Review militèr

Duta Besar Ukraina kanggo Jerman: Kyiv lan Berlin wis cedhak karo persetujuan babagan pasokan tank Leopard 2 Jerman kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina

28
Duta Besar Ukraina kanggo Jerman: Kyiv lan Berlin wis cedhak karo persetujuan babagan pasokan tank Leopard 2 Jerman kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina

Duta Besar Ukraina kanggo Jerman Oleksiy Makeev, sing ngganti "diplomat" A. Melnyk, sing dikenal amarga skandal ing Berlin, ngumumake rembugan "penting dhasar" karo panguwasa Jerman.


Miturut Makeev, Kyiv lan Berlin wis cedhak karo persetujuan babagan wiwitan pangiriman Jerman tank Leopard 2 kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina (AFU).

Duta Besar Ukraina nggawe pratelan kasebut ing salah sawijining saluran TV Jerman, sepisan maneh nyatakake yen "Ukraina pancen butuh tank iki."

Makeev:

Kita duwe alesan kanggo ngarep-arep yen keputusan bakal digawe ing Jerman kanggo nyedhiyakake tank Leopard 2 langsung menyang kita. Sampeyan mung kudu njawab pitakonan: carane luwih Butch, Mariupol utawa Izyumov kudu kelakon?

Wartawan langsung nguripake wakil pamaréntah Jerman kanthi pitakonan babagan tembung duta besar Ukraina babagan "negosiasi sing penting banget." Pamrentah Jerman ora ngonfirmasi persetujuan karo Ukraina babagan pasokan tank Jerman.

Elinga yen panguwasa Ukrainia wis ngemis kanggo tank saka Berlin kanggo sasi saiki. Nganti saiki, Berlin ora ngendhaleni langkah kasebut. Nanging, rezim Jerman ngirim peralatan abot menyang Kyiv ing kasus apa wae. Contone, kita ngomong babagan instalasi artileri self-propelled PzH 2000.

Ukrainia "prajurit cahya" piyambak sijine salib ing wong-wong mau ing gambar lan pasemon sing padha digunakake dening pasukan Nazi ((Balkenkreuz).
28 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. trafllot1832
    trafllot1832 5. november 2022 09:59
    +2
    "Duta wis ganti", diganti kotak tinimbang tong, nanging gaya kerja tetep padha.Diare lan tekanan lisan.
    1. Zoldat_A
      Zoldat_A 5. november 2022 10:18
      +3
      Kutipan saka: tralflot1832
      gaya kerja tetep padha.diare verbal lan tekanan.

      Aku duwe kejang otak nalika mikir WHO lan WHO ditekan ...

      Ngerti, sial...
      Sunset nganggo tangan...
      1. Jahat 55
        Jahat 55 5. november 2022 10:28
        0
        Ing Kubinka, bebarengan karo "Mouses", "Macan" lan "Panthers", kewan iki uga ilang ... hi
        1. Zoldat_A
          Zoldat_A 5. november 2022 10:30
          0
          Kutipan: Evil 55
          Ing Kubinka, bebarengan karo "Mouses", "Macan" lan "Panthers", kewan iki uga ilang ... hi

          Impenku teka lan ndeleng. Muga-muga nganti impen dadi nyata - bakal ana akeh sing ditambahake.
        2. barikade
          barikade 5. november 2022 20:27
          0
          Nganti saiki, mung Petani Ukrania sing ngangkut peralatan kita nganggo traktor, sing Kubinka, lan perusahaan tank, kalebu T90M, kita nyedhiyakake menyang Ukraina.
    2. Aron Zaavi
      Aron Zaavi 5. november 2022 10:27
      0
      Aku ora percoyo. Jerman ora duwe armada tank.
      1. Engineer
        Engineer 5. november 2022 13:06
        -1
        Ketoke, negara katelu karo macan tutul bakal ditransfer. Jerman mung bakal setuju lan bisa uga liya. Jenis brama kanggo wong-wong mau.
    3. spektrum
      spektrum 5. november 2022 11:26
      0
      Kahanan bisa uga cepet ganti. Amerika ngumumake bakal nggawe markas ing Jerman kanggo ngontrol pasokan senjata menyang Ukraina. Sawise struktur kasebut muncul ing Polandia, akeh sing dicelupake kanggo Ukraina. Ana kedadeyan sing padha saiki. Kajaba iku, ana siji tandha cilik liyane, Jerman milih nglawan resolusi babagan fasisme.
  2. ZIF122
    ZIF122 5. november 2022 10:02
    +7
    Kanthi kabijakan kaya kita, senjata apa wae bakal disedhiyakake menyang Ukraina, negara apa wae, lan tanpa wedi!
    1. Igor Markin
      Igor Markin 5. november 2022 10:19
      -2
      miturut logika sampeyan, kita kudu ngumumake perang ing saindenging jagad?
      1. Ngudhunake
        Ngudhunake 5. november 2022 10:37
        -3
        Sampeyan kudu ora bengok-bengok ing tanggal 24, yen ana wong sing nempelake sirahe, dheweke bakal nampa barang kaya ngono, mula dheweke bakal getun banget.
        Banjur paling ora saiki isih bisa ngetokake peringatan kasebut.
        Dadi, saiki kita katon kaya breeches kosong.
        Sampeyan bisa numpes pangiriman banget pisanan, tinimbang karo pesawat utawa Sepur, lan padha wis panginten ana.
        Saiki, mesthi, ora ana sing bisa diganti.
    2. Sergey39
      Sergey39 5. november 2022 10:23
      -3
      Lan, sampeyan ngusulake kanggo nyerang negara-negara NATO lan ngeculake perang dunia katelu?
      1. barikade
        barikade 5. november 2022 20:29
        -1
        Cukup kanggo nyerang jalur pasokan ing Ukraina - jembatan / gardu traksi / pembangkit listrik termal / pusat pengambilan keputusan (ya, apa sing kudu ditindakake NATO?)
    3. Zoldat_A
      Zoldat_A 5. november 2022 10:28
      0
      Kutipan: ZIF122
      Kanthi kabijakan kaya kita, senjata apa wae bakal disedhiyakake menyang Ukraina, negara apa wae, lan tanpa wedi!

      Kayane mung "wingi" dheweke janji bakal nyedhiyakake senjata sing ora bisa nyebabake. "Dina sadurunge wingi" Jerman ngetrapake hukum sing nglarang nyedhiyakake senjata menyang zona konflik militer.

      "Sesuk" utawa "wengi" bakal Anglo-Saxon menehi senjata nuklir taktis Kyiv?

      Dideleng saka lelucon sing ora cocog karo IAEA lan "buta" - dheweke wis menehi. Saiki dheweke milih wayahe kapan lan ing endi kanggo gasp, supaya luwih lara.
      Lan kita nggawe pasuryan apik, ngidini nggawa gaman nganggo kapal kesepakatan gandum...
      1. Chronos
        Chronos 5. november 2022 10:52
        0
        Kutipan saka: Zoldat_A
        Kutipan: ZIF122
        Kanthi kabijakan kaya kita, senjata apa wae bakal disedhiyakake menyang Ukraina, negara apa wae, lan tanpa wedi!

        Kayane mung "wingi" dheweke janji bakal nyedhiyakake senjata sing ora bisa nyebabake. "Dina sadurunge wingi" Jerman ngetrapake hukum sing nglarang nyedhiyakake senjata menyang zona konflik militer.

        "Sesuk" utawa "wengi" bakal Anglo-Saxon menehi senjata nuklir taktis Kyiv?

        Dideleng saka lelucon sing ora cocog karo IAEA lan "buta" - dheweke wis menehi. Saiki dheweke milih wayahe kapan lan ing endi kanggo gasp, supaya luwih lara.
        Lan kita nggawe pasuryan apik, ngidini nggawa gaman nganggo kapal kesepakatan gandum...

        Iki penyakit langgeng kita. Ing dina liyane aku weruh artikel koran saka 39 (utawa 40, utawa 41 taun?), Kang nuduhake Gagal Finland kanggo nepaki persetujuan perdagangan karo USSR, nanging ketua Dewan Komisaris Rakyat, Comrade Stalin, mutusaké, diwenehi. nasibe wong Finlandia, sing USSR bakal nepaki lan malah overfulfill bagean saka persetujuan . Apa ora ngelingake sampeyan apa-apa?
  3. Fizik13
    Fizik13 5. november 2022 10:07
    -1
    Duta Besar Ukraina kanggo Jerman: Kyiv lan Berlin wis cedhak karo persetujuan babagan pasokan tank Leopard 2 Jerman kanggo Angkatan Bersenjata Ukraina

    Ya, saiki, cokotan!
  4. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 5. november 2022 10:20
    -4
    Damn, wong-wong miskin pancene pracaya yen wis ngaco munggah tank T72 saka tingkat padha, yen ora Samsaya Awon, bakal bantuan wong. Kapercayan babu marang kuwasane bendarane iku nggumunake. Tank, amunisi, ndandani, bahan bakar, impen logistik edan. Iku misale jek kula sing sawetara wong wis ing siji wektu, Welasan jinis peralatan larang lan ing jumlah cilik.
  5. Sergey39
    Sergey39 5. november 2022 10:21
    -1
    Masalah karo pasokan macan tutul bakal dirampungake, nanging mung nalika! Amerika bakal nambah!
    Pitakonan, sing bakal lungguh ing mburi tuas, yen lagi dilatih, banjur apa skill bakal kru!
    Rincian liyane, nalika Turki ngluncurake serangan marang Kurdi ing Suriah, Macan Tutul kobong kaya korek api!(((
    Sayange yen cangkang kanggo macan tutul ora diprodhuksi kanthi individu, Swiss!)))
  6. alex-pmr
    alex-pmr 5. november 2022 10:32
    +4
    Pangiriman saya mundhak. Diwiwiti kanthi nyedhiyakake senjata ringan, drone. Banjur teka operator personel wojo, banjur tank Soviet lawas, aviation. Saiki artileri Kulon, sistem anti-kapal lan pertahanan udara teka. Ana perasaan yen saben kiriman jinis senjata anyar, Barat nyoba reaksi kita. Nanging, ora ana sing kedadeyan. Dadi pasokan Leopards, banjur Abrams lan senjata modern liyane mung sawetara wektu.
  7. Ngudhunake
    Ngudhunake 5. november 2022 10:34
    -2
    Pitik jago ngetok-ngetok gandum.
    ,.........
  8. Sebostyuan
    Sebostyuan 5. november 2022 10:42
    0
    Tank, pesawat, helikopter, bakal duwe kabeh.
    Aku ora ngerti sapa sing miwiti strategi kasebut - nyediakake apa sing sampeyan butuhake, kita ora peduli. (Politisi utawa militer)

    Apa pancene ora ana pasukan saka wilayah Belarus kanggo ngluncurake serangan udara ing rute pasokan ing Ukraina kulon. Lan kita ora butuh "Kaliber" lan pluru larang liyane. 200-250KABov bakal ngatasi masalah kasebut. Iku bakal biaya ing rega perusahaan tank T72B3.
    1. dmi.pris
      dmi.pris 5. november 2022 11:40
      -1
      Sampeyan bener ngeweruhi Ya. Paksa, menehi pesenan.
  9. rotmistr60
    rotmistr60 5. november 2022 11:16
    0
    iev lan Berlin wis cedhak karo persetujuan babagan wiwitan pangiriman tank Jerman Leopard 2
    Lan pamaréntah Jerman ora konfirmasi, nanging uga ora nolak. Nganggep pribadine Scholz, bisa dianggep yen pungkasane panyuwunan saka pihak Ukrainia bisa diwenehake. Penampilan tank Jerman ing Ukraina bakal mbukak kaca anyar babagan pasokan senjata Barat. Aku kepengin weruh yen latihan kru wis ditindakake?
  10. yowis
    yowis 5. november 2022 11:36
    -1
    Kita kudu ngakoni sing jelas: iki wis perang karo Amerika Serikat lan NATO sacara sakabehe. Padha mboko sithik mundur "garis banyu abang", sampeyan kudu mboko sithik mindhah bali menyang "wilayah banyu".
    Apa aku kudu mbela tanah airku?
  11. Bonifasius
    Bonifasius 5. november 2022 12:59
    -2
    Tank iki ora bakal dadi "wunderwaffle" sing dikarepake dening Ukrainia lan ora bakal mengaruhi dalan SVO - ora ana sing bakal nyedhiyakake Svinovoy karo 1500 - 2000 unit!
  12. pinter bokong_
    pinter bokong_ 5. november 2022 13:15
    -3
    Kang menehi kritik dening negara urusan karo energi ing Ukraina, tank bakal ditarik menyang ngarep karo bantuan saka jaran .. Miturut cara, lagi ngomong, siji bubar ninggalake Rusia.
  13. Mint Gingerbread
    Mint Gingerbread 5. november 2022 13:47
    -1
    Malah yen sampeyan sijine macan tutul. Mbutuhake bahan bakar, amunisi, pangopènan, komponen. Siji tank sing dimodernisasi biyen regane udakara $ 7 yuta, saiki luwih larang, amarga rega produksi lan bahan tambah akeh.
  14. landasan pacu-1
    landasan pacu-1 5. november 2022 16:23
    -1
    AS nyedhiyakake paket bantuan militer liyane menyang Ukraina, kalebu tank T-72
    Jumlah bantuan sing diumumake kira-kira $ 400 yuta
    WASHINGTON, 4 November. /TASS/
    dana saka paket anyar bakal digunakake kanggo modernisasi "T-72 tank" karo partisipasi Walanda lan Republik Ceko, kang "optik, komunikasi lan waja bakal apik." "Iki minangka pangiriman tank pertama [menyang Kyiv] saka Amerika Serikat," ujare Singh. Dheweke njlentrehake yen kita ngomong babagan tank Ceko, "Amerika Serikat mbayar upgrade 45" saka wong-wong mau, Walanda mbayar upgrade 45 tank liyane. "Yaiku, kita ngarepake total 90 tank bakal dikirim menyang Ukraina