Review militèr

Kontrak milyar dolar: Kamentrian Pertahanan Inggris ngrancang nganyari armada helikopter kelas menengah

10
Kontrak milyar dolar: Kamentrian Pertahanan Inggris ngrancang nganyari armada helikopter kelas menengah

Kamentrian Pertahanan Inggris nganakake kompetisi ing antarane manufaktur sing bakal nyedhiyakake helikopter kelas menengah menyang Angkatan Udara Kerajaan ing mangsa ngarep. Kontrak milyar dolar nyedhiyakake panggantos Puma HC.2, Bell 212, Bell 412 lan AS365 Dauphin sing lawas kanthi mesin anyar wiwit taun 2025.


Miturut edisi Amerika Breaking Defense, ing tahap pisanan, sing rampung tanggal 31 Oktober, 4 perusahaan dipilih: Airbus, Boeing, Leonardo lan Lockheed Martin. Sabanjure, Bell lan AceHawk Aerospace ora lulus pilihan.

Artikel kasebut ujar manawa tahap pemilihan sabanjure bakal diwiwiti ing mangsa ngarep. Sajrone kompetisi, pabrikan bakal diwenehi dhaptar lengkap syarat saka Kementerian Pertahanan Inggris, lan perusahaan-perusahaan uga kudu menehi versi rotorcraft sing paling apik sing nyukupi kabutuhan tentara Inggris.

Nanging, pilihan kanggo siji utawa pabrikan liyane bakal adhedhasar ora mung karakteristik teknis saka helikopter sing diusulake. Opsi bakal dianggep miturut strategi pengadaan anyar sing diadopsi ing 2021 adhedhasar introduksi Strategi Industri Pertahanan lan Keamanan (DSIS).

Miturut DSIS, kabeh akuisisi militer ing Inggris kudu duwe pengaruh positif ora mung ing tentara, nanging uga ing ekonomi negara.
Contone, miturut informasi saka Breaking Defense, Airbus, sing nawakake helikopter H175M, setya mbukak jalur produksi kanggo nggawe kendaraan bersayap kasebut ing Broughton (Wales).

Sabanjure, pabrikan Prancis Leonardo, yen menang tender, janji bakal mungkasi produksi helikopter AW149 ing Italia lan pindhah menyang Yeovil, ing sisih kidul-kulon Inggris.

Lockheed Martin, sing nawakake RAF S-70M Black Hawk, durung ngumumake rencana kanggo mbukak jalur produksi ing Inggris.

Ing wektu sing padha, Boeing durung ngumumake jenis helikopter apa sing bakal ditawakake kanggo Angkatan Udara Kerajaan. Ing wektu sing padha, miturut ahli saka edisi Amerika, pilihan sing paling mungkin yaiku MH-139A Grey Wolf.
Pengarang:
10 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Tusv
    Tusv 3. november 2022 12:19
    0
    Kepiye babagan kita Bunshu Eight Mile padha. Padha didilat satus pound supaya ora mbayar plagiarism, lan Sluys dor saka Yankees. Aku sumpah dening Ratu Inggris
    1. kredo
      kredo 3. november 2022 12:29
      0
      Dheweke mutusake kanggo mbuwang dhuwit sing disimpen kanggo nolak tuku F-35 sing duwe masalah ing helikopter sing luwih dipercaya.
      1. Nexcom
        Nexcom 3. november 2022 12:44
        0
        Nggambar helikopter? Dheweke dhewe ora bakal perang - bakal nglawan pasukan kolonial
        1. kredo
          kredo 3. november 2022 12:49
          +1
          Kutipan saka Nexcom
          Nggambar helikopter? Dheweke dhewe ora bakal perang - bakal nglawan pasukan kolonial

          Aku ngira yen luwih trep nggunakake helikopter kanggo mabur ngubengi wates sing ora suwe lan ngawasi platform pengeboran ing rak.
          1. Nexcom
            Nexcom 3. november 2022 12:50
            0
            Iku wektu kanggo ngelingi tim nasional parahorse.
    2. bingo
      bingo 3. november 2022 15:48
      0
      Kutipan saka Tusv
      Aku sumpah demi Ratu Inggris

      Karl Three Sticks - "Nanging iku isin."
      Umumé, iku kelangan ing cahya saka ngisor financial lan Tambah tax mung announced dening Rickshaw. Dhuwite ngendi, Zin? Ing kana, dheweke ora bisa ngerti saka rong operator pesawat tanpa penerbangan - ana palung, padha mangan dhuwit kaya-kaya ora ana ing awake dhewe, nanging ora ana dhuwit.
      PC: dadi ana uga Boeing saliyane))) Dheweke uga cilaka kabeh - kerugian 3 lard saben waktu, kontrak gagal kanggo Starliner, miturut kosmonot kudu dikirim kanthi biaya Boeing, ora disertifikasi 737-Max- 7 lan 777 -x, Déwan mandegake Dreamliners lan malah prasaja 737-Max ora bakal fly ngendi wae))) Dadi nganakke karo wong-wong mau - panuku tanpa dhuwit, bakul tanpa produksi, kabeh bebarengan - "Aturan, Britannia, lackeys"
      1. Tusv
        Tusv 3. november 2022 16:15
        +1
        Inggih, kula badhe nambahi. BAE Systems wis suwe dituku dening Hans, Kabeh siji kapal selam bersenjata karo Tridents sing disewa. Inggris pancen langgeng.
  2. bali
    bali 3. november 2022 13:03
    0
    hi Tuku saka sing belang! Aja menyang mbah...
  3. Nina Smirnova
    Nina Smirnova 3. november 2022 13:47
    0
    Yen Leonardo Prancis, mula Airbus kudu Italia?
  4. Fizik13
    Fizik13 3. november 2022 23:16
    0
    Kontrak milyar dolar: Kamentrian Pertahanan Inggris ngrancang nganyari armada helikopter kelas menengah

    Kajaba iku, dheweke bakal tuku helikopter Amerika, amarga padha ngrewangi industri penerbangan, aku kepengin weruh apa jenenge Gaidar Inggris.
    Miturut cara, Inggris wiwit nggawe mesin pesawat jet sadurunge Amerika ...