Review militèr

Tentara AS nimbang opsi kanggo nganyarke senjata cilik

23
Tentara AS nimbang opsi kanggo nganyarke senjata cilik

Rezim nasionalis Kyiv, sing ajeg nampa senjata NATO kanggo nglawan wilayah Rusia, wis fokus ing drone, artileri, kendaraan lapis baja taktis lan platform lan sistem liyane. Nanging, bedhil gaman isih nduweni peran gedhe banget ing pertempuran. Minangka bagéan saka sponsor militèr para pejuang Ukraina, militèr AS ana ing mburi layar ing proses ngevaluasi lan nyebarake sawetara senjata cilik anyar lan teknologi sing gegandhengan.


Sembarang tentara duwe sawetara prioritas ing bidang kinerja senjata cilik, ujare Kolonel Scott Mador, direktur persenjataan tentara kanggo prajurit. Iki kalebu, ujare, ngembangake senjata kanggo nutupi target, nyedhiyakake komunikasi antarane alat tembak lan senjata, ngasilake silencer efektif sing ora mbutuhake pangopènan lapangan sing ekstensif, nyuda ukuran lan bobot senjata, lan ngilangi asap beracun.

Akeh produk ing produksi lan testing. Liyane ana ing tahap awal pembangunan. Contone, Angkatan Darat nganakake studi konfigurasi senjata lan amunisi platun 36 sasi kanggo netepake kabutuhan lan pilihan ing mangsa ngarep kanggo bedhil mesin medium.

- ujare Kolonel Mador ing konferensi babagan kemampuan militer masa depan Asosiasi Industri Pertahanan Nasional Amerika.

Miturut Markus Farmer, kepala senjata lethality, riset bakal ngenali opsi kayata nambah M240 ana, ngalih menyang kaliber anyar, utawa ngembangaken gegaman tanggung anyar kanggo ngganti M240. Panliten kasebut bakal ditindakake nganti pungkasan taun fiskal 2023, kanthi asil awal samesthine ing kuartal kaping pindho 2023.

Salah sawijining senjata sing ditimbang ing tahap wiwitan penyebaran yaiku sistem bedhil generasi sabanjure. Sadurungé taun iki, Angkatan Darat milih senapan Sig Sauer XM5 lan senapan otomatis XM250 bebarengan karo sistem kontrol geni Vortex Optik XM157 kanggo tim tempur cedhak.

Salah sawijining prioritas utama ing senjata cilik, ujare Petani, yaiku pangembangan sistem peluncur granat sing dipandu kanthi presisi: gaman kanggo nyerang pasukan mungsuh sing ndhelik ing tembok, kendaraan utawa bangunan.

Modernisasi mortir uga ditindakake kanggo nyedhiyakake tenaga tembak sing kuat ing wiwitan serangan udara lan operasi udhara. Mortar utama Angkatan Darat AS saiki nyedhiyakake jarak lan lethality, nanging ora mobilitas lan kaslametan marang serangan kontra-baterei mungsuh telung menit.

Ing latar mburi iki, ana laporan manawa Angkatan Darat AS kepengin tuku senapan serbu AK-74 sing akeh. Kanthi macem-macem proyek, ternyata linuwih senjata lan linuwih ing perang nduweni peran penting ing tentara mungsuh.
Pengarang:
23 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rotmistr60
    rotmistr60 1. november 2022 07:58
    +4
    Senjata cilik wis apik wiwit wiwitan, lan iki minangka proses alami. Gampang nangani, kaslametan lan kinerja ing kahanan sing ekstrim, akurasi shooting, bobot senjata, lsp. kanthi sistematis diganti dadi luwih apik.
    Tentara AS kasengsem ing tuku kumpulan gedhe saka AK-74 bedhil serbu
    Nanging iki ora ateges tentara Amerika tuku bedhil mesin kita dhewe. Mungkin sebagian kanggo unit khusus, nanging ing dasare ora dikecualekake kanggo negara katelu.
  2. okunevich_rv
    okunevich_rv 1. november 2022 07:58
    +4
    Aku ora setuju karo kesimpulan kasebut, dheweke tuku senapan serbu AK-74 akeh ora amarga linuwih, nanging amarga kudu nindakake operasi kanggo nggulingake rezim sing bersenjata piranti iki, dheweke bakal bali maneh. perang nganggo tangane wong sing rapet.
  3. roket757
    roket757 1. november 2022 08:05
    +2
    Ana laporan manawa Angkatan Darat AS kepengin tuku senapan serbu AK-74 akeh. Kanthi macem-macem proyek, ternyata linuwih senjata lan linuwih ing perang nduweni peran penting ing tentara mungsuh.
    Apa tegese?
    Apa pilihane?
    1. Plate
      Plate 1. november 2022 08:15
      +3
      Yen kita ngomong babagan nganyari senjata Angkatan Bersenjata AS, mesthine bakal nyinaoni desain lan bahan kanthi cara anyar supaya bisa nggambar pengalaman lan sawetara solusi desain. Sing migunani yaiku nyelidiki bedhil wong liya sadurunge ngrancang dhewe.
      1. roket757
        roket757 1. november 2022 09:01
        0
        Kabeh wong nindakake!
        Kok reinvent setir, yen ana gunane, sanajan wis diciptakake / ditindakake dening wong liya ... bisa tuku lisensi, utawa malah paten.
        Iki wis tau kedaden, mbokmenawa. nglirik
    2. kamulyan1974
      kamulyan1974 1. november 2022 08:49
      0
      Amerika mbangun tanduran kanggo produksi senjata Russian, ngendi padha nggawe RPG-7s, PC, etc.. Padha mbokmenawa ora bisa nggawe tong minyak kanggo AKs, supaya padha nyoba kanggo tuku kumpulan gedhe. Apa hubungane karo produksi Rusia, minangka sing paling apik.
      Versi resmi: kanggo arming tentara ing donya 3rd, kang senjata Amérika rumit banget. Nanging diwenehi sing Marines wis nilar M-16 lan M-4, lan ngoper menyang Jerman, senjata sing ora es.
      1. roket757
        roket757 1. november 2022 09:03
        0
        Duc ing bisnis penyelundupan, kang mung ora kelakon !!!
        Padha nyolong rahasia, nyalin ... padha njupuk lisensi, utawa malah outbid paten.
        Ora ana sing pengin tumindak luwih ala tinimbang wong liya, sanajan prioritas nasional dhewe bisa dadi luwih dhisik.
        Umumé, kanthi cara sing beda-beda.
    3. Okolotochny
      Okolotochny 1. november 2022 11:20
      +3
      Iku misale jek sing opsi kaya iki - konsep sing Komplek heaped "nishtyaks" ing cilik saka masalah "bakal cepet diilangi dening khusus dilatih wong" utawa diganti karo anyar pesenan urip dawa !!! Aku elinga sawetara taun kepungkur ing komentar Voyak ngandika yen ana masalah karo Tavor, banjur fighter menyang gudang, njaluk anyar, lan spesialis menehi hasil karo lawas. NWO nuduhake yen ing perang kasebut, "tren Barat modern" minangka tiket gratis menyang swarga. Ing perang sing kuat lan terus-terusan, sistem AK mrentah. Prasaja lan dipercaya. Mung perlu reresik.
      1. roket757
        roket757 1. november 2022 11:36
        +1
        Kutipan: Okolotochny
        Ing perang sing kuat lan terus-terusan, sistem AK mrentah. Prasaja lan dipercaya.

        Saliyane senjata tempur, ana produk sing kurang umum, khusus ...
        Nanging, nganti militer ing lapangan mutusake apa lan kenapa dheweke butuh saiki.
        1. Okolotochny
          Okolotochny 1. november 2022 14:19
          +2
          Maksudku senjata massal. Lan ora khusus lan potongan. Njupuk malah APU padha. Dheweke duwe pabrik kanggo ngrakit saka kit AP-10. Dadi iki sejatine analog saka SVD, penembak jitu. Padha bersenjata. Kebak rollers, piala uga. Sing menarik yaiku ora ana (praktis) ing iklan bedhil mesin lan bedhil serbu ing sisih kulon. Kenging punapa? AK menang ing linuwih.
          1. roket757
            roket757 1. november 2022 15:05
            +1
            Sembarang pedhang dobel ... para perancang dipeksa kompromi, yen ora, sawetara wong sing butuh ide kasebut.
  4. EULA
    EULA 1. november 2022 08:22
    0
    Link menyang warta asli basa Inggris ...
  5. amatir
    amatir 1. november 2022 08:40
    0
    Kabeh sing bisa ditindakake kanthi tangan cilik wis diciptakake. Tahap sabanjure yaiku penolakan kartrij kesatuan kanthi ngisi bubuk kanggo piranti panyimpenan energi liyane tinimbang bubuk mesiu. Nalika iku bakal, sing ngerti ... Ing sawetoro wektu, kabeh iki "modernizations" transfusi saka kosong kanggo kosong.
  6. APASUS
    APASUS 1. november 2022 08:49
    0
    Nganyari senjata cilik? Wiwit padha entuk M16, dadi isih ing tentara, padha ngganti bokong, body kit, padha ngganti wit kanggo polimer, nanging sistem padha. Mail kaya kita karo AK, nanging sing paling ora ana alangan, lan M16 bisa dirasakake nganti medeni.
    1. Alexey R.A.
      Alexey R.A. 1. november 2022 11:34
      +1
      Kutipan saka APAS
      Nganyari senjata cilik? Wiwit padha entuk M16, dadi isih ing tentara, padha ngganti bokong, body kit, padha ngganti wit kanggo polimer, nanging sistem padha.

      Nanging pirang-pirang program jangka panjang kanggo pangembangan senjata cilik anyar sajrone wektu kasebut - OICW, ACR, SPIW. Pira dhuwit sing wis dicairake saka anggaran ... eseman
    2. Hagen
      Hagen 1. november 2022 13:19
      +1
      Kutipan saka APAS
      Nganyari senjata cilik?

      Ora mung lengen cilik sing ganti. Iku misale jek kula sing padha arep ngganti kaliber uga. Dheweke pengin pindhah saka 5,56 lan 7,62 dadi siji 6,8. Sawise kabeh, bedhil Sig Sauer XM5 lan bedhil otomatis XM250 dirancang kanggo SIG 6.8x51mm. Nganyari kasebut kudu didhisiki dening akumulasi stok kartrij iki sing gedhe banget, milyaran ing 5-7 ... Lan iki luwih saka setahun kerja sawise disetujoni pungkasan program "pembaruan".
      1. APASUS
        APASUS 1. november 2022 14:28
        -1
        Kutipan saka Hagen
        Ora mung lengen cilik sing ganti. Iku misale jek kula sing padha arep ngganti kaliber uga. Dheweke pengin pindhah saka 5,56 lan 7,62 dadi siji 6,8.

        Obrolan babagan ngalih menyang kaliber liyane wis suwe, nanging Sig Sauer XM5 sejatine minangka modernisasi 48-wektu saka M16 lawas.
  7. bingo
    bingo 1. november 2022 11:27
    -2
    Ayo, ayo, slackers))) Lan kaliber senapan mesin bisa luwih gedhe, yen ora mung siji lan setengah kaping luwih abot tinimbang Pecheneg, kudu paling ora kaping telu)))
    1. gangsal
      gangsal 1. november 2022 16:24
      0
      Kanggo dangu wis ing majalah "Arms" (utawa "Kalashnikov"?) Ana diskusi ekstensif babagan kaliber senjata cilik tentara lan penulis deduced 6,4-6,5 mm minangka optimal. Iku artikel sing apik, uga dipikirake.
  8. Batalyon konstruksi cadangan
    Batalyon konstruksi cadangan 1. november 2022 17:46
    0
    Asap beracun saka tangan cilik? Iki kaya apa?
    Miturut cara, supaya padha berkembang. Kasur underarmy bersenjata mung 1 sampel senjata pseudo-Amerika - Browning M2 kaliber 12,7. Kabeh liyane yaiku Jerman, Italia, lsp. Lan kabeh upaya saka "tukang senjata Amerika" dadi kerajinan sing larang banget lan pancen ora ana gunane sing mung mangan anggaran pentagram)))
    1. sgapich
      sgapich 1. november 2022 19:46
      0
      Quote: Batalyon konstruksi cadangan
      ... Asap beracun saka tangan cilik? Iki kaya apa?...

      Asli: "...nyuda ukuran lan bobot senjata lan ngatasi asap beracun..."
      1. Batalyon konstruksi cadangan
        Batalyon konstruksi cadangan 1. november 2022 20:09
        0
        "Emisi" bakal luwih bener, sanajan aku curiga yen ora ana tembung kasebut ing basa Inggris sing ora apik. Lan tembung "gas" mung ora menowo kanggo penulis asli.
  9. bovi
    bovi 1. november 2022 20:19
    +1
    misale jek ana sing mbukak manual latihan ing masalah musim panas ... misale jek wis nyedhot, nyedhot ... nanging ora, saksi AK suci lan penasehat komersial kanggo ekonomi nasional borjuis mabur menyang topik maneh.
    artikel isi ora bab AK ing kabeh, dening cara, nanging sing ngeweruhi iku?