Review militèr

Pengawal Nasional nggawe instalasi anti-pesawat seluler kanthi bedhil mesin PKT kanggo nglawan drone Rusia "Geran-2"

77
Pengawal Nasional nggawe instalasi anti-pesawat seluler kanthi bedhil mesin PKT kanggo nglawan drone Rusia "Geran-2"

Drone kamikaze Rusia "Geran-2" nyebabake karusakan sing signifikan ing infrastruktur kritis Ukraina, lan bubar ngrusak depot senjata ing mburi garis mungsuh. Pertahanan udara Ukrainia ora bisa ngatasi drone; sistem anti-pesawat sing kasedhiya ora bisa nyerang "moped". Ing latar mburi iki, unit Angkatan Bersenjata Ukraina lan Pengawal Nasional wiwit nyipta macem-macem instalasi kanggo numpes drone.


Salah sawijining instalasi anti-pesawat iki diklumpukake dening personel militèr saka Pengawal Nasional sing dipasang ing wilayah Nikolaev. Padha masang rong senapan mesin PKT (tank), nglengkapi instalasi kanthi pemandangan anti-pesawat. Kanggo mobilitas, diselehake ing mburi truk pickup lan saiki bedhil anti-pesawat seluler iki ngoyak drone Rusia ngliwati steppes ing wilayah Nikolaev.

Kacarita, unit sing bersenjata karo instalasi iki diduga wis ngrusak telung drone kamikaze Geran-2, sing isih diarani Iran Shahed-136 ing Ukraina. Ing sawetoro wektu, Staf Umum Angkatan Bersenjata Ukraina nembak puluhan wong, sanajan mung ing kertas.


Pasukan lan sarana pertahanan udhara Komando Udara Angkatan Udara Kidul ing wilayah Mykolaiv ngancurake telung drone mungsuh, telung liyane Shahed-136 ditembak dening unit Angkatan Pertahanan liyane. Salah siji saka wong-wong mau - klompok geni saka guardsmen Nikolaev

- layanan pers saka printah "Kidul" saka Angkatan Bersenjata Ukraina ngandika.

Kabeh sing anyar minangka lawas sing wis dilalekake, Pengawal Nasional ora nggawe apa-apa sing asli, instalasi sing padha digunakake maneh ing Perang Patriotik Agung. Lan ana loro pindho lan quadruple.
Foto sing digunakake:
https://t.me/milinua
77 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mauritius
    Mauritius 7. november 2022 11:16
    +5
    Pengawal Nasional nggawe instalasi anti-pesawat seluler kanthi bedhil mesin PKT kanggo nglawan drone Rusia "Geran-2"
    Yen ana sawetara batang, sampeyan butuh 4-8-10, yen ora, ora nggumunake .... Nyuwun
    1. Darurat
      Darurat 7. november 2022 11:21
      +2
      Katon masalah karo nomer bedhil mesin. kekurangan. keprungu
      1. neworange88
        neworange88 7. november 2022 11:24
        +1
        Cuplikan anyar babagan karusakan howitzer Amerika dening drone Lancet. Video ing tautan ing ngisor iki.

        .Bubar iki, loro video diterbitake ing Internet nuduhake carane Russian Lancet UAVs kenek loro US-digawe M155 109-mm howitzers. Kedadeyan iki kedaden ing Ukraina - iki self-propelled artillery mounts (ACS) padha dikirim ana ing tengah taun iki. bledosan,” ahli saka China komentar ing kahanan.

        https://politros.com/23736689-kadri_unichtozheniya_amerikanskih_gaubits_dronami_lantset_voshitili_kitaiskih_ekspertov
        1. Syurik70
          Syurik70 7. november 2022 11:36
          0
          Quote: Darurat
          Katon masalah karo nomer bedhil mesin. kekurangan. keprungu

          Ya, lan karo amunisi bisa tegang.
          Nanging ora ana apa-apa kanggo njarah museum. Dheweke uga bisa narik instalasi sing luwih kuat saka kono.
          Punika ZPU-DShK-4
          Dirancang ing taun 1945, diadopsi ing taun 1949
        2. rosomaha
          rosomaha 7. november 2022 11:43
          +6
          Nanging kita ora kudu lali yen ing dalan menyang Ukrov UAV barrage - hantu phoenix. Lan umume, dheweke uga bisa miwiti nggunakake analog saka Geranium, bakal ana "scum benevolent" sing bakal dikirim. Lan saiki kita kudu nglawan dheweke.
          1. neworange88
            neworange88 7. november 2022 11:47
            +1
            Ing kene sampeyan kudu ngerti yen ora ana pertahanan udara sing bakal nutupi kabeh ing negara apa wae. BBPs apik amarga meh ora katon, relatif murah lan efektif. Lan ora ana negara ing donya sing bisa nutupi kabeh obyek lan kabeh peralatan kanthi bantuan. saka pertahanan udara.
          2. topol717
            topol717 8. november 2022 18:37
            -1
            Dadi, Ukraina duwe cukup dana kanggo nggawe moped kasebut dhewe. sawetara sasi kanggo pembangunan lan Geranium wis siyap. Glider paling gampang lan kontrol primitif. Arduino Cina karo GPS, lan sawetara dina karya minangka programmer. Iku kabeh sing perlu. banjur mung terus mili.
            1. rosomaha
              rosomaha 9. november 2022 10:21
              0
              kuwi masalahe... kepiye carane bisa nolak iki
    2. dmi.pris
      dmi.pris 7. november 2022 11:22
      +3
      Lan quadruple saka "maxims"?
      1. Alexander Salenko
        Alexander Salenko 7. november 2022 12:04
        +1
        Aku panginten bab padha, yen ana Bunch saka maxims, padha bisa uga bungled quads. Nanging aku luwih kasengsem ing pitakonan saka ngendi shilka lan zushki lunga.
        1. GIS
          GIS 7. november 2022 12:58
          +1
          paling kamungkinan didol menyang negara Afrika
    3. ZIF122
      ZIF122 7. november 2022 11:24
      0
      Ya, paling ora 4 utawa luwih, senapan mesin enem laras AO-18, sing ana ing AK-630! Aku wonder yen padha duwe utawa ora.
      1. dmi.pris
        dmi.pris 7. november 2022 11:30
        0
        "Minigun" .. Nanging padha ora duwe mesin iki. Kanggo saiki
      2. 2112vda
        2112vda 7. november 2022 11:37
        +1
        AO-18 punika overkill cetha, nanging GShG-7,62 utawa YakB-12,7 paling.
      3. Petr_Koldunov
        Petr_Koldunov 7. november 2022 12:28
        0
        Kutipan: ZIF122
        senapan mesin enem laras, sing ana ing AK-630!

        Padha mbokmenawa ora duwe AK-630s. Dheweke kapal, nanging ora duwe kapal. Saka Saiga Dachny, yen mung rong bedhil mesin sing dibusak ... lan iku.
        Nanging ing kene Gatlings bisa uga dikirim menyang dheweke. Nyatane, prinsipe padha - nanging Amerika kudu akeh miniguns lan microguns kaya Gatling :))
    4. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 7. november 2022 11:34
      0
      Sing ana sawetara trunks, sampeyan kudu 4-8-10, yen ora nyengsemaken .... request

      Nalika overheated, ngganti 8-10 barel bakal kaya sirkus. eseman
      1. Mauritius
        Mauritius 7. november 2022 18:29
        0
        Quote: Mantan prajurit
        Sing ana sawetara trunks, sampeyan kudu 4-8-10, yen ora nyengsemaken .... request

        Nalika overheated, ngganti 8-10 barel bakal kaya sirkus. eseman

        Nalika iku mungkasi wong? Padha bisa gouge bedhil NATO saka overheating ing dina lan isih gumunggung babagan.
        1. TermiNakhTer
          TermiNakhTer 10. november 2022 22:07
          0
          Amarga dhuwure kurang lan kacepetan penerbangan, dheweke ora bakal duwe wektu kanggo overheat trunks. Bakal ana wektu kanggo sawetara baris dawa.
    5. TermiNakhTer
      TermiNakhTer 10. november 2022 22:05
      0
      Ing - ing, ing Perang Patriotik Agung ana papat "maxims" lan banjur, efficiency ana, supaya-dadi. Lan ing kene, kanthi piranti penampakan sing padha, ana setengah barel, masing-masing, kemungkinan nabrak setengah. Amarga target kasebut kurang dhuwur lan ukurane cilik, kemungkinan kenek malah luwih murah.
  2. Silver99
    Silver99 7. november 2022 11:18
    +1
    Ora ana sing anyar, sampeyan bisa nindakake quadruple "maxims", nanging nasibe ala, "geraniums" minangka target sing cilik banget lan ngengingi ing dhuwur 2-4 km banget masalah, perlu kanggo mbuwang luwih saka siji " shilka" langit karo timbal kanggo luck kanggo mencet.
    1. solar
      solar 7. november 2022 11:46
      0
      sadurunge tekan target, dikurangi dadi 200 meter, yen ora, akurasi mudhun banget.
    2. wong pinter
      wong pinter 8. november 2022 11:05
      0
      Yen sampeyan pracaya marang Wikipedia, Shilka duwe jarak tembak 0,2-2,5 km. Ing dhuwur 4 km, iku mung ora bakal tekan UAV.
  3. roket757
    roket757 7. november 2022 11:19
    +3
    Pengawal Nasional nggawe instalasi anti-pesawat seluler kanthi bedhil mesin PKT kanggo nglawan drone Rusia "Geran-2"
    . Supaya padha bisa mencet, malah nggawa mudhun ... nanging ana akeh nuansa sing, ing umum, ana apa-apa kanggo ngomong.
  4. Komandan777
    Komandan777 7. november 2022 11:20
    +3
    Lan apa, cukup bedhil anti-pesawat) Kanggo Somalia Eropah Wétan, iku.
    1. DrMadfisher_2
      DrMadfisher_2 7. november 2022 11:49
      0
      Aku weruh mobil apa sing diciptakake

      Teks komentarku cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
  5. Canecat
    Canecat 7. november 2022 11:21
    +3
    telung drone mungsuh dirusak ing wilayah Mykolaiv, telung liyane Shahed-136 ditembak dening unit Angkatan Pertahanan liyane. Salah siji saka wong-wong mau - klompok geni saka guardsmen Nikolaev

    Sampeyan kudu nyetel Geranium kanthi dhuwur pesawat 1.5÷2 meter, supaya banderlogs njupuk siji liyane ...
    1. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 7. november 2022 12:24
      0
      Sampeyan kudu nyetel Geranium kanthi dhuwur pesawat 1.5÷2 meter, supaya banderlogs njupuk siji liyane ...

      Saka dhuwur kasebut, Selyuk bakal kejiret nganggo tangane. Uga ing perang. eseman Mesin gratis ing ekonomi kulak bakal migunani. Dheweke ora nglilani potongan wesi sing ora duwe duweke ing dalan nganti suwe - dheweke langsung ngresiki "Schaub Bulo", banjur mesine. Nyuwun
      1. Canecat
        Canecat 7. november 2022 14:20
        0
        Quote: Mantan prajurit
        Saka dhuwur kasebut, Selyuk bakal nyekel tangane

        Carane akeh moped wis padha kejiret munggah karo ing gesang? ngguyu
        1. Mantan prajurit
          Mantan prajurit 7. november 2022 16:50
          0
          Carane akeh moped wis padha kejiret munggah karo ing gesang? ngguyu

          Dadi ing moped sing duwe karo pacul lungguh. Panjenenganipun waved iku mati yen ana apa-apa. Lan ing kene "ora duwe" 4-silinder Geranium mabur. ngguyu
      2. DrMadfisher_2
        DrMadfisher_2 7. november 2022 16:21
        0
        Ing ekonomi kulak, lan bovine h..vost tali, lan punika motor siji-Piece
  6. Vladimir80
    Vladimir80 7. november 2022 11:21
    +3
    Pitakonan kanggo penulis - kok judhul "National Guard", mblusukake, nulis luwih apik "Bandera", "Militan Ukrainia" utawa liyane ...
    1. asu ajag
      asu ajag 7. november 2022 11:28
      +2
      Tulis kabeh artikel ing London, sampeyan ora ngerti hi
    2. Yaro Polk
      Yaro Polk 7. november 2022 11:34
      +1
      luwih gampang nulis fasis..
      Kajaba iku, Zaluzhny Swastika nyeret ..
  7. rotmistr60
    rotmistr60 7. november 2022 11:23
    0
    Lan senapan mesin kotak "Maxim" bakal katon luwih adhem lan kapadhetan geni bakal luwih dhuwur.
    1. Mantan prajurit
      Mantan prajurit 7. november 2022 11:38
      0
      Lan senapan mesin kotak "Maxim" bakal katon luwih adhem lan kapadhetan geni bakal luwih dhuwur.

      Kapadhetan lan kontinuitas geni, ya. Kisaran luwih elek tinimbang 1.5 kaping sanajan gumantung saka modifikasi
  8. Leshak
    Leshak 7. november 2022 11:25
    0
    Kabeh gampang banget - kanthi asil sing apik saka kekalahan kasebut, instalasi kasebut bakal dipasang ing skala industri ing kabeh bengkel. Lan wiwit iku ing Kayata siji, banjur asil siji, lan Mungkin nul.
    1. solar
      solar 7. november 2022 11:48
      0
      ora ana sing ngerti carane njupuk luwih apik lan luwih murah, ing wangun massal masalah anyar, bubar muncul ..
  9. tukang gunting
    tukang gunting 7. november 2022 11:26
    0
    Drone luwih murah kanggo ditembak nganggo bedhil mesin lan bedhil anti-pesawat. Roket regane luwih saka drone. Bisa dadi menarik kanggo ngotomatisasi bedhil anti-pesawat supaya drone Ukrainia ditembak mudhun. Kerang uga diantemi saka bedhil mesin.
    1. rosomaha
      rosomaha 7. november 2022 11:38
      +1
      Shell wis loro 2-laras meriam 30 mm. Masalah utama sistem pertahanan udara nalika nglawan UAV kasebut (cilik) yaiku deteksi - katon ing jarak sing cendhak .. utawa ora katon babar pisan.
    2. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 7. november 2022 12:06
      0
      Biaya roket luwih akeh, nanging kepiye kerusakan sing bisa ditindakake drone? Lan cangkang dibasahi karo bedhil Gryazev-Shipunov.
  10. asu ajag
    asu ajag 7. november 2022 11:26
    0
    Inggih, lan pira kiriman sing bakal ditindakake? Lan ing Frost lan salju lan udan, apike lan drum
    1. tunggal-n
      tunggal-n 7. november 2022 11:52
      -2
      diwenehi sing biaya bedhil mesin, uga keblasuk dhewe, iku mirah, banjur ewu wong bisa riveted .. Lan iku ora angel kanggo nelpon petungan malah saka wanita padha. Ing Perang Donya II, puluhan ewu wanita njabat ing pertahanan udara. Lan ora ana apa-apa sing super abot ing kene .. Lan cuaca bakal ngganggu liyane babagan target. Sampeyan bisa uga mikir sing ana frosts saka -50 lan udan tropis saben dina liyane.
  11. Dedok
    Dedok 7. november 2022 11:29
    0
    ora cetha banget - alasan kanggo kaliber lan senapan mesin dhewe ...
    yen iku MG karo tingkat geni, banjur bakal cetha apa sing kudu diupayakake
    1. sirah
      sirah 7. november 2022 11:32
      +2
      Ana mung siji nyoto, bedhil mesin paling massive, utamané karo modifikasi. 7.62 - kok kaliber iki ala?
    2. novel66
      novel66 7. november 2022 11:36
      +4
      dudu babagan tingkat geni - sing paling angel yaiku njupuk timbal sing bener, nalika nembak target udhara luwih angel.
    3. tunggal-n
      tunggal-n 7. november 2022 11:55
      0
      Range. Peluru kasar luwih abot lan kurang dispersi ing jarak sing luwih dawa. Sanajan aku ora bakal kaget yen ana sing padha ditanem saka 7,62.
      1. solar
        solar 7. november 2022 12:06
        +1
        PKT (tank Kalashnikov machine gun) - iki 7,62. Deleng cartridges ing tape ing foto.
        1. tunggal-n
          tunggal-n 7. november 2022 12:14
          -1
          oops. luput. Aku nulis babagan KPVT ing thread sabanjure ing kene. Lan aku salah maca ing mesin, apa maneh ing manual shooting KPVT lan PKT terus-terusan intersect. Ternyata padha ing kaliber padha.
  12. polpot
    polpot 7. november 2022 11:30
    +1
    Lan saben kilometer, sing utama yaiku ana senapan mesin sing cukup.
  13. Yaro Polk
    Yaro Polk 7. november 2022 11:32
    0
    Kutipan saka Mauritius
    Yen ana sawetara batang, sampeyan butuh 4-8-10, yen ora, ora nggumunake ....

  14. Pavel57
    Pavel57 7. november 2022 11:32
    0
    Kanggo instalasi kuwi uga cocok kanggo senapan mesin Maxim.
  15. solar
    solar 7. november 2022 11:40
    0
    Padha dipasang loro PKT (tank) machine gun ing ngarep-digawe machine gun, nglengkapi instalasi karo anti-pesawat.

    logis, iku perlu kanggo nglengkapi instalasi karo sorotan LED kompak nanging kuat lan mikropon sensitif arah - lan iku bakal dadi cara normal kanggo pertempuran drones serangan ing dhuwur kurang.
  16. Sergey Aleksandrovich
    Sergey Aleksandrovich 7. november 2022 11:45
    +1
    Tanpa drive listrik kacepetan dhuwur, efisiensi instalasi arang banget. Lan malah ngarsane drive ora njamin sukses.
    1. tunggal-n
      tunggal-n 7. november 2022 11:57
      +1
      Aneh, nanging ing Perang Donya II ora ngganggu shooting. Kacepetan geranium yaiku 150-180 km. Ing tingkat biplanes WWI. Ya, lan padha mabur ing garis lurus kaya target. Supaya padha bisa nindakake tanpa drive. Senajan trunks bisa ditambahake.
  17. wuh wuh
    wuh wuh 7. november 2022 11:52
    +1
    "ngoyak drone Rusia ngliwati steppes wilayah Nikolaev" ///
    ----
    Dheweke ora ngoyak drone kamikaze.
    Dheweke nglacak rute pendekatan sing biasa lan nyelehake bedhil anti-pesawat langsung ing jalur penerbangan. Utawa ing ngarepe obyek sing mungkin.
    Banjur sampeyan bisa mlebu.
    Yen drone mabur ing rute sing beda, bedhil anti-pesawat ora murub.
    Ing basa Rusia tentara njabut bedhil anti-pesawat WWII saka panyimpenan kanggo tujuan padha: drones kamikaze. Lan kanthi taktik sing padha.
    1. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 7. november 2022 12:10
      0
      Ing basa Rusia tentara njabut bedhil anti-pesawat WWII saka panyimpenan kanggo tujuan padha: drones kamikaze.

      Iki omong kosong, malah shilka ora dikirim saka brigade 810 menyang ngarep, apa sing dipangan sampeyan ana?
      1. wuh wuh
        wuh wuh 7. november 2022 12:51
        -1
        Malah ana artikel babagan VO babagan S-60 ...

        bedhil anti-pesawat 57 mm
  18. yuriy55
    yuriy55 7. november 2022 11:52
    +2
    Aku yakin karo siji perkara:
    Wektu kanggo nggunakake "Geranium" ing pangkalan militer Amerika. Iku mung wektu ...
    1. bingo
      bingo 7. november 2022 12:06
      +1
      Ora ana kasunyatan manawa wong Iran ora nggunakake maneh)
  19. Uprun
    Uprun 7. november 2022 11:53
    0
    Minangka adoh saka informasi ing media - Geranium mabur utamané ing wayah wengi ...., minangka adoh aku ngerti, tanpa lampu ..... kanggo njupuk saka piranti iki ing wayah wengi, sampeyan kudu unit searchlight . ... Ora kuwat ing pertahanan udara , supaya ing tingkat "Cliff" ....., karo calimator padha ora nembak target helikopter ing wayah wengi ..., mung ing wayah awan .... Ora sumunar karo "Rembulan" tanpa kaca ..... amarga dheweke dhewe bakal dadi target sing apik ... Kaya iki ...
  20. minyak bahan bakar
    minyak bahan bakar 7. november 2022 11:56
    0
    Ngoyak wilayah Nikolaev saiki apik, tambang utawa lemah ireng sing ora bisa dilewati. Ora mungkin geranium tetep mlaku ing dalan aspal.
    1. solar
      solar 7. november 2022 12:09
      +1
      Panginstalan kasebut digunakake ing area obyek sing dilindhungi - ana UAV nyuda dhuwur nganti 200 m.
  21. Bonifasius
    Bonifasius 7. november 2022 12:02
    +1
    wassat + Doel liyane ing gembong karo nyata "ukroshahid" ing mburi

    Saiki kita kudu ngluncurake 2 drone kanggo "wiji" identifikasi wong sing pinter kasebut - drone 3rd kanggo ngrusak "SaloPVO" - luwih lanjut miturut rencana. keprungu
  22. APASUS
    APASUS 7. november 2022 12:05
    0
    Lungguh ing atap kamar ketel lan ngenteni Geranium?
  23. Bodypuncher
    Bodypuncher 7. november 2022 12:24
    0
    Ing wayah awan isih ana kemungkinan cilik, nanging Geranium biasane mabur ing wayah wengi)
  24. hhurik
    hhurik 7. november 2022 12:44
    +1

    Mung MG sing setia ras, mung hardcore
  25. Boris Timofeevich
    Boris Timofeevich 7. november 2022 12:46
    0
    Kanggo luwih saka sepuluh taun, sawetara wis nelpon pasukan keamanan kita kanggo nyiapake drones lan countermeasures kanggo wong-wong mau, kalebu nggunakake bedhil mesin anti-pesawat, supaya sampeyan ora perlu milih apa-apa khusus - kabeh wis nemokke sadurunge kita . ..
  26. IVZ
    IVZ 7. november 2022 12:52
    -1
    Ketoke losses serius kendaraan lapis baja, awit iku PKT.
    1. Torvlobnor IV
      Torvlobnor IV 7. november 2022 15:40
      -1
      PKT dipilih kanthi cetha amarga ana pemicu listrik lan tong minyak sing dawa, sing menehi kecepatan peluru sing rada dhuwur, yaiku, jarak tembak sing efektif.
      1. IVZ
        IVZ 7. november 2022 16:45
        -1
        Ora perlu listrik. Iku wis dijupuk mudhun ing mratelakake panemume. Lan keuntungan saka laras "dhuwur abot" iku fiksi. Jarak efektif kanggo njupuk drone ing kene yaiku 200-350 meter.
        1. Torvlobnor IV
          Torvlobnor IV 7. november 2022 18:12
          -1
          Apa sampeyan mikir kaya ngono? PKT nduweni jarak tembak efektif 1500 m, siji setengah kaping luwih saka PK konvensional, mung amarga laras sing luwih dawa. A shahidomoped dirungokake luwih awal tinimbang katon, lan sampeyan jelas salah yen alat ing langit kanthi ukuran 2,5x3,5 m bisa ditrapake kanthi efektif saka bedhil mesin mung saka jarak 200-350 m. 2: 1 tracers diselehake ing tape lan maju - terus-terusan thresh, nggabungake lintasan peluru kanthi target kanthi visual.
          1. IVZ
            IVZ 7. november 2022 20:43
            0
            PKT ora duwe pandelengan dhewe lan bisa kanggo pirembagan bab sawetara ngarahake mung ing hubungan kanggo sawetara jinis instalasi lan ngarsane. 1500 meter minangka jarak target PKM, PKM, lan ora ana hubungane karo jarak efektif geni ing target udara cilik. 2.5 dening 3,5m minangka ukuran proyeksi UAV sing paling mupangati kanggo shelling, lan dimensi bagean sing rawan luwih cilik. Kanggo swara mesin, swara saka operasi sistem pertahanan udara lan sumber gangguan liyane bakal nutupi kanthi apik. Lan kanthi cara, nyetel geni ing target udhara saka lemah nggunakake tracers, sak dina, aku mangu-mangu ... Aku ora njupuk ing target udhara, nanging tracer luwih target sebutan saka imbuhan.
            1. Torvlobnor IV
              Torvlobnor IV 7. november 2022 23:38
              0
              Ora. A tracer diselehake ing tape utawa majalah karo saben kartrij katelu, lan amarga ana rong bedhil mesin, tugas penembake ora kanggo katon menyang orane katrangan, nanging kanggo gabungke rute peluru karo target, nembak ing bledosan terus-terusan. .
              1. Sergey Aleksandrovich
                Sergey Aleksandrovich 17. november 2022 21:25
                +1
                Aku weruh sampeyan ngerti akeh, nanging terus kanggo skills, ing topik kuwi mungsuh prowls karo kapentingan gedhe.
  27. uav80
    uav80 7. november 2022 13:13
    +1
    Sepasang trunks pungkasane ora dadi pilihan, sanajan Nazi duwe sing luwih adhem ...


  28. K-50
    K-50 8. november 2022 10:48
    0
    Lan iki mesthi PKT, lan ora NSV "Cliff"? opo
    1. Sergey Aleksandrovich
      Sergey Aleksandrovich 17. november 2022 21:37
      +1
      Persis, ora mangu-mangu. ngguyu Ana pratandha lan dimensi sing khas banget.