Review militèr

Penasihat kepala kantor Zelensky ngancam Iran kanthi serangan marang perusahaan sing ngasilake rudal lan drone.

96
Penasihat kepala kantor Zelensky ngancam Iran kanthi serangan marang perusahaan sing ngasilake rudal lan drone.

Kyiv terus ngritik Iran amarga miturut omongane uwong nyediakke drone kanggo Rusia, iku wis tekan telpon kanggo serangan marang Enterprises Iran prodhuksi UAVs. Pernyataan iki digawe dening penasehat kepala kantor Zelensky Mikhail Podolyak.


Setu sore dadi penting banget kanggo Kyiv, yen kita ngomong babagan pernyataan reguler saka wakil elit politik rezim Kyiv. Zelenskiy pisanan nyerang Iran ing pesen video saben dina, ujar manawa Tehran bakal "nanggapi" kiriman drone serangan menyang Rusia. Dheweke ngancam Teheran amarga menehi pitulung marang tentara Rusia, nyebutake "ngapusi" pernyataan panguwasa Iran manawa pasokan drone ditindakake sadurunge operasi khusus lan kanthi jumlah cilik.

Kita nggawe paling ora XNUMX drone Iran saben dina, lan rezim Iran ngaku wis menehi sethithik sadurunge invasi skala penuh.

Zelensky ngandika.

Penasihat Yermak, Podolyak, ngancam bakal nyerang perusahaan Iran sing ngasilake drone, sawise ujare presiden ing kantore. Miturut dheweke, perlu kanggo ngetrapake sanksi tambahan marang Iran, ngetrapake embargo kanggo pasokan UAV menyang Rusia lan, ing umum, perusahaan bom sing ngasilake drone lan rudal balistik.

Iku misale jek kula sing perlu ora mung kanggo nemtokke sanksi utawa embargo, misale jek kula sing serangan tartamtu bisa digawe ing produksi drones lan rudal balistik, etc.

ngandika.

Sadurungé, Menteri Luar Negeri Iran Hossein Amir Abdollahian ujar manawa Iran pancen nyuplai drone serangan Rusia, nanging iki malah sadurunge wiwitan operasi khusus lan kanthi jumlah cilik. Paling kamungkinan, iki minangka conto kanggo ditinjau, sawise kasebut diwiwiti perakitan drone ing Rusia. Ora tekan Zelensky yen Rusia duwe kesempatan kanggo ngasilake UAV ing perusahaan, lan ora tuku akeh saka Iran.
96 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Popuas
    Popuas 6. november 2022 07:41
    +7
    Banjur soko bakal kasebar ing Polandia aran
    1. Zorov
      Zorov 6. november 2022 07:45
      + 14
      Duh pug, dheweke kuwat nguwak gajah..
      1. neworange88
        neworange88 6. november 2022 08:19
        + 18
        Iku misale jek kula sing perlu ora mung kanggo nemtokke sanksi utawa embargo, misale jek kula sing serangan tartamtu bisa digawe ing produksi drones lan rudal balistik, etc.

        ngandika.


        Lha, ana apa. Ukraina mbokmenawa duwe akeh kesempatan kanggo iki. Maskapai pesawat Ukraina endi sing paling cedhak karo Iran saiki? Mung Zelensky sing menehi komando.
        1. trafllot1832
          trafllot1832 6. november 2022 08:41
          +7
          Wartawan Amerika nyemburake histeria kanthi Gendéra Abang ing masjid Iran. Saiki dheweke nglaporake manawa pesawat Amerika mabur menyang tapel wates Iran, kanggo nuduhake tekad kanggo nglindhungi kepentingan Arab Saudi. Saiki kita ngenteni pidato saka Podolyaki yen Ukraina, amarga alasan kamanungsan, mbatalake serangan ing Iran dening pesawat AS. Lan iki minangka bebaya Ukrainia pungkasan. lol
          1. neworange88
            neworange88 6. november 2022 08:53
            +2
            Lan sapa Podolyaka? Apa dheweke mutusake apa-apa? Amerika banjur bisa njaluk sapa wae kanggo menehi ancaman, contone, satirist Petrosyan.
            1. trafllot1832
              trafllot1832 6. november 2022 09:13
              +4
              Dadi Podlyaka maca koran Amerika nalika lagi metu lan sampeyan bisa ngancam Iran, nanging dheweke pancen pinter.
              1. Smoke_in_smoke
                Smoke_in_smoke 6. november 2022 10:08
                +1
                Saiki sing belang bisa dilebokake ing tabung uji lan goyangake tabung uji ing PBB. ngguyu
              2. Zorov
                Zorov 6. november 2022 10:42
                +1
                Kutipan saka: tralflot1832
                Dadi Podlyaka maca koran Amerika nalika lagi metu lan sampeyan bisa ngancam Iran, nanging dheweke pancen pinter.

                Lan dheweke uga maca Israel .. Ing kana, Netanyaha ngrayakake kamenangan .. Maneh, dheweke bakal mabur menyang Moskow minangka pegaweyan lan grease lobi ing kana nglawan Iran.
            2. BMP-2
              BMP-2 6. november 2022 19:53
              0
              Podolyaka iku sing ketoke arep mbukak "front kapindho"! wassat
        2. ZIF122
          ZIF122 6. november 2022 09:25
          +6
          Inggih, Ukraina kanthi alami wis kaya Tembakau jackal saka Mowgli! Dheweke dhewe ora duwe apa-apa kanggo nyerang Iran, mula dheweke bakal nguwuh-uwuh lan njaluk pengaruh marang Iran!
          1. Chronos
            Chronos 6. november 2022 10:04
            +2
            Kutipan: ZIF122
            Inggih, Ukraina kanthi alami wis kaya Tembakau jackal saka Mowgli! Dheweke dhewe ora duwe apa-apa kanggo nyerang Iran, mula dheweke bakal nguwuh-uwuh lan njaluk pengaruh marang Iran!

            Dheweke ora ngemis maneh, njaluk lan pesen. Padha dadi stupefied ing Ukronazism lan tenan wiwit nimbang piyambak minangka "bangsa master."
            1. Ivan Ivanov
              Ivan Ivanov 6. november 2022 13:30
              0
              Inggih, bebek pemilik aktif nyumbang lan kita dissuade ora banget hastily
          2. Smoke_in_smoke
            Smoke_in_smoke 6. november 2022 10:10
            0
            Apa sing dikandhakake sing duwe, dheweke bakal njaluk.
        3. Deso
          Deso 6. november 2022 09:30
          +2
          Kutipan saka: neworange88
          Iku misale jek kula sing perlu ora mung kanggo nemtokke sanksi utawa embargo, misale jek kula sing serangan tartamtu bisa digawe ing produksi drones lan rudal balistik, etc.

          ngandika.


          Lha, ana apa. Ukraina mbokmenawa duwe akeh kesempatan kanggo iki. Maskapai pesawat Ukraina endi sing paling cedhak karo Iran saiki? Mung Zelensky sing menehi komando.

          Lan iki cara liya kanggo ndeleng. Bajingan iki, amarga bodho, ora mbayangake apa babi sing ditandur ing wong Yahudi. Saiki, serangan Israel marang Iran bisa dianggep, ing antarane liyane, minangka entri mbukak Israel menyang perang ing sisih Ukraina. Ing kene wong-wong Yahudi bakal seneng banget. ngguyu
          1. 30 ing
            30 ing 6. november 2022 09:42
            +1
            Kutipan saka Rustic
            Bajingan iki, amarga bodho, ora mbayangake apa babi sing ditandur ing wong Yahudi. Saiki, serangan Israel marang Iran bisa dianggep, ing antarane liyane, minangka entri mbukak Israel menyang perang ing sisih Ukraina. Ing kene wong-wong Yahudi bakal seneng banget.

            Dadi apa? Bajingan duwe wong Yahudi prezydent! A cabang svidoukrayn Israel.
            1. alexsipin
              alexsipin 6. november 2022 10:25
              +1
              Kutipan: 30 vis
              Dadi apa? Bajingan duwe wong Yahudi prezydent! A cabang svidoukrayn Israel.

              Oligarki Rusia bakal mbantah karo sampeyan kanggo hak kasebut minangka cabang Israel.
              1. 30 ing
                30 ing 6. november 2022 15:50
                0
                Kutipan saka alexipin
                Kutipan: 30 vis
                Dadi apa? Bajingan duwe wong Yahudi prezydent! A cabang svidoukrayn Israel.

                Oligarki Rusia bakal mbantah karo sampeyan kanggo hak kasebut minangka cabang Israel.

                Berezovsky, Gusinsky, Khodorkovsky lan sawetara Chubais liyane karo asu wassat wis padu... Sejatine ora karo aku.
        4. Garik Gorkin
          Garik Gorkin 6. november 2022 23:47
          -1
          Maskapai pesawat Ukrainia sing paling cedhak karo Iran

          Israel nindakake kanggo Ukraina. Pukulan liyane kanggo pabrik drone ditindakake tanggal 23 Oktober. 2022
      2. alekc73
        alekc73 6. november 2022 10:15
        0
        Kabeh kekuwatan ing Ukraina dadi boneka, dheweke nggawe kudeta kanthi dhukungan saka negara NATO.
    2. Anchorite
      Anchorite 6. november 2022 07:48
      +9
      Saben-saben Podillya iki ngomong, ana kesan yen dheweke delir))
      Dipuntedahaken logika, iku uga perlu kanggo ngebom pabrik cedhak kasur, ing Uni Eropa lan Australia)) lan kabeh iki kanggo saperangan saka badut tamba Nazi?)))
      Apa dheweke nembak sepuluh drone saben dina? Transformer wis entek lan ora suwe Rusia ora duwe papan kanggo njupuk))
      1. K-50
        K-50 6. november 2022 08:10
        +5
        Quote: Anchor
        Apa dheweke nembak sepuluh drone saben dina? Transformer wis entek lan ora suwe Rusia ora duwe papan kanggo njupuk))

        Inggih, piyambakipun nempuh drone kanthi trafo. Drone mung mabur kanthi tentrem liwat Kuev, padha sabun ing iklim sing anget, mangsa, nanging ana ing dalan. sedulur
      2. neworange88
        neworange88 6. november 2022 08:58
        +1
        Quote: Anchor
        Saben-saben Podillya iki ngomong, ana kesan yen dheweke delir))
        Dipuntedahaken logika, iku uga perlu kanggo ngebom pabrik cedhak kasur, ing Uni Eropa lan Australia)) lan kabeh iki kanggo saperangan saka badut tamba Nazi?)))
        Apa dheweke nembak sepuluh drone saben dina? Transformer wis entek lan ora suwe Rusia ora duwe papan kanggo njupuk))


        Sampeyan kudu ora trafo mungkasi, nanging Podolyaki lan Zelensky, banjur ana sing bakal diganti, lan apa sing bakal ditindakake kanthi setengah langkah.
    3. tanpa mbalikke
      tanpa mbalikke 6. november 2022 09:20
      +7
      Apa sing ngalangi kita ngeculake UAV kasebut kanthi lisensi ing perusahaan kita. Apa dheweke ngasilake T-90 kanthi jeneng "Karar"?
      1. neworange88
        neworange88 6. november 2022 09:25
        0
        Kutipan saka: withoutreverse
        Apa sing ngalangi kita ngeculake UAV kasebut kanthi lisensi ing perusahaan kita. Apa dheweke ngasilake T-90 kanthi jeneng "Karar"?


        Napa lisensi iki dibutuhake? Mbongkar, sinau lan lakoni dhewe, paling ora kaya ngono Iran nggawe Shahed-136, nyebrang teknologi sing dipikolehi nalika drone buatan Amerika lan Israel muncul ing tangane lan rada isin miturut kemampuan teknologi lan syarat saka sisih IRGC.
      2. Nyrobsky
        Nyrobsky 6. november 2022 11:41
        -1
        Kutipan saka: withoutreverse
        Apa sing ngalangi kita ngeculake UAV kasebut kanthi lisensi ing perusahaan kita. Apa dheweke ngasilake T-90 kanthi jeneng "Karar"?

        Duc, miturut kasunyatan sing pungkasane wiwit digunakake kanthi akeh ing infrastruktur bandrlog, produksi serial ing perusahaan kita wis ditetepake. Kajaba iku, padha wiwit spud ora mung "Geraniums", nanging uga "Lancets" wiwit digunakake liyane.
  2. Retvizan 8
    Retvizan 8 6. november 2022 07:46
    +6
    Mutt murah wis ilang rasa wedi marang impunitas, wis padha gogongan kabeh!
    Ing endi wayang Ukrainia lan Baltik tanpa otak bakal mlayu nalika Kasur mlayu, kepiye carane mlayu saka Afghanistan?
    Sampeyan uga bakal nyumerepi gear landing pesawat?
    negatif
    1. dmi.pris
      dmi.pris 6. november 2022 07:48
      +1
      Embargo... ngguyu Lha yen awake dhewe dukung..
    2. Komentar wis dibusak.
    3. Vladimir80
      Vladimir80 6. november 2022 08:07
      -7
      Apa sampeyan ora mikir yen Amerika ora mlayu saka Afghanistan, kaya sing dicritakake ing TV ing kene, nanging mung pindhah menyang arah sing luwih penting (pinggir) ????
      1. Pilat2009
        Pilat2009 6. november 2022 08:12
        +1
        Kutipan: Vladimir80
        Apa sampeyan ora mikir yen Amerika ora mlayu saka Afghanistan, kaya sing dicritakake ing TV ing kene, nanging mung pindhah menyang arah sing luwih penting (pinggir) ????

        Amer ora nyerah Afghanistan iki, dheweke wis ngerti yen dheweke ngalami masalah kaya USSR biyen.
        1. Eli
          Eli 6. november 2022 17:00
          0
          Yankees, "Afghan" iki, kaya udhara dibutuhake kanggo ngrampungake "teka-teki", Afghanistan duwe tapel wates karo Iran, kabeh kabisat iki karo Taliban halal dibutuhake kanggo nguwasani mungsuh ideologi paling awon saka mullocracy Syi'ah Iran, amarga Taliban - Sunni, Syi'ah, koyo kobong tar ing sirah !!! Mulane, kabeh senjata lan pesawat, lan liya-liyane, supaya "mahasiswa" (Taliban) duwe apa-apa kanggo perang lan ngipi elek wong Persia.
      2. Retvizan 8
        Retvizan 8 6. november 2022 08:28
        +8
        Lan iki dudu apa sing dicritakake ing TV ing kene, nanging sampeyan sing nyoba dadi pinter ing kene.
        Sawise rong puluh taun ing Afghanistan, luwih saka rong triliun dolar, ewonan nyawa prajurite, PMC lan prajurit satelite,
        padha mung njupuk lan "pindhah" ing minggu, ninggalake peralatan lan property!
        Apa ora lucu nggawa omong kosong kaya ngono?
      3. 41 KAB
        41 KAB 6. november 2022 08:52
        -1
        Kutipan: Vladimir80
        Lan sampeyan ora mikir

        Apa sing kudu dipikirake? Nyuwun
        Ing VO Iki wis dibahas ya
    4. Zorov
      Zorov 6. november 2022 08:42
      +4
      Kutipan: Retvizan 8
      Ing endi wayang Ukrainia lan Baltik tanpa otak bakal mlayu nalika Kasur mlayu, kepiye carane mlayu saka Afghanistan?
      Sampeyan uga bakal nyumerepi gear landing pesawat?

      Kabeh arep menyang iki, saka Rusia para penganut Kulon wis wiwit nyuwek cakar .. Padha mlaku, ninggalake kabeh kanggo distilasi, lan iki nyenengake banget!
      1. Retvizan 8
        Retvizan 8 6. november 2022 10:42
        +2
        Mung ing kene ing panggonan Israel, aku ora bakal seneng babagan iki. Kabeh jinis Galinas, Slepakovs lan "shushara" liyane mlayu ana ...
        Dheweke ora pengin mbela Rusia (sanajan ora ana sing nyebut dheweke), lan ing kasus iki, dheweke uga ora bakal mbela Israel, dheweke bakal mlaku luwih maju kanthi pak "pasifis".
        1. Zorov
          Zorov 11. november 2022 18:12
          +1
          Kutipan: Retvizan 8
          Dheweke ora pengin mbela Rusia (sanajan ora ana sing nyebut dheweke), lan ing kasus iki, dheweke uga ora bakal mbela Israel, dheweke bakal mlaku luwih maju kanthi pak "pasifis".

          Dheweke bakal mlayu lan ngiyanati sapa sing mbayar.
  3. Luminman
    Luminman 6. november 2022 07:46
    +3
    Seneng nonton jaran. Asyik... nglirik
    1. wuh wuh
      wuh wuh 6. november 2022 17:10
      +1
      Apa sing lucu?
      Saben dina, ing saben sisih, 200-300 prajurit tiwas utawa cacad tanpa lengen utawa sikil. Plus - sipil.
      Lan - wis luwih saka 8 sasi.
  4. Silver99
    Silver99 6. november 2022 07:47
    0
    Apa iki dudu preseden kanggo ngrusak pabrik senjata ing Eropa lan AS kanggo Ukraina?
  5. srengenge sampeyan 66-67
    srengenge sampeyan 66-67 6. november 2022 07:48
    +6
    Dadi yen rezim fasis disedhiyakake gaman saka saindenging jagad, apa iki normal?! Lan yen Rusia, banjur iki ora bisa rampung!
    Yen aku ana ing papan prentah, sawise tembung kasebut, aku bakal mbanting kabeh lan kabeh ing negara fasis iki menyang tong sampah! Ora ketompo apa utawa ora ana wong!
    1. Normann
      Normann 6. november 2022 08:16
      +2
      Sampeyan mung ora ngerti - iku beda.
  6. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 6. november 2022 07:50
    +4
    Podolyak ngancam Iran kanthi serangan marang perusahaan sing ngasilake misil lan drone -

    ***
    - Apa banget awal kanggo Iran?
    - Mungkin pisanan ing Turki amarga jumlah Bayraktar sing ora cukup ...
    ***
    1. Pilat2009
      Pilat2009 6. november 2022 08:14
      0
      Kutipan: Vladimir Vladimirovich Vorontsov
      Podolyak ngancam Iran kanthi serangan marang perusahaan sing ngasilake misil lan drone -

      ***
      - Apa banget awal kanggo Iran?
      - Mungkin pisanan ing Turki amarga jumlah Bayraktar sing ora cukup ...
      ***

      Kaping pisanan, apa? Lan sing nomer loro, malah Israel lan Amerika Serikat ora duwe risiko nyerang serangan massal.
      1. Vitaly Gusti
        Vitaly Gusti 6. november 2022 10:29
        0
        Kutipan saka Pilat2009
        Lan nomer loro, malah Israel lan Amerika Serikat ora duwe risiko nyerang serangan massal.

        Cukup kanggo informasi.
        Saluran televisi Libanon Al Mayadeen, sing duwe hubungan karo Hizbullah lan Republik Islam, pisanan nglaporake serangan Israel ing Februari 2022 dening enem drone Israel sing nyerang pangkalan ing wilayah Mahidasht cedhak kutha kulon Kermanshah ing Iran. Akibaté, atusan drone dirusak ing pangkalan udara milik Pengawal Revolusi.
  7. KCA
    KCA 6. november 2022 07:53
    -1
    Aku wonder ngendi, ing kasus iki, bakal ana panggonan cedhak tapel wates kanggo patriot Yaman karo UAVs? Kanggo kita, ing asas, iku bakal becik, Hussites ing sandal lan bathrobes biasane bisa pat pinggiran kaya pad pemanas. Oh, ana uga IRGC
  8. Mantan prajurit
    Mantan prajurit 6. november 2022 07:58
    +2
    Podolyak. Miturut dheweke, perlu kanggo ngetrapake sanksi tambahan marang Iran, ngetrapake embargo kanggo pasokan UAV menyang Rusia lan, ing umum, perusahaan bom sing ngasilake drone lan misil balistik.


    Aku arep ngomong marang Podolyaka: "Njaluk konco setir, fly lan bom, sing ora bakal ngidini sampeyan."
    1. Retvizan 8
      Retvizan 8 6. november 2022 08:15
      +1
      Kocak! Yen Podlyak iki lenggah ing setir pesawat, malah bokong scorched ora bakal tekan Iran.
      Nelpon asu iki kanggo nggarap cangkeme.
  9. Old_Major
    Old_Major 6. november 2022 08:00
    +5
    Lan sapa sing bakal nyerang? Ukraina katon kaya ceking cilik, konco kang stands redneck dibalèkaké.
  10. K-50
    K-50 6. november 2022 08:07
    +3
    Penasihat kepala kantor Zelensky ngancam Iran kanthi serangan marang perusahaan sing ngasilake rudal lan drone.

    Crazy Tobacco siap cokotan kabeh!
    Lan yen untune dicopot tanpa bius, bakal mlayu sambat, marang sing duwe jaban rangkah. sedulur lol
  11. dhuwit recehan
    dhuwit recehan 6. november 2022 08:07
    +1
    Podolyak kanthi jelas nyurung ("nuduhake kepinginan") serangan AS marang Iran. Banjur, miturut omongane uwong, Rusia uga bakal kelangan drone, lan umume, Iran ora bakal kerja sama karo Rusia.
    Sanajan Amerika Serikat uga bakal duwe "titik panas" liyane, lan eksklusivitas Ukraina minangka konsumen sumber daya militer bakal nandhang sangsara.
    1. Nexcom
      Nexcom 6. november 2022 08:18
      +1
      Piye wae, iki rada ngganggu - ing wiwitan Biden kanthi terang-terangan ngumumake yen Iran bakal dibebasake, saiki Svidomites njaluk gasp ing Iran ....
  12. Cottondraton
    Cottondraton 6. november 2022 08:10
    +1
    Padha kaya penyihir palsu saka pasar Kyiv. Tengen ing Gogol
  13. Irit
    Irit 6. november 2022 08:10
    +1
    Kanthi wedi apa wong Persia dumadakan wiwit nglaporake marang Nazi ing Kyiv babagan pasokan senjata? Kabeh sistem NATO ing urutan samubarang menehi senjata lan amunisi, lan kabeh planet ngulu kanthi meneng!
  14. rotmistr60
    rotmistr60 6. november 2022 08:12
    +2
    wis tekan telpon kanggo nyerang ing perusahaan Iran
    Siji entuk kesan yen dudu Amerika Serikat sing nyoba "hegemoni" donya, nanging Ukraina wis njupuk Panggonan. Iki ndhikte menyang Eropa, ngritik AS, ngancam Rusia, China, lan saiki uga Iran. Ing endi Amerika nggoleki nalika saka irunge ana sing ora nuduhake apa-apa mung nyoba ngrebut kendali pamrentahan? (ironi).
    1. Normann
      Normann 6. november 2022 08:19
      0
      Saben uwong ngerti sapa sing ana ing mburi, dheweke mung wedi nindakake apa-apa.
    2. Chronos
      Chronos 6. november 2022 10:09
      0
      Kutipan: rotmistr60
      wis tekan telpon kanggo nyerang ing perusahaan Iran
      Siji entuk kesan yen dudu Amerika Serikat sing nyoba "hegemoni" donya, nanging Ukraina wis njupuk Panggonan. Iki ndhikte menyang Eropa, ngritik AS, ngancam Rusia, China, lan saiki uga Iran. Ing endi Amerika nggoleki nalika saka irunge ana sing ora nuduhake apa-apa mung nyoba ngrebut kendali pamrentahan? (ironi).

      Sia-sia sampeyan ironis, Barat dhewe durung ngerti sapa Khokhly lan monster apa sing digawe. Dill pancen nyoba njagong ing gulu ing saindenging jagad.
  15. Normann
    Normann 6. november 2022 08:15
    0
    Dheweke dhewe ora isin nggawa macem-macem omong kosong ...
    1. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 6. november 2022 10:21
      0
      Kutipan saka Norman
      Dheweke dhewe ora isin nggawa macem-macem omong kosong ...

      Kaya sing dikandhakake, ing ngendi ana rasa isin, sayuran wis suwe saya suwe.
  16. duwung
    duwung 6. november 2022 08:19
    0
    mulane kasur mlayu saka Afganistan supaya Federasi Rusia ora ana ngendi kanggo nyelehake jawaban, saiki isih kabeh pabrik ing openwork, prajurit ora mati lan ora ana owah-owahan iki.
  17. Kot Alexandrovich
    Kot Alexandrovich 6. november 2022 08:26
    +3
    "Kita ngalahake drone Iran saben dina."
    Iki apa whorl wis thukul ing Ukraina! ngguyu
    1. alexey alekseev_2
      alexey alekseev_2 6. november 2022 09:44
      +1
      Mungkin mixer pertempuran wiwit diwenehake?
  18. Swasta SA
    Swasta SA 6. november 2022 08:31
    0
    Kutipan saka Pilat2009
    Njaga pasukan ing kabeh negara ditaklukaké iku larang banget kesenengan.

    "The Black Hawk Down". Uwal saka Somalia, oncat saka Afghanistan, sapisan oncat saka
    Vietnam, perlu uga mlayu saka Ukraina ...
  19. amatir
    amatir 6. november 2022 08:33
    +1
    Lan yen Iran nesu lan ngluncurake sawetara serangan rudal ing Ukraina? Dheweke duwe soko. Dheweke isih ora duwe apa-apa. Dheweke ana ing sanksi sing terus-terusan, lan para ayatollah duwe sedulur cilik ing Eropa lan Amerika.
    1. Chronos
      Chronos 6. november 2022 10:15
      0
      Quote: Amatir
      Lan yen Iran nesu lan ngluncurake sawetara serangan rudal ing Ukraina? Dheweke duwe soko. Dheweke isih ora duwe apa-apa. Dheweke ana ing sanksi sing terus-terusan, lan para ayatollah duwe sedulur cilik ing Eropa lan Amerika.

      Kanggo apa? Mung bebarengan karo drone Geran-1 lan 2, rudal Romashka bakal mabur ing kutha-kutha Khokhlyatsky (kebetulan karo mitra Iran, mesthi, acak. keprungu ). Pesawat IRGC mabur menyang Moskow saben dina. Lan Podolyak kudu keplok. Yen Iran mangu-mangu babagan kelanjutan pangiriman, mula bakal ngilangi.
      1. Vitaly Gusti
        Vitaly Gusti 6. november 2022 10:53
        0
        Kutipan: Chronos
        Pesawat IRGC mabur menyang Moskow saben dina.

        Kutipan: Chronos
        . Yen Iran mangu-mangu babagan kelanjutan pangiriman, mula bakal ngilangi.

        Kanggo informasi.
        Miturut resolusi kasebut, embargo senjata konvensional marang Iran ditrapake nganti Oktober 2020.
        Nanging resolusi kasebut isih kalebu larangan kanggo misil lan teknologi sing ana gandhengane sing ditrapake nganti Oktober 2023 lan nutupi ekspor lan tuku sistem militer canggih kayata drone.
        1. Chronos
          Chronos 6. november 2022 11:05
          +1
          Ora ana sing tuku utawa adol apa-apa wassat Pesawat IRGC nggawa kembang wassat Inggih, miturut reaksi Barat (ora ana sing ngomong babagan nglanggar resolusi), kabeh bisa. Ya, aku ora peduli maneh, jujur. Sing utama yaiku ngalahake Ukraina kanthi kabeh sing kita duwe.
  20. pandhu arah777
    pandhu arah777 6. november 2022 08:41
    -1
    Sampeyan ndeleng sawetara drone sing ora ditembak dening Khokhls, dheweke nyebabake karusakan kaya ngono, mula dheweke siyap mbukak ngarep nomer loro amarga iki. ngguyu
  21. asng
    asng 6. november 2022 08:55
    0
    Kanthi pendekatan iki, kita kudu ngebom kabeh negara sing nyedhiyakake senjata kanggo wong bodho kasebut. Bodho-bodho iki provokasi perang donya. Lan sawise kabeh, Barat sing sombong ora menehi komentar. Umumé, urip lan sajarah nuduhake yen kita ora bisa duwe apa-apa sing padha karo tolerists.
  22. cniza
    cniza 6. november 2022 09:00
    +2
    Iku misale jek kula sing perlu ora mung kanggo nemtokke sanksi utawa embargo, misale jek kula sing serangan tartamtu bisa digawe ing produksi drones lan rudal balistik, etc.


    Sampeyan bisa lan bakal nyerang karo ilat ing paus ...
  23. roket757
    roket757 6. november 2022 09:06
    0
    Penasihat kepala kantor Zelensky ngancam Iran kanthi serangan marang perusahaan sing ngasilake rudal lan drone.
    misale jek sing kabeh sing flaunts ing jeroan ijo lara ing sirah, sak tenane lan rampung.
    1. cniza
      cniza 6. november 2022 14:02
      +4
      Wektu sing apik! hi

      Dheweke nindakake kabeh kanggo dhuwit, tanpa mikir ...
      1. roket757
        roket757 6. november 2022 17:06
        +1
        Hello prajurit
        Apik, pangeling kaya ngono, kita duwe peringatan, babagan sing ala sing wirausaha! Babagan pira cilaka sing digawa menyang pemilik.
  24. Saboteur_Navy
    Saboteur_Navy 6. november 2022 09:06
    0
    Penasaran ... Vsu uga nyerang Iran! Ya, aku bisa, amarga intelijen militer Angkatan Bersenjata pancen inventif ... Persia ora kurang insidious.
  25. Roso 56
    Roso 56 6. november 2022 09:16
    0
    Lha, wah, delok, yen sampeyan ngancam, sampeyan ora kudu ora sopan karo Persia.
  26. yowis
    yowis 6. november 2022 09:17
    0
    Apa sing sampeyan wedi? Ya, Iran wis nyedhiyakake, nyedhiyakake lan bakal nyedhiyakake. Lan kita bakal mangsuli pukulan kanthi pukulan.
  27. alexey alekseev_2
    alexey alekseev_2 6. november 2022 09:42
    -1
    Sak ngertiku, badut-badut iki ora rugi apa-apa, mula padha nesu. Lan ngenani sanksi marang Iran kaya pelet kanggo gajah.
  28. Metallurg_2
    Metallurg_2 6. november 2022 09:57
    0
    Nah, apa sing menarik babagan bom? Apa ana sing bakal tekan Iran?
    1. yowis
      yowis 6. november 2022 10:54
      0
      Padha kumpul kanggo ngebom karo Amerika (yaiku "Z us"), utawa Israel. Lan dheweke dhewe keluwen: ora ana anggaran, ora ana listrik, ora ana gas, ora ana gandum maneh, ora ana ekonomi maneh. Lan apa sing ora ana. Kabeh diimpor, kajaba "daging".
  29. Revolver
    Revolver 6. november 2022 10:00
    0
    Ya, luwih becik ngebom Iran, mung pitakonan, apa sing wani negatif negara 404 panggedhe arep nindakake iki? Utawa wis Banderlogs meneng-menengan saka kabèh donya kawangun ngebom strategis lan pluru saka ing paling medium, lan Mungkin sawetara intercontinental? Nyuwun Utawa mungkin Zelya mutusake manawa Israel bakal cocog karo dheweke, minangka mantan Yahudi?ora
    1. Chronos
      Chronos 6. november 2022 10:18
      0
      Quote: Nagant
      Ya, luwih becik ngebom Iran, mung pitakonan, apa sing wani negatif negara 404 panggedhe arep nindakake iki? Utawa wis Banderlogs meneng-menengan saka kabèh donya kawangun ngebom strategis lan pluru saka ing paling medium, lan Mungkin sawetara intercontinental? Nyuwun Utawa mungkin Zelya mutusake manawa Israel bakal cocog karo dheweke, minangka mantan Yahudi?ora

      Zelya mutusake yen dheweke njepret driji, Biden bakal menehi prentah kanggo ngebom Iran. Zelya pancen ngrasa kaya sing duwe jagad.
    2. Smoke_in_smoke
      Smoke_in_smoke 6. november 2022 10:30
      +1
      Quote: Nagant
      Utawa mungkin Zelya mutusake manawa Israel bakal cocog karo dheweke, minangka mantan Yahudi?

      Mantan ora ana.
      Ana mung saiki lan mangsa (!). ya
  30. Pilot Nyata
    Pilot Nyata 6. november 2022 10:20
    0
    Kutipan: Chronos
    Kutipan: ZIF122
    Inggih, Ukraina kanthi alami wis kaya Tembakau jackal saka Mowgli! Dheweke dhewe ora duwe apa-apa kanggo nyerang Iran, mula dheweke bakal nguwuh-uwuh lan njaluk pengaruh marang Iran!

    Dheweke ora ngemis maneh, njaluk lan pesen. Padha dadi stupefied ing Ukronazism lan tenan wiwit nimbang piyambak minangka "bangsa master."

    Inggih, nalika Lviv dumadakan (paling ora kanggo sawetara wektu) dadi Polandia, banjur ana bakal miwiti gelaran ing topik sing "pany" lan sing "bakal-dlo" ...
    Lan kang rama Bandera, lan sing liyane wis "ne vmErla" (loro hymns sing kaya salinan karbon)!
    1. yowis
      yowis 6. november 2022 10:58
      +1
      Yen Lviv dadi "Polandia", banjur Yankees isih bakal ngatur Bandera "Ukraina" ana lan bakal terus bab padha (yen Federasi Rusia ora mati minangka asil saka lack of elit, cowardice lan ngiyanati). Lan yen Federasi Rusia mati, mula ora ana Ukraina utawa Polandia ... lan luwih mudhun ing dhaptar. Mungkin bakal dadi Chimerica.
  31. sgrabik
    sgrabik 6. november 2022 11:14
    0
    Kyiv nits iki mbayangno sing ngerti apa, padha mikir sing padha diijini kanggo ngatasi masalah kuwi, sprei pro-Kulon sepele, bakal nutup tutuk lying vile lan meneng ngenteni nasibe ono.
  32. Musorgian
    Musorgian 6. november 2022 11:56
    0
    Coba dhewe duwe "kanca" karo Zen. Ora ana pilihan ing kene!
  33. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 6. november 2022 13:01
    0
    Sing. kanggo simetri, kita kudu mencet perusahaan ing kompleks industri militer Amerika lan Eropa.
  34. Bonifasius
    Bonifasius 6. november 2022 13:22
    0
    wassat Apa PigWarriors duwe rudal kanthi radius 2000km?
    wassat Apa padha tambah-???Bodho!
  35. Darurat
    Darurat 6. november 2022 14:54
    0
    Apa sampeyan ora wedi nyekel lyuli saka sing duwe? Wong tuwa iku, mesthi, wong bodho, nanging rombongan mung kurang graters mbukak karo Iran kanggo lengkap "rasa seneng".
  36. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 6. november 2022 15:14
    +1
    Iki sawetara jinis panopticon! The Chewbaccas wis rampung kacang: padha terang-terangan ngancam saben wong sing ora ana ing sisihe ... iku apa kulon wis ngrambah karo indulgence lan dilat! Saiki dheweke nganggep awake dhewe minangka wong utama ing planet iki. Aku ora bakal kaget yen Reich Ukraina bakal mbutuhake resolusi Parlemen Eropa lan Dewan Keamanan PBB supaya bisa dikoordinasi lan disetujoni dening Presiden Ukraina.
  37. Dmitrii
    Dmitrii 6. november 2022 16:19
    0
    Iku kabeh jenis surreal. Pejabat Ukraina maneh nyatakake yen kudu nyerang negara liya. Lan isih padha gumun kok ana perang ing negarane??? Dheweke uga ndhukung kamardikan Taiwan lan Kosovo. Lan maneh padha gumun kok padha perang ing negarane???
  38. Fangaro
    Fangaro 6. november 2022 17:16
    0
    Kita nggawe paling ora XNUMX drone Iran saben dina, lan rezim Iran ngaku wis menehi sethithik sadurunge invasi skala penuh.

    Carane ing asli?
    Mecut? Utawa kita nabrak?
    Kanggo sapa ing buku harian tsar ing basa Rusia? Zelensky? Penerjemah? Penulis artikel? Apa ana sing ngelingi ukara iki babagan buku harian lan raja? Yaiku, babagan deuce ing buku harian.

    Nanging ing kene aku pengin ngerti ...
    Sepuluh potongan saka total pira? Saka 15? Saka 70? Saka 87?
  39. Loro diploma
    Loro diploma 6. november 2022 18:56
    0
    Wektu ngirim kapak es taktis kanggo karakter iki.
  40. Gogol
    Gogol 6. november 2022 21:28
    +1
    Mesthi wae, kanggo penampilan, bisa numpes sawetara fasis Ukrainia sing misuwur. nyatane wong wis ngenteni suwe
  41. George K-219
    George K-219 7. november 2022 15:42
    -2
    Inggih, setengah bodho ngandika bodho, lan tengen ana blochers lan liyane ngangkat munggah lan digawa ing saindhenging donya kanggo nggawe wong misuwur. isin...
  42. Dmitry Karabanov
    Dmitry Karabanov 7. november 2022 18:18
    +1
    Sabanjure sapa - apa dheweke bakal ngancam India utawa China? Badut ora weruh pesisir ...
  43. Fangaro
    Fangaro 7. november 2022 20:37
    -1
    Iki salah. Sampeyan wis duwe mungsuh: Rusia. Ing wektu kuwi kanggo miwiti ngancam negara liya? Yen pancene arep nyerang negara katelu, bisa uga ana ngarep liyane. Yen iki minangka tumindak imbangan diplomatik, banjur takon marang diplomat sing mutusake bengok-bengok ing negara-negara sing netral karo tumindak sampeyan kanthi cara iki.
  44. NSOrder
    NSOrder 7. november 2022 20:46
    0
    Ayatollah saiki bakal njaluk ngapura marang para penyayang babi!)))