Review militèr

Inspektur IAEA ora nemokake bukti kegiatan "bom kotor" ing Ukraina

69
Inspektur IAEA ora nemokake bukti kegiatan "bom kotor" ing Ukraina

Badan Tenaga Atom Internasional wis ngrampungake inspeksi telung fasilitas nuklir ing Ukraina, sing ditindakake kanthi latar mburi informasi babagan karya sing ditindakake kanggo nggawe bom nuklir "kotor". Agensi kasebut ngumumake iki ing situs web resmi.


IAEA wis ngrampungake tugas mriksa fasilitas nuklir Ukraina; Rezim Zelensky durung nyathet kegiatan apa wae kanggo nggawe bom nuklir "kotor". Ora ana "kegiatan nuklir sing ora dingerteni" sing dideteksi, ujare agensi kasebut ing pratelan.

Evaluasi teknis lan ilmiah babagan asil sing wis dipikolehi nganti saiki ora nemokake indikasi kegiatan lan materi nuklir sing ora dideklarasi ing telung lokasi kasebut.

- laporan ngandika.

Organisasi kasebut dhewe ora ngumumake obyek sing diverifikasi, nanging ana informasi babagan loro kasebut. Kaya sing dilaporake sadurunge, iki yaiku Institut Riset Nuklir ing Kyiv lan Pabrik Pertambangan lan Pengolahan Negara ing Zhovti Vody. Nanging, Rusia wis ngelingake Direktur Jenderal IAEA Rafael Grossi yen Kyiv duwe fasilitas liyane kanggo nggawe "bom kotor" kajaba sing direncanakake kanggo verifikasi. Iki nyatakake wakil permanen Rusia menyang PBB Vasily Nebenzya.

Iki fasilitas Ukrainia sing IAEA wis announced ahead saka wektu, sawise kang sumber ing Kyiv kacarita sing kabeh kegiatan sing bisa nuding nggawe "bom reged" cepet-cepet ditutupi. Ora ana sing ngarepake asil liyane, siji uga bisa ngelingi kunjungan delegasi agensi sing dipimpin Grossi menyang NPP Zaporozhye, sawise IAEA ora ngucapake tembung ing arah Kyiv.
69 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. SKVichyakow
    SKVichyakow 3. november 2022 18:12
    + 29
    Dadi sawise kabeh, ora ana sing mangu-mangu yen sampeyan ora bakal nemokake. "Spesialis" sampeyan ora bisa nemtokake saka sisih endi sing ditembak ing pembangkit listrik tenaga nuklir Zaporozhye ing Energodar. Senajan kabeh wong bisa ndeleng lan ngerti.
    1. KAV
      KAV 3. november 2022 18:13
      + 17
      Mula ora katon. Banjur, yen sampeyan ndeleng, sampeyan bisa mungkasi dhewe minangka asil. Dheweke ora ngerti!
      1. Zoldat_A
        Zoldat_A 3. november 2022 18:53
        +8
        Kutipan saka K.A.V.
        Mula ora katon. Banjur, yen sampeyan ndeleng, sampeyan bisa mungkasi dhewe minangka asil. Dheweke ora ngerti!

        Inspektur saka Rostekhnadzor teka karo bibi lan pamane sing padha nganti pirang-pirang taun. Aku ngerti saka wong-wong mau sewulan sadurunge kapan lan menyang obyek apa sing bakal teka.
        Kaping pisanan, "pelayaran" ngubengi obyek, ing ngendi dheweke mung ketemu karo orkestra lan pelopor karo kembang. Banjur menyang kantor. Ing kantor, meja kanggo wong tani wis diatur. Akuntan adhine-pangareping njupuk bibi nang endi wae kabeh wektu. Aku ora weruh bulikku dina iku maneh.
        Ing jam setengah utawa loro, pamane mlebu zyuzyu, wis bisa nyelehake teken, sawise esuk sopirku nggawa dheweke menyang omah kanthi paket "obat".

        Sapa ing kene, ing VO, duwe bisnis manufaktur utawa dagang - apa gambar kasebut akrab karo kabeh wong?

        Apa sampeyan mikir - pemeriksaan IAEA beda banget karo pemeriksaan Rostekhnadzor?
        Aku ngakeni bilih ora ana siji mranata meja kanggo wong-wong mau. Nanging nang endi wae, adoh, ngluwihi segara-okiyam, Sing duwe pecut ngadeg. Mangkono uga bakal weruh apa sing dibutuhaké, ora bakal weruh apa sing ora kudu dideleng, lan bakal menehi tandha apa sing kudu ditandatangani.

        Lan yen Kyiv isih mikir babagan "bom kotor", yen mung kaya kirik ing genangan, HAREI "ora nemu" para inspektur iki kanggo nyusup ... Nanging ing ngendi sampeyan bakal nyekel ...
        1. Horon
          Horon 3. november 2022 19:08
          +1
          Sapa ing kene, ing VO, duwe bisnis manufaktur utawa dagang - apa gambar kasebut akrab karo kabeh wong?

          Bapak-bapak aja omong-omongan iki, langsung jelas yen sampeyan dudu wong lanang! ngguyu
          1. Zoldat_A
            Zoldat_A 3. november 2022 19:16
            +2
            Kutipan: Horon
            Sapa ing kene, ing VO, duwe bisnis manufaktur utawa dagang - apa gambar kasebut akrab karo kabeh wong?

            Bapak-bapak aja omong-omongan iki, langsung jelas yen sampeyan dudu wong lanang! ngguyu

            Aku ora ngerti babagan gentlemanship (wong-wong ora nggawe inspektur mabuk kaya ngono. Mungkin ...lol), nanging dudu intelektual mesthi. Ing tembung L.N. Gumilyov
            Inggih, kula punika intelektual - Aku duwe profesi, lan aku tresna Motherland.
            lol
            1. Horon
              Horon 6. november 2022 15:19
              +1
              Aku ora ngerti babagan gentlemanship (pria ora njaluk inspektur mabuk kaya ngono. Mbokmenawa ... lol), nanging ora intelektual mesthi.

              lol
        2. Horon
          Horon 3. november 2022 19:12
          +1
          Apa sampeyan mikir - pemeriksaan IAEA beda banget karo pemeriksaan Rostekhnadzor?

          Kene sampeyan salah. Wong lanang iki digawe saka ilmuwan, teknisi lan, anehe, mata-mata khusus. Yen perlu, dheweke bakal nemokake petunjuk produksi nuklir utawa senjata.
          1. Zoldat_A
            Zoldat_A 3. november 2022 19:26
            +4
            Kutipan: Horon
            lan aneh kaya sing katon saka mata-mata khusus. Yen perlu, dheweke bakal nemokake petunjuk produksi nuklir utawa senjata.

            Kita bakal nemokake ...

            Aku duwe pabrik jahitan, ing ngendi tenda kanggo truk dijahit - lan ing kana dheweke bakal nemokake "jejak radioaktif". Aku ora ngomong babagan garis beton. Kerikil granit, kanthi definisi, rada "fonit". Aman lan praktis ora ditemtokake dening indikator radioaktivitas rumah tangga, nanging "fonit". Yen kita wis teka ing kana, mesthine bakal nemokake senjata nuklir ing granit sing wis diremuk.

            Lan ing ngendi "ora perlu" kanggo nemokake (ing Ukraina, umpamane) - bakal diwenehi teh karo plutonium tinimbang gula - "ora bakal nemokake."
            1. SKVichyakow
              SKVichyakow 4. november 2022 10:42
              +1
              Kutipan saka: Zoldat_A
              Yen kita wis teka ing kana, mesthine bakal nemokake senjata nuklir ing granit sing wis diremuk.

              Kadhangkala slag batu bara banget ngrusak, lan iki minangka blok cinder, uga lempung sing ditambahi, atap turu. Perlu mriksa.
              1. Zoldat_A
                Zoldat_A 4. november 2022 11:08
                0
                Kutipan: SKVichyakow
                Kadhangkala slag batu bara banget ngrusak, lan iki minangka blok cinder, uga lempung sing ditambahi, atap turu. Perlu mriksa.

                Aku duwe engineer safety sing mriksa saben kumpulan saka ulig granit utawa crumbs karo piranti licik. Dheweke ujar manawa Mausoleum ing Red Square uga palsu. Nanging sampeyan kudu njagong ing jero kanggo 300 taun kanggo njupuk soko sing luwih utawa kurang nyoto ing pangertèn saka radiation.
                1. SKVichyakow
                  SKVichyakow 4. november 2022 11:19
                  +1
                  Kutipan saka: Zoldat_A
                  Nanging ing kana sampeyan kudu njagong ing jero nganti 300 taun, supaya ana sing luwih utawa kurang nyata ing pangertèn radiasi bakal entuk.

                  Lan ing mertua, ing sawijining wektu, bangunan administrasi farm kolektif dibangun, lan langit-langit atap ditutupi karo lempung sing ditambahi. Dadi luwih saka patang puluh taun kepungkur, ora ana kebon kolektif maneh, lan bangunan anyar kosong.
    2. Nexcom
      Nexcom 3. november 2022 18:15
      0
      Dheweke spesialis AC ... lol
    3. dmi.pris
      dmi.pris 3. november 2022 18:40
      +1
      Pakar budheg lan bisu ... Sijine bahan peledak ing bokonge, lan dheweke ora bakal ngrasakake.
    4. Arcady007
      Arcady007 3. november 2022 19:44
      +1
      Dadi ora ana sing weruh bledosan ing SP-2 nganti kita mudhun ing kana.
    5. AAK
      AAK 3. november 2022 22:10
      0
      Ing mratelakake panemume, kahanan luwih elek ... Informasi resmi IAEA diterbitake ing kabeh media babagan ora ana jejak kegiatan apa wae kanggo nggawe bom reged ing dill minangka sinyal, minangka "telpon pungkasan" sadurunge wiwitan "kinerja" kanthi aplikasi sing bisa ditindakake kanthi nggantung kabeh asu lichen ing Rusia ... kemungkinan banget yen aplikasi kasebut bakal ditindakake ing wayah wengi rampung prosedur pemilihan kanggo Kongres Matrasev ... Aku percaya yen "hadiah" sing padha wis ana ing dalan ...
      1. AAK
        AAK 3. november 2022 22:19
        +1
        Kapindho, lan bisa uga tujuan utama ngluncurake bonba lumpur yaiku penolakan lengkap operasi militer sing disiapake dening Staf Umum kita nggunakake cadangan sing dilatih lan dikirim sadurunge (sing diarani Korps kaping 3, babagan lokasi lan tugas sing bisa ditindakake. - kasepen lengkap) - jeritan histeris bakal keprungu ing Kulon lan ora bakal ana serangan ing sisih kidul utawa ing sisih lor ... supaya kabeh persiapan mobilisasi diilangi ... lan "komunitas progresif donya paling gedhe." "bakal njaluk diseret menyang Den Haag, lan akeh Pinokio lan birokrat karo politisi, kita bakal seneng banget babagan iki ...
    6. Jahat 55
      Jahat 55 4. november 2022 02:33
      0
      Ketoke, dheweke ora nggoleki ... nanging jelas ora ana bom kotor ing taverns Kyiv .. hi
  2. nikniknik
    nikniknik 3. november 2022 18:14
    +5
    sing bakal mangu sing ana soko. Padha ora bodho ngenteni karo mbukak tangan lan nuduhake ngendi iku rampung
    1. KAV
      KAV 3. november 2022 18:15
      +5
      Quote: nikniknik
      ngenteni karo mbukak tangan
      Nyebar kentut... ngguyu Sorry, ora bisa nolak, typo lucu. )))
      1. bingo
        bingo 3. november 2022 18:19
        0
        Inggih, menehi kritik dening kasunyatan sing alesan maneh digawe liwat ... Iki ora typo
    2. Al Manah
      Al Manah 3. november 2022 18:41
      +2
      wong sing ngira bakal nemokake apa-apa.
  3. Krivotykin
    Krivotykin 3. november 2022 18:18
    +7
    Spesialis IAEA teka ing Ukraina lan takon: "Ayo, tuduhake" bom kotor sampeyan, apa sing sampeyan lakoni ing kene? Lan padha kaya: "Bom apa, para kepala, kita ngasilake atom sing tentrem."
  4. 2112vda
    2112vda 3. november 2022 18:21
    +4
    Mesthi, Ukrainians bakal thickly sprinkle ing lokakarya karo wêdakakêna saka radionuclides, ninggalake barel ngendi biaya padha dimuat kanthi manual. Inggih, mung sawetara jenis TK. Sapa sing bakal mangu-mangu yen dheweke ora bakal nemokake apa-apa, dudu wong bodho sing nindakake kaya ngono, nanging wong-wong sing isih duwe pendhidhikan Soviet sing berkualitas tinggi, kabeh sedhih.
    1. Santa Fe
      Santa Fe 3. november 2022 19:43
      +2
      wong karo pendidikan Soviet kualitas dhuwur

      Kang ing saindhenging negara ngisi bank-bank saka TV karo Chumak lan njupuk tabungan kanggo MMM? ngguyu
  5. Bonifasius
    Bonifasius 3. november 2022 18:23
    +6
    Ya, sapa sing bakal mangu-mangu! Loafers iki durung nemtokake ngendi ZNPP lagi shelled saka
    1. jdiver
      jdiver 4. november 2022 02:06
      0
      ora idlers, nanging accomplices. Sanajan miturut administrasi situs kasebut, iki ora penting.
  6. faterdom
    faterdom 3. november 2022 18:27
    +7
    Dheweke nggoleki ing endi wae lan ora bisa nemokake ...
    Ing kono, suwene 8 taun, OSCE ora bisa ndeteksi penembakan Donetsk. Yen krungu swara gumuruh, padha entek, lan wis ora cetha sing murub, lan luwih ngendi.
  7. Alexander Betonkin
    Alexander Betonkin 3. november 2022 18:28
    +3
    Ayo. Kanggo sopan santun, dheweke bisa ngubengi negara sajrone rong utawa telung minggu. Lan saperangan receptions - lan sampeyan duwe kesimpulan. ombenan
  8. Ulan.1812
    Ulan.1812 3. november 2022 18:32
    +4
    Inspektur IAEA teka lan Ukrainia, uga, nuduhake bom "reged" sampeyan.
    Inggih, ing mripatku ... uga, ing mripatku.
    Lan sing - apa boss bom, kita sumpah dening ibu kita ora duwe.
    Ora ana? Oke, ayo ditulis ing laporan.
    Pemriksaan iki wis rampung lan kabeh wong seneng. Utamané ing Washington.
  9. Glagol1
    Glagol1 3. november 2022 18:32
    +2
    Wong-wong mau ditampilake telu obyek kasebut sing ora ditindakake. Liyane saka obyek, ngendi karya iki digawa metu, ora klebu ing gambar, dening kasempatan.
  10. duschman80-81
    duschman80-81 3. november 2022 18:35
    +4
    Aku bakal kaget banget yen ketemu. MAGATE isih kantor sing tuku karo giblets. Iki dadi jelas sanajan dheweke teka ing ZNPP kanthi pemeriksaan. Apa sing dicritakake, bakal diterbitake.
  11. K-50
    K-50 3. november 2022 18:35
    +2
    Inspektur IAEA ora nemokake bukti kegiatan "bom kotor" ing Ukraina

    Lan yen, lan paling kamungkinan, padha ketemu, padha nutup mata lan nguripake adoh.
    Bab sing padha wis kedadeyan nalika inspektur IAEA nyelidiki penembakan NPP Zaporozhye kanthi dill.
    Dadi, sampeyan ora duwe iman wiwit saiki lan ing salawas-lawase. Nyuwun
    1. jdiver
      jdiver 4. november 2022 02:09
      0
      ora bisa. padha bakal menehi jaminan ditulis sing padha ora bakal maneh. lan pracaya maneh. sing sawise kinerja pretzel iki, adhedhasar asil trip kanggo ZNPP, padha ngidoni ing sirah gundul lan mandheg ngundang? Iku bakal ora sopan kanggo struktur ajeni kuwi.
      "Ayo, lik kucing, goyangake tikus kita"
  12. trafllot1832
    trafllot1832 3. november 2022 18:37
    0
    Ing brothel bintang ing Koncha Zaspa, radionuklida ora disimpen! Ana "bom" liyane, kanthi sikil loro. Perjalanan bisnis sukses.
  13. Tusv
    Tusv 3. november 2022 18:37
    +1
    CHTD. Apa sing dibutuhake kanggo mbuktekake .............................. (lan luwih akeh?)
  14. hohol95
    hohol95 3. november 2022 18:39
    -1
    Sapa sing tanggung jawab kanggo matine Sekretaris Jenderal PBB Dag Hammarskjöld ing kacilakan pesawat tanggal 18 September 1961 ing Rhodesia Lor ing tapel wates karo Provinsi Katanga?
    ana jawabane???
  15. roket757
    roket757 3. november 2022 18:42
    0
    Lan ora apa-apa, paling ora sawetara gerakan wis digawe ...
    Pitakonan yaiku ... apa iki bakal ngganti rencana ... ing sawetara rencana ???
    Ayo ndeleng.
  16. mouse
    mouse 3. november 2022 18:42
    +2
    Kanggo nemokake, sampeyan kudu paling ora mbukak mripat, lan ora muter ndhelik lan nggoleki ...
  17. Metallurg_2
    Metallurg_2 3. november 2022 18:44
    +1
    Pitakonan backfilling: apa sampeyan nggoleki ing prinsip?
  18. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 3. november 2022 18:49
    0
    Lan apa - ana keraguan? Ya, ing umum, saiki Barat bisa langsung ngidoni ing pasuryan Putin - lan mung bakal ngilangke awake dhewe lan nggambar "garis abang" liyane. Ya, wong lanang - Stalin anyar ora metu saka Putin, nanging Nicholas II dadi ...
    1. Tusv
      Tusv 3. november 2022 19:05
      0
      Kutipan: Dmitry Karabanov
      Ya, wong lanang - Stalin anyar ora metu saka Putin, nanging Nicholas II dadi ...
      Aku ora seneng menehi negatif. Nanging Davicha wis njlèntrèhaké pira-pira tanah Rusia sing kondur Stalin, pira-pira Pak Gorbachev lan Yeltsin sing dibuyaraké, lan pira kanca Putin bali. Mumpung cilik. Nanging iki kagunganingsun lan Ingsun bakal bali marang kang sah kalawan bener
  19. Napayz
    Napayz 3. november 2022 18:54
    0
    "Bom sing ditemokake resik" - ngandika xPers saka IAEA
    1. monster_lemak
      monster_lemak 3. november 2022 19:20
      +5
      Pancen bener. Ora ana bom "reget" saiki.. Ora ana maneh. Kita padha telat. lol
  20. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 3. november 2022 19:02
    +1
    Bener. Lan komisi OSCE suwene 8 taun kanthi rutin "ora nemokake" serangan artileri abot ing Donetsk ...
  21. amatir
    amatir 3. november 2022 19:12
    0
    Apa wae sing digoleki nganti suwe, dheweke langsung nggawa "bom" menyang dheweke. Kanggo saben. Ing kathok renda. Inggih, mesthi, "pangsit karo krim sing ora nguntungke." Dadi dheweke ora duwe wektu kanggo ndeleng "ing sisih". aran
  22. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 3. november 2022 19:13
    -2
    Kirimi wong-wong mau menyang Tehran lan dheweke bakal nemokake tapak sikil kanthi watu ing tangane. Yen sampeyan ora bisa nemokake iku ing jamban, lan sing bakal menehi soko kanggo nggoleki?
  23. Max1995
    Max1995 3. november 2022 19:17
    +1
    Yen padha pengin, padha digawe iku dangu ago.
    Dheweke bakal ngliwati tumpukan sampah ing cedhak rumah sakit ing republik kidul, ing ngendi ana kekacauan permanen, lan sawetara siswa bakal nglumpukake bom.
    Media kita wis suwe menehi pilihan - kanggo njupuk radioaktif saka Chernobyl. Ukrainians ora.
    Lan sampeyan isih bisa njupuk simpenan uranium ing Afrika. Uga ora.

    Umumé, nalika iku katon kaya zilch PR biasa. Dheweke ngomong kanthi ati-ati, nanging tanpa bukti lan logika ...
    1. landasan pacu-1
      landasan pacu-1 3. november 2022 21:38
      +1
      Nanging, akeh sing jelas pengin sing diarani. bom reged wis digawe ... nglirik
  24. Maiman61
    Maiman61 3. november 2022 19:18
    +2
    Aku ora weruh apa-apa, aku ora ngerti apa-apa, aku ora bakal ngomong sapa! Iki kudu dadi lagu resmi PBB lan struktur kayata OSCE, IAEA lan kabeh struktur lan organisasi "demokratis" liyane!
    1. Svetovit
      Svetovit 3. november 2022 19:40
      +3
      Nanging ing ngendi wae panitia regional Washington prentah, dheweke bakal "nemokake" kabeh, kaya senjata kimia OPCW ing Suriah ing syuting helm putih, utawa "Novichok" ing celana pendek Navalny.
    2. jdiver
      jdiver 4. november 2022 02:16
      0
      iku mung nalika demokrasi wis ngaco munggah nang endi wae. lan nalika demokrasi dikirim kanggo golek, banjur ana "Aku malah bakal nemokake pimple ing awak gajah" padha bakal nembang. Supaya asu ora brazenly racun bear, iku kudu kuwat, lan ora tarik garis abang karo diare Cairan saka elit.
  25. Eduard_Adolfovich
    Eduard_Adolfovich 3. november 2022 19:32
    +2
    Sapa sing bakal mangu! Kabeh organisasi internasional iki ana ing kontrol lengkap apa sing didhawuhake.
  26. isv000
    isv000 3. november 2022 19:36
    +2
    Apa dheweke bisa nyelehake senter ing mripate, nyorot target? Utawa ninggalake ing bis "rusak" ing geni ing pembangkit listrik tenaga nuklir ...
  27. Kreta25
    Kreta25 3. november 2022 19:44
    0
    Lha, sapa sing bakal mangu-mangu.
    Banjur bakal dadi "Oh, ya, iki dudu"
  28. VLAD-96
    VLAD-96 3. november 2022 19:44
    +1
    Manuk gagak ora bakal ngetokke mripat gagak. Dheweke ora diundang.
  29. TANKISTONE
    TANKISTONE 3. november 2022 19:49
    0
    Pitakonan kasebut beda-beda: Nalika (ora yen) ana provokasi lan kabeh jagad "beradab" pancen ngeculake asu radionuklida ing Federasi Rusia, apa maneh, apa sing bakal kita tarik "garis abang"? Utawa, preemptively bang ing Voronezh, nunggu angin menyang Eropah, nyalahke IAEA, Ukraina, NATO?
    1. jdiver
      jdiver 4. november 2022 02:18
      0
      Kenapa Voronezh? Landon saka ibukutha Great Britain!
      1. TANKISTONE
        TANKISTONE 4. november 2022 19:17
        0
        jdiver (Alexander) Kenapa Voronezh? Landon saka ibukutha Great Britain!
        Iki saka guyon: ing Voronezh, ora ana sing manggon lan sinau karo elit Rusia ...
        1. jdiver
          jdiver 4. november 2022 20:41
          +1
          A. Ya. Ing Belgorod, dening cara, banget, ketoke.
  30. Darurat
    Darurat 3. november 2022 19:56
    +3
    Ora nggumunake. Wuta lan budheg OSCE, wuta lan budheg IAEA. Kabeh padha cacad.
  31. Ampere
    Ampere 3. november 2022 20:01
    +2
    "Spesialis" mung duwe tujuan - kanggo konfirmasi resmi ora ana jejak pabrik GB ing dill. aran Sawise laporan iki, aplikasi kasebut bakal digandhengake kanthi otomatis menyang Federasi Rusia. keprungu
  32. yuriy55
    yuriy55 3. november 2022 20:04
    -2
    Inspektur IAEA ora nemokake bukti kegiatan "bom kotor" ing Ukraina

    Jawaban rampung bertepatan karo pesen pisanan ... Apa iki nggumunake sawise Dewan Keamanan nolak panjaluk Rusia kanggo nindakake penyelidikan babagan aktivitas laboratorium bakteriologi Amerika ing Ukraina.
    Lan piye wae sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan krungu. Yen ora, sampeyan mung bisa edan. Yen PBB ora gelem njamin keamanan Rusia, apa Rusia kudu kuwatir babagan keamanan mungsuh?
    Ayo padha ngenteni asil saka multi-gerakan licik iki.
    Isih akeh kita - nganti 150 ...
    1. jdiver
      jdiver 4. november 2022 02:20
      +1
      > nganti 150
      piye wae sampeyan optimistis kanthi penurunan yuta yuta miturut akun sadurunge perang.
      1. yuriy55
        yuriy55 4. november 2022 04:46
        -1
        Kutipan saka jdiver
        piye wae sampeyan optimistis kanthi penurunan yuta yuta miturut akun sadurunge perang.

        Iki ora optimisme, nanging pitungan kadhemen lan statement saka kasunyatan. Papat wilayah dadi bagéan saka Federasi Rusia. Ngitung dhewe...
  33. yowis
    yowis 3. november 2022 20:31
    0
    Rusia minangka negara merdika. Ora ana sing gumantung ing Patamushta: ora OPCW, utawa IAEA, utawa PBB sacara sakabehe. Kita kudu menehi kamenangan sing yakin. Persetujuan ora ngrampungake masalah kasebut. Masalahe yaiku sampeyan kudu tahan nggunakake senjata nuklir utawa bahan.
  34. tamu
    tamu 3. november 2022 22:09
    0
    "Sing ora golek, ora bakal nemokake" kaya ngono.
  35. katarsafebox.com
    katarsafebox.com 3. november 2022 22:31
    0
    Mungkin wektu iki, kanggo macem-macem, pancene ora ana apa-apa? (Apa aku bisa ngimpi sethithik?)
  36. fezm.fan
    fezm.fan 4. november 2022 00:14
    -1
    IAEA iku telung monyet (ora weruh, ora krungu, ora ngomong)
  37. Armen Sologyan
    Armen Sologyan 5. november 2022 07:55
    0
    Iku worth takon pitakonan, nanging kanggo sapa iki banget IAEA bener manut??? Banjur sampeyan ngerti kenapa dheweke ora nemokake !!!