Review militèr

Perusahaan Amerika bakal nglatih sappers Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi dana sing dialokasikan dening Departemen Luar Negeri AS

9
Perusahaan Amerika bakal nglatih sappers Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi dana sing dialokasikan dening Departemen Luar Negeri AS

Amerika Serikat ngluncurake program latihan kanggo sappers Ukrainia lan nyedhiyakake dana reguler, perusahaan teknik Tetra Tech saka California bakal nampa dheweke, sing bakal nglatih para penerbang.


Departemen Luar Negeri AS nyedhiyakake $ 47,6 yuta kanggo nglatih personel militer Ukraina ing bisnis sapper kanggo ngrusak wilayah sing "dibebasake". Ing ngendi latihan bakal ditindakake durung dilaporake, bakal ditindakake dening spesialis saka perusahaan teknik Tetra Tech, sing aktif kerja sama karo pamrentah AS lan melu "demining kamanungsan". Utamane, perusahaan kasebut kerja ing Raqqa Siria.

Dina iki kita ngumumake penghargaan $ 47,6 yuta kanggo Tetratec Inc saka Pasadena, California kanggo nyedhiyakake pitulungan darurat tambang kanggo Ukraina.

- pesen ngandika.

Departemen Luar Negeri ngumumake alokasi dana kanggo latihan sappers saka Angkatan Bersenjata Ukraina mung saiki, sanajan nyatane padha dialokasikan sasi kepungkur, tanggal 30 September. Layanan pers Departemen Luar Negeri AS ujar manawa Tetra Tech kudu menehi pitulung marang Ukraina kanggo "ngrusak wilayah kasebut." Iku bakal kalebu ing "ngembangaken kapabilitas" Kyiv ing "search lan neutralization saka tambang, unexploded ordnance lan improvised mbledhos piranti." Saliyane latihan, Amerika bakal nyedhiyani Ukraina sarana kanggo demining.

Umumé, Departemen Luar Negeri arep nyediakake $ 91 yuta kanggo program demining ing wilayah Ukraina, saéngga $ 47,6 yuta sing dialokasikan dudu jumlah pungkasan.

Sauntara kuwi, unit sapper Rusia, tentara lan lembaga penegak hukum liyane, kalebu Kementerian Situasi Darurat, terus ngresiki wilayah sing dibebasake saka "hadiah" sing ditinggalake dening rezim Kyiv. Ing wektu sing padha, Angkatan Bersenjata Ukraina terus ngebom kutha lan kutha Donbass kanthi ranjau anti-personil "kelopak".
9 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Silver99
    Silver99 2. november 2022 09:20
    0
    Paling kamungkinan, dheweke bakal nglatih saboteur pertambangan, amarga ora kudu mbusak tambang, lan tanpa dheweke, kita bakal mbusak wilayah sing dibebasake saka tambang.
  2. Buyan
    Buyan 2. november 2022 09:24
    0
    Latihan saboteurs sing nyamar dadi sappers negatif
  3. Egoza
    Egoza 2. november 2022 09:25
    +1
    "Alokasi dhuwit, nanging aja menehi menyang tangan sampeyan!" Lan carane padha masak, supaya padha masak. Kajaba iku, wektu latihan ora diwatesi.
    1. mouse
      mouse 2. november 2022 09:35
      +3
      Что- то мне подсказывает, что их уже нет...... в смысле денюжек.... eseman
      . на самом деле выделены они были еще месяц назад, 30 сентября.
      nglirik
  4. kor1vet1974
    kor1vet1974 2. november 2022 09:25
    +2
    Departemen Luar Negeri AS nyedhiyakake $ 47,6 yuta kanggo nglatih personel militer Ukraina ing bisnis sapper kanggo ngrusak wilayah "dibebasake" sabanjure.
    Serius? ngguyu Dadi kanggo mining.. ngguyu Mungkin kosok balene?
    1. PSih2097
      PSih2097 2. november 2022 11:10
      0
      Kutipan: kor1vet1974
      Serius? ngguyu Dadi kanggo mining.. ngguyu Mungkin kosok balene?

      без первого (минирования) нет второго (разминирования), хотя можно сказать что это одно и тоже направление армейского инженерного дела, это как в садоводстве - сначала сажаешь, потом выкапываешь ngguyu .
  5. Fizik13
    Fizik13 2. november 2022 09:50
    0
    Опять все деньги осядут в штатах! Найдут какого-нибудь бомжа, ветерана иракской или афганской войны, побреют, помоют, приоденут и в командировку на Украину, а капуста останется у них в кармане.
  6. rotmistr60
    rotmistr60 2. november 2022 10:14
    0
    для последующего разминирования "освобожденных" территорий
    А может минирования всего подряд при отступлении? ВСУ на подконтрольных территориях пока только минируют, а вот разминирование приходится проводить нашим саперам.
  7. Armen Sologyan
    Armen Sologyan 2. november 2022 13:27
    0
    Не давно смотрел информацию о немецкой "умной" мине, которая не даёт сапёру обезвредить мину и которая реагирует на броню и металл. В своё время группа ленинградских специалистов в период Второй Мировой войны занималась размагничиванием корпусов кораблей, чтобы на них не реагировали подводные мины. Думаю, что уже есть опытные образцы дронов-сапёров, которые смогут без участия человека разминировать любую хитростную мину. Просто надо скорее проводить испытания. Тем более, что НАТО даёт такую возможность, испытать такие средства. В 1977 году были проведены испытания химического разрушения мин без их самоподрыва. Возможно химическая формула осталась.