Review militèr

Pesawat ngisi bahan bakar Angkatan Udara AS KC-46A Pegasus rusak nalika nyoba ngisi bahan bakar jet tempur F-15.

12
Pesawat ngisi bahan bakar Angkatan Udara AS KC-46A Pegasus rusak nalika nyoba ngisi bahan bakar jet tempur F-15.

Foto ilustrasi



Kedadeyan liyane ing Angkatan Udara AS kedadeyan karo pesawat tanker KC-46 Pegasus. Pesawat kasebut rusak nalika nyoba ngisi bahan bakar pesawat tempur F-15 ing udara. Iki dilaporake dening layanan pers komando Angkatan Udara AS.

Kedadeyan kasebut kedadeyan ing pungkasan Oktober nalika kapal tanker udara KC-46 lagi mlaku saka Bandara Glasgow Prestwick ing Skotlandia menyang Pangkalan Bersama McGuire-Dix-Lakehurst ing New Jersey. Sajrone penerbangan kasebut, pesenan ditampa kanggo ngisi bahan bakar pesawat tempur F-15, nanging nalika ngisi bahan bakar, rod pengisian bahan bakar kasebut nyuwil saka pesawat tempur lan nabrak tanker kanthi kekuwatan, mula rusak. Pesawat kasebut bisa mabur kanthi slamet lan mendarat ing pangkalan.

Komisi sing nyelidiki kedadean kasebut percaya manawa bedane kacepetan pesawat kasebut sajrone pendekatan kasebut minangka panyebabe. Pejuang secara harfiah kesandhung ing bar, kang nyuwil adoh saka pasukan lan tabrakan menyang tanker, ngrusak conthong buntut. Apa F-15 ngalami karusakan ora dingerteni, ndandani KC-46 bakal biaya $ 2,5 yuta.

Elinga yen senadyan kasunyatan sing KC-46 Pegasus iki diadopsi dening Angkatan Udhara US lan diijini kanggo ngisi bahan bakar kabeh jinis pesawat militèr, kajaba A-10 Thunderbolt II, wis cukup sawetara shortcomings, kang militèr dhewe ngakoni. Iki kalebu risiko ciloko nalika rod minger mati, kang kedaden karo F-15. Miturut cara, sajrone tes, kedadeyan sing padha uga kedadeyan karo F-15.

Ing jantung konsep KC-46 yaiku rod ngisi dhewe lan sistem pemantauan lan kontrol remot ing ngendi operator sing nganggo kacamata 3D lungguh ing ngarep layar kanggo ngontrol kabeh proses ngisi. Sistem sesanti remot RVS, sing ngidini operator ngontrol boom ngisi, ngrusak gambar kasebut, nanging dinuga didandani. Ing wulan Januari taun iki, militer ora puas karo operasi sistem tampilan panorama tanker, sing nuduhake pesawat sing mabur menyang tanker.

Pangembangan KC-46A wis ditindakake wiwit taun 2012 kanthi basis versi kargo pesawat Boeing 767. Pesawat kasebut bakal bisa nggayuh kecepatan nganti 920 kilometer per jam lan mabur kanthi jarak nganti 12,2 ewu. kilometer. KC-46A bakal nggawa nganti 92 ton bahan bakar.
12 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimir_2U
    Vladimir_2U 7. november 2022 09:33
    +2
    Ketoke, dheweke mlumpat maju kanthi cepet lan tekan bar, mula pitakonan kasebut paling mungkin kanggo pilot F-15.
    1. Nikolay-Nikolaevich
      Nikolay-Nikolaevich 8. november 2022 09:39
      0
      Iku Basharov lan Petrov sing ngatur kabeh - ing wayah wengi padha nggawe bolongan ing selang karo awl. :)
  2. sagitovich
    sagitovich 7. november 2022 09:45
    0
    Wong angkuh manipulasi donya, mung kuwi sing bisa dirungokake. Apa sebabe manggon ing pulo lor sing lembab sing diubengi dening segara sing adhem, lan ora ing pesisir Mediterania.
    Iku ora muspra yen Eropah ndamel wong-wong mau ing sasi kepungkur.
  3. Magellan
    Magellan 7. november 2022 09:50
    +2
    Malah Rusia ora diseret? Aneh ... Utawa persiapan sing angel banget?
  4. Tagan
    Tagan 7. november 2022 10:06
    0
    Pesawat kasebut bisa mabur kanthi slamet lan mendarat ing pangkalan.
    Mesakaké...
  5. Nexcom
    Nexcom 7. november 2022 10:15
    +2
    minus 2 kendaraan mungsuh. gedhe
  6. Alex92
    Alex92 7. november 2022 10:21
    +1
    Proses sing rumit, pilot pesawat sing diisi bahan bakar biasane disalahake amarga ora sukses ngisi bahan bakar ... Umume, sistem sadurunge kanthi kerucut ing selang fleksibel katon luwih aman.
    1. bingo
      bingo 7. november 2022 11:17
      +1
      A rod kaku nyuda kacepetan refueling lan dianggep luwih gampang, tinimbang mulang akeh pilot, iku perlu kanggo mulang siji operator kanggo mencet. Anggere ana kabin lan operator weruh pesawat, iku supaya. Nanging ... Boeing kuwi Boeing)))
      Kanthi KS-46, masalah ora mandheg wiwit lair.
      Lan mung duwe selang ing operator pesawat ...
      1. Alex92
        Alex92 7. november 2022 22:09
        +1
        Inggih, iku luwih elek kanggo wong-wong mau) Kajaba iku, ngisi bahan bakar simultaneous sawetara pesawat ketoke mokal, kaya aku ngerti?!
  7. Fizik13
    Fizik13 7. november 2022 10:33
    0
    Mbokmenawa pilot Ukrainia dilatih.
  8. bingo
    bingo 7. november 2022 11:15
    +2
    Cacat struktural Pegaras sing ora bisa dipulihake - supaya diduga "ngurangi biaya" litak - didorong menyang awak kargo, nalika ora ngetung jumlah ruang sing dibutuhake dening kontrak. Akibaté, kanggo kursi operator lengkap - nuwun kanggo tautologi - ora cukup SPACE, lan operator lungguh ing mburi kamera, kang ora katon. wassat Apa Amerika dhewe ngakoni.
    Kapindho, ternyata bar pengisian bahan bakar anyar kudu "dipencet" marang pesawat sing diisi bahan bakar kanthi gaweyan gedhe! Amarga gedhe efforts kanggo "ngawat-ngawati" ana masalah karo "departure" rod saka gulu panampa - maneh karo karusakan kanggo "refueling" kulit.

    Dadi sing ngalahake sapa ana, mesthi, pitakonan menarik.
    Oh ya, kanthi rega KS-46 - siji lan setengah luwih larang tinimbang KS-135 kanthi jumlah bahan bakar sing padha ing pesawat, lan jam penerbangan kanthi biaya - kaping telu. wassat Ternyata murah, murah banget)))
  9. pakar
    pakar 7. november 2022 12:13
    +1
    Cathetan babagan format artikel.
    Senadyan caption karo foto "foto ilustrasi", aku ora ngerti apa ora ngirim foto karo F-15 ngisi bahan bakar. Ana atusan, yen ora ewonan, online. nglirik