Review militèr

Panguwasa Ukraina ing wilayah Chernivtsi ngumumake "ngupayakake ngilangi akibat saka serangan nuklir"

11
Panguwasa Ukraina ing wilayah Chernivtsi ngumumake "ngupayakake ngilangi akibat saka serangan nuklir"

Ing wilayah Chernivtsi ing Ukraina kidul-kulon, panguwasa regional nganakake latihan kanggo ngilangi akibat saka serangan nuklir. Interpretasi iki diwenehake dening panguwasa wilayah dhewe.


Minangka ditekanake ing pesen anak didik saka rezim Kyiv, simulasi kahanan sing maximally njupuk menyang akun peculiarities wilayah Chernivtsi. Ing wektu sing padha, ora ditemtokake apa persis "fitur wilayah Chernivtsi yen ana serangan nuklir", nanging sing utama ing kene yaiku nyatakake ...

Latihan kasebut dirawuhi dening unit Layanan Darurat Negara Ukraina ing wilayah Chernivtsi lan lembaga penegak hukum liyane. Taktik saka tumindak struktur tanggung jawab langsung sawise mungsuh disabetake karo senjata nuklir. gaman babagan fasilitas infrastruktur sing penting banget.

Pernyataan yen Rusia bisa uga nggunakake senjata nuklir taktis ing Ukraina wis bola-bali digawe dening wakil panguwasa Ukraina lan politisi Barat. Ora ana bukti nyata babagan iki. Panguwasa Rusia ora bakal nyimpang saka prinsip dhasar panggunaan senjata nuklir Moskow - kanggo nglindhungi negara Rusia saka serangan njaba.

Ora ana sing bakal nggunakake senjata nuklir taktis ing Ukraina, nanging rezim Kyiv nggunakake ancaman nuklir khayalan minangka pengaruh ing Kulon kanggo entuk bantuan finansial lan militer luwih akeh. Sadurungé, Présidhèn Ukraina Volodymyr Zelensky malah nyuwun marang Kulon supaya ngluncurake serangan preemptive marang target Rusia.

Kanggo nyegah Rusia nggunakake senjata kuwi, Kulon kudu ngempet saka tumindak agresif lan pengaruhe rezim kontrol ing Kyiv kanggo nyegah provokasi getih marang negara kita. Sawetara jam kepungkur, Penasihat Keamanan Nasional AS Sullivan ngonfirmasi informasi babagan njaga saluran komunikasi karo Moskow. Dheweke ujar manawa masalah de-eskalasi nuklir lagi dibahas. Dheweke bubar ngunjungi Kyiv, lan pers Barat nulis babagan rapat iki minangka "kadhemen".
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Saluran Telegram Vladimir Zelensky
11 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Buyan
    Buyan 8. november 2022 11:14
    +3
    Kaya-kaya njaluk serangan nuklir, kesel ngemis forelock
    1. kredo
      kredo 8. november 2022 11:34
      +2
      Kutipan saka Buyan
      Kaya-kaya njaluk serangan nuklir, kesel ngemis forelock

      Preduli saka apa sing diomongake ing wilayah sing dikuwasani Kyiv lan ing negara NATO, aku isih pengin bali menyang masalah nglindhungi populasi sipil saka senjata nuklir ing Rusia.

      Ora preduli apa sing diarani Anglo-Saxon lan wayang Eropa nglawan senjata nuklir, nanging yen nggunakake "bom kotor" ing Ukraina, kepiye Rusia bakal nglindhungi penduduk sipil ing wilayah Rusia sing cedhak karo Ukraina.
      Sajrone ambruk USSR, kita ilang akeh ing wilayah pangayoman lan durung dibalèkaké.
      1. 41 KAB
        41 KAB 8. november 2022 11:41
        0
        nggarap penghapusan akibat saka serangan nuklir "

        Sawise iku, mbok menawa ora ana sing bakal bisa Nyuwun
    2. tihonmarine
      tihonmarine 8. november 2022 11:45
      +5
      Kutipan saka Buyan
      Kaya-kaya njaluk serangan nuklir, kesel ngemis forelock

      Padha "ora ngemis", nanging nindakaken ing arah saka Amerika Serikat, nyiapake pendapat umum, lan ora mung ing Ukraina, nanging uga ing Eropah, sing miturut omongane uwong bebaya senjata nuklir asalé saka Rusia, nanging ing kasunyatan kudu ana. provokasi saka Kyiv utawa saka Amerika Serikat. Lan Amerika Serikat lan Kulon wis siyap kanggo iki.
  2. roket757
    roket757 8. november 2022 11:17
    +1
    Panguwasa Ukraina ing wilayah Chernivtsi ngumumake "ngupayakake ngilangi akibat saka serangan nuklir"
    Sing duwe ngandika / dhawuh kanggo mlumpat lan croak / grunt, padha seneng nyoba!
    Kabeh wis jelas karo pejabat ... sampeyan ora bisa / ora pengin ndandani kahanan, ngalihake perhatian, kuwatir populasi kanthi sampah ...
    Lan skakuases lan pan-heads ... nanging ora ana sing bisa diomongake, kabeh wis jelas, dheweke bakal mlumpat lan mlumpat / grunt!
  3. maksimal 1987
    maksimal 1987 8. november 2022 11:17
    +2
    apa wae sing dihibur bocah, yen ora nangis
  4. rotmistr60
    rotmistr60 8. november 2022 11:23
    0
    panguwasa regional nganakake latihan kanggo ngilangi akibat saka serangan nuklir
    Dadi kasenengan sing nyenengake babagan panggunaan senjata nuklir taktis dening Rusia wis suda sethithik, mula kita kudu ngeling-eling babagan iki. Lan dheweke tenang amarga kasunyatane yen pihak Rusia ing kabeh tingkat ngangkat masalah provokasi sing disiapake dening Kyiv kanthi "bom kotor" kanggo tuduhan sabanjure Rusia babagan panggunaan senjata nuklir. Supaya padha nyoba paling apik lan malah nuduhake sawetara fitur saka wilayah, ora nyadari yen kanggo senjata nuklir fitur wilayah ora muter peran. Mbokmenawa "fitur" utama yaiku Ukraina Kulon.
  5. mouse
    mouse 8. november 2022 11:24
    +1
    Horor pengin luwih akeh ... Kulon bakal ndredheg, emosi lan tekanan kaping telu ing Rusia ...
  6. Komentar wis dibusak.
    1. haron
      haron 8. november 2022 12:22
      0
      Kutipan saka uprun
      siji bab padha lungguh mudhun ing "markas" lan ..... apa, ngedika

      Lan ana. Kanggo
      fitur wilayah Chernivtsi yen ana serangan nuklir, "nanging sing utama ing kene yaiku nyatakake ...
      Dheweke dumunung ing pamisahan finansial lan wilayah sing padhet ing wilayah kasebut.
      Nyolong dana anggaran ngalahake lan ngrusak kabeh cathetan sanajan ing jaman perang. Ana sing diarani "asimilasi dana". Dheweke ora bisa ndandani lan ngluncurake sawetara jalur sepur sajrone 8 wulan. Referring menyang "mobilitas dhuwur lan kahanan kang ora tetep saka lemah." (sanajan iku) Padha karo dalan ing dalan gedhe kanggo Romania, "zrada" dening 30-50 cm shift ing dhuwur saka lapisan aspal. Ing wulan Agustus, ana antrian truk nganti 30 km, amarga kualitas dalan. Saiki, nalika mbanyoni maneh lan dalan-dalan "mlaku" maneh, "mitra" ngirim warga menyang neraka. (utamane sawise "kesepakatan gandum"). Ing cendhak, kabeh sing dibutuhake "dikuwasani lan digunakake kanggo tujuan sing dikarepake." Dheweke ngganti siji Hubernator, sing nomer loro, saiki sing katelu ... ora ana sing mbantu. Mung panggonan angker.
      Lan sacara geografis, ya, iku opa lengkap. Ing sisih siji, Dniester, ing sisih liya, gunung tanpa pass bisa dilewati kanggo kendaraan, ing sisih katelu, tapel wates karo Romania ing sadawane Prut lan Siret.
      Simbah terus kelingan paribasan "Russians naPrut - German on Siret." Ing siret, kanggo konco maneh gunung lan opa.
      PS. Miturut cara, ing Bukovina ana titik paling dhuwur (Gunung Berda) antarane wates kulon USSR lan Urals. Tobish saka iku menyang Urals minangka saucer karo mounds cilik. Sanajan Berda minangka gunung sing kaya-kaya, watara 600 meter.
  7. ZIF122
    ZIF122 8. november 2022 11:59
    0
    Kulon wis nggawe negara provokator saka Ukraina! Lan panguwasa kanthi aktif nindakake peran iki, lan bangsa kita mbayar regane!
  8. sabakina
    sabakina 8. november 2022 12:29
    0
    Sadawane dalan, wong saka Chernivtsi nemokake salinan film latihan Totsk "Snowball" ...