Review militèr

DPR nglaporake kerugian wong manca sing relatif cilik dibandhingake karo militer Ukraina

42
DPR nglaporake kerugian wong manca sing relatif cilik dibandhingake karo militer Ukraina

Tentara bayaran asing sing melu perang ing Ukraina ngalami kerugian, nanging dibandhingake karo militer Ukraina, dheweke ora pati penting. Kajaba iku, Kyiv nyoba ora kanggo Panggenan pati saka mercenary. Iki dicritakake dening letnan kolonel DPR NM Andrey Baevsky.


Akèh-akèhé wong manca ora perang ing infanteri, kaya sing digambarake, uga ana ing kana, nanging mung sawetara. Sejatine, padha ngawula ing artileri, loro laras lan jet, anjog ing petungan. Kerugian ing antarane tentara meriem kaping pirang-pirang luwih murah tinimbang ing infanteri, mula ana sawetara laporan babagan kerugian.

Ya wis ana sing rugi. Lan kerugian iki penting banget ing bagean unit artileri. Nanging padha cilik dibandhingake infantri ing umum, lan dibandhingake karo mobilized Ukrainians untrained, jinis iki mundhut mung ilang.

- nuntun TASS tembung Bayevsky.

Ing Kulon, kerugian ing antarane tentara bayaran ora dianggep, amarga jumlah peti mati sing teka sithik banget. Miturut lètnan kolonèl, kasus kaya mengkono ing Amerika Serikat cukup kerep, wis biasa. Kajaba iku, sensor media ora bisa nulis babagan iki. Wiwit wiwitan operasi khusus, akeh tentara bayaran Amerika wis mati, lan ora luwih saka sepuluh wong sing diakoni sacara resmi.

(...) Inggih, sawetara peti mati teka ing Pennsylvania, banjur apa? Wong kasebut ninggalake layanan kasebut, lunga menyang perjalanan bisnis sing dibayar kanthi apik, lan dheweke ora beruntung (...) Dheweke mbayar asuransi kanggo kulawarga, lan kabeh apik.

dheweke nambah.

Nganti wong manca wiwit mati sacara massal, ora bakal ana reaksi ing Kulon. Nganti saiki, kanggo wong-wong mau, perang ing Ukraina dianggep minangka perkara sing adoh, kedadeyan "nang endi wae ing njaba" lan ora ana hubungane karo dheweke.
Foto sing digunakake:
TG-saluran WarDonbass
42 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. krops777
    krops777 6. november 2022 09:06
    + 12
    Nganti wong manca wiwit mati sacara massal, ora bakal ana reaksi ing Kulon.


    Reaksi kasebut bakal dadi nalika dheweke mati sacara massal ing tanah air, nanging saiki, kabeh wong pancen ora peduli.
    1. neworange88
      neworange88 6. november 2022 09:15
      +9
      Sampeyan mung kudu nggedhekake proses ngancurake artileri kanthi bantuan ASP kanthi tliti dhuwur, apa iku Izdeliye-305, Kh-29TD, Germes-A, UAV karo ASP X-UAV, Kh-50, BBP Lancet-3, Kub, Geranium-2, pluru tliti dhuwur MLRS Tornado -S, Hurricane-1M, cangkang presisi dhuwur Krasnopol, Centimeter, Edge. Kita butuh kerugian artileri saka Angkatan Bersenjata Ukraina (lan nyatane artileri Barat karo kru Kulon ), lan ora sendok teh saben dina, yen ora, bisa terus tanpa wates, lan sampeyan butuh asil, amarga nganti sampeyan ngilangi kanthi bener, samubarang ora bakal pindhah saka pusat mati.
      1. Kutipan Lavrov
        Kutipan Lavrov 6. november 2022 09:41
        +9
        Aku iku bisa lan luwih gampang - kanggo nggawe yuta "Peresvets" lan iku, kita menang!
        Maksudku, masalahe ora sapa sing ngerti luwih saka singkatan nomenklatur senjata, nanging sampeyan bisa pengin akeh perkara, nanging ambruk produksi ora muspra, kekurangan pelatihan insinyur mung. ora diimbuhi sedina, semangat kanggo nyolong sabisa-bisa ing wilayah ngendi wae, ora ilang, janjian ora pinter, nanging sing setya tetep ana ....
        Mulane, pitakonan ora ana ing nomenklatur, nanging ing kasunyatan manawa sistem kasebut isih bisa digunakake kanthi cara sing padha, kanthi aktor sing padha ...
    2. Zorov
      Zorov 6. november 2022 09:17
      +2
      Kutipan saka krops777
      Reaksi kasebut bakal dadi nalika dheweke mati sacara massal ing tanah air, nanging saiki, kabeh wong pancen ora peduli.

      Inggih, carane aku bisa ngomong .. Aku iku perlu kanggo nggawe pasukan khusus uga-bersenjata lan karo komunikasi khusus modern .. Kuwi "Pamburu" kanggo mercenaries .. Langsung pesawat, artileri ing wong .. Inggih, numpes piyambak dening ngatur sabotase lan sniper mburu
      Aku bakal mbaleni persis "pamburu" kanggo tentara bayaran lan ora liya!
      Nalika "angsa" iki wiwit mati sacara massal, Barat bakal mikir
      PS Utawa ngirim kita kanthi kedok tentara bayaran kanthi massal lan numpes saka njero ..
      1. krops777
        krops777 6. november 2022 09:24
        + 12
        Nalika "angsa" iki wiwit mati sacara massal, Barat bakal mikir


        Bisnis gedhe ora peduli sing mati ing kono, sampeyan, kita, angsa, bebek, saya suwe perang, saya akeh sing entuk, padha kurang kapentingan kanggo materi manungsa, ana ngendi kanggo njaluk.
      2. neworange88
        neworange88 6. november 2022 09:34
        -1
        Kutipan saka Zorov
        Kutipan saka krops777
        Reaksi kasebut bakal dadi nalika dheweke mati sacara massal ing tanah air, nanging saiki, kabeh wong pancen ora peduli.

        Inggih, carane aku bisa ngomong .. Aku iku perlu kanggo nggawe pasukan khusus uga-bersenjata lan karo komunikasi khusus modern .. Kuwi "Pamburu" kanggo mercenaries .. Langsung pesawat, artileri ing wong .. Inggih, numpes piyambak dening ngatur sabotase lan sniper mburu
        Aku bakal mbaleni persis "pamburu" kanggo tentara bayaran lan ora liya!
        Nalika "angsa" iki wiwit mati sacara massal, Barat bakal mikir
        PS Utawa ngirim kita kanthi kedok tentara bayaran kanthi massal lan numpes saka njero ..


        Dadi Angkatan Bersenjata Ukraina dadi luwih akeh dadi tentara bayaran, amarga sumber daya seluler Ukraina meh kesel. Apa sing dikarepake sawise 11 ombak mobilisasi? Ing sawetara arah, jumlah wong manca sing teka kanggo "mburu" kanggo Rusia" tekan 70 persen.

        MOSCOW, 5 November - RIA Novosti. Mercenaries asing utamané gelut ing sisih Angkatan Bersenjata Ukraina, amarga ana sawetara personel militer Ukraina kiwa, Pahlawan Rusia, veteran Intelligence militèr Rustem Klupov ngandika ing Interview karo MK.
        "Ora cukup Ukrainia. Sumber mobilisasi Ukraina wis kesel. Iki dikonfirmasi ora mung dening akeh tentara bayaran, <...> nanging uga kanthi kasunyatan manawa luwih akeh wong sing wis diwasa lan malah wis tuwa, " Klupov nerangake.

        https://ria.ru/20221105/ukraina-1829402111.html
        1. Zorov
          Zorov 6. november 2022 09:49
          +1
          Kutipan saka: neworange88
          Dadi Angkatan Bersenjata Ukraina dadi luwih akeh dadi tentara bayaran, amarga sumber daya seluler Ukraina meh kesel. Apa sing dikarepake sawise 11 ombak mobilisasi? Ing sawetara arah, jumlah wong manca sing teka kanggo "mburu" kanggo Rusia" tekan 70 persen.

          Yen kita ora bisa numpes wong-wong mau, apa kita bisa mimpin wong-wong mau?
          Ing sisih kulon, akeh wong Rusia-Ukraina sing ngladeni ing macem-macem legiun manca lan aku mikir dheweke duwe dorongan spiritual kanggo mbantu Rusia, nanging ora ngerti kepiye carane layanan khusus kita ora bisa digunakake ing arah iki?
          Sawise kabeh, luwih gampang kanggo ngenalake menyang Angkatan Bersenjata Ukraina lan batalyon nasional liyane tinimbang, contone, ing Kaukasus!
          Iki Bandera ukrovermacht kudu numpes saka njero, lan ora pindhah menyang serangan frontal. Yagene ora ana liquidations saka militan paling rabid? Kita kabeh nunggu apa-apa, nanging prajurit kita mati, lan warga sipil, utamane wis ana ing wilayah Rusia!
          1. Machiavelli
            Machiavelli 7. november 2022 19:19
            0
            Ora ana komandhan lapangan kaya ana Khatab lan Basayev.
      3. aiguillette
        aiguillette 6. november 2022 10:51
        +3
        "Pamburu" kuwi kanggo mercenaries .. Langsung pesawat ing wong, seni "
        mercenaries iki dadi sawetara sing padha bisa digatèkaké ing statistik. Iku luwih apik kanggo nunjukake kabeh iki ing pasukan dill, lan ora njupuk menyang cahya putih, kaya Penny cantik, saka cabriolet, lan liwat wilayah.
        1. Zorov
          Zorov 6. november 2022 12:00
          +1
          Kutipan: aiguillette
          "Pamburu" kuwi kanggo mercenaries .. Langsung pesawat ing wong, seni "
          mercenaries iki dadi sawetara sing padha bisa digatèkaké ing statistik. Iku luwih apik kanggo nunjukake kabeh iki ing pasukan dill, lan ora njupuk menyang cahya putih, kaya Penny cantik, saka cabriolet, lan liwat wilayah.

          Mungkin sampeyan bener, nanging iki mung pendapatku .. Taktik Sudoplatov padha lan likuidasi sing padha karo pimpinan Bandera lan ing Kaukasus, utamane, ana efek sing gedhe banget.
          Klompok iki khusus melu iki lan langsung dadi bawahan kanggo pimpinan, ngliwati kabeh jinis staf umum lan kolonel liyane, lsp. Kabeh rampung kanthi apik hi
          Saiki ana kedadeyan sing ora bisa dingerteni lan kita mati kanthi bodho amarga serangan lan papan liya.
          Sepisan maneh aku mbaleni.. Iki pendapatku pribadi!
  2. Ser Vak
    Ser Vak 6. november 2022 09:11
    +4
    Ayo, Konashenko nyelehake atusan wong saben dina. Ngomong-ngomong, wingi ana tawanan perang Belgia sing wingi? Ana sepi ing jaring.
    1. Ugens
      Ugens 6. november 2022 09:29
      +9
      Ing panggonan sing padha karo puluhan perwira NATO sing ditawan ing Mariupol)))
      1. Kapten Pushkin
        Kapten Pushkin 6. november 2022 16:16
        +2
        Kutipan saka ugens
        Ing panggonan sing padha karo puluhan perwira NATO sing ditawan ing Mariupol)))

        Aku elinga yen aku aktif mudhun nalika nulis yen ora ana perwira NATO lan jenderal admiral liyane sing bisa kejiret ing Mariupol.
        Nanging, ketoke, akeh wong pancene pengin. Ya, lan aku wanted kanggo, nanging minangka Confucius ngandika: "Iku angel golek kucing ireng ing kamar peteng, utamané yen ora ana."
    2. dmi.pris
      dmi.pris 6. november 2022 09:32
      +2
      Ana perang informasi, lan wong, ing sisih siji lan liyane, kudu mangan mie, yen ora, dheweke ora pengin gelut, kabeh wong ngapusi.
  3. Ser Vak
    Ser Vak 6. november 2022 09:14
    +7
    Lan kita kudu mutusake manawa Ukrainia wis rampung, kaya sing dikandhakake saka kabeh wesi, lan mung tentara bayaran sing perang ana, utawa kabeh padha, mung sawetara wong.
  4. trafllot1832
    trafllot1832 6. november 2022 09:20
    0
    Ayo Labuda lan perusahaan nyanyi nganggo celana pendek kanggo tentara bayaran Amerika, nang endi wae ing stadion. wassat
    1. Kapten Pushkin
      Kapten Pushkin 6. november 2022 16:18
      +1
      Kutipan saka: tralflot1832
      menehi bouquets saka geraniums

      Kepiye carane bakal bener? 2 buket geranium utawa buket geranium-2?
      1. trafllot1832
        trafllot1832 6. november 2022 16:56
        0
        Kabeh padha, Lady, ana rong pot geranium ing tataran, lan bouquets saka Geraniums 2 ing stands. Nanging opsi bisa. keprungu
  5. Irit
    Irit 6. november 2022 09:20
    +6
    Yen sampeyan ditawan, banjur dilebokake ing omah, minangka tandha niat apik, mula luwih becik ditembak langsung! Sing menarik, Kremlin durung mikir mbayar tiket menyang omahe? Yen ora, ana akeh gangguan babagan wong-wong sing dicekel cedhak Mariupol, "ratusan wong manca sing nganggo sawetara basa"! Ngendi dheweke ngombe bir lan cognac ing omah? Apa tawanan kita ora dibebasake kanthi gratis? Yagene kita butuh Medvedchuk?
  6. Kutipan Lavrov
    Kutipan Lavrov 6. november 2022 09:23
    +7
    Jujur, aku ora ngerti apa gunane postingan iki. Apa luwih sithik tentara bayaran sing mati tinimbang wong Ukrainia dhewe? Inggih, iku ketok saka nomer. Utawa yen tentara bayaran dibutuhake ora mung ing infantri, nanging ing ngendi kawruh lan pengalaman dibutuhake ...
    Saka warta esuk, aku luwih seneng karo liyane (miturut pendapatku, ora ana ing VO) - cathetan saka salah sawijining koresponden militer babagan persiapan kanggo ijol-ijolan pemilik Motor Sich sing mentas ditahan ing Ukraina kanggo personel militer Ukraina.
    Medvedchuk 2 supaya ngomong.
    Apa ngono - kita bakal weruh
    1. ZIF122
      ZIF122 6. november 2022 09:52
      +1
      Inggih, cetha yen kurang tentara bayaran sing mati! Dheweke biasane ana ing tingkat kapindho! Nanging kanggo mikir lan miwiti numpes kanthi sengaja kanthi ngarahake rudal lan UAV, mula iku!
    2. aiguillette
      aiguillette 6. november 2022 11:09
      0
      "Apa ngono - kita bakal weruh"
      meh ora ngomong babagan
  7. Roso 56
    Roso 56 6. november 2022 09:23
    0
    Dadi kita kudu fokus ing masalah iki, multiply mercenary dening nul. negatif
  8. roket757
    roket757 6. november 2022 09:23
    +2
    DPR nglaporake kerugian wong manca sing relatif cilik dibandhingake karo militer Ukraina
    . Kanggo wiwitan ... ana kurang tentara bayaran, banjur ana akeh nuansa ...
    Akibaté, saben wong sing ora mlayu bakal mèlu ing kono.
  9. yowis
    yowis 6. november 2022 09:24
    -1
    Wong manca bakal "mati sacara massal" mung ing wilayahe (manca). Lan mercenaries yaiku Angkatan Bersenjata Ukraina. Ukraina minangka negara ora ana.
  10. Nikolaevich I
    Nikolaevich I 6. november 2022 09:51
    +5
    Mdaaa...! Sapa sing kudu dipercaya? Ora suwe, pasrah Izyum, Kupyansk, Balakleya lan n.s.p liyane diterangake kanthi kaunggulan angka ing tenaga kerja Angkatan Bersenjata Ukraina, ing ngendi "saben katelu minangka mercenary asing"! Yen padha ngapusi, mula kudu koordinasi goroh! keprungu
    1. kucing Rusia
      kucing Rusia 6. november 2022 20:19
      0
      Kutipan: Nikolaevich I
      Mdaaa...! Sapa sing kudu dipercaya? Ora suwe, pasrah Izyum, Kupyansk, Balakleya lan n.s.p liyane diterangake kanthi kaunggulan angka ing tenaga kerja Angkatan Bersenjata Ukraina, ing ngendi "saben katelu minangka mercenary asing"! Yen padha ngapusi, mula kudu koordinasi goroh! keprungu
      Jumlah "mercenary" diitung kanthi jumlah pidhato manca ing radio - ora ana transkrip utawa terjemahan saka pidato iki ...
      Bisa uga dheweke nyegat komunikasi radio penasehat militèr unit anjog saka Angkatan Bersenjata Ukraina, contone, Inggris "penasehat komandan Angkatan Bersenjata Ukraina", ngarahake tumindak perusahaan saka Ukraina ing 100 bayonet, lan nindakake rembugan radio karo markas ...
      Lan ing ringkesan permusuhan padha laporan perusahaan tentara bayaran asing saka Inggris...
      sad
  11. Ulan.1812
    Ulan.1812 6. november 2022 09:52
    +5
    Ing mratelakake panemume, iki exaggeration sing utamané Western mercenary perang ing Ukraina.
    Lha sing 15 ewu...20 iku pira?
    Iki minangka jumlah Ukrainia ing Angkatan Bersenjata Ukraina 300-400 ewu?
    Sing, 10% ora.
    Aku malah kurang. Mulane padha ora tau ketemu. Kajaba iku, dheweke biasane spesialis, dudu infantri.
    Dadi kita pancene perang karo NATO, mung infantri NATO sing kalebu wong Ukrainia.
    1. aiguillette
      aiguillette 6. november 2022 11:11
      +3
      "Dadi kita pancen perang karo NATO, mung infantri NATO sing kalebu wong Ukrainia."
      yen pancen perang karo NATO, Lenin mesthi wis ana ing Samara
  12. belovvladimir
    belovvladimir 6. november 2022 09:53
    +2
    Nganti wong manca wiwit mati sacara massal, ora bakal ana reaksi ing Kulon. Nganti saiki, kanggo wong-wong mau, perang ing Ukraina dianggep minangka perkara sing adoh, kedadeyan "nang endi wae ing njaba" lan ora ana hubungane karo dheweke.

    Kanggo wong-wong mau, iki safari, ana iklan kuwat, kaya tank pindah kulawarga, lan numpes omah, iklan ing semangat iki, lan mulane ana liyane safari Pamburu, utamané mercenary Polandia saka negara liya, pembuangan saka freaks karo pedhang sing teka ing tanah kita bakal terus, mung kita iku ora bakal bali anak mati, Kutub iku bangsa paling njijiki!
  13. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 6. november 2022 09:55
    -1
    "Pasukan bayaran manca ngalami kerugian, sing ora pati penting dibandhingake karo militer Ukraina," -

    ***
    - Dheweke, mesthine, miturut "Lend-Lease" - bisa uga ora mbayar wong sing slamet ...
    ***
  14. Metallurg_2
    Metallurg_2 6. november 2022 10:00
    +1
    Perlu akeh peti mati sing dituju nalika Vietnam.
  15. rotmistr60
    rotmistr60 6. november 2022 10:37
    0
    Sejatine, padha ngawula ing artileri, loro laras lan jet, anjog ing petungan
    Mesthine isih babagan Amerika lan militer NATO full-time liyane. Lan wong-wong Polandia lan Romania, sing bubar wis ditanggulangi kanthi tepat ing garis ngarep lan ora kepengin banget nyerang ing ngarep, apa ora wong manca? Ditilik saka laporan lan laporan ing media, ana sawetara laporan babagan kematian Amerika, Kanada, Prancis ... Lan iki, mesthine, kudu dirusak dhisik kanthi macem-macem "kraken", "Azov" lan duraka frostbitten liyane.
  16. kakvastam
    kakvastam 6. november 2022 10:46
    +1
    Nganti wong manca wiwit mati sacara massal, ora bakal ana reaksi ing Kulon.

    Lan nalika miwiti, dheweke bakal luwih ngelak getih wong barbar Rusia ...
    Apa sampeyan ora bisa ndeleng carane intensely lagi disiapake kanggo perang karo kita?!
    Punika ngandika - "yen wong nang endi wae janji arep matèni sampeyan - pracaya wong." Nanging wong-wong Eropa wis luwih saka satus taun dikandhakake yen Rusia pengin, yen ora mateni, paling ora dirudopekso. Lan padha pracaya, sanajan padha ora Rusia ing kabeh, lan padha sengit kita liyane lan liyane. Gambar mungsuh minangka senjata ampuh.
    Iku wektu kanggo kita pungkasanipun éling sing mungsuh tegese apa ngandika.
    Aja kena infeksi karo katentremane Pak Putin.
    1. penasehat level 2
      penasehat level 2 6. november 2022 11:55
      0
      Kutipan saka: kakvastam
      Nanging wong-wong Eropa wis dikandhani luwih saka satus taun yen Rusia pengin, yen ora mateni, paling ora kudu rudo pekso.

      Sampeyan exaggerating banget, nganti taun iki, ing kasus apa wae - liwat 20 taun kepungkur - akèh-akèhé saka biasa "Kulon" warga ngelingi Federasi Rusia ora luwih kerep tinimbang negara liyane .. lan dianggep pancen padha, ora kaya " pembunuh lan perogol" "mesthi, dadi luwih kasengsem ing budaya lan urip .. ya, ing jaman USSR iku beda, nanging ing jaman modern - kaya sing .. kesimpulan iki saka pengalaman pribadi komunikasi. .. ya umume ora duwe minat khusus babagan kebijakan luar negeri - kaya ngono, anggere ora kena.. ing babagan iki, dheweke beda banget karo masyarakat kita.. aku ngomong babagan wong biasa.. dudu politikus lan ora ana wong sing ditinggal..
  17. Komentar wis dibusak.
  18. landasan pacu-1
    landasan pacu-1 6. november 2022 11:34
    -1
    Kutipan saka: dmi.pris
    Ana perang informasi, lan wong, ing sisih siji lan liyane, kudu mangan mie, yen ora, dheweke ora pengin gelut, kabeh wong ngapusi.
    Konfirmasi luwih lanjut babagan iki:
    Mercenaries asing utamané gelut ing sisih Angkatan Bersenjata Ukraina, amarga ana sawetara personel militer Ukraina kiwa, Pahlawan Rusia, veteran Intelligence militèr Rustem Klupov ngandika ing Interview karo MK.
  19. tukang kayu
    tukang kayu 6. november 2022 12:30
    -1
    lan iku cetha sing senjata Western kontrol dening wong manca, lan swineherds kanggo daging
  20. Altman
    Altman 6. november 2022 14:28
    0
    Pamburu Mercenary minangka ide sing apik, lan sampeyan bisa nyoba paling ora. Kanggo dhuwit, sampeyan bisa sinau apa sing dikarepake, lan entuk wong asing sing mati utawa urip bisa sukses, paling ora ing langkah pisanan. am
  21. Valnik
    Valnik 6. november 2022 18:30
    0
    Laporan saben dina nuduhake kelangan atusan Ukrainia lan puluhan tentara bayaran. Iku ora cukup? Utawa ana sing salah?
  22. Alebedev
    Alebedev 7. november 2022 20:13
    0
    Kutipan saka Zorov
    Aku kudu nggawe pasukan khusus bersenjata kanthi apik lan komunikasi khusus modern .. "Pemburu" kuwi kanggo tentara bayaran ..

    Aku setuju. F. E. Dzerzhinsky duwe unit kasebut ing awal taun 1920-an.
    Nindakake operasi unik.
  23. n-Stozhar
    n-Stozhar 8. november 2022 15:41
    0
    Iku kabeh babagan asuransi ... pengkhianatan diwiwiti nalika, ing awal perang ing 23 Februari, awan tentara bayaran dibebasake lan ora dirusak, menehi koridor ijo menyang Polandia ... ing kana, kanggo 200+ milyar. euro, padha bakal ngrusak asuransi militèr saka Kulon .. nanging .. .miliar ing tangan tengen, langsung sita, mantun masalah karo grup iki ... uga, sing ing awal téater iki dilacak siji ing pokoke ... singkatane ... wong upahan mati , asuransi mudhun .. asuransi bangkrut mati banget .. nanging ora ana wong prasaja.....
  24. Zaurbek
    Zaurbek 10. november 2022 13:37
    0
    Lan yen ana luwih akeh, apa sing dibutuhake? Pengintaian mburi lan serangan ing mburi ... lan operasi militer nyerang. .lan iki maneh dumunung ing goal saka tugas lan ing UAV saka jinis Orion lan luwih gedhe.
    Dadi 777 lan Hymars ora duwe risiko apa-apa yen bisa digunakake kanthi bener lan tundhuk karo standar kanggo lempitan lan nyebarake. Dheweke bakal menehi roket 300 km liyane, lan Pangeran Charles bisa ngladeni dheweke kanthi tenang.