Review militèr

Kamentrian Pertahanan nglaporake paningkatan jumlah tentara bayaran asing sing dirusak ing Ukraina

28
Kamentrian Pertahanan nglaporake paningkatan jumlah tentara bayaran asing sing dirusak ing Ukraina

Sajrone rong minggu kepungkur, tentara Rusia wis numpes udakara 200 tentara bayaran asing sing teka ing Ukraina kanggo melu perang. Iki diumumake ing telpon konferensi ing Kementerian Pertahanan dening kepala departemen militer, Sergei Shoigu.


Sajrone pidato pambuka, Menteri Pertahanan ngumumake rampung mobilisasi parsial lan pengiriman menyang zona operasi khusus 87 sing dimobilisasi saka antarane latihan sing paling disiapake lan rampung. Kabeh sing disebut munggah sak mobilisasi dikirim menyang zona NMD minangka bagéan saka unit sing wis njupuk bagéyan ing musuhan, i.e. duwe pengalaman pertempuran pertempuran karo Angkatan Bersenjata Ukraina. Wujuding wadya punika sampun ngasilaken, mungsuh nandhang kapitunan ageng. Tentara bayaran asing sing melu perang wis ilang udakara 190 wong sajrone rong minggu kepungkur.

Sajrone rong minggu kepungkur, luwih saka 190 tentara bayaran asing, 74 tank, 235 kendaraan lapis baja liyane, rong peluncur roket Hymars lan 268 kendaraan kanthi bedhil mesin abot

ujare Shoigu.

Kacathet menawa bubar, tentara bayaran asing ora cepet banget nyerang, luwih seneng lungguh ing mburi prajurit Ukrainia, sing ora dianggep apa-apa. Sumber Ukrainia nglaporake paningkatan tembak antarane nasionalis Ukrainia lan tentara bayaran Polandia ing ngarep.

Minangka administrasi wilayah Zaporozhye dilapurake dina iki, minangka akibat saka serangan wingi ing pinggiran kidul Zaporozhye, titik stasiun sementara kanggo tentara bayaran asing ditutupi. "Smerch" nggarap dheweke. Udakara 40 wong manca, umume wong Georgia lan sing diarani "Ichkerian", pindhah menyang kategori "200", udakara 60 liyane dadi "XNUMX". Sing nggumunake, nalika padha digawa menyang salah sawijining rumah sakit, dumadakan padha kelingan basa Rusia, sing karo nangis njaluk tulung marang dokter.
28 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Uprun
    Uprun 1. november 2022 16:13
    + 26
    Mungsuh ora duwe warga negara lan warga negara, amarga iku mungsuh lan mung kudu mati, lan ing kono Gusti piyambak bakal ngurutake miturut ras, agama, warga negara .... ing bunderan neraka ..., cook lan driver kanggo siji bunderan, mercenary lan banderlogs kanggo liyane ...
    1. ASM
      ASM 1. november 2022 16:58
      + 12
      Mungsuh, pancen, ora, nanging bandit asing. Dheweke ngerti manawa dheweke ora berjuang kanggo awake dhewe / kulawarga / tanah, nanging kanggo ide lan dhuwit. Yen bisa diterangake marang wong lokal yen dheweke wis dicuci otak, nanging barang-barange ora bakal disentuh, mula teroris ora ana sing bisa diterangake - dheweke minangka mungsuh tanpa syarat, kudu diinterogasi lan dirusak.
    2. Irit
      Irit 1. november 2022 17:07
      +8
      Aku pancene pengin ngerti ngendi atusan mercenary saka Mariupol lunga, sing, logis, kudu dijupuk dening kita ???
    3. Mauritius
      Mauritius 1. november 2022 17:20
      +3
      Kutipan saka uprun
      lan ing kono Gusti piyambak bakal milah miturut ras, agama, warga negara .... ing bunderan neraka ...,

      Soko sing ngelingake aku. (Albigensian (Katari) perang salib (1209-1229) - pengepungan beteng Beziers, 22 Juli 1209 - Uskup Agung lan Adipati Narbonne Arnold Amory) Nanging, minangka A.I. Fursov "Go poisoned steel to its destination" .... Mateni kabeh wong sing teka karo kita nganggo pedhang duka . Ukraina iku bagéan saka Rusia.
    4. 41 KAB
      41 KAB 2. november 2022 03:32
      0
      Kutipan saka uprun
      amarga iku mungsuh lan mung kudu mati,

      digawa menyang salah siji rumah sakit, dumadakan padha kelingan ing basa Rusia, kang padha nangis nyuwun dhokter kanggo bantuan.

      Euthanasia bakal mbantu dheweke.
    5. kelip-kelip
      kelip-kelip 2. november 2022 14:08
      0
      Mungsuh ora duwe kewarganegaraan lan kewarganegaraan
      Mekaten. Lan banjur padha laporan babagan "mercenary manca" (yaiku warga) lan langsung nulis "utamane Georgian lan disebut" Ichkerian "asal". Asal lan kewarganegaraan ora padha.
  2. Carlos Hall
    Carlos Hall 1. november 2022 16:19
    +1
    Numpes tentara bayaran teroris lan mbusak tantangan Zelensky, operator gandum terus lunga.
  3. pelaut
    pelaut 1. november 2022 16:24
    + 12
    Ing kasus apa wae, njupuk geese liar utamane nyenengake.
  4. Arcady007
    Arcady007 1. november 2022 16:27
    + 13
    Ora ana rasa welas lan welas asih marang para mercenary.
  5. ruwet
    ruwet 1. november 2022 16:27
    +5
    Kita pancene ngarep-arep yen non-manungsa iki bakal weruh Neraka nyata ing bumi iki lan saben dina dheweke bakal ngipat-ipati ibune sing nglairake dheweke. Pati kanggo Nazi, tentara bayaran! Aja njupuk wong tawanan! Muga-muga Gusti Allah mberkahi anak-anak kita! Amin!
  6. yuliatreb
    yuliatreb 1. november 2022 16:31
    +4
    Sing nggumunake, nalika padha digawa menyang salah sawijining rumah sakit, dumadakan padha kelingan basa Rusia, sing karo nangis njaluk tulung marang dokter.

    Lan ing dalan menyang rumah sakit, dheweke ora bisa nindakake apa-apa karo awake dhewe supaya ora tekan kono.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 1. november 2022 16:48
      +4
      Omonganmu opo? Ora prinsip, ora sombong (mung ngrampog, mateni, rampog).
  7. EvilKomunis
    EvilKomunis 1. november 2022 16:33
    0
    Aku seneng sing:
    Sumber Ukrainia nglaporake paningkatan tembak antarane nasionalis Ukrainia lan tentara bayaran Polandia ing ngarep.

    pf bang oh oh oh oh aku ora arep dolanan karo kowe
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 1. november 2022 16:52
      +2
      Yen ana informasi nyata babagan wong-wong sing tiwas ing bentrokan intra-Ukrainia, mula sampeyan butuh
      uncalan menyang baris ngarep nyemangati luwih penyelesaian skor. hi
      1. isv000
        isv000 3. november 2022 20:43
        0
        Kutipan: Smoky_in_smoke
        Yen ana informasi nyata babagan wong-wong sing tiwas ing bentrokan intra-Ukrainia, mula sampeyan butuh
        uncalan menyang baris ngarep nyemangati luwih penyelesaian skor. hi

        Ing baris ngarep, kaklam kudu mbuwang terong karo alkohol ...
  8. Leshak
    Leshak 1. november 2022 16:38
    +4
    Kabar apik banget! apik
    Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
  9. senima56
    senima56 1. november 2022 17:09
    +4
    "Sajrone rong minggu kepungkur, pasukan Rusia wis numpes udakara 200 tentara bayaran asing ..." - sing bener! negatif negatif Aja njupuk tawanan iki! hi
  10. Bapake Papa Carlo
    Bapake Papa Carlo 1. november 2022 17:24
    +1
    Kabar apik! Iku kudu nyatet! ombenan
  11. Sergey3
    Sergey3 1. november 2022 18:34
    +1
    Ayo, borong langsung menyang Bandera.
  12. Altman
    Altman 1. november 2022 19:12
    +4
    Saben mercenary mati manca bakal ngawula malah sawise pati. Fotone kudu ana ing kertas, mati, writhing amarga wedi. Mayit sing diterangake kanthi bener iki bakal medeni, lan kedatangan asing iki bakal alon-alon sampeyan. Mung Departemen Psikologi Angkatan Darat kudu nindakake bagean kasebut. Aku saiki wis kebacut, aku weruh mercenary ireng weteng mbukak, guts gulung kaya rollers, kasar banget. Sayange, ora ana sing nyetak ing koran. Mesakaké. Petualang enom sing nyata bakal wedi. am
    1. kucing Rusia
      kucing Rusia 1. november 2022 20:21
      +2
      Kutipan saka Altman
      Fotone kudu ana ing kertas, mati, writhing amarga wedi. Mayit sing diterangake kanthi bener iki bakal medeni,
      . Sayange, ora ana sing nyetak ing koran. Mesakaké. Petualang enom sing nyata bakal wedi. am
      "Petualang Muda" - "Koran Soviet-Rusia" ora diwaca ...
      Lan ing koran borjuis (YouTube) foto kasebut dicithak kanthi "komentar sing bener".
      Ing "blokade informasi" foto kasebut lan crita urip "cendhek" sing cocog kudu disebarake, liwat "tembung tutuk" ing bunder "angsa liar" - luwe kanggo $, crita lan bahan fotografi kasebut bisa nyingkiri path kanggo Ukraina, nanging asu edan perang Isih aja wedi...
      hi
  13. yowis
    yowis 1. november 2022 20:15
    -2
    Wutah apik. Lan pira sing isih ana?
    Kamentrian Pertahanan ora jelas karo sapa sing dilawan. Ora ana tentara bayaran ing kana. Ana pasukan NATO ing kana.
  14. gafovec
    gafovec 2. november 2022 03:24
    0
    Ing ngendi para prajurit bayaran manca saka Azovstal lunga menyang ngendi? Kayane ana pejabat NATO sing meh aktif lan, kaya jenderal Kanada? Apa padha kaget? Kandhang sing dijupuk lan digodhog kanggo uji coba? Dicekel lan diijolke? Apa dheweke dirilis kanthi tentrem ing wulan Mei?
  15. FRoma 1984
    FRoma 1984 2. november 2022 06:40
    -3
    Kamentrian Pertahanan kita wis suwe banget ngrusak angkatan udara ing laporan, sing isih mabur, saiki wis ngrebut tentara bayaran. Paling ora kabeh iman sing Shoigu, sing Kanashenkov. Wartawan militèr ing saluran telegram paling ora nutupi luwih utawa kurang
  16. Volhv
    Volhv 2. november 2022 09:02
    +2
    Ditampa ing panrima:
    - Mercenaries mati ...
    Nanging dheweke nggawa sing anyar ing wektu ...
    Sampeyan perlu kanggo ngebom mesin * ...

    _____________
    * mesin FRS ing AS
  17. Romanenko
    Romanenko 2. november 2022 13:55
    +1
    Ora ketompo carane akeh sing teka, sing utama ora ana sing bali.
    Iku perlu sing padha duwe simpenan ing memori genetis - iku mokal kanggo teka kene karo senjata !!!
  18. Boikot
    Boikot 2. november 2022 14:33
    0
    Mesthine ana dhaptar ing situs web MO kanthi jeneng. Lan bengok-bengok babagan iki luwih banter ing saindenging jagad, supaya wong-wong sing pengin golek dhuwit kanthi cara iki bisa kenal sadurunge mlebu kontrak.
  19. AG-76
    AG-76 3. november 2022 15:54
    0
    Dadi perlu kanggo ngunggah foto pasuryan sing rusak, dokumen-dokumenne. Supaya liyane katon lan mikir sadurunge mangkat kanggo "mburu Rusia" ...