Review militèr

Negara-negara Baltik sarujuk ing "isolasi" Rusia

70
Negara-negara Baltik sarujuk ing "isolasi" Rusia

Latvia, Lithuania lan Estonia mbangun rencana strategis kanggo Federasi Rusia. Utamane, sajrone Majelis Baltik, negara-negara Baltik sarujuk ing "isolasi" Rusia.


Strategi sing dikembangake dening wong-wong mau ditetepake ing resolusi pungkasan sesi 41 Majelis Baltik, badan penasehat anggota parlemen saka telung negara Baltik.

Peserta rapat kasebut sarujuk kanggo njupuk langkah-langkah kanggo ngisolasi Moskow saka negara-negara Eropa sabisa-bisa.


Kajaba iku, Tallinn, Riga lan Vilnius sarujuk kanggo njaga posisi manunggal ing masalah ndhukung rezim Kyiv. "Macan Baltik" wis ngrancang pemugaran infrastruktur Ukrainia, lan, miturut pendapate, Rusia kudu mbiayai.

Ing bidang pertahanan, para peserta rapat kasebut percaya yen kudu kerja sama, uga luwih aktif sesambungan karo negara-negara Benelux lan Eropa Lor kanggo nglawan ancaman keamanan.

Anggota parlemen Baltik kanthi positif ngevaluasi kehadiran militer ing wilayah militer Amerika, sing, miturut pendapate, kudu "permanen".

Wiwit 19 September, negara-negara Baltik nglarang warga Rusia mlebu ing wilayahe. Pangecualian digawe kanggo diplomat, sing duwe visa kerja lan sinau, uga wakil perusahaan sing melu transportasi internasional.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Baltik Majelis / Reinis Inkēns
70 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Silver99
    Silver99 5. november 2022 10:20
    + 23
    "Raksasa sprat global" mutusake kanggo ngisolasi Rusia ing kabeh keliling tapel wates, sanajan dheweke lali yen ora kabeh wong bakal nemokake ing peta geografis.
    1. Dimy4
      Dimy4 5. november 2022 10:23
      + 10
      Raksasa iki bakal ngisolasi Vladivostok kanggo kita. Pita lakban biru ing peta ing buku teks sekolah.
      1. ZIF122
        ZIF122 5. november 2022 11:11
        +6
        Ya, ora, kita ora bakal nglilani dheweke ngisolasi kuthaku!
        1. 4 ikit
          4 ikit 5. november 2022 17:29
          0
          Tallinn, Riga lan Vilnius sarujuk kanggo njaga posisi manunggal.......

          Bajingan ora duwe apa-apa kajaba njaga posisi lan nyimulake kegiatan kekerasan.
          nglirik
      2. Dmitry Rigov
        Dmitry Rigov 5. november 2022 14:51
        +1
        Piye wae, dheweke wis mblokir Kaliningrad, nanging ing Eropa mutusake kanggo melasi kita lan ngidini transit liwat Lithuania.
    2. neworange88
      neworange88 5. november 2022 10:24
      +6
      . "Macan Baltik" wis ngrancang pemugaran infrastruktur Ukrainia, lan, miturut pendapate, Rusia kudu mbiayai.


      ngguyu Barang sabanjure ing syarat-syarat kasebut mesthine yaiku kali susu lan bank-bank jeli, apa luwih apik kanggo nindakake bisnis, utawa ora ana cara liya kanggo ngasilake dhuwit ing Baltik kajaba kanggo ngrampungake kekarepan Washington?

      . Kurang saka setahun, aliran imigran saka Lithuania wis meh tikel kaping pindho. Yen emigrasi terus ing jangkah kuwi, ora bakal ana residents kiwa ing Lithuania, nyerat Delfi.lt. Ing bandara Lithuania, para imigran, kaya pirang-pirang taun kepungkur, ngandhani wartawan yen dheweke bakal kerja menyang negara liya.


      .Miturut Departemen Statistik Lithuania, wiwit Januari nganti Agustus 2022, 30 wong ninggalake negara kasebut - kaping pindho luwih akeh tinimbang taun kepungkur ing wektu sing padha. 000 wong sing lunga dadi warga Lithuania. Taun kepungkur, Lithuanians ninggalake 18 kaping kurang. "Tren iki kuwatir amarga imbangan emigrasi, utamane warga Lithuania, wis mulai rusak wiwit taun kepungkur," ujare ekonom Žygimantas Mauritsas.


      .bubar, ahli kacarita sing Lithuania ambruk menyang demografi paling jero "bolongan" ing luwih saka 20 taun. Miturut kalkulasi ahli statistik Eropa, ing taun 2040 kurang saka 2 yuta wong bakal manggon ing negara iki.

      https://eadaily.com/ru/news/2022/10/14/v-litve-samyy-bolshoy-potok-emigrantov-za-tri-goda-vozmozhno-budet-eshchyo-huzhe

      Owah-owahan persentase ing populasi negara pasca-Soviet.
      https://pbs.twimg.com/media/EQKwk9UWAAANX5z.jpg


      1. SKVichyakow
        SKVichyakow 5. november 2022 11:28
        +2
        Kutipan saka: neworange88
        ing negara Baltik, kajaba kanggo pangujan saka whims Washington, ora ana apa-apa?

        Dheweke ana ing gaji lan, mulane, nindakake tugas dening Amerika Serikat, mula ora bisa ngarep-arep liyane saka dheweke. Kita kudu nindakake kaya China, mbusak saka dhaptar pabean. Ora ana negara sing kaya ngono lan mung kuwi. Ora dagang, apa-apa.
    3. svp67
      svp67 5. november 2022 10:26
      + 15
      Kutipan saka Silver99
      Bener, dheweke lali yen ora kabeh wong bakal nemokake ing peta geografis.

      Aku njaluk sampeyan ... karo cara negara kita tumindak ing prakara iki, aku ora bakal kaget yen padha kasil ... Pira lenga kita dipompa liwat wong-wong mau? Pira pupuk sing macet ing pelabuhane? Lan mung sing kita ngerti ...
      1. Mraka
        Mraka 5. november 2022 11:25
        0
        Ya ... Putin wis dadi lemes ...
        1. mitrich
          mitrich 5. november 2022 16:36
          +2
          Dheweke ora kuwat ing hubungane kanggo nglindhungi kepentingan negara lan populasi.
          Amarga peran lan tujuane kanggo nglindhungi kepentingan para oligarki. Lan ora mung domestik.
          Apa sing dituduhake VO Aneh iki kanthi jelas.
      2. azkolt
        azkolt 5. november 2022 16:40
        0
        Sampeyan lali babagan listrik. Sanajan dheweke ngakoni Rusia minangka negara teroris, dheweke terus nyedhiyakake kanthi intensif.
      3. Komentar wis dibusak.
    4. Jahat 55
      Jahat 55 5. november 2022 10:26
      +3
      Mangkono, "minoritas seksual" saka pesisir kidul Baltik adoh saka wong nyata saka Rusia ... hi
    5. Anchorite
      Anchorite 5. november 2022 10:28
      +1
      Kecoak Baltik iki wis ilang lengkap karo kasunyatan))
      Mungkin dheweke isih duwe tulisan yen iwak mas kudu dikirim menyang dheweke) mbokmenawa dheweke wis tuwuh generasi sing ora kenal karo karya Pushkin)) ora ketompo carane padha rampung karo rusak ... kethokan karo trough rusak ing. pungkasan))
      1. isv000
        isv000 5. november 2022 11:44
        0
        Quote: Anchor
        Mungkin dheweke isih duwe tulisan yen iwak mas kudu ana ing paket kasebut

        Dheweke duwe iwak mas, nanging tanduran pungkasan kanggo produksi sprat uga ditutupi cekungan tembaga ...
    6. gansales
      gansales 5. november 2022 10:33
      -2
      Kutipan saka Silver99
      "Raksasa sprat global" mutusake kanggo ngisolasi Rusia ing kabeh keliling tapel wates, sanajan dheweke lali yen ora kabeh wong bakal nemokake ing peta geografis.

      Padha lali Sajarah mung lan wis duka kanggo abad apa .hehe

      Ayo padha mbayar kita kabeh karo kapentingan, lan apa USSR nandur modhal kanggo urip prajurit kita, etc.
      Banjur kita bisa sejajar lan ngobrol..
      Ing sawetoro wektu, ana rencana kuwi kanggo break liwat koridor kanggo Kaliningrad kita, blokade iki banget ngganggu, nanging bakal sawise ngrampungake masalah karo "sedulur" Rauh !! prajurit
      1. isv000
        isv000 5. november 2022 11:55
        -1
        Jusu divīzija! - Divisi sampeyan!................................................ ......
        1. Komentar wis dibusak.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. Komentar wis dibusak.
              1. Komentar wis dibusak.
    7. wong janggut
      wong janggut 5. november 2022 10:42
      0
      Kutipan saka Silver99
      "Raksasa sprat global" mutusake kanggo ngisolasi Rusia ing kabeh keliling tapel wates, sanajan dheweke lali yen ora kabeh wong bakal nemokake ing peta geografis.

      Ora ketompo carane Tribaltika diisolasi saka listrik saka Federasi Rusia. Dheweke bisa takon marang Ukraina kaya apa.
    8. gratis
      gratis 5. november 2022 10:54
      +1
      kanggo nglawan ancaman keamanan.
      Ancaman kanggo keamanan kasebut yaiku pimpinan negara Baltik, yen dheweke luwih pinter, dheweke bakal nggunakake posisi teritorial kanggo perdagangan antarane Rusia lan Uni Eropa, kaya wong Turki, kanggo populasi 1.5 wong, iki bakal dadi anggaran sing nyata. bathi
    9. isv000
      isv000 5. november 2022 11:37
      +1
      Kutipan saka Silver99
      "Raksasa sprat global" mutusake kanggo ngisolasi Rusia ing kabeh keliling tapel wates, sanajan dheweke lali yen ora kabeh wong bakal nemokake ing peta geografis.

      Macan Baltik lali yen cukup kanggo nutup kabeh lalu lintas antarane wilayah Vilna lan Polandia, lan kabeh, kaya kucing, macan kudu mangan herring...
  2. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 5. november 2022 10:23
    +1
    Aku menehi wong cara metu: padha takon Amerika Serikat kanggo rolas bom nuklir lan njeblug negara, gurun radioaktif bakal katon antarane Rusia lan EU.
  3. Kutipan Lavrov
    Kutipan Lavrov 5. november 2022 10:23
    +3
    Malah ing jagad iki, paling ora ana sing isih ora nyepak kita nalika kita kabeh ngenteni pamrentahan kita tiba-tiba nuduhake yen kabeh sing mbiyen mung bagean saka rencana lan saiki kabeh bakal beda?)))
    1. yuriy55
      yuriy55 5. november 2022 10:42
      +4
      Aku wedi yen bagean kapindho balet Marlezon iki bisa dadi luwih reged lan ala ...
  4. svp67
    svp67 5. november 2022 10:24
    +3
    "Macan Baltik" wis ngrancang pemugaran infrastruktur Ukrainia, lan, miturut pendapate, Rusia kudu mbiayai.
    Rencana sing nggumunake ... Sanajan, kanthi kabijakan kita, kabeh bisa
  5. pelaut2
    pelaut2 5. november 2022 10:32
    +1
    Lan kita, liwat insulator iki, nggawa barang ngliwati Baltik menyang Eropa. TOTAL lan BISNIS.
  6. Sergey39
    Sergey39 5. november 2022 10:33
    +1
    Trio Tembakau wis kumpul! Padha kabungkus ing dhadhaku! Ngalahake drum! Lan raksasa mikro iki ngisolasi Federasi Rusia! (((
    Lan, ing Federasi Rusia, antrian saka Kaliningrad menyang Vladivostok kanggo antrian sing pengin ngunjungi EU liwat nyebrang tapel wates! Apa jenis logika slavishly plebeian saka Balts?
    Iku luwih apik kanggo ngidini wong-wong mau ngetung jumlah populasi sing ditinggal menyang EU lan pira maneh sing arep lunga!
  7. Pavel_Sveshnikov
    Pavel_Sveshnikov 5. november 2022 10:37
    0
    Wong-wong Balts tenan nggawe aku ngguyu. Mung anekdot. Mung rzhach njupuk looking ing pasuryan bodho saka telung cubluk, sycophants saka Amerika.
  8. nellyjuri
    nellyjuri 5. november 2022 10:40
    +2
    Lukisan Vasnetsovs "Telung Kutu". Ing koleksi Soros.
  9. Metallurg_2
    Metallurg_2 5. november 2022 10:47
    +2
    Inggih didilat dening pemilik. Munculake balung.
  10. Leshak
    Leshak 5. november 2022 10:48
    0
    Kanggo gajah, jumlah "moseks" (siji utawa telu) ora masalah - supaya dheweke ngubur. Tribalts wis entuk tamparan ing pasuryan saka Rusia. Mung ngenteni nganti wektune teka.
  11. trafllot1832
    trafllot1832 5. november 2022 10:49
    +1
    Lan mung supaya padha nyoba kanggo ngomong ing mangsa sing padha duwe Frosts Siberian! lol Aku seneng carane ngisolasi plabuhan Klaipeda - investasi 8 milyar euro, lan Scholz mbukak pelabuhan Hamburg kanggo wong Tionghoa, kanthi akibat sing adoh. Kargo Cina bakal pindhah menyang Ust Luga, banjur Hamburg, ing Klaipeda, mung kumelun bakal diitung saka prau liwat.
    1. trafllot1832
      trafllot1832 5. november 2022 11:14
      +1
      Lan iki kajawi kapal-kapal kontainer raksasa Tiongkok ingkang mandhap ing Elbe têbih dhatêng jêrman Jêrman dumugi ing plabuhan bêbasan ing Hamburg, saklajengipun saking Tiongkok, Scholz lêbêt damêl, manawi wontên.
  12. tihonmarine
    tihonmarine 5. november 2022 10:50
    +1
    Ing bidang pertahanan, para peserta rapat kasebut percaya yen kudu kerja sama, uga luwih aktif sesambungan karo negara-negara Benelux lan Eropa Lor kanggo nglawan ancaman keamanan.


    "Kewan omo cilik, nanging mambu banget" lan wedi karo klorofos.
  13. kalita
    kalita 5. november 2022 10:53
    0
    Kemiskinan setuju kanggo ngisolasi negara paling sugih ing donya babagan sumber daya alam.
  14. tutup segara
    tutup segara 5. november 2022 11:02
    +1
    Aku wonder kok kita durung diisolasi nganti saiki lan terus nindakake sawetara jenis bisnis mitos ana, wiping snot?
    1. mitrich
      mitrich 5. november 2022 16:41
      0
      Dadi turnover isih akeh karo wong-wong mau!
      Kanggo panggedhe kita, motto sing paling disenengi: sts ing mripat, kabeh iku embun Gusti nalika dhuwit ora mambu.
  15. Mauritius
    Mauritius 5. november 2022 11:05
    0
    Negara-negara Baltik sarujuk ing "isolasi" Rusia
    recourse Siji-sijine jinis isolasi Rusia sing kasedhiya kanggo Sprats yaiku isolasi saka Sprats. Nyuwun Aku rumangsa hawa bakal luwih resik. Nyuwun
    1. tutup segara
      tutup segara 5. november 2022 16:54
      -1
      Dheweke ora ngasilake sprat, ora ana iwak lan teknologi wis ilang. Sprat saiki mung Kaliningrad Rusia.
  16. yowis
    yowis 5. november 2022 11:05
    -1
    Sinyal weker. "Macan" ngrasa yen ana sing mati ing alas banjur kesusu mburu.
  17. yuta
    yuta 5. november 2022 11:06
    +3
    Sampeyan ora bisa ngisolasi kali karo ingus ...
    Teks komentar sampeyan cendhak banget
  18. hellcos
    hellcos 5. november 2022 11:08
    -1
    Asu nggerok, kafilah terus. Oh bajingan iku
    1. Vladimir M
      Vladimir M 5. november 2022 11:32
      -2
      Isih ngerti menyang ngendi kafilah kasebut ...
  19. Mauritzio
    Mauritzio 5. november 2022 11:20
    0
    Aku iki baltici non meritano la fatica ing un'articolo. Apa sampeyan kudu nulis apa sing penting kanggo nol?
  20. Mraka
    Mraka 5. november 2022 11:21
    -1
    Wong lanang saka Baltik. Yen ana ing forum iki.
    Komentar.
  21. Alexander Rasmukhambetov
    Alexander Rasmukhambetov 5. november 2022 11:30
    -1
    Nanging raksasa pikiran iki, jamur pungkasan, tuwuh.
  22. Vladimir M
    Vladimir M 5. november 2022 11:31
    -1
    Mesthi, sampeyan bisa ngguyu ing Baltik sprats, nanging dadi piye wae sedhih nalika ora sopan lan "ngilangke sikil" babagan Rusia. Mungkin wektune mandheg nindakake "multi-move" lan nanggapi serangan?
  23. rotmistr60
    rotmistr60 5. november 2022 11:33
    0
    sarujuk kanggo njupuk langkah kanggo ngisolasi Moscow saka negara Eropah sabisa.
    Lan bakal cukup tape listrik ing kabeh Baltik. Soko sing kita setya banget karo trio Eropa iki saka asu barking squeaky ing tali saka Amerika Serikat. Lan dheweke wis suwe pantes ngusir kedutaan besar saka Rusia, ngetrapake sanksi sing angel. Rumangsa ora ana sing ngancam, dheweke malah nguyuh.
  24. isv000
    isv000 5. november 2022 11:34
    0
    Hey Moska! Kanggo ngerti dheweke kuwat, yen dheweke ngusir gajah!
  25. sofkar
    sofkar 5. november 2022 11:35
    +1
    Ora ana tembung babagan "isolasi Rusia"!
    Aku maca
    ... resolusi pungkasan saka sesi 41 saka Majelis Baltik

    ing
    sarujuk ing antarane piyambak ing "isolasi" saka Rusia
    и
    njupuk langkah kanggo ngisolasi Moskow saka negara-negara Eropa sabisa-bisa
    - iku sawetara Fantasi pribadi aneh
    Sergei Kuzmitsky
    .
    ....terus nguatake keamanan, ketahanan, keandalan lan stabilitas ing wilayah Baltik, sing penting banget ing konteks perang ing Eropa. "Pasukan gabungan uga bakal menehi luwih akeh ruang kanggo ngatasi tantangan sing ditimbulake dening invasi Rusia. Antarane liyane, iki minangka krisis ekonomi lan kamanungsan, keamanan energi, misinformasi lan masalah keamanan umum ing negara-negara Baltik.
    ...kerjasama antarane negara-negara Baltik ing bidang keamanan lan pertahanan wis suwe dadi salah sawijining conto sing paling nyenengake babagan persatuan wilayah Baltik. "Wiwit awal agresi Rusia, negara-negara Baltik wis aktif banget ing bidang keamanan lan kerja sama luwih erat tinimbang sadurunge. Dhukungan kita kanggo Ukraina katon, katon lan bisa dirungokake, lan penting banget ing skala global. Kerjasama sing cedhak kanggo nguatake perlindungan lan keamanan wilayah kasebut uga penting ing babagan pangembangan pertahanan kolektif NATO. "Bebarengan kita bisa luwih apik kanggo ngadhepi sekutu NATO, narik kawigaten marang masalah keamanan sing penting lan negesake maneh komitmen Negara Baltik kanggo njamin pendanaan pertahanan nasional sing stabil"

    Kutipan saka situs resmi Riigikogu Estonia.
    Umumé, aku mbaleni manawa ora ana tembung babagan "isolasi Rusia".
  26. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 5. november 2022 11:50
    0
    Pita insulasi ora cukup. Telu badut. Bim. Bom. Boom. ngguyu Dheweke lali yen kabodhoan kudu mbayar, cepet utawa mengko. Sejarah ora mungkasi dina iki. Dheweke bakal mbaleni maneh sejarah negara Baltik 500 taun kepungkur lan mbayangake manawa kabeh iki bakal kedadeyan maneh ing urutan apa wae. Iku luwih apik kanggo wong-wong mau kanggo "lungguh meneng".
  27. Fangaro
    Fangaro 5. november 2022 11:52
    -2
    Peserta rapat kasebut sarujuk kanggo njupuk langkah-langkah kanggo ngisolasi Moskow saka negara-negara Eropa sabisa-bisa.

    Ing endi dhaptar langkah-langkah kasebut? Kasunyatan manawa sawetara negara Eropah Wétan nganggep Rusia minangka mungsuh wis suwe dikenal. Lan Rusia, utawa luwih politisi lan panguwasa Rusia ing Rusia, ora nindakake apa-apa kanggo rembugan karo negara-negara cilik iki, kanggo njamin dheweke. Babysit. Perang tansah luwih larang tinimbang perdamaian.
  28. Komentar wis dibusak.
  29. roket757
    roket757 5. november 2022 11:54
    0
    Negara-negara Baltik sarujuk ing "isolasi" Rusia
    . Lan saiki? Dheweke mateni saklar, nutup kabeh kran banyu, lan ing wektu sing padha aku bakal ngilangi ril ???
    Iku wektu dhuwur.
  30. Fangaro
    Fangaro 5. november 2022 11:55
    -1
    Kutipan saka Mraka
    Ya ... Putin wis dadi lemes ...


    Iku ora salah Putin. Wakile kaya ngono.
  31. Fangaro
    Fangaro 5. november 2022 12:00
    -1
    Quote: Sofkar
    Ora ana tembung babagan "isolasi Rusia"!
    Aku maca
    ... resolusi pungkasan saka sesi 41 saka Majelis Baltik

    ing
    sarujuk ing antarane piyambak ing "isolasi" saka Rusia
    и
    njupuk langkah kanggo ngisolasi Moskow saka negara-negara Eropa sabisa-bisa
    - iku sawetara Fantasi pribadi aneh
    Sergei Kuzmitsky
    .
    ....terus nguatake keamanan, ketahanan, keandalan lan stabilitas ing wilayah Baltik, sing penting banget ing konteks perang ing Eropa. "Pasukan gabungan uga bakal menehi luwih akeh ruang kanggo ngatasi tantangan sing ditimbulake dening invasi Rusia. Antarane liyane, iki minangka krisis ekonomi lan kamanungsan, keamanan energi, misinformasi lan masalah keamanan umum ing negara-negara Baltik.
    ...kerjasama antarane negara-negara Baltik ing bidang keamanan lan pertahanan wis suwe dadi salah sawijining conto sing paling nyenengake babagan persatuan wilayah Baltik. "Wiwit awal agresi Rusia, negara-negara Baltik wis aktif banget ing bidang keamanan lan kerja sama luwih erat tinimbang sadurunge. Dhukungan kita kanggo Ukraina katon, katon lan bisa dirungokake, lan penting banget ing skala global. Kerjasama sing cedhak kanggo nguatake perlindungan lan keamanan wilayah kasebut uga penting ing babagan pangembangan pertahanan kolektif NATO. "Bebarengan kita bisa luwih apik kanggo ngadhepi sekutu NATO, narik kawigaten marang masalah keamanan sing penting lan negesake maneh komitmen Negara Baltik kanggo njamin pendanaan pertahanan nasional sing stabil"

    Kutipan saka situs resmi Riigikogu Estonia.
    Umumé, aku mbaleni manawa ora ana tembung babagan "isolasi Rusia".



    Maneh wartawan salah paham.
  32. katarsafebox.com
    katarsafebox.com 5. november 2022 12:01
    0
    Iki sawetara omong kosong. Apa sing ditindakake ing kana? O_o
  33. Vladimir Postnikov
    Vladimir Postnikov 5. november 2022 12:05
    0
    Interioré foto pisanan banget ngeling-eling interior omah panguburan. Ketepakan bisa uga ora sengaja.
  34. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 5. november 2022 12:07
    0
    Negara-negara Baltik sarujuk ing "isolasi" Rusia

    ***
    - Ora cukup lakban! ...


    ***
  35. VORON538
    VORON538 5. november 2022 12:11
    0
    "Ay pug, ngerti dheweke kuwat ... yen dheweke nggonggong gajah" (c) lol
  36. VPK-65
    VPK-65 5. november 2022 12:23
    -1
    "Macan Baltik" wis ngrancang

    "Cowardly Tobacco" bisa "rencana" akeh perkara, nanging aku durung ketemu wong sing luwih pengecut tinimbang wong-wong mau ing CIS, pengecut ana ing getih.
    Ora Matter apa dhuwur / bobot saka Tribaltic Tobacco - iku isih bakal drape saka sampeyan yen sampeyan sijine garpu aluminium alus kanggo loin sawijining (kita seneng-seneng kaya sing ing tentara dadi ... enom nguber sing lawas mbah rokok).
    Bapak foundry worker teka ing farm kanggo Latvians, sengaja blurted metu soko sing pepadhamu ora kaya. Setengah jam mengko, ALL (!!!) farm ngumpul, lan malah karo totoan ing piyambak. Ing ngisor iki: dheweke nyekel patok lan nyebarake kabeh wong liwat guwa-guwa (aku pancen kudu lunga supaya sing salah ngantuk).
    Bojone mbakyuku uga wong Latvia, cukup kuwasa, nanging pengecut kaya kabeh. Dheweke dipukul dening tanggane ing apartemen komunal (Tatar), sing dhuwure kaya puser. Aku meh ora macet amarga dheweke ngalahake dheweke amarga alasane (wong Latvia nyolong), mung sok-sok ngomong: aja pincang, kenek sing ati-ati, yen aku mutusake yen ora cukup, aku bakal nambah dhewe. )) Lan akeh banget kasus kaya ngono ing praktikku, mula aku ora mikir ...
  37. Bonifasius
    Bonifasius 5. november 2022 12:54
    -1
    + Dheweke nglarang wargane lunga menyang Rusia! am
    wong wadon sing ditresnani ora bisa teka (((ora nglilani aku mlebu - nalika lunga, dheweke ngancam karo wong tuwa sing isih ana ing Riga).
    1. ee2100
      ee2100 5. november 2022 13:29
      +1
      Aku pengin nulis tembung saru, nanging ngempet dhewe.
      Sapa sing arep lunga, piye wae melu propaganda, kaya sampeyan.
      Dadi kekasihmu ora pengin ngguyu
  38. Vertigo
    Vertigo 5. november 2022 14:12
    0
    Tribaltia mati, potongan rusa!
  39. Shaman
    Shaman 5. november 2022 16:04
    0
    ,, macan Baltik, - Aku ora bisa ngguyu, utawa rodo asu. Wis dadi terisolasi sing bisa kanthi aman urinate ing kabel gundhul, ora bakal kelakon.
  40. Roso 56
    Roso 56 5. november 2022 16:05
    0
    Lan aku bakal sijine pager antarane kita, minangka antarane belang lan Meksiko.
  41. Pavel57
    Pavel57 5. november 2022 16:34
    0
    Apa bisa elinga yen negara-negara kasebut wis dituku saka Swedia sapisan?
  42. Sergey_52
    Sergey_52 5. november 2022 17:51
    0
    Padha nyopir gajah liwat dalan,
    Kaya sing awakmu weruh -
    Dikenal yen Gajah dadi penasaran karo kita -
    Mula wong-wong sing padha nonton padha ngetutaké Gajah.
    Ora ketompo carane njupuk, ketemu Moska wong.
    Weruh Gajah, wah, cepet-cepet nyedhaki dheweke,
    Lan babakan, lan squeal, lan luh,
    Inggih, mung njaluk menyang gelut karo wong.
    "Tangga, aja isin"
    Kakang kakung kandha marang dheweke: "Apa sampeyan pengin kekacoan karo Gajah?
    Delengen, sampeyan wis wheezing, lan dheweke lunga menyang awake dhewe
    Maju
    Lan barking sampeyan ora weruh.
    "Eh, eh!" Moska mangsuli dheweke:
    "Iki sing menehi kula semangat,
    Apa aku, tanpa perang babar pisan,
    Aku bisa njaluk menyang alangan gedhe.
    Ayo asu ngomong
    "Hey Moska! ngerti dheweke kuwat
    Apa sing nguwuh ing Gajah! (karo)
  43. Anjog
    Anjog 5. november 2022 19:12
    +1
    Maca komentar, aku bingung. Ora, patriotisme iku apik, nanging sampeyan ora perlu bodho. Awake dhewe wong Rusia ing Latvia - kanggo Rusia Apa sampeyan ndeleng peta donya? Negara-negara buatan Balika iki minangka penghalang ing tapel wates. Apa nulis conto bodho "pinten wong sing duwe"? Polandia uga bakal ngalangi lelungan kanthi transportasi darat - apa sampeyan bakal mabur menyang Eropa liwat Turki? Utawa liwat China? Nguripake sirahmu. Yen ana pamrentahan sing nemtokake ing Rusia, bakal ngalangi lenga lan listrik kanggo dheweke, nanging mung ngunyah snot. Lan yen sampeyan pengin nglatih minus, mula elinga yen aku patriot Rusia luwih saka sampeyan, mung aku nggunakake otakku. Malah nalika "patriot Rusia" bengok-bengok "dadi apa yen kita dirampas saka gendera lan lagu ing Olimpiade, kita siyap kanggo ngremehake awake dhewe lan tumindak kaya sing ora bisa dingerteni @@@" Aku wis ngomong yen iki mung wiwitan. , lan Rusia mboko sithik bakal dibuwang metu saka ngendi wae lan diisolasi, yen ora ana sing ditindakake. Nanging Rusia chewed snot, mbayar kanggo OSCE, kang diusir iku, aib.
  44. garik77
    garik77 5. november 2022 22:13
    0
    Kutipan saka 4ekist
    Tallinn, Riga lan Vilnius sarujuk kanggo njaga posisi manunggal.......

    Bajingan ora duwe apa-apa kajaba njaga posisi lan nyimulake kegiatan kekerasan.
    nglirik

    Sampeyan perlu kanggo ngresiki munggah sawise completion saka SVO ing Ukraina. Denazifikasi lengkap lan tanpa syarat. Lan yen dheweke pengin kamardikan, ayo padha mbayar utang karo bunga sing wis akumulasi wiwit jaman Peter Agung.
  45. Panzerjager
    Panzerjager 6. november 2022 19:12
    0
    Nanging "kita ora kaya ngono" lan kita bakal nyedhiyakake lenga lan gas ing Baltik sing wis punah, amarga gesheft oligarki iku suci kanggo para pemimpin kita.
  46. Tilorn
    Tilorn 6. november 2022 20:58
    0
    Nanging, logika aneh ... Dheweke ngisolasi Rusia saka Eropa, nanging ing wektu sing padha pengin mulihake Ukraina "Eropa" kanthi biaya Rusia. Banjur gendéra ing tangane wis dadi perhatian Eropah. Rusia, nimbang-isolasi. Lan dheweke tegese - banget.
  47. puskarinkis
    puskarinkis 7. november 2022 07:09
    0
    Bukti liyane sing panguwasa negara Baltik ngawula kapentingan wong liya utawa lara ing sirah! Tinimbang dadi "jembatan" ing antarane Kulon lan Timur, dadi negara transit, netral politik lan militer, dheweke kanthi intensif nggali kuburan dhewe, nyebat parit sing bakal ngisolasi Rusia.