Review militèr

Pers Brasil: Bolsonaro, sing kalah ing pemilihan, ngumumake kesiapane kanggo mindhah kekuwatan menyang Presiden Brasil sing anyar

11
Pers Brasil: Bolsonaro, sing kalah ing pemilihan, ngumumake kesiapane kanggo mindhah kekuwatan menyang Presiden Brasil sing anyar

Miturut koran Brasil O Globo, ngrujuk marang pratelan wakil presiden anyar sing dipilih ing pemilihan anyar, Geraldo Alcmina, Presiden Jair Bolsonaro, sing kalah ing pemilihan, sarujuk kanggo nransfer kekuwatan marang Luis Inacio Lula da Silva, kanggo sapa. wong Brasil milih mayoritas swara ing pemilihan. Kauntungan, Nanging, minimal - kurang saka 2 persen.


Ing tanggal 3 November, rapat dianakake antarane presiden sing kalah lan wakil presiden sing anyar, ing ngendi mantan nyatakake yen pamrentah wis siyap menehi bantuan kanggo mindhah kekuwatan marang presiden sing dipilih, Lula da Silva.

Miturut publikasi kasebut, informasi iki uga dikonfirmasi dening kepala kantor Presiden Bolsonaro, Ciro Nogueira, sing ujar manawa Presiden ndhukung proses transfer kekuwatan menyang Presiden terpilih Lula da Silva.

Elinga yen pemilihan presiden ing Brasil dianakake dina Minggu kepungkur. Presiden negara saiki, Jair Bolsonaro, kalah karo mantan presiden, Lula da Silva, 77 taun. Ing wektu sing padha, bedane swara minimal - 50,84% lan 49,16%. Ing wektu sing padha, para demonstran ing lurung-lurung ing kutha-kutha utama Brasil njaluk tentara kanggo campur tangan lan ndhukung Bolsonaro. Bolsonaro dhewe ora menehi komentar babagan telpon kasebut, nanging, nolak para demonstran, dheweke njaluk supaya ora ngalangi dalan, nuduhake manawa iku ilegal.

Lula da Silva wis dadi presiden Brasil ing taun 2000-an. Tanggal 1 Januari 2023, dheweke kudu mlebu maneh ing posisi kasebut.

Miturut dheweke, negara kasebut ana ing kahanan sing angel, sing bakal diowahi dadi luwih apik.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
eleicoes2022.com.br
11 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. svp67
    svp67 4. november 2022 09:10
    +3
    Yen mangkono, matur nuwun marang Gusti Allah, aku bungah banget yen "buza" ing Brasil iki bisa rampung kanthi tentrem
    1. neworange88
      neworange88 4. november 2022 09:21
      +4
      Pers Brasil: Bolsonaro, sing kalah ing pemilihan, ngumumake kesiapane kanggo mindhah kekuwatan menyang presiden anyar Brasil.


      Mangkono tegese yen kepentingan negara luwih dhuwur tinimbang ambisi pribadi, aku mung bisa ngajeni Bolsonaro, mesthi Amerika menehi tekanan marang dheweke, nyoba ngatur revolusi liyane, nanging dheweke nemokake wani ora dadi pion ing tangane. Brazil minangka negara kunci ing Amerika Kidul, minangka pukulan serius kanggo hegemoni Amerika.
      1. Pereira
        Pereira 4. november 2022 10:30
        +2
        Sing utama yaiku Brasil minangka pusat emisi potensial ing Amerika Latin. tinimbang dolar. Lan Silva, mung promosi.
      2. volodimer
        volodimer 4. november 2022 13:39
        0
        Yen iki bener, kaya sing diumumake, Brasil duwe kesempatan kanggo nindakake tanpa bencana. Saka sisih Bolsonaro: Kita nyoba, nuduhake .. Mungkin ora bisa, ayo Lula ndandani kekurangan kita..
        Persis kahanan sing padha karo Lula. Bolsonaro ngaco, kita bakal ndandani .. Kita kudu nuduhake yen dalan kita bener, yen ora ... Bolsonaro maneh. Lan ing kene sing utama yaiku tanpa campur tangan saka njaba lan hasutan hawa nafsu.
        Ora ana sing luwih ala tinimbang nalika, kanggo mbuktekake kaluhuran saka sudut pandange dhewe, dheweke ngorbanake kepentingane rakyate.
  2. Taimen
    Taimen 4. november 2022 09:11
    0
    Toys kanggo liberal utawa demokrasi menang.
  3. Gandum
    Gandum 4. november 2022 09:15
    0
    Bolsonaro bakal dadi bodho yen tindak perang sipil, ora siji pos lan chsv worth karusakan saka negara, muga-muga dheweke weruh iki ing conto Ukraina. Kajaba iku, dheweke isih bakal duwe kesempatan kanggo milih
  4. mouse
    mouse 4. november 2022 09:19
    +4
    ngomong opo... pantes! Sampeyan uga kudu ngerti carane ilang ...
  5. Ora_fighter
    Ora_fighter 4. november 2022 09:49
    0
    Kanthi prabédan lan kasunyatan manawa pamrentah saiki bakal nggawe kesalahan (lan ora ana sing bisa lolos saka iki), sabanjure dheweke duwe kesempatan apik kanggo dadi presiden maneh. sing sah :)
  6. rotmistr60
    rotmistr60 4. november 2022 11:11
    0
    Dheweke ngakoni yen dheweke kalah lan setuju nransfer kekuwatan, nanging apa sing kudu ditindakake ing dalan? Sampeyan ora bisa tenang ing dalan kanthi gerakan siji tangan.
  7. Fizik13
    Fizik13 4. november 2022 12:49
    0
    Amerika kelangan genggeman, nanging kepiye skenario Venezuela?
    Dheweke jelas ora nganti Brasil, kene Ukraina, Taiwan ...
  8. bingo
    bingo 4. november 2022 15:00
    -2
    AS njupuk plop liyane karo wayang sawijining. Ngoyak kutha kita