Review militèr

AS mblokir resolusi Rusia babagan nggawe komisi kanggo neliti kegiatan laboratorium biologi Amerika ing Ukraina.

33
AS mblokir resolusi Rusia babagan nggawe komisi kanggo neliti kegiatan laboratorium biologi Amerika ing Ukraina.

Ing inisiatif Rusia, Dewan Keamanan PBB nganggep resolusi babagan perlu nggawe komisi khusus kanggo neliti aktivitas laboratorium biologi Amerika ing wilayah Ukraina. Elinga yen sadurunge Kamentrian Pertahanan Rusia nampilake akeh fakta babagan kegiatan laboratorium Amerika ing Ukraina kanggo kepentingan Pentagon. Ing wektu sing padha, ing antarane bukti aktivitas fasilitas kasebut kanggo tujuan militer, dokumen (kalebu pendanaan) saka Departemen Pertahanan AS diwenehi.


Pasinaon "asli" banget ditindakake ing laboratorium Amerika sing cedhak karo tapel wates Rusia, kalebu sinau babagan kemungkinan ngirim virus lan patogen liyane dening manuk migrasi, sing rute migrasi ngliwati wilayah negara kita. Varian panyebaran koronavirus ing kelelawar diidentifikasi, sing menehi alesan tambahan kanggo ngomong babagan kemungkinan munculna koronavirus anyar kanthi cara gawean lan tepat ing salah sawijining laboratorium biologi AS.

Saliyane Rusia, China milih resolusi sing diwenehake, sangang negara (anggota non-permanen Dewan Keamanan PBB) mutusake kanggo abstain, lan trio NATO - Amerika Serikat, Inggris lan Prancis mblokir resolusi kasebut.

Résolusi sing diwenehake kanggo nggawe komisi kasebut, sing kalebu spesialis khusus saka kabeh negara sing dadi anggota Dewan Keamanan. Asil kasebut bisa ditampilake ing konferensi negara-negara sing wis nandatangani Konvensi babagan Larangan Biologi gaman.

Pamilihan AS lan satelite sing ngalangi resolusi kasebut kanthi jelas nuduhake manawa ana sing didhelikake. Lan Washington, mesthi, ora kasengsem nyebarake bebener babagan aktivitas biolaboratorium AS ing wilayah Ukraina sing padha, ora kanggo tujuan perdamaian lan humanisme.
33 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Utawa aku
    Utawa aku 3. november 2022 01:22
    +7
    Saliyane Rusia, China milih resolusi sing diajukake, sangang negara (anggota non-permanen Dewan Keamanan PBB) mutusake kanggo abstain, lan trio NATO - Amerika Serikat, Inggris lan Prancis mblokir resolusi kasebut.
    Ora ana sing ora dikarepke. Kabeh iku alam) saka posisi amers, lan satelite.
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 3. november 2022 01:25
      +4
      cetha nuduhake yen ana sing didhelikake
      Snout soko ing bedhil!
      1. ukum70
        ukum70 3. november 2022 07:50
        +3
        Snout soko ing bedhil!

        Inggris lan Prancis uga
    2. Plate
      Plate 3. november 2022 08:21
      0
      Ora, ana sing ora dikarepke: dhukungan Cina. Sadurunge iki, wong Tionghoa biasane ora milih milih resolusi kasebut.
      1. seregatara1969
        seregatara1969 3. november 2022 09:03
        +1
        Wong Tionghoa wis keracunan parah dening virus paling anyar, mula dheweke milih kanthi aktif
        1. Plate
          Plate 3. november 2022 09:38
          +1
          Luwih sithik wong Tionghoa sing tiwas tinimbang wong Amerika.
  2. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 3. november 2022 01:33
    +1
    AS mblokir resolusi Rusia

    Apa kagete. eseman
    Kanggo pisanan utawa soko.
    Rusia ora duwe tekanan ing sekretariat PBB ... nanging Amerika Serikat ... dadi ayo terus ing vena sing padha.
    1. Ovsigovets
      Ovsigovets 3. november 2022 01:37
      +1
      ing Dewan Keamanan PBB, sampeyan bisa ngilangke dhewe minangka sekretaris, iku ora luwih saka sirah ngomong
    2. Panjenengan
      Panjenengan 3. november 2022 02:10
      +3
      Lan tekanan ing sekretariat PBB. Amerika Serikat nduweni hak kanggo veto lan aktif nggunakake ing sih.
      1. Smoke_in_smoke
        Smoke_in_smoke 3. november 2022 04:18
        +5
        Bener.
        Lan China lan Rusia duwe hak veto, lan yen perlu digunakake.
  3. Kolins
    Kolins 3. november 2022 01:36
    -3
    PBB kudu mandheg ana
    1. Simbah amatir
      Simbah amatir 3. november 2022 04:33
      +2
      PBB kudu mandheg ana

      PBB kudu ana. Minangka platform kanggo ijol-ijolan panemu. Masalah liyane yaiku struktur kasebut kudu diowahi.
    2. Plate
      Plate 3. november 2022 08:22
      0
      Liga Bangsa-Bangsa uga "kudu" ora ana maneh. Inggih, dheweke mandheg. Ora perlu mbaleni kesalahane. Kaya sing dicritakake Simbah amatir ing ndhuwur, reformasi dibutuhake, dudu bubaran lengkap.
  4. Ovsigovets
    Ovsigovets 3. november 2022 01:36
    +6
    lah kok dadi bodho ...... buyar topik mambu iki ..... nyalahke kabeh dosa mati
  5. Knell Wardenheart
    Knell Wardenheart 3. november 2022 02:11
    +3
    Pamilihan AS lan satelite sing ngalangi resolusi kasebut kanthi jelas nuduhake manawa ana sing didhelikake

    Inggih, iku menehi kesaksian, banjur apa? Saiki kita duwe sawetara posisi kaping pindho - ing tangan siji, kita dadi anggota Dewan Keamanan PBB lan kabeh cakar kanggo organisasi iki, sing wis terus terang ora efektif, slipping lan dituku dening Amerika Serikat kanthi giblets. Kosok baline, kita goyangake bumi kaya mangkene - ing ngarepe sapa sing ditakoni, kita goyangake? Ing ngarep separo kapindho Dewan Keamanan PBB, sing ngerti kabeh nanging ing wektu sing padha netepi "garis bebener Amerika" amarga mundur tegese ambruk model kesejahteraan lan arsitektur sing migunani kanggo dheweke? Utawa Mungkin ing ngarepe massa inexpressive saka negara anggota PBB liyane sing njagong tightly ing produk Western, produk iki banget "model kesejahteraan"?

    Apa sing dikarepake? Maneh, lerenake irung ing tembok kasunyatan - umume dituku lan ora dituku dening kita.
  6. Al Manah
    Al Manah 3. november 2022 02:13
    -4
    Oh tenan?! Ora bisa... nglirik
    Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
  7. Igor K
    Igor K 3. november 2022 02:18
    +2
    Lan apa sing ngalangi nggawe grup independen piye wae "nelpon" iku.
    Iku bakal dadi tema terobosan ideologis miturut slogan contone: "Ayo bersatu kanggo nylametake jagad" utawa liya-liyane.
    Minangka pilihan "klompok dokter ing donya."
    1. Deso
      Deso 3. november 2022 02:54
      0
      Iku bakal dadi tema terobosan ideologis miturut slogan contone: "Ayo bersatu kanggo nylametake jagad" utawa liya-liyane.
      Sampeyan ora bakal pracaya, nanging rescuers banget pisanan ing donya bakal ghouls-crap fsh.
  8. Magellan
    Magellan 3. november 2022 02:43
    +1
    Topi maling murub.
    Wah, nganti 9 abstain
    1. Deso
      Deso 3. november 2022 02:56
      -1
      Donya alon-alon wiwit mbendung fasisme Anglo-Saxon.
  9. FoBoss_VM
    FoBoss_VM 3. november 2022 03:30
    -3
    Sapa sing bakal mangu-mangu
  10. tolmachiev51
    tolmachiev51 3. november 2022 03:45
    0
    Apa sing dikarepake !? PBB wis suwe dadi kantor Pentagon - yen ora, banyu paling murni yaiku boltologi, yaiku, "sungu lan hooves" tenan.
  11. rotmistr60
    rotmistr60 3. november 2022 06:20
    0
    Ora ana keraguan manawa resolusi Rusia bakal diblokir. Uga babagan kasunyatan sing bakal didhukung dening anggota permanen Dewan Keamanan PBB, dheweke uga satelit Amerika Serikat. Pernyataan utawa anggepan marang Amerika Serikat babagan tumindak pidana ing luar negeri iku padha karo ukuman sing dileksanakake dhewe. Sisih Rusia nyatakake yen bakal nerusake investigasi menyang biolaboratorium Amerika ing Ukraina dhewe lan asile bakal diumumake sacara internasional. Nganti saiki, sayange, Amerika ing tingkat internasional ora bakal kecanthol lan ora bakal ngenteni kutukan umum babagan kegiatane.
  12. VLVL
    VLVL 3. november 2022 07:00
    +1
    Nanging saiki ora ana sing ngalangi nggawe komisi miturut organisasi internasional liyane. Contone, Organisasi Kesehatan utawa CSTO, BRICS, lsp.
  13. bali
    bali 3. november 2022 07:03
    0
    hi We kudu push topik luwih! Bawa masalah kasebut menyang sesi Majelis Umum PBB lan mecah voting umum!
    1. Dedok
      Dedok 3. november 2022 08:08
      0
      Kutipan saka Dos
      Bawa masalah kasebut menyang sesi Majelis Umum PBB lan mecah voting umum!


      lan sampeyan-apa analisis pambuka voting? - paling apik - 25% bakal milih kita ...
      1. bali
        bali 3. november 2022 08:50
        0
        hi Kanggo sing bakal cetha kanggo sapa ngirim gandum!
  14. AIK05
    AIK05 3. november 2022 07:57
    0
    PBB iku goblok, organisasi amorf, tutup kanggo amers ing tumindak ireng.
  15. penggali
    penggali 3. november 2022 08:09
    +1
    Yen Rusia nggawe laboratorium biologi ing tapel wates Meksiko lan Amerika Serikat, apa reaksi Amerika?
  16. APASUS
    APASUS 3. november 2022 08:45
    0
    Sapa sing bakal ngira yen Amerika ora pengin investigasi, nggunakake senjata biologis. Aku ora ngerti apa sing dianggep kita?
    1. Dedok
      Dedok 3. november 2022 10:58
      0
      Kutipan saka APAS
      Apa sing dikarepake, aku ora ngerti?

      iku wektu kanggo mundhakaken menyang voting: mangkono. inget masalah...
  17. nikniknik
    nikniknik 3. november 2022 10:15
    +1
    Ya, iki dudu dewan keamanan PBB, nanging kumpul ing "peternakan kolektif". Dheweke teka lan ngobrol lan pisah.
  18. yowis
    yowis 3. november 2022 11:43
    0
    Apa Rusia wis dicopot saka keanggotaan permanen ing Dewan Keamanan PBB?