Review militèr

Ing Ukrainia "Antonov" rek informasi bab construction saka pesawat kapindho An-225 "Mriya"

56
Ing Ukrainia "Antonov" rek informasi bab construction saka pesawat kapindho An-225 "Mriya"

Muncul dina sadurunge kabar iku babagan konstruksi miturut omongane uwong dening Ukraina saka salinan kapindho pesawat An-225 Mriya ternyata ora bisa dipercaya, Antonov State Enterprise mbantah informasi kasebut. Miturut layanan pers perusahaan, kita ngomong babagan wiwitan karya desain, nanging ora babagan perakitan pesawat.


Dina Senin, 7 November, sawetara media Ukraina lan manca nglaporake kabar "fantastis" babagan wiwitan pambangunan salinan anyar pesawat kargo An-225 Mriya paling gedhe ing donya. Ing wektu sing padha, tembung direktur umum perusahaan Antonov, Yevgeny Gavrilov, nyatakake yen pesawat kasebut wis 30% siap. Uga dilapurake yen karya ditindakake ing "panggonan rahasia" tartamtu.

Pranyata, kabeh iki palsu, ora ana karya kanggo ngrakit Mriya kapindho, kabar yen karya desain pesawat iki wis diwiwiti. Nganti saiki, perusahaan kasebut duwe udakara 30% bagean lan suku cadang sing bisa digunakake kanggo pambangunan Mriya kapindho.

Kesalahan digawe ing presentasi informasi kanthi referensi kanggo direktur umum akting saka Antonov State Enterprise babagan pambangunan Mriya anyar (...). Saiki, karya desain wis diwiwiti ing arah iki.

- pesen ngandika.

Elinga yen salinan pisanan lan mung pesawat An-225 Mriya, sing ana ing hangar ing lapangan udara Antonov ing Gostomel ing wilayah Kyiv, dirusak dening tentara meriem saka Angkatan Bersenjata Ukraina nalika nyoba nyingkirake pasukan pendaratan Rusia. Salinan kapindho pesawat, sing Ukraina nyoba kanggo mbangun dhewe sawise ambruk Uni Soviet, ora tau rampung. Miturut para ahli, Ukraina modern ora bisa ngasilake pesawat lan mung bisa ngimpi mbangun Mriya kapindho.
Foto sing digunakake:
media Ukraina
56 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. roket757
    roket757 8. november 2022 07:56
    +3
    Ing Ukrainia "Antonov" rek informasi bab construction saka pesawat kapindho An-225 "Mriya"
    Ayo ... yen ora, kita ora ngira, ora ngerti yen "mie" kuwi mung kanggo panggunaan esuk, lan ing wektu sing padha ...
    1. LIONnvrsk
      LIONnvrsk 8. november 2022 10:32
      +3
      kita ngomong bab awal karya desain, nanging ora bab perakitan pesawat.

      Inggih, sampeyan kudu miwiti "nglereni" cilik ...... Sithik-sidik, terus-terusan! ya
      1. roket757
        roket757 8. november 2022 11:29
        0
        Yen padha ora kalebu ing "desain / sawing biro" siji sing ngakoni ing feeder negara, padha ora bakal weruh budget / subsidi / babos minangka ... i.e. ora tau.
        Nanging, wong lanang ing kono licik, dheweke ngerti kabeh.
        1. orionvitt
          orionvitt 8. november 2022 12:18
          +1
          Kutipan saka roket757
          salah siji sing diakoni ing feeder goss

          Ana calon. Tsutsenyuk. Dheweke ngrampungake tembok lan "Mriya" bakal narik. Oh ya, aku kelalen, dheweke vegetasi ing Florida.
          1. roket757
            roket757 8. november 2022 12:28
            +1
            "terwelu licik" ngunjungi nalika sing duwe pengin.
            Siji mung pengin lan mbuwang "ijo" lan dheweke ana ing kana! Kelinci licik, nanging!
      2. SKVichyakow
        SKVichyakow 8. november 2022 13:50
        0
        Kutipan saka: LIONnvrsk
        kita ngomong bab awal karya desain, nanging ora bab perakitan pesawat.

        Inggih, sampeyan kudu miwiti "nglereni" cilik ...... Sithik-sidik, terus-terusan! ya

        Lan apa kanggo ngombe? Meh ora ana sing menehi dhuwit. Kajaba iku, negara.
  2. dmi.pris
    dmi.pris 8. november 2022 07:56
    +3
    Pesawat iki mbangun kabeh Uni. Apa sing bisa digawe Svidomites? Ora ana apa-apa, mung nggunakake tenaga kerja wong liya
    1. Kutipan Lavrov
      Kutipan Lavrov 8. november 2022 08:26
      -11
      Apa kita saiki bisa mbangun Mriya, Ruslan, Buran, Mir dhewe?
      1. dmi.pris
        dmi.pris 8. november 2022 08:35
        +5
        Pitakonan apa?Aku nulis kanthi jelas sapa sing bisa mbangun.
        1. Kutipan Lavrov
          Kutipan Lavrov 8. november 2022 09:14
          -2
          Kabeh iku prasaja - apa mung pitakonan kanggo Svidomites ....
          1. dmi.pris
            dmi.pris 8. november 2022 09:34
            0
            Dheweke nanggepi aku kanthi pitakon. Aku ora ahli ing bidang konstruksi pesawat, aku krungu babagan wiwitan karya ing pesawat transportasi anyar-analog Ruslan.
      2. ODERVIT
        ODERVIT 8. november 2022 08:37
        +4
        Nanging, padha bisa nerusake produksi Tu-160.
        1. Panjenengan
          Panjenengan 8. november 2022 09:09
          -3
          Dheweke bisa lan nggawe rong pesawat, TAPI !!!! Minangka streamlined saka backlog Soviet, i.e. dirakit saka suku cadang sing ditinggalake saka USSR. Ing 2018, dheweke ngumumake yen wis nggawe Tu-160 sing wis dirakit maneh. Muga-muga kaya ngono.
          Nalika aku ngerti saka pidato Borisov, salah sawijining masalah utama yaiku welding. Ora bisa mbalekake teknologi kasebut. Nanging, indikator ambruk produksi.
          1. ODERVIT
            ODERVIT 8. november 2022 09:16
            +2
            Ora bener. Masalah welding elektron-beam saka bagean tengah wis kasil ditanggulangi lan kabeh bisa.
            1. Panjenengan
              Panjenengan 8. november 2022 10:04
              -1
              Ditanggulangi, ditanggulangi, mung bisa sukses nganti 1991, nanging sawise iku bisa dibalèkaké mung sawise meh 30 taun.
        2. Kutipan Lavrov
          Kutipan Lavrov 8. november 2022 09:20
          0
          Apa sampeyan ngomong babagan penerbangan uji coba ing awal taun? Utawa sampeyan bisa menehi jeneng nomer mobil sing dikirim menyang VKS?
          Lan kanthi jumlah laporan babagan kamenangan sabanjure ing produksi, kita bisa ngomong yen kita kepunjulen karo Armata, lan su57,75 lan Shells lan ing Warriors, kabeh tanpa istiméwa, etc.
          Lan sampeyan dhewe ora isin sawise dhaptar nomenklatur ageng saka apa sing wis ilang kanggo menehi referensi kanggo siji jinis pesawat, sing durung diprodhuksi massal. Sampeyan mung kaya ing skala mbandhingake kerugian lan apa sing kita coba banggaake saiki ...
          1. Komentar wis dibusak.
      3. tihonmarine
        tihonmarine 8. november 2022 08:44
        +1
        Kutipan: Kutipan Lavrov
        Apa kita saiki bisa mbangun Mriya, Ruslan, Buran, Mir dhewe?


        Nah, yen sampeyan nulis iki, sampeyan bakal ragu.
        Sanadyan ngerti banget yen ora bisa mbangun Mriya, Ruslan lan Buran, nanging "Mir" anyar bisa.
        1. Kutipan Lavrov
          Kutipan Lavrov 8. november 2022 09:38
          -3
          Yagene kowe mutusake mangkono?
          Sawise mabur lawn mowers ing negara liyane tuku?
          Apa sampeyan mutusake yen kita menehi ganti rugi kanggo hubungan produksi ewonan perusahaan saka kabeh USSR karo internal?
          Dadi ora, ora kaya ngono ...
          1. tihonmarine
            tihonmarine 8. november 2022 11:29
            0
            Kutipan: Kutipan Lavrov
            Yagene kowe mutusake mangkono?

            Aku mutusake saka pratelan saka kepala Roscosmos Yuri Borisov (iki ora ateges dheweke bakal mbangun, nanging bisa mbangun, kabeh kasedhiya kanggo iki), tanggal 26 Juli 2022, dheweke ngumumake keputusan kanggo ninggalake. ISS wis digawe. Lan prioritas utama perusahaan negara bakal dadi pambangunan stasiun orbit Rusia. Sadurungé, ing April 2022, Roscosmos lan RSC Energia nandatangani kontrak senilai 2,69 milyar rubel kanggo pangembangan rancangan rancangan kompleks ruang angkasa stasiun orbit Rusia.
            1. Kutipan Lavrov
              Kutipan Lavrov 8. november 2022 13:42
              0
              Lan ... saka statement! Kajaba iku, pejabat sing kanthi tenang nyatakake kepemilikan omah gedhong kanthi area luwih saka 1100 sq.m!!!!! Apa sampeyan wis lali babagan luwih saka 9 yuta saham "Modul" STC "diprivatisasi" ing siji wektu?
              Ya, nalika sampeyan tangi lan banjur diwasa?! Nalika penataan ulang kasur sing gampang mandheg ngganggu otak sampeyan.
              Ngomong-ngomong, kepiye karo pratelan sadurunge sadurunge? Babagan misi menyang Mars ing 2025, kaya .. utawa babagan roket super-abot? Lan sakteruse....
              Nalika stasiun kasebut ana ing orbit, banjur ana sing bisa dirembug ... nanging saiki, kabeh iki mung tembung lan alokasi milyaran sabanjure kanthi asil Schrödinger.
      4. Sarmat Sanych
        Sarmat Sanych 8. november 2022 08:53
        +3
        Punika saestu nkzhna "Kutipan Lavrov"ngguyu
        Pira maneh sampeyan bakal merengek? TAPI? Siji 147 yuta Rusia tanpa 14 "sekutu" limitrophe saiki dadi urutan gedhene sing luwih angel digawe tinimbang gabungan Buran + Mir + Mriya, contone, siklus nuklir tertutup Abadi ing 20 RIBU TAHUN energi sing ora bisa entek (iki dudu Chernobyl Soviet). aib kanggo kabeh donya), bahan bakar MOX saka tatanan teknologi anyar, loro ONLY laser super-kuat ing planet ing Sarov, 90% saka pasar donya lan produksi isotop, laser karo pumping langsung saka pulsa nuklir nganti 10 Megawatts. saka titik geostasioner sing wis ditemtokake (iki kanggo sampeyan sing ora ana gunane kuthah Israel-Cina-Amerika kanthi daya maksimal 200 kilowatt ), wis rolas divisi kasebut. Mimpin liyane saka planet ora dening taun nanging dening dekade. Lan apa sing kita ciptaake kanggo masa depan yaiku, ing prinsip, perkara sing paling sampurna sing wis digawe manungsa, yaiku tug ion nuklir antarbintang "ZEUS", sawetara unsur wis diuji.
        Nanging whiners ing sembarang wektu dina utawa wengi malah duwe saham ing sirahe, padha lan tingkat puncak Soviet saka kapal selam nuklir ora nglebokake telung bêsik taun, senadyan kasunyatan sing banjur 15 republik setengah kaliren dibangun lan saiki ana. mung Rusia, salah siji saka pimpinan ing produksi pangan.

        PS Aku wiwit nyekel dhewe mikir sing aku menyang "VO" ing esuk sadurunge rapat kanggo ngisi kanggo dina apa tinimbang warung, sampeyan katon ing whiners, sijine sethitik ing wong lan nggawe kepinginan malah luwih katon.
        1. Kutipan Lavrov
          Kutipan Lavrov 8. november 2022 09:42
          -3
          Akeh sing wis ditulis (utamane lucu kanggo maca babagan siklus nuklir tertutup sing langgeng), nanging lagi ngomong - apa garis ngisor sing digawe saka 0 supaya USSR bakal meri?
          Inggih, ing conto tartamtu ... dudu pungkasan saka perkembangan jaman Uni, nanging teknologi anyar tenan, conto: 1, 2, 3 ....
          Lan sawise iku, kita uga bakal ngelingi yen negara kasebut wis 30 taun kepungkur, lan kita kabeh manggon lan nggunakake apa sing digawe nalika jaman Soviet.
        2. spek
          spek 8. november 2022 10:47
          0
          banjur potong sturgeon.
          Teks komentar sampeyan cendhak banget lan, miturut panemu administrasi situs, ora nggawa informasi sing migunani.
          Miturut cara modera, brevity adhine bakat ©
      5. EFIM LUBIN
        EFIM LUBIN 9. november 2022 17:50
        0
        Konstruksi pesawat AN-225 (Mriya) lan Buran minangka megalomania lan ora ana gunane ing mangsa ngarep!
    2. Murmur 55
      Murmur 55 8. november 2022 08:28
      +1
      dmi.pris hi, ing kene kudu ditambahake yen pesaing ing bentuk Ukrainia ora nolak Boeing lan AirBas, mula dheweke ora bakal nampa pitulung, mula kabeh bakal dadi dhewe, nanging ing kene aku bakal weruh apa tumpukan kasebut bakal metu.
      1. tihonmarine
        tihonmarine 8. november 2022 08:51
        +2
        Kutipan: Murmur 55
        ing kene kudu ditambahake manawa pesaing ing bentuk Ukrainia ora nolak Boeing lan AirBus,

        Aku bisa nambah kanggo sampeyan sing Ukrainians saiki ora bakal bisa kanggo mbangun kreta lan bajak kanggo ploughs banteng ing bantheng, kang ora ana, kaya KhTZ traktor.
        Saben uwong kudu ngerti yen Ukraina wis ora dadi negara industri utawa ekonomi maju kanggo 10 taun saiki, iku negara donya katelu karo bias tetanèn fokus ing nyewakake tanah kanggo ibukutha Western.
  3. Retvizan 8
    Retvizan 8 8. november 2022 07:56
    +2
    ... "mung salinan pesawat An-225 Mriya, sing ana ing hangar ing lapangan terbang Antonov ing Gostomel ing wilayah Kyiv, dirusak dening artileri Angkatan Bersenjata Ukraina" ...
    Lan kenapa ora nggawe zona foto karo reruntuhan Mriya ing Kuyov?
    Apa prestasi ing framework decommunization, padha numpes warisan barbar saka Soviet kepungkur!
    Salo Ukro-ine!
    wassat wong bodho
  4. Egoza
    Egoza 8. november 2022 07:57
    +1
    Ukraina modern ora bisa gawé pesawat lan mung bisa ngimpi mbangun Mriya kapindho.

    Inggih, Mriya! Lan ora ana sing nglarang menehi tandha kanthi sniffing "rokok". Utamane yen ora ana cahya.
  5. mouse
    mouse 8. november 2022 07:59
    +1
    salinan pisanan lan mung saka An-225 "Mriya", kang ana ing hangar ing lapangan udara State Enterprise "Antonov" ing Gostomel ing wilayah Kyiv, dirusak dening tentara meriem saka Angkatan Bersenjata Ukraina.

    rusak - aja mbangun ..........
  6. ratoborets
    ratoborets 8. november 2022 08:11
    +5
    Ing Ukrainia "Antonov"

    AN-225 rampung dirancang lan dibangun ing USSR disengiti dening Bandera, pesawat pisanan digawe ing 1988, lan dileksanakake ing 1989.
    Oleg Konstantinovich Antonov - m * skal (sawise kabeh, iki carane Rusia disebut miturut retorika Nazi Ukrainia, kang, sawise taun zombification, didhukung dening 80-85% saka populasi Ukraina).
    Perancang utama saka Soviet AN-225 Balabuev lan Tolmachev minangka m * rocks. Balabuev, malih, isih Lugand * n.

    Mbok iki ngomong kabeh babagan keagungan Nazi Ukrainia. Ing mburi nggawe Biro Desain Antonov, nggawe AN-225 yaiku USSR lan m * rocks, Luganda * ny, lsp. Nazi Ukraina (ora bakal bingung karo SSR Ukrainia) pancen ora ana hubungane karo nggawe OKB. Antonov, ora kanggo AN-225, utawa kanggo paling prestasi sembarang. Sing, pandherekipun Bandera lan Shukhevych, prestasi sing ontran-ontran saka Rusia, Polandia, Yahudi, lan malah Ukrainians sing ora ndhukung gerakan Nazi Bandera.
  7. Uprun
    Uprun 8. november 2022 08:19
    0
    Lan dheweke uga nggawe roket karo Prancis kanggo mabur menyang rembulan, lan ......., kekuwatan ruang angkasa ora bisa mbangun sawetara jinis flyer kargo miturut gambar USSR?
  8. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 8. november 2022 08:22
    0
    Sing bener, Antonov mung bisa nggawe omah asu.
  9. minyak bahan bakar
    minyak bahan bakar 8. november 2022 08:23
    -3
    Ya, ya, lan ing Nikolaev, ing pimpinan Kim, telung operator pesawat nuklir lan sawetara kapal selam dilebokake bebarengan.
  10. tukang cuci
    tukang cuci 8. november 2022 08:24
    -5
    Miturut para ahli, Ukraina modern ora bisa ngasilake pesawat lan mung bisa ngimpi mbangun Mriya kapindho.


    Biasane, yen tembung diwiwiti kanthi "miturut para ahli," mula bakal dadi banal utawa omong kosong. Pancen, Ukraina modern ora bisa nglumpukake Mriya kapindho, amarga sanalika lokasi perakitan kasebut dikenal, Kaliber bakal mabur ing kana.

    PS Kanggo ngimpi babagan ngimpi muni apik.
  11. penggali
    penggali 8. november 2022 08:26
    +1
    Sing bener ... 30% saka pesawat mudhun tetep. Nanging kanthi potongan iki sampeyan ora bisa wuta sing anyar ..... ora ana pikiran ... ora ana potensial ... ora ana sumber daya ... ora ana apa-apa. Iku tetep kanggo jotosan metu mie.
  12. Foundling
    Foundling 8. november 2022 08:31
    -4
    Sialan! Impen Impen. Nanging, iki sing nggawe aku bingung. Aku ora ngerti apa-apa. Myzh kaya dhasar bahan bakar lan pelumas wis suwe ora kena. Banjur dina sadurunge wingi, loro tanker ing sadawane koridor gandum, wingi siji. Iki kaya apa?
    1. tihonmarine
      tihonmarine 8. november 2022 13:58
      +1
      Quote: Foundling
      Myzh kaya dhasar bahan bakar lan pelumas wis suwe ora kena. Banjur dina sadurunge wingi, loro tanker ing sadawane koridor gandum, wingi siji. Iki kaya apa?

      Aku ora ngerti apa sing kudu ngomong, nanging ana sing salah - cara NWO.
  13. Bonifasius
    Bonifasius 8. november 2022 08:31
    +1
    wassat


    Iki pancen lucu. Kaping pisanan, iki dudu Ukrainia, nanging pesawat Soviet, sing diwarisake dening Ukraina amarga sawetara kesalahpahaman. Kapindho, fuselage liyane kanggo Mriya dumunung ing Ukraina telung puluh taun, karo Ukraina ora bisa nindakake apa-apa. Katelu, watesan penerbangan kanggo Ukraina saiki yaiku mesin kanggo Bayraktars.

    Lan sampeyan bisa mbangun "Mriya" anyar saka manure lan jerami. Paling sepuluh. Sampeyan malah bisa mbangun "Mriya" paling gedhe saka manure ing donya!
  14. rotmistr60
    rotmistr60 8. november 2022 08:32
    0
    Inggih, padha ora nglilani sisih Ukrainia bangga industri aviation kanggo paling sethithik dina, lan sisih Rusia shrugged pundak ing bewilderment - saka ngendi, lan sing paling Jahwéh, saka cadangan. Kanthi tekane "kabar" iki, jelas yen dina iki dheweke ora duwe kesempatan kanggo mbangun pesawat iki saka awal. Elinga pidato Ze ing toko perakitan pesawat ing latar mburi rong fuselage? Fuselages tetep fuselages, lan apa kita bisa ngomong bab Mriya.
  15. Ham
    Ham 8. november 2022 08:32
    0
    Ngomong babagan ngimpi: Dheweke takon marang wong Ukraina (ora bakal bingung karo wong Ukraina) -Apa sing bakal sampeyan mangan yen sampeyan sugih?
  16. Foundling
    Foundling 8. november 2022 08:35
    -4
    Utawa malah luwih dhisik ...................?..???
  17. Kutipan Lavrov
    Kutipan Lavrov 8. november 2022 08:37
    -5
    Pancen lucu banget maca babagan wong-wong Ukrainia sing bodho lan bodho sing tresna karo potensi industri lan ilmiah sing diwarisake saka leluhure.
    Lan mung banjur pikirane teka - nanging awake dhewe saiki ora bisa ngompa lan ngedol lenga lan gas, nanging mbangun "Mriya" sing padha saka awal? Lan Ruslan? Apa bab Buran? Lan stasiun ruang angkasa ing orbit, utawa ing paling "Orlan" utawa "Eaglet" .... uga, utawa ing paling nyedhiyani tentara dhewe karo UAVs cilik?
    Mula, sadurunge nyalahake wong liya babagan bodho lan kepiye mbuwang apa sing ditinggalake minangka warisan saka negara gedhe, luwih becik ndeleng dhewe ing pangilon.
    Lan "Mriya" numpes, sayangé, dhewe wis dadi simbol nyata apa negara tanpa oligarki bisa nggawe, nyawiji wong lan apa kita kabeh ngadeg kanggo saiki ... monumen kanggo proyek banget saka negara, kang, minangka iku. ketoke, bisa nindakake kabeh, nanging saiki mung balung charred, rincian sing saben wong nyoba kanggo nyolong kanggo awake dhewe ...
  18. Foundling
    Foundling 8. november 2022 08:38
    -5
    Napa kapal wadhah ing sadawane rute gandum ing Odessa?
    1. Uprun
      Uprun 8. november 2022 08:45
      +1
      Munggah ing sisih, kene padha ngomong kanggo pesawat ......, jinis muddy, nanging ......
      1. Foundling
        Foundling 8. november 2022 08:57
        -5
        Aku lali takon sampeyan. Bojo menehi saran
  19. tihonmarine
    tihonmarine 8. november 2022 08:41
    0
    Kabar sing muncul dina sadurunge babagan konstruksi sing diduga dening Ukraina saka salinan kapindho pesawat An-225 Mriya ternyata ora bisa dipercaya.

    Yagene ana sing nyoba nyebar warta babagan pembangunan "Mriya" ing Ukraina,
    nalika saben wong waras (tanpa saucepan ing sirahe) mangerténi sing Ukraina, ora mung saiki nanging malah 10 taun kepungkur, ora bisa mbangun AN-2, ora kanggo sebutno project sing kabeh USSR dileksanakake, karo atusan macem-macem Enterprises. melu, lan tanduran Antonov mung tanduran perakitan.
    Mung wong sing ora ngerti kahanan.
  20. Max1995
    Max1995 8. november 2022 08:51
    0
    Ah, warta biasa.
    Kanggo njlèntrèhaké soko unimaginable ana, kang ora ana siji wis tau weruh, lan banjur heroically mbabarake.
    Klasik.
    Bisa kanggo kabeh wong lan tansah

    PS. Miturut cara, kita uga ora bisa mbangun.
  21. APASUS
    APASUS 8. november 2022 08:52
    0
    Bebek liyane saka pecandu narkoba. Mriya dibangun dening kabeh USSR, nanging ora worth ngomong yen pesawat kuwi bakal biaya ing sangisore milyar, padha bakal rauh ngalih menyang lilin lan dung, lan iki warta kuwi.
  22. Arcady007
    Arcady007 8. november 2022 09:00
    0
    Kang Mriya? Dheweke lali yen dheweke ngedol kabeh cetak biru menyang China. Lan sawise karusakan, padha kudu tetep.
  23. Vasilenko Vladimir
    Vasilenko Vladimir 8. november 2022 09:20
    0
    shisha apa bisa padha mbangun yen dina iki 100 manggon ing dhuwit Western
  24. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 8. november 2022 09:31
    0
    "Miturut para ahli, Ukraina modern ora bisa ngasilake pesawat lan konstruksi sing nomer loro "Mriya" mung bisa ngimpi",-

    ***
    - "Mriya" - pesawat Ukraina impen (tampilan internal) :



    ***
  25. Vic Vic
    Vic Vic 8. november 2022 09:40
    +1
    Foto kanggo artikel, simbol langsung saka pinggiran saiki
  26. spek
    spek 8. november 2022 10:43
    -1
    Miturut para ahli, Ukraina modern ora bisa ngasilake pesawat lan mung bisa ngimpi mbangun Mriya kapindho.

    Apa sing dibangun tanpa Rusia?
  27. Bonifasius
    Bonifasius 8. november 2022 13:19
    0


    Ing kene, kanthi dibangun Mriya anyar, kabeh dadi cetha. Telung puluh persen wis siap bali ing jaman Soviet, ing wangun saka fuselage kapindho, kang ora rot sak taun kamulyane kamardikan Ukrainia mung amarga digawe saka titanium lan paduan aluminium aviation. Lan banjur ana gambar. Ing arsip. Ana sampah nyata - kanggo mbangun pesawat kasebut dhewe. Ingkang utama yaiku trisula ora sengaja. wassat
  28. Pilot Nyata
    Pilot Nyata 8. november 2022 15:26
    0
    Kutipan saka roket757
    Ing Ukrainia "Antonov" rek informasi bab construction saka pesawat kapindho An-225 "Mriya"
    Ayo ... yen ora, kita ora ngira, ora ngerti yen "mie" kuwi mung kanggo panggunaan esuk, lan ing wektu sing padha ...

    MENANG DIPERLUKAN! Lan sing ngomong kabeh ... Banjur, sawise kamenangan diumumake, ZRADA langsung kedadeyan. Siklus standar, disebut "roda nistha" (roda isin - miturut ekspresi syariah sing tepat), rampung kanthi sukses lan cepet.

    "Sampeyan uga dilapurake yen karya ditindakake ing" panggonan rahasia ". Ya, ya! Ana ...
  29. Landwarrior
    Landwarrior 8. november 2022 15:28
    0
    Ing celengan sing padha karo "penipu" wong India saka ndandani AN transportasi ...
    Ana uga janji "Antonov" kanggo nyedhiyakake Angkatan Bersenjata Ukraina kanthi pesawat serangan produksi dhewe ....
    Ngrancang pesawat saka awal? Oke, ditunggu....