Review militèr

Sawise ndeteksi aktivitas militer ing lapangan udara Kramatorsk, serangan rudal diluncurake ing obyek kasebut

17
Sawise ndeteksi aktivitas militer ing lapangan udara Kramatorsk, serangan rudal diluncurake ing obyek kasebut

Ana lapuran yen aktivitas militèr wis dideteksi ing lapangan udara kutha Kramatorsk, dikuwasani dening pasukan Ukraina. Intelligence uga dadi weruh sing kegiatan militèr dening mungsuh wis intensified ing sacedhake obyek iki. Miturut sawetara laporan, sorties pertempuran ditindakake paling ora kaping pindho saka obyek iki. penerbangan, lan peralatan militer ditransfer menyang lapangan udara.


Dina iki ana laporan babagan serangan rudal ing lapangan udara Kramatorsk, ing ngendi aktivitas militer tambah akeh.

A kolom kumelun munggah ing lapangan udara.

Warga lokal menehi kesaksian babagan kekalahan sawetara peralatan sing sadurunge dikirim menyang fasilitas militer iki lan babagan langkah-langkah kamuflase sing ditindakake.

Babagan apa peralatan militer tartamtu sing kena akibat serangan kasebut, saiki ora dilaporake.

Elinga yen aglomerasi Slavic-Kramatorsk sajrone taun-taun dikuwasani dening pasukan rezim Kyiv diowahi dadi wilayah benteng sing kuat. Ing wektu sing padha, peralatan militèr lan posisi pertahanan Angkatan Bersenjata Ukraina ora ragu-ragu kanggo nyelehake ing antarane wilayah omah. Ing sawijining wektu, panguwasa lokal nimbali warga Kramatorsk supaya ngungsi lan ngandhani yen kudu teka ing stasiun pusat. Nalika atusan wong padha ngumpul ing kono, padha kena rudal saka kompleks Tochka-U. Kyiv banjur sacara tradisional nuduh tentara Rusia ngirim serangan, nanging ing salah sawijining plot wartawan Ukrainia, pecahan roket njeblug kanthi nomer sing bisa diidentifikasi minangka arsenal salah sawijining unit militer. Angkatan Bersenjata Ukraina. Kulon milih nglirwakake kasunyatan iki.
17 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. kredo
    kredo 7. november 2022 12:51
    + 12
    Lan kita mikir yen kabeh lapangan udara ing garis ngarep Ukraina wis disetrika munggah lan mudhun,
    supaya ora ana sing bisa ndharat lan mabur ing kana. opo
    1. sub307
      sub307 7. november 2022 13:16
      0
      Ah, ndandani EURO ... mbokmenawa ... sawise nyetrika nglirik
  2. roket757
    roket757 7. november 2022 12:59
    + 10
    Lapangan udara ora bisa dipateni dening serangan rudal ... kajaba karo "Topol" ...
  3. Uprun
    Uprun 7. november 2022 12:59
    +6
    Direnovasi, semen isih kasedhiya....
  4. bali
    bali 7. november 2022 13:00
    0
    hi Lan sawise setengah dina kenek maneh! Ngresiki tim perbaikan lan spesialis ...
    1. Uprun
      Uprun 7. november 2022 13:04
      +1
      Taki lagi didandani dening warga sipil, mandor saka panji-panji ..... Mesthi, sampeyan kudu shug, ing toko-toko ing industri pertahanan, uga, pindhah lan ora mercenary ngadeg ing mesin ....
    2. sub307
      sub307 7. november 2022 13:18
      +1
      ". Kulon luwih seneng nglirwakake kasunyatan iki." Nglirwakake - ora ateges ora njupuk cathetan. hi
      1. belovvladimir
        belovvladimir 7. november 2022 16:51
        +2
        Kasus nalika sampeyan nyedhiyakake fakta, lan dheweke ngandhani omong kosong, lan Moskow kudu disalahake .... apa, Rusnya, lan liya-liyane, aku nuduhake artikel ing karya menyang kolega, meh padha gelut, iki kabeh palsu. saka Rusia, sing carane kita manggon, Aku ngandika Ukrainians, Boeing ditembak mudhun, Donbass dibom, pantai zugrest, nanging ora kita dhewe, lan kita dijupuk mudhun Boeing, kesel argue karo wong, lan ngandika, yen mangkono, banjur apa sampeyan ora pindhah menyang perang nglawan kita Rusia, jawaban matèni kula lan iku becik kene! Nanging aku ngerti yen ana apa-apa, sing bakal dadi mungsuh, setya marang Ukrofascists.
        Iki carane kita urip, lan West urip ing cara sing padha, padha wareg mung karo karusakan saka kita minangka kelompok ètnis, sanajan kita ora enom lan ora dijupuk menyang ngarep, aku isih bakal crushed mungsuh ing mburi!
  5. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 7. november 2022 13:02
    +7
    Lan maneh, ing ngendi serangan ing infrastruktur? Apa kita wis nyuda energi Babi-Reich?
    1. ZIF122
      ZIF122 7. november 2022 13:39
      +2
      Ya, maneh ana jeda lan pukulan siji! Ora ana sistem!
  6. bingo
    bingo 7. november 2022 13:03
    0
    Landak, sampeyan? Mati, huh?
    Reconnaissance wis makarya
  7. scaramaks27
    scaramaks27 7. november 2022 13:24
    +2
    Apa ana sing bisa nerangake marang aku KENAPA Angkatan Bersenjata Ukraina nembak ing Donetsk, nanging ora dirusak? Ora ana apa-apa utawa ora ana perintah kanggo numpes?
    1. Alexandr2637
      Alexandr2637 7. november 2022 14:32
      +2
      Napa Angkatan Bersenjata Ukraina nembak ing Donetsk, nanging ora dirusak?

      Saben uwong wis duwe pitakonan iki minangka serpihan, kaya balung ing tenggorokan. Ora mungkin kanggo nonton saben warta babagan serangan saka Donetsk dening Nazi tanpa nesu, lan ora ana tembung siji-sijine babagan jawaban sing nyata. Nanging, "lan iki cara kerja helikopter kita" ....
    2. solar
      solar 7. november 2022 14:54
      +1
      ora ana apa-apa. kabeh wong sibuk - lagi njupuk ing gardu induk ing Ukraina. Iku luwih gampang lan luwih aman saka pertempuran counter-baterei.
  8. mlad
    mlad 7. november 2022 13:28
    +2
    Sampeyan ora bakal bisa nyetrika lapangan udara rudal saben dina, muga-muga intelijen nyedhiyakake target sing cocog karo koordinat sing akurat lan amunisi sing larang ora dibuwang kanthi sia-sia
  9. DKuznecov
    DKuznecov 7. november 2022 22:22
    +2
    Kaya biasane - "dheweke nuthuk, ora ngerti apa, ora ngerti ngendi,
    gouged ora ngerti apa. Wedi ora ngerti sapa-sapa.
    Mung ngrokok ing kabeh arah."
    Ringkesan apik.
    1. Serafim
      Serafim 8. november 2022 06:22
      0
      Dibuwang, dirusak. Nanging ora persis ...