Review militèr

Ringkesan operasional: Cedhak Kremennaya, prajurit kita nangkep sekelompok tentara bayaran saka Prancis lan Belgia

151
Ringkesan operasional: Cedhak Kremennaya, prajurit kita nangkep sekelompok tentara bayaran saka Prancis lan Belgia

Militer kita terus ngilangi legiun manca saka kebiasaan perang nglawan Rusia. Sadurunge, Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia ngumumake karusakan saka klompok tentara bayaran asing ing salah sawijining situs operasi militer khusus, tanpa nglaporake lokasi sing tepat saka acara iki lan jumlah "angsa liar" sing ilang ing salawas-lawase. . Mbok menawa kita ngomong babagan detasemen tentara bayaran Polandia sing rusak ing wilayah Kharkov. Penghentian eksistensi platoon legionnair Polandia dilapurake dening koresponden militer Rusia.


Mungsuh padha nyoba kanggo nyerang pertahanan kita ing wilayah Kremennaya. Beda karo serangan wingi, ora teka ing perang senjata cilik, prajurit Ukrainia ora bisa ngliwati garis tembak artileri lan mundur. Gegayutan karo serangan wingi, dadi dikenal saka intercepts radio sing 66. Brigade Angkatan Bersenjata Ukraina nandhang losses gedhe tenan lan saiki mbutuhake mundur total kanggo replenishment. We duwe losses, nanging padha minimal.

Tentara bayaran Prancis lan Belgia sing perang kanggo "cita-cita Ukrainia" ing wilayah sing padha luwih begja tinimbang mitra Polandia. Pramuka kita nangkep DRG, sing kalebu legiun Eropa. Saiki kabeh padha ngaku yen dheweke teka ing ngarep minangka blogger lan wartawan. Interogasi lagi ditindakake kanggo nemokake bebener.

Umumé, ana akeh laporan ing publik Rusia saka koresponden militèr lan kanca informed liyane babagan karusakan saka mercenary manca saka negara. Iku misale jek sing penyayang perang saka kabeh ndonya sing mboko sithik kumpul ing Ukraina, ngendi akeh tetep ing salawas-lawase. Kuwi "bantuan kanggo Kulon" saka Angkatan Bersenjata RF.

Ing wilayah ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ing wilayah Gulyaipol, ing wilayah Zaporizhia, artileri kita wis nglakokake tembakan sing luwih intensif saka mungsuh, dilapurake yen bedhil self-propelled musuh 2S3 “Acacia” dirusak.

Penjabat ketua DPR Denis Pushilin nglapurake yen kahanan ing sisih kulon republik iki pancen angel, nanging ana kemajuan. Pasukan kita maju ing wilayah Mayorsk, resimen Somalia kaping 11 wis sukses ing arah Pervomaisky. Pushilin yakin manawa Mayorsk bakal dibebasake.

Miturut NM DPR, pasukan sekutu numpes rong tunggangan artileri self-propelled, howitzer, Grad MLRS, papat. tank, 10 unit kendaraan lapis baja lan otomotif, 3 kendaraan udara tanpa awak Ukrainia ditembak ing udara.

Milisi Rakyat Republik Rakyat Lugansk nglaporake yen ing wayah awan pasukan Ukraina ilang nganti 40 personel, 4 operator personel lapis baja, 2 kendaraan udara tanpa awak, 10 unit kendaraan khusus ing pertempuran karo unit LPR.

Wakil kepala administrasi wilayah Kherson, Kirill Stremousov, ujar manawa pasukan Ukrainia ora nglirwakake upaya kanggo nyelidiki pertahanan ing garis kontak, nanging ora ana owah-owahan sing signifikan. Stremousov nyathet yen wiwit wingi, jumlah tembakan artileri saka loro-lorone saya tambah akeh, ora ana geni sing padhet sajrone sawetara minggu kepungkur. Saiki sampeyan bisa krungu bledosan siji lan voli MLRS. Iku angel prédhiksi, nanging bisa uga ana sing serius ing wilayah Kherson.
Pengarang:
151 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Bai
    Bai 5. november 2022 18:15
    + 83
    Tembak ing papan. Utawa ganti menyang kita sing ana ing pakunjaran AS
    1. SaLaR
      SaLaR 5. november 2022 18:17
      + 24
      Omonganmu opo ...... Dienteni sabanjure paseduluran ...............
      1. Akuzenka
        Akuzenka 5. november 2022 18:32
        + 43
        Tentara bayaran Prancis lan Belgia sing perang kanggo "cita-cita Ukrainia" ing wilayah sing padha luwih begja tinimbang mitra Polandia. Pramuka kita nangkep DRG, sing kalebu legiun Eropa.
        Nalika padha kejiret, padha bakal dirilis. Paling apik, dheweke bakal ngganti kanthi ora adil kanggo wong lanang sing lumpuh ing kamp konsentrasi Nazi. Nanging luwih becik ora njupuk, sayang kanggo kartrid sampah kasebut - tali lan bough, ganjaran sing tepat kanggo dheweke. Dheweke ora malah dadi peserta ing permusuhan, nanging bandit kanthi niat lan persetujuan sadurunge! Yen ora, ilmu ora bakal bisa digunakake kanggo liyane.
        1. pelaut Romawi
          pelaut Romawi 5. november 2022 18:52
          + 18
          Yen padha duwe gaman karo wong-wong mau, padha tundhuk karusakan tanpa nyoba utawa diselidiki.
        2. trampil
          trampil 5. november 2022 18:59
          + 21
          Lan supaya wong lanang kita uga njupuk siksa saka para sadis ing kana. Apa pati blumbang paddling luwih dhuwur tinimbang nyawa prajurit kita? A WARRIOR kurang ajar lying ing kursi. Pindhah menyang parit. Kita bakal ngomong mengko.
          1. tihonmarine
            tihonmarine 5. november 2022 19:44
            +5
            Kutipan saka tralmaster
            Lan supaya wong lanang kita uga njupuk siksa saka para sadis ing kana. Apa pati blumbang paddling luwih dhuwur tinimbang nyawa prajurit kita?

            Saka telek Prancis-Belgia iki, utawa gawe manure, utawa dana ijol-ijolan kanggo wong lanang kita.
          2. Alexandr2637
            Alexandr2637 5. november 2022 20:27
            +2
            gumlethak ing kursi

            Lan sawetara ora teka ing pikiran sing ana bab kayata contone umur?
            1. Beck69
              Beck69 6. november 2022 18:44
              +1
              Mesthi ora. Uga kasunyatan manawa wong bisa kelangan mripat luwih saka telung puluh taun kepungkur, ciloko driji, dhengkul, sikut, sikil.
          3. Poplar
            Poplar 5. november 2022 21:03
            + 21
            Kanggo ijol-ijolan wong lanang kita, miturut informasi saka media, kita duwe akeh Svidomites sing dijupuk. Dadi, geese mung ing konsumsi sawise interogasi karo passion.
            1. ZIF122
              ZIF122 6. november 2022 02:35
              +7
              Minangka pengalaman sadurunge nuduhake, iku mokal kanggo njupuk mercenaries tawanan! Mung numpes ing panggonan! Iku bakal ora ngajeni wong liya!Ana akeh prajurit sing ditawan saka Angkatan Bersenjata Ukraina minangka ijol-ijolan kanggo kita!
            2. Briz
              Briz 6. november 2022 20:51
              +1
              Aku pancen setuju, mung pitakonan (dheweke ora kanggo sampeyan), kenapa dheweke nyoba ngomong babagan iki?! Dicekel kanthi tenang, diinterogasi kanthi tenang (bisa uga kanthi semangat), dibuwang kanthi tenang. Ayo padha ilang kanggo sadulure, padha bakal ngatur dhewe. Kepengin safari, njaluk, mlebu!
          4. penyu
            penyu 5. november 2022 21:12
            +5
            Aku ngerti sampeyan, nanging kita duwe akeh ijol-ijolan dana saka mobiles dhewe. Iki kudu dibuwang menyang tong sampah nalika nyoba uwal lan tanpa publisitas amarga kita menehi komentar ing kene.
            1. Roman Efremov
              Roman Efremov 5. november 2022 22:22
              +2
              Yen iki dibusak tanpa publisitas - kepiye wong liya ngerti yen bakal dibusak?
              1. penyu
                penyu 6. november 2022 14:54
                0
                ora bisa. Padha uga kudu dibusak.

                Teks komentar sampeyan uga ana apa-apa ...
              2. Briz
                Briz 6. november 2022 20:55
                0
                Yen iki dibusak tanpa publisitas - kepiye wong liya ngerti yen bakal dibusak?

                Lan apa kita peduli? "India sheriff ora peduli" - pepatah Amerika
          5. VladMirU
            VladMirU 6. november 2022 13:53
            -7
            Iki perang! Putin bakal mangsuli pati wong lanang kita. Ing kabeh generasi. Amarga iki carane CBO mimpin ....
          6. Horn
            Horn 10. november 2022 04:08
            0
            Apa sampeyan nyiarake saka trench? Manawi kawartosakên, kados ta bangsa Israèl, botên wontên tiyang tawanan, namung tiyang ingkang pêjah, kapengin ngangkat asta badhe suda sangêt. Lan tawanan mungsuh ngirim ora nggawa jatah garing karo wong-wong mau, nanging telek ing celonone. Wong manca, ing tangan liyane, mesthine kudu dirusak ing papan, kaya bandit bersenjata.
        3. bandabas
          bandabas 5. november 2022 22:40
          +6
          Paling ora, kanggo tawanan "geese liar", lan kanggo Banderlogs, ora feed bubur ing kondisi sanatorium, nanging squat 1000 kaping, nalika singing "Unbreakable Union, free republik." Aku wis kesel nyawang tukaran, yen kita metu kesel lan lumpuh, lan Bandera wis wareg lan sombong.
      2. Penzyak
        Penzyak 5. november 2022 19:06
        -4
        Mungkin sawetara godfather liyane tetep ana ing Banderstadt, utawa sampeyan bisa ngganti kabeh wong akeh kanggo Rabinovich bebarengan. Sijine everyone ing kukan lan kanggo ijol-ijolan.
        1. isv000
          isv000 5. november 2022 19:55
          -1
          Quote: Penzyak
          Mungkin sawetara godfather liyane tetep ana ing Banderstadt, utawa sampeyan bisa ngganti kabeh wong akeh kanggo Rabinovich bebarengan. Sijine everyone ing kukan lan kanggo ijol-ijolan.

          Sampeyan dudu penzyak, nanging patih tentrem! Kum narik luwih saka 1000 prajurit lan perwira kita saka cengkeraman Nazi, lan iki, aku pracaya, ngluwihi kabeh liya lan menehi hak kanggo ngganti awake dhewe.
          1. Komentar wis dibusak.
            1. KLM77
              KLM77 5. november 2022 22:01
              +1
              Wong lanang saka kategori kita lan sampeyan! Padha luwih ala tinimbang mungsuh.
          2. Roman Efremov
            Roman Efremov 5. november 2022 22:20
            +2
            Pushilin ngandika bab sing padha. Nanging kanggo akeh ing kene, Pushilin dudu panguwasa ...................
      3. Yapet100
        Yapet100 5. november 2022 19:08
        +3
        Wis kesel karo "sikep ora duwe kekarepan" iki! Lan mesthi bakal nggawa dheweke bali!
        1. tatarin1972
          tatarin1972 5. november 2022 22:02
          0
          Kepemimpinan kita durung mutusake kanggo nglawan utawa nuduhake sikap apik.
          1. mitrich
            mitrich 6. november 2022 11:08
            0
            Ya, ora mesthi. Sampun dangu, penarikan wadyabala, undur kamanungsan, patrap muji ing pasrah pemukiman. lan pulo, kamanungsan "ekspor gandum lan impor amunisi, minangka prioritas. Lan dheweke, panggedhe politik, durung wiwit perang.
            Dadi prajurit Rusia sampeyan mudhun kanthi sirah cilik, kanggo patrap sing apik, ing kabeh swara.
      4. Dinggo
        Dinggo 5. november 2022 21:10
        +2
        Katon kaya para penyayang perang saka kabeh ndonya sing mboko sithik kumpul ing Ukraina

        Asil ijol-ijolan isin saka mercenary wis didakwo dening pengadilan Donetsk. "Angsa liar" kumpul menyang safari, nembak Rusia ... Kanthi impunity! Lan apa sing dikarepake - kabeh "miturut rencana" ...
      5. tanpa mbalikke
        tanpa mbalikke 5. november 2022 21:32
        +5
        dadi "kita" Medvedchuk bali !!
      6. jaket tank
        jaket tank 5. november 2022 22:06
        +5
        Paul Kim pejabat Amerika tiwas ing wilayah Mykolaiv

        Sawise meh sewulan meneng, tanggal 3 November, panguwasa Ukraina ngonfirmasi matine perwira tentara Amerika lan tentara bayaran saka "Legiun Internasional" Paul Kim.

        ▪️Ing 2005, Kim didaftarkan ing US Army Infantry Reserve, saka 2007 nganti 2008 dheweke perang ing Irak.

        ▪️Ing 2011 dheweke ngrampungake kursus pelatihan perwira jangka pendek ing Fort Benning lan dipromosikan dadi Letnan Infanteri.

        ▪️Saka 2013 nganti 2015, dheweke njabat ing Divisi Lintas Udara 82 ing Amerika Serikat, ing ngendi dheweke dadi komandan peleton lan tanggung jawab kanggo logistik.

        ▪️Ing 2016, Paul Kim nampa pangkat kapten, ing 2017 ninggalake Angkatan Bersenjata AS, nanging tetep ing cadangan tentara.

        ▪️Ing 2018-2019, dheweke kerja dadi manajer gudang ing Pep Boys, lan banjur dadi instruktur militer ing Golden Key Group ing Texas.

        ▪️Kim uga dadi guru kadet korps pelatihan petugas cadangan ing Universitas Arlington.

        ▪️Ing Juli 2022, Kim nandatangani kontrak karo Legiun Internasional Ukraina. Minangka perwira unit, piyambakipun perang ing wilayah Nikolaev, melu ing counteroffensive Agustus saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

        ▪️ Ing tanggal 5 Oktober, tentara bayaran tiwas ing tembakan artileri ing cedhak desa Ternovye Pody. Sawetara sumber nyatakake yen ing wayah wengi, Amerika melu pembantaian 12 prajurit Rusia sing ditawan.

        ▪️ 4 November disarèkaké ing kuburan ing Greenwood. Symbolically - ing Dina Persatuan Nasional Rusia, marang kang Paul Kim tindak perang.
        (¢)
        Rybar
        1. VladMirU
          VladMirU 6. november 2022 13:59
          0
          Inggih, kok pencet luh ing ushlepka iki? Wis mati, kabeh! Mungsuh. Ora perlu emosi manungsa, dheweke teka karo senjata - krants kanggo sampeyan lan liya-liyane!
      7. Sergei Dubinkin_2
        Sergei Dubinkin_2 6. november 2022 18:03
        -1
        Abram bakal tuku kabeh wong, loro "blogger" lan "jurnalis". dheweke duwe sidekicks loro Zelya lan Kremlin.
    2. dmi.pris
      dmi.pris 5. november 2022 18:23
      +9
      Ora ana sing kasengsem ing bebek iki ing kana, kajaba sanak-sedulure, "Maxim wis mati, lan woh ara karo dheweke." Sing penting kanggo wong-wong mau ora bakal pindhah menyang kono ing perang sing abot.
      1. 4 ikit
        4 ikit 5. november 2022 18:37
        + 10
        Saiki kabeh padha ngaku yen dheweke teka ing ngarep minangka blogger lan wartawan.

        Para ahli bakal nemtokake kanthi tangane sapa, blogger utawa mortir. Ing apik, mesthi, iku perlu kanggo prosecute karo paukuman maksimum. Nanging luwih becik dibuwang nalika nyoba uwal, lan iki bakal dadi paukuman sing luwih adil.
        1. Maks Winter
          Maks Winter 5. november 2022 19:34
          +1
          Tolya isih nandhang masalah ... Ora suwe, para pemetik jamur sing kesasar bakal ditawan ...
          1. izGOI
            izGOI 5. november 2022 20:44
            +2
            Lha ya, pemetik jamur sing duwe jamur beracun kesasar cedhak waduk.
        2. isv000
          isv000 5. november 2022 19:58
          +4
          Kutipan saka 4ekist
          Para ahli bakal nemtokake kanthi tangane sapa, blogger utawa mortir.

          Aku percaya karo kualifikasi spesialis kita! Dheweke ora nggawe godhok saka sapi kaya ngono!
        3. Dinggo
          Dinggo 6. november 2022 07:21
          +3
          Ing apik, mesthi, iku perlu kanggo prosecute karo paukuman maksimum.

          Cukup! Dheweke wis digawa menyang pengadilan. Dadi apa?
          Buang ing papan - ora ana pilihan.
          Iki dudu tawanan perang - Konvensi Jenewa ora ditrapake kanggo dheweke.
          1. saigon
            saigon 9. november 2022 07:44
            0
            Inggih, konvènsi punika bab slimy, lan ora ditrapake kanggo penembak jitu lan spotters uga, uga, infanteri ora maca konvènsi utawa karakter kadhaptar ndhuwur ora nyerah.
      2. RED_ICE
        RED_ICE 5. november 2022 18:40
        + 15
        Sing kepungkur diwenehake kaya ngono, sanajan janji bakal ditindakake
      3. Zoldat_A
        Zoldat_A 5. november 2022 18:43
        + 12
        Kutipan saka: dmi.pris
        Ora ana wong sing kasengsem karo wong-wong bajingan iki, kajaba sedulure, "Maxim wis mati, lan woh ara karo dheweke."

        Lan piye wae aku ora kejawab.
        Kanggo loro Inglis pisanan, kang foto, mbokmenawa, mung ing majalah "Murzilka" ora diterbitake lan sing padha dihukum pati - apa sentences digawa metu?
        Utawa, kaya biasane, apa kita duwe "karep sing apik" sing paling apik ing donya?
        1. Ponimatel
          Ponimatel 5. november 2022 19:20
          +5
          Padha dibebasake.
          Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
          1. Zoldat_A
            Zoldat_A 6. november 2022 00:25
            +4
            Kutipan saka Ponimatel
            Padha dibebasake.

            Dadi, "karo apik" kita isih paling apik, ibu lan nyawa ... am
    3. Sergey Tkach
      Sergey Tkach 5. november 2022 18:29
      +6
      Cara mung. Ora ana patrap sing apik, kanthi biaya
    4. wong janggut
      wong janggut 5. november 2022 20:55
      +7
      Kutipan saka B.A.I.
      Tembak ing papan. Utawa ganti menyang kita sing ana ing pakunjaran AS

      Kirim menyang Siberia. Ayo padha dig Power of Siberia-10 pipa gas saka Urengoy kanggo Vietnam ing mangsa karo Picks lan shovels. Lan ing Internet, proses penggalian kudu ditampilake tinimbang Dom-2.
    5. boni592807
      boni592807 5. november 2022 23:03
      +1
      B.A.I. Dina iki, 18:15 NEW - "..ganti kanggo kita sing ana ing pakunjaran AS .."

      Kaping pisanan - "kolega" cepet-cepet. sampeyan butuh sing luwih nyenengake. ora
      Kapindho luwih cedhak karo CASE. nglirik
      Katelu - kabeh "wong manca" пngilangake . liwat transfer Soloviev. Apa sing bakal(carane dheweke bisa. Sayange ora ana Volfovich!) kanthi pathos lan kajelasan. ngendi. carane padha "njupuk" wong-wong sing teka "kanggo matèni Rusia (babagan kabèh peradaban)". Apa sing padha "regang" lan "ngrembug" ing LAYAR. kepriye yen diparingake marang sanak-sedulure kang padha tiwas saka tangane. Lan kabeh INI minangka terjemahan (kanthi kemungkinan apa wae ing tanah air nasional). Puteran supaya sanak-sedulure lan kulawargane njerit ing kono. И sawise. sampeyan bisa ngrembug pinten lan kapan tanah air nasional bakal bali menyang kita. aran Minangka "mitra" mulang, kita kudu muter kanggo nambah BETs lan "yen" tawaran "marem kita" kanggo "nimbang" wong. "Partners "(USA lan impudent Saxon) kaya kanggo nambah tragedi. Ngelingake "mitra" saka fuss lan. suggest. sing dijupuk "wong manca" ora kaya Rama Kain lan padha BISA "nyinggung" menyang EXTREME lan ing antarane kaping nuduhake lan marang. carane "mitra "ing mburi, padha dijupuk ing mburi ora mung saka Angkatan Bersenjata Ukraina, nanging uga saka Batalyon Nasional. belay Iki "perawatan" saka Bapa Kain bakal dibalekake tikel satus ing kasus POSSIBLE pisanan ... keprungu
      Soko kaya iki! hi
    6. VladMirU
      VladMirU 6. november 2022 13:50
      0
      Tembak wae!!! Teng mriki. Kanthi kamera. Lan ing Internet ing kabeh saluran.
  2. tamu
    tamu 5. november 2022 18:17
    + 16
    prajurit nangkep sakelompok tentara bayaran

    Tanpa guna, tawanan kaya ngono ora bisa dijupuk maneh, bakal dibebasake maneh minangka "sikep sing apik."
    1. KLM77
      KLM77 5. november 2022 22:05
      +4
      Ora ana sing kudu ditawan ing kana, kajaba kanggo ijol-ijolan, nanging tentara bayaran lan wong "Azov" mung kudu dibuwang, langsung!
  3. trafllot1832
    trafllot1832 5. november 2022 18:18
    +6
    Ya, ora, padha ora njupuk tawanan, bloggers lan wartawan saka "katoné kamera" dijupuk bali menyang pungkasan. Aja menehi jeneng! mbangun pangan lan ing wektu sing padha dites konsep saka PRC terpadu.
  4. Inquisitor
    Inquisitor 5. november 2022 18:20
    + 23
    Babar pisan ora seneng yen dijupuk urip, saiki bakal diganti, foto mayit luwih apik.
  5. Mikhail Sidorov
    Mikhail Sidorov 5. november 2022 18:20
    +5
    Pramuka kita nangkep DRG, sing kalebu legiun Eropa. Saiki kabeh padha ngaku yen dheweke teka ing ngarep minangka blogger lan wartawan. Interogasi lagi ditindakake kanggo nemokake bebener.

    Kabar kasebut katon seneng. Nanging dumadakan maneh bakal menehi "gratis". Mungkin malah diijolke kanggo wong lanang kita.
    1. Ghost1
      Ghost1 5. november 2022 18:26
      + 11
      Dadi bakal paling kamungkinan, ing wiwitan tembung banter bakal diadili ing ombone kebekan saka hukum, lan banjur padha bakal diijolke ing sly.
  6. Ulan.1812
    Ulan.1812 5. november 2022 18:24
    + 12
    Tampilake mayit supaya kabeh penyayang mburu Rusia bisa ndeleng apa sing nunggu dheweke.
  7. Maiman61
    Maiman61 5. november 2022 18:24
    + 11
    Aku ora ngerti soko? Apa aku kudu menehi panganan sampah iki? Banjur dheweke bakal menyang tanah air lan bakal ngrusak Rusia! Wong bodho apa sing ora nembak scum iki ing papan?
  8. AlexTires
    AlexTires 5. november 2022 18:25
    +9
    Yagene padha njupuk? Lan yen padha nindakake, banjur apa ngomong bab kuwi ... Gutted lan ... Lumaku menyang bolongan jero ...
  9. Irit
    Irit 5. november 2022 18:26
    +1
    Aku ora seneng karo pernyataan Stremousov sing terus-terusan yen kahanan saya tambah angel. Ora ketompo carane dheweke nyiapake latar mburi informasi kanggo kita sadurunge nyerah Kherson!
  10. Kanca I
    Kanca I 5. november 2022 18:26
    +7
    Terus njupuk urip ...
    Dheweke ngerti yen ing sawetara wulan kanthi pesawat langsung menyang hotel.
  11. Gandum
    Gandum 5. november 2022 18:28
    + 10
    kok langsung ditawan, ora perlu upacara
  12. TatarinSSSR
    TatarinSSSR 5. november 2022 18:31
    +9
    Sawise sawetara wektu, kita sinau saka saluran telegram manawa Polandia lan tentara bayaran liyane kanthi tenang diijolke kanggo tahanan sing ora ana telas. Tawanan kita kudu dibalekake, sing ora kudu diucapake. Nanging pathos saka ancaman apik lan janji nyoba mercenary lan paukuman pati diwutahake saka pejabat mung pidana kanggo wong-wong mau.
    1. Irit
      Irit 5. november 2022 18:36
      +3
      Tatar saka USSR, aku pengin ngerti ngendi atusan tentara bayaran saka cedhak Mariupol, padha teleport menyang omah, ora liya!
  13. Luminman
    Luminman 5. november 2022 18:32
    +8
    Ing China, wong-wong mau kanthi umum njupuk wong sing nyogok lan nuduhake ing TV. Iki sing kudu sampeyan lakoni karo iki ...
  14. Darurat
    Darurat 5. november 2022 18:33
    +4
    Soko anyar. Biyen ana juru masak lan pesenan, saiki dadi blogger lan wartawan. Padha bisa mbuwang senjata, amarga padha ngapusi banget. Utawa ing negara kaget nandhang badai salju.
    1. RED_ICE
      RED_ICE 5. november 2022 18:42
      +2
      Tukang masak lan pesenan ana ing dill)))
      Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
    2. Egoza
      Egoza 5. november 2022 18:45
      +5
      Quote: Darurat
      Biyen ana juru masak lan pesenan, saiki dadi blogger lan wartawan.

      Katon kaya krungu yen juru masak lan pesenan ora muter. Saiki "jurnalis lan blogger"! Inggih, wartawan, bloggers menyang ngendi? Apa iki profesi saiki? Ora, dheweke mung sijine munggah ing tembok sawise padha nulis salam pamitan ing blog.
    3. Mikhail Maslov
      Mikhail Maslov 5. november 2022 18:56
      +4
      Ya, ora ana kejutan ing kana, miturut intelijen kita, ana ing wilayah Kharkiv sing militer profesional saka negara NATO, biasane Polandia, beroperasi, nanging ana makhluk liyane sing cukup lan wis ana Jerman lan Bolivia, ing cendhak, scum paling internasional lan bloggers. Ora suwe dokter, sukarelawan, "mung turis sing kesasar" bakal tiba. Nanging kudu ditawan. Akeh bocah lanang sing isih ana. paling ora bakal nylametake wong lanang lan propaganda muter peran sawijining
      1. 41 KAB
        41 KAB 6. november 2022 01:35
        0
        Kutipan: Mikhail Maslov
        Akeh bocah lanang sing isih ana. Ganti scum iki kanggo wong lanang lan luwih cepet luwih apik

        Sampeyan bisa uga mikir kita ora duwe dana ijol-ijolan Nyuwun
  15. amatir
    amatir 5. november 2022 18:34
    +1
    Pramuka kita nangkep DRG, sing kalebu legiun Eropa.

    Kanca/saudara apa sing bakal diijolke?
    Sedina muput minangka karya pikiran sing terus-terusan.
    Ing bathuke ana pikiran sing ora bisa ditembus: sapa sing kudu ngatur bapa baptis, marang sapa sing kudu nampung bapa baptis? (V. Mayakovsky)
  16. K-50
    K-50 5. november 2022 18:35
    +6
    Ing cedhak Kremennaya, prajurit kita nangkep sakelompok tentara bayaran saka Prancis lan Belgia

    Mungkin luwih apik kanggo numpes ing panggonan?
    Nyatane, iki minangka bandit bersenjata sing ora ana hubungane karo pihak sing konflik.
    Lan bandit tansah numpes ing panggonan.
  17. wong biasa
    wong biasa 5. november 2022 18:37
    +4
    Mungkin wektu kanggo negara-negara sing warga negara kasebut nyatakake partai perang lan, kanthi basis iki, wiwit nembak UAV pengintaian, pesawat lan (DREAM) SATELIT?
  18. NSV
    NSV 5. november 2022 18:37
    +7
    Napa dheweke kepincut????Oh, humanisme Rusia iki ....
  19. Fedor Sokolov
    Fedor Sokolov 5. november 2022 18:42
    +6
    Yagene ditawan? Supaya mengko Abramovich bakal mangan steak daging sapi marmer ing pesawat pribadi, bali menyang ngarep. Ing biaya ing titik, ora konvènsi ditrapake kanggo wong-wong mau, padha mercenary lan penjajah tanah Rusia.
  20. Trofimov Andrey
    Trofimov Andrey 5. november 2022 18:49
    0
    Kebun binatang, kandang, penonton kaget..
  21. Galleon
    Galleon 5. november 2022 18:55
    +5
    Wong lanang, saben wong sing nulis manawa ora perlu njupuk tawanan kasebut - kabeh bener saka sisih kita karo sampeyan. Nanging wong-wong sing ninggalake dheweke urip duwe gagasan dhewe. Karo sampeyan, ora ana kenalan utawa kanca sing dicekel. Lan ing kana, para pejuang bisa uga duwe ide: kepiye yen pretzel iki bakal diijolke kanggo Sanya / Seryoga, utawa kanggo bocah liyane sing ora dingerteni?
    Ayo dipikirake babagan iki.
    1. albert
      albert 5. november 2022 20:32
      +4
      Kanggo ijol-ijolan, kita duwe cukup prasaja ho-lovs.
  22. Charik
    Charik 5. november 2022 18:56
    +4
    Inggris begja - padha duwe Abramovich, sing bakal fuss kanggo Prancis-Belgia Apa ana oligarki eref ana?
  23. biasa
    biasa 5. november 2022 18:56
    +2
    Interogasi lan tembak. Utawa nganti gulu ing blumbang. Ing cuaca kaya mengkono, memori bakal langsung bali, padha bakal ngelingi apa bloggers, utawa padha teka kanggo perang, lan isih njupuk mengko.
  24. Evgeny Ivanov_5
    Evgeny Ivanov_5 5. november 2022 18:57
    +1
    Uncalan ing panggonan tanpa nyoba utawa diselidiki.
  25. Dartanyan
    Dartanyan 5. november 2022 19:01
    -3
    :))))) sirkus anyar karo Abramovich, maskapai Russian bakal njupuk mercenaries kanggo ngaso ing ngendi wae ing donya. Mabur karo garis kita :)))))))
  26. trampil
    trampil 5. november 2022 19:02
    +4
    Saka endi sing ngelak getih iki? Yen wong-wong sing ana ing garis ngarep pengin, mesthine bakal dikubur ing kono. Yen padha perdagangan kanggo wong lanang apa salah. Utawa uripe blumbang dayung luwih dhuwur tinimbang uripe prajurit kita.
  27. VictorVictor
    VictorVictor 5. november 2022 19:05
    +2
    Blogger? Nyumerepi munggah, lan proses kanggo njupuk mati lan ngirim menyang jaringan. Minangka salam pungkasan saka blogger. Sederek, kanca, lan kenalan.
  28. Metallurg_2
    Metallurg_2 5. november 2022 19:06
    -1
    Bakal padha malah dijupuk utawa diijolke maneh minangka bagéan saka patrap goodwill liyane?
  29. VictorVictor
    VictorVictor 5. november 2022 19:06
    +3
    Kutipan saka tralmaster
    Saka endi sing ngelak getih iki? Yen wong-wong sing ana ing garis ngarep pengin, mesthine bakal dikubur ing kono. Yen padha perdagangan kanggo wong lanang apa salah. Utawa uripe blumbang dayung luwih dhuwur tinimbang uripe prajurit kita.

    Ora, iki ana ing pekarangan. Kanggo pendhidhikan politik wong liya sing isih pengin pindhah ing safari. Lan kita duwe saperangan saka puluhan ewu liyane ing ijol-ijolan. Kang bisa diwenehi ing akeh.
  30. VictorVictor
    VictorVictor 5. november 2022 19:11
    +1
    Kutipan: Galleon
    Wong lanang, saben wong sing nulis manawa ora perlu njupuk tawanan kasebut - kabeh bener saka sisih kita karo sampeyan. Nanging wong-wong sing ninggalake dheweke urip duwe gagasan dhewe. Karo sampeyan, ora ana kenalan utawa kanca sing dicekel. Lan ing kana, para pejuang bisa uga duwe ide: kepiye yen pretzel iki bakal diijolke kanggo Sanya / Seryoga, utawa kanggo bocah liyane sing ora dingerteni?
    Ayo dipikirake babagan iki.

    Mesthi, filter ing sirah dibutuhake. Napa ngganti THESE? Nyumerepi, njupuk ing video lan ing Internet. Salam pungkasan saka blogger. Kanggo nambah pengikut nalika isih urip. Kita duwe akeh daging ing tong sampah kanggo ijol-ijolan. lanang. Padha bisa diwenehi sepuluh kanggo kita. Kabeh padha, Nazi bakal ngethok. nanging kita ora bakal najis maneh.
  31. Komentar wis dibusak.
  32. Ponimatel
    Ponimatel 5. november 2022 19:16
    0
    Kutipan saka B.A.I.
    Tembak ing papan. Utawa ganti...

    Tanpa salah siji.
    1. izGOI
      izGOI 5. november 2022 21:05
      -2
      Ditawan!!! Hakim, menehi sing paling apik. Kanggo njupuk siji, nanging luwih apik kanggo nyumerepi lan mbusak kanggo Internet. Ngabari kulawarga liyane. Banjur ganti menyang kita saka Amer lan metu-kuno.
  33. asu ajag
    asu ajag 5. november 2022 19:27
    +1
    Blogger nganggo AK-74M ngguyu kabeh wong kita kudu ditarik metu saka guo Gestapo kanggo ijol-ijolan!
  34. Lena Petrova
    Lena Petrova 5. november 2022 19:32
    +3
    Kutipan saka sailor Roman
    Yen padha duwe gaman karo wong-wong mau, padha tundhuk karusakan tanpa nyoba utawa diselidiki.

    Inggih, minangka wartawan, dheweke kudu duwe notebook, kamera, bahan, prasasti - Pencet.
  35. DeGreen
    DeGreen 5. november 2022 19:33
    +3
    Mung ana siji pitakonan: kenapa dheweke ditawan? Melas marang mungsuh kita ndadekake bojo kita dadi randha.
  36. tihonmarine
    tihonmarine 5. november 2022 19:38
    -1
    Pramuka kita nangkep DRG, sing kalebu legiun Eropa.

    Aku mikir dina iki "ngombe segelas", nanging amarga kabar ala, aku mutusake kanggo nundha perkara iki nganti kabar apik.
  37. nik-mazur
    nik-mazur 5. november 2022 19:41
    -1
    Aku ngetung komentar ngelak getih - ternyata meh telung puluh wong. A pleton bedhil motorized lengkap, Nanging. Ora jelas kenapa para pejuang galak iki nulis komentar saka sofa sing anget, tinimbang nyekel tentara bayaran asing nganggo bedhil mesin ing tangane lan njupuk ing kamera. Mbokmenawa dipatèni. Utawa pensiunan bodho ...
    1. SaLaR
      SaLaR 5. november 2022 21:08
      -4
      Aku ngerti, sampeyan nulis saka trench ... Peluru wis whistling liwat sirah ...
      1. nik-mazur
        nik-mazur 6. november 2022 08:05
        +1
        Sampeyan ngapusi, bocah - aku ora ngayunake pedangku amarga aku ora ana ing parit. Aku mung mikir yen wong-wong sing bener-bener njupuk tawanan luwih ngerti apa sing kudu ditindakake karo tawanan kasebut. Lan yen para pejuang saka garis ngarep ora nembak tawanan kanggo Tik-Tok, mula dudu pejuang kursi kanggo ngajari ...
        1. SaLaR
          SaLaR 6. november 2022 09:30
          -1
          Bocahe ana ing celonone, lan sadurunge nyenyamah wong liya, lungguha dhisik ......
          1. nik-mazur
            nik-mazur 6. november 2022 09:49
            +1
            Kid, sampeyan maneh ngrokok soko salah: Aku reproach liyane ora karo trenches, nanging karo sofas. Ora ana pitakonan kanggo wong-wong sing ana ing trenches, ing garis ngarep, ing gropyokan: yen padha dijupuk mercenary, lan ora njupuk, nyumerepi lan ngirim ing Internet, minangka sofa lokal berserkers maringi pitutur, banjur, mulane, kudune ngono.
    2. Poplar
      Poplar 5. november 2022 21:09
      -2
      Semono uga wong pensiunan. Mung ora bodho, nanging wicaksana.
      1. nik-mazur
        nik-mazur 6. november 2022 08:07
        0
        Lan ing perang apa para pensiunan sing wicaksana iki ngerti yen tentara bayaran sing ditangkap kudu ditembak ing kamera?
        1. SaLaR
          SaLaR 6. november 2022 09:33
          -1
          Ing sing mung diwaca ing Internet, ngapusi ing kursi lan ngeruk bayi ...
          1. nik-mazur
            nik-mazur 6. november 2022 09:50
            +1
            Aku isin takon: saka ngendi asale kesadaran kaya ngono?
        2. Poplar
          Poplar 10. november 2022 00:55
          0
          Yen sampeyan urip ing umur kita, mbok menawa sampeyan bakal ngerti utawa ngerti.
          1. nik-mazur
            nik-mazur 10. november 2022 08:31
            0
            Nganti sampeyan - iki nganti apa? Apa sampeyan njlentrehake supaya sampeyan ngerti apa sing kudu dituju ...
    3. VladMirU
      VladMirU 6. november 2022 14:09
      0
      Lan sampeyan mung!!!!!

      Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
  38. Sedoy
    Sedoy 5. november 2022 19:41
    +1
    Pramuka kita nangkep DRG, sing kalebu legiun Eropa.

    sia-sia padha nindakake ...
    Aku kudu sijine ing panggonan ...
    saiki preman iki bakal dikirim menyang omah, kaya sing dihukum ing menara ...
  39. nord11
    nord11 5. november 2022 19:45
    +1
    Ya, kumpulan liyane saka koki Prancis lan pesenan Belgia. Tembak nalika nyoba uwal menyang bajingan supaya sing sabanjure muter.
  40. isv000
    isv000 5. november 2022 19:50
    +1
    Pramuka kita nangkep DRG, sing kalebu legiun Eropa. Saiki kabeh padha ngaku yen dheweke teka ing ngarep minangka blogger lan wartawan. Interogasi lagi ditindakake kanggo nemokake bebener.

    Apa iki wasir karo interogasi? Dheweke ora gelem ngomong sing bener ing kamera - pamit menyang bathuk-bumi, nganti fiksasi resmi! Bloker... am
  41. bashkirs
    bashkirs 5. november 2022 20:03
    +2
    Ya wis suwe ora ana sing nangkep Angsa iki. Ya, lan becik)))
  42. andre.gre4ihin
    andre.gre4ihin 5. november 2022 20:06
    +1
    Ngomong tanpa dhasar, aja ditawan, lan ana ing ngendi?
  43. Ugens
    Ugens 5. november 2022 20:07
    +1
    "klompok tentara bayaran" bakal difilmake 100% lan ditampilake ing kabeh saluran.
    Kira-kira seminggu kepungkur, ditulis ing kene babagan panangkepan Majorsk, lan saiki Pushilin mung nulis babagan maju menyang Majorsk lan panangkepan sing bakal ditindakake.
    Umume pawarta kudu kaperang dadi ....
  44. AdAstra
    AdAstra 5. november 2022 20:11
    -3
    Interogasi trus digantung.""""""
  45. vadim_ivanov
    vadim_ivanov 5. november 2022 20:13
    -6
    ayo padha mulih .panganan .. klambi .. dhuwit kanggo menehi .....- Ya Vladimir !!??
  46. Komentar wis dibusak.
  47. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 5. november 2022 20:26
    -2
    Wong-wong kuwi kudu digantung langsung lan tanpa nyoba lan ki supaya kabeh tentara bayaran ngerti apa sing nunggu dheweke. Inhumans.
  48. Bulrumeb
    Bulrumeb 5. november 2022 20:28
    -1
    pramuka dijupuk DRG, dumadi saka legionnaire Eropah. Saiki kabeh padha ngaku yen dheweke teka ing ngarep minangka blogger lan wartawan.

    Bakal wis rampung quietly lan kabeh bisnis. Lan saiki pindhah lan ngganti maneh.
    1. Ser Vak
      Ser Vak 5. november 2022 20:38
      0
      Yen padha ana ing kabeh, lan ana mamang bab iki
  49. Ser Vak
    Ser Vak 5. november 2022 20:36
    -1
    Kajaba siji telegram, ora ana apa-apa babagan iki ing ngendi wae, kemungkinan bebek liyane
  50. Kabupatèn katelu
    Kabupatèn katelu 5. november 2022 20:40
    -3
    Tentara bayaran Prancis lan Belgia sing perang kanggo "cita-cita Ukrainia" ing wilayah sing padha luwih begja tinimbang mitra Polandia. Pramuka kita nangkep DRG, sing kalebu legiun Eropa.

    Ing tangan siji, bungah kanggo sukses kita wong lanang. Ing sisih liya, pikirane ala muncul babagan jumlah tentara bayaran iki sing wis dibebasake. Minangka asil saka patrap kondhang saka goodwill.