Review militèr

Pushilin: Isih angel ing arah Ugledar, nanging ana kemajuan

32
Pushilin: Isih angel ing arah Ugledar, nanging ana kemajuan

Akting kepala DPR Denis Pushilin nglapurake yen perang kanggo Pavlovka terus, tugas utama yaiku mlebu ing dalan gedhe antarane Ugledar lan Maryinka kanggo ngilangi rute pasokan mungsuh. Pembebasan pemukiman kasebut bakal ngobahake mungsuh, sing antara liya bakal nyuda kemampuan Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nyerang Donetsk. Kahanane angel, nanging majune pasukan kita terus.


Ing arah Avdeevka, gelut ditindakake ing wilayah Experienced lan Pervomaisky. Para pejuang batalyon resimen Somali, Sparta lan 11 terus nyurung mungsuh lan nambah posisi.

PMC "Wagner" bebarengan karo allies terus mardika Artemovsk, perang ing pinggiran Soledar, ana sukses ing arah Krudyumovka.

Pasukan Sekutu nindakake operasi serangan balik ing arah Svatovo-Kremensk. Dheweke nyerang ing arah Makeevka, Nevsky, Tern lan ing sisih kidul ing wilayah Belogorovka. Apa sing bakal kedadeyan, ing mangsa ngarep bakal ditampilake.

Salah siji sing paling angel yaiku arah Krasnolimansky, ing ngendi mungsuh ora mandheg nyoba nyelidiki pertahanan lan serangan balik. Kabeh serangan sing repulsed, minangka tansah, artileri dianggo èfèktif lan penerbangan Angkatan Bersenjata RF. Kajaba iku, sawise nyoba dening kelompok Ukraina nyerang, unit kita malah nambah posisi. Kerugian Angkatan Bersenjata Ukraina ing arah Krasnolimansky sajrone rong dina kepungkur ana ing atusan, Kyiv terus mbuwang cadangan sing ora disiapake menyang perang saka mobilisasi.

Ing wayah wengi, Angkatan Bersenjata RF nindakake serangan rudal ing wilayah aglomerasi Slavyansko-Kramatorsk-Druzhkovo. Infrastruktur, tenaga kerja lan peralatan mungsuh dirusak.

Yen ing sasi pisanan saka operasi khusus komando Ukrainia malah ora kudu nyoba kanggo antisipasi plans saka Staff Umum Russian, saiki, siji bisa ngomong, kahanan wis diganti dramatically. Pasukan Rusia duwe inisiatif taktik ing sadawane kabeh kontak, nindakake pertahanan sing angel utawa nindakake tumindak nyerang lokal. Iki ndadekake mungsuh ora bisa ngerti kapan lan ing ngendi serangan balik skala gedhe bisa diwiwiti.

Taktik pertahanan ing garis sing dikuwasani kanthi apik nggunakake kauntungan ing artileri lan penerbangan, kanthi mangkono, nyegah Angkatan Bersenjata Ukraina saka nindakake regrouping sing efektif. Kajaba iku, masalah kanggo pasukan Ukrainia ditambahake kanthi thaw sing wis diwiwiti lan kesulitan logistik, kalebu amarga karusakan infrastruktur kritis ing mburi.

Ing kahanan kaya mengkono, sanajan Kyiv mutusake kanggo mbentuk ajiné kejut kanthi tujuan terobosan skala gedhe ing sembarang arah, iki, kanthi kemungkinan sing dhuwur, bakal nyebabake mundhut liyane saka Angkatan Bersenjata Ukraina. Ing sisih liya, ana informasi manawa instruktur NATO kanthi intensif nyiapake para pejuang Ukrainia kanggo nindakake kampanye militer ing kahanan musim dingin. Informasi babagan ngarsane militer Amerika ing Ukraina wis dikonfirmasi.
Pengarang:
32 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Buyan
    Buyan 2. november 2022 12:48
    +1
    Banget. Sedulur kerja, suket dill. Kita bangga karo sampeyan hi
    1. yowis
      yowis 2. november 2022 12:56
      -3
      Wis dicritakake yen ana sing angel. Ya, iku angel. Lan ora dadi luwih gampang. Kita wis, paling kamungkinan, perang karo prajurit NATO biasa, paling Polandia lan Romania. Jerman nyedhiyakake pertahanan udara, Amerika ngirim serangan rudal.
      1. Perokok
        Perokok 2. november 2022 13:30
        +1
        Saiki anggaran militer Ukraina (liwat upaya NATO) padha karo anggaran militer Rusia .. Ing wektu sing padha, Rusia kudu njaga roti nuklir ing tambang lan kapal selam lan traksi roda ... plus armada .. - dhuwit ora cilik kanggo iki ... lan sing paling penting Rusia kudu ngurus wong! Ukraina ora siram ing Jeksa Agung bisa ngetokake iki ing kabeh.
        1. Kronos
          Kronos 2. november 2022 14:01
          -1
          Lan yen ana keprihatinan kanggo wong, banjur kenapa kudu ngumpulake peralatan kanggo wajib militer kanthi biaya warga, kenapa ora cukup peralatan anyar, lan liya-liyane?
      2. Ugens
        Ugens 2. november 2022 13:35
        -3
        Lan ana fakta babagan anané pasukan NATO biasa ing kana?)))
        1. tihonmarine
          tihonmarine 2. november 2022 13:46
          +1
          Kutipan saka ugens
          Lan ana fakta babagan anané pasukan NATO biasa ing kana?

          Personil militer Amerika ana ing tlatah Ukraina. Pesen sensasional kasebut disebarake dening Associated Press lan Washington Post, nuduhake Departemen Pertahanan AS.
          1. Ugens
            Ugens 2. november 2022 14:43
            -5
            Ora ana sensasi, kabeh wong ngerti yen Amerika wis suwe melu latihan ing Yavorov, Shir.Lan.
            Kita ngomong babagan pasukan NATO ing wilayah pertempuran.
      3. Panjenengan
        Panjenengan 2. november 2022 13:42
        0
        Sing. Apa sampeyan mikir yen Konashenkov ngapusi kita nalika dheweke ujar manawa ana 6 ewu tentara bayaran ing / ing Ukraina, kurang saka 2 ewu tetep, sing liyane dirusak utawa mlayu?
      4. AG-76
        AG-76 4. november 2022 12:03
        0
        Ora perlu perang karo wong-wong mau, ilang wong, nanging "goreng" karo Sun Bakers
    2. Irit
      Irit 2. november 2022 14:39
      +1
      Mesthine ana 200 vushnik lan rabble liyane kaya polyakhia, ora atusan, nanging puluhan ewu saben minggu! Banjur kita bisa maju!
  2. IvanR
    IvanR 2. november 2022 13:00
    -12
    "Moscow. 19 Maret INTERFAX.RU - Pasukan Republik Rakyat Donetsk, ngembangake serangan, nyekel kutha Ugledar, markas pertahanan wilayah laporan DPR.

    "Minangka 19 Maret 2022, klompok pasukan DPR mbebasake 98 pemukiman ing wilayah Republik Rakyat Donetsk, kalebu Vuhledar," ujare markas kasebut, Sabtu.

    Bakal padha dirilis ing anyar?
    1. Kronos
      Kronos 2. november 2022 13:05
      0
      Banjur Ukrainians mung ngalahake bali akeh.
      1. Panjenengan
        Panjenengan 2. november 2022 13:43
        +1
        Akeh sing ora bisa direbut maneh. Ora ana keraguan manawa dheweke sukses, nanging ngomong babagan akeh banget. Deleng peta b/d.
        1. Kronos
          Kronos 2. november 2022 14:02
          +1
          ditonton. Rusia ninggalake sawise puncak sukses ing pungkasan Maret, saka akeh wilayah.
  3. Murmur 55
    Murmur 55 2. november 2022 13:03
    0
    Miturut kabar sajrone rong minggu kepungkur, wis ana ewonan kerugian ing wong, lan atusan teknisi, miturut 81 ewu wong sing digerakake ing ngarep, lan serangan ing mburi kedadeyan, lan kayane padha. nglanggar kontrol wingi, nanging asil ora apik banget.
    1. Kronos
      Kronos 2. november 2022 13:07
      +2
      Ing kasunyatan, kerugian gedhe ing loro-lorone, angel kanggo nggayuh sukses kanthi serangan frontal, kaya saiki. Diwenehi pertahanan mungsuh sing apik lan tanpa kekurangan tenaga, peralatan lan amunisi.
      1. Murmur 55
        Murmur 55 2. november 2022 13:15
        -7
        Kronos hi, lan aku ngomong bab padha, njupuk menyang akun sing non-mobilized lan conscripts ing nyerang saka sisih kita. Dadi ora gampang kabeh.
        1. novel66
          novel66 2. november 2022 14:24
          -2
          tanpa dhukungan penerbangan lengkap - nyedot, nanging ora ana, amarga pertahanan udara durung dibuwang
  4. karton
    karton 2. november 2022 13:03
    -6
    Ing cendhak, padha disambungake, mugi-mugi serangan iki perlu kanggo pin mudhun pasukan mungsuh lan ngalihake manungsa waé saka arah liyane, yen ora sedih.
  5. Tagan
    Tagan 2. november 2022 13:07
    -6
    Ing sisih liya, ana informasi manawa instruktur NATO kanthi intensif nyiapake para pejuang Ukrainia kanggo nindakake kampanye militer ing kahanan musim dingin.
    Mugi instruktur "musim dingin" iku wong Afro-Amerika?
    1. Murmur 55
      Murmur 55 2. november 2022 13:11
      +6
      Tagan hi, Serangan September saka Angkatan Bersenjata Ukraina nuduhake yen data intelijen lan latihan NATO ora muspra + anané personel militer saka blok lan senjata nindakake tugas, mula aku ora bakal guyon babagan wong ireng.
  6. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 2. november 2022 13:11
    +2
    About Ugledar Khodakovsky diterangno uga kok angel.
    1. Murmur 55
      Murmur 55 2. november 2022 13:17
      0
      Ivan Ivanov hi, ana, kanggo saben pemukiman, sampeyan bisa ngomong, Ukrainians cling kanggo saben desa karo taring.
      1. Ivan Ivanov
        Ivan Ivanov 2. november 2022 13:28
        0
        Ana peculiarity - Ugledar macet, sistem kiriman pengamatan karo optik apik wis digawe. Dheweke kudu dibubarake bebarengan karo serangan. Umumé, replenishment teka durung siap, sambungan kurang debugged. Iku angel ngomong apa sing nyebabake kesusu. Kita weruh jendhela kesempatan lan mutusake kanggo njupuk kauntungan saka iku. Iku misale jek kula luwih apik kanggo nelpon "Ukrainians" ing sisih liyane Saloreich utawa kaya.
    2. hellcos
      hellcos 2. november 2022 13:20
      +3
      Aja mikir yen aku sarkastik, nanging ora angel kanggo kita ing endi wae?
      1. novel66
        novel66 2. november 2022 14:25
        +3
        kabeh apik ing latihan lan parade
  7. Komentar wis dibusak.
  8. kakvastam
    kakvastam 2. november 2022 13:39
    +8
    Kajaba iku, masalah kanggo pasukan Ukrainia ditambahake kanthi thaw sing wis diwiwiti

    Lan pasukan kita, ketoke, dheweke mung nulungi?
    Utawa kita ing pertahanan?
  9. Tagan
    Tagan 2. november 2022 13:39
    +2
    Kutipan: Murmur 55
    Tagan hi, Serangan September saka Angkatan Bersenjata Ukraina nuduhake yen data intelijen lan latihan NATO ora muspra + anané personel militer saka blok lan senjata nindakake tugas, mula aku ora bakal guyon babagan wong ireng.

    Ya, aku mung ngenalake aku karo wong ireng sing nganggo topi karo tutup kuping. Aku uga ngelingi instruktur saka kepunahan Baltik. Iki aku kanggo kasunyatan sing kanggo sawetara wektu iku kadhangkala tengen kanggo anggota NATO sinau saka non-sadulur.
    Inggih, ya, ing sawetara titik padha duwe jam finest, nanging ketoke penawar wis ketemu, amarga. Miturut lapuran-lapuran mau, “gaprah” mungsuh wis mati.
    1. kucing Rusia
      kucing Rusia 2. november 2022 20:16
      +1
      Kutipan saka Tagan

      Ya, aku mung ngenalake aku karo wong ireng sing nganggo topi karo tutup kuping. .

      Kene sampeyan bisa ndeleng ing Negro ing earflaps...
      sedulur
  10. ZIF122
    ZIF122 2. november 2022 13:53
    0
    Ya jelas kabeh iku angel! Ingkang utama yaiku kita ora nyerahake kutha lan pemukiman, lan uga Angkatan Bersenjata Ukraina ora bisa ngatur kanggo nampilake apa wae sing penting minangka kamenangan ing 8 November!
  11. Nefilim
    Nefilim 2. november 2022 14:08
    +5
    ... ing Turki ing jaman biyen: maling dilebokake ing tong sampah, mung sirahe metu lan digawa ngubengi kutha. Lan ing ndhuwur dheweke ana janissary kanthi pedhang, lan saben 5 menit, pedhang pedhang ing tong! dadi yen maling ora nyilem sirahe saka pundhake! Dadi dheweke nyilem ing telek sedina muput.

    Kutipan saka mahakarya film Soviet iki minangka ilustrasi sing paling jelas saka negara propaganda Rusia saiki, sing ngasilake akeh informasi agitprop sing ora ana hubungane karo kasunyatan. Lan nalika kasunyatan nendhang pedhang ing wangun "sikep apik" utawa "metu lan langsung mlebu maneh kesepakatan gandum", propaganda kepeksa nyilem menyang telek dhewe. Nanging ora ana sing pengin nggawe kesimpulan saka iki. Luwih becik nyilem. Luwih gampang, ora usah mikir. Lan iku worth considering kok, senadyan kasunyatan sing, miturut panyokro bowo saka propaganda padha, negara Ukrainia wis ambruk, ora siji saka paling Piye wae pinunjul politisi Ukrainia, malah sing ora duwe apa-apa ing dina iki. Ukraina, wis nyabrang ing sisih Rusia? Yagene sampeyan kudu nggunakake kabeh jinis rabble kelas rendah saka raja, pushilins, salds lan liyane mesum - kontingen sing ing omah prayoga ora diijini ngluwihi lackey. Nanging propaganda stupidly sculpts "pahlawan jaman kita" metu saka wong-wong mau. Lan kasunyatan manawa dheweke kudu nyilem maneh - dheweke ora mikir babagan iki. Nanging kudu.
  12. 23424636
    23424636 2. november 2022 20:10
    -1
    Aku ngajeni banget marang pimpinan Uzbek kita. senadyan kasunyatan sing kantor iki dibom lan tengah Donetsk terus-terusan ngipi elek, dheweke nemokake wektu kanggo njelasno kahanan lan menehi pedoman pas ngendi kita bakal mungkasi mungsuh .. Sing paling penting ora kanggo mbaleni feat Crimea lan ngenteni banyu kanggo 8 taun. Saluran dowo saka Kali Krynka jelas ora ngatasi masalah banyu kanggo Donetsk lan kutha-kutha ing sacedhake - 1 wektu ing 3 dina kanggo sawetara jam iku fatal nemen kanggo Muscovite lan Petersburger, nanging normal kanggo Donetsk. .Kanggo break liwat saluran Sev.Donets Donbass ing kahanan saiki ora nyata. Dadi wektu kanggo narik alternatif salah siji saka Lugansk utawa saka Dnieper. Ngomong-ngomong, endi banyu saka ngisor Segara Azov, sing ditemokake dening wakil perdana menteri ing Crimea., Mungkin ana keluwihan uyah sing sithik ..?