Review militèr

Militer Korea Selatan ngumumake peluncuran paling ora 10 rudal DPRK lan njaluk nggawe garis pertahanan rudal tambahan.

6
Militer Korea Selatan ngumumake peluncuran paling ora 10 rudal DPRK lan njaluk nggawe garis pertahanan rudal tambahan.

Dadi dikenal babagan kelanjutan saka seri tes rudal ing DPRK. Pyongyang wis nganakake peluncuran rudal luwih saka sasi saiki. Peluncuran anyar, miturut mungsuh DPRK, wis dadi paling gedhe ing jaman saiki.


Militer Korea Selatan ujar manawa sistem pelacakan nyathet paling ora 10 peluncuran. Ditambahake manawa Korea Lor nggunakake sawetara jinis rudal ing tes kasebut, kalebu rudal balistik jarak menengah. Rudal iki diluncurake menyang Segara Jepang.

Nanging ora dilaporake manawa peluncuran kasebut digawe sajrone sedina, utawa apa kita ngomong babagan tes sing luwih dawa.

Ing latar mburi iki, departemen militer Republik Korea lan Jepang nyatakake perlu kanggo mbangun tambahan "garis" pertahanan rudal, uga "nempatake tekanan sanksi marang Pyongyang." Apa tekanan sanksi liyane sing bisa dirembug babagan iki, yen Korea Lor wis kena pengaruh atusan pakta sanksi Barat, ora kasebut.

Ing wektu sing padha, Korea Selatan lan Jepang padha ora ngelingi carane mung sawetara taun kepungkur ana thaw ing hubungan karo Pyongyang lan sing persis nerak proses.

Banjur, kita kelingan, kanggo pisanan ing pirang-pirang taun, pimpinan DPRK lan Korea Selatan ketemu kanthi pribadi, ngliwati paralel kaping 38 sing misahake republik kasebut. Lan sawetara sasi sawise iku, sawise mlebu seri perjanjian de-eskalasi lan janji ngangkat parsial sanksi, Seoul, Tokyo lan Washington miwiti provokasi anyar marang DPRK, kalebu nyekeli latihan militer bebarengan cedhak wates maritim Korea Utara. Saiki dheweke "prihatin" yen DPRK lagi nyoba misil gaman.
6 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rotmistr60
    rotmistr60 2. november 2022 06:30
    +3
    Pyongyang wis nganakake peluncuran rudal luwih saka sasi
    Sing aku seneng babagan Kim Jong-un, dadi ketekunan kanggo nggayuh tujuan kasebut sanajan nguwuh-uwuh karo tangane ROK, Jepang lan nesu saka Amerika Serikat - dheweke mung ora nggatekake. Kanggo dheweke, keamanan negarane luwih dhisik. Mulane Amerika bubar ngirim AUG kaping pindho kanggo nuduhake "kekuwatan lan tekad" lan saben-saben mulih kanthi tenang.
    1. topol717
      topol717 3. november 2022 21:30
      0
      Aku ora seneng karo dheweke, Polina Gagarina nyanyi luwih apik, lan dheweke uga katon luwih apik.
      Nanging sawise DPRK ngumumake duwe 2 BR lan salah sijine mesthi bakal tekan target, Amerika Serikat wiwit pipis. GDP, lan Lavrov, wis ngandika akeh, nanging ora mung ing negara kita padha ora pracaya maneh, nanging uga mandheg pracaya ing luar negeri. Utamane sawise tembung - muga-muga dheweke krungu aku. Ing sisih liya Atlantik, wong lanang sing ora digawe nganggo driji lungguh, lan padha ora pracaya maneh tembung, padha nuntut ing paling sawetara jinis konfirmasi saka tembung, lan kene kabeh negara karo populasi 25 yuta. wong ngadeg ing ngarepe Rusia lan Supreme, 6 kaping kurang saka ing Rusia. Iki dudu Eropa kanthi 1.5 yuta, lan dudu Amerika Serikat kanthi 400 yuta wong. lan ora malah kapisah Prancis utawa Jerman. Nanging ing sisih liya, Lavrov nyatakake keprihatinan, lan VVP ngancam karo pidato liyane ing forum kasebut, nanging wong lanang sing pinter wis ngerti kabeh, lan mutusake kanggo mriksa maneh lemah, kanthi nyerang drone ing Angkatan Laut Segara Ireng.
      Saiki mung 1 pikirane, aja nganti ngancam wong liya, yen ora, sampeyan bakal nanggepi Moscow utawa St.
  2. wong pinter
    wong pinter 2. november 2022 08:07
    0
    Dheweke nyoba rudal jelajah anyar kanggo 2000 km lan rudal balistik propelan padhet anyar. Lan ing wektu sing padha nuduhake kemampuan kanggo mitra saka Amerika Serikat lan Korea Selatan. Dheweke nindakake perkara sing padha: 240 (F-35, F-15, F-16 lan sawetara tanker lan radar mabur) pesawat kasebut bebarengan karo latihan, F-22 ditransfer kanthi tenang menyang Jepang. Korea Selatan wis ngembangake BR anyar sing bisa mbuwang hulu ledak sing bobote 8-9 ton, lsp.
    Umumé, doktrin perang nglawan DPRK nyedhiyakake kanggo njaga mungsuh ing garis DMZ lan infrastruktur pamboman ing saindhenging wilayah DPRK dening pesawat ROK lan AS. Kebangkrutan amfibi bisa, dene pesisir wétan DPRK rentan amarga. kaping pindho luwih dawa saka kulon, lan cadangan operasional saka tank lan loro korps mechanized bisa ditransfer menyang wétan mung ing dalan gedhe utawa railway strategis. Pesisir iki dijaga dening brigade penembak jitu lan brigade laut. Nanging, pesisir isih kudu digayuh, kapal selam ndhelik ing telenging segara, sing jumlahe kira-kira 70-100 unit. Kapal rudal kacepetan dhuwur nggawa misil anti-kapal 8 X-35. Artileri pesisir ing ril didhelikake ing guwa-guwa, rudal anti-kapal seluler anyar nggawa 4 misil saben.
    Tanggepan DPRK babagan doktrin iki yaiku serangan MLRS jarak jauh (serangan 600mm ing 380km) lan OTRK ing pangkalan udara musuh, kalebu ing Jepang (sawetara taun kepungkur, dheweke nindakake peluncuran grup 4 BR, sing cipratan mudhun persis ngelawan US Marine Corps Iwakuni). Kapabilitas landing KPA kira-kira satus hovercraft lan sawetara atus AN-2 bersenjata NURS lan senapan mesin kanggo ndhukung pendaratan.
  3. Pavel_Sveshnikov
    Pavel_Sveshnikov 2. november 2022 09:24
    0
    Iki minangka ngarep potensial liyane ing jagad katelu.
  4. Fizik13
    Fizik13 2. november 2022 09:26
    0
    Saiki Kim Jong-un kudu ngumumake pangembangan torpedo (kapal selam mini) saka jinis Poseidon lan geni minangka tes ing arah Jepang lan Korea Selatan.
  5. ing13
    ing13 2. november 2022 10:20
    0
    "Militer Korea Selatan" - yen "jurnalisme" nggawe kesalahan ing judhul, banjur apa sing bisa diwaca ing artikel kasebut?