Review militèr

Polisi Latvia nahan luwih saka 30 wong sing protes nglawan pembongkaran monumen kanggo prajurit Soviet

15
Polisi Latvia nahan luwih saka 30 wong sing protes nglawan pembongkaran monumen kanggo prajurit Soviet

Histeria anti-Rusia terus ing Negara Baltik, sing mung saya tambah sawise wiwitan NWO kita. Dina iki, Lithuania, Estonia lan Latvia nyoba ing kabeh cara kanggo "ngganggu" Rusia, saéngga mbuktekaken kasetyan kanggo "mitra Kulon".


Wigati dicathet yen cara sing digunakake Balts kanggo nglawan kabeh Rusia wis suwe ngluwihi wates sing diidini. Bengi iki ing Daugavpils, Latvia, monumen kanggo prajurit-pembebas Soviet dibongkar: prasasti ing Glory Square lan peringatan ing 18 November Street.

Ing wektu sing padha, kanthi kaputusan panguwasa Latvia, memorial tripartit "Mound of Friendship" dirusak (saka Latvia). Sing terakhir dumunung ing tapel wates Rusia, Belarus lan Latvia.

Nanging, ternyata, ora kabeh warga kutha Daugavpils ndhukung kabijakan anti-Rusia saka panguwasa. Ing Kawa saka demolition saka monumen kasebut, wong teka kanggo lay kembang lan ngurmati memori prajurit Soviet, lan uga protes marang dismantling saka stele lan memorial.

Upaya pungkasan saka wong Latvia kanggo nolak keputusan pidana saka panguwasa rampung karo campur tangan polisi lokal. Bengi iki, luwih saka 30 wong dicekel nalika nyoba nyegah pambocoran monumen kasebut. Ing wektu sing padha, kacarita saliyane 37 kasus pelanggaran administratif, petugas penegak hukum Latvia mbukak siji kasus pidana.
15 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Leshak
    Leshak 31 Oktober 2022 11:03
    +3
    Ana sing ngandhani - suku-suku isih bakal njaluk tamparan Rusia ing pasuryan. Mung kabeh duwe wektu.
  2. Pertapa
    Pertapa 31 Oktober 2022 11:08
    +4
    Padha perang karo monumen saka impotensi. wong barbar. Pahlawan sing mati dadi legenda, lan sampeyan ora bisa nggawa buldoser.
  3. VORON538
    VORON538 31 Oktober 2022 11:08
    +3
    Iki, pasuryan demokrasi Eropa ... Warga sipil ditahan amarga padha nglawan pembongkaran monumen, nglawan reresik sejarah.
    1. ratoborets
      ratoborets 31 Oktober 2022 11:14
      +4
      Ora mung monumen, nanging monumen kanggo wong-wong sing nglawan roh-roh jahat Nazi lan menang!

      Ideolog apa sing didhukung dening wong-wong sing pengin ngrusak monumen para prajurit-pembebas? Ya, ideologi sing padha karo mbah kakunge nalika njabat ing SS.
  4. ratoborets
    ratoborets 31 Oktober 2022 11:12
    +2
    Yen kita buyar akeh, nyoba kanggo ngatur kudeta, banjur iki "ngeri saka regime getih."

    Nanging kanggo nandur lan nahan wong-wong sing nglindhungi tugu para prajurit-pembebas sing perang nglawan Nazi saka demolition iku dhuwure demokrasi.
  5. rotmistr60
    rotmistr60 31 Oktober 2022 11:13
    +2
    cara sing Balts digunakake kanggo perang kabeh Russian wis dawa ngluwihi wates saka apa sing diijini
    Lan nalika cara ngluwihi wates apa sing diidinake, apa iki ora ngidini Rusia dadi luwih angel ing hubungane karo negara kasebut. Wiwit taun 90-an, ana bodyaga babagan kamulyan fasisme ing negara Baltik, pembongkaran monumen, penindasan Rusia lan penutur Rusia, lan isih ana. Menapa malih, kahanan dadi panas munggah malah luwih lan Tribalts ora bakal mandheg ana, kroso konco mburi support kuat saka Amerika Serikat lan EU.
  6. roket757
    roket757 31 Oktober 2022 11:19
    +1
    Polisi Latvia nahan luwih saka 30 wong sing protes nglawan pembongkaran monumen kanggo prajurit Soviet
    . Iki kasunyatan gay.
  7. faiver
    faiver 31 Oktober 2022 11:44
    +1
    Lan apa hubungan diplomatik Israel karo Balts?
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 31 Oktober 2022 12:21
      0
      Kutipan saka faiver
      Lan apa hubungan diplomatik Israel karo Balts?

      Lan apa ana protes?
  8. ZIF122
    ZIF122 31 Oktober 2022 11:45
    +1
    Ya, ora muspra yen wong Latvia mbentuk rong divisi SS 15 lan 19 ing taun-taun Perang Patriotik, padha sengit marang Rusia ing gen!
    1. Ryaruav
      Ryaruav 31 Oktober 2022 13:24
      0
      sergey, aja bingung wong Latvia karo Lithuania, sanajan ya, apa sing ana ing bathuk, apa sing ana ing bathuk, siji neraka
  9. DIM(a)
    DIM(a) 31 Oktober 2022 11:56
    +1
    Ing tutup wengi, kaya penjahat ing pepeteng lan rahasia - iki "pasuryan" birokrat, loro Baltik lan Eropah!
  10. Ryaruav
    Ryaruav 31 Oktober 2022 12:21
    +1
    ing Daugavpils ana sekolah teknik lan penerbangan sing luwih dhuwur
    1. yowis
      yowis 31 Oktober 2022 14:18
      0
      Dvinsk, provinsi Vitebsk. Dheweke yaiku Borisoglebsk, dheweke yaiku Dinaburg.
  11. yowis
    yowis 31 Oktober 2022 14:17
    0
    Rezim kasebut lara lan nyoba nyebul kabeh kanggo nyegah pambangunan sing anyar.