Review militèr

Edisi Inggris: Apa dheweke kepengin utawa ora, Kulon kudu rembugan karo Rusia babagan de-eskalasi

22
Edisi Inggris: Apa dheweke kepengin utawa ora, Kulon kudu rembugan karo Rusia babagan de-eskalasi

Biden lan Stoltenberg



The Guardian edisi Inggris nerbitake artikel sing nyatakake yen Barat, apa kepengin utawa ora, bakal dipeksa rembugan karo Rusia. Ing wektu sing padha, kondisi tartamtu diarani ing ngendi Barat kolektif kudu rembugan karo Moskow.

Publikasi kasebut nuduhake manawa iki bisa uga kedadeyan yen ekonomi AS ngalami resesi, lan ing Eropa, kahanan ekonomi terus saya tambah.

Ing materi kasebut, penulis nulis yen ing kahanan kaya mengkono, nalika Barat kudu terus-terusan mikir babagan carane paling ora nyetabilake kahanan ekonomi, bakal ana liyane lan liyane telpon kanggo dialog lan pemukiman.

The Guardian nyerat manawa saiki negara-negara Kulon kudu njupuk langkah sing luar biasa supaya ora mung bisnis nanging uga warga biasa. Conto yaiku rekor inflasi, sing ing sawetara negara Uni Eropa tekan 25%. Jerman kudu nyilih tambahan 200 milyar euro kanggo nyoba mbenerake kahanan sing disebabake kenaikan rega energi.

Publikasi Inggris nulis yen ing Eropa dhewe lan Amerika Serikat dhewe tambah akeh ngomong babagan kesulitan ekonomi, dheweke bakal tambah akeh ngomong babagan kudu nyakup diplomasi nyata ing karya kasebut - supaya bisa setuju babagan de-eskalasi.
22 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Aerodrome
    Aerodrome 4. november 2022 06:00
    +8
    Edisi Inggris: Apa dheweke kepengin utawa ora, Kulon kudu rembugan karo Rusia babagan de-eskalasi
    ngapa? padha uga seneng ndeleng kegilaan iki, Slavs ngalahake Slavs, padha nyedhot sampah, padha ngurangi populasi ... apa salah?
    1. Volodin
      Volodin 4. november 2022 06:03
      +4
      Kutipan: Aerodrome
      ngapa? padha uga seneng ndeleng kegilaan iki, Slavs ngalahake Slavs, padha nyedhot sampah, padha ngurangi populasi ... apa salah?

      Iku prasaja - padha metu saka "zona nyaman"
      1. dmi.pris
        dmi.pris 4. november 2022 06:10
        + 10
        Dadi apa sing luwih penting, zona comfort utawa karusakan saka Slavs? Iku misale jek kula sing padha duwe siji goal - karusakan kita karo sampeyan lan kanggo iki sampeyan bisa tahan.
        1. Silver99
          Silver99 4. november 2022 06:19
          +3
          Wiwit 24 Februari, kita wis urip ing kasunyatan anyar. "Kaya sadurunge" ora bakal ana maneh, apa sampeyan seneng utawa ora.

          Lan kamenangan? Kamenangan bakal dadi milik kita, utawa kita ora bakal duwe.
        2. Volodin
          Volodin 4. november 2022 06:31
          +5
          Kutipan saka: dmi.pris
          Dadi apa sing luwih penting, zona comfort utawa karusakan saka Slavs? Iku misale jek kula sing padha duwe siji goal - karusakan kita karo sampeyan lan kanggo iki sampeyan bisa tahan.

          Aku ngelingake sampeyan yen Polandia, Ceko, Slovak, Makedonia uga Slav. Tujuane kanggo ngowahi Rusia dadi sakumpulan pamrentahan tartamtu, yen bisa, uga perang karo saben liyane. Nanging iki nalika bokong dhewe anget lan tank bensin ora worth gaji saben minggu. Yen ora, "pemilih" wiwit takon marang panguwasa (Kulon) - "Apa kita yakin yen kita nindakake kabeh kanthi bener?"
          1. dmi.pris
            dmi.pris 4. november 2022 06:51
            +3
            Pamrentah ing kana sithik - ora peduli karo pemilih. Ya, apa bensin dadi luwih larang ing AS lan Uni Eropa? Lan? Ing kana, kasus rasa ora puas kanthi cepet ditindakake ing artikel pidana
        3. paul3390
          paul3390 4. november 2022 07:02
          +2
          karusakan saka Slavs

          Aku iki ora titik. Mung salah siji saka cornerstones ideologi Western ana pratelan sing kemajuan teknologi = Western-gaya demokrasi lan jinis pasar bebas .. Padha ngomong - siji ora bisa ana tanpa liyane.

          Nanging Uni Soviet gedhe mbuktekaken banget cetha sing iki ora. Ana alternatif, lan bisa uga luwih efektif, cara pangembangan. Saiki dheweke wis ora ana maneh, nanging ana wong sing ngelingi dheweke. Lan nalika kita isih urip, borjuis ora bakal tenang. Amarga mesthi ana bebaya kematian sing pungkasane bakal ngganti pikiran lan mbaleni prestasi gedhe saka mbah kakung. Ing wektu sing padha - nyingkiri kesalahane. Iki tegese kita kudu dirusak sacara fisik utawa dipateni kanthi moral. Nguripake menyang massa worthless perverts seksual lan banget-karep parasit, wis ora bisa apa gedhe.

          Cukup kanggo ndeleng populasi saiki ing negara Eropah lan Jepang sing kuwasa. Kanthi kabeh sikap negatif marang tumindak sing kepungkur, apa wae sing bisa dikandhakake, negara kasebut bisa nindakake akeh perkara. Jerman padha - kanggo akèh taun ana ing puncak kemajuan teknologi. Nanging - populasi wis rampung reformatted, lan saiki - padha ora bisa apa utamané serius ing asas. Lan sing paling penting - kanggo tantangan Amerika. Dadi, kita wis ditemtokake kanggo nasib sing padha, amarga proses bencana iki ing Federasi Rusia wis ana ing 30 taun kepungkur. Lan nganti rampung kanthi pasrah moral lan etika sing lengkap, Barat ora bakal nyingkirake kita. Tanpa iki, ora bisa tentrem karo dheweke. Mung perang.

          Banjur Quintus Fabius, muter munggah semi-toga, ngandika: "Ing kene aku nggawa sampeyan perang lan tentrem; pilih wae! Kanggo tembung kasebut, dheweke nampa wangsulan sing padha karo bangga: "Pilih dhewe!" Lan nalika dheweke, sawise bubar toga, nguwuh: "Aku menehi sampeyan perang!"
    2. Zoldat_A
      Zoldat_A 4. november 2022 06:13
      +5
      Kutipan: Aerodrome
      Edisi Inggris: Apa dheweke kepengin utawa ora, Kulon kudu rembugan karo Rusia babagan de-eskalasi
      ngapa? padha uga seneng ndeleng kegilaan iki, Slavs ngalahake Slavs, padha nyedhot sampah, padha ngurangi populasi ... apa salah?

      Kulon dhewe mangertos persetujuan karo Kulon mung minangka persetujuan ing syarat-syarat Kulon.
      Napa kita butuh persetujuan kasebut lan apa sing kudu kita rembugan karo dheweke ing kahanan kasebut. Kajaba iku, "kepala omong-omongan" ing Kulon wis ngandhani kabeh apa sing arep ditindakake karo kita lan ing ngendi, miturut pendapate, panggonan kita.
      Ayo padha lungguh ing kono.
    3. tukang kayu
      tukang kayu 4. november 2022 07:09
      +1
      Kutipan: Aerodrome
      padha uga seneng ndeleng kegilaan iki, Slavs ngalahake Slavs, padha nyedhot sampah, padha ngurangi populasi ... apa salah?

      Impen abad-lawas ing Kulon wis kayektenan, Slavs wis ngalahake saben liyane karo kekuatan lan utama, Ukraina wis perang karo Rusia lan sedulur, Polandia lan mantan Slavs Kidul siap kanggo nyerang Rusia. Kita isih ana - Belarusians lan Serbia Rusia. Kulon wis "wis" kita.
  2. rotmistr60
    rotmistr60 4. november 2022 06:11
    +2
    apa dheweke kepengin utawa ora, dheweke bakal dipeksa rembugan karo Rusia
    Temenan, nalika dheweke meksa luwih keras kanggo kepentingan egois, sawetara wektu dheweke bisa lali babagan "penyisihan Rusia" lan nawakake "ngomong". Nanging babagan apa lan ing kahanan apa?
    kalebu diplomasi nyata ing karya - supaya setuju de-eskalasi.
    Apa tegese de-eskalasi? Yen mandap bantuan militèr kanggo Ukraina iku siji bab, lan yen Rusia mandek memungsuhan, lan malah ing syarat-syarat Ukrainia, iki temen beda lan ora tundhuk pertimbangan.
  3. Silver99
    Silver99 4. november 2022 06:13
    +1
    "Aku ora pengin ngorbanake prajurit kita maneh kanthi main perang gerilya karo gerombolan fanatik sing bersenjata Barat. Rusia duwe kekuwatan sing cukup kanggo meksa rezim Kyiv nyerah ”(Komandan NVO Sergey Surovikin)
    1. ASAD
      ASAD 4. november 2022 06:18
      +3
      Pasukan bisa uga cukup, nanging kepinginan elit ora yakin.
  4. Kaufmann
    Kaufmann 4. november 2022 06:33
    +1
    Inflasi 25% ... dadi apa? Apa dheweke uga duwe mobil sing regane mundhak 2-3 kaping kaya kita? Utawa uga masalah karo ndandani lan pangopènan penerbangan sipil? Ora. Iki ora bener. Dheweke wis ngetrapake sanksi lan ngenteni asile. Lan kabeh artikel iki - pfft. Panyimpenan diisi, nganti rega dhuwur kanggo gas lan lenga sing diadaptasi. Kita kudu ngakoni yen kita wis rallied.
    1. Sketsa53
      Sketsa53 4. november 2022 06:48
      +1
      "Kita kudu ngakoni yen kita rallied.".... Wektu sing apik .... Wektu iku dhuwit .... lan dhuwit ora kanggo kabeh wong .... Dadi, ayo ngenteni lan ndeleng ... rapat umum.
      1. Kaufmann
        Kaufmann 4. november 2022 07:07
        +4
        Persis! Kita wis nonton kanggo sasi 9, nalika lagi rallying. Iku ora cetha sing bisa kanggo drive wedge antarane wong-wong mau. Padha ngarep-arep kanggo Hongaria - soko mati metu, kanggo pamaréntah Italia anyar - uga dening. Inggris ngganti perdana menteri, nanging kebijakan tetep ora owah. Saiki kita ngenteni pemilihan ing Amerika Serikat, nanging piye wae iki kabeh diragukan.
  5. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 4. november 2022 06:33
    +5
    Apa dheweke kepengin utawa ora, Kulon kudu rembugan karo Rusia babagan de-eskalasi

    opo
    Aku mangu-mangu ... anggere Kremlin muter garis abang lan sadurunge nyeret goodwill, Kulon bakal meksa ing Rusia karo kabeh kekuatan.
    Mung sawise kalah ing paprangan, Anglo-Saxon bakal negosiasi nyata.
    Sampeyan bisa nindakake liyane karo tembung apik lan revolver saka mung tembung apik nalika muter poker karo cheaters.
  6. parusnik
    parusnik 4. november 2022 06:35
    +2
    Dheweke bakal nguripake diplomasi, banjur "nalika siji tongkat lan sangang bolongan numpes kabeh tentara, nalika raja bares sirahe, lan sampeyan tetep ing kupluk nalika ... Inggih, sampeyan bakal ngerti kondisi katelu nalika loro pisanan wis kawujud. ... "(c)
    1. Aerodrome
      Aerodrome 4. november 2022 06:53
      +2
      Kutipan saka parusnik
      Dheweke bakal nguripake diplomasi, banjur "nalika siji tongkat lan sangang bolongan numpes kabeh tentara, nalika raja bares sirahe, lan sampeyan tetep ing kupluk nalika ... Inggih, sampeyan bakal ngerti kondisi katelu nalika loro pisanan wis kawujud. ... "(c)

      "Hameln Pied Piper", sayangé, ora bakal bisa ing kene.
      1. parusnik
        parusnik 4. november 2022 06:58
        +2
        Ya, aku ora ngomong khusus babagan dheweke.. Babagan syarat. Lan kemungkinan implementasine ..
        1. Aerodrome
          Aerodrome 4. november 2022 08:23
          +1
          Kutipan saka parusnik
          Ya, aku ora ngomong khusus babagan dheweke.. Babagan syarat. Lan kemungkinan implementasine ..

          dadi kaya siji - tenggelam ...
  7. mouse
    mouse 4. november 2022 06:39
    +4
    Kulon, seneng utawa ora, bakal dipeksa rembugan karo Rusia

    ya ... supaya mengko kanggo mundur saka kabeh perjanjian unilaterally ... gulungan malah sing!
  8. bingo
    bingo 4. november 2022 06:52
    +1
    Punika titik. Produksi saka Eropah wiwit mlayu massal menyang AS. Dadi kanggo keuntungan ing mangsa ngarep, Amerika Serikat isih bisa ngetokake konflik kasebut. Nanging Eropa ora bisa ngomong apa-apa - wis 30 taun ora menehi panganan marang tentara. Saiki dheweke menehi panganan kanggo wong liya, lan malah ngrusak arsenal sing wis sithik menyang Ukraina. Ora kasunyatan manawa, yen dikarepake, pasukan ekspedisi ing Jerman, kanthi pawai sing cepet saka Ramstein, ora bakal ngolesi sisa-sisa Bundeswehr ing aspal sajrone sedina.