Review militèr

Tentara AS Melu karo Pasukan Sekutu ing Asia-Pasifik minangka Standoff karo China

10
Tentara AS Melu karo Pasukan Sekutu ing Asia-Pasifik minangka Standoff karo China

Komando angkatan bersenjata Amerika Serikat ngeyel kanggo nambah kesiapan tempur tentara, armada lan Korps Marinir ing wilayah Asia-Pasifik. Iki ditulis dening USNI News penulis Jirhan Mahajir, njlèntrèhaké expansion saka interaksi antarane macem-macem jinis pasukan militer Amérika ing Pasifik.


Letnan Jenderal James Jarrard, wakil komandan Komando Pasifik AS, nyathet yen salah sawijining kaluwihan utama Washington yaiku anane sekutu ing macem-macem bagean ing jagad iki. Ing wilayah Asia-Pasifik, iki tegese Australia, Selandia Baru, Jepang, Korea Selatan, Taiwan, Singapura, lan sawetara negara liya.

Nalika Amerika Serikat maju kanggo nggedhekake keterlibatan karo sekutu, jumlah latihan militer gabungan uga saya mundhak. Contone, latihan Garuda Shield, sing wiwitane latihan gabungan antarane pasukan AS lan Indonesia, saiki wis berkembang dadi latihan multinasional sing nglibatake angkatan bersenjata Australia, Jepang lan Singapura, uga pengamat saka Kanada, Prancis, India, Malaysia, Selandia Baru, Korea Selatan. , Papua Nugini, Timor Timur lan Inggris.

Makna latihan kasebut yaiku kanggo nambah kompatibilitas komponen multinasional. Washington tansah lan ing endi wae ngupaya perang kanthi proxy, nanging supaya satelite bisa perang kanthi sukses, kudu terus-terusan nindakake "koordinasi pertempuran", nambah interaksi karo saben liyane. Bener, kanggo tujuan iki, kabeh jinis latihan multinasional ditindakake.

Unsur kunci sing ngidini Amerika Serikat njamin kesiapan, kasedhiyan lan penyebaran pasukan militer ing wilayah Asia-Pasifik yaiku Joint Pacific Multinational Readiness Center (JPMRC), sing nduweni telung pusat - ing Alaska, Kapuloan Hawaii lan ekspedisi.

Latihan militer ditindakake kanthi rotasi unit sing terus-terusan lan keterlibatan mitra asing. Rotasi kasebut kalebu 6000 prajurit saka Divisi Infanteri 25 lan 354 prajurit saka negara mitra, sing akeh banget yaiku perusahaan infantri saka Indonesia, Filipina lan Thailand.

Angkatan Udara lan Angkatan Laut AS uga melu latihan kasebut. Contone, penghancur rudal kelas Arleigh Burke ngirim grup operasi khusus menyang area latihan. Kajaba iku, resimen Marinir AS melu latihan paling anyar. Latihan sabanjure bakal dianakake ing Jepang ing wulan November. Dheweke uga rencana nggunakake potensial kabeh cabang angkatan bersenjata AS, kalebu tentara, angkatan laut, angkatan udara, lan marinir.

Tujuan utama ngembangake interaksi karo tentara negara liya uga jelas - saiki konfrontasi antarane Amerika Serikat lan China tuwuh ing wilayah Asia-Pasifik. Amerika Serikat ora duwe kemampuan utawa kepinginan kanggo ngadhepi RRC piyambak, utamane amarga anane Washington lan mungsuh sing mbebayani liyane. Mulane, penekanan kanggo nggawe pasukan multinasional sing, yen ana konflik, bisa digunakake dening Amerika Serikat.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Komando Indo-Pasifik AS / https://www.pacom.mil/
10 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. aszz888
    aszz888 4. november 2022 08:48
    +2
    Komando angkatan bersenjata AS ngeyel kanggo nambah kesiapan tempur tentara, angkatan laut lan marinir ing wilayah Asia-Pasifik.
    Merikatos mbangun mongrels ing APR. Salvage kanggo wong iku EVERYTHING!
    1. gansales
      gansales 4. november 2022 09:11
      0
      Kutipan saka aszzz888
      Merikatos mbangun mongrels ing APR. Salvage kanggo wong iku EVERYTHING!

      Dheweke pengin nyuwek China adoh saka Rusia, iki kabeh titik .. Lan wong Tionghoa wis nyerah karo Taiwan, saiki bakal mulai meksa dheweke luwih akeh. China ora bakal lungguh ing wektu iki, GDP wis Xi terus-terusan menehi tandha.
      Sing kaya ngono Sheriff diwiwiti .. Kabeh wong ngenteni Rusia ngrampungake masalah kasebut kanthi pinggiran lan angel lan ora liya. prajurit .
      1. nikel
        nikel 4. november 2022 14:15
        +1
        Apa China wis tau karo Rusia? Kethek mikir arep njagong ing pring, nanging macan banjur thothok-thothok batange.
    2. Aron Zaavi
      Aron Zaavi 4. november 2022 09:38
      +1
      Kutipan saka aszzz888
      Komando angkatan bersenjata AS ngeyel kanggo nambah kesiapan tempur tentara, angkatan laut lan marinir ing wilayah Asia-Pasifik.
      Merikatos mbangun mongrels ing APR. Salvage kanggo wong iku EVERYTHING!

      300 yuta Indonesia dudu kacukan. Lan 100 yuta Vietnam meh ora ana.
    3. Ilya spb
      Ilya spb 4. november 2022 10:18
      -1
      Donya pungkasane dipérang dadi Anglo-Saxon lan sawetara satelite lan wong liya.
  2. Pavel_Sveshnikov
    Pavel_Sveshnikov 4. november 2022 09:26
    +2
    Setel mongrels ing, lan njagong ing grumbulan dhewe lan teka menyang bagean saka pai. Carane Amerika!
    1. Essex62
      Essex62 4. november 2022 10:20
      0
      Amarga cara perang modern ditindakake, dheweke ora lungguh. Melu kanthi lengkap. Dheweke ora weruh gunane mbuwang daging. Amarga ing ngendi iku kudu rampung, iku jebule ala. Inggih, iku dudu duweke. Bom menyang lemah, kanthi akurat lan kuat, mangga.
      Lan, nyatane, ora ana sing bisa dituduhake. Pie 30 taun kaya wong-wong mau.
  3. rotmistr60
    rotmistr60 4. november 2022 10:50
    +1
    salah siji saka kaluwihan tombol saka Washington iku ngarsane allies ing macem-macem bagéan donya.
    Ayo padha nelpon barang kanthi jeneng sing tepat. Ora sekutu, nanging vassal. Bentenipun yaiku Amerika Serikat bisa tansah nyurung vassal menyang konflik ing wilayahe nalika isih ana ing pinggir, nanging ngadeg kanggo dheweke minangka pitakonan gedhe. Lan sekutu nyata siap kanggo ngadeg bahu menyang Pundhak.
  4. Fizik13
    Fizik13 4. november 2022 12:46
    0
    Tembakan kita wis mateng ing endi wae. Amerika nempelake irung ing saben bolongan:
    Ukraina, Taiwan, Moldova, saiki Korea Selatan bakal dihasut.
    Aku bakal ngomong lan sampeyan bisa overstrain, nanging ora, kaya sing ditampilake ing skenario sadurunge, yen sampeyan mambu goreng, sampeyan bakal ninggalake Ukraina, kaya Afghanistan, tanpa kedhip mripat.
    1. nikel
      nikel 4. november 2022 14:18
      0
      Aku mikir sawise Dunfen entuk saka wilayah Wuhan menyang Osaka, Yaps ora duwe pilihan. Lan Yankees ora bakal duwe pilihan kanggo ora nemtokke sanksi marang China lan mayit kethek bakal ngambang ing sadawane Yangtze.