Review militèr

Fisikawan Amerika: Kayane Amerika Serikat wis siyap perang lan menang perang nuklir

58
Fisikawan Amerika: Kayane Amerika Serikat wis siyap perang lan menang perang nuklir

Luwih akeh laporan babagan konfrontasi nuklir hipotetis antarane Rusia lan Amerika Serikat katon ing ruang informasi. Akeh ahli sing mratelakake panemume babagan apa sing bisa nyebabake konflik kasebut.


Fisikawan Amerika saka Universitas Massachusetts Theodore Postol percaya manawa kemungkinan konfrontasi nuklir antarane Amerika Serikat lan Rusia saiki luwih dhuwur tinimbang sadurunge. Miturut dheweke, kahanan saiki yaiku "Krisis Karibia Kubik".

Ing wektu sing padha, kaya sing diucapake dening pakar kasebut, pratelan lan tumindak para panguwasa AS saiki nuduhake yen AS wis siyap-siyap kanggo mbayar lan menang perang nuklir. Postol negesake manawa Pentagon nimbang skenario serangan pre-emptive sing bakal ngrusak peluncur ICBM basis tanah Rusia.

Ing wektu sing padha, fisikawan Amerika nyathet yen Presiden Rusia Vladimir Putin uga ngerti maksud Washington lan kanthi rutin ngelingake akibat saka langkah kasebut. Nanging, Amerika Serikat ora nglirwakake pernyataan pimpinan Rusia, nganggep minangka propaganda.

Nanging, miturut pakar kasebut, Presiden Biden uga mikir babagan akibat saka konflik nuklir. Nanging, ana tekanan politik sing gedhe banget marang dheweke. Ing wektu sing padha, miturut ahli fisika, wong-wong sing ora ngerti carane perang nuklir bakal mungkasi "nempatake tekanan" marang pemilik Gedung Putih.

Ngomong babagan akibat. Postol ujar manawa luwih saka milyar wong bakal mati ing jam pisanan konfrontasi nuklir skala gedhe antarane Amerika Serikat lan Rusia. Ing wektu sing padha, malah luwih akeh wong bakal dadi korban akibat saka perang iki.

Umume, miturut ahli, yen konfrontasi iki ora dicegah, manungsa bisa uga ora ana.

Pengarang:
58 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Alien Saka
    Alien Saka 8. november 2022 12:53
    +6
    Apa dheweke nemokake elixir saka kalanggengan? Frasa Lavrov
    1. kredo
      kredo 8. november 2022 13:02
      0
      Kutipan saka Alien Saka
      Apa dheweke nemokake elixir saka kalanggengan? Frasa Lavrov

      Dadi wis suwe mbukak - diarani animasi sing digantung.
      Nanging ora jelas sapa sing bakal nggawa dheweke metu saka negara iki nalika wayahe tangi. Ketoke kanggo tujuan kasebut dheweke melu robotika. nglirik
      1. mbah kakung
        mbah kakung 8. november 2022 13:05
        +6
        Aku wis ing umur "abadi" ... iku kabeh, iku tega kanggo anak lan putu, nanging padha ora duwe anak utawa apa?
        1. Popuas
          Popuas 8. november 2022 13:15
          +8
          "Satanists" duwe anak saka ngendi? .... lan ora ana sing bakal takon marang wong Amerika biasa
        2. kredo
          kredo 8. november 2022 13:20
          +2
          Quote: Dedkastary
          Aku wis ing umur "abadi" ... iku kabeh, iku tega kanggo anak lan putu, nanging padha ora duwe anak utawa apa?

          Mesthi wae duwe anak lan putu, paling ora njupuk Soros, sing duwe anak 5 utawa 6 saka omah-omah sing beda-beda lan wis suwe duwe putu.
          Ketoke, dheweke pancene ngarep-arep kanggo nyurung anak lan putu, sadurunge nggunakake senjata nuklir ing belahan bumi sisih kidul, kita bakal nyiapake papan kanggo "cache" ing kono luwih dhisik lan ngira-ngira angin sing dikarepake.

          Mungsuh kita serius, wicaksana lan duwe otak, mula ora ana sing bisa ditolak sanajan ana sing nganggep iki bodho utawa bodho.
          1. awdrgy
            awdrgy 9. november 2022 11:37
            0
            Bener, ana sing wis aktif dibangun ing Liberia kanggo wektu sing suwe. Inggih, lan liya ngendi ana INFA (Mungkin palsu?). Pitakonan utama yaiku pinten lan kepiye planet bakal nandhang sangsara. Sawise kabeh, dheweke kudu tetep kuwasa sawise perang, lan yen ana sawetara wong sing isih ana, iku apik kanggo dheweke, teh bakal tahan maneh. Tegese cincin geni isih bakal suwuk, yen ora Cina bakal tetep. Iku angel kanggo ngerti carane peta bumi bakal ngganti lan ngendi iku bakal bisa kanggo uwal, nanging peta asumsi periodik dikirim ing Internet. Dadi serius, ana sing kerja. Miturut cara, Siberia jarang pedunung, nanging ana akeh sumber daya.
        3. Alien Saka
          Alien Saka 8. november 2022 13:21
          +5
          Dheweke saiki duwe anak sing milih jender am dadi aku ora ngerti yen donya butuh iki ...
        4. Bayun
          Bayun 8. november 2022 13:22
          +6
          Misanthropes sugih nambani bocah-bocah kaya wong liyo ... Padha meh ora tau ndeleng wong. Kaping pisanan, pengasuh, banjur sekolah swasta lan universitas sing larang. Perasaan iku BAHAYA! Saka wong sing rumangsa ora bisa tuwuh Panguwasa utawa Guru sing ora manungsa.

          Iki, kanthi cara - kanthi kabeh kekurangan - minangka tambahan gedhe kanggo panguwasa Rusia. Kita - isih mayoritas - tuwuh karo ibu lan bapak.
      2. Goto
        Goto 8. november 2022 14:19
        +2
        Apa ana pranala menyang hibernasi sing sukses?
    2. Silver99
      Silver99 8. november 2022 13:14
      0
      Apa prediktor mrico anyar? Ora ana sing bisa mikir kanthi serius menang perang nuklir, saliyane sarana adhedhasar tanah, Rusia duwe pasukan angkatan laut, sistem seluler seluler lan sistem sing disebut "kiamat". Jawabane bakal dijamin!!! Secara pribadi, aku duwe pitakonan liyane sing ora dijawab, kepiye negara liya sing melu klub nuklir, kajaba Rusia lan Amerika Serikat, bakal tumindak yen ana kedadeyan, amarga karusakan uga bakal mengaruhi dheweke, ora ana sing bisa lungguh. metu.
      1. wong janggut
        wong janggut 8. november 2022 14:20
        +1
        Kutipan saka Silver99
        Apa prediktor mrico anyar? Ora ana sing bisa mikir kanthi serius menang perang nuklir, saliyane sarana adhedhasar tanah, Rusia duwe pasukan angkatan laut, sistem seluler seluler lan sistem sing disebut "kiamat". Jawabane bakal dijamin!!! Secara pribadi, aku duwe pitakonan liyane sing ora dijawab, kepiye negara liya sing melu klub nuklir, kajaba Rusia lan Amerika Serikat, bakal tumindak yen ana kedadeyan, amarga karusakan uga bakal mengaruhi dheweke, ora ana sing bisa lungguh. metu.

        Sarmatian ing Yellowstone, telung Poseidon kanggo pesisir AS ing Pasifik, Samudra Atlantik lan Teluk Meksiko. Lan bakal ana masa depan sing cerah ing Amerika. Inggih, Federasi Rusia isih bakal duwe sawetara rudal kanggo glaze kabeh liyane.
    3. vadim_ivanov
      vadim_ivanov 8. november 2022 13:33
      -4
      Apa bravado)) kanthi cara dhewe, jelas yen tentara ora bisa nindakake apa-apa
      1. kredo
        kredo 8. november 2022 14:35
        0
        Kutipan: vadim_ivanov
        Apa bravado)) kanthi cara dhewe, jelas yen tentara ora bisa nindakake apa-apa

        Nuh Vadim, ngilangke snot lan mung brainstorming lan marang kula nalika iku gampang kanggo siji negara kanggo ngrampungake, ing wektu, karo telung utawa malah patang rolas negara industri.

        Apa angel kanggo pindhah SVO? ya wis. Nanging alarmism ora tau diajeni ing ngendi wae.
        Iki biasane dieksekusi utawa ditembak.
  2. roket757
    roket757 8. november 2022 12:53
    +3
    Fisikawan Amerika: Kayane Amerika Serikat wis siyap perang lan menang perang nuklir
    Ana sing ora sinau saka buku sejarah, nanging saka blockbuster / film babagan fiksi Pasca-apokaliptik, produksi Hollywood!
    Yen ana urip sakwise MATI??? Dheweke ora nate takon pitakon kaya ngono, dheweke duwe IMAN.
    1. Pakdhe Lee
      Pakdhe Lee 8. november 2022 14:00
      +3
      Kutipan saka roket757
      Dheweke ora nate takon pitakon kaya ngono, dheweke duwe IMAN.
  3. Pankrat25
    Pankrat25 8. november 2022 12:59
    +4
    Tembung "nuklir" ing artikel kasebut ora perlu. Siapke nggunakake senjata pemusnah massal. Pancen bener. Ora ana sing bakal nggunakake senjata nuklir. Ora ana gunane. Lan apa sing bakal dadi pitakonan paling misterius kanggo dina iki. Kabeh pemain duwe ace ing lengen klambi lan saben wong percaya yen dheweke duwe kertu trump. Paling ora, adhedhasar prilaku 3 pemain utama (AS, Inggris lan Rusia), saka sudut pandang psikolog, iki pancen bener.
    1. Vladimir80
      Vladimir80 8. november 2022 13:02
      -2
      Nah, babagan Amerika, aku isih percaya yen ana "ace ing bolongan", nanging apa sing bisa kita lakoni?
      1. Pankrat25
        Pankrat25 8. november 2022 13:05
        +4
        Fisikawan kita tansah dadi sirah lan pundhak sadurunge liyane. Kang menehi kritik dening prilaku pimpinan, sing cukup nyata lan nang ing game sabenere iki. AS lan Inggris ora ngandel babagan iki, nanging kampanye kasebut muspra.
      2. jdiver
        jdiver 9. november 2022 23:51
        0
        Ara tradisional ing kanthong. Lan pitulungan Gusti Allah kanthi cara sing paling ora dikarepke ing wayahe pungkasan, mesthine katon. Aku ora pengin goyangake prau supaya tikus ora krasa lara, nanging ana akeh, lan kanthi cakar sing ulet padha nyekel panggonane kanthi sampurna ...
  4. kursi
    kursi 8. november 2022 13:02
    0
    hukum ora ditulis kanggo wong bodho! Yen pikun sing pikun pengin miwiti perang nuklir, banjur kethek ing wit-witan bakal mungkasi kanthi teken.
  5. paul3390
    paul3390 8. november 2022 13:05
    +2
    Nanging, Amerika Serikat ora nglirwakake pernyataan pimpinan Rusia, nganggep minangka propaganda.

    Tesis kasebut ora pati jelas - apa dheweke pancen percaya yen dheweke isin karo Pasukan Rudal Strategis, mula ora ana jawaban ??? belay opo
    1. Perokok
      Perokok 8. november 2022 13:12
      +2
      Kutipan saka paul3390

      ana, dheweke pancene mikir yen dheweke isin karo Pasukan Rudal Strategis, mula ora ana jawaban ??? belay opo


      Delengen pasuryan politikus Barat sing cerdas lan sampeyan bakal ngerti kabeh! Malah ora ana jejak pendidikan ing pasuryane .. lan ngrungokake spesialis ora ana wektu luang - sampeyan kudu nggawe politisi gedhe ..
    2. Vladimir80
      Vladimir80 8. november 2022 13:16
      -2
      Yen padha mikir kaya ngono, mesthine dheweke wis "dibuwang" biyen ...
      Njupuk menyang akun konsep sing Mudhunake daya lan nambah akurasi y.z. Aku bakal nganggep yen dheweke ngetung kahanan sing sawise karusakan saka wakil sah saka VPR, koordinasi wong-wong sing tanggung jawab kanggo serangan retaliatory bakal kaganggu, utawa tanggung jawab iki ora bakal tindakake urutan.
      1. Silver99
        Silver99 8. november 2022 13:23
        +1
        Padha duwe siji konsep ing wektu sing padha kanggo mencet udakara 6 "tomahawks" ing silo lan kontrol kiriman Pasukan Rudal Strategis Rusia, nanging ana siji sing gedhe, Rusia gedhe banget lan ora bisa tekan ing endi wae nganggo rudal jelajah. Aja wani miwiti.
        1. Puzoter
          Puzoter 8. november 2022 13:33
          +2
          Rudal jelajah ora cocog banget kanggo serangan kejutan. Peluncuran massal kasebut bakal dingerteni, lan nganggep wektu penerbangan, misil bakal ninggalake tambang sawetara jam sadurunge tekan.
          1. Silver99
            Silver99 8. november 2022 13:37
            -1
            Apa aku ora ngerti babagan jam penerbangan rudal jelajah sing sampeyan tulis? 10-15 menit saka Eropah Kulon, 30-40 menit rudal balistik saka Amerika. Saiki wilayah Urals lan Siberia ngluwihi biaya conventional, nanging senjata wis berkembang, hypersound ing dalan, lan Bukak massa - pangarep-arep kanggo break liwat pertahanan udara.
            1. Puzoter
              Puzoter 8. november 2022 15:41
              0
              Rudal jelajah mabur kanthi kacepetan pesawat penumpang - 900 km / jam. Ora bakal tekan Ural sajrone limalas menit. Ya, rudal jarak menengah bakal mabur, nanging nganti saiki ora ana ing Eropa. Paling ora resmi. Lan yen ana, mesthi ora ing jumlah 6 ewu lembar.
        2. jdiver
          jdiver 9. november 2022 23:54
          0
          Lan apa yen padha nglakokake kudeta ing Kremlin lan mutusaké kanggo njupuk resiko ing gegeran iki? Ing kana, wektu kanggo nggawe keputusan bakal dadi menit. Lan iki pungkasane kudu tekan pusat pengambilan keputusan. Nganti saiki, ana kangelan karo iki malah tanpa nggunakake senjata nuklir. Aku iki inspirasi partners kathah kanggo nyoba lan njupuk risiko.
      2. Diana Ilyina
        Diana Ilyina 8. november 2022 13:29
        +1
        Sanajan ora netepi pesenan kasebut, sistem Perimeter, miturut klasifikasi Tangan Mati NATO, bakal nindakake kanggo dheweke. Umumé, ana kabeh kutu buku ...
        1. jdiver
          jdiver 10. november 2022 00:00
          0
          Kita paling ora weruh Armata lan Su-57 ing kasunyatan, paling ora ing parade, yen ora ing perang. Akeh-akehe sing dijanjekake lan dituduhake dadi dongeng. Aku pancene pengin pracaya sing Perimeter dudu dongeng, lan kerjane kaya sing nate dimaksudake ing negara sing, ora kaya saiki, ora ngasilake apa-apa kajaba galoshes. Nanging kanthi bantuan saka non-sedulur, partners disusun NWO, lan akeh sing ana ing gambar ing propaganda dadi goroh. Lan ing sadawane dalan, mitra lan intelijene ngitung tingkat bosok sistem kontrol kanthi apik. Apa sing padha ngerti babagan Perimeter? Aku luwih saka kita wong biasa. Lan kasunyatan sing padha nyusup nyedhaki lan nyedhaki uncalan final piye wae ora nggawe luwih gampang. Mugi tenan sing Perimeter bakal bisa mlaku yen kudu. Beda karo pamrentah kita saiki, digawe dening wong.
      3. kot423
        kot423 8. november 2022 13:34
        +1
        Kutipan: Vladimir80
        nalika, sawise karusakan saka wakil sah saka VPR, koordinasi sing tanggung jawab kanggo serangan retaliatory salah siji bakal kaganggu, utawa iki tanggung jawab ora tundhuk karo pesenan.

        Rave. Ana "perimeter" sing dianyari, sing ora peduli, isih ana gumpalan. TCTerms utawa ora. Nalika nemtokake dening sensor (seismic, radiation, etc.) impact ing negara - nunggu #min. ing tim, banjur peluncuran otomatis rudal kontrol, sing menehi lampu ijo kanggo peluncuran produk khusus saka triad, sing slamet.
        1. Vladimir80
          Vladimir80 8. november 2022 13:42
          +2
          Muga-muga sampeyan bener. Nanging iku Highly kamungkinan sing dianyari "keliling" bener mung ing saluran TV Zvezda lan ing laporan saka m.o.
          1. kot423
            kot423 8. november 2022 13:47
            +1
            Kutipan: Vladimir80
            Nanging iku Highly kamungkinan sing dianyari "keliling" bener mung ing saluran TV Zvezda lan ing laporan saka m.o.

            Apa sampeyan yakin banget karo tembung sampeyan? Pangembang langsung / pangguna "perimeter"? Iku cukup kanggo kula apa padha (lan terus) ing Kozelsk Kaluga. wilayah Diwiwiti saka panggantos "voivode", etc. Langganan ora menehi hak kanggo ngomong babagan topik kasebut.
            1. Alexander
              Alexander 8. november 2022 14:03
              -1
              Kutipan saka: kot423

              Apa sampeyan yakin banget karo tembung sampeyan? Pangembang langsung / pangguna "perimeter"?

              Apa sampeyan dhewe pangembang / pangguna "perimeter", supaya sampeyan bisa kanthi jelas ngumumake anane lan kinerja?
              1. kot423
                kot423 8. november 2022 14:07
                -1
                Kutipan saka Alexander
                pangguna perimeter

                Aku ana ing 90-92, supaya aku duwe idea, + bojo saka Kozelsk = akeh kenalan kerja / karyawan ing dering Nth pertahanan Moscow + Nth bagean saka "perimeter".
                1. Alexander
                  Alexander 8. november 2022 14:45
                  0
                  Kutipan saka: kot423
                  Aku ana ing 90-92, supaya aku duwe idea, + bojo saka Kozelsk = akeh kenalan kerja / karyawan ing dering Nth pertahanan Moscow + Nth bagean saka "perimeter".

                  Sampeyan isih bakal ngelingi panguwasa Soviet ... Lan kanca / kenalan, mesthi, langsung laporan kaya ing owah-owahan slightest? Ya, sampeyan ora perlu duwe otak kanggo ngapusi kanthi bodho
  6. Max1995
    Max1995 8. november 2022 13:30
    -4
    Lan yen Kadyrov lan Co wis ora ngunggahake gelombang pernyataan babagan kemungkinan serangan senjata nuklir ing Ukraina, mula hype kasebut bakal kurang.
    Dadi, media lan "ahli" mung seneng - ana sing bisa diduga
  7. yuriy55
    yuriy55 8. november 2022 13:37
    +1
    Fisikawan Amerika: Kayane Amerika Serikat wis siyap perang lan menang perang nuklir

    Siji entuk kesan yen fisikawan Amerika minangka cabang saka ilmuwan Inggris.
    Opsi menang-menang bisa ditindakake kanthi organisasi pandemi anyar ing planet iki kanthi asil sing cepet banget kanthi obat sing kasedhiya kanggo wong sing paling cedhak karo sampeyan.
    Iki wis dites kanggo Covid-19 ... Donya durung ngerti kenapa ana jaringan biolaboratorium Amerika sing dikembangake ing planet iki ... Mungkin tujuane kanggo ngetrapake proyek kasebut.
    Petualangan kabeh iki duwe siji tautan sing lemah - serangan rudal ing pusat lan sekitar nalika asal-usul virus kasebut dideteksi. US lan GB pisanan ing dhaftar iki.
    Rusia kudu duwe rencana respon sing nyata ing kasus sing cocog kanggo nggunakake senjata nuklir:
    karusakan cepet saka GB lan serangan bebaya ing salah siji saka negara NATO presumptuous.
    Nalika nggebug Rusia, bakal bisa ngunyah snot kanggo 30-40 menit ... Ana sethitik pangarep-arep kanggo sistem pertahanan udhara dilapisi, nanging carane kakehan kita wis diwenehi bab ana "analogs ing donya", lan ana. iku komunikasi ing Ukraina ...
  8. tihonmarine
    tihonmarine 8. november 2022 13:42
    -2
    Umume, miturut ahli, yen konfrontasi iki ora dicegah, manungsa bisa uga ora ana.


    Ahli fisika luwih ngerti tinimbang politisi lan dheweke bener, jagad bakal bali menyang sistem komunal primitif, utawa, kanthi becik, menyang wiwitan sistem feodal.
    1. Vladimir80
      Vladimir80 8. november 2022 13:47
      0
      Ora mungkin umume negara ing jagad iki bakal slamet saka konflik kasebut (China, India, Afrika lan Amerika Kidul).
      1. tihonmarine
        tihonmarine 8. november 2022 14:06
        0
        Kutipan: Vladimir80
        Ora mungkin umume negara ing jagad iki bakal slamet saka konflik kasebut (China, India, Afrika lan Amerika Kidul).

        Eropa, bagean Eropa Rusia, Amerika, China lan Jepang bakal nandhang sangsara paling akeh. Milyar sing mati iki bakal ana ing wilayah kasebut (China uga bakal melu perang nuklir, manawa dheweke kepengin utawa ora).
  9. Bintang Eva
    Bintang Eva 8. november 2022 13:42
    0
    Pilihan sing paling apik kanggo nyegah perang nuklir yaiku miwiti tes mbukak. Kajaba iku, sampeyan kudu nambah jumlah hulu ledak nuklir, ora mung ing kapal selam nanging uga ing kapal. Lan sampeyan uga bisa mindhah repositori nuklir luwih cedhak karo Eropa, ing tapel wates Finlandia lan Norwegia, lan ngelingake yen yen ana serangan, kabeh iki bakal kobong. Eropah banjur bakal mikir kaping sepuluh sadurunge climbing.
  10. K-50
    K-50 8. november 2022 13:51
    +1
    fisikawan Amérika: Siji nemu roso kesengsem sing Amerika Serikat wis nyepakaké kanggo mimpin lan menang perang nuklir

    Nanging sing bakal menehi wong kanggo menang iku! sedulur
    Dheweke ora bakal tenang, kabeh bakal dadi arang. Mesthi, kita uga bakal entuk, lan ora sethithik. Nanging kita bakal ngobong negara obscurantism dadi awu, supaya setan ing Neraka ora duwe apa-apa kanggo masak ing boiler.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 8. november 2022 14:09
      +1
      Kutipan: K-50
      Nanging sing bakal menehi wong kanggo menang iku!

      Ora ana sing bisa menang perang nuklir; ora bakal nylametake wong sing menang utawa sing kalah. Lan perang iki bakal bertahan sawise pungkasane permusuhan, nganti pirang-pirang dekade luwih, nuntut mayuta-yuta jiwa.
    2. jdiver
      jdiver 10. november 2022 00:12
      -1
      Padha duwe luwih saka kaping pindho populasi kita. Lan warheads meh padha. Yen sampeyan bener lan kita bisa ngobong menyang lemah, banjur padha duwe tumpang tindih kaping pindho. Inggih, utawa kita mung setengah saka wong-wong mau yen padha bisa kita sapisan. Gampang banget kanggo mikir kaya ngono tanpa ngerti asil modeling serangan kasebut. Lan iki yen kita bebarengan zhahnem. Lan yen salah siji pihak bisa tiba-tiba nyerang jotosan pisanan, mula respon bakal luwih lemah yen kedadeyan kasebut. Lan pitakonan ing ngendi rudal bakal diluncurake liwat tambang sing wis kosong utawa ing papan liya ... Ora bakal ana siji lan ora ana wektu kanggo target maneh.
      1. K-50
        K-50 10. november 2022 06:21
        0
        Kutipan saka jdiver
        Padha duwe luwih saka kaping pindho populasi kita. Lan warheads meh padha. Yen sampeyan bener lan kita bisa ngobong menyang lemah, banjur padha duwe tumpang tindih kaping pindho.

        Soko sampeyan ora mikir kanthi bener.
        Ana kaping pindho, tegese bakal tikel kaping pindho.
        Hitung rasio wilayah wilayah lan kapadhetan populasi, konsentrasi populasi. Mangkene faktor liyane kanggo nambah kerugian.
        Etung sistem pertahanan udara, jumlah lan efektifitase. Strishok liyane kanggo petungan.
        Njaluk bener lan aja kentekan niat.
        Mungsuh bakal dikalahake! sedulur ya lol
        1. jdiver
          jdiver 10. november 2022 11:44
          0
          Kanggo wektu sing suwe, petungan sing menarik wis wareg, miturut wong-wong mau, kita meh padha nindakake saben liyane, ing tingkat 100+. Ing wilayah kita sing jembar, kapadhetan pedunung kurang, nanging ing pirang-pirang lusin kutha akeh wong sing konsentrasi, disedot saka desa lan desa sing rusak, beda karo Amerika sing siji-tingkat. Yen angka-angka kasebut salah ngitung lan kahanan bakal luwih apik, aku mung seneng, nanging paling ora ana petungan lan argumentasi sing didhasarake tokoh kasebut.
          Ya, lan aku ora kelangan ati ing sembarang cara, lan mungsuh bakal dikalahaké unambiguously. Iku mung ana akeh brats nang endi wae ing RFP, utawa mung tulus pracaya sing ana ing RFP. Aku ora ngetung sampeyan ing antarane wong-wong mau, yen ngono.
  11. Ivan2022
    Ivan2022 8. november 2022 13:54
    +2
    Asil logis saka proses sing diwiwiti ing 1991.
    Eklmn...nanging apa sing direbut?
    Bapakku, bali ing jaman Brezhnev, ngandika: "yen sampeyan lara mikir babagan" anggere ora ana perang ... ", banjur kita bakal teka iki"
  12. Karib
    Karib 8. november 2022 14:17
    0
    Yagene dheweke mikir yen bisa njagong nang endi wae ing ranch ing Selandia Baru, utawa ing Kanada .... Pusat kontrol wis suwe dikenal lan mlebu ing memori ICBM, bebarengan karo pangkalan militer, perusahaan kompleks industri militer, energi lan kutha-kutha gedhe.
  13. Knell Wardenheart
    Knell Wardenheart 8. november 2022 14:56
    0
    Cepet utawa mengko, Amerika Serikat kudu mutusake carane "meremet" negara-negara sing duwe akeh senjata nuklir. Yen ana wong ing kene sing percaya yen Amerika puas karo "paritas nuklir" - iki pancen naif. Amerika tansah ngukir arsitektur keamanan ing tapel wates sing adoh, lan prospek teka ing wilayahe ora nate cocog karo dheweke, kanggo dheweke gatal-gatal sing terus-terusan - ora preduli sapa sing duwe kaya ngono, dheweke nganggep minangka anomali. kang golek cara kanggo perang.
  14. bingo
    bingo 8. november 2022 14:58
    -2
    Sajrone 20 taun, dheweke promosi manawa senjata nuklir taktis ora medeni. Ora nggumunake yen ana generasi sing tuwuh ing kana sing ora ngerti manawa serangan senjata nuklir taktis bakal kanthi otomatis nyebabake serangan balas dendam dening pasukan nuklir strategis.
    Sing paling sedhih yaiku ora mung rednecks biasa sing ora ngerti babagan iki, nanging uga kepemimpinane, sing uga wis mudhun dadi nol.
  15. Mauritius
    Mauritius 8. november 2022 17:54
    0
    "Panganggone senjata nuklir, kacilakan ing sejarah." Pranyata yen kita ora nyalahke, mung short circuit .... lan ing wektu sing padha: "Iku perlu lan aku bakal mbaleni." 16-00 ---- 17-30. Dadi, "wong ahli" Amerika sing prasaja, 70 taun sabanjure, bakal mbaleni serangan nuklir. Nyuwun .
  16. EFIM LUBIN
    EFIM LUBIN 8. november 2022 20:53
    0
    Tenang! Ora bakal ana perang donya nuklir. Amerika Serikat lan kabeh camarilla NATO lan sekutu liyane wis dibusak dening bencana alam sing bakal teka! Padha bakal numpes dening lindhu nggegirisi - gedhene luwih saka 12 TCTerms, lan banjur tsunami dhuwuré watara 600 meter, ngiring dening subsidence saka piring bawana ing banyu! Iki bakal dadi Atlantis ing abad kaping 21! Iku bakal kelakon ing abad iki! Luwih tepate, aku ora bakal nulis - lan sawetara sing bakal percaya iki! Senajan aku wis weruh kabeh iki lan aku ngerti apa, carane lan nalika iku bakal kelakon! Siji-sijine yaiku 10% saka populasi saiki bakal tetep saka manungsa. Rusia bakal ndhuwur dhaptar negara sing paling ora kena pengaruh.
  17. ada
    ada 8. november 2022 23:37
    0
    Arkady Mamontov. Mbokmenawa tega kanggo warisan, lan ing kene dheweke ngaco babagan 17 taun. Wong sing dibakar. Iku misale jek yen sampeyan ora sengaja ngidoni dhewe, nanging apa ana - dropped tetes saka idu, banjur sampeyan bakal ngobong dhewe "liwat" wassat
  18. Vadim Sharygin
    Vadim Sharygin 9. november 2022 13:31
    0
    Yen kita nyisihake topi kanggo mbuwang, supaya otak sing dikempalken ing pesawat sing padha mbukak convolutions, paling sethithik, banjur rencana serangan nuklir preventif dening ahli strategi Amerika ora bakal katon naif lan ora wajar kanggo kemungkinan. kamenangan pungkasan nglawan Rusia:
    Ahli strategi Pentagon nganakake analisis rinci babagan negara, lokasi lan kapabilitas pasukan nuklir strategis Rusia lan tingkat pimpinan militer lan politik paling dhuwur ing Federasi Rusia. Apa sing kita duwe, langsung:

    1. Sistem peringatan dini serangan rudal umume dirancang kanggo ndeteksi, contone, peluncuran massal rudal balistik saka Amerika Serikat, peluncuran kasebut menehi kira-kira rong puluh lima menit kanggo mutusake serangan balas dendam. Nanging apa yen eselon pisanan rudal saka serangan global preventif dening Amerika ora balistik, nanging rudal jelajah, kalebu hypersonic, ing urutan pisanan pluru kuwi bisa ana kira-kira siji setengah ewu bêsik, padha bakal miwiti saka kabeh operator sing bisa: penerbangan, kapal selam, drone - bakal melu paling ora 700 F-22, F-35, jumlah B-1, B-2 sing padha, uga sawetara rolas penghancur, kapal selam, bantalan peluncuran lemah sing wis disiapake. wewatesan Eropah kita. Secara total, kanggo saben tambang kita, kanggo saben sistem rudal seluler sing obah kanthi kacepetan 10 km saben jam ing rute sing padha, sing wis suwe dikenal lan dipindai dening satelit, uga kanggo operator rudal nuklir lan operator Poseidon sing dipasang ing dermaga. , 3000- 4000 ewu rudal jelajah loitering bom karo hulu ledak nuklir kurang ngasilaken?

    2. Yen kita njupuk menyang akun counteraction saka nimbali udhara lan rudal pertahanan, banjur saka rasukan tiyang istri pisanan saka rudal Amérika, ing skenario paling apik, contone, loro-thirds bisa dikurangi - ngomong, telung ewu rudal saka papat dibukak bakal. dirusak. Nanging ... Sisa ewu bakal cukup kanggo numpes: kabeh prau ing dermaga, yaiku, 99% saka komposisi jero banyu saka operator rudal, kabeh tambang, wiwit lima nganti pitung hit langsung ing saben bisa cukup kanggo ora ana sing bisa ditindakake saka tambang, kabeh lapangan udara adhedhasar operator rudal kita, bebarengan karo depot amunisi nuklir, uga pos komando lan kontrol utama.

    3. Amerika ora Count ing "garing" kamenangan, nanging ing asor saka 90% saka kabeh senjata nuklir kita wis karo serangan pisanan, kalebu Komplek paling anyar lan sistem. Rudal sing isih ana bakal mandheg, nanging kepiye yen, miturut petungan Pentagon, setengah saka sisa sepuluh persen - sistem pertahanan rudal global Amerika lan pertahanan udara kontinental - ditembak mudhun (kalebu ing tahap awal penerbangan). Banjur ternyata 5% persen potensial nuklir Rusia bakal tekan target. Apa akeh utawa sethithik babagan karusakan? Akeh, nanging ora cukup kanggo karusakan sing fatal. Iki, paling kamungkinan, lagi diwilang.

    4. Lan siji liyane: Amerika wis sinau kanthi sampurna sistem "Mungkin", kekacoan lan kabodhoan kita, dheweke yakin yen kita ora bakal bisa nindakake apa-apa kanggo nanggepi pendekatan maksimal peluncur roket menyang wates kita, kita lan kompleks industri militer kita ora bakal nggawe nomer kasebut ing mangsa ngarep sing operator senjata nuklir langsung ngancam Amerika supaya kudu ngurus iki. Nyatane, Pentagon pancen duwe kesempatan kanggo serangan rudal global preemptive kanthi asil sing apik. Kita ditutup lan dikunci ing ruang peluncuran sing winates, dibelenggu dening doktrin militer "serangan mung kanggo nanggepi", dibelenggu dening sejarah getih ing operasi teater Ukrainia, nglangi ing dermaga kanthi armada kapal selam, sing rame lan akeh. pangkalan rudal kita ing Chukotka, kita ora duwe situs liyane lan ora siap kanggo ewu gelombang drones, kang, kanthi ngalihake rudal nimbali udhara, bisa kanggo mbukak dalan kanggo rudal cruise pembunuh saka bantalan peluncuran pasukan nuklir strategis. Kita ora lan ora nyiapake perang. Kita duwe cashbacks, curbs ing Moskow, rezim tentrem lengkap, Komplek militèr-industri lemah, jebakan Ukraina, lan lokasi rudal strategis kita dikenal kanggo centimeter. Ana sing kudu dipikirake. Sampeyan bisa nyelehake topi (kanggo fitnah) argumen Pentagon, kabeh dhaptar sing ora dingerteni sapa wae.
    1. Wanderer_GO
      Wanderer_GO 24. november 2022 14:48
      0
      Вот по этому нужно уже, сейчас, насытить ЯБ части находящиеся на территории России, а неждать когда из хранилищ (через 2 часа) доставят боезаряды....
  19. IRA1777
    IRA1777 9. november 2022 14:34
    0
    iki muni kaya Teori Madness Nixon
  20. Vlad Gor
    Vlad Gor 24. november 2022 20:17
    0
    Власть РФ даёт надежду НАТО, что РФ не сможет нанести существенного ущерба для США, отсюда все эти впечатления. Сейчас, когда ядерная война может начаться в любую секунду, необходимо довооружить ВС РФ ядерными зарядами сверхбольшой мощности. Например, 200 мегатонн на Посейдоне, два десятка таких беспилотников остановят любые хотелки.