Review militèr

1300 terminal komunikasi satelit Starlink mandheg kerja ing Ukraina

57
1300 terminal komunikasi satelit Starlink mandheg kerja ing Ukraina

Luwih saka 1300 terminal Starlink sing ana ing wilayah Ukraina wis mandheg kerjane. Kekurangan dana kasebut minangka alasan kanggo nutup terminal kasebut. Iki dilaporake dening CNN.


Wiwit pihak Ukrainia ora mbayar operasi terminal, perusahaan pemilik mutusake kanggo mateni. Sing paling sedhih kanggo Kyiv yaiku terminal kasebut digunakake kanthi aktif dening angkatan bersenjata Ukraina kanggo njamin aktivitase.

Dikenal yen ana udakara 25 ewu terminal Starlink ing Ukraina. Pangopènan saben biaya rata-rata 2,5 ewu dolar saben wulan (miturut pers Amerika).

Sadurungé, pemilik SpaceX, Elon Musk, ujar manawa struktur kasebut ora bisa mbiayai karya Starlink ing Ukraina tanpa wates. Banjur, ketoke ing tekanan saka Gedung Putih, perusahaan Musk isih mbatalake banding menyang Pentagon, sing njaluk dhukungan finansial kanggo sistem komunikasi satelit ing Ukraina.

Ora ana sangsi manawa statement boorish anyar saka politisi Ukraina babagan Elon Musk, sing nerusake rencana kanggo negosiasi perdamaian karo Rusia, bisa mengaruhi keputusan perusahaan kanggo terus nglayani terminal ing Ukraina.

Cetha yen Musk ora bakal mbatesi kegiatan perusahaan komunikasi satelit ing Ukraina - para elit Amerika ora bakal ngidini dheweke nindakake iki, nanging perusahaan Musk bisa uga "ngajari pelajaran" marang rezim Kyiv kanthi ngilangi sawetara terminal. saka karya.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Foto Resmi SpaceX
57 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Jovanni
    Jovanni 5. november 2022 10:16
    -1
    Inggih, yen dheweke dadi wong sing tentrem, dheweke bakal nggawa terminal menyang Rusia. Dheweke bakal mbayar. duit gas...
    1. Anchorite
      Anchorite 5. november 2022 10:22
      + 16
      Lan ing Ukraina, ing cahya saka rega anyar kanggo endhog (2 dolar saben rolas), lelucon anyar mlaku-mlaku)
      Sadurunge, ing Ukraina, endhog digodhog lan digoreng, nanging saiki mung ngeruk))
      1. bingo
        bingo 5. november 2022 10:36
        +5
        Quote: Anchor
        Sadurunge, ing Ukraina, endhog digodhog lan digoreng, nanging saiki mung ngeruk))

        Sampeyan isih ora ngerti, lan dheweke ora ngeruk dhewe, nanging Spanyol ...
        Tenaga super tetanèn (TM) tuku mau liwat bukit, kanthi cara, regane 6 potong apik banget)))
        1. Nexcom
          Nexcom 5. november 2022 10:40
          + 10
          ing Ekaburg saka 53 rubles. nganti 80 rubel kanggo rolas (gumantung ing Produsèn lan kelas endhog C0 - C2) prices Shop.

          169 hryvnia kira-kira 230 rubel. ora lara padha duwe endhog. ya mung 6 potong
          1. ZIF122
            ZIF122 5. november 2022 10:50
            +7
            Wingi aku tuku ing pasar gedhe milih 130 rubel kanggo rolas, ana uga 80 nanging cilik! Vladivostok.
            1. Nexcom
              Nexcom 5. november 2022 11:09
              +4
              belay nichrome sampeyan duwe prices ing pasar. kita duwe luwih saka 90 rubles kanggo rolas, padha ora ngedol ing pasar. Inggih, 90-95. Lan malah banjur padha ora banget semangat kanggo tuku ing rega kuwi.
              1. ZIF122
                ZIF122 5. november 2022 11:18
                +7
                Ya, kita seneng-seneng ing kene! Luwih nyenengake mung ing Sakhalin, nanging ing Kamchatka! Lan uga Magadan!
              2. Dost
                Dost 5. november 2022 15:12
                0
                Ing Volgograd, toko cilik cedhak omah, 53 rubel kanggo rolas. 1C
              3. pelaut2
                pelaut2 5. november 2022 15:15
                +3
                ngelingake monolog R. Kartsev babagan crayfish ..
            2. AVG
              AVG 5. november 2022 11:21
              +3
              Wingi aku tuku ing pasar gedhe milih 130 rubel kanggo rolas, ana uga 80 nanging cilik! Vladivostok.

              Nanging wingi! Lan sing wingi 130 ... ngguyu
            3. Mung tamu
              Mung tamu 6. november 2022 01:54
              0
              Aku bisa menehi saran panggonan - VK ing 95. nglirik
          2. solar
            solar 5. november 2022 12:25
            +4
            Iku organik. Kanggo sing duwe dhuwit ekstra.
            Ing kasunyatan, rega endhog ing Ukraina 2-3 kaping luwih murah.
            1. Anchorite
              Anchorite 5. november 2022 14:06
              +3
              Ing endi sampeyan ndeleng rega kasebut? Kajaba ing kaca publikasi online Ukrainia?)))
              Kajaba iku, ana cathetan ing foto yen iki minangka toko fop-a lan kanthi nyelehake endhog ing kulkas sampeyan bisa ndeleng manawa iki minangka toko cilik (cedhak omah), lan ing rega endhog saiki saka 80 nganti 120 UAH saben rolas) supaya iki minangka foto kanthi rega sing wis lawas))
              Menehi prices saka situs toko chain kayata atb, Silpo, cacat, novus) ngendi prices luwih murah tinimbang ing toko, supaya malah ing iki "relatif murah" jaringan ing situs sampeyan bakal weruh sing prices kanggo endhog cilik (ing paket ekonomi ing ngisor iki). merek jaringan lokal wiwit saka 62-70 UAH saben rolas), lan luwih utawa kurang ukuran standar saka endhog pindhah saka 75 kanggo 93 hryvnia) ora pracaya kula? Bukak rega saiki ing situs web rantai ritel sing dituduhake dening aku)))
              1. solar
                solar 5. november 2022 22:15
                0
                Nggawa prices saka situs toko chain kayata atb

                Standar 65-74, raksasa gedhe sing paling larang yaiku 75-79.
                https://zakaz.atbmarket.com/ru/catalog/381-yaytsya-kuryachi-perepelini
                Aku ora weruh prabédan dhasar karo rega ing foto sasi kepungkur, yaiku, regane rada mundhak, nanging endhog tansah munggah ing rega nalika dadi adhem ing musim gugur, pitik cepet-cepet. Ing sawetara kualitas, ukuran, panggonan adol.
                Ora ana 169, kaya sing kasebut ing ndhuwur.
          3. ViPirozhnikow
            ViPirozhnikow 5. november 2022 13:05
            +2
            Ing MSC C0 90-120 rubel, gumantung saka pabrikan.
          4. Revolver
            Revolver 6. november 2022 05:01
            0
            Mung dina iki aku tuku 12 (iki Amerika, kene, ing syarat-syarat Unit pangukuran, kabeh beda saka wong, utamané, endhog didol ing Welasan) kanggo $ 2,99. Nanging iki ora biasa, nanging free range, i.e. pitik ora dikurung ing kandhang, nanging mlaku-mlaku ing plataran kanthi bebas. Putih biasa bisa dituku watara $2.
          5. Sarboz
            Sarboz 6. november 2022 14:41
            0
            Kutipan saka Nexcom
            169 hryvnia kira-kira 230 rubel. ora lara padha duwe endhog. ya mung 6 potong

            169 hryvnia saiki wis 283,92 rubel, miturut Bank Sentral Federasi Rusia,
        2. Metallurg_2
          Metallurg_2 5. november 2022 10:51
          +3
          Lan iki minangka premium kanggo nilai Eropa.
        3. isv000
          isv000 5. november 2022 11:29
          +2
          Nah, saiki ana rasa sedih Spanyol ing mripate!
        4. Anchorite
          Anchorite 5. november 2022 13:44
          -1
          Kutipan saka bingo
          Quote: Anchor
          Sadurunge, ing Ukraina, endhog digodhog lan digoreng, nanging saiki mung ngeruk))

          Sampeyan isih ora ngerti, lan dheweke ora ngeruk dhewe, nanging Spanyol ...
          Tenaga super tetanèn (TM) tuku mau liwat bukit, kanthi cara, regane 6 potong apik banget)))

          Aku mung ngerti banget) Aku maca warta iki babagan endhog Spanyol) Aku ora weruh ing kasunyatan, nanging iki bisa uga)) nanging ora ing kabeh toko))
          Lan yen iki endhog Shariy utawa Koshevoy (95 kuartal) lan liya-liyané dibusak Gishpan fronts), banjur endhog bisa didol ana kanggo satus dolar saben pasangan)))
          1. tamu
            tamu 6. november 2022 01:00
            0
            Quote: Anchor
            Lan yen iki endhog Shariy utawa Koshevoy

            Lan yen Gordon piyambak?
    2. Ngudhunake
      Ngudhunake 5. november 2022 10:40
      -2
      Dadi ditulis - Cetha yen Musk ora bakal mbatesi kegiatan perusahaan komunikasi satelit ing Ukraina - dheweke ora bakal diijini iku kanggo nindakake elit Amérika
      1. SKVichyakow
        SKVichyakow 5. november 2022 11:38
        +1
        Kutipan saka Fond
        Cetha yen Musk ora bakal mbatesi kegiatan perusahaan komunikasi satelit ing Ukraina - dheweke ora bakal diidini nindakake iki dening para elit Amerika.

        Paling kamungkinan, Pentagon ora bakal ngidini iki rampung, amarga padha dadi bawahan.
    3. katarsafebox.com
      katarsafebox.com 5. november 2022 12:03
      +1
      Kanggo nyerahake kabeh negosiasi menyang CIA? Ora, matur suwun.
    4. krops777
      krops777 6. november 2022 02:31
      0
      Inggih, yen dheweke dadi wong sing tentrem, dheweke bakal nggawa terminal menyang Rusia. Dheweke bakal mbayar. dhuwit gas


      Nalika aku ngerti, Pentagon janji Musk kanggo mbayar forelocks, nanging minangka mesin negara-birokrasi, kabeh ora kelakon ing wektu, lan mbok menawa malah mbales sethitik saka Musk kanggo mlengkung saka senator.
  2. Silver99
    Silver99 5. november 2022 10:17
    -4
    Sawise 8 Nopember, Kongres AS sing anyar bakal ngilangi dana bantuan, mesthine pasokan senjata ora bakal mandheg, nanging jumlah dhuwit bakal suda, lan tanpa dhuwit bakal dadi surem kanggo nglawan Angkatan Bersenjata Ukraina.
    1. ASAD
      ASAD 5. november 2022 14:34
      +3
      Lan aku mikir yen ora ana sing bakal dipotong. Lan senjata bakal diwenehake lan dhuwit kanthi lengkap. Tanpa pendanaan, negara bakal ambruk, lan Amerika Serikat ora bakal ngidini iki.
  3. Komentar wis dibusak.
  4. flashpoint
    flashpoint 5. november 2022 10:23
    -5
    Dadi Ilonushka seneng dadi panyedhiya angkoro! Ical minus - mateni !!!
    Lan Gestalt wis ditutup! Oh, iku ambruk, bab miskin, antarane dhuwit-pamburu lan tim Big Daddy saka Pentagon.
    1. KCA
      KCA 5. november 2022 10:55
      -1
      Dheweke bisa mateni kabeh lan ngirim Paus saiki ing lelungan erotis sing dawa lan ngenteni sethithik, paus bakal grunt dhewe, utawa impeachment, utawa Republik bakal ngapit alat kelamin sing kerut ing vise.
      1. flashpoint
        flashpoint 5. november 2022 11:36
        +4
        Kutipan saka KCA
        Dheweke bisa mateni kabeh lan ngirim Paus saiki ing lelungan erotis sing dawa lan ngenteni sethithik, paus bakal grunt dhewe, utawa impeachment, utawa Republik bakal ngapit alat kelamin sing kerut ing vise.

        Lan aku ora yakin. Paling kamungkinan, Musk bakal mbukak mbukak kanggo masyarakat kanggo nggawe gambar ayu, nanging kanggo ombone luwih kaiket tangan lan sikil dening pesenan lan syarat industri pertahanan. Dheweke mung pemain, ora luwih, cog. Gedhe, nanging cog ing sistem.
  5. Pereira
    Pereira 5. november 2022 10:25
    0
    Apa sampeyan mbayar biaya langganan kanthi tepat wektu?
  6. yuriy55
    yuriy55 5. november 2022 10:34
    +3
    1300 terminal komunikasi satelit Starlink mandheg kerja ing Ukraina

    Ing cahya saka informasi:
    Dikenal yen ana udakara 25 ewu terminal Starlink ing Ukraina.

    Tapal mati.

    Pancen nggumunake kepiye perusahaan militer swasta lan miliarder swasta bisa nglawan KEKUATAN NUKLIR ...
    mandheg wong bodho Ya, Musk sing kudu squeal yen kabeh rusak lan mandheg nyambut gawe kanggo dheweke ... Lan ing Rusia, dheweke terus nyenyamah lan nyalahake wong-wong sing nglawan lan mateni Rusia ...
    Proyek sing pantes. sedulur
    1. Essex62
      Essex62 5. november 2022 10:38
      +9
      Minangka laku wis ditampilake, ngarsane roti vigorous, daya gedhe, ora otomatis nggawe. Akeh komponen liyane sing dibutuhake. hi
      1. yuriy55
        yuriy55 5. november 2022 10:45
        0
        Kutipan: Essex62
        Akeh komponen liyane sing dibutuhake.

        endhog wesi? Lho, ora usah diomongke... Yen ora, mbah pegulat sambo bisa dadi mbah ballerina... Utawa mbah sing crita dongeng...
        1. Essex62
          Essex62 5. november 2022 18:40
          +1
          Lan ora mung iki. Ekonomi sing maju lan tentara sing kuat Ora ing impen, nanging ing urip nyata.
      2. ZIF122
        ZIF122 5. november 2022 10:53
        +1
        Lho, yen kawicaksanan iku konsisten lan tembung ora sarujuk karo tumindak!
        1. ruha
          ruha 5. november 2022 11:17
          +2
          Kekuwatan vertikal kanthi kasetyan adhedhasar bukti ing wangun unit tartamtu ora nggawe kuwat ing kahanan stres!
    2. Ilanatol
      Ilanatol 5. november 2022 13:58
      +1
      Kutipan saka: yuriy55
      Pancen nggumunake kepiye perusahaan militer swasta lan miliarder swasta bisa nglawan KEKUATAN NUKLIR ...


      Musk dhewe ora nglawan, dheweke mung mbantu perang kanthi nyedhiyakake layanan komunikasi.
      Bener, ora ana sing anyar lan nggumunake. Kontribusi Krupp lan Flick ing Reich Katelu luwih penting.
      Lan kanggo Musk, iki minangka iklan tambahan lan kampanye PR.
      Aku ora nolak yen suwe-suwe dheweke bakal mikir babagan presiden.
      Trump nindakake, lan dheweke luwih adhem. ngguyu
      1. ASAD
        ASAD 5. november 2022 14:38
        +2
        Musk ora lair ing Amerika Serikat, mula kepresidenan ora sumunar. Aku ora mikir yen konstitusi bakal digambar maneh ing ngisor iki.
  7. ngelawan28
    ngelawan28 5. november 2022 10:41
    -2
    Owah-owahan ing administrasi Gedung Putih mesthi bakal nggawa kabar sing ora kalah sensasional lan samesthine.
    1. Siberia55
      Siberia55 5. november 2022 11:04
      +6
      Aku bisa nguciwani: ora ana sing bakal ngganti kebijakan luar negeri. Ing kasus apa wae, ing hubungane karo Rusia
      1. lucul
        lucul 5. november 2022 11:10
        -1
        Aku bisa nguciwani: ora ana sing bakal ngganti kebijakan luar negeri. Ing kasus apa wae, ing hubungane karo Rusia

        Aku ndhukung, ana Kagal loro mutusaké lan bakal mutusaké, preduli saka partai.
  8. hellcos
    hellcos 5. november 2022 11:05
    0
    Iku wektu kanggo njupuk kauntungan saka kahanan. Wektu tundha Internet kanggo kabutuhan militer ora kanggo sampeyan "lali" mbayar gas, sampeyan ora bisa nyimpen Internet ing tank
  9. wong biasa
    wong biasa 5. november 2022 11:07
    0
    Dipatèni, digunakake kanggo tujuan liyane (organisasi sipil).
    Pancen
    [/ quote] tapal mati [quote]
    .
  10. Fizik13
    Fizik13 5. november 2022 11:09
    0
    1300 terminal komunikasi satelit Starlink mandheg kerja ing Ukraina

    Amerika ngendi bantuan finansial sampeyan?
    Ing tangan liyane, Mungkin iku ora bab dhuwit, nanging wong nyoba ing sly? Wong pinter ora ngomong babagan iki ing saindenging jagad!
  11. Sebostyuan
    Sebostyuan 5. november 2022 11:12
    +3
    Nalika Musk miwiti proyek, ngandika - sampeyan kudu tuku peralatan kanggo reception sapisan lan banjur nggunakake free . Apa internet gratis $ 2500 saben wulan saka Musk?
  12. rotmistr60
    rotmistr60 5. november 2022 11:53
    0
    1300 terminal komunikasi satelit Starlink mandheg kerja ing Ukraina
    Nalika iku kabeh mandheg banjur Topeng bisa dipuji. Nanging kasunyatan sing sawetara terminal operasi ing APU wis quieted mudhun uga becik.
  13. roket757
    roket757 5. november 2022 11:59
    0
    Cetha yen Musk ora bakal mbatesi kegiatan perusahaan komunikasi satelit ing Ukraina - para elit Amerika ora bakal ngidini dheweke nindakake iki, nanging perusahaan Musk bisa uga "ngajari pelajaran" marang rezim Kyiv kanthi ngilangi sawetara terminal. saka karya.
    . Pitakonan yaiku ... sapa sing bisa nindakake apa ing "donya sing paling bebas, dermocratic" ???
  14. bovi
    bovi 5. november 2022 12:24
    0
    iku cukup kanggo sewenang-wenang break sambungan, nggawe iku ora stabil liwat 404. lan supaya wong mbayar Ilona, ​​​​ing pungkasan, "the motherland kudu ngerti sawijining pahlawan"! Senadyan kasunyatan manawa Elon katon kaya presiden Republik sing janji;)
  15. Puperdriver
    Puperdriver 5. november 2022 19:31
    0
    1300 lan 25000. Ngakak. Mung menang, jenis.
    1. VictorVR
      VictorVR 6. november 2022 14:07
      0
      Kenapa akeh, Vasily Ivanovich!?

      25000 terminal, saben bisa disebarake liwat udhara ...
      Malah yen ana 750000 wong ing Angkatan Bersenjata, banjur iki saben peleton saben terminal.
    2. angin adhem
      angin adhem 6. november 2022 14:36
      -3
      Dituduhake yen 1300 terminal kasebut bisa digunakake "ing sisih kiwa". Sing. ora digunakake dening Angkatan Bersenjata Ukraina lan layanan khusus liyane, nanging ora ana sing ngerti sapa.
  16. Gum_manoid
    Gum_manoid 5. november 2022 19:37
    0
    Men, simpen endhogmu, aku duwe tas tangan ing kene.
    - Apa ana endhog?
    - Ora, kuku.
  17. Sersan_Soviet_Army
    Sersan_Soviet_Army 5. november 2022 22:52
    0
    Kabeh bener, ora ana sing pribadi, mung bisnis. Kanthi "kanca" kaya Ukraina, malah Musk ora bisa ngladeni kanthi gratis. Dheweke ora duwe apa-apa, kabeh duweke wong liya.
  18. VictorVictor
    VictorVictor 5. november 2022 22:55
    0
    Kutipan saka Jovanni
    Inggih, yen dheweke dadi wong sing tentrem, dheweke bakal nggawa terminal menyang Rusia. Dheweke bakal mbayar. duit gas...

    Tergantung wong wedok iki? Apa sampeyan pengemis saka sampah, dadi pantes, utawa sampeyan creeping?
  19. VictorVictor
    VictorVictor 5. november 2022 22:57
    0
    Kutipan saka PuperDriver
    1300 lan 25000. Ngakak. Mung menang, jenis.

    Yen pedhot ing bagean, banjur, mesthi, ngerti ngendi padha diinstal. Yen mung ing wilayah musuhan, banjur apik.
  20. Oleg812spb
    Oleg812spb 6. november 2022 14:09
    0
    Kayane ana wong ing kreta kasebut yen dheweke dipateni amarga ora mbayar lan kaget yen ing Ukraina, Starlink sipil komersial biaya 120 dolar saben wulan, lan Angkatan Bersenjata Ukraina ngaku yen dheweke mbayar 2500 ...
  21. Komentar wis dibusak.