Review militèr

Persatuan nasional minangka sekutu katelu Rusia

78
Persatuan nasional minangka sekutu katelu Rusia
Wektu Masalah, pertahanan Smolensk

Federasi Rusia ing 2022 nambah sajarah tanah. Donbass (Republik Rakyat Donetsk lan Lugansk), wilayah Kherson lan Zaporozhye bali menyang omah. Ing babagan iki, populasi Rusia dadi luwih gedhe - tambah, miturut perkiraan paling konservatif, nganti 5 yuta wong.

Dina iki, 4 November, minangka preian umum ing negara kita - Dina Persatuan Nasional. Lan, mbok menawa, bubar konsep "kesatuan nasional" wis dadi luwih relevan lan bener-bener nemtokake.

Apa dosa sing kudu didhelikake: nalika liburan iki kalebu ing tanggalan Rusia tanggal "abang", banjur kanthi persatuan wong kabeh adoh saka awan. Lan sing sijine iku mildly. Sawetara nyeret negara kasebut lan narik awake dhewe menyang jagad "Progresif Kulon", ing ngendi "kabeh wong mesem ing saben liyane", "nganggo kathok renda lan ndeleng "apel sing digigit" minangka makna urip. Liyane nyoba muter separatisme kutha cilik kanthi slogan "Stop feed Moscow (Petersburg, Kaukasus, Siberia, lan ing endi wae)." Lan sawise kabeh, tug-of-war iki pancen bisa nyebabake fatal kanggo Rusia. Saiki, meh kabeh sing ditindakake para manipulator pinter karo Uni Soviet bisa kedadeyan ing Rusia. Ora bisa! Lan saiki ora metu. Kajaba iku, Rusia ora mung ora ambruk, nanging uga nggabung. Iki diamati sanajan ing sikap warga kanggo saben liyane, kanggo pejuang kita ing garis ngarep.

Mayuta-yuta wong nyumbang dana, nyedhiyakake kabeh pitulungan kanggo wong lanang, sing isih berjuang lan ngadeg kanggo Fatherland. Iku bisa uga muni pretentious, nanging bener bener. Ana sing nyulam kaos kaki kanggo prajurit, ana sing menehi pickles krasan, ana sing ngirim dhuwit menyang dana sing digawe khusus kanggo tuku quadrocopters lan piranti night vision, ana sing menyang garis ngarep kanthi konser, ana sing nulis layang menyang bek sing ora dingerteni Motherland, ana sing nutupi. acara njupuk Panggonan ing ngarep saka NWO. Saka macem-macem iki, mozaik dibentuk - gambar persatuan nasional.

Sampeyan bisa menehi kritik yen ana alesan kanggo kritik, utawa sampeyan bisa takon dhewe pitakonan: apa peranku ing apa sing kedadeyan? Lan saben wong bakal duwe jawaban dhewe kanggo pitakonan iki. Lan jawabane jujur, paling ora kanggo awake dhewe.

Lan cukup cetha yen sabenere ing empati wong, ing jujur ​​negara ing ngarepe rakyat, ing jujur ​​saka wong ing hubungan karo awake dhewe, ing siyap kanggo nuduhake sungkawa lan bungah, sing banget nasional. kesatuan dumunung, kang, tanpa mangu, ora kurang sekutu Rusia, saka tentara lan angkatan laut. Sawise kabeh, kaya sing wis ditampilake sejarah, tentara lan angkatan laut bisa duwe kekuwatan sing gedhe banget, nanging kekuwatan iki ora ana apa-apa yen negara kasebut diserang bacillus perselisihan.
Pengarang:
78 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Kaufmann
    Kaufmann 4. november 2022 07:08
    +9
    Aku bakal ngomong - sing paling penting! Cukup babagan persaudaraan Slavia ing saindenging jagad. Iku perlu bab paseduluran saka bangsa Rusia!
    1. Silver99
      Silver99 4. november 2022 07:38
      + 35
      Kesatuan modern ora katon ing kabeh ((((, Milisi (maca mobilized) saka 1612 dipimpin déning Pangeran Dmitry Pozharsky lan warga Kuzma Minin, lan modern "elit, saka rags kanggo kasugihan" luwih seneng njagong metu liwat gunung lan ngelingi kekerabatan Yahudi. Apa manunggal? nalika stratifikasi masyarakat ing sugih lan miskin tuwuh saben taun, karo sapa aku nyawiji? karo oligarki lan bankir? Ing kasus apa aku bingung iki karo patriotisme, iku kaya ing Donya II Perang ora kabeh wong lunga kanggo mbela kuwasane komunis, mayoritas tindak mbela omah lan kulawarga, sing diarani Tanah Air.
      1. Stas157
        Stas157 4. november 2022 08:06
        + 11
        Kutipan saka Silver99
        aku karo sapa? karo oligarki lan bankir ?

        Ngapa ora? Aku pribadi siap manunggal karo wong-wong mau. Utamane babagan penghasilan lan biaya!

        Pitakonan iku beda. Apa dheweke pengin awake dhewe - asosiasi kita? Nyata!
        Ing taun 1917, wong sugih ora gelem manunggal. Padha mlayu ing luar negeri ... Nanging mungkin saiki padha arep?
        1. trafllot1832
          trafllot1832 4. november 2022 08:36
          -3
          Lha kok padha mlayu-mlayu, ana ing sisih kulon padha ngenteni karo mbukak tangan?Sapa sing butuh wong-wong mau ana ing ngisor gundhul, pabrik tetep ing kene.
        2. faiver
          faiver 4. november 2022 11:05
          +1
          Ing taun 1917, wong sugih ora gelem manunggal. Ngungsi ke luar negeri...
          - ahem, ahem .... Lan carane akeh padha Cut metu sing ora duwe wektu kanggo uwal, ngelingake kula?
        3. VPK-65
          VPK-65 4. november 2022 11:53
          +5
          Pitakonan iku beda. Apa dheweke pengin awake dhewe - asosiasi kita? Nyata!
          Ing taun 1917, wong sugih ora gelem manunggal. Ngungsi ke luar negeri... Nanging mungkin saiki dheweke pengin?

          Ya, padha arep)) Dheweke wis ngadeg ing mesin, lagi ngasah cangkang kanggo ngarep, padha baris ing baris. Apa sampeyan percaya dhewe (aku ora):
      2. Dauria
        Dauria 4. november 2022 10:06
        + 14
        Milisi (waca mobilized) taun 1612 dipimpin déning Pangeran Dmitry Pozharsky lan warga Kuzma Minin,

        Apa ana persatuan? Aja gawe aku ngguyu. Patang taun sadurunge kampanye Moscow, padha perang karo dhewe, Rusia. Balakhna cedhak Kozino, Arzamas, Shuisky. Padha nggantung Pangeran Vyazemsky ing Nizhny Novgorod. Dheweke ora teka karo dhewe kanggo nyebar roti jahe.
        Apa nafig Kutub? Pertandhingan kutha cilik gangster sing paling nyata, kaya ing Bor Yeltsin.
        Ya, lan milisi ora dimobilisasi, nanging prajurit kontrak, kanthi biaya. Padha nyewo ora mung sapa, nanging pilihan. Dheweke nyoba ngumpulake dhuwit kanthi sukarela - ora ana masalah. Banjur kanthi peksa padha wiwit nglumpukake seperlima saka pekarangan. Yen ora gelem, bojone lan anak wadone didol marang Tatar.
        Punika, crita tanpa hiasan.
      3. tukang baja
        tukang baja 4. november 2022 12:01
        + 12
        "Sapa sing bakal dakgabungake? Karo oligarki lan bankir?"
        Dheweke pengin persatuan iki. Amarga kabeh cocog karo dheweke. Dadi dheweke teka karo "liburan" iki. Kanggoku, iki mung dina libur.
        "Iku kaya ing Perang Donya II, ora kabeh wong lunga kanggo mbela kuwasane komunis, mayoritas lunga kanggo mbela omah lan kulawarga, kang disebut Motherland."
        muspra yen sampeyan nyeret Perang Dunia II ing kene. Ora perlu kanggo mbandhingake Zh.. karo driji lan cling kanggo pamaréntah saiki kanggo Kamenangan Agung. Soko aku ora krungu telpon saiki: "Kanggo Motherland, kanggo Putin? Utawa United Rusia maju !? "Yen ora ana komunis, ora bakal ana Motherland. Lan iki dimangerteni dening kabeh ghouls. Lan saiki, yen ora ana oligarki utawa Putin, Tanah kelairan bakal sirna? Sampeyan kaya Putin. Dheweke uga bakal ujar manawa Lenin sing kudu disalahake kanggo kabeh.
      4. IBRShB
        IBRShB 4. november 2022 16:13
        +1
        Kutipan saka Silver99
        ing Perang Donya II, ora kabeh wong lunga kanggo mbela kuwasane komunis, mayoritas lunga kanggo mbela omah lan kulawarga.

        Sing. "kekuwatane komunis" (wektu kuwasane rakyat) lunga kanggo nglindhungi minoritas? Hitro dibungkus...
        1. monster_lemak
          monster_lemak 4. november 2022 18:16
          +4
          Nanging saiki, bocah-bocah lan sanak-sedulure para oligarki, pejabat tinggi, wakil saka kabeh tingkatan ing ngarep wis dadi sukarelawan kanggo mbela tanah air, pencari nafkah lan sumber kesejahteraan! Ing ngarep! Dadi, kanthi conto sampeyan nuduhake, ora nganggo tembung, nanging kanthi tumindak, manunggal karo rakyat, karo Presiden lan gagasane, karo kabeh "donya Rusia"! Utawa ora? Durung mlebu? Lan kenapa? Ayo wong liya lunga? Kepiye babagan "persatuan"?
      5. TIR
        TIR 4. november 2022 18:14
        +4
        Aku uga pengin ngomong yen ing dina Persatuan Nasional, kita ora duwe persatuan ing negara. Kaya Hongaria karo Angkatan Laut. Apa jenis persatuan sing bisa dak lakoni karo oligarki, pejabat federal lan anak-anake? ora ana. Dheweke ora ana apa-apa kanggo aku lan aku ora ana apa-apa kanggo dheweke. Iki liburanmu. Copot utawa ngganti. Mung nistha
        1. monster_lemak
          monster_lemak 4. november 2022 18:37
          +2
          Aja ngadili penulis kanthi ketat. "4 November" isih preian resmi lan kudu ana artikel babagan topik iki ing VO. Penulis nulis kanthi paling apik. Kepiye pratandha digantung ing salon koboi ing Wild West, ing wektu "Frontier", kanthi tulisan: "Aja nembak pianis! Dheweke nyoba sing paling apik!"...
          1. TIR
            TIR 4. november 2022 18:47
            0
            Luwih becik ngrungokake kasepen ketimbang swarane alat musik mati sing ala. Ora ana keluhan babagan penulis. Dheweke main alat sing rusak sabisane. Nanging luwih apik ora kanggo muter
    2. Romanovski
      Romanovski 4. november 2022 21:28
      -4
      Matur nuwun kanggo artikel! Rusia Multinasional KUWAT dening paseduluran antarane bangsa lan persatuan kabeh lapisan masyarakat ... Partai politik sing beda-beda ora duwe hak moral kanggo pamisah masyarakat dadi kanca lan mungsuh, nanging kudu SERVE ing goal umum kanggo STRENGTHENING THE POWER OF GREAT RUSSIA . .. Yen ing wektu tentrem - ing masyarakat Rusia ora bakal ana disiplin tentara, kohesi lan keadilan (miturut Suvorov ...), banjur cepet utawa mengko serangan saka njaba ora bisa dihindari, sing kedadeyan ing 2014 ....
  2. dmi.pris
    dmi.pris 4. november 2022 07:11
    + 27
    Persatuan nasional kudu dadi siji, kanggo elit lan kanggo massa sederhana, yen ora, iki minangka tembung-tembung sing ora sopan lan kosong ing media.
    1. paul3390
      paul3390 4. november 2022 07:29
      + 26
      Lan kita isih duwe conto! Stalinis USSR. Umpamane anak-anak panguwasa, padha nganggep dadi kuwajiban suci perang lan mati bebarengan karo rakyat kabeh.. Tanpa misahake awake dhewe. Tak sebutno liyane..
      1. Stas157
        Stas157 4. november 2022 08:29
        +4
        Kutipan saka paul3390
        anak panguwasa nganggep tugas suci perang lan mati karo kabeh wong..

        Dadi padha karo para raja! Nanging saiki - sawetara jenis omong kosong.

        Nanging ana uga analogi sejarah babagan iki. Pitu Boyars uga ora pengin perang karo Polandia. Lan nalika iku wong-wong padha ngumpul. Lan wong Polandia utawa boyars pengkhianat ora disambut. Iki omong kosong.
        1. paul3390
          paul3390 4. november 2022 08:46
          +8
          Lan wong Polandia utawa boyars pengkhianat ora disambut

          Nyatane, Romanov ana ing antarane boyars pengkhianat .. Sing klelep kanggo pangeran Swedia.

          Ya, lan Filaret ora keberatan kanggo nandur pangeran Polandia minangka tsar Rusia. Dheweke ora setuju babagan agama.

          Nanging, liyane saka anggota pengkhianat saka Seven Boyars uga ora nandhang sangsara akeh .. Romanovs, ing umum, ngatur kanggo perch ing dhampar kraton. Senadyan kesenian sing jelas, pengkhianatan lan kekurangan jasa kanggo Tanah Air ..

          Bab liyane sing menarik - kepiye carane bisa ngliwati, ucapake, Pozharsky? Nanging dheweke ana Rurikovich, lan dheweke wis patut ndhuwur gendheng, lan wis wewenang - ibu ora nangis ..
          1. Stas157
            Stas157 4. november 2022 09:03
            + 11
            Kutipan saka paul3390
            Bab liyane sing menarik - kepiye carane bisa ngliwati, ucapake, Pozharsky?

            Ing Donbass, komandhan rakyat uga "ngubengi". Mung siji memori sing isih ana.
          2. Galleon
            Galleon 4. november 2022 09:16
            +8
            Sampeyan bener ing nalar sampeyan. Romanovs ngatur kanggo nindakake pengaruhe ing Cossacks, sing, ing wektu kerusuhan, sumpah setya marang Palsu Dmitry II, lan pemukiman Rusia diobong lan dirampok kaya Polandia. Teka daya normal, padha bakal tryndets bebarengan karo Romanovs. Kasunyatan iku Pozharsky bener-bener dijupuk ing blokade ing omahé Moskow ing Varvarka lan diancam nganti pirang-pirang wulan. Wong-wong mau ora diidini ngliwati, digebugi lan diancam bakal dibakar yen Pozharsky ora ngakoni kekuwatane Romanov. Lan prajurit tunggal sing tatu lan kesel ngacungake tangane lan mutusake kanggo nyerahake nasibe.
            https://topwar-ru.turbopages.org/topwar.ru/s/149134-pochemu-spasitel-otechestva-pozharskij-ne-stal-russkim-carem.html
          3. AdAstra
            AdAstra 4. november 2022 10:02
            +7
            Temenan banjur 146% hi """"
      2. Hanurik
        Hanurik 4. november 2022 10:27
        +4
        Nalika sampeyan nulis USSR, sampeyan ora ngerti makna singkatan iki. Sing utama ing kene ora tembung Stalin, nanging Uni Sosialis Soviet republik. Tanpa saran lan sosialisme, ora ana Stalin sing bakal nindakake apa-apa.
        1. paul3390
          paul3390 4. november 2022 12:52
          +1
          iya ta? Yaiku - USSR ing Gorbachev padha karo ing Comrade Stalin? Bebener?
  3. rotmistr60
    rotmistr60 4. november 2022 07:14
    + 18
    Federasi Rusia ing 2022 wis berkembang karo tanah sajarah.
    Iki mesthi apik. Kanthi wiwitan NWO, dadi jelas sapa sing lan kesatuan sejatine populer saka mayoritas populasi kanggo ndhukung operasi lan mbantu prajurit kita diwujudake. Nanging aku angel ngomong babagan liburan-remake dhewe, sanajan aku ngelingi crita kasebut kanthi apik. Nanging sakperangan alesan, 7 November katon luwih cedhak lan luwih disenengi. Mungkin amarga urip ing USSR kanggo 37 taun, sinau ing sekolah Soviet, lulus saka sekolah militèr Soviet, lan upbringing cocok.
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 4. november 2022 07:42
      + 27
      Kutipan: rotmistr60
      Nanging sakperangan alesan, 7 November katon luwih cedhak lan luwih disenengi.

      Amarga "liburan-remake" iki ngenalaken sabenere kanggo ngganti preian 7 November, kang dirayakake dening wong multinasional united saka USSR.
      1. paul3390
        paul3390 4. november 2022 08:04
        + 10
        Klim Zhukov nganalisa pitakonan iki menarik banget. Ing endi tesis sing lucu pindhah - nyatane, 4 November ora kedadeyan ORA... Ana jeda .. Dheweke mlebu Kitai-Gorod tanggal 1 November, Polandia capitulated tanggal 5, nyerah tanggal 6..

        Kanthi siji pangecualian sing menarik - Ing taun 1649, Tsar Alexei Mikhailovich mrentahake kanggo ngrayakake dina Ikon Kazan Ibune Gusti Allah tanggal 4 November miturut kalender Gregorian ..

        Gagasan kanggo nggawe tanggal 4 November minangka preian minangka Hari Persatuan Nasional diajukake Dewan Antaragama Rusia ing wulan September 2004.

        Ketoke, kita nyawiji watara iki .. A banget, banget pinunjul liburan .. Lurus kanggo kabeh wong.
        1. AdAstra
          AdAstra 4. november 2022 10:05
          +1
          Dadi negara sekuler? """
        2. Stas157
          Stas157 4. november 2022 12:35
          +4
          Kutipan saka paul3390
          bener 4 November ora kelakon ORA..

          Iki preian. Padha nindakake kabeh ing dhengkul, teka munggah karo - saka langit-langit. Kanggo telung puluh taun ORA ora rampung supaya wong duwe alesan kanggo ngrameke! Dheweke wiwit nggali alasan kanggo tanggal sing dikarepake wiwit jaman kuna.

          Komunis wong lanang luwih serius. Dheweke ora nyipta apa-apa lan ora ngedol. Amarga dheweke dhewe nggawe sejarah jagad - dheweke nggawe owah-owahan global ing planet iki. Lan kabeh preian cocog.

          Apa sing kedadeyan karo Komunis tanggal 9 Mei lan 7 November - ora ana sing kudu nerangake. Saliyane liburan kanonik Taun Anyar, rong preian iki, sing ditindakake amarga komunis, sing paling penting.
      2. AdAstra
        AdAstra 4. november 2022 10:04
        +4
        Aku wonder yen bakal ana tanggal ing November sing padha bakal nindakake banjur, bakal padha mung ban iku?
  4. paul3390
    paul3390 4. november 2022 07:19
    + 30
    Ing kapitalisme, utamane jinis Rusia kita, ora ana kesatuan nasional ing prinsip. Nah, apa sing bisa ditindakake dening buruh keras lan oligarki? Apa oligarki, lan utamane turunane, umume nganggep Rusia minangka tanah air? Ana sing ora mirip banget karo tumindake..

    Ing kene kita dicritakake babagan carane wong ngumpulake pejuang kanggo perang. Ora mung iku, ing umum, iku isin kanggo sembarang negara normal nalika ora bisa kanggo nyedhiyani peralatan kanggo wong-wong mau. Banjur, menyang endi kabeh anggaran militer milyaran edan iki? Kajaba iku - ana sing krungu babagan oligarki sing nganggo busana, sepatu, ngomong, brigade dhewe? Nanging dheweke cukup terjangkau! Nanging ora..

    Sauntara iku, kita perang sabenere kanggo kapentingan sing.. Apa sampeyan mikir - sing bakal entuk kabeh kasugihan saka wilayah mardika? Kepiye babagan wong-wong? Jebule kono..

    Apa jenis persatuan nasional sing bisa ana ing kahanan kaya ngono? Nalika puncak lan, umume, kabeh jinis pseudo-elit sing ora anyar - kanthi terang-terangan ngiyanati kepentingan Motherland?
    1. T.A.V.
      T.A.V. 4. november 2022 07:23
      +8
      Ora ing alis, nanging ing mripat!
      Teks komentar cendhak banget *
    2. yuriy55
      yuriy55 4. november 2022 07:33
      +6
      Kutipan saka paul3390
      Ing kapitalisme, utamane jinis Rusia kita, ora ana kesatuan nasional ing prinsip.

      Ana sing dadi kesed kanggo nulis maneh bab sing padha. Wareg karo komentar. Kanggo sing pengin katon alami, elinga:
      mandheg Video ora mbukak ... Fragmen obrolan antarane Menshikov lan Demidov saka film "The Demidovs" ...
    3. Taimen
      Taimen 4. november 2022 09:34
      + 14
      Gabungke Miller kanthi 2200000 rubel saben dina lan pekerja keras kanthi 15000-20000 rubel saben wulan, Abramovich lan pensiunan, Sechin lan guru. Apa iki moyoki utawa apa? Iki ora bakal kelakon Cukup kanggo nggawe bayangan liwat pager Kuwasa ing negara isih karo borjuis Nanging iki sak wentoro.
  5. Minus
    Minus 4. november 2022 07:21
    + 25
    Ya, dina iki ora ana preian, persatuan apa? Sapa lan karo sapa? Wong biasa sing anggota sekte pedhet emas? Lan krungu goroh saka zomboyaschikov- kita manunggal, ora rock prau????
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 4. november 2022 07:51
      + 15
      Kutipan saka minus
      Ya, dina iki ora ana preian, persatuan apa? Sapa lan karo sapa?

      Boas karo terwelu.
      Dina UNITY.
    2. Galleon
      Galleon 4. november 2022 09:19
      + 10
      Ya, aja goyangake prau, yen ora cognac bakal tumpah lan kaviar bakal tiba saka meja.
  6. Egoza
    Egoza 4. november 2022 07:22
    -2
    Sugeng liburan, warga Rusia. Nanging babagan manunggal - NWO iki nuduhake uga ngendi elit lan ngendi wong. Nanging, Sugeng Liburan! Muga-muga persatuan sing sejati diwiwiti wiwit dina iki.
  7. Komentar wis dibusak.
  8. Komentar wis dibusak.
  9. Komentar wis dibusak.
  10. parusnik
    parusnik 4. november 2022 07:29
    + 19
    Apa oligarki Rusia sing nolak kewarganegaraan Rusia uga dadi wong? Lan sing durung nolak, uga? Lan wong-wong sing tampil ing Red Square, setahun kepungkur kanggo ngurmati liburan persatuan nasional, lan saiki ing luar negeri? Lan kita wis ora suwe wis manunggal karo wong-wong mau.
  11. Gardamir
    Gardamir 4. november 2022 07:30
    + 23
    Persatuan nasional nalika siji lan kumpul kanggo operasi khusus., nalika tuku seragam kanggo gaji sengsara. Lan liyane sing duwe penghasilan 600 yuta saben taun, nanging ora bakal menehi dhuwit kanggo mobilisasi. Sing manunggal.
  12. Alex_ekb
    Alex_ekb 4. november 2022 07:33
    0
    Kutipan: rotmistr60
    Nanging sakperangan alesan, 7 November katon luwih cedhak lan luwih disenengi.


    Sarujuk banget!
    Lan sampeyan kudu tansah elinga tanggal iki!
    Lan dina persatuan iki minangka cara kanggo mbusak acara Revolusi saka memori!
  13. Komentar wis dibusak.
  14. Pimpinan_Barmaleev
    Pimpinan_Barmaleev 4. november 2022 07:42
    +3
    Saka sudut pandang resmi, penulis iku satus persen bener - tembung kasebut bener, makna sing diomongake pancen bener, nanging siji anekdot jenggot lawas ora bisa dieling-eling - kavaleri Budyonny ngadeg ing tebing dhuwur, lan kabeh. bakal apik yen ora siji TAPI ... Ayo goleki korespondensi karo kasunyatan bagean ringkesan artikel kasebut:
    Lan cukup cetha yen sabenere ing empati wong, ing jujur ​​negara ing ngarepe rakyat, ing jujur ​​saka wong ing hubungan karo awake dhewe, ing siyap kanggo nuduhake sungkawa lan bungah, sing banget nasional. kesatuan dumunung, kang, tanpa mangu, ora kurang sekutu Rusia, saka tentara lan angkatan laut.

    Kejujuran negara ing ngarepe rakyat - ing pikiran rata-rata, negara minangka pimpinan, kekuwatan ing kabeh tingkat wiwit presiden lan pemerintah nganti administrasi kabupaten lan desa. Ing wayahe, tembung kejujuran ditrapake kanggo struktur kasebut mung minangka grotesque lan sarcasm, amarga umume wong sing kerja ing struktur kasebut nganggep kekuwatan ora kerja keras lan tanggung jawab, nanging mung minangka cara pengayaan pribadi lan realisasi ambisi kekuwatan. . Takon pejabat saka level apa wae - ing endi dhuwit saka pajak, cukai lan biaya liyane, utawa paling ora kenapa nalika mobilisasi kabeh amunisi ora ana ing gudang nanging ing toko mburu - sampeyan bakal sinau babagan kejujuran. saka negara EVERYTHING.
    Kekarepan kanggo nuduhake kasusahan lan kabungahan - iki malah luwih angel. Ora ana pitakonan babagan kabungahan - kita tansah siyap. Lan kanggo nuduhake sungkowo ... Ing masyarakat konsumen, menyang kang kita di-push dening kabeh cara ora mung dening utusan Western, nanging uga dening komunitas bisnis kita dhewe, kang entuk manfaat saka tambah konsumsi, dominan saka empati wis etched metu saka eling. Iki minangka wayahe utama ing tatanan masyarakat konsumen - konsumen kudu unlearn carane ngomong - njupuk, mung kudu ngomong menehi, MEMBERI MORE.
    Dadi penulis ngomong kabeh bener, nanging ana sing kudu didandani ing masyarakat, yen ora bakal ana persatuan.
  15. samarin1969
    samarin1969 4. november 2022 07:47
    + 10
    Pancen akeh paralel. Lan intervensionis karo Cossack Ukrainia, lan mbuwang "boyars", lan pertahanan Donetsk, lan rampokan cadangan emas, lan malah "perampok Cossack" saka Prigozhin ...
    Mung wektu saiki, tinimbang saka "Vasily Shuisky menyang Seven Boyars." Minin lan Pozharsky - ora katon utawa krungu.
    1. wong janggut
      wong janggut 4. november 2022 11:48
      +1
      Kutipan saka: samarin1969
      Pancen akeh paralel. Lan intervensionis karo Cossack Ukrainia, lan mbuwang "boyars", lan pertahanan Donetsk, lan rampokan cadangan emas, lan malah "perampok Cossack" saka Prigozhin ...
      Mung wektu saiki, tinimbang saka "Vasily Shuisky menyang Seven Boyars." Minin lan Pozharsky - ora katon utawa krungu.

      Aku setuju karo sampeyan. Kadyrov lan Prigozhin isih kurang saka Minin lan Pozharsky.
  16. tatra
    tatra 4. november 2022 07:48
    + 15
    Saka RSFSR sing dicekel, mungsuh USSR nggawe Negara sing saben wong sengit marang saben wong, kalebu, dheweke dhewe sengit. Lan NWO cetha nuduhake yen panguwasa lan "elit" kapisah, lan wong-wong mau kapisah. Iki sing diarani "kesatuan".
    1. Stas157
      Stas157 4. november 2022 13:26
      +4
      Kutipan saka tatra
      И CBO cetha nuduhake yen panguwasa lan "elit" iku pisah, lan rakyate pisah

      Lan sadurunge, pandemi koronavirus nuduhake perkara sing padha!
  17. hellcos
    hellcos 4. november 2022 07:52
    + 13
    Unity mung ing TV. Iku cukup kanggo metu menyang dalan kanggo nggawe percoyo saka ngelawan. Kaya-kaya sampeyan kerep mbaleni yen sampeyan wis wareg, sampeyan bakal ngepenakke. Lan tembung babagan konsolidasi nglawan mungsuh umum umume nguwatirake: apa ora kedadeyan sing padha ing pinggiran wiwit 2014, saiki kudu "denazified"? Malah sadurunge, ing papan liya uga ana solidaritas, lan kepiye pungkasane wis dingerteni
  18. AndreyKa54076
    AndreyKa54076 4. november 2022 07:52
    + 16
    Ora ana persatuan kaya ngono, ngapusi lan ora sopan, ora ana sing krungu pendapate rakyat ... Lan wong-wong padha nguwuh "perang apa iki?", "Endi serangan ing pusat-pusat pengambilan keputusan?", "Pinten garis abang sing bisa ditarik?", "Yagene kita nyedhiyakake mungsuh nganggo hidrokarbon?" lan ewu liyane "?". Kabeh wis bosok liwat lan liwat, iku isin kanggo negara lan medeni kanggo masa depan kita karo ndhuwur kuwi!
  19. Nikolaevich I
    Nikolaevich I 4. november 2022 08:05
    + 13
    Aku ora perduli karo tanggal 4 November ... Biyen dina iki mung dina libur kanggo aku ... paling apik. Nanging tanggal 7 November, amarga kebiasaan, aku ngrayakake ...
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 4. november 2022 08:27
      +9
      Ing tanggal 7 November, ora kaya tanggal 4 November, ana alesan kanggo ngrayakake lan ngucapake selamat.

      Sapa sing luwih tuwa, lan demonstrasi lan kembang api ngelingi. hi
  20. tukang listrik lawas
    tukang listrik lawas 4. november 2022 08:17
    + 15
    Liburan saka apa sing disebut "kesatuan" dipeksa dening kolom kalima Russophobic Rusia kanthi tujuan tunggal kanggo nglalekake perayaan 7 November - Dina Kemenangan Revolusi Sosialis Oktober Agung. Makna "liburan persatuan" iku siji - iki minangka perayaan angkoro liwat likuidasi USSR kanggo Amerika Serikat.
    Liburan saka apa sing disebut "kesatuan" wiwitane adhedhasar goroh, amarga pancen ora ana hubungane karo pengusiran Polandia ing taun 1612. Sanadyan ing lawas utawa ing gaya anyar, ora ana acara ing November 4, 1612 cedhak Moscow. Kutub ing Kremlin nyerah ing November 26, 1612 kanggo gaya lawas, i.e. 8 Desember 1612 miturut gaya anyar. Dikawruhi yen tanggal miturut kalendher Gregorian gegayutan karo tanggal miturut kalender Julian mundhak 1 dina dadi saben 100 taun. Ngelingi bedane sing saya tambah antarane kalender Julian lan Gregorian, sampeyan bisa nyuda tanggal 8 Desember 1612 miturut gaya anyar saka 1 nganti 3 dina, nanging ora ana owah-owahan dhasar saka iki lan 4 November ora bakal bisa. kanthi cara apa wae. Ing kasunyatan, ing "dina persatuan" kita mengeti ulang tahun Tsarevich Dmitry:
    Tsarevich Dmitry Alekseevich (22 Oktober (3 November), 1648 - 6 Oktober 1649) - putra pisanan saka Tsar Alexei Mikhailovich lan Permaisuri Maria Ilyinichna Miloslavskaya. Bocah kasebut nampa jeneng tradisional dinasti sing ngatur "Dmitry" (kaya para pangeran saka Dinasti Rurik sadurunge), lan dibaptis kanggo ngurmati St. Dmitry Solunsky.
    Pewaris tahta lair ing dina "ikon miraculous saka Kazan, sak kabeh wengi singing", ing sambungan karo kang Tsar Alexei Mikhailovich dhawuh kanggo ngrameke 22 Oktober "ing kabeh kutha kanggo kabeh taun." Mangkono, Autumn "Kazanskaya" dadi preian nasional ing Rusia.
    Wiwit perestroika, kolom kalima Russophobic wis nyanyi dongeng sing mung kudu ngiyanati kepentingan USSR / Rusia, mratobat, lan Kulon bakal nampa kita menyang kulawarga persaudaraan kanthi tangan terbuka. - Ya, padha mlayu lan tiba ing cepet-cepet! Kanggo Kulon, kita tansah dadi mungsuh, ora preduli apa Rusia - monarki, sosialis utawa mafia-kapitalis seksual. Rusia saiki padha disengiti dening Kulon kaya USSR sosialis. Anggota Kongres Demokrat AS Jamie Raskin ujar kanthi terbuka:
    Rusia minangka negara Ortodoks sing nganut nilai-nilai tradisional. Mulane kudu dirusak, ora preduli apa rega sing dibayar AS.

    - Apa wis diganti wiwit Perestroika?
    PS. Sugeng Dina Ibu Kazan!
  21. Adagka
    Adagka 4. november 2022 08:40
    + 13
    Ora ana persatuan. Ora preduli artikel apa wae sing ditulis Kremlinbots, ora preduli propagandis sing nguwuh-uwuh ing rapat umum sing dibayar.
  22. AA17
    AA17 4. november 2022 08:55
    -2
    Bubar, konsep "kesatuan nasional" wis dadi luwih relevan lan bener-bener nemtokake.
    1. AA17
      AA17 4. november 2022 09:31
      +8
      Sampeyan BISA setuju karo ukara iki kanthi sawetara leladen: wong miskin nyawiji karo wong miskin, wong sugih karo wong sugih.
      Sebagéyan warga padha gelut, sapérangan wong dagang karo negara-negara sing menehi pitulungan marang mungsuh kita.
      Salah siji bagéan saka wong "rajut kaos kaki kanggo prajurit, wong menehi pickles ngarep, wong ngirim dhuwit kanggo khusus digawe dana kanggo tuku quadrocopters lan wengi sesanti piranti," bagean liyane tuku real estate ing luar negeri. "... wong Rusia sing sugih tambah akeh mikir babagan carane pindhah kanthi bebas ing saindenging jagad maneh, ngatur bisnis ing lingkungan sing tenang lan bisa urip kaya sadurunge ..." https://www.business-gazeta.ru/article /549700
      Siji bagean saka wong mati kanggo Rusia, sisih liyane renounces kewarganegaraan Rusia. Endi persatuan? Kanggo TANDA APA? Ing endi penulis weruh: "gambar persatuan nasional."
  23. Ilanatol
    Ilanatol 4. november 2022 09:15
    +5
    Kutipan saka paul3390
    Bab liyane sing menarik - kepiye carane bisa ngliwati, ucapake, Pozharsky? Nanging dheweke ana Rurikovich, lan dheweke wis patut ndhuwur gendheng, lan wis wewenang - ibu ora nangis ..


    Lan nguripake otak?
    Yen wong sing pantes munggah tahta, dheweke bisa takon marang para elit: "Lan apa sing sampeyan lakoni, para kekasihku, sadurunge 1612, ing sisih sapa sampeyan?" Akeh wong bakal ora kepenak.
    Lan Romanov ora bakal takon bab kuwi, dheweke duwe stigma ing mriem. Cacad bakal bali kaya bumerang.
    Mula dheweke milih "wakil khas" sing elit, korup lan egois.
    Ing Time of Troubles Romanovs munggah, lan rampung karo Trouble anyar.
  24. ALARI
    ALARI 4. november 2022 10:22
    +9
    Preian Ponggawa iki ngenalaken kanggo mbusak saka sajarah Rusia minangka wayahe minangka Revolusi Sosialis marang kelas panguwasa sing snickering ing wektu sing, ngirim wong menyang gilingan meat saka perang rasah.
  25. 16112014nk
    16112014nk 4. november 2022 10:36
    + 12
    Aneh yen ngomong babagan persatuan, panguwasa dipageri pager kaya ngono.

    Iki pager watara DAM dacha ing Plyos. Lan ndeleng carane wong-wong sing manggon ing "Pulo Fantasi" ing Moscow wis fenced piyambak. Apa jenis persatuan sing bisa diduweni karo rakyat?
    1. jdiver
      jdiver 4. november 2022 21:10
      +2
      Kaya pitik karo sing mangan. Dheweke wis manunggal, lan sawise nedha bengi padha seneng-seneng ngrayakake persatuan iki.
  26. arnulla
    arnulla 4. november 2022 10:43
    +7
    Preian nyata persatuan nasional yaiku 7 November, miturut pendapatku.
    Nanging panguwasa saiki ing ndhuwur kabeh njaga oligarki feodal lan finansial.
    Mulane, mayoritas warga kita ora bisa manunggal karo dheweke.
  27. Jus Oorfene lan prajurit kayu
    Jus Oorfene lan prajurit kayu 4. november 2022 10:44
    +1
    Luwih saka setengah saka Rusia - 54% - mangu-mangu yen ana persatuan nasional ing negara kasebut. Iki minangka asil polling sing ditindakake dening VTsIOM sawetara dina kepungkur. Meh sapratelon saka responden sing mangu-mangu anane persatuan nasional percaya yen indifference iku gawan ing sesama warga lan akeh luwih seneng tumindak miturut prinsip "saben wong kanggo awake dhewe." Ing wektu sing padha, 68% responden nganggep penting kanggo ngrayakake preian kaya Hari Persatuan Nasional.
  28. srengenge sampeyan 66-67
    srengenge sampeyan 66-67 4. november 2022 10:47
    +6
    Dina iki, 4 November, minangka preian umum ing negara kita - Dina Persatuan Nasional.


    Ya, wong biasa mbantu para pejuang kita kanthi cara apa wae. Amarga para pejuang uga saka rakyat jelata.
    Nanging kepiye Vasilyeva, Serdyukov lan liya-liyane kaya dheweke mbantu? Kepiye carane bisa manunggal karo maling, penggembur dana publik, birokrasi ngguyu?! Ora ana!!!
    Lan liburan iki diciptakake dening mabuk lan maling pisanan! Dheweke ora nyolong akeh, lan rombongane nyolong kabeh Rusia nalika dheweke ngombe!
  29. faiver
    faiver 4. november 2022 11:08
    +6
    Liburan iki digedhekake lan palsu, mung dina ekstra liyane ....
  30. faterdom
    faterdom 4. november 2022 11:09
    +8
    Jujur, preian wis pirang-pirang taun ora oyod. A homunculus Highly Ponggawa, iku ora ngerti apa iku darmabakti kanggo, lan apa persis simbol.
    Inggih, Tatyana Golikova ing selendang anget, nelpon kanggo rallying karo dheweke - iki umume desecration saka idea kuwi dhewe. Kanggo wiwitan - pensiun, pensiun - bali, dhéwé - menyang biara, lan ora kanggo Nice utawa Israel, utawa Turki!
  31. igorra
    igorra 4. november 2022 11:57
    +5
    Aja bingung liburan kanggo panguwasa lan kanggo rakyat. Ora ana sing ngrayakake liburan iki, kayata Dina Revolusi Oktober, sanajan uga ora saben wong nganggep liburan kasebut. Nanging liburan iki mung ana ing TV lan media liyane. Dina ekstra. Sampeyan ora bisa meksa preian. Contone, Dina Kemenangan, para veteran sing nggawa Panjenengane luwih cedhak isih urip. Iku padha karo Revolusi, sing nindakake iku padha urip. Kanggo wong-wong mau, iki minangka liburan sing paling gedhe, lan kita ndeleng para veteran lan dipangan dening emosi lan kabungahan. Happy Unity Day - acara 400 taun kepungkur wis dileksanakake, senadyan kasunyatan sing Sajarah saiki wis diwulangake, yen ana, lan, miturut, kasebut kanthi teliti, ditampa dening wong. Apa sampeyan pengin nganggep iki minangka preian?
  32. _mung
    _mung 4. november 2022 12:00
    -2
    Kita kudu percaya karo persatuan iki. Padha pracaya lan nampa iku. Ora saben wong seneng karo gagasan persatuan. Ana wong sing sregep nyalahake Moskow (liwat prisma Russophobia) kanggo nyekel Kazan, pemukiman Siberia, utawa pemukiman paksa wong-wong pro-Turki ... Coba pikirake! Lan sawise kabeh, sentimen iki wis mantep. Sampeyan kudu katon ing ngarep. Manunggal yaiku nalika ora preduli apa bangsane wong sing nyekel jabatan Kepala negara. Persatuan iku nalika kanggo negara.
  33. yowis
    yowis 4. november 2022 12:02
    +7
    Pitakonan tetep: kepiye "kesatuan populer" digayuh? Mbokmenawa liwat privatisasi Chubais.
  34. tukang baja
    tukang baja 4. november 2022 12:21
    + 11
    "Dina iki, 4 November, minangka preian umum ing negara kita - Dina Persatuan Nasional."
    Anggere aturan biasa-biasa wae, ora bakal ana persatuan! Preian bakal tanggal 7 November! Ing dina iki negara dadi utang marang rakyat !! Apa pendidikan, obat lan omah - gratis! Proyek lan gaji sing layak. Mbusak tenaga kerja anak lan ngenalake dina kerja 8 jam lan preian, lan liya-liyane.
    Lan apa 4 November menehi wong kanggo ngrameke iku? Pusat EBN lan plywood kanggo Mausoleum!!
  35. Anjog
    Anjog 4. november 2022 12:30
    +7
    "Liburan" gawean, diciptakake khusus kanggo nyabrang liburan tanggal 7 November. Nanging para kapitalis salah ngitung, lan ora ana sing butuh "kesatuan" iki.
  36. kakvastam
    kakvastam 4. november 2022 12:36
    +9
    Negara kita unik.
    Akeh sing duwe Makam Prajurit sing Ora Dikenal, nanging mung kita sing duwe Dina Liburan sing Ora Dikenal.
    Malah loro. Iku luwih utawa kurang cetha karo Autumn, ndhuwur malah perlu kanggo mbusak memori saka Revolusi lan kamungkinan saka struktur masyarakat beda, supaya padha nandhang sangsara kanggo akèh taun, teka munggah karo sethitik jeneng migunani - salah siji dina " persetujuan lan rekonsiliasi", utawa "persatuan nasional" ...
    Nanging carane sampeyan bisa ngrameke dina ambruk negara, minangka karo dina mangsa panas, lan malah nelpon aib sawise dheweke, iku angel kanggo ngerti.
    1. jdiver
      jdiver 4. november 2022 21:19
      0
      lan malah kanggo nelpon aib iki kanthi jeneng dheweke, iku angel dimangerteni.

      Inggih, dana kasebut diarani Dana Kekayaan Nasional, ing ngendi dhuwit dibekukake kanggo nyedeki lan ngrampas kasugihan nasional iki. utawa, contone, konstitusi disebut kumpulan aturan sing panguwasa nindakake ora tundhuk karo (judging dening injeksi padha, sanajan ora mung dening iku). Praktek kerja. Ayo kita sebut persatuan minangka stratifikasi masyarakat sing durung ana sadurunge lan kabeh wis apik. Punika liyane tentara lintang abang siji, uga Cut menyang "ndhuwur" lan "ngisor". Iku misale jek kaya dongeng iku goroh, nanging dudu pitunjuk, nanging jawaban langsung babagan apa sing bakal ana ing sangisore simbol lan jeneng kasebut.
  37. kosmonaft
    kosmonaft 4. november 2022 12:44
    +8
    dina kapitu nopember, dina abang tanggalan.lan karo huckster aku ora bakal lungguh ing lapangan padha karo ..... nyawiji luwih karo mitra Barat.
    1. jdiver
      jdiver 4. november 2022 21:24
      +3
      ya, padha wis dawa ago gabung karo wong-wong mau, lan padha arep mbayar kita kaya sing. Ya, mung partner karo wong-wong mau uga kumpul kanggo nyambung mung nalika lagi pangan. Lan hucksters kita isih sethitik edan "apa sing kudu dilakoni saiki"? Ing asas, padha ora bisa nyawiji karo wong - iku dudu kelas tengen, ngandika, nanging isih medeni kanggo pangan. Sampeyan bakal nyambungake karo mitra kaya panganan, sampeyan bakal ngliwati saluran pencernaan lan output bakal dadi barang sing ora ana sing bakal bingung karo apa wae. Lan ing kahanan saiki, dheweke isih katon kaya elit nangis sing penting babagan garis abang. Sanajan hakekate padha, mung durung katon kanggo kabeh wong.
  38. Deon59
    Deon59 4. november 2022 12:48
    +7
    Kejujuran negara iku konyol kanggo ngomong carane akeh persen populasi pracaya ing negara?Soko ora krungu sing Miller lan ilk menehi dhuwit kanggo NWO. Lan karo wong-wong iki kita duwe kesatuan.
  39. Sedoy
    Sedoy 4. november 2022 18:05
    +6
    Persatuan nasional minangka sekutu katelu Rusia

    kekompakan tenan... :)
    karo sapa?
    karo sing wis ngrampok lan terus ngrampok negara nganti pirang-pirang dekade ...
  40. Trunk
    Trunk 4. november 2022 18:11
    -2
    Artikel sing apik. Setuju banget karo penulis. Bisa ditambahake yen "wong-wong sing wis ninggalake" kudu kanthi otomatis dicabut kewarganegaraan Rusia.
  41. Iblis13
    Iblis13 4. november 2022 21:05
    +4
    Che, carane oligarki, siap kanggo perang minangka pribadi lan nuduhake% saka gaji lan deviden taunan?
    Utawa nyumbang ora iPhones kanggo tawanan Ukrainians!!! Lan ayo ngomong waja kanggo militer kita?
    Apa sing arep diomongake?)
  42. u4gr8k6p8
    u4gr8k6p8 4. november 2022 21:32
    0
    Nalika John Kerry dadi Sekretaris Negara AS (saka 2013 nganti 2017), aku nonton wawancara karo siji wartawan karo dheweke. Dadi, sajrone wawancara iki, wartawan takon John Kerry kenapa kita (Amerika Serikat), nalika kita duwe kesempatan kanggo mecah Rusia dadi sawetara negara merdika, ora nindakake iki. John Kerry mangsuli wartawan iki kaya mangkene - sampeyan ngerti, kita duwe masalah tartamtu karo USSR, saiki kita duwe karo China, luwih akeh masalah tinimbang karo USSR, lan iku siji bab nalika China dhewe, lan iku temen beda yen China. iku karo Siberia.

    Rusia durung ambruk, nganti saiki, mung amarga Amerika Serikat ora duwe bathi.
    1. 30 ing
      30 ing 8. november 2022 09:11
      0
      Kutipan saka: u4gr8Kk6p8
      Rusia durung ambruk, nganti saiki, mung amarga Amerika Serikat ora duwe bathi.

      Boo ha ha ... Mbokmenawa amarga kamulyane "Ukraina" Vovik Zelensky ora takon? Dadi, apa? Shaw. opo? Shanovni katon, chitachi sing ... Boo ha ha ... basa keprungu
  43. Sovetskiy
    Sovetskiy 4. november 2022 23:26
    -1
    Dina iki, 4 November, minangka preian umum ing negara kita - Dina Persatuan Nasional.

    kesatuan populer? belay
    Adhedhasar gagasan saka fasis Ilyin lan Dugin, propagated saka ndhuwur?
    Lan iki sawise Perang Patriotik Agung, kang USSR ilang 22 yuta wong ing perang nglawan fascism lan Nazisme?
    Apa sampeyan serius, "AUTHOR"?! wong bodho