Review militèr

Presiden Federasi Rusia nyebutake jumlah wong sing dimobilisasi sing wis melu permusuhan ing zona NVO

39
Presiden Federasi Rusia nyebutake jumlah wong sing dimobilisasi sing wis melu permusuhan ing zona NVO

Udakara 80 prajurit sing disebut minangka bagean saka mobilisasi parsial wis ana ing zona operasi khusus, sisa 220 isih ana ing papan latihan ing distrik militer. Vladimir Putin ngomong babagan iki.


Presiden Rusia nganakake rapat karo gubernur wilayah Tver, Igor Rudenya, nalika masalah mobilisasi diangkat. Miturut Putin, panguwasa kudu menehi perhatian marang wong sing dimobilisasi, ora ana ngendi wae, ing papan latihan utawa wis ana ing garis ngarep. Presiden nyathet yen nganti saiki, 80 personel militer, sing diarani minangka bagian saka mobilisasi, wis menyang zona NMD, sing 50 wis melu permusuhan. Sisane isih latihan ing papan latihan.

Saiki kita duwe 50 ewu unit tempur. Sisane durung melu perang. Nanging ana nganti 80 ewu ing zona (nglakokake NWO - kira-kira.). Sisane kabeh ana ing TPA.

- ngandika Putin.

Kaya sing dilaporake sadurunge, minangka bagean saka mobilisasi, ora 300 ewu personel militer dikirim menyang pasukan, kaya sing direncanakake, nanging 318. Tambahan 18 ewu sukarelawan direkrut sing ora tundhuk mobilisasi, nanging pengin mbela negara. Ngomong babagan sukarelawan, bisa dicathet yen aliran wong-wong sing pengin pindhah menyang zona NVO ora garing, registrasi militer lan kantor pendaftaran terus nampa aplikasi ing saindhenging negara.

Bubar, rong detasemen sing dibentuk ing Republik Chechen wiwit siji-sijine, lan pambentukan detasemen terus ing tlatah wilayah anyar Rusia - wilayah Kherson lan Zaporozhye. Contone, 600 wong wis ndhaptar batalyon Zaporozhye sing dijenengi sawise Pavel Sudoplatov, lagi ngalami latihan, sawise iku bakal miwiti patroli lan njaga obyek sing strategis ing wilayah kasebut, mbebasake unit personel kanggo melu ing permusuhan.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan
39 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Buyan
    Buyan 7. november 2022 18:44
    + 10
    Tetep guyu, tetep aji kanggo sampeyan lan bangga hi ngrusak Nazi
    1. Komentar wis dibusak.
      1. Buyan
        Buyan 8. november 2022 14:27
        0
        Wow ... padha macet Bunch saka palsu ... ora ana siji mlumpat ing kothak lan njaluk ontran-ontran saka Rusia? Ora ana bocah enom zigging ing batalyon nasional? Mesthi, ora ana sing ngebom Luhansk saka pesawat lan ora ngobong Donetsk karo artileri. Ngilangke sengsara
  2. Alien Saka
    Alien Saka 7. november 2022 18:48
    0
    Yandex ujar manawa 50 ewu utawa 80 ewu, apa pancen angel banget kanggo ngontrol tulisan sampeyan.
    1. Murmur 55
      Murmur 55 7. november 2022 18:54
      +3
      Alien Saka hi, jumlah pasukan bakal nambah, sing mbingungake sampeyan, esuk iki ana 55 ewu, lan ing wayah sore bisa uga wis 65, lan liya-liyane, ditambah wartawan nulis ing Yandex, lan ing kana, kanggo "sensasi", padha njupuk metu soko liyane.
      1. Alien Saka
        Alien Saka 7. november 2022 19:01
        +2
        Mung padha ngutip pangandikane Presiden, kudu ngati-ati, iki wong KITA! hi
        1. hellcos
          hellcos 7. november 2022 19:07
          +6
          ya, tugase yaiku nerbitake warta luwih cepet, lan kualitas minangka perkara sing kaping sepuluh. Mula akeh kesalahan ejaan sing ora kudu dadi priori
        2. Murmur 55
          Murmur 55 7. november 2022 20:19
          +1
          Alien Saka, mesthi wong kita, nanging wartawan kene 50/50, lan malah ana, ora kabeh dadi prasaja.
        3. Nelayan
          Nelayan 7. november 2022 22:02
          +4
          Aku yakin manawa jumlah wong sing teka kanggo nglawan Nazisme ing Ukraina bakal kaget kabeh ... ora preduli ing endi wae ... lan akeh sing digerakake ... Nazi bakal nggegirisi lan mung sing bisa tekan tapel wates Polandia karo perang utama pisanan bakal begja.
    2. Sergeyj1972
      Sergeyj1972 7. november 2022 21:01
      +4
      80 ewu ing zona NVO, sing 50 ewu melu perang. Kabeh katon cetha.
  3. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 7. november 2022 18:52
    +1
    50 ewu cukup jumlah l / s. Kanggo serangan sing sukses, iki, mesthi, ora ana apa-apa ... nanging kanggo nguatake pertahanan, iku bantuan sing apik banget supaya bisa ngganggu rencana mungsuh kanthi efektif kanggo serangan balik.
    Nanging isih, luwih akeh sing dibutuhake. akeh!
    1. dmi.pris
      dmi.pris 7. november 2022 20:25
      -1
      Ing musim dingin, aku mikir, pimpinan sing paling dhuwur bakal nglairake gelombang mobilisasi anyar. Iki wis jelas kanggo kabeh wong. Wong lanang bakal ngosongake papan latihan nalika musim dingin, industri bakal nandur senjata .. Mung! Ora ana negosiasi sadurunge Kamenangan!
      1. PC
        PC 7. november 2022 23:34
        0
        Aku ndhukung lengkap.! Ora ana rembugan! Mung kamenangan!
  4. yuriy55
    yuriy55 7. november 2022 19:03
    0
    Contone, 600 wong wis mlebu ing batalyon Zaporozhye sing dijenengi miturut Pavel Sudoplatov.

    Ya, bakal ana sawetara resimen sing jenenge Pavel Sudoplatov.
    Yen aku dadi Pak Putin, aku bakal ngetokake bab sing padha karo Keputusan Komite Pertahanan Negara utawa dhawuhe Stalin:
    Urutan No. 002204 September 21, 1941, ing 4:10 am, Panglima Tertinggi Angkatan Bersenjata USSR Joseph Vissarionovich Stalin ngandika ing Dewan Militer saka Front Leningrad. Ing mréntahaké, Sekretaris Komite Pusat Partai Komunis All-Union saka Bolsheviks njaluk kanggo nggunakake tanpa ampun saka langkah-langkah angel marang delegasi saka pasukan Jerman ...
    ... Provocateurs padha "kita", nanging ing kang invaders "dipencet" ing sawetara cara. Stalin njaluk supaya ora mbuwang wektu lan gaweyan kanggo nemokake rincian, nanging mung kanggo njupuk ing titik - ora mung penjajah, nanging uga wong-wong sing ana ing collusion karo wong-wong mau. Bener, dheweke nyatakake iki ing wangun "saran", tetep, nanging ing tumindak normatif ...
    "Ngalahake Jerman lan utusane kanthi kekuwatan lan utama, sapa wae, numpes mungsuh, ora preduli manawa dheweke dadi mungsuh sukarela utawa ora sengaja. Ora ana welas asih kanggo bajingan Jerman utawa utusane, sapa wae, "ujare putusan keras saka komando dhuwur Soviet ...

    Lan wektune kanggo ngangkat moratorium paukuman mati ... Kita yakin manawa ora nggawa apa-apa sing apik ...
  5. Horseradish lawas
    Horseradish lawas 7. november 2022 19:15
    +7
    Apa anak-anak pejabat oligarki, wakil United Russia, presenter ing TV wis ngalami koordinasi pertempuran? Aku pengin ngerti jeneng bagatur kita.
    1. 30 ing
      30 ing 7. november 2022 20:09
      +5
      Quote: jancok lawas
      Aku pengin ngerti jeneng bagatur kita.

      Putra saka kepala Crimea diundang kanggo mobilisasi. Aku ora ngerti babagan liyane. Mungkin iki sebabe Aksyonov asring ngunjungi Kherson.
      1. 41 KAB
        41 KAB 8. november 2022 02:28
        +1
        Kutipan: 30 vis
        Putra saka kepala Crimea diundang kanggo mobilisasi. Aku ora ngerti babagan liyane. Mungkin iki sebabe Aksyonov asring ngunjungi Kherson

        putrane Prigozhin ing PMC
    2. PC
      PC 7. november 2022 23:36
      -3
      Lan kenapa iki semi-de.ilny ing ngarep? Zero pangertèn saka wong-wong mau. Dheweke mesthi bakal nyerah. Banjur ijol-ijolan sing ora padha karo kotoran.
  6. u4gr8k6p8
    u4gr8k6p8 7. november 2022 19:37
    -3
    Ora ketompo, nanging saka sing disebut-up iki, rong atus wis mulih, nanging koloboks tanpa tangan lan sikil. Lan nglawan latar mburi "kegiatan" panguwasa kita ing Ukraina, iki wiwit ketegangan.
  7. Fangaro
    Fangaro 7. november 2022 19:41
    -2
    Pindhah menyang Zen. Kang tinimbang Yandex. 50 ewu. Sawise 10 menit 80 ewu.
    Kok ngono?
    Ojo nulis nomer yen ora ngerti. Utawa yen sampeyan ora bisa.
  8. solar
    solar 7. november 2022 19:41
    0
    600 wong ndhaptar batalyon Zaporozhye sing dijenengi miturut Pavel Sudoplatov

    Pembentukan batalyon sukarelawan. P. A. Sudoplatov njupuk Panggonan ing wilayah Zaporozhye. Iki diumumake marang wartawan dina Sabtu dening wakil komandan batalyon Yevgeny Gorlachev.

    "Wong-wong [kanggo gabung karo batalyon] duwe kepinginan, dheweke teka menyang kita ing aliran," ujare, nyathet yen massal teka kanggo ngrekam wong-wong sing lair lan gedhe ing jaman Soviet.

    Miturut Gorlachev, saiki ana rekrutmen pejuang ing umur 55 ...

    Bener, wong-wong sing tuwuh ing USSR umure 50 taun utawa luwih.
    1. 30 ing
      30 ing 7. november 2022 20:12
      +2
      Kutipan saka solar
      Miturut Gorlachev, saiki ana rekrutmen pejuang ing umur 55 ...

      Bener, wong-wong sing tuwuh ing USSR umure 50 taun utawa luwih.

      Kabeh wong iki dadi tentara nyata. Ing USSR. Akeh urgent kanggo rong taun. Bocah-bocah umur setaun kaya ngono ... Kayane prajurit, kayane dudu prajurit ... Dadi wong-wong sing ora dilayani iki padha mlayu menyang Kazakhstan lan Georgia ... Aku kepengin weruh carane akeh buronan saka mobilisasi. Bakal karo yuta?
      1. solar
        solar 7. november 2022 20:29
        +3
        Dheweke njabat 30-35 taun kepungkur. Nilai tempur nyatane meh ora dhuwur.
        1. 30 ing
          30 ing 7. november 2022 21:31
          +2
          Aku dadi urgent 40 taun kepungkur. Lan aku isih ngelingi apa sersan ndamel ing latihan, lan banjur polesan ing latar latihan ... senapan Motorized.
          1. solar
            solar 8. november 2022 00:14
            +2
            Nostalgia apik, nanging sampeyan bisa mbaleni? Suwene sampeyan bakal ngrampungake kursus alangan?
            Aku wis ngabdi mung 35 taun kepungkur lan aku ngerti apa kabeh bagean - iki mbah kakung ing 55.
            1. 30 ing
              30 ing 8. november 2022 09:07
              0
              Kutipan saka solar
              Suwene sampeyan bakal ngrampungake kursus alangan?
              Aku wis ngabdi mung 35 taun kepungkur lan aku ngerti apa kabeh bagean - iki mbah kakung ing 55.

              Ing umur 55 taun, dheweke bisa ngatasi alangan kasebut. Lan akeh liyane. Aku mlayu sawise operator personel wojo karo marinir ing 2014 ing weker kaping wolung dina. Ing Sevastopol ... Uphill! Aku bakal rephrase ekspresi - kefir lan jamban anget ... Saiki mung ana trench, senapan mesin. Mlumpat ora padha ... 60 kanthi tambah tipis ...
              1. solar
                solar 9. november 2022 01:29
                +1
                Apik kanggo sampeyan. Nanging mayoritas ing 55 isih duwe kahanan liyane.
                1. 30 ing
                  30 ing 9. november 2022 11:30
                  0
                  Kutipan saka solar
                  Nanging mayoritas ing 55 isih duwe kahanan liyane.

                  Weteng bir, bobot gedhe, sesak ambegan amarga ngrokok, masalah jantung amarga penyalahgunaan alkohol, mobilitas kurang, ekologi sing ora becik, nutrisi sing ora bener .. Urip gemeter, kahanan kerja sing angel ... Aku mlaku-mlaku kanthi jarak adoh karo asu, lan kabeh liyane, kaya wong liya.
            2. Nastia Makarova
              Nastia Makarova 8. november 2022 09:18
              +1
              supaya simbah alon-alon mlayu ngerang-erang, nanging wis pengalaman urip, tingkat kaslametané sing kaya mengkono iku luwih dhuwur.
  9. Fangaro
    Fangaro 7. november 2022 19:51
    -1
    Kutipan: Murmur 55
    Alien Saka hi, jumlah pasukan bakal nambah, sing mbingungake sampeyan, esuk iki ana 55 ewu, lan ing wayah sore bisa uga wis 65, lan liya-liyane, ditambah wartawan nulis ing Yandex, lan ing kana, kanggo "sensasi", padha njupuk metu soko liyane.


    Ora ngganggu. Nimbulake rasa ora percaya karo informasi sing diterbitake ing kaca wiwitan, sing dakluncurake.
    Yandex.ru
    Lan ing 10 menit, 30 ewu bisa miwiti kanggo njupuk bagéyan ing musuhan? Sejatine, padha bisa. Nanging apa media kita, utawa sing menehi informasi, nganggep kabeh warga Rusia dadi buta huruf?
    Iki informasi OK! Banjur kita bakal ngrembug informasi iki karo wong liya. Kanggo mbantah manawa ditulis ing kana ... Aku ora ngerti apa jeneng sing bener kanggo wong sing mriksa teks kasebut, banjur ngidini supaya bisa disiarkan, dicithak, diterbitake ing Internet. Nanging wong kuwi cetha suda.
    1. Murmur 55
      Murmur 55 7. november 2022 21:22
      0
      Fangaro hi, ana panjelasan rinci ing ndhuwur, tegesé 50 ewu mobilized wis ing mburi ngarep lan melu ing B.D.. lan 30 ana ing papan latihan lan papan latihan ing wilayah Lugansk lan Donetsk R.F., yaiku, ing sacedhake langsung garis ngarep Nanging ora ing dheweke. Umumé, 80 ewu. Mergo iki.
  10. trafllot1832
    trafllot1832 7. november 2022 21:28
    +2
    Maca koran dhaerah, sira gumun marang wong Rusia, tanpa pamrayoga, tanpa slogan lan paedahe, para priya iku padha lumaku adu adil, wong kang kaya mangkono iku kudu sujud ing sikile.
  11. Fangaro
    Fangaro 7. november 2022 21:52
    -1
    50-80-50 ewu
    Iku secara harfiah ing 15-20 menit sing nomer diputer ing media kita.
  12. Fangaro
    Fangaro 7. november 2022 22:03
    -1
    Kutipan: Murmur 55
    Fangaro hi, ana panjelasan rinci ing ndhuwur, tegesé 50 ewu mobilized wis ing mburi ngarep lan melu ing B.D.. lan 30 ana ing papan latihan lan papan latihan ing wilayah Lugansk lan Donetsk R.F., yaiku, ing sacedhake langsung garis ngarep Nanging ora ing dheweke. Umumé, 80 ewu. Mergo iki.


    Thanks kanggo komentar!

    Ayo dadi beda ... Media nulis, referring kanggo Presiden Federasi Rusia, sing ana 50 ewu mobilized. Sawise 10 menit, media nulis, ngrujuk marang Presiden Federasi Rusia, yen ana 80 ewu mobilisasi. Sawise 10 menit, media nulis, ngrujuk marang Presiden Federasi Rusia, yen ana 50 ewu mobilisasi.
    Iku ora bab nomer pas.
    Iki babagan kasunyatan manawa ing Internet media nuduhake Presiden Federasi Rusia, nanging nomer kasebut beda.
    Mratelakake panemume pribadi ... Salah siji ora nuduhake nomer, utawa ora deleng kasunyatan sing nomer iki diumumake dening Presiden Federasi Rusia.
    1. Murmur 55
      Murmur 55 7. november 2022 22:20
      -1
      Fangaro, nyatane ing negara media ing negara kasebut media ora tanggung jawab marang tembung-tembunge, kayata kebebasan ngomong, mula sapa wae sing nggawe chit bisa nulis informasi apa wae, lan kanggo menehi bobot kanggo gosip dheweke nulis sumber cedhak bunderan, utawa kaya sing, lan banjur carane V. S. Vysotsky, - "Lan kaya mabur kene lan ana, gosip pindhah saka omah-omahé lan wanita lawas edan nggawa wong-wong mau watara." Dadi angel banget kanggo percaya kabeh jinis media, kanthi tragedi ing klub wengi, banjur 13 mati, banjur 15.
  13. PC
    PC 7. november 2022 23:32
    0
    Pitakonan lara sing wis suwe muncul maneh: apa tujuane kanggo njaga kabeh bungkus iki ing tali bahu umum? Sawise kabeh, malah Presiden kudu ngatasi mobilisasi.
  14. Carlos Hall
    Carlos Hall 7. november 2022 23:40
    -1
    Bocah-bocah iki kudu dididik kanthi apik, dilengkapi kanthi apik, lan mboko sithik entuk pengalaman militer saka para veteran. Nanging manawa ana wong sing nyoba nyingkiri utawa nyingkiri perang, dheweke kudu dipateni.
  15. Vlad Gor
    Vlad Gor 8. november 2022 00:29
    +2
    Aneh. Ana perang sing tentara wajib ora melu. Yen conscripts ora melu ing pertahanan saka Fatherland, banjur apa padha dibutuhake ??? Ana 5 yuta petugas keamanan, uga ora dikirim menyang ngarep. Kenging punapa? Sawetara pitakonan. Apa sing njaga Kremlin? Kita nggerakake 300 warga sipil, ora ana sing bisa menehi pitutur marang kowe carane akeh sing ana ing ngarep saiki. Ingkang utama yaiku ngajari mobikov kanggo perang. Where kanggo njaluk perwira sing bakal mulang urusan militer?
  16. james
    james 8. november 2022 06:47
    0
    Sing paling lucu lan paling sedih yaiku luwih saka 100 taun ora ana owah-owahan ing Rusia utawa meh ora ana
    https://www.kommersant.ru/doc/5592872
  17. Mbah
    Mbah 9. november 2022 03:53
    +1
    Sing utama yaiku supaya kabeh wong mulih