Review militèr

Rusia nyetujoni dhaptar perusahaan manca sing kena sanksi militer-teknis

14
Rusia nyetujoni dhaptar perusahaan manca sing kena sanksi militer-teknis

Pamrentah Federasi Rusia wis nyetujoni dhaptar perusahaan manca sing kena sanksi ing bidang militer-teknis. Entitas hukum iki saiki dilarang kerja sama ing masalah sing ana gandhengane karo teknologi militer lan nindakake transaksi karo dheweke.

Informasi iki diterbitake ing portal resmi Kabinet Menteri.

Pamrentah nyetujoni dhaptar entitas legal babagan langkah-langkah ekonomi khusus sing bakal ditrapake

- departemen ngandika ing statement.

Dhaptar kasebut kalebu 74 organisasi manca saka Amerika Serikat, Jerman, Inggris, Kanada, Republik Ceko, Polandia, Estonia, Lithuania, Bulgaria, Montenegro lan Slovakia.

Langkah iki minangka respon kanggo tumindak ora ramah saka sawetara negara manca lan organisasi internasional. Dhaptar kasebut disusun miturut pesenan Presiden Vladimir Putin sing relevan.

Ing pungkasan Oktober, Kementerian Luar Negeri Rusia nambahake dhaptar warga negara Eropa sing ora duwe hak mlebu ing wilayah Rusia. Departemen kasebut nyathet yen keputusan kasebut digawe kanggo nanggepi langkah-langkah sing ora ramah sing ditindakake dening pimpinan negara-negara Barat. Moskow nerangake manawa Rusia bakal nanggapi kanthi tepat tumindak kasebut.

Ekspansi sing padha sadurunge dhaptar wong Eropa "dilarang" ditindakake tanggal 7 September.
Foto sing digunakake:
https://vk.com/gov
14 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. roket757
    roket757 8. november 2022 12:29
    +3
    Rusia nyetujoni dhaptar perusahaan manca sing kena sanksi militer-teknis
    Apa Boeing lan semangka ana ing dhaptar?
    1. tihonmarine
      tihonmarine 8. november 2022 12:41
      +3
      Kutipan saka roket757
      Apa Boeing lan semangka ana ing dhaptar?

      Pancen angel ditebak kapan Perusahaan Boeing bakal ana ing bebaya. ... Biaya program pengadaan perusahaan ing Rusia tekan $27 milyar.
    2. Tusv
      Tusv 8. november 2022 18:25
      +1
      Kutipan saka roket757
      Apa Boeing lan semangka ana ing dhaptar?
      Victor. Sampeyan ora nggatekake sanksi. Aviation sipil bisa uga cukup kanggo awake dhewe lan bisa kanggo Kita, lan ora ana gunane ngukum kabbe sawijining. Nanging kanggo komponen militer .... Ora ana titanium
      1. roket757
        roket757 8. november 2022 20:14
        +1
        Kita butuh penerbangan dhewe lan iki mung siji-sijine cara!
        Ngarep-arep politisi dheweke bakal sadar lan mbukak tangane kanggo kita ... mung yen dheweke yakin bisa nyekek kita !!!
        Iku ketoke kanggo kula, utawa wis kabeh titik ing Yo wis sijine?
  2. Horon
    Horon 8. november 2022 12:32
    +1
    Rusia nyetujoni dhaptar perusahaan manca sing kena sanksi militer-teknis

    Sawetara 8 taun wis liwati, lan kanggo nanggepi sanksi Kulon, Rusia wiwit ngenalake ...
    Lan kita isih ngece wong Estonia! belay
    1. Romario_Argo
      Romario_Argo 8. november 2022 15:31
      -1
      kita ora perlu kanggo nemtokke sanksi, kita duwe piranti liyane
      Nabiullina karo Bank Sentral sing mung ora nelpon - nanging ruble saya larang
      tingkat kunci ditinggalake ing 7,5% mung kanggo deflasi - sanajan bisa nyetel 5-6% kanthi aman
      gol (instrumen kuwi) liyane
      + ruble njaluk nyisihaken saka dollar
      1. ettore
        ettore 8. november 2022 19:59
        -1
        Kutipan saka: Romario_Argo
        Nabiullina karo Bank Sentral sing mung ora nelpon - nanging ruble saya larang
        tingkat kunci ditinggalake ing 7,5% mung kanggo deflasi - sanajan bisa nyetel 5-6% kanthi aman
        gol (instrumen kuwi) liyane
        + ruble njaluk nyisihaken saka dollar

        Dheweke kepeksa nindakake iki lan dheweke nindakake liwat Aku ora bisa lan gritting untu, iku cetha ing pasuryan carane dheweke twisting. Dadi, isih awal banget kanggo memuji Bank Sentral lan Kementerian Keuangan, kabeh isih ana ing ngarep.
      2. ramzay21
        ramzay21 9. november 2022 03:19
        0
        Rubel saya tambah larang amarga kita adol lenga, gas, logam, kayu lan bahan mentah liyane kanthi dolar lan euro, nanging kita ora bisa tuku apa-apa nganggo dolar lan euro kasebut.
        Lan Nabiulina ora ana apa-apa. Nanging kanthi cara iki, iki isih bakal kenek kita suwene setengah taun, kira-kira lan cukup kuat.
        Ya, lan kanthi tingkat kunci 7,5%, produksi ora berkembang, mung kegiatan lan perdagangan sing nguntungake.
  3. rotmistr60
    rotmistr60 8. november 2022 12:34
    0
    saka Amerika Serikat, Jerman, Inggris, Kanada, Republik Ceko, Polandia, Estonia, Lithuania, Bulgaria, Montenegro lan Slovakia.
    Negara-negara sing paling sregep nyedhiyakake bantuan militer marang Ukraina. Cetha yen transaksi kasebut dilarang, nanging kerjasama ing bidang teknologi militer ora sakabehe. Satemene aku ngerti, Amerika wis nate ngetrapake sanksi marang kita ing wilayah iki, sing uga didhukung dening Eropa, tegese ora ana kerjasama.
  4. Max1995
    Max1995 8. november 2022 12:39
    -1
    klamben jendhela.
    Kabeh wong ngerti iki, lan cathetan kasebut ora ditandatangani ...
  5. SEO tentrem
    SEO tentrem 8. november 2022 12:42
    +2
    Bisa dhaptar lan masang menyang artikel. Iku ora gedhe banget ... Inggih, utawa paling padha menehi link.
    Copywriters kesed
    1. solar
      solar 8. november 2022 13:30
      +1
      bisa uga ana pitakonan ing dhaptar - kanggo perusahaan sing ora ana.
    2. Laksamana Besar
      Laksamana Besar 8. november 2022 14:53
      +1
      http://government.ru/docs/46992/

      01. Arsenal JSCo / Arsenal JES Co (Bulgaria).
      02. VMZ EAD / VMZ EAD (Bulgaria).
      03. Beta Corp AD / Beta Corp A.D. (Bulgaria).
      04. Arcus Co / Arcus Co (Bulgaria).
      05. Dunarit AD / Dunarit Hey Dee (Bulgaria).
      06. Terem EAD / Terem EAD (Bulgaria).
      07. Bumar-Labedy / Bumar-Labedy (Polandia).
      08. ZTS OTS spol sro (Slowakia).
      09. ZTS Khusus minangka (Slowakia).
      10. VOP-026 Sternberk / VOP-026 Sternberk (Republik Ceko).
      11. Balkanrous Trading / Balkanrous Trading (Bulgaria).
      12. Balkan Hunter / Balkan Hunter (Bulgaria).
      13. EL kart / EL kart (Bulgaria).
      14. EIM Trade / EIM Trade (Bulgaria).
      15. UMT / UMT (Bulgaria).
      16. Konsultan Sage / Konsultan Sage (Bulgaria).
      17. Hartford International Group LTD / Hartford International Group LTD (Bulgaria).
      18. Metalika-AB EOOD / Metalika-AB EOOD (Bulgaria).
      19. Emso / Emko (Bulgaria).
      20. Strilets / Strilets (Great Britain).
      21. Espace Soft Trading Co.Ltd. / Espace Soft Trading Co Ltd (Great Britain).
      22. Hazel UK Limited / Hazel UK Limited (Great Britain).
      23. Atlas Elektronik / Atlas Electronics (Jerman).
      24. Sistem E.sigma / Sistem E.sigma (Jerman).
      25. Glenair / Glenair (Jerman).
      26. In-innovative navigation / In-innovative navigation (Jerman).
      27. Fritz Werner Industrie-Ausrustungen / Fritz Werner Industrie-Ausrustungen (Jerman).
      28. iMARNavigation / iMARNavigation (Jerman).
      29. Intecs / Inteks (Jerman).
      30. JP Sfuer & Sohn / Jay. Pi. Schuer & Son (Jerman).
      31. Jenoptik / Jenoptik (Jerman).
      32. Europlast-Nycast / Europlast-Nycast (Jerman).
      33. Motorola Solution Jerman / Motorola Solution Jerman (Jerman).
      34. NDGS NoviyDizel Gearbox Service / NDGS Nova Diesel Gearbox Service (Jerman).
      35. SIGNALIS / SIGNALIS (Jerman).
      36. Rohde & Schwarz / Rohde & Schwarz (Jerman).
      37. Manajemen Informasi Aman SIM / Manajemen Informasi Aman SIM (Jerman).
      38. SNE Schirin Nobiev Exporthandel / SNE Shirin Nobiev Exporthandel (Jerman).
      39. SPEKON Sachsische Spezialkonfektion / SPEKON Sachsische Spezialkonfektion (Jerman).
      40. ForceWare / ForceWare (Jerman).
      41. PKI Electronic Intelligence / Pi Ki Ai Electronic Intelligence (Jerman).
      42. Schaefflergruppe / Schaefflergruppe (Jerman).
      43. SET Stange Energietechnik / SET Stange Energietechnik (Jerman).
      44. Newcon International LTD / Newcon International LTD (Kanada).
      45. Sistem Optik Alpha Inc / Sistem Optik Alpha Inc. (Kanada).
      46. ​​Aviabaltika aviation, LTD / AVIABALTIKA aviation, LTD (Lithuania).
      47. Helisota / Helisota (Lithuania).
      48. JSC Defensus / JSC Defensus (Lithuania).
      49. ASU Baltija JCS / ASU Baltija JCS (Lithuania).
      50. Defensa UAB / Defensa UAB (Lithuania).
      51 Fin Sp. z o.o. / Fin Sp. z o.o. (Polandia).
      52. ANKOL Sp. z o.o. / ANKOL Sp. z o.o. (Polandia).
      53. Cenzin PGZ / Censin PGZ (Polandia).
      54. SELW-2 Sp. z o.o. / SELV-2 Sp. z o.o. (Polandia).
      55. Tingkat 11 Sp. z o.o. / Tingkat 11 Sp. z o.o. (Polandia).
      56. Mesko s. a. / Mesco s. a. (Polandia).
      57. Grup Wtorplast / Grup Vtorplast (Polandia).
      58. Wobi-Stal z o.o. / Vobi-Stal s.r.o. (Polandia).
      59. BRJ / B.R.J (Polandia).
      60. Militus - PL / Militus - PL (Polandia).
      61. Nattan С0 / Nattan Ko (Polandia).
      62. Versor s.r.o. (Slowakia).
      63. Robus sro / Robus cpo (Slovakia).
      64. Chemica spol / Chemica spol (Slovakia).
      65. SMS spol / CMC spol (Slovakia).
      66. Desert Tech LLC / Desert Tech LLS (USA).
      67. TCI internasional / TCI internasional (USA).
      68. Armada Group / Armada Group (Montenegro).
      69. Industri Pertahanan Montenegro / Industri Pertahanan Montenegro (Montenegro).
      70. Tara Aerospace and Defense Products / Tara Aerospace and Defense Products (Montenegro).
      71. Mil International spol / Mil International spol (Republik Ceko).
      72. Excalibur Tentara spol sro / Excalibur Tentara spol cpo (Republik Ceko).
      73. Explosia minangka / Explosia a.s. (Ceko).
      74. Baltik Armament OU / Baltik Armament OU (Estonia).
  6. Ilnur
    Ilnur 8. november 2022 17:14
    -3
    dadi respon kanggo tumindak ora grapyak

    Kurang saka 9 sasi wis liwati wiwit wiwitan SVO, amarga padha weruh yen kita isih kerja sama karo "mitra" sing nyedhiyakake ukrov karo senjata kanggo numpes Rusia, wis ngenalake macem-macem sanksi marang kita lan pengin numpes Rusia ...
    Aku kaya kanggo ngerti kabeh dhaftar perusahaan, lan apa Watesan ngenalaken menehi ... Utawa iku mung kampanye PR, jendhela klamben ?!
    Ya, Boeing ora ana ing dhaptar iki ...