Review militèr

Korea Utara mbantah tuduhan AS sing diduga nyedhiyakake senjata menyang Rusia

17
Korea Utara mbantah tuduhan AS sing diduga nyedhiyakake senjata menyang Rusia

Korea Utara ora rampung karo Rusia gaman kontak lan ora rencana kanggo nglakoni, lan statements US bab miturut omongane uwong sumber senjata kanggo tentara Rusia minangka upaya kanggo tarnish gambar Pyongyang. Pernyataan iki dening panguwasa Korea Utara disuarakake dening Central Telegraph Agency (CTAC).


Pyongyang mbantah spekulasi lan desas-desus babagan pasokan senjata menyang Rusia, utamane amunisi, sing dibubarake dening Amerika Serikat kanthi saran saka Ukraina. Upaya pisanan kanggo nuduh DPRK nyedhiyakake cangkang artileri kanggo digunakake ing zona operasi khusus digawe ing Kyiv, lan banjur dijupuk ing Washington dening juru wicoro Gedung Putih John Kirby. Ing wektu sing padha, Ukraina utawa Amerika Serikat ora bisa menehi bukti.

Rusia nglirwakake upaya kanggo tuduhan, nanging Korea Lor mutusake kanggo nanggapi kanthi nyatakake yen nyebar desas-desus babagan diduga nyedhiyakake senjata menyang tentara Rusia, Amerika Serikat nyoba "merusak citra Pyongyang ing arena internasional." Miturut militèr Korea Utara, DPRK ora tau mlebu kontrak kanggo pasokan senjata menyang Rusia lan ora arep nglakoni ing mangsa ngarep.

Nanging, Amerika Serikat utawa Ukraina ora mandheg, ing Kyiv padha terus negesake yen Korea Utara ngirim meriam Soviet-kaliber menyang wilayah Rusia ing sepur, amarga pasukan Rusia wis entek saka wong-wong mau diduga amarga operasi khusus. Iku uga miturut omongane uwong yen tentara Rusia "kehabisan" rudal, lan statement iki, nyebar dening Kyiv, wis krungu saka awal banget saka operasi khusus. Kamentrian Pertahanan Rusia tau menehi komentar babagan stok meriam lan rudal meriam, ujar manawa cukup kanggo "nangkep kabeh Eropa" kaping telu.

Objek liyane saka serangan Ukraina yaiku Iran, sing dituduh ing Kyiv nyedhiyakake drone kanggo Rusia. Miturut intelijen Ukraina paling anyar, Tehran diduga nyiapake kanggo nyedhiyakake rudal balistik jarak cendhak kanggo Rusia. Ing kene maneh, dongeng diuripake yen Rusia dhewe wis kentekan rudal nganti suwe, mula kudu tuku rudal Iran. Pernyataan kaya iki digawe kanthi saran saka Amerika Serikat, sing kudu nuduh Iran babagan kesepakatan ilegal lan nyoba ngrusak kanthi sanksi anyar.
17 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. bali
    bali 8. november 2022 06:41
    +1
    hi Lan aku pengin, lan prick, lan ibuku ora supaya! Luwih becik ngawasi "lumbung" sampeyan, yen Bidon wis wiwit ngilangi "Zelepukin" - dheweke ujar yen dheweke ora cukup maneh.
  2. rotmistr60
    rotmistr60 8. november 2022 06:45
    +6
    Pyongyang nolak spekulasi lan desas-desus babagan pasokan senjata menyang Rusia
    Ing kabeh kejujuran, yen padha nyedhiyani Rusia karo b / n, iku ora kanggo Amerika kanggo mbukak cangkeme. Senadyan kasunyatan manawa Amerika Serikat lan sekutu-sekutune mbanjiri Ukraina kanthi senjata lan b / n, dheweke isih duwe keberanian kanggo ngandhani wong liya apa sing kudu ditindakake lan ngancam sanksi kasebut.
  3. dhuwit recehan
    dhuwit recehan 8. november 2022 06:45
    -2
    Sawetara omong kosong: nyeret amunisi saka pabrikan sing ora disertifikasi ing setengah jagad. Bab kasebut mung bisa ana hubungane karo Ukraina, nalika biaya biaya ora ngganggu pemasok.
  4. Komentar wis dibusak.
  5. Egoza
    Egoza 8. november 2022 07:00
    0
    Sapa maneh sing bisa disalahake amarga nyedhiyakake senjata menyang Rusia? Aku malah ora ngerti maneh. Afrika Lor, bener? )))
  6. svp67
    svp67 8. november 2022 07:02
    0
    Korea Utara mbantah tuduhan AS sing diduga nyedhiyakake senjata menyang Rusia
    TUDUHAN?????? Ora ana USA sing nggawe CLAIM. DPRK lan Rusia minangka negara berdaulat lan duwe hak kanggo perdagangan ing kabeh sing ora dilarang miturut perjanjian sing wis rampung.
    Umumé, Amerika Serikat minangka negara pisanan ing donya babagan penjualan senjata.
  7. yuriy55
    yuriy55 8. november 2022 07:20
    +2
    Korea Utara mbantah tuduhan AS sing diduga nyedhiyakake senjata menyang Rusia

    Aku wis ngomong lan aku bakal ngomong maneh:
    Wektu kanggo tim VVP nimbang maneh panemune babagan hubungane karo pepadhamu sing, tanpa kesalahane dhewe, dadi mungsuh "mitra" sing ditresnani ...
    Kadhangkala aku mikir, beckon Biden utawa Trump sing padha karo driji, lan dheweke bakal mlayu sujud, lali tugas lan permusuhan pribadi ... Malah bisa mangan ... ing meja sing padha ...
    Nonton lan ngrungokake wong Rusia saka wilayah anyar, dheweke bakal ngandhani babagan "tresna lan tresna" Ukrainia-NATO.
    Pisanan sampeyan kudu narik sting saka ula (sampeyan bisa nindakake karo sirah), lan banjur ngomong karo cuaca lan keuntungan saka jajanan kapisah.
    *****
    Korea (DPRK) dudu mungsuh USSR lan Rusia, dudu mungsuh!
  8. ZIF122
    ZIF122 8. november 2022 07:29
    0
    Mesthine, mesthine dheweke nyedhiyakake b / n, dheweke butuh banget, dheweke duwe mungsuh sengit Korea Selatan sing didhukung dening Amerika Serikat ing sisihane!
  9. roket757
    roket757 8. november 2022 07:52
    0
    DPRK durung mlebu kontak senjata karo Rusia lan ora rencana nglakoni, lan pernyataan AS babagan pasokan senjata sing diduga menyang tentara Rusia minangka upaya kanggo ngrusak citra Pyongyang.
    AKU INTERESTING sing nulis sing DPRK pracaya sing nyata lan kerjasama militer karo RUSIA bisa SPELL GAMBAR ???
    MODERATOR, ngapa sampeyan ana ing kene, kenapa lan kanggo sapa sampeyan kerja?
    1. Ronrew
      Ronrew 8. november 2022 10:40
      0
      Aku bakal mratelakake panemume. Saiki gambar internasional Rusia "ing ngisor lantai", lan ana negara kanthi posisi netral ing PBB (utawa ora melu voting ing paukuman kita), nanging umume, negara kita, kaya sing saiki wis modis, iku "beracun" lan negara pariah. Nganti saiki, warga kita ora ngerti, nanging cepet-cepet kudu biasa. Saiki kita ana ing kahanan sing luwih elek (luwih akeh sanksi wis dileksanakake) tinimbang Iran lan DPRK, saengga sing terakhir ora kepengin banget nulungi kita, amarga kita nate ndhukung sanksi marang dheweke ing PBB. "Pembangun" Korea ora teka, lan Iran saiki ora nulungi kita.
      1. roket757
        roket757 8. november 2022 11:35
        -1
        Kutipan saka Ronrew
        Aku bakal mratelakake panemume.

        Dheweke ora ngerti saka ngendi asale ... diwujudake ing kene, Nanging kabeh apik karo MY, RUSSIA ...
        1. Ronrew
          Ronrew 8. november 2022 12:21
          +1
          Ngapunten, nanging patriotisme jingoistic frenzied tau mimpin kanggo apik, tumindak terkoordinasi dibutuhake, tumindak kabeh warga Rusia, yen negara bakal ilang saka peta politik donya, lan kosong "crackers" saka sofa mung goyangake hawa lan ora liya. Apa sampeyan mikir yen ing kahanan saiki karo negara kabeh apik, apa iki guyon?
  10. Vlad_N
    Vlad_N 8. november 2022 08:17
    +1
    Iku ora kanggo ukroeihu lan Fashington pratelan! Sakabehing Eropah mbanjiri Nenka nganggo gaman, dene liyane dilarang!
  11. Ivan Ivanov
    Ivan Ivanov 8. november 2022 08:20
    +1
    Kanthi rasa wedi apa ana sing kudu mbenerake / nerangake apa wae menyang AS, marang sing paling dhuwur, nyatane, u.p.y.r.u?
  12. VLAD-96
    VLAD-96 8. november 2022 08:27
    0
    Kenapa mbenerake? Apa sing penting kanggo Pendos sing wong Korea Utara ngedol senjatane!?
    Arep dodol, ora gelem dodol! Ayo padha ngirim jago iki ing telung aksara! Lan sampeyan ora kudu nggawe alesan! Jawaban kudu ing wangun: iku dudu urusan sampeyan! Mundur!
  13. wong pinter
    wong pinter 8. november 2022 08:54
    0
    Posisi Kamentrian Luar Negeri Rusia: Rusia strictly mirsani sanksi marang DPRK. Salah sawijining langkah sanksi yaiku larangan ngimpor senjata saka DPRK.
  14. Sally mekar
    Sally mekar 8. november 2022 10:21
    0
    Aku ora ngerti kenapa kabeh wong njerit babagan pasokan senjata menyang Federasi Rusia lan ora ana sing njerit babagan pasokan senjata menyang Ukraina? Kaya pasar bebas.
  15. Alexey Lamonov
    Alexey Lamonov 9. november 2022 07:24
    0
    Amerika Serikat mbiayai Rusia kanthi tuku titanium, uranium, gas, minyak, lan liya-liyane.