Review militèr

Wakil Présidhèn Iran: Protes minangka upaya saka mungsuh kanggo pamisah Iran

37
Wakil Présidhèn Iran: Protes minangka upaya saka mungsuh kanggo pamisah Iran

Raisi Mohammad Dehghan, wakil presiden urusan hukum ing administrasi Presiden Iran Ibrahim Raisi, ujar manawa gerakan lan tumindak apa wae sing nyebabake kerusuhan lan pati wong ing negara kasebut dudu protes, lan sistem hukum negara kasebut ora bisa diremehake. iku. Dehgan ujar iki dina Selasa ing rapat kaping telu Dewan Koordinasi Urusan Hukum.


Miturut politisi Iran, mungsuh Iran nggunakake kabeh kekuwatan lan kemampuan, utamane media, kanggo ngrusak lan ngrusak Iran. Dheweke nyathet yen sistem hukum negara ora bisa nglirwakake, lan kudu nindakake tugas kanggo njlentrehake masalah sing ana gandhengane karo acara paling anyar ing negara kasebut (yaiku protes marang panguwasa).

Wiwit revolusi Islam menang ing Iran (1979), mungsuh-mungsuh tansah nggawe rencana nglawan dheweke, yaiku nggawe konflik politik internal lan digunakake kanggo nggayuh tujuane.

- ngandika wakil presiden.

Dehgan uga ujar manawa Amerika wis operasi nglawan Republik Islam Iran luwih saka 40 taun, nggunakake klompok teroris Munafiq sing dikendhaleni, sing akeh anggotane makarya ing jagad maya kanggo ngrekrut wong lan ngrusak kahanan ing negara kasebut.

Dheweke ujar manawa sedhih kabeh wong enom mati ing kerusuhan kasebut, nanging wong enom lan mahasiswa utamane kudu ngati-ati supaya protes kasebut ora nyebabake kerusuhan, main ing tangan mungsuh Iran.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
www.tahlilbazaar.com
37 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. roket757
    roket757 8. november 2022 12:50
    0
    Wakil Présidhèn Iran: Protes minangka upaya saka mungsuh kanggo pamisah Iran
    Dadi bisa dingerteni, nanging protes serius ora muncul saka awal !!!
    Ana salah siji masalah internal, utawa lagi warmed munggah saka njaba!
    Dadi lan liya-liyane, bakal angel mutusake / dheweke bakal ... iki BV, ora ana bedane!
  2. Komentar wis dibusak.
    1. ABC-schutze
      ABC-schutze 8. november 2022 13:19
      0
      Ora perlu "la-la" ...

      Persia minangka budaya paling tuwa, umure padha karo Hellenic. Lan nyatane yen wong-wong Hellenes saiki wis dadi "Kristen-Yunani" lan wis ilang kedaulatan negara-negara, lan Persia wis dadi Muslim Iran, nanging wis ngreksa lan nguatake kadhaulatan - negara, budaya, agama, ora nggawe. kekuwatan ing Iran "busuk", lan rezim penguasa budak - wong Yunani, "progresif" ...

      Kajaba iku, ing Iran, Kurdi nggawe kekacauan "adat" saka njaba. Kang, sakperangan alesan, arang disebutake. Mbokmenawa, "conto" Kurdi separatis Siria sing disponsori dening Pak Sam, Kurdi Iran "inspirasi" ...

      Miturut cara, cah wadon, kanthi sengaja, ing panggonan umum, sing nglanggar aturan kanggo nganggo jilbab wanita, sabenere Kurd ...

      Nanging ing Iran, ora bakal bisa. Sanajan sabar banget saka panguwasa Iran ...
      1. ASAD
        ASAD 8. november 2022 13:53
        +3
        Cewek!? Mateni kanggo selendang sing ora sopan? Ana masalah Kurdi ing sawetara negara lan ing sawijining dina kudu dirampungake. Inggih, yen ana masalah, mesthi ana pasukan sing pengin nguripake arahe.
        1. Serg65
          Serg65 8. november 2022 14:09
          -1
          Kutipan saka ASAD
          Mateni kanggo selendang sing ora sopan?

          Lan dheweke dipateni? Ora .. ora bener ... nanging dheweke dipateni?
          1. ASAD
            ASAD 8. november 2022 14:14
            +2
            Kanthi kabeh hormat, ternyata aneh yen umur 22 taun dilebokake ing kantor polisi lan digawa menyang rumah sakit rong jam sabanjure?
            1. Serg65
              Serg65 8. november 2022 14:28
              +1
              Kutipan saka ASAD
              pranyata aneh

              Mesthi, aneh, tanpa ngenteni pendapat medis, kabeh wong, ing kabeh pemukiman Iran, ngerti yen bocah wadon kasebut dipateni kanthi brutal !!!
        2. ABC-schutze
          ABC-schutze 8. november 2022 14:50
          -1
          Lan ing basis apa sampeyan ngaku yen dheweke "dipateni"? .. Lan apa tegese, nyuwun pangapunten, "kanggo jilbab"? ..

          Iki minangka ELEMEN saka budaya tradisional Republik Islam Iran, lan nglanggar PUBLIC, DEMONSTRATIF aturan kanggo nyandhang iku sawijining NANGSA NENGSI nilai nasional. Lan ora liya ...

          Utawa perlu sapisan "kaya ing Katedral Kristus Juruwilujeng" sing kethek ing balaclavas "bebas" menek menyang misbyah lan ngatur booths ana, ing panggonan suci kanggo Ortodoks? .. Watesan piyambak kanggo "mung nggoleki" ?..

          Ngomong-ngomong, aku ora religius ...

          Nanging kanthi "pangerten" kasebut lan nyedhaki "hak-hak lan kabebasan-kabebasan" saka "kepribadian" tartamtu, mula kasunyatan manawa karakter individu "bebas" urinate ing Geni Abadi ora bisa kaget lan nesu. Inggih, "apik" dheweke rada lan "reprove" ...

          Kanggo Republik Islam, nilai-nilai ITS kaya ora bisa dilanggar lan suci kaya kanggo Rusia Flame Abadi ing kuburan para prajurit sing tiwas ...

          Lan penghinaan sing disengaja kanggo wong-wong mau, utamane sing umum, kudu diukum kanthi abot lan terus-terusan ...
          1. ASAD
            ASAD 8. november 2022 15:32
            +1
            Aku nonton foto wanita Iran ing 70s, rok mini, dandanan, ayu. Banjur kabeh, kudeta, fanatik dadi kuwasa.
            1. ABC-schutze
              ABC-schutze 8. november 2022 21:43
              0
              Ya, yen sampeyan nggawe keputusan babagan "nilai" saka "foto", banjur deleng, yen sampeyan nemokake wektu, ing foto 2020 - 2022, akeh "pria" ing "rasukan wanita", lan, miturut, "Kosok baline" ... Ing biasa, INTERNATIONAL pawai pederasts lan perverts liyane saka sak ndonya (kalebu Iran, dening cara, sing saiki "lodge" lan "nyuwil regime" ing Vaterldand) ing ibukutha Eropah .. .

              Iki "asil" sing ndadekake "toleransi" kanggo ngidoni nilai-nilai sosial lan promosi "prioritas" tartamtu, "hak", "kepribadian" tartamtu ...

              Iki minangka produk "padha" saka "pembangunan" sing diarani. "demokrasi sejati"...

              Lan ing taun 70-an sing sampeyan sebutake, yen sampeyan ora lali, "demokrasi" Iran "dikuwasani" dening enem Amerika, Shah Reza. Sing, sabenere amarga nyerah kepentingan nasional lan nilai Iran, JUTA operator saka wong-wong mau ditendhang ing bokong saka s. Ya, - ing pimpinan "ayatollahs" ...

              Nanging kasunyatan iki, ora bisa mbatalake prinsip, kabeneran negara ...
        3. ABC-schutze
          ABC-schutze 8. november 2022 14:59
          +1
          Lan ing negara kasebut "masalah" iki wis suwe dirampungake. Kajaba iku, kanggo kepentingan NASIONAL negara-negara BERDAULAT iki, NEGERI-NEGERI INI DIRI ...

          Hukuman keras kanggo separatisme nasional ...

          Lan Kurdi ing Suriah lan Irak "nyusup metu" amarga stimulasi "pitakonan" sing kondhang dening sponsor saka njaba - AS lan EU. Nanging sakperangan alesan, sponsor kasebut, sawise ngurus Kurdi Iran, Siria lan Irak, piye wae ora menehi perhatian marang Kurdi Turki ...

          Miturut cara, dheweke ora pengin "ngrampungake" "masalah Serbia" sing, kaya wong Kurdi, manggon ing diaspora gedhe ing macem-macem negara lan wilayah tetanggan kanggo wong Serbia ...

          Nanging, kanggo wong Albania, Kosovo, dheweke uga wis duwe negara Albania dhewe, amarga sawetara alasan, dheweke ora isin nggawe "Kosovo independen" tambahan ...
      2. Cvgt23
        Cvgt23 8. november 2022 17:29
        0
        Luwih saka setengah saka populasi Iran ora Persia. Meh kabeh pimpinan ora Persia.
        1. ABC-schutze
          ABC-schutze 8. november 2022 21:47
          0
          Dadi opo?..

          Dheweke minangka kekuwatan LEGAL lan BERDAULAT. Wektu iki ... Lan kasunyatan iki ora menehi "hak" kanggo separatis Kurdish kanggo nggulingake kekuwatan iki lan kanthi umum ngina nilai-nilai tradisional lan tradhisi Republik Islam ...
    2. Darurat
      Darurat 8. november 2022 13:52
      0
      nglirik iya ta? Paling busuk? Lan sing kulon? Pejabat mutusake apa anak sampeyan lanang utawa wadon, apa sing sampeyan mangan lan apa sing diwaca. Ora usah la-la! Ora ana masyarakat ideal, lan sing paling ora ideal yaiku masyarakat model Barat. Njupuk geng apa wae sing ngarani negara demokratis lan drive ing sanksi. Ing nem sasi, dheweke bakal mulai mangan kanthi harfiah. Lan wong Iran gedhe, wong Korea Lor uga. Padha sijine bolt ing sanksi sodomites-Satanists!
      1. Cvgt23
        Cvgt23 8. november 2022 17:32
        0
        Juche penggemar. Ana akeh wong bodho ing Rus'. Sampeyan senjata strategis kita. Juche
        1. ABC-schutze
          ABC-schutze 8. november 2022 21:49
          -1
          Dideleng saka komentar sampeyan, dheweke sing dadi lingkungan "intelektual" saben dina ...
    3. Serg65
      Serg65 8. november 2022 14:07
      +2
      Kutipan saka Fon Elia
      Muga-muga Gusti Allah enggal nyetujoni wong-wong sing dibagi dening wates

      Aja padha nutupi tumindak setan ing asmane Allah!
  3. Murmur 55
    Murmur 55 8. november 2022 13:02
    +3
    Taktik ngrusak mungsuh saka njero wis digarap Amerika Serikat nganti suwe lan 90% ngasilake asil positif, mula terus wong Iran.
    1. ZIF122
      ZIF122 8. november 2022 13:16
      -2
      Ya, Amerika menek menyang kabeh negara kanggo nggawa pamrentah sing dikontrol! Nglawan Iran wiwit 1979! Lan protes ing Iran luwih gampang goyangake amarga akeh populasi ana wong enom ing umur 35 taun!
      1. Darurat
        Darurat 8. november 2022 13:56
        +2
        Sampeyan kudu kerja karo wong enom. Lan ora mung nganggo roti jahe utawa mung nganggo pecut. Treba alternatif kanthi proporsi sing cukup.
  4. Loin
    Loin 8. november 2022 13:32
    +1
    Umumé, siklus menarik saka "revolusi oranye". Sawise kabeh, Kulon uga ngatur Revolusi Islam kanggo ninggalake kesepakatan nuklir. Lan saiki panguwasa Islam ngalami kudeta liyane dening Kulon, utawa nyoba.
  5. rotmistr60
    rotmistr60 8. november 2022 13:41
    +2
    nggawe konflik politik internal lan gunakake kanggo nggayuh tujuane
    Cara sing diuji dening Amerika ing pirang-pirang negara lan asring menehi asil sing dikarepake. Mulane, Iran adoh saka pisanan, lan anggere Amerika Serikat ana, iku ora bakal pungkasan. Lan cyberspace kanggo ngatur kerusuhan minangka tambang emas kanggo mobilizing ing langgeng ora marem lan fooled dening pisanan.
  6. Carlos Hall
    Carlos Hall 8. november 2022 13:42
    -3
    Bukak sah 136 ing Israel. Ayo drone sahed nyerang Tel Aviv
    1. Murmur 55
      Murmur 55 8. november 2022 13:50
      +3
      Carlos Hall hi, yaiku, sampeyan ngusulake kanggo nambah serangan saka njaba menyang protes ing njero? Israel bakal mangsuli ing ibu lengkap, ora bakal tahan. Banjur Iran mesthi kirdyk.
      1. Carlos Hall
        Carlos Hall 8. november 2022 14:14
        -1
        Aku weruh rudal Scud Saddam nyerang Israel, lan saiki aku pengin ndeleng Wong Suci Khamenei ...
        1. Vitaly Gusti
          Vitaly Gusti 8. november 2022 15:13
          0
          Kutipan saka Carlos Sala
          Aku weruh rudal Scud Saddam nyerang Israel

          Ing taun 1990, 43 roket diluncurake ing Israel, lan sanajan sampeyan lan wong liya kaya sampeyan nari ing payon omah sampeyan, nanging kabungahan sampeyan ora kedadeyan, ana wong tuwa sing tiwas amarga serangan jantung.
          Israel nalika iku ora duwe pertahanan udara, mung petriot sing banjur disetel mung kanggo pesawat
          Saiki, Israel mung siji-sijine ing jagad iki sing duwe sistem pertahanan udara / rudal ing kabeh level.
          Kutipan saka Carlos Sala
          Aku pengin ndeleng kepiye Man Khamenei ...

          Aku janji sampeyan bakal weruh banget rauh.
          Dheweke bakal melu martir liyane.
          Kutipan saka Carlos Sala
          Bukak sah 136 ing Israel. Ayo drone sahed nyerang Tel Aviv


          TEL AVIV: UAV Iran pisanan dideteksi dening sensor Israel ing 1:50 ing tanggal 13 Maret 2021, nyedhaki Israel saka sisih kidul. UAV kapindho ditemokake ing jam 2:12 lan nyedhaki Israel saka sisih wétan. Sawetara menit sabanjure, loro drone Iran ditembak mudhun dening pejuang F-35 Angkatan Udara Israel (IAF), pembunuhan tempur pisanan sing diakoni dening pejuang generasi kaping lima ing udara.
        2. Murmur 55
          Murmur 55 8. november 2022 15:14
          +3
          Carlos Sala, lan ngendi Saddam iku saiki? Sakdurunge nabrak tanggane, kudune resik-resik omah.
    2. Cvgt23
      Cvgt23 8. november 2022 17:34
      -1
      Run apa masalah. Dadi martir
  7. U-58
    U-58 8. november 2022 13:56
    +2
    Lagu lawas.
    Perang transformasi ing gendéra negara.
    Nyalahke para demonstran minangka mungsuh negara.
    Soko kabeh iki banget ngelingaken kula siji republik kuwi, ngendi wae protes marang kabeh limo reformasi pensiun, kawicaksanan anti-sosial langsung entuk label saka "goyang prau."
    Lan ora ana kabijakan sing bener.
    Owah-owahan [ing Iran] wis telat.
    Cita-cita palsu revolusi Islam (counter) wis kesel karo masyarakat.
    Kene sampeyan kudu tetep karo wong. Paling ora kanggo dibusak saka kaca sajarah.
    1. Serg65
      Serg65 8. november 2022 14:15
      +1
      Kutipan: U-58
      Cita-cita palsu revolusi Islam (counter) wis kesel karo masyarakat.

      Sampeyan pancen bener, bensin murah, panganan kanggo sepeser, lelungan murah ing transportasi apa wae ... pancen njijiki! Menehi wong Iran standar urip Barat!!!!! aran lan kathok cendhak kruzhavchatye ... manawa! keprungu
      1. Mikhail Sidorov
        Mikhail Sidorov 8. november 2022 14:57
        +3
        Sampeyan pancen bener, bensin murah, panganan kanggo sepeser, lelungan murah ing transportasi apa wae ... pancen njijiki! Menehi wong Iran standar urip Barat!!!!! aran lan kathok cendhak renda ... mesthi! bullying

        Ya, wong Libya wis ngalami "siksa" sing padha. Saiki padha ambegan jero. Merdika. Demokrasi ing sawijining finest. wassat
      2. U-58
        U-58 9. november 2022 03:42
        -1
        Sampeyan kadhaptar ora ideals.
        Bensin lan panganan murah kanggo sen minangka prestasi sosial lan ekonomi.
        Nanging cita-cita sing ditolak yaiku sing dibunuh bocah wadon kasebut. Lan Carane.
        1. Serg65
          Serg65 9. november 2022 08:55
          +1
          Kutipan: U-58
          matèni cah wadon

          opo Lan dheweke mesthi tiwas, apa ana kesimpulan saka pemeriksa medis? Kanca-kancaku sing asale saka Iran, kabeh padha ngomong babagan stroke ...
          Kutipan: U-58
          cita-cita sing ditolak

          Apa cita-cita kasebut?
          1. U-58
            U-58 9. november 2022 10:04
            -1
            Dogma Islam, pengadilan Syariah, nglarang kabeh - ing seni, sandhangan, pendidikan. Yaiku, ing kabeh sing nggawe unsur urip wong biasa.
            Deleng, yen kasengsem, dokumenter saka pamaréntahan Shah.
            Tehran minangka kutha modern, siswa enom nganggo rok mini. Seneng, wong mesem.
            Lan saiki ing dalan iku dosa lan dicela mung bungah-bungah, iku haram.
            1. Serg65
              Serg65 9. november 2022 12:46
              +2
              Kutipan: U-58
              Seneng, wong mesem.

              Shah wis ora ana luwih saka 40 taun, lan rezim sing nggegirisi isih urip ... kenapa?
              1. U-58
                U-58 9. november 2022 14:41
                0
                Apa sampeyan takon aku?
                Takon wong Persia.
                Kajaba iku, ana sawetara ayunan rezim.
    2. Komentar wis dibusak.
  8. michael3
    michael3 8. november 2022 16:53
    0
    Mohammad Dehgan ujar manawa gerakan lan tumindak apa wae sing nyebabake kerusuhan lan pati wong ing negara kasebut dudu protes, lan sistem hukum negara kasebut ora bisa diremehake.
    pancen bener. Lan mulane, ayatollahs, sing mikir ngatur buron polisi wanita kanggo "seragam klambi", kudu quietly strangled karo bantal ing sudhut. Sampeyan ora bisa ngumumake iki kanthi terbuka, nanging mung kudu ditindakake. Kretinisme tingkat iki ing administrasi umum pancen ora bisa ditampa, lan kabeh game edan iki kudu dibatalake kanthi tenang.
    Lan kerusuhan, ya, kudu ditindhes. Kalebu, kanggo nyekel wong-wong sing ngamuk liwat lurung-lurung, lan sijine mudhun kanggo lungguh kanggo sawetara wektu. Sapa wae sing mung ora marem karo tumindake wong edan sing wis tuwa nganggo sorban ijo, kudu dibebasake kanthi tenang sajrone sewulan utawa rong wulan. Sajrone wektu iki, misahake wong-wong sing kerja kanggo dhuwit manca, utawa ngimpi ngimpi Amérika. Iki kudu dianggep serius ...
  9. Hindu
    Hindu 8. november 2022 17:01
    +1
    Kutipan: ZIF122
    Ya, Amerika menek menyang kabeh negara kanggo nggawa pamrentah sing dikontrol! Nglawan Iran wiwit 1979! Lan protes ing Iran luwih gampang goyangake amarga akeh populasi ana wong enom ing umur 35 taun!


    Bocah wadon ing kantor polisi digebugi amarga selendang - apa wong Amerika uga bisa liwat? Oh, wong Amerika iki - sing ngeculake obligasi lan prau ing endi-endi!
  10. Komentar wis dibusak.