 2022 03:29
    -1
    Quote: piring
    Miturut logika iki, Perang Donya II wiwit ora luwih saka 36 taun.

    Luwih tepate, tanggal 33.
  49. FoBoss_VM
    FoBoss_VM 1. november 2022 05:18
    -3
    Artamonov ujar rong minggu kepungkur yen ing Jerman dheweke wis ngajar klompok pilot kanggo Angkatan Udara.
  50. Parvis Rasulov
    Parvis Rasulov 1. november 2022 07:02
    0
    Paling kamungkinan, kita ngomong babagan latihan pilot Ukrainia ing Polandia, kira-kira rong minggu kepungkur Polandia ngumumake tuku 16 unit F-16 sing didhukung lan dinonaktifake sing dipesen Polandia saka Amerika Serikat,