Review militèr

Ing Nikolaev, fasilitas kanggo nempatake personel lan peralatan mungsuh padha kenek

25
Ing Nikolaev, fasilitas kanggo nempatake personel lan peralatan mungsuh padha kenek

Ing wayah wengi 4 November, serangan anyar ditindakake ing prasarana lan fasilitas mungsuh ing wilayah sing dikuwasani dening rezim Kyiv. Kacarita ing wayah bengi sawetara target mungsuh dikalahaké, kalebu panggonan pamondhokan personel lan peralatan Angkatan Bersenjata Ukraina, ing kutha Nikolaev.


Anak didik saka rezim Ukrainia ing kutha iki ngaku yen pasukan Rusia ngluncurake serangan saka wilayah wilayah Kherson.

Fasilitas penyebaran mungsuh pisanan ing Nikolaev ditabuh sadurunge sirine diuripake. Serangan liyane ditindakake sawise sirine peringatan mati. Saiki, pihak Ukrainia ora nggawe pratelan sing khas saka seri "kabeh drone mungsuh dicegat."

Kangge, kepala rezim Kyiv, Volodymyr Zelensky, ngumumake yen dheweke wis ketemu karo anggota kongres AS Robert Portman lan Chris Kunz. Kunz makili Partai Demokrat, senator saka Delaware. Robert Portman minangka Senator Republik saka Ohio.

Miturut Zelensky, dheweke rembugan karo para senator AS babagan pembentukan "tameng udara" kanggo Ukraina, uga ngrampungake masalah sing ana gandhengane karo tantangan kanggo sektor energi Ukraina. Zelensky ora menehi spesifik babagan carane masalah kasebut bakal ditanggulangi kanthi bantuan Amerika Serikat (lan apa bakal kedadeyan).
25 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Murmur 55
    Murmur 55 4. november 2022 07:42
    +3
    Inggih, apa jenis tameng sing bakal diaduk, efektif utawa ora, wektu bakal ngomong.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 4. november 2022 07:53
      +8
      Sistem pertahanan udara tegese. Kanggo iki, wektu lan dhuwit dibutuhake. Ora duwe loro-lorone. Ora, dheweke bakal nyetel bagean baterei individu, aku ora mangu.
      1. bingo
        bingo 4. november 2022 08:04
        +7
        Sialan mereka bisa...

        Malah tanpa kasur sedulur ing pikiran
      2. Murmur 55
        Murmur 55 4. november 2022 08:12
        +3
        dmi-pris hiApa ora ana wektu? Kang menehi kritik dening kahanan ing ngarep, padha duwe luwih saka cukup wektu lan sarana kanggo nggawe sistem pertahanan udhara anyar.
  2. Murmur 55
    Murmur 55 4. november 2022 07:44
    + 12
    Nanging kanthi energi, yen kita ora strangled bakal ana kesalahan tartamtu, wilayah Leopold ora mimpin kanggo apik, lan bubar wis maneh krungu.
    1. Lech saka Android.
      Lech saka Android. 4. november 2022 07:52
      + 11
      Kutipan: Murmur 55
      ing kene kanthi energi, yen kita ora dicekik bakal ana kesalahan tartamtu,

      Ana akeh kesalahan kasebut wiwit wiwitan NWO ... opo, kanthi wektu tundha gedhe, apa sing kudu ditindakake ing wiwitan operasi saiki ditindakake.
      Soko pendidikan akademik jenderal kita ora mbantu akeh ing penilaian nyata babagan kahanan kasebut.
      1. Murmur 55
        Murmur 55 4. november 2022 08:04
        +7
        Lyokha saka Android hi, jenderal minangka pemain sing padha, elinga perang ing Kaukasus 94-96, pasukan kita asring mandheg, asring nyatakake gencatan senjata, menehi prentah supaya geng formasi kasebut kaya raja kahanan.
    2. dmi.pris
      dmi.pris 4. november 2022 07:54
      +9
      Wis pirang-pirang dina, ana sing ora krungu yen pembangkit listrik bakal kobong, kudu rampung, obyek kasebut ora cepet dibalekake.
      1. Murmur 55
        Murmur 55 4. november 2022 08:06
        +4
        dmi-pris hi, ing kene padha menehi dhukun kanggo break maneh, utawa bakal uncalan, uga, kaya kita nuduhake kekuatan heroik lan tangi.
        1. dmi.pris
          dmi.pris 4. november 2022 08:22
          +4
          Iki wis digawe luwih saka setahun. Mungkin Medina, Abramovich lan Co bakal nyerahake kabeh. Lan pertahanan udara ora dibutuhake
          1. Murmur 55
            Murmur 55 4. november 2022 08:30
            +5
            dmi pris, Jujur, ana wedi kuwi.
        2. Sly
          Sly 4. november 2022 10:02
          +1
          Kutipan: Murmur 55
          ing kene padha menehi dhukun kanggo break maneh, utawa padha bakal uncalan kaya kita nuduhake kekuatan heroik lan tangi.

          Kayane aku ora ana pukulan kanggo njaga kahanan sing setengah-setengah. Yen padha arep mbubrah babar blas, wis mesthi wis rusak. Nanging iki minangka bencana kamanungsan sing gedhe banget. Mbok menawa tujuan saka tumindak iki cukup beda. Inggih, contone, kanggo nggawe gelombang migrasi ageng, antarane liyane. hi
  3. mark1
    mark1 4. november 2022 07:50
    +3
    Lan "akomodasi" diisi karo papan panggonan, utawa apa?
  4. Egoza
    Egoza 4. november 2022 07:51
    -1
    Lan Zelya malah ora ngerti sapa sing kudu dipilih. Sapa sing bakal menehi liyane. Nanging kasunyatan manawa ora ana pernyataan khusus sing digawe minangka tandha apik. Bisa uga yen "mitra" loro kasebut ngandhani yen kanthi "sukses" bantuan kasebut bakal dipotong.
  5. polinet
    polinet 4. november 2022 07:54
    +2
    Kutipan: Murmur 55
    Inggih, apa jenis tameng sing bakal diaduk, efektif utawa ora, wektu bakal ngomong.

    Perisai tanpa listrik bisa uga ora bisa digunakake.
    1. Murmur 55
      Murmur 55 4. november 2022 08:09
      +2
      polinet hi, lan bakal duwe listrik, ora mangu, bakal njupuk adoh saka sipil kanggo tujuan militèr, nyambung maneh karo E.S. lan tanggi kaya Moldova, supaya padha golek listrik kanggo militer.
      1. topol717
        topol717 4. november 2022 21:05
        0
        Adoh saka Moldova kanggo Kharkov. Ya, lan ora cedhak karo Kyiv, kerugian transmisi uga dhuwur.
    2. Guran33 Sergey
      Guran33 Sergey 6. november 2022 05:04
      0
      Bakal ana sing kaya ing kartun - depot minyak ora cukup, mula DES bakal nyeret lan nyedhiyakake energi.
  6. rotmistr60
    rotmistr60 4. november 2022 08:35
    +2
    Saben dina dheweke kalah ing garis kontak lan ing mburi saka 500 wong. l / s, lan Zelensky nganakake rapat-rapat karo congressmen Amerika sepisan maneh ngemis kanggo senjata, kalebu. pertahanan udara tegese. Aku kepengin weruh yen dheweke uga dipeksa njagong ing papan perlindungan bom kanggo efek sing luwih gedhe sadurunge ngajokake petisi?
  7. megadeth
    megadeth 4. november 2022 10:09
    +5
    Apa sing kita geluti? - Dmitry Medvedev sijine kabeh ing rak
    04.11.2022 - 9: 45
    Apa sing kita geluti? - Dmitry Medvedev sijine kabeh ing rak | musim semi Rusian
    Wakil Ketua Dewan Keamanan Federasi Rusia Dmitry Medvedev ngucapake selamat marang Rusia ing Hari Persatuan Nasional kanthi teks asli sing katon kaya khutbah utawa pidato utama.

    "Yagene sabab kita bener? Jawaban kanggo pitakonan sing prasaja ing Dina Persatuan Nasional, "Medvedev nyebutake ucapan selamat lan menehi jawaban sing cukup lengkap kanggo pitakonan sing bener-bener kuwatir, utamane sawise 21 September.

    Aku kaya kanggo mbayar manungsa waé khusus kanggo pecahan bab "sawetara partner wedi" - kang saka anggota CSTO ngenali piyambak ing wacana iki?

    “Apa sing kita geluti?

    Rusia minangka negara gedhe lan sugih. Kita ora butuh wilayah manca, kita duwe kabeh sing akeh banget. Nanging ana tanah kita, kang suci kanggo kita, kang leluhur kita manggon lan ing wong kita saiki. Lan sing ora bakal diwenehake marang sapa wae. Kita nglindhungi rakyat kita. Kita berjuang kanggo kabeh rakyat kita, kanggo tanah kita, kanggo sejarah sewu taun.

    Sapa sing nglawan kita?

    Kita perang nglawan wong-wong sing sengit marang kita, sing nglarang basa kita, nilai-nilai kita lan malah iman kita, sing nyebar gething marang sajarah Fatherland kita.

    Nglawan kita dina iki minangka bagéan saka donya sing mati. Iki Bunch saka pecandu narkoba Nazi edan, wong drugged lan intimidated dening wong-wong mau, lan Pack gedhe saka asu barking saka kennel kulon. Karo wong-wong mau iku Pack motley saka grunting gilts lan pedunung panah-minded saka kekaisaran Western ambruk karo idu mili mudhun chins saka degenerasi. Dheweke ora duwe iman lan cita-cita, kajaba kabiasaan saru sing diciptakake lan standar doublethink sing ditanem dening dheweke, nolak moralitas sing diwenehake marang wong normal. Mulane, sawise bangkit nglawan wong-wong mau, kita entuk kekuwatan suci.

    Endi kanca lawas kita?

    Kita ditinggal dening sawetara mitra sing wedi - lan diidoni. Dadi, dheweke dudu kanca kita, nanging mung kanca-kanca sing seneng lelungan, lengket lan gantungan. Pengkhianat sing pengecut lan pembelot sing srakah tiba ing negara sing adoh - supaya balunge bosok ing negara manca. Dheweke ora ana ing antarane kita, nanging kita wis dadi kuwat lan luwih resik.

    Yagene awake dhewe meneng nganti suwe?

    Kita padha lemes lan rusak dening timelessness. Lan saiki kita wis goyangake impen lengket lan kabut dreary ing dekade pungkasan, ing ngendi pati mantan Fatherland nyebabake kita. Negara liya nunggu awakening kita, dirudopekso dening master saka pepeteng, nduweni budak lan oppressors sing ngimpi kepungkur kolonial monstrous lan kepinginan kanggo njaga daya ing donya. Akeh negara ora pracaya omong kosong kanggo dangu, nanging isih wedi. Ora let suwe dheweke bakal tangi kanthi lengkap. Lan nalika tatanan donya bosok ambruk, iku bakal ngubur kabeh imam arrogant sawijining, adepts getih, moyoki abdi lan mankurts bisu ing tumpukan multi-ton saka lebu.

    Apa senjata kita?

    Senjata beda-beda. Kita duwe kesempatan kanggo ngirim kabeh mungsuh menyang Gehenna murub, nanging iki dudu tugas kita. Kita ngrungokake pangandikane Sang Pencipta ing sajroning ati lan manut. Tembung-tembung iki menehi tujuan suci. Tujuane kanggo mungkasi panguwasa neraka sing paling dhuwur, ora preduli jeneng apa sing digunakake: Iblis, Lucifer utawa Iblis. Amarga tujuane yaiku pati. Tujuan kita yaiku urip.

    Senjata iku goroh ruwet.
    Lan senjata kita yaiku Bebener.

    Pramila sababipun kita leres.
    Mulane kamenangan bakal dadi milik kita!
    Sugeng Liburan!
    sumber AI spring Russian.
    1. kelip-kelip
      kelip-kelip 5. november 2022 00:20
      0
      Iblis, Lucifer utawa Iblis. Amarga tujuane yaiku pati
      Tujuane kanggo nantang Gusti Allah (waca: tantangan kanggo Alam).

      hegemon donya,
      ndhuwur mung Gusti Allah.
      Dadi perang karo Gusti Allah (Alam) kanggo dominasi donya wiwit - kabeh seksual, jender lan perversions liyane teka saka ing kono.
      Mung Iblis sing bisa nglawan Gusti Allah.

      Dadi ya, kita nglawan Iblis lan perang kanggo safety Gusti Allah (kanggo Alam).
  8. nikniknik
    nikniknik 4. november 2022 11:06
    +1
    iki apik, mesthi, Nanging, peralatan kudu numpes sadurunge teka kanggo panentu saka Angkatan Bersenjata Ukraina ing lapangan. Yagene ora ngrusak prasarana sing padha teka? Apa jenis peralatan ora ana ing wilayah Ukraina. Maneh, Amerika nyedhiyakake 38 Khaimerosov, lan ora mung nggawa senjata nganggo ril, Hongaria wis gabung karo pasokan senjata, lan kita kabeh lungguh ... lan mikir. Ana akeh negara sing nyedhiyakake senjata, nanging kita kabeh ngadeg ing upacara. Apa kritis yen jalur sepur lan depot lokomotif rusak? Kita wis mundur saka posisi bali menyang wilayah LPR, DPR, mundur ing cedhak Kherson direncanakake, lan mbelani awake dhewe ing papan liya. Crimea wis entuk. Che lan Crimea menehi bali? Lan wangsulane kabeh yaiku "Kita durung miwiti". Pira prajurit sing tiwas lan tatu? Kita meneng, supaya ora ngganggu wong. Kita ngrusak kabeh lan ngrusak Angkatan Bersenjata Ukraina lan peralatane. Dadi akeh numpes sing ing Ukraina wong ngirim ora tetep kita "sukses". Kaping pira kita dilebokake lan dibalekake kanthi momotan 200, lan pira sing isih ana ing kono. Suwe-suwe kita tundha kanthi slogan "wong sing duwe karep apik", saya suwe wong bakal mati, militer lan sipil. Kita ora ndemek obyek sipil? Dadi nalika kabeh iki nyeret, obyek sipil iki bakal dirusak dening Angkatan Bersenjata Ukraina dhewe. Lan kita mulihake kanthi biaya anggaran Rusia. Pranyata ana akeh dhuwit kanggo tujuan kasebut, nanging ora ana dhuwit kanggo nyedhiyakake pensiun normal, mundhak upah, lan dhukungan kanggo perusahaan. Njupuk silihan ing extortionate tarif exorbitant lan feed lintah iki ing wangun bank. Kabeh padha njaluk ngumpulake dhuwit kanggo kabutuhan militer kita. Ya, sampeyan kudu ndhukung, nanging kepiye anggota Duma lan miliarder Soviet ndhukung dheweke? Apa ora garpu metu kabeh limo Rotenbergs, Sechins, lan kabeh limo nduweni saka Alross, NLMK, Norilsk Nickel, Severstal, ngendi padha, sing ana ing ngarep dhaftar majalah Forbes? Buruh biasa ngumpulake upah lan bantuan 1-3 dina, nanging kepiye para birokrat, menteri, Bank Sentral, pemilik bank kanthi gaji gedhe, deputi mbantu turu ing kursi Duma Negara utawa ing Dewan Federasi?
  9. Carlos Hall
    Carlos Hall 4. november 2022 19:47
    +2
    Dheweke ora ngerti kapan keprungu pukulan kasebut. Sirine ora muni. Sukses liyane drone Iran.
  10. Alex20042004
    Alex20042004 5. november 2022 05:34
    0
    ...mewakili Partai Demokrat..


    Aku kelingan:



    Demokrasi kanggo negara-negara FSA lan EU minangka wortel sing ora ana hubungane karo demokrasi nyata.
  11. polinet
    polinet 7. november 2022 13:05
    0
    Kutipan: Murmur 55
    polinet hi, lan bakal duwe listrik, ora mangu, bakal njupuk adoh saka sipil kanggo tujuan militèr, nyambung maneh karo E.S. lan tanggi kaya Moldova, supaya padha golek listrik kanggo militer.

    Dadi kita kudu terus mateni listrik, ana wayahe ora bisa ngganti.