Review militèr

Jeblugan dilaporake ing target mungsuh ing Kremenchug, Zhovti Vody, Volnogorsk lan kutha-kutha liyane

41
Jeblugan dilaporake ing target mungsuh ing Kremenchug, Zhovti Vody, Volnogorsk lan kutha-kutha liyane

Ing wayah wengi, ana laporan bledosan ing sawetara wilayah sing dikontrol dening rezim Kyiv. Dikenal yen bledosan gludhug ing fasilitas ing wilayah Kirovograd, Poltava lan Dnepropetrovsk.


Jumlah paling gedhe saka bledosan, kang dadi dikenal, thundered ing wilayah Dnepropetrovsk. Dilaporake babagan kekalahan obyek ing Volnogorsk, Pyatikhatki, Krivoy Rog lan Zhovti Vody. Kita ngomong babagan fasilitas industri, uga gudang-gudang angkatan bersenjata Ukrainia.
Uga, jeblugan keprungu ing salah sawijining fasilitas industri ing kutha Poltava Kremenchug.

Ing wayah wengi, sirene serangan udara, saliyane wilayah kasebut, uga diuripake ing wilayah Nikolaev lan Cherkasy. Kajaba iku, miturut data paling anyar, ora ana bledosan.

Panguwasa lokal Ukraina ora ngomong babagan "kedatangan" saiki, nanging publik lokal nulis yen ing wayah wengi padha krungu swara sing padha karo pesawat drone kejut. Elinga yen rezim Kyiv nuduh Iran minangka pasokan massal drone Shahed kanggo 136 tentara Rusia. Menteri Luar Negeri Iran ngonfirmasi kasunyatan pangiriman kasebut, nanging nambahake manawa kiriman kasebut ora umum lan ditindakake sadurunge tanggal 24 Februari 2022. Saiki, Kyiv nyalahake Tehran babagan kesiapan kanggo nyedhiyakake rudal balistik Rusia lan nyebutake "kanggo nyegah iki - supaya rudal kasebut dirusak ing pangkalane ing Iran dhewe."
41 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. bali
    bali 8. november 2022 06:38
    +8
    hi Ora suwe, kabeh psikiater Svidomland bakal nyathet jinis kelainan anyar ing antarane populasi! "Diare sing gumantung karo moped" ...
    1. penyu
      penyu 8. november 2022 06:47
      +4
      Dheweke isih durung ngerteni "kuleba lobus frontal" ... wassat
    2. Alexandr2637
      Alexandr2637 8. november 2022 07:20
      +7
      Ora suwe kabeh psikiater ing Svidomland bakal nyathet jinis kelainan anyar ing populasi

      Apa sebabe bungah? Kanggo kabeh xohland mung sawetara bledosan ing minggu lan ora ana korban.
      Lan iki sing bakal "dicathet" para warga Donetsk sawise saben dina massive shelling saka Nazi, kang ora ana jawaban? Tentara biasa kita endi???
      1. vitvit123
        vitvit123 8. november 2022 07:30
        +4
        Aku pancen setuju karo sampeyan lan aku netepi pendapat sing padha! Umumé, aku ora ngerti akeh pedunung lokal sing ngolok-olok wong Ukrainia kanthi cara apa wae .. kepiye carane wong Ukrainia kudu mbuktekake yen dheweke ora mecut bocah lanang, malah nganti saiki duwe inisiatif? .. ana perang lengkap ing ngendi kita main giveaway, dadi liyane, kita ngumumake akeh goroh babagan senjata sing paling apik (dheweke dosa, dheweke percaya), nanging nglawan kita kanthi serius .. kerugian ing bagean kita cukup gedhe. (kanggo sijine iku mildly), nanging kita piye wae kita ora bisa miwiti. Kabeh kahanan iki muter marang kita. Muga-muga Putin bener-bener ngontrol perang lan njaga wates keamanan negara.
        1. Komentar wis dibusak.
          1. vitvit123
            vitvit123 8. november 2022 10:02
            +1
            Yen sampeyan ndeleng alasan kanggo bungah, sampeyan bisa dadi apik .. Aku mbokmenawa ora nemokake alasan kuwi maneh .. mundur meh nang endi wae, pangopènan database ora nyukupi, losses kita (mratelakake panemume, kang banget ....), lan ing umum, gumantung ing kahanan , Aku ora mirsani apa-apa positif, mulane, malah ing sukses lokal, aku nyoba kanggo ngempet saka bengok-bengok bungah .. iku kaya karo Pavlovka, ing kawitan padha bengok-bengok bab wiwitan nyerang, lan saiki padha. kenek tas geni lan supaya terus! Kita kudu wis ngakoni manawa kita ana ing pinggir lan dhawuh uga.
        2. Sarmat Sanych
          Sarmat Sanych 8. november 2022 09:14
          0
          vitvit123, sampeyan kesel bot. Kerugian HRV sajrone 7 wulan yaiku 5937 wong (njupuk birokrasi militer Rusia sing paling kejam, iki 100% tokoh sing bener, soment diurutake kaping pirang-pirang, kita nyoba nganggep jeneng ing kabeh perang), kabeh wong iku terkenal kanggo kita lan kerugian iki sungkowo kanggo sederek, nanging ana tokoh matematika garing, padha kaya sing 22 ewu Unit peralatan mungsuh wis numpes - enem kaping luwih saka negara lan sekutu padha numpes ing 10 taun. perang Vietnam. Ing cahya saka skala konflik paling gedhe sawise WWII / WWII (ing babagan teknologi, iku luwih saka ing WWII) - iki cilik banget lan super-efisien, kita njupuk care saka prajurit kita. Nanging NATO ora nglindhungi dhewe kanthi cara apa wae, alamiah wanita Eropa lan Amerika isih nglairake)) Dheweke uga ilang 35 ewu PMC Amerika sing tiwas ing PMC Amerika nglawan Irak sing ora duwe pertahanan.
          400 mati - Penyidik ​​​​OSINT dijenengi kerugian nyata sing ora bisa ditindakake sajrone NWO ing tentara Ukraina.
          Kapitunan Angkatan Bersenjata Ukraina sing ora bisa dibalekake nganti tanggal 20 Oktober 2022 ana 402 wong, sing tiwas 000. Kapitunan ing antarane tentara bayaran saka Polandia, negara Baltik lan Rumania mung ana 387, sing tiwas 000. Iki minangka data OSINT, diwilang nggunakake laporan saka agensi panguburan, ekstrak saka kamar mayat, uga asil analisis saka radio, seluler lan satelit ijol-ijolan pasukan Angkatan Bersenjata Ukraina.
          Komite Ibu-ibu Prajurit Ukraina nyiapake luwih saka 320 banding "babagan nasib prajurit sing ilang", nanging SBU nglarang wong-wong mau kanggo tujuan keamanan nasional.
          Ing wektu sing padha, statistik kasebut bisa dibandhingake karo perkiraan kerugian sing ditindakake dening militer Barat.
          Khususe, mantan wakil kepala Komando Eropa AS, Stephen Twitty, ujar ing wawancara karo Linke Zeitung yen "ing Agustus, 200 pejuang aktif piye wae misterius ilang saka Angkatan Bersenjata Ukraina, lan ora ana sing bakal ngomong ing ngendi saiki. ."
          PS "Textbook of martial art for dummies", paragraf 1, page 1: "Yen mungsuh digali, lan mungsuh iki Rusia, aja nyerang dheweke. Ora tau. Malah yen ana 400, lan sampeyan 20000. " Ora ana owah-owahan wiwit jaman Kolonel Karyagin.
          PS Lan ya, wong lanang, Negara Rusia luwih kuwat tinimbang sadurunge, Putin minangka tim kolektif ewonan profesional. Ing kene, tim mungsuh saka Amerika lan Eropa dadi rapuh, Perang Sipil ana ing irung, nanging pamireng ing omah-omah saka serangan militer histeris paling ora duwe saham ing sirahe)). Ing babagan senjata, yen senjata domestik "ora paling apik", mula kolektif Asia Kulon utawa Asia Tenggara ora duwe gaman. Ya, iki dudu "tomahawk" sing durung berkembang kanggo sampeyan, sing saka 102 potongan ing 2018, 74 nembak pertahanan udara Assad kuno ing taun 1970-an, liyane ora ana ing endi wae lan mung ngrusak lapangan udara T-4 sajrone 4 jam lan kalah loro gudang Siria non-omah. Loro bangunan Siria non-omah, kang Pentagon resmi announced banjur, mriksa. Ya, iki dudu Aegis lan Patriot sing ora ana gunane, sing bisa ngalahake singsot Hussites tanpa alas kaki, lan malah rudal Khrushchev Yn sing lemu mabur liwat Jepang kaping pirang-pirang, Japs nganggo kasur ndhelik ing bunker, THAAD karo Aegis samesthine. ringkih lan ora duwe pertahanan.
          Sanajan, ing asas, ora ana sing kaget yen Rusia minangka master pertahanan udara / pertahanan rudal bumi.
          1. vitvit123
            vitvit123 8. november 2022 09:57
            -1
            sial, aku malah ora bisa komentar babagan karya sampeyan !!! sepi ngeri!!! mandheg
            Aku mung nambah, sampeyan bisa uga sugih banget karo komentar kaya ngono ...
  2. Pengecut
    Pengecut 8. november 2022 06:46
    -1
    Padha njaluk encore!
    Komentar sampeyan cendhak banget
    1. dmi.pris
      dmi.pris 8. november 2022 08:00
      0
      Jeblugan iki kudu watara jam lan ing saindhenging Hohlosumeria, nanging ora, sendok teh
  3. dhuwit recehan
    dhuwit recehan 8. november 2022 06:49
    +3
    Aku wonder apa persis saka sektor energi disabetake. Iku ala yen arah iki mandheg - yen sampeyan ngalahake metu, banjur kanggo mburi.
  4. rotmistr60
    rotmistr60 8. november 2022 06:49
    +4
    bledosan gludhug ing fasilitas ing wilayah Kirovograd, Poltava lan Dnepropetrovsk
    Ayo padha aran ing kulit dhewe carane wong manggon ing Donbass, lan iki senadyan kasunyatan sing sipil kita ora purposefully kenek.
    Kita ngomong babagan fasilitas industri, uga gudang-gudang angkatan bersenjata Ukrainia.
    Sing bisa ngasilake lan ndandani senjata lan peralatan kudu dirusak kanthi jelas.
  5. KCA
    KCA 8. november 2022 06:58
    +3
    Ya, ya, Rusia miskin banget lan negara unicorn sing mung SCUD saka Iran sing bakal nylametake, dudu "Zircons" karo "Daggers", nanging mung SCUD sing dikembangake dening USSR ing taun 60-an.
    1. Egoza
      Egoza 8. november 2022 07:03
      +5
      Kutipan saka KCA
      Rusia miskin banget lan negara unicorn sing mung SCUD saka Iran sing bakal nylametake,

      Ayo kula nyenengake bangga saka "ukrov gedhe!" Ya, dheweke ora bakal urip yen Rusia duwe, lan mung mangan kanthi biaya Kulon.
    2. Pankrat25
      Pankrat25 8. november 2022 07:24
      +3
      Kanggo wong-wong mau, iki bakal ditindakake, sing utama yaiku luwih akeh lan dheweke mabur menyang aliran sing terus-terusan.
    3. Alexandr2637
      Alexandr2637 8. november 2022 07:28
      0
      Ya, ya, Rusia miskin banget lan negara unicorn sing mung SCUD saka Iran sing bakal nylametake, dudu "Zircons" karo "Daggers", nanging mung SCUD sing dikembangake dening USSR ing taun 60-an.

      Nalika kanggo khokhlov lan SCUD pas. Lan "Zircons" karo "Daggers" isih bakal migunani kanggo sumpah. Geyropa gedhe (saiki), lan ngluwihi "genangan" sing paling apik (sawise Hitler) "kanca" ngenteni bageane.
    4. vitvit123
      vitvit123 8. november 2022 07:36
      +2
      Inggih, shaheeds-mopeds, misale jek, uga dudu senjata super, nanging kita bakal entuk? Apa Bedane?
      1. Kaukasus Lor
        Kaukasus Lor 8. november 2022 07:46
        0
        Nah, shahedy-moped uga dudu senjata super.
        Nanging, kita akeh nggunakake moped ing watesan saka kemungkinan kita, lan dudu swara super! Yen dideleng saka kahanan ing pinggiran, kabeh swara super iki ora ana gunane, ora efisien lan larang. Mopeds dadi ekonomi lan luwih irit! Punika bunder modeler pesawat enom kanggo sampeyan! We are tenan kaancam kene karo bunder saka modelers kapal enom. Kita nunggu babak anyar perang drone. A torpedo karo loro floats ing sisih lan kontrol radio mbokmenawa bakal katon rauh.
        1. vitvit123
          vitvit123 8. november 2022 08:20
          +2
          Dadi aku nyoba menehi pitunjuk babagan perkara sing padha..
      2. KCA
        KCA 8. november 2022 07:47
        +1
        Apa sampeyan tuku pribadi? Apa pancene mokal kanggo sapa wae ing Rusia kanggo ngisi lambung fiberglass, nglebokake mesin, sirah lan hulu ledak? We pour minesweepers fiberglass, nanging kita ora bisa nggawe pesawat? Mung tuku ing Iran, sakperangan alesan, Iran ngluncurake satelit ing Uni, padha wedi ing roket, lan banjur mung mlumpat Rusia.
        1. vitvit123
          vitvit123 8. november 2022 08:32
          +2
          1. Apa sampeyan kudu nggebug sirah menyang tembok dhewe kanggo ngerti yen lara? Omong kosong apa.. pesawat kargo kosong mabur bolak-balik lsp.
          2. bab kasunyatan sing kita ora bisa matak shahid .., aku dhewe kaget, nanging ketoke padha ora bisa utawa mung ora nindakaken ..
          3. Babagan kapal angkasa ing Teater Bolshoi. , ing umum, stupidity!, conto bisa dikutip dening akèh negara kang papan ora banget dikembangaké, nanging ing akeh cara liyane padha ahead saka kita! Ing Kyiv, paman, lan ing taman elderberry! ..
          Aku ora weruh titik kanggo mbuktekaken sampeyan, amarga aku ora mikir kanggo dangu dhewe .. sampeyan mutusake dhewe: tetep "bahagia" utawa nyopot "kacamata mawar-warna" ..
          1. KCA
            KCA 8. november 2022 08:45
            -1
            Apa ora larang kanggo mindhah barang bolak-balik nganggo pesawat? Kasunyatan yen Federasi Rusia lan Iran duwe segara umum ora menehi inspirasi yen luwih murah kanggo ngeterake barang kanthi steamboat? Lan aja diobong ing ngarepe mungsuh, iku kapal gedhe, Amerika sinau babagan transfer Iskanders menyang Kaliningrad saka siaran berita Channel 1.
            1. vitvit123
              vitvit123 8. november 2022 09:53
              +1
              Ya, iku evokes, evokes ... Aku ngomong pesawat kosong tegese padha mabur ... nglirik
              Babagan Iskanders: saka warta saluran pisanan, Amerika bisa uga ngerti babagan negara lan jumlah pasukan ing Ukraina sadurunge saben prajurit kita! nglirik
              Rahayu wong kang pracaya! Nanging ora cetha kok kita terus-terusan mantunaken masalah ingkang guyub kita .. kok kita ora asor ukrov bodho kanggo supaya akeh sasi, lan malah mundur lan nandhang sangsara losses ageng? Napa mobilisasi diumumake yen kabeh dadi rosy karo kita? Mungkin sampeyan pengin ndeleng kasunyatan ing mripat?.
              1. KCA
                KCA 8. november 2022 10:06
                0
                Aku katon menyang kasunyatan, aku weruh sing kabeh wis arep miturut rencana, kang ora kacarita kanggo kita, supaya apa? Mobilisasi, uga, nambah liyane T-62Ms, dibusak saka panyimpenan karo puluhan ewu T-72s ing panyimpenan, kang, sakperangan alesan, padha ora dibusak, Staff Umum duwe maksud dhewe, lan padha bisa uga ora pas karo sampeyan.
                1. vitvit123
                  vitvit123 8. november 2022 10:34
                  0
                  Ana crita muddy babagan T62, mulane ora kasebut! Sampeyan uga ora pracaya mobilisasi, apa iku bisa?
                  1. KCA
                    KCA 8. november 2022 10:39
                    0
                    Aku ora pracaya soko? Lan aku uga pracaya ing 6 mobilizations ing / ing
                    1. vitvit123
                      vitvit123 8. november 2022 11:17
                      +1
                      Aja peduli karo Ukraina ... yen sampeyan (tiba-tiba) percaya karo mobilisasi, apa sampeyan bisa nggawe hubungan sebab-akibat? Paling ora nyoba lan ndeleng apa bisa ...
                      Lan kaya ngono ing pirang-pirang masalah pertahanan, kalebu UAV ..
                      Mbok tangi mengko. , Aku uga turu nganti April, banjur "sakit tangi" ..
                      1. KCA
                        KCA 8. november 2022 17:13
                        0
                        Aku ora ing mobilisasi, mung ing wajib militer, aku ora mangan babar pisan, mung krupuk, turu ing selokan, turu ing operator armored personel ing -20, iku mokal kanggo miwiti.
                      2. vitvit123
                        vitvit123 8. november 2022 18:04
                        0
                        Napa sampeyan ngomong babagan deadline? Aku bisa njamin yen ing ngendi aku njabat ana legenda babagan tenggat wektu .. dadi sampeyan meh ora bisa ngejutake aku..
                        Sampeyan ngomong krupuk? .. iku bisa katon kaya rasa seneng kanggo wong ..
                        Ing operator armored personel ing-20 ... padha ora kaget kabeh .. kita metu menyang TSP ing tas turu lan jas hujan (alami ing mangsa) lan iki isih kene ing basis urgent .., nanging aku ora sengaja mlebu perjalanan bisnis, dadi wis ana tanpa kantong turu, kabeh wengi sampeyan nyurung lemah, jongkok, narik senapan mesin supaya ora nyenyet. ...
                        Lan kanthi cepet, dheweke nyopir kabeh baht menyang dalan nalika musim dingin lan kadhangkala adus ing salju ..
                        Lan nalika baptis .., aja wani mikir babagan snitching, bakal ngalahake sampeyan, mesthine adus baht kabeh .. ya ana akeh perkara, angel dieling-eling.
                        Dadi sampeyan ora perlu kuwatir babagan tenggat wektu .. lan umume sampeyan ora perlu ninggalake topik kasebut ..
  6. Murmur 55
    Murmur 55 8. november 2022 07:14
    +7
    Tegese, kita durung nggayuh sektor energi? Maneh kita njupuk sawetara jinis fasilitas industri, misale jek kaya padha njupuk metu kabeh panas lan katon sukses, nanging ing September padha nampa counter-nyerang, Maksudku sing serangan ing sektor energi nuduhake asil, serangan. ing fasilitas industri sing diowahi dadi gudang lan barak ora menehi asil apa-apa.
    1. Chronos
      Chronos 8. november 2022 07:19
      +7
      Kutipan: Murmur 55
      Tegese, kita durung nggayuh sektor energi? Maneh kita njupuk sawetara jinis fasilitas industri, misale jek kaya padha njupuk metu kabeh panas lan katon sukses, nanging ing September padha nampa counter-nyerang, Maksudku sing serangan ing sektor energi nuduhake asil, serangan. ing fasilitas industri sing diowahi dadi gudang lan barak ora menehi asil apa-apa.

      Gudang lan pabrik ing ngendi peralatan didandani lan rudal Soviet digawa menyang jinis Hymars uga kudu digawa metu. Miturut cara, padha mulihake pabrik sawise serangan. Dadi kudu bola-bali. Kaloro energi kudu kena, lan fasilitas sepur. Ngalahake kabeh.
      1. Murmur 55
        Murmur 55 8. november 2022 07:27
        +6
        Chronos hi kok break break obyek X lan Y yen obyek X tanpa Y ora bisa? Overexpenditure saka pluru lan Geranium njupuk metu energi tightly lan tanduran repair bakal mandheg. Gudang, miturut asil M. O., ditindakake kanthi sukses kabeh musim panas, nanging ing musim gugur dheweke nemokake yen APU duwe cangkang lan kartrid sing cukup lan bahan bakar lan wong sing bisa nyerang.
        1. Chronos
          Chronos 8. november 2022 09:08
          0
          Kutipan: Murmur 55
          Chronos hi kok break break obyek X lan Y yen obyek X tanpa Y ora bisa? Overexpenditure saka pluru lan Geranium njupuk metu energi tightly lan tanduran repair bakal mandheg. Gudang, miturut asil M. O., ditindakake kanthi sukses kabeh musim panas, nanging ing musim gugur dheweke nemokake yen APU duwe cangkang lan kartrid sing cukup lan bahan bakar lan wong sing bisa nyerang.

          Dheweke bakal nemokake listrik kanggo obyek X: pembangkit listrik tenaga hidroelektrik lan pembangkit listrik tenaga nuklir angel diilangi nganti nol, lan omah-omah ing kutha-kutha rampung de-energi. Lan gudang iku luwih penting: saiki kabeh diimpor, kalebu kartrid bedhil lan tambang. Apa sampeyan ora weruh, Points U, rudal kanggo Hurricanes and Grads, cangkang 152mm kurang umum ing laporan? Sawetara "Haymars" lan 155mm.
          1. Murmur 55
            Murmur 55 8. november 2022 15:20
            0
            Chronos lan kamar kanggo gudang utawa bengkel bakal ditemokake luwih cepet, lan yen ora ana listrik, mula ora ana gunane kanggo nggoleki.
            1. Chronos
              Chronos 8. november 2022 17:16
              0
              Kutipan: Murmur 55
              Chronos lan kamar kanggo gudang utawa bengkel bakal ditemokake luwih cepet, lan yen ora ana listrik, mula ora ana gunane kanggo nggoleki.

              Mangkono, karusakan saka gudhang presupposes, pisanan kabeh, karusakan saka apa ing. Kamar panyimpenan anyar gampang ditemokake, lan cangkang 155mm anyar kudu diwenehake maneh dening paritner. A hit ing bangunan ala ora hit ing gudhang, Aku ora malah nimbang iku. Maneh, kamar anyar kanggo bengkel bisa gampang ditemokake - nanging kanthi sukses, peralatan kanggo ndandani lan apa sing didandani bakal diobong ing sing lawas.
      2. vitvit123
        vitvit123 8. november 2022 07:37
        +2
        Kabeh perlu, mung ora ana urutan sistem.
  7. Pavel_Sveshnikov
    Pavel_Sveshnikov 8. november 2022 07:48
    +2
    Ora jelas kenapa maneh energi ora disabetake? Dheweke wiwit ngalahake, mula prekara kasebut kudu rampung! Apa jenis game aneh saka giveaway? Apa kita ngenteni serangan massive saka ukrovermacht maneh? Ora ana apa-apa tanpa iki. Kaya ing lelucon: "Nanging kita Rusia ora bisa nindakake apa-apa nganti kita kena ing pasuryan."
  8. roket757
    roket757 8. november 2022 07:48
    0
    Jeblugan dilaporake ing target mungsuh ing Kremenchug, Zhovti Vody, Volnogorsk lan kutha-kutha liyane
    Dadi impact dhewe penting, i.e. miturut asil, bakal bisa ngomong yen mungsuh wis weakened ing militèr lan plans liyane.
  9. Uprun
    Uprun 8. november 2022 07:53
    0
    Informasi tansah disampekake siji-sijine ing sisih ..., kita njupuk metu ...., padha njupuk metu saka kita ...., mung sing dijupuk metu ora adat kanggo kita nulis .... informasi mlebu ing media sing ora bisa didhelikake maneh ...., nanging dadi, gudang digawa metu saka loro-lorone, ora perlu kleru yen dheweke ora duwe intelijen ...., ana Nata bekal 24/ 7 ....
  10. nellyjuri
    nellyjuri 8. november 2022 08:13
    0
    Banyu kuning kena ing sirahe. Mekaten.
  11. Diesel 200
    Diesel 200 8. november 2022 08:24
    +1
    Lan kenapa wilayah Lviv sepi? Yagene dheweke ora ndemek utawa kenapa roket ora tekan ing kana?
  12. kakvastam
    kakvastam 8. november 2022 13:40
    0
    Apa gampang kanggo kita, mungsuh cukup bisa kanggo mbaleni. Industri Barat cukup bisa narik ewu "moped" saben dina, lan kanthi transparansi lengkap wilayah kita saka sudut pandang intelijen ruang, dheweke bakal gampang ngliwati (utawa ngrusak) posisi sistem pertahanan udara kita.
    Wektu nglawan kita.