Review militèr

Kamentrian Pertahanan ngonfirmasi karusakan saka panyimpenan bahan bakar kanggo peralatan Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Cherkasy

20
Kamentrian Pertahanan ngonfirmasi karusakan saka panyimpenan bahan bakar kanggo peralatan Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Cherkasy

Foto ilustrasi



Pasukan Rusia terus nyerang infrastruktur militer lan energi Ukraina, nalika terus nindakake operasi nyerang ing sawetara arah. Iki dilaporake dening Kementerian Pertahanan ing laporan anyar.

Ngetik kanthi presisi gaman babagan obyek sistem energi Ukraina terus, sanajan ora sekuat Senin kepungkur, 31 Oktober. Gelombang serangan utama dumadi ing wayah wengi, bledosan muni ing sawetara wilayah bebarengan, dilaporake babagan kekalahan fasilitas infrastruktur energi, uga sektor pertahanan Ukraina. Pengrusakan fasilitas panyimpenan bahan bakar kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Cherkasy uga dikonfirmasi. Iki ora ngetung sawetara depot amunisi. Paling kamungkinan, drone kamikaze Geran-2 makarya, sing, miturut intelijen Ukrainia, Rusia diduga kehabisan.

Pertempuran terus ing garis kontak, ing wilayah Marinka lan Ugledar kita terus menehi tekanan, nyoba nyingkirake mungsuh saka posisi lan ngrusak garis pertahanan. Aktif kerja penerbangan lan tentara meriem, komando Angkatan Bersenjata Ukraina mbuwang cadangan menyang perang. Cedhak Artemovsk lan Soledar, kita uga terus nyerang.

Ing arah liyane: ing Kupyansky mungsuh nyoba kanggo nyerang ing arah saka pamukiman Yagodnoye, Nikolaevka, Orlyanka lan Kuzemovka, nanging ora sukses lan dibuwang bali menyang posisi asli. Miturut departemen militèr, ana prajurit lan tentara bayaran, loro-lorone padha kapitunan gedhe. Ing arah Krasno-Limansky, kita ngalahake mungsuh ing pendekatan sing adoh, nggarap artileri lan pesawat. Upaya Angkatan Bersenjata Ukraina kanggo nyerang menyang arah pemukiman Makeevka, Ploschanka lan Chervonopopovka gagal.

Ing Nikolaevo-Krivoy Rog mungsuh nyoba kanggo break liwat ing arah Ishchenko, Bruskinskoe, Sukhanovo lan Pyatikhatki, nanging kesandhung ing pertahanan aktif saka tentara Rusia, iki dibuwang maneh, nandhang losses abot.

Miturut ahli, ing arah Kherson, bisa "bang", loro saka sisih Ukrainia lan saka sisih kita. Evakuasi warga sipil wis rampung, liyane sing kedadeyan ing sisih kita ditutupi misteri, apa sing kedadeyan ing kana ora dingerteni. Ana laporan fragmentary babagan benteng Kherson, nggawe sistem pertahanan teritorial lan persenjataane, nanging ana kasepen ing pasukan Rusia, kabeh informasi mung babagan garis ngarep.

Kangge, Pasukan Aerospace kita maneh mbedakake kanthi nembak MiG-29 Angkatan Udara Ukraina ing wilayah Kharkiv. Sistem pertahanan udara numpes 12 drone Ukrainia, dijupuk mudhun 24 MLRS HIMARS, Alder lan Uragan cangkang. Rong rudal anti-radar HARM Amerika dirusak.

20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. roket757
    roket757 2. november 2022 15:27
    +1
    Kamentrian Pertahanan ngonfirmasi karusakan saka panyimpenan bahan bakar kanggo peralatan Angkatan Bersenjata Ukraina ing wilayah Cherkasy
    FIG ngerti apa, ana, persetujuan, macem-macem "gestur", lan mung persetujuan wis ngasilake ??? Wangsulan: Bab ingkang utama iku padha ora bakal sijine teken ing gembong umum "Armageddon" !!! Banjur operasi aneh bakal entuk jeneng sing beda lan dheweke, ing menara, ora bakal seneng !!! Ya, acara uga ora cocog karo skenario sing ditulis / ditulis ing menara kasebut !!!
    Iki kudu ditinjau kanthi cetha !!!
    Sabar iku ora tanpa wates!
    1. Kutipan Lavrov
      Kutipan Lavrov 2. november 2022 15:35
      + 11
      Aku langsung mikir yen sawise kabar babagan bali menyang kesepakatan gandum, dheweke bakal mulai ngebom kita kanthi kabar "menang" kanthi ukuran apa wae lan tingkat linuwih.
      Yen mung wong bakal mungkasi ngelingi sadurunge nyeret saka goodwill, equalization, Abramovichs, Medvedchuks, anak Peskov, anceman janji kanggo metu saka kesepakatan gandum, etc.
      Lan miturut "Armageddon", sampeyan uga kudu ndeleng tumindak, lan dudu kemajuan ...
      1. roket757
        roket757 2. november 2022 15:39
        +1
        Kutipan: Kutipan Lavrov
        sawise kabar babagan bali menyang kesepakatan gandum bakal dibombardir karo kabar "menang" saka ukuran apa wae lan tingkat linuwih

        Mesthine... Panem et circenses (tembung ing basa Latin) Roti lan Sirkus
        1. Komentar wis dibusak.
    2. Kot Alexandrovich
      Kot Alexandrovich 2. november 2022 15:40
      +5
      Nanging ora perlu nggawe jimat saka siji jenderal. Apa dheweke ora bagean saka sistem?
      1. Komentar wis dibusak.
      2. Irit
        Irit 2. november 2022 15:53
        +1
        Kot Aleksandrovich, lan yen kita nganggep iku sabenere bagean saka sistem sing ora pengin dadi bagéan saka wong, iki, saka sistem, nanging pengin dadi piyambak?
      3. roket757
        roket757 2. november 2022 15:57
        0
        Lan ing arah sing rodha sistem sing saiki Rolling?
        Kayane sing bener ... dadi, sepisanan. Sawise kabeh, ora ana sing ngomong yen umume muter roda kasebut, nanging dheweke bisa kanthi gampang STOP yen prentah kasebut saka ndhuwur.
        Ora ana gunane kanggo digali jero, kita ora duwe INFORMASI sing dibutuhake, kita ora diidini kanggo rahasia.
        Apa sing dituduhake yaiku apa sing kita deleng.
        1. Alex Tarhov
          Alex Tarhov 2. november 2022 17:24
          +1
          Lan yen sampeyan duwe jinis karo bojone, apa sampeyan ngandhani kabeh wong kanthi rinci? Aja nggawe pertunjukan perang.
      4. ilya.muromczev2013
        ilya.muromczev2013 3. november 2022 03:39
        +1
        Apa sampeyan ora seneng karo sistem kasebut? Apa sampeyan duwe pilihan sing luwih apik? Alternatif kanggo sistem iki (kaya sing sampeyan sebut) mung shiza liberal lan komunis. Wong-wong mau lan liya-liyane wis dadi kuwasa: sawetara, sing duwe kekuwatan MUTLAK, nggawa negara kasebut menyang rak-rak kosong lan kupon, lan banjur ngrusak. Wong liya njarah-rayah sisa-sisa negara. Loro-lorone siji lan liyane - saiki padha sengit "sistem" (maca - Putin karo EdR). Apa sampeyan pengin wong bali? Aku - ora, kaya mayoritas Rusia. Muga-muga "sistem" iki luwih apik tinimbang bali wingi (karo pungkasane sedih kanggo negara). Lan supaya bisa tahan suwene ...
    3. dementor873
      dementor873 2. november 2022 15:50
      -1
      Aku mikir, yen sabar wis entek? Apa kita duwe sawetara blok patriotik ing struktur kekuwatan? Yen dumadakan, kanggo nyegah perang nuklir, padha nyerah Kaliningrad lan supaya wong-wong kita lunga saka ing kono, wong bakal mundhakaken uprising populer, boyars ing pitchfork? Aja nggawe aku ngguyu.
      Menehi kula keputusan Federasi Rusia, diadopsi ing 9 sasi, sing entuk manfaat kanggo kita, lan dudu Kulon? Kabeh jawaban bakal ana ing logika. Kita minangka mitra internasional sing bisa dipercaya, kita nulungi wong miskin, kita tetep janji, kita nepaki kontrak ing kahanan apa wae.
      1. roket757
        roket757 2. november 2022 16:01
        0
        Kutipan saka dementor873
        Aja nggawe aku ngguyu.

        Dados pamrentah samentawis, para mulya duma lan sanes-sanesipun, beda-beda, ngguyu ... nanging ora suwe.
        Apa wae bisa kedadeyan, kedadeyan maneh ... utawa kedadeyan sing beda banget, sing diwenehake sadurunge ngerti.
        Lan ya, aku ngajar sejarah, apik, mula aku ora bakal nyathet prasyarat sing eksplisit / ora jelas ... sepisanan, ora ana sing kaya ngono, nanging wis ana sing liya! Lan go guess apa bisa lair saka iku ???
        1. dementor873
          dementor873 2. november 2022 16:05
          -1
          Tinimbang mbukak tutup ing pot nesu populer, kita seneng ngenteni lan ndeleng apa sing kedadeyan. Lan ora tau rampung kanthi apik.
      2. Pulkovo 1942
        Pulkovo 1942 2. november 2022 16:02
        -1
        ana sing bakal ngunggahake pambrontakan populer, para boyar ing pitchfork?

        banjur kita duwe luwih akeh pengawal Rusia kanthi tongkat tinimbang jumlah pasukan darat)
        1. roket757
          roket757 2. november 2022 19:35
          0
          Lan Cossacks duwe pecut, checkers, bedhil !!! Nanging UJAD Mbalik saka perang, sing ORA BUTUH, WONG SING GENGGUNG!!!
          Piye wae, kabeh wengi aku muter film iki, "The Man with a Gun" kanggo para pejuang ... sampeyan ngerti, luwih akeh aku nonton, luwih ngerti makna utama karya sinematografi Soviet iki!
          Lan saiki PERTANYAAN...kok iso kedadean maneh???
          Sanalika mung siji huruf dibusak / dibusak saka jeneng OPERASI Aneh ... Aku ora bakal guess apa sing bakal kelakon / wiwit sabanjuré.
      3. barbiturat
        barbiturat 2. november 2022 16:34
        -1
        Sampeyan bener, mung akeh sing wedi ngakoni, mung sing kesed ora ngusapi Rusia.
  2. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 2. november 2022 16:34
    +1
    "Sanajan ora kuat kaya Senin kepungkur, 31 Oktober."

    Ya, amarga, minangka presiden sing dihormati, intensitas, "proporsional lan nyukupi," ing 31 Oktober sebagian disebabake serangan teroris ing Crimea. Dina iki penghinaan sebagian liwati?
  3. Ratibor_A
    Ratibor_A 2. november 2022 17:18
    -1
    Aku mung duwe siji pitakonan, bisa wong njawab ... Srengenge ngobong kabeh ing area 1 kilometer, 3-5 srengenge ing 8 sasi, padha bisa ngobong kabeh Avdiivka menyang lemah saka kang Donetsk isih shelled, nanging sakperangan alesan kita isih saiki kita mung rub watara iku. Kenging punapa? Apa bisa dadi akeh kepala pinter ing markas Angkatan Bersenjata malah ora bisa guess iki?
  4. Carlos Hall
    Carlos Hall 2. november 2022 18:45
    +2
    Terus ngrusak infrastrukture, terus nggebug tanpa henti.
  5. Arsitek
    Arsitek 3. november 2022 07:23
    0
    24 cangkang HIMARS MLRS ditembak mudhun

    Soko karo Chimers sing mudhun iki ana sawetara snag.
    Wingi ana video teka ing jembatan Antonovsky, ana 6 bledosan.
    Ana komentar sing padha dibukak 18 wong, 12 padha dijupuk mudhun. 6 ora bisa ditembak mudhun.
    Lan paket Chimeras mung 6.
  6. George K-219
    George K-219 3. november 2022 13:14
    -1
    [b] liyane sing kedadeyan ing sisih kita ditutupi misteri, apa sing kedadeyan ora dingerteni. wong, nanging ing kene ora dingerteni apa sing kedadeyan! Iku bakal becik kanggo duwe liyane dipercaya lan sejatine sifate misinformation saka sembarang jenis, lan iku bakal luwih kenthel kanggo mangsa lan knead lan cipratan kabeh iki ing sirah saka wong-wong sing seneng speculate bab Course saka musuhan.
  7. Elissa Mare
    Elissa Mare 4. november 2022 12:43
    0
    Inggih rampung! Kerja sedulur! Alasan kita bener!