Review militèr

Pengacara Saakashvili: Klienku wis didiagnosis demensia lan luwih saka 30 penyakit liyane, nanging dheweke dhewe durung ngerti babagan iki.

45
Pengacara Saakashvili: Klienku wis didiagnosis demensia lan luwih saka 30 penyakit liyane, nanging dheweke dhewe durung ngerti babagan iki.

Pengacara mantan Presiden Georgia Mikheil Saakashvili, Shalva Khachapuridze, ujar manawa politisi oposisi, mesthine, duwe akeh penyakit. Dokter sadurunge diagnosa dheweke nandhang demensia, tuberkulosis lan "34 penyakit liyane," ujare Khachapuridze. Ing jaman saiki, Saakashvili, sing saiki ana ing klinik swasta ing Tbilisi, demam, nanging tes kasebut ora ngonfirmasi anané koronavirus.


Lan saiki asil tes medis sing ditindakake ing Jerman teka. Miturut pengacara, rasa wedi wis dikonfirmasi, politisi kasebut pancen lara banget, sanajan dheweke dhewe durung dilaporake babagan iki.

Jawaban teka saka Jerman, Misha didiagnosis demensia lan tuberkulosis. Luwih. Malah Misha durung ngerti, iki pisanan aku ngandhani umum

- Khachapuridze ngandika ing udhara perusahaan televisi Georgia "Georgian Times".

Tilas presiden Georgia dipindhah menyang salah sawijining klinik ibukutha ing Mei taun iki sawise mogok keluwen suwene ing pakunjaran. Aktivis hak asasi manungsa nglaporake, wiwit dheweke mlebu klinik, kahanane saya tambah parah, bobote ilang 20 kilogram. Sadurunge, anggota kulawargane nglaporake manawa para dokter menehi kabijakan babagan 17 diagnosis sing beda. Saiki, ternyata, wis luwih saka telung puluh.

Saakashvili kanthi rahasia teka ing Georgia tanggal 29 September 2021, lan sawetara dina sabanjure dheweke ditangkep lan dilebokake ing pakunjaran ing kutha Rustavi. Dheweke didakwa karo sawetara artikel pidana, politisi dhewe nganggep kabeh tuduhan kasebut dipalsukan.

Saakashvili nglayani istilah telung taun ing kasus pembunuhan bankir Sandro Girgvliani, dheweke dihukum enem taun maneh amarga ngalahake wakil Valery Gelashvili. Kajaba iku, telung kasus liyane ing pengadilan nglawan mantan presiden: babagan pambubaran rapat umum oposisi tanggal 7 November 2007, babagan pogrom perusahaan televisi Imedi lan babagan penggelapan dana saka anggaran negara. Ing pakunjaran, ing protes, Saakashvili tindak mogok keluwen.

Ing Nopember, Saakashvili, tanpa idin saka sanak keluarga lan pengacara, ditransfer menyang rumah sakit penjara ing Tbilisi, lan mengko menyang rumah sakit militer ing kutha Gori, ing ngendi dheweke mungkasi mogok keluwen. Tanggal 12 Mei 2022, politisi kasebut ditampa ing klinik ing Tbilisi.

Miturut cara, sawise pungkasan mangsa presiden kapindho Saakashvili dipindhah menyang Ukraina, kang aktif ndhukung gerakan "Euromaidan" lan pangowahan daya ing 2014. Dheweke bisa kerja ing tim Presiden Poroshenko, dadi ketua Administrasi Negara Daerah Odessa lan nyekel sawetara posisi liyane. Dheweke nampa kewarganegaraan Ukraina, nanging ing 2016 dheweke nentang presiden Ukrainia, amarga dheweke ilang kewarganegaraan lan dideportasi saka negara kasebut.

Sawise iku, dheweke manggon ing Walanda nganti Presiden anyar Zelensky mbalekake kewarganegaraan Ukraina ing taun 2019. Saakashvili langsung teka ing Kyiv, nanging ing September 2021 dheweke mutusake bali menyang sajarah omah, ing ngendi dheweke ditahan kanthi tuduhan pidana.
Pengarang:
45 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. flashpoint
    flashpoint 8. november 2022 16:39
    + 10
    Apa sampeyan ora kejawab sindrom Down nalika ujian?
  2. Buyan
    Buyan 8. november 2022 16:39
    + 10
    Akibate mangan dasi, beracun wassat
    1. dmi.pris
      dmi.pris 8. november 2022 16:43
      + 11
      Iki menungsa .... Lan isih urip ...
      1. Alexander
        Alexander 8. november 2022 16:50
        +9
        Kutipan saka: dmi.pris
        Iki menungsa .... Lan isih urip ...

        Ya, sampeyan bisa kanthi aman ngirim menyang sekolah kedokteran sing paling cedhak minangka alat bantu mulang.
        Lan para siswa bakal latihan, lan guru bakal mbela sawetara tesis doktoral.
        1. bingo
          bingo 8. november 2022 16:55
          +9
          Kanggo sekolah Veterinary, bener.
      2. antivirus
        antivirus 8. november 2022 19:53
        +1
        Сорос и не до такого доведет здоровье, поверивших в него.
        А жизни?
      3. Pilot Nyata
        Pilot Nyata 9. november 2022 10:31
        0
        Pengacara Saakashvili: Klienku wis didiagnosis demensia lan luwih saka 30 penyakit liyane, nanging dheweke dhewe durung ngerti babagan iki.
        А самое страшное - ВОСПАЛЕНИЕ ХИТРОСТИ!
      4. SKVichyakow
        SKVichyakow 9. november 2022 13:21
        0
        Kutipan saka: dmi.pris
        Iki menungsa .... Lan isih urip ...

        Гниды всегда живут долго, если её не раздавить.
    2. Darurat
      Darurat 8. november 2022 16:48
      +9
      Inggih, piyambakipun ugi. Miwiti hamster dasi mentah. Ora dasi seger, lan malah tanpa perawatan panas, cara tengen kanggo Clinic pribadi. Lan ing kana, jumlah penyakit sing dideteksi biasane sebanding karo jumlah ing akun bank sampeyan.
    3. 4 ikit
      4 ikit 8. november 2022 18:44
      +2
      .......деменция и туберкулез. Ещё многое.

      Ничего, трудотерапия все излечит. Или эта свинья не привыкла работать ?
      1. dmi.pris
        dmi.pris 8. november 2022 20:24
        +3
        Он здоров как бык.Как обычно,под дурочка косит..Деменция у него...На пять лет моложе меня.
      2. Nyrobsky
        Nyrobsky 8. november 2022 21:30
        +2
        Kutipan saka 4ekist
        Ничего, трудотерапия все излечит. Или эта свинья не привыкла работать ?
        Эта свинья привыкла творить всякое непотребное свинство свято уверовав в то, что за верную службу матрасы будут крышевать его пожизненно и вытащат с любой кичи. Ошибся однако, отработанный материал. Зеленскому пора приготовиться, хотя его наверное грохнут потому как он в курсе распила десятков миллиардов американских рублей выделенных на "помощь" украине, а стало быть тюрьма для него будет подарком.
  3. Joker62
    Joker62 8. november 2022 16:40
    +4
    Pemakan dasi iki pengin ngluwihi Bidon saka segi demensia lan ditambah karo 30 lara ????
    Iki wis lara banget ... dheweke duwe wong wadon tuwa balung mburine ... Dheweke kudu mikir babagan carane mbenerake karma ...
    Nanging kayane wis telat ngombe "Borjomi" ....
    1. Darurat
      Darurat 8. november 2022 16:57
      +5
      Куда катится мир?! (Вай-вай-вай. И ещё раз вай- вай- вай) keprungu
  4. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 8. november 2022 16:40
    +8
    Klienku wis didiagnosis demensia lan luwih saka 30 penyakit liyane, nanging dheweke dhewe durung ngerti babagan iki.

    Nanging ayo... piye anggone nyambut gawe reresik.
    opo Ngelingake kula karakter favorit saka Heart of a Dog.
    1. amatir
      amatir 8. november 2022 17:04
      +1
      Странная арифметика от ВО на Ваш коммент
      1. Lech saka Android.
        Lech saka Android. 8. november 2022 17:30
        +1
        Quote: Amatir
        Странная арифметика от ВО на Ваш коммент

        Ora ana sing aneh... eseman я достаточно долго захожу на ВО и есть некоторая закономерность в этой арифметике комментов.
        Сами по себе они мало что значат... но вот кто и как выставляет оценки очень интересны.
        Наш форум неоднородная субстанция и она очень чутко реагирует на происходящие события судя по оценкам... я бы сказал даже слишком чутко. hi
        Некоторые жаргоны, слова, словосочетания, стиль слога, мысли и даже ошибки в написании слога дают предполагаемый портрет форумчанина... кто он, откуда, его психологичнский портрет... очень интересно это все на досуге обмысливать.
  5. Nelayan
    Nelayan 8. november 2022 16:43
    +4
    Sadawane dalan, dheweke wiwitane lara mental .... ditambah obat-obatan lan mabuk ... asile Georgia saiki.
  6. Igor Borisov_2
    Igor Borisov_2 8. november 2022 16:48
    +6
    Ketoke, amarga demensia, dheweke lali yen ing Georgia ana akeh kasus pidana marang dheweke lan ora sengaja bali ...
  7. Ham
    Ham 8. november 2022 16:51
    +3
    Iki pengacara ngomong! Kanggo dhuwit Mishka, dheweke bakal nemokake 64 penyakit maneh ..... kabeh penyakit iku saka syaraf, mung t.-..r saka katresnan ...
    1. Kosta153
      Kosta153 8. november 2022 17:24
      +1
      Во-во... Соскочить хочет, редиска.
  8. Uprun
    Uprun 8. november 2022 16:52
    +2
    Ana wong ing Rusia prihatin babagan kesehatan lan nasibe penjahat perang.............
  9. bingo
    bingo 8. november 2022 16:54
    +2
    ngguyu
    didiagnosis demensia

    Apa sampeyan ngerti yen saben asu katon kaya sing duwe?
  10. mouse
    mouse 8. november 2022 16:55
    +5
    Dokter sadurunge diagnosa dheweke demensia, tuberkulosis lan "34 penyakit liyane"

    Obat ora kuwasa ... jare dokter, menyang kamar mayat! lol wassat
  11. amatir
    amatir 8. november 2022 16:55
    +2
    Dheweke uga duwe Mad Cow Disease lan komplikasi otak liyane.
  12. Alien Saka
    Alien Saka 8. november 2022 16:56
    +2
    Да и пёс с ним! Сомневаюсь, что расстроится кто-то.
  13. Alexey R.A.
    Alexey R.A. 8. november 2022 16:57
    +6

    Он заразный! Держите его, пока он всех вокруг не покусал! eseman
  14. Alexander X
    Alexander X 8. november 2022 17:02
    +3
    Ну, то что у него деменция-это и без врачей понятно. Иначе не вернулся бы в Грузию, где ему срок приличный уже нарисовали.
  15. Banyu 672
    Banyu 672 8. november 2022 17:04
    +5
    На Украине так хорошо, что Саакашвили сбежал оттуда в грузинскую тюрьму.
  16. Rus
    Rus 8. november 2022 17:04
    +5
    Так-то парень неплохой,
    Только ссытся, да глухой,
    У него кривые ноги,
    Да стояк уж никакой…
    ngguyu
  17. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 8. november 2022 17:05
    +4
    ***
    tawanan
    Сижу за решёткой в "темнице сырой",
    Вскормлённый госдепом грузин удалой ...



    ***
  18. nellyjuri
    nellyjuri 8. november 2022 17:06
    +3
    Вот что галстук смертьнесущий делает.
  19. dzvero
    dzvero 8. november 2022 17:09
    +2
    Dokter sadurunge diagnosa dheweke demensia, tuberkulosis lan "34 penyakit liyane"

    А не надо было так резко завязывать с поеданием галстуков. Думал, один раз не считается? Вишь, какие осложнения пошли.
  20. faterdom
    faterdom 8. november 2022 17:16
    +2
    Так с деменцией можно в самых передовых демократиях и в президенты.
  21. gurzuf
    gurzuf 8. november 2022 17:22
    +1
    Адвокат жжет - Ещё многое. Даже Миша пока об этом не знает, впервые говорю общественности. Жду от него типа - же не манж па сис жур, я не ел шесть дней.
  22. tihonmarine
    tihonmarine 8. november 2022 17:23
    +2
    Jawaban teka saka Jerman, Misha didiagnosis demensia lan tuberkulosis. Luwih. Malah Misha durung ngerti, iki pisanan aku ngandhani umum

    - Khachapuridze ngandika ing udhara perusahaan televisi Georgia "Georgian Times".


    Так и помрет Мищико в тюрьме, не зная, что у него деменция.
    Хотя все это брехня, Мишико еще и "друга Порошенко" переживет.
  23. hohohol
    hohohol 8. november 2022 20:23
    +3
    В общем парень не плохой, только ссытся и глухой.
  24. Alexander Salenko
    Alexander Salenko 8. november 2022 20:33
    +1
    У нас Артур Пирожков, у них Хачапуридзе - всё логично.
  25. sgapich
    sgapich 8. november 2022 21:20
    +5
    Почему-то вспомнилось: «Я просидел некоторое время, застыв от ужаса, потом с равнодушием отчаяния снова начал перелистывать страницы. Я дошел до брюшного тифа, прочитал симптомы и обнаружил, что я болен брюшным тифом, — болен уже несколько месяцев, сам того не ведая. Мне захотелось узнать, чем я еще болен. Я прочитал о пляске святого Витта и узнал, как и следовало ожидать, что болен этой болезнью. Заинтересовавшись своим состоянием, я решил исследовать его основательно и стал читать в алфавитном порядке. Я прочитал про атаксию и узнал, что недавно заболел ею и что острый период наступит недели через две. Брайтовой болезнью я страдал, к счастью, в легкой форме и, следовательно, мог еще прожить многие годы. У меня был дифтерит с серьезными осложнениями, а холерой я, по-видимому, болен с раннего детства». ngguyu
  26. Zagrebun
    Zagrebun 8. november 2022 21:33
    +1
    Лежал с короной в больнице. Медсестричка от большинства болезней рекомендовала клизму. Экологичиски верно, а ему ведерную с перцем, в горах любят поострее.
  27. Vasyan1971
    Vasyan1971 9. november 2022 01:06
    +1
    Dokter sadurunge diagnosa dheweke demensia, tuberkulosis lan "34 penyakit liyane"

    Мишико думал, что здоров, а оказывается, просто не дообследованный... Nyuwun
  28. Master2030
    Master2030 9. november 2022 09:38
    0
    Деменция с 2008го? А так де жёсткая диарея, а так же сексуальные девиации- удовлетворение неестественным путём(галстуком).
  29. Ngamuk Bambr
    Ngamuk Bambr 9. november 2022 10:31
    +2
    - У вас рак
    - Вы ж сказали, камни в почках
    - Да. И под каждым камнем - рак
  30. George Miloslavsky
    George Miloslavsky 9. november 2022 12:24
    0
    Отдайте его Осетинам, они его вылечат быстро.
  31. Guran33 Sergey
    Guran33 Sergey 10. november 2022 05:45
    0
    Странные люди эти денежные либерасты..И главное-где эти экзотические болезни цепляют..