Review militèr

Sawetara bledosan kuat gludhug esuk iki ing Melitopol

20
Sawetara bledosan kuat gludhug esuk iki ing Melitopol

Esuk iki, warga kutha Melitopol Rusia, sing dadi pusat administratif sauntara wilayah Zaporozhye, digugah dening pirang-pirang bledosan banter. Kacarita udakara lima utawa enem bledosan kuat nyuworo watara 5.40-5.50 jam wektu lokal. Panguwasa lokal ngajak warga supaya tetep tenang, nyatakake yen sistem pertahanan udara makarya ing langit ing kutha kasebut.


Sistem pertahanan udara makarya. Tetep tenang, kutha ora ana bebaya

- njamin ing administrasi kutha.

Ditilik saka peta interaktif permusuhan nganti saiki, titik kontak paling cedhak saka Melitopol kira-kira 90-100 km ing garis lurus. Proyektil jarak paling dawa sing saiki ana ing Angkatan Bersenjata Ukraina yaiku misil kanggo MLRS HIMARS, sing mabur maksimal 70-80 kilometer. Iku banget awal kanggo nggawe kesimpulan, nanging sawetara pitakonan muncul. Kita bakal ngenteni informasi resmi luwih lengkap babagan kedadeyan iki.



Rong serangan liyane ing target sipil ing Rusia saka HIMARS MLRS saka Angkatan Bersenjata Ukraina ditindakake dina Rebo, nyerang bangunan pangopènan ing Severodonetsk, sing dirusak minangka akibat. Serangan kapindho ana ing Svatovo, ora ana informasi babagan korban lan karusakan. Iki diumumake dina iki dening kantor perwakilan LPR ing Pusat Gabungan Kontrol lan Koordinasi Masalah sing Gegandhengan karo Kejahatan Perang Ukraina (JCCC).

Saka sisih formasi bersenjata Ukraina, 2 shellings kacathet ing pemukiman. Severodonetsk lan Svatovo nggunakake MLRS M142 HIMARS Amerika (4 misil)

- ujare saluran Telegram resmi kantor perwakilan LPR ing JCCC.

Ing Kamis wengi, Angkatan Bersenjata Ukraina murub ing pabrik kimia Stirol ing Gorlovka, sing dumunung 50 km sisih lor Donetsk, manajemen pabrik lan bagean sanitasi perusahaan rusak, lan ana wong sing tatu.

Dina iki ing 02:19 Ukronazis murub ing Stirol. Akibat serangan langsung saka cangkang mungsuh, manajemen pabrik lan bagean sanitasi perusahaan rusak. Siji wong tatu

- ujare walikota kutha Ivan Prikhodko ing saluran Telegram.

DPR nglaporake tiwas loro warga sipil amarga wingi ditembak dening Angkatan Bersenjata Ukraina.

Miturut data resmi saka Kantor Perwakilan LPR ing JCCC, 1240 shellings wis kacathet wiwit wiwitan JCCC ing Republik Luhansk piyambak. Sajrone periode kasebut, 457 warga sipil dadi korban agresi Angkatan Bersenjata Ukraina, sing 117 wong tiwas lan 340 sing tatu. Jalaran saka bedhil kasebut, bocah pitu tiwas lan rong puluh wolu tatu. 2826 omah rusak lan rusak ing 76 pamukiman. 301 fasilitas infrastruktur sipil rusak, kalebu 74 institusi pendidikan lan 14 medis.

Iku ketok yen teror incessant nasionalis Ukraina marang warga Rusia tentrem bisa mandegake mung dening prestasi lengkap kabeh gol saka operasi militèr khusus.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
https://pxhere.com/ru/photo/287813
20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Arcady007
    Arcady007 3. november 2022 09:24
    +2
    Tarian bocah-bocah wadon sing menarik banget. Pranyata metu salah siji Point, utawa Amerika sijine bedhil long-macem.
    Lan ing kasus iki, maneh, kepemimpinan kita bakal terus ngunyah snot?
    1. Vladimir_2U
      Vladimir_2U 3. november 2022 09:28
      -2
      Kutipan: Arkady007
      Tarian bocah-bocah wadon sing menarik banget. Pranyata metu salah siji Point, utawa Amerika sijine bedhil long-macem.
      Lan ing kasus iki, maneh, kepemimpinan kita bakal terus ngunyah snot?

      Lan apa sing bisa ditindakake pimpinan kita ing kasus iki kajaba SJ?
      Lan kanggo sawetara kuwi, "Alder" gadsky bisa digunakake.
    2. Egoza
      Egoza 3. november 2022 09:29
      -4
      Kutipan: Arkady007
      Lan ing kasus iki, maneh, kepemimpinan kita bakal terus ngunyah snot?

      Lan apa babagan tanggal 5 Desember sing diduga GDP ngandika? Apa iki "garis abang" utawa tanggal wiwitan? Nganti banjur, apa kita lungguh?
      1. 30 ing
        30 ing 3. november 2022 09:55
        +1
        Quote: Egoza
        Lan apa babagan tanggal 5 Desember sing diduga GDP ngandika? Apa iki "garis abang" utawa tanggal wiwitan?

        Apa sampeyan kudu ngandhani kabeh tanggal, wektu, rencana kanggo kita, arah, jumlah pasukan? Apa sampeyan mikir kenapa? Sampeyan kerja kanggo sapa? nglirik lol Apa sampeyan telik?
        1. Egoza
          Egoza 3. november 2022 10:21
          -3
          Kutipan: 30 vis
          Apa sampeyan mikir kenapa? Sampeyan kerja kanggo sapa? Apa sampeyan telik?

          Sampeyan salah takon! Klasik: "Kanggo tujuan apa sampeyan kepengin weruh?"))) Lan dudu mata-mata, nanging pramuka!!! )))
          1. Ded60
            Ded60 3. november 2022 11:46
            0
            Ora .... Pramuka iku duweke kita, lan "dheweke" iku mata-mata))
    3. astra wild2
      astra wild2 3. november 2022 10:41
      0
      Lan yen iki minangka sabotase, lan pejabat sengaja nyurung, supaya ora ana gupuh?
  2. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 3. november 2022 09:31
    -3
    Lan apa jawabane? Sambat menyang PBB? Utawa apa maneh bakal ngancam bakal nyerang pusat-pusat pengambilan keputusan?
    1. astra wild2
      astra wild2 3. november 2022 11:09
      +2
      A rowange saka Sorcerers, minangka liyane experienced (sadurunge sampeyan ing situs), Aku menehi komentar: Sampeyan ora ngerti ing kabeh sing lagi ngipi elek saben wengi?
      Sawise "jembatan" padha ngipi elek.
      Aku foresee, bantahan, iku perlu kanggo discourage shooting lan kaya. Lan yen kita nganggep manawa ana sawetara psikopat kanthi inisiatif dhewe?
  3. tihonmarine
    tihonmarine 3. november 2022 09:32
    0
    Iku ketok yen teror incessant nasionalis Ukraina marang warga Rusia tentrem bisa mandegake mung dening prestasi lengkap kabeh gol saka operasi militèr khusus.

    Dmitry "Mytya" - veteran saka milisi DPR - bab apa mungsuh.
    Babagan carane formasi Ukrainia tumindak lan tumindak marang populasi sipil ing wilayah sing dikuwasani ing Donbass lan wilayah liyane: panganiaya, rampokan, penjarahan, mateni warga sipil, digunakake minangka tameng manungsa, kaya sing umum ing tetanggan Mariupol.
    Ing 2014, Angkatan Bersenjata Ukraina dikuwasani Kramatorsk, neraka wiwit ing kutha. Saben dina, mayat warga sing disiksa lan disiksa ditemokake. Wong wadon mati ditemokake saben esuk.
    Polisi lan pengadilan ana ing tekanan sing kuat, apa wae pelanggaran hukum saka militan batalyon sukarelawan ditutupi dening panguwasa.
  4. Tagan
    Tagan 3. november 2022 09:32
    0
    Proyektil jarak paling dawa sing saiki ana ing Angkatan Bersenjata Ukraina yaiku misil kanggo MLRS HIMARS, sing mabur maksimal 70-80 kilometer. Iku banget awal kanggo nggawe kesimpulan, nanging sawetara pitakonan muncul.
    Mungkin aku ora ngerti apa-apa, nanging ngendi sing ngomong yen Haymars sing kenek Melitopol?
    1. Panjenengan
      Panjenengan 3. november 2022 10:33
      +4
      Sing paling dawa yaiku Tochka-U lan Alder, mung banjur ana Hymers.
  5. roket757
    roket757 3. november 2022 09:37
    +1
    Sistem pertahanan udara makarya. Tetep tenang, kutha ora ana bebaya
    . Pitakonan yaiku ... apa jenis senjata jarak jauh sing diduweni Angkatan Bersenjata Ukraina?
    Sawetara wong ngelingi "poin", ujar yen wis entek utawa peluncur ilang ...
    Sing isih ana, drone kamikaze ... kanggo wong-wong mau, jarak kasebut bisa ditindakake.
    Umumé, Sisa saka soko bakal ketemu lan marang ing cart, contone,.
  6. fax 66
    fax 66 3. november 2022 09:46
    +3
    Aku ora ngerti apa sebabe saben dina entuk akeh informasi babagan penembakan puluhan kutha lan akibate? Supaya kita ora lali Ukronazis sing ala?
    Dadi kita wis ngerti, elinga lan sengit!
    Aku ora ngerti babagan wong liya, nanging "laporan" iki nggawe aku nesu marang kepemimpinan politik lan militer, sing ora bisa nindakake apa-apa.
    Mbok menawa iki pancen kasunyatan sing objektif - ora ana sing bisa ditindakake saiki, nanging sampeyan ora bisa ngomong nganggo basa babagan macem-macem "garis abang", "jawaban kanggo pusat pengambilan keputusan", lsp. Akibaté, kapercayan marang panguwasa saya mudhun lan mudhun.
    1. primus
      primus 3. november 2022 11:04
      0
      Aku setuju banget, mamah laporan sing ora ana gunane. Katon yen pembalap tangan tanpa otak kita ora bisa nindakake apa-apa sing migunani.
  7. asetofenon
    asetofenon 3. november 2022 10:21
    0
    mung kanthi prestasi lengkap kabeh tujuan operasi militer khusus.

    Lan apa tujuan saka PERANG militèr khusus saiki?
  8. rotmistr60
    rotmistr60 3. november 2022 10:27
    0
    nanging sawetara pitakonan muncul.
    Apa penulis menehi pitunjuk babagan panggunaan UAV, penerbangan utawa rudal jarak jauh sing digawe manca? Ingkang utama yaiku, miturut pratelan administrasi pertahanan udara, reaksi kasebut lan ora ana korban lan karusakan sing dilaporake.
  9. Kostadinov
    Kostadinov 3. november 2022 11:24
    +1
    Proyektil jarak paling dawa sing saiki ana ing Angkatan Bersenjata Ukraina yaiku misil kanggo MLRS HIMARS, sing mabur maksimal 70-80 kilometer.

    Dheweke isih durung ngerti manawa, saliyane rudal kanggo MLRS, ana uga UAV sing bisa nyerang jarak sing dikarepake. UAV karo padha 200 kg bobot lan sawetara 2000 utawa 50 ewu km? Iki minangka tugas kanggo bunder modeling pesawat.
    Sampeyan kudu njaluk digunakake kanggo kasunyatan anyar.
  10. Fangaro
    Fangaro 6. november 2022 16:08
    0
    Iku ketok yen teror incessant nasionalis Ukraina marang warga Rusia tentrem bisa mandegake mung dening prestasi lengkap kabeh gol saka operasi militèr khusus.

    Nanging apa tujuan sing kita, warga Rusia, wis disetel, mung Kementerian Pertahanan Rusia sing ngerti.
  11. Fangaro
    Fangaro 6. november 2022 16:17
    0
    Kutipan saka acetophenone
    mung kanthi prestasi lengkap kabeh tujuan operasi militer khusus.

    Lan apa tujuan saka PERANG militèr khusus saiki?


    Saka ngendi tembung iki? Ana SVO. Matur nuwun kanggo status iki!
    Yen ora, kabeh ing negara bakal beda. Kathah ing gesang warga biasa gumantung carane lan apa sing diarani, sing ing esuk menyang mesin, sawetara menyang komputer. Dheweke lelungan nganggo mobil dhewe utawa ing bus perusahaan. Dheweke nampa gaji utawa jatah.
    Iki SVO nganti saiki, supaya sampeyan bisa duwe pendapat dhewe. Ayo SVO tetep. Ora perlu nransfer operasi khusus menyang tingkat bebaya sing beda kanggo negara.