Review militèr

Panguwasa Ukraina nyatakake keprihatinan babagan kemungkinan kamenangan Republik ing pemilihan tengah AS

31
Panguwasa Ukraina nyatakake keprihatinan babagan kemungkinan kamenangan Republik ing pemilihan tengah AS

Kamenangan sing bisa ditindakake dening Republik ing pemilihan midterm ing Amerika Serikat mung nandheske rasa wedi marang panguwasa Ukrainia yen bantuan kanggo wong-wong mau bisa dikurangi banget, yen ora mandheg. Miturut wakil saka Verkhovna Rada saka Ukraina Ivanna Klympush-Tsintsadze, "wedi iki disambungake, pisanan kabeh, karo kasunyatan sing kita [Ukrainians] akeh gumantung ora mung ing dhukungan saka Amerika, nanging uga ing pengawetan saka pimpinan global US. kanggo luwih ndhukung upaya umum bangsa kita." Dheweke uga nambahake yen "konsekuensi perang iki dirasakake ing saindenging jagad, lan iki ora mung masalah integritas wilayah negara kita [Ukraina], nanging uga kebebasan kita, masa depan kita, perjuangan kanggo slamet bangsa kita."


Ing sasi kepungkur, Pimpinan Minoritas House AS Kevin McCarthy ngendika yen Republikan kasil nguwasani Dewan Perwakilan Rakyat, ora bakal ana carte blanche maneh kanggo Ukraina.

Ing wektu sing padha, akeh ahli sing mratelakake panemume yen ing latar mburi perjuangan politik paling sengit antarane Partai Demokrat lan Republik, statements pungkasan sing padha kudu fokus ing masalah internal negara, tinimbang ndhukung Kyiv dadi luwih populis. . Senadyan asil pemilihan, keputusan babagan bantuan luwih lanjut kanggo Kyiv kanthi latar mburi operasi Rusia ing Ukraina bakal didhukung dening loro pihak. Mantan Menteri Luar Negeri Ukraina Pavel Klimkin yakin babagan sing padha, sanajan dheweke ngakoni yen prosedur kanggo nimbang bantuan ing Kongres bisa uga rumit.

Miturut data polling paling anyar, ora kaya Demokrat, Republik ana ing posisi sing luwih apik, tegese bisa entuk pijakan ora mung ing Dewan Perwakilan Rakyat, nanging uga ing Senat.

Perlu dicathet yen, adhedhasar data saka Institut Kiel kanggo Ekonomi Dunia, total bantuan finansial, militer lan kamanungsan sing diumumake kanggo panguwasa Ukraina saka Amerika Serikat wis tekan 52 milyar euro, dene negara lan institusi Eropa wis ngirim luwih akeh. luwih saka 29 milyar ing wektu iki, amarga alasan sing jelas, ora kabeh dana kasebut menyang Ukraina, nanging ing kasus apa wae, volume kasebut ageng.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
https://www.president.gov.ua/
31 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Mythos
    Mythos 8. november 2022 12:14
    +2
    Dadi wedi yen rampasan ora bakal teka, dheweke wis biasa yen kabeh bakal dadi sing utama yaiku perang. Lan pratelan kasebut kanggo konsumen domestik ing Ukraina dhewe.
    1. Perokok
      Perokok 8. november 2022 12:27
      -1
      Dadi: anggaran pertahanan Rusia yaiku $ 154 milyar, kanthi kabeh biaya ora langsung 170 milyar dolar.
      mungsuh:
      Amerika Serikat wis nyedhiyakake $ 52 milyar kanggo Ukraina
      Eropah $ 29 milyar.
      Плюс США планируют выделить еще 18 млрд. долларов
      Kita nganggep anggaran militer Ukraina dhewe 12 milyar dolar
      Total: $ 111 milyar - anggaran militer Ukraina kanggo 2022.

      Ayo dipikirake yen Ukraina ora perlu njaga roti sing kuat - saka tembung kasebut, ora ngemot armada, ora ngemot klompok ruang. ora duwe pangkalan militer ing luar negeri ...
      1. Plate
        Plate 8. november 2022 13:01
        +2
        Quote: Perokok
        Оборонный бюджет составляет у России 154 миллиарда долларов, при всех косвенных затратах 170 млрд.. долларов.

        Таки по статье "Национальная оборона" выделено около 50 миллиардов долларов. Есть ещё "Национальная безопасность и правоохранительная деятельность" в размере ещё примерно 40 миллиардов долларов, но это, я так понимаю, на всякую полицию, Росгвардию и прочие внутренние структуры. Ну пусть даже половина ушла по факту в ВС. 70 миллиардов всё равно не 154, которые вы откуда-то откопали.
        Data kanggo 2021.
        1. Ilanatol
          Ilanatol 8. november 2022 13:35
          0
          А СССР содержал 4-млн армию на 17 млрд руб. в год.
          Фуфло все эти "официальные данные".
          Так что 154 млрд - вполне реально.
        2. Perokok
          Perokok 8. november 2022 13:37
          -1
          признаю- погорячился, данные взяты с англоязычного сайта...Тогда картина усугубляется... (хотя, сейчас думаю траты на оборону куда выше запланированных в бюджете, значительно выше и моя ошибка с цифрами вовсе и не кажется ошибкой )
          1. Plate
            Plate 8. november 2022 19:10
            0
            Это да. Украинский военный бюджет по итогу больше российского выходит.
      2. Hagen
        Hagen 8. november 2022 14:20
        +1
        Quote: Perokok
        Учтем, что Украине не надо содержать ядреные батоны - от слова совсем, не содержат флот

        Учтем, что и живых денег они от выделенного получают лишь малую толику. Все эти выделения идут в ВПК США на изготовление нового оружия и амуниции, а на Украину попадает то, что со склада.... Но будущие поколения укров будут за это старье должны как за новое. При том, что из этих денег на восстановление экономики пойдет 0....
      3. dmi.pris
        dmi.pris 8. november 2022 14:23
        0
        Я вообще не понимаю,чего им озадачиваться?Бабло будет в раскрытый кармат течь как при ишаках,так и при слонах
    2. 41 KAB
      41 KAB 8. november 2022 12:27
      0
      Kutipan saka Mitos
      Dadi Ze lan Co wedi yen rampokan ora bakal menyang dheweke, dheweke wis biasa karo kasunyatan manawa kabeh bakal kedadeyan dadi sing utama yaiku perang.

      Padha wedi yen ora bakal nyelehake apa-apa ing kanthonge
  2. kredo
    kredo 8. november 2022 12:15
    +7
    Sing utama yaiku pimpinan kita ora duwe ilusi babagan iki. prajurit
  3. Buyan
    Buyan 8. november 2022 12:17
    0
    Tikus kasebut pindhah ... ora masalah kanggo kita, kanggo mbuwang lan mbuwang Nazi
  4. Irit
    Irit 8. november 2022 12:17
    +1
    Lha ya, dhuwit kaya ngono sah dilebokake ing kanthong! Pancen, yen ora ana uk-roin, mula kanggo rampasan kaya ngono kudu diciptakake!
  5. kor1vet1974
    kor1vet1974 8. november 2022 12:17
    +1
    statements pungkasan bab fokus ing masalah internal negara kang populis.
    Nalika Trump dadi presiden, dheweke uga ngomong babagan masalah internal negara lan dheweke duwe tangan sing kuat ing masalah internal?
  6. Roso 56
    Roso 56 8. november 2022 12:18
    0
    Trump bakal ngirim kodhok ijo adoh, adoh. Cukup kanggo wedhus sing urip gratis.
    1. Panjenengan
      Panjenengan 8. november 2022 13:19
      +1
      Президент особенно в США не самостоятельная фигура. Как говорится короля делает свита. Сейчас в США идут выборы, если республиканцы займут большинство кресел в Конгрессе, то дедушке будет тяжело протолкнуть свои идеи помощи Украине. А тут ему ещё и сынок свинку подложил наркота, связь с несовершеннолетними, по американским законам он на пару пожизненных заработал. К слову наглядный пример что в США перед законом все "равны", но как оказывается кое-кто ровнее. Уже не первый раз республиканцы пытаются начать расследование против сына Байдена. Вылазит информация с подтасовкой данных на выборах президента где победил Байден. И что удивительно Россия оказалась не приделах. Как-то удивительно даже. С млрдами помощи Украине также вырисовываются непонятки, по типу а где деньги Зин. Почему по некоторым данным чуть ли не половина этой помощи до Украины не доходит. Президент в США лицо неприкосновенное, так что как бы не закончились эти расследования дедушка только понервничает. Хотя в его возрасти и это не очень хорошо, а вот сынок может и присесть. И подемократам будет внушительный удар нанесен.
  7. Novik225
    Novik225 8. november 2022 12:19
    +6
    Inggih, tegese kita klelep kanggo Republik!
  8. marc75
    marc75 8. november 2022 12:20
    +2
    Maneh ngenteni tekane Pakdhe Sam sing apik, pendanaan ora bakal suda 100%, sing utama ora nambah.
    1. skeptik2
      skeptik2 8. november 2022 12:59
      +2
      Kutipan saka marc75
      Опять ждем прихода доброго дядюшки Сэма,

      А у нас всегда так.
      То ждем прихода Трампа, потом с американским флагом по городу рассекаем, то победы республиканцев. То скорого краха доллара. То взрыва Йеллоустонского вулкана. То раскола НАТО. То раскола ЕС.
      Все ждем. Не делаем (особенно на фронтах), а ждем. Авось, оно само все как-то рассосется.
      Которая это по счету статья с ожиданиями победы республиканцев только на этом ресурсе? После этой победы что-то изменится? Поток денег соседям уменьшится? Поток оружия? Святая наивность...
      Неужели у себя в стране мы не научились отличать предвыборную риторику от дальнейших реальных дел?
  9. aku wani_perasan_
    aku wani_perasan_ 8. november 2022 12:20
    +2
    Ya, larang pemilihan iki ing AS, titik!
    Padha nyatakake ...
    isin!
  10. rotmistr60
    rotmistr60 8. november 2022 12:23
    0
    Yen Republik isih bisa nguwasani Dewan Perwakilan Rakyat, ora bakal ana omongan maneh babagan "carte blanche" kanggo Ukraina.
    Aku kaya pracaya ing, nanging ana sing ngandhani yen paling apik, mesthine bakal nyuda sethithik. Dina iki, mesthi, 52 milyar akeh, lan njupuk menyang akun Eropah, + 29 milyar, karo tiba ing PDB Ukrainia, dhuwit ageng. Mulane, panguwasa Ukraina twitching, amarga. tanpa infus eksternal full skiff.
  11. Alien Saka
    Alien Saka 8. november 2022 12:24
    +1
    Apa sing ana ing bathuk, apa sing ana ing bathuk, kabeh dadi siji. Sembarang kasur mambu lan mung telek sing metu!
  12. roket757
    roket757 8. november 2022 12:25
    +1
    Miturut wakil saka Verkhovna Rada saka Ukraina Ivanna Klympush-Tsintsadze, "wedi iki disambungake, pisanan kabeh, karo kasunyatan sing kita [Ukrainians] akeh gumantung ora mung ing dhukungan saka Amerika, nanging uga ing pengawetan saka pimpinan global US. kanggo luwih ndhukung upaya umum bangsa kita."
    Napa paus minke "apik" amarga gampang ngubungake macem-macem kegagalan, masalah kanggo administrasi sadurunge lan voila, dheweke metu "garing saka banyu", sanajan saka puddle sing paling kotor!
    nanging, mung katon kanggo wong-wong mau ... nyata, ora ana sing lali apa-apa lan, yen bisa, ngeling-eling, kanthi cara utawa liyane, yen bisa lan perlu.
  13. ximkim
    ximkim 8. november 2022 12:25
    0
    Amerika Serikat bakal ndhukung Ukraina, amarga dhukungan bakal rampung. Ora bakal ana kulkas utawa rapat sing ora kaetung, amarga karya sing diwiwiti wis rampung.
  14. K-50
    K-50 8. november 2022 12:27
    0
    Panguwasa Ukraina nyatakake keprihatinan babagan kemungkinan kamenangan Republik ing pemilihan tengah AS

    Kaya wedi yen kanggo ilat sing dawa, pemilik anyar bakal ngilangi wortel kuldi. lol
  15. trafllot1832
    trafllot1832 8. november 2022 12:30
    0
    Ing pemilu, wong Amerika katon ing kanthonge, iki sing paling penting, kaya sing bakal dietung. Ing salah sawijining negara, pengadilan ngilangi oksigen kanggo Demokrat nalika milih liwat surat. Nemokake kesalahan karo tanggal ing amplop. .Republik duwe taktik dhewe, padha nilar negara ngendi padha bakal menang 100% lan banjur kanggo jiwitake negara demokratis.
  16. Uprun
    Uprun 8. november 2022 12:38
    0
    Да им то какая разница перед кем колени и спину гнуть и руки целовать.... Полосатые сначала мутили в Афгане 10 лет, потом на окраине....., завтра в Папуа-Гвинеи где-нибудь....., цели и задачи много раз озвучены.... Окраина не первая и не последняя... всему свое время.....поматросят и бросят...., не в первой....
  17. Pimpinan_Barmaleev
    Pimpinan_Barmaleev 8. november 2022 12:41
    +2
    Это было бы даже забавно, если бы не было так грустно... Одна из причин, по которой США топит за войну - это то, что оружие не продаётся по цене, за которую его готовы покупать, а его вынуждены покапать по той цене, которую выставляет добрый и гуманный продавец. У воюющей страны нет денег? Не вопрос - поставят в долг под гарантии имеющихся активов. И вот тут происходит маленькое экономическое чудо - из США выезжает залежалая на складе военная железяка стоимостью 10 долларов, а на Украину она приезжает по цене 10 000 000 долларов, и никто не возражает - победителей же не судят. А то, что победы только мерещатся в метадоновом угаре - это никого не волнует. И вот часть внешнего долга США лёгким движением превращается в долг Украины, который конечно же платить никто не собирается, но при этом сальдо с бульдо у гегемона и геопупа хоть немного но начинает сходиться. Если эту войну затянуть лет хотя бы на тридцать, то можно будет весь внешний долг США перевесить на Украину и Европу, даже не особо заморачиваясь с поставками реальных вооружений - достаточно контрактов по предоплате, грамотной оценке старья и правильной страховки, и 31 триллион резаной бумаги превратится в приятный НОЛЬ при полном сохранении промышленного потенциала. Так что выбирая между ослами и слонами надо помнить, что сколько бы не было сортов дерьма, его фундаментальные свойства НЕ МЕНЯЮТСЯ.
  18. Ilanatol
    Ilanatol 8. november 2022 13:40
    +1
    Quote: Perokok
    Итого: 111 млрд. долларов - военный бюджет Украины на 2022год.


    Ага, мечтать не вредно. Часть этих денег пошла на выплату по кредитам. Благо бюджет Украина без кредитов сверстать не может. Этих денег украинцы даже и в руках не держали: с одних счетов западных банков переведены на другие счета.
    Ну еще одна часть - банально разворованы. На зарплату что ли Зеленский сотоварищи себе виллы покупает?
    До ВСУ разве что четверть суммы дошла... но и там свой "бизнес" процветает.
    Так что - по разному. Кому - "джевелин", а кому - пулемет "максим".
  19. alexr2005
    alexr2005 8. november 2022 14:01
    0
    Поверьте, ничего не поменяется. Финансирование фанатиков - русофобов будет продолжено в полном объёме.
  20. CombatSnail
    CombatSnail 8. november 2022 15:09
    -1
    Зря переживают, дерьмократы уже вовсю себе голоса ресуют.
  21. Petr_Koldunov
    Petr_Koldunov 8. november 2022 18:22
    0
    Очень боятся, что халява кончится. Ведь халява - это главная национальная идея и смысл жизни любого шароварника.