Review militèr

Dijenengi tanggal pangiriman menyang ISS saka kosmonot Rusia ing pesawat ruang angkasa Amerika Crew Dragon

38
Dijenengi tanggal pangiriman menyang ISS saka kosmonot Rusia ing pesawat ruang angkasa Amerika Crew Dragon

Rusia Andrey Fedyaev bakal enggal pindhah menyang Stasiun Luar Angkasa Internasional bebarengan karo kru internasional. Tanggal pangiriman kosmonot Rusia menyang ISS, sing bakal ditindakake ing pesawat ruang angkasa Amerika Crew Dragon, wis diumumake.

Iki dilaporake dening layanan pers perusahaan negara "Roscosmos".

Miturut informasi iki, Fedyaev bakal mabur menyang orbit ing Februari 2023 minangka bagéan saka misi US Crew-6. Peluncuran pesawat ruang angkasa Crew Dragon, ing papan sing bakal dadi Andrey, bakal ditindakake saka tlatah Pusat Angkasa Kennedy ing Florida.


Kanca-kanca lelungan bakal dadi loro astronot NASA Woody Hoburg lan Stephen Bowen. Uga anggota kru yaiku warga Uni Emirat Arab Sultan al-Neyadi.

Misi ruang angkasa Crew-6 minangka bagéan saka program lintas penerbangan Rusia-Amerika. Iki nyedhiyakake kanggo pangiriman telung astronot saka Amerika Serikat menyang ISS ing pesawat ruang angkasa Roscosmos lan telung kosmonot saka Rusia ing kendaraan NASA. Sawise ngirim Rusia, program kasebut bakal dianggep rampung dening Amerika Serikat, amarga dheweke bakal dadi warga Rusia katelu sing bakal dikirim menyang ISS dening Amerika. Salib pungkasan saka Rusia Soyuz MS-23 bakal digawe ing Maret taun ngarep. Saliyane warga Federasi Rusia, astronot NASA Laurel O'Hara bakal pindhah menyang ISS.
Foto sing digunakake:
NASA, https://www.gctc.ru/
38 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Buyan
    Buyan 8. november 2022 17:29
    +1
    Nanging kepiye Pak Cosmos? Dheweke nulis kabeh puisi lan mikir babagan trampolin ... eh ... wassat
    1. dmi.pris
      dmi.pris 8. november 2022 17:31
      0
      Lha kok, ora mung, aku uga njupuk gambar nganggo pistol, nang endi wae ing mburi Donbass.
      1. Syurik70
        Syurik70 8. november 2022 17:50
        -4
        ya wis...
        Dheweke nggawa astronautika menyang "populisme" dening populis profesional ing posisi utama.
        Lan sawise kabeh, dheweke ora malah mlayu, ngetutake conto Chubais.
        1. dmi.pris
          dmi.pris 8. november 2022 18:09
          -2
          Dheweke ora duwe endi wae, ing kana dheweke bakal menyang pengadilan, utawa bakal ditembak bodho
        2. Ora_fighter
          Ora_fighter 8. november 2022 18:24
          +4
          Nalika roket pungkasan kita tiba? Telung taun kepungkur?
          1. Tanpa wates
            Tanpa wates 8. november 2022 19:20
            +5
            Quote: dudu pejuang
            Nalika roket pungkasan kita tiba? Telung taun kepungkur?
            Inggih, yen resmi, banjur ing Oktober 2018. Yen ora, banjur ana informasi manawa tataran ndhuwur Perseus nalika diluncurake Angara-A5 ing Desember taun kepungkur ora bisa nglebokake muatan mock menyang orbit geostasioner. Peluncuran kasebut ditindakake dening militer, dheweke ora menehi komentar, lan Roskosmos nyebutake militer. Sanajan sistem kontrol antariksa mungsuh nuduhake manawa tetep ana ing orbit Bumi sing sithik, lan kobong ing atmosfer seminggu sawise diluncurake https://nplus1.ru/news/2022/01/06/reentry
            Nanging sejatine sampeyan bener. Rogozin ... Ana pratelan marang dheweke, nanging kudu dicathet yen kacilakan taunan (siji, lan kadhangkala, kaya ing 2017, loro bebarengan, lan kanthi peralatan Soviet sing wis kabukten), sing wis ngganggu kita sajrone 10 taun. meh mandheg.

            Miturut cara. Pitakonan kanggo editor VO. Wong lanang, apa sampeyan ngerti yen astronot kita wis mabur menyang ISS ing Crew Dragon ing awal Oktober? Iku mung ora ana tembung ing artikel, lan judhul kaya Andrey Valeryevich Fedyaev bakal dadi pisanan. Ya, aku ngomong babagan Anna Yurievna Kikina. http://kosmos-x.net.ru/news/pervyj_rossijskij_kosmonavt_poletel_v_kosmos_na_amerikanskom_korable_crew_dragon_kompanii_spacex_ilona_maska_video/2022-10-05-6406
            1. Syurik70
              Syurik70 8. november 2022 20:19
              0
              Quote: dudu pejuang
              Nalika roket pungkasan kita tiba? Telung taun kepungkur?

              Dheweke wiwit ngluncurake kurang - mula saya kurang.
              Nanging, kanggo obyektivitas, kudu dingerteni manawa Komarov sadurunge Rogozin luwih elek. Iki katon kanthi jelas ing grafik. Nanging saiki Komarov dadi Wakil Menteri Ilmu lan Pendidikan Tinggi Federasi Rusia. Dheweke ngawasi masa depan Rusia, kanthi harfiah lan figuratif tembung kasebut.
              1. minger
                minger 8. november 2022 20:44
                +1
                Quote: Shurik70
                Dheweke wiwit ngluncurake kurang - mula saya kurang.


                Sampeyan ngapusi.

                2016 - 19 diluncurake
                2017 - 21 diluncurake
                2018 - 20 diluncurake (1 kacilakan)
                2019 - 25 diluncurake
                2020 - 17 diluncurake
                2021 - 25 diluncurake
                2022 - wis 20 diluncurake, bakal ana sawetara liyane.

                sisih kang "kurang mbukak"? lol

                Kita duwe seri 96 sing sukses ing saurutan.

                Quote: Shurik70
                Umumé, ing Rogozin, kita wiwit ambruk luwih kerep tinimbang ing negara liya.


                Ngapusi maneh. Apa sampeyan ngapusi?

                Rogozin makarya minangka CEO Roscosmos wiwit Mei 2018 nganti September 2022. Sajrone wektu iki, mung siji rudal sing ambruk karo kita - Soyuz MS-10 ing 2018 sawise perakitan sing salah - sensor pamisah panggung rusak.

                Sajrone wektu kasebut, negara liya ngalami 32 kacilakan.
                1. Syurik70
                  Syurik70 8. november 2022 21:03
                  0
                  Jadwal kasebut ora kalebu peluncuran Rusia, Amerika Serikat lan China ing taun-taun sabanjure.
                  Nanging nomer kasebut gampang ditemokake ing Internet.

                  Jumlah diluncurake - Rusia, AS, China:
                  2019 - 25, 21, 34
                  2020 - 15, 37, 39
                  2021 - 24, 45, 55

                  Lan mbandhingake angka kasebut karo 2014.
                  1. minger
                    minger 8. november 2022 21:37
                    -1
                    Quote: Shurik70
                    Jadwal kasebut ora kalebu peluncuran Rusia, Amerika Serikat lan China ing taun-taun sabanjure.
                    Nanging nomer kasebut gampang ditemokake ing Internet.


                    Lan apa hubungane karo peluncuran AS lan China? belay Kita ngomong babagan peluncuran - saiki nganti 25 peluncuran setaun. Kasunyatan manawa Amerika Serikat lan China wis nambahake peluncuran dadi bisnise. Eropah, India lan Jepang, ing nalisir, suda.

                    Quote: Shurik70
                    Lan mbandhingake angka kasebut karo 2014.


                    Angka sampeyan kanggo Rusia ora bener. Peluncuran saka Kuru dianggep minangka pitungan kita dhewe.

                    Ing 2014, Eurokot karo Rokot, Kosmotrass karo Dnepr lan Sea Launch karo Zenit melu ing perusahaan peluncuran kita.

                    Saiki, ora ana perusahaan lan rudal kasebut, lan jumlah peluncuran langsung gumantung saka jumlah muatan sing siap, sing mbutuhake substitusi impor. Soyuz-2, Proton-M lan Angara lepas landas. Kajaba iku, jumlah peluncuran komersial wis suda kanggo milih federal.

                    Jumlah pesawat ruang angkasa ing rasi lintang kita mundhak saka taun kanggo taun.
                    1. solar
                      solar 8. november 2022 23:28
                      0
                      lan Sea Launch karo "Zenith"

                      Kang Rogozin kasil disarèkaké bebarengan karo nyoba kanggo nggawe program spasi pribadi ing Rusia. Dheweke ora butuh pesaing kaya ngono.
                      1. minger
                        minger 9. november 2022 01:15
                        -3
                        Kutipan saka solar
                        Kang Rogozin kasil disarèkaké bebarengan karo nyoba kanggo nggawe program spasi pribadi ing Rusia.


                        Sta?! Wong goroh liyane wis teka. lol

                        Pemilik Sea Launch ditawakake, kalebu Rogozin, kanggo tuku roket, kita, buatan Rusia, khusus diasah kanggo Sea Launch. Nanging, dheweke munggah lan sujud menyang reruntuhan - ujar manawa dheweke bakal nyebul yen dheweke mlumpat, lan nalika pecah, dheweke nyoba nggawe dhewe, nanging luwih ringkih lan luwih cilik, nanging ing kene koronavirus lan pesawat ora bisa. ora mabur. Saiki dheweke ora duwe roket dhewe lan Sea Launch ora aktif.

                        Program ruang angkasa pribadi ing Rusia berkembang kanthi sukses - wis ana kabeh armada pesawat ruang angkasa ing orbit, digawe dening perusahaan swasta Sputniks, sing diluncurake kanthi muatan liwat ing Soyuz-2.
                      2. solar
                        solar 9. november 2022 01:43
                        +1
                        Pemilik Sea Launch ditawakake, kalebu Rogozin, kanggo tuku roket, kita, buatan Rusia, khusus diasah kanggo Sea Launch.

                        Aku mung ngomong babagan iki. Tinimbang Zenith sing wis rampung lan dites, sing nduweni anyar Sea Launch dijanjekake ora bakal dicegah tuku, lan bisa dipesen lan sebagian mbayar, dumadakan pemilik kasebut ngandhani yen dheweke kudu ngenteni munculé Rogozin. pemanggih (sing ora tau muncul) supaya langsung nyedhiyani portofolio pesenan kanggo soko sing ora ana ing alam, lan kerjasama saka Enterprises Russian ing Zenith ditutupi lan begalan, supaya pemilik pribadi apes iki dipeksa kanggo nilar wis dhawuh. lan sebagian diprodhuksi Zeniths lan break kontrak kanggo wong-wong mau. Ing wektu sing padha, padha mundhak banget rent kanggo akèh parking saka Sea Launch, kang ana aimlessly ngadeg, supaya iku mesthi discourage pedagang pribadi saka kontak papan ing mangsa.
                        Program ruang pribadi ing Rusia berkembang kanthi sukses

                        Nanging dudu peluncuran pribadi, nanging portofolio pesenan kanggo negara.
                      3. minger
                        minger 10. november 2022 18:27
                        +1
                        Kutipan saka solar
                        Aku mung ngomong babagan iki. Tinimbang Zenith rampung lan dites, sing nduweni anyar Sea Launch dijanjekake ora bakal dicegah tuku, lan dheweke bisa pesen lan sebagian mbayar,


                        Pisanan - dheweke ora mbayar, nanging menehi simpenan marang persetujuan kasebut.
                        Kapindho, Ukraina ora ngasilake dhuwit menyang Rusia kanggo peralatan sing wis dikirim lan mesin tahap pertama.
                        Katelu - ing pungkasan, Ukrainians mung mbuwang Filev. Carane banjur mbuwang wong Cina.

                        Kutipan saka solar
                        kerjasama perusahaan Rusia ing Zenith ditutupi lan dilarang, supaya pemilik pribadi sing apes dipeksa ninggalake Zenith sing wis dipesen lan sebagian digawe lan nglanggar kontrak kasebut.


                        Ora ana Zenith sing "diprodhuksi sebagian" lan ora direncanakake bakal diprodhuksi. Ana rong rudal sing isih ana - siji digunakake ing Angosat, sing nomer loro bakal diluncurake dening Lybid.

                        Kaputusan kanggo nggunakake Zenith digawe dening pamaréntah Rusia, lan dudu Rogozin, lan luwih-luwih ora Filev. Yuzhmash ora gawé mesin tataran pisanan lan sistem kontrol - padha tanggung Russian lan diprodhuksi ing perusahaan Roscosmos.

                        Kutipan saka solar
                        Nanging dudu peluncuran pribadi, nanging portofolio pesenan kanggo negara.


                        Muatan pribadi diluncurake kanthi rega komersial sing menarik minangka muatan bareng.
              2. Fedorov 27
                Fedorov 27 8. november 2022 21:00
                +1
                Iki dudu grafik
                Lan iki minangka layar saka Wikipedia, dudu kesegaran pisanan, tanpa njupuk 62 peluncuran Rusia liyane
            2. minger
              minger 8. november 2022 20:59
              +2
              Quote: Tanpa wates
              yen tataran ndhuwur Perseus nalika peluncuran Angara-A5 ing Desember taun kepungkur ora bisa nglebokake muatan mock menyang orbit geostasioner.


              Iku test run. Roket Angara-A5 lan modifikasi DM tahap ndhuwur diuji. Roket makarya 100%. Blok DM ora bisa nindakake inklusi kaloro saka mesin sustainer supaya bisa munggah menyang orbit target. Wiwit muatan ora samesthine ing peluncuran iki (tata letak kargo ing blok DM ora bisa dipisahake), peluncuran tes kasebut dianggep sukses sebagian. Unit booster dhewe karo dummy kargo wis deorbited.

              Quote: Tanpa wates
              Miturut cara. Pitakonan kanggo editor VO. Wong lanang, apa sampeyan ngerti yen astronot kita wis mabur menyang ISS ing Crew Dragon ing awal Oktober?


              Ya, ana badai salju. ngguyu Fedyaev mabur ing penerbangan salib kapindho, sawise Kikina pisanan, sing diganti Rubio ing Soyuz MS-22.

              Tinimbang Fedyaev, O'Hara mabur ing Soyuz MS-23.

              Soyuz MS bakal diikuti dening Caldwell Dyson tinimbang Borisov - sing terakhir bakal mabur ing Naga.
  2. Buyan
    Buyan 8. november 2022 17:32
    -5
    Kutipan saka: dmi.pris
    Lha kok, ora mung, aku uga njupuk gambar nganggo pistol, nang endi wae ing mburi Donbass.

    Ing kene, wong populis ... Stalin ora ana ing dheweke (
  3. Tusv
    Tusv 8. november 2022 17:32
    +1
    Ya, dudu trampolin, mesthine. Lan supaya. Elon sampeyan hebat. Sing mesthi wis entek yaiku Uni. Meh saben minggu padha miwiti saka telung spaceports. Iku bakal wektu lan pakurmatan kanggo ngerti lan supaya mudhun karo kesempatan kanggo nuduhake cilik
    1. orionvitt
      orionvitt 8. november 2022 18:50
      -3
      Kutipan saka Tusv
      Lan supaya. Elon sampeyan hebat

      Ya, saiki, pasar saham bakal tenggelam, lan deleng wong sing dibesar-besarkan iki.
  4. Andy_nsk
    Andy_nsk 8. november 2022 17:34
    -1
    Kayane ing industri ruang angkasa, amarga "manajer efektif", backlog dadi bencana. Ketoke, Ratu kita ora bakal lair maneh lan ora kanthi kabijakan sosial lan teknis negara kasebut. Apa kita bakal fokus maneh ing trampolin? ☹️
    1. Fedorov 27
      Fedorov 27 8. november 2022 21:07
      +1
      Apa "catastrophic backlog"?
      Nggawe kendaraan peluncuran anyar? - digawe
      Apa sampeyan wis mbangun spaceport anyar? - dibangun
      Apa sampeyan wis ngluncurake modul ISS anyar? - dibukak
      Apa pesawat ruang angkasa diluncurake? - diluncurake
      Nyingkiri kipas karo "truk sampeyan ilang", mangga.
      1. Andy_nsk
        Andy_nsk 8. november 2022 22:07
        +1
        Kaping pisanan, aku ora perlu poke - kita ora ngombe vodka bebarengan.
        Apa "catastrophic backlog"?
        Nggawe kendaraan peluncuran anyar? - digawe
        Apa sampeyan wis mbangun spaceport anyar? - dibangun
        Apa sampeyan wis ngluncurake modul ISS anyar? - dibukak
        Apa pesawat ruang angkasa diluncurake? - diluncurake

        Mung saiki kita wis mudhun saka posisi pisanan babagan jumlah peluncuran menyang nomer telu, lan yen China lan Amerika Serikat nambah jumlah peluncuran, mula kita menehi tandha wektu. Akibaté, Amerika Serikat saiki duwe rasi lintang satelit sing kuat sing nyedhiyakake pengintaian lan komunikasi satelit - sing ana ing minyak! Lan aku ora weruh kemajuan sajrone telung puluh taun kepungkur, pangembangan terobosan pungkasan - proyek Buran (kanthi cara, aku melu uji coba nalika isih dadi spesialis enom) dikubur. Dadi ora ana sing kudu dibanggakake.
        1. minger
          minger 9. november 2022 01:36
          -2
          Kutipan saka Andy_nsk
          Mung saiki kita wis mudhun saka posisi pisanan babagan jumlah peluncuran menyang nomer telu, lan yen China lan Amerika Serikat nambah jumlah peluncuran, mula kita menehi tandha wektu.


          Kaping pisanan, kita ora duwe kompetisi sosial karo China lan Amerika Serikat. Lan kenapa sampeyan mutusake yen "kita menehi tandha wektu"?
          Taun iki mung, kita ngluncurake sawetara platform ruang angkasa anyar menyang ruang angkasa. Anyar. Contone, pesawat ruang angkasa Khayyam kanggo Iran utawa pesawat ruang angkasa teknologi Skif-D minangka platform anyar kanggo pesawat ruang angkasa cilik saka macem-macem aplikasi. Ora kanggo sebutno pesawat ruang angkasa militer paling anyar. Kita miwiti produksi satelit komunikasi kelas menengah domestik kanthi lengkap.
          Kapindho, taun iki kita kasil nggarap roket cahya anyar Angara-1.2 ing tes desain penerbangan.

          Kutipan saka Andy_nsk
          Akibaté, Amerika Serikat saiki duwe rasi lintang satelit sing kuat sing nyedhiyakake pengintaian lan komunikasi satelit - sing ana ing lenga!


          Kok ngapusi? Kita uga duwe klompok pesawat ruang angkasa sing nyedhiyakake pengintaian. Kajaba iku, piranti anyar terus-terusan dikenalake. Ing taun iki, sawetara piranti kasebut wis diluncurake - kanggo intelijen optik lan elektronik. Lan malah ana pesawat ruang angkasa sing nyedhiyakake komunikasi satelit. ngguyu Apa jeneng kaya "Meridian" utawa "Blagovest" tegese apa-apa kanggo sampeyan? ngguyu Lan "Bars-M"? ngguyu

          Miturut cara, ing Skif-D sing sadurunge diluncurake, eksperimen bakal ditindakake sajrone rong taun kanggo ngirim lan nampa Internet broadband kanthi kecepatan 100 Gbit / s, banjur diluncurake satelit pisanan saka rasi lintang biasa. . Ora tau sadurunge Rusia duwe teknologi kasebut ing angkasa.

          Kutipan saka Andy_nsk
          Lan aku ora weruh kemajuan ing telung puluh taun kepungkur


          Buta amarga. ngguyu Ngomong-ngomong, pacangan Buran, dina iki kita nganakake uji coba darat babagan tug ruang nuklir kanthi daya traksi listrik. Pesawat ruang angkasa iki bakal luwih adhem tinimbang Buran.
          1. Andy_nsk
            Andy_nsk 9. november 2022 09:36
            -1
            taun iki, roket cahya anyar Angara-1.2 kasil dites ing tes desain pesawat.

            Aku wis krungu bab Angara telung puluh taun, nanging akèh-akèhé saka Bukak digawa metu dening kendaraan Bukak dikembangaké bali ing USSR. Dadi Angara kuwi penggergajian!
            Kita uga duwe klompok pesawat ruang angkasa sing nyedhiyakake pengintaian. Kajaba iku, piranti anyar terus-terusan dikenalake. Ing taun iki, sawetara piranti kasebut wis diluncurake - kanggo intelijen optik lan elektronik. Lan malah ana pesawat ruang angkasa sing nyedhiyakake komunikasi satelit. ngguyu Apa jeneng kaya "Meridian" utawa "Blagovest" tegese apa-apa kanggo sampeyan? ngguyu Lan "Bars-M"? ngguyu

            Jeneng-jeneng iki ora ngandhani apa-apa, nanging ora masalah, nanging sing penting jeneng-jeneng iki ora ngomong apa-apa marang tentara kita, dheweke ora duwe intelijen ruang sing berkualitas, utawa komunikasi ruang kaya. Starlink. Yen militer duwe kesempatan kanggo ndeleng zona pertempuran kanthi resolusi dhuwur ing wektu nyata lan kanthi cepet ngarahake pesawat lan rudal menyang target, banjur sukses ngrusak dheweke, sistem artileri, sistem pertahanan udara, lan pesawat ing lemah bakal luwih nyengsemaken. Lan kabeh wektu ana pangembangan tartamtu saka sawetara sistem super-duper sing durung ditampilake piyambak ing laku ... ya, dhuwit wis dikuwasani, ora ana sing mbantah.
            Kanggo mesin ion listrik, umure satus taun nalika nedha awan, wis suwe dikenal lan digunakake kanggo maneuver ing orbit, nanging ora kanggo nyelehake satelit ing orbit, mula mbandhingake karo Buran pancen ora bener.
            1. minger
              minger 10. november 2022 18:51
              0
              Kutipan saka Andy_nsk
              Aku wis krungu bab Angara telung puluh taun, nanging akèh-akèhé saka Bukak digawa metu dening kendaraan Bukak dikembangaké bali ing USSR. Dadi Angara kuwi penggergajian!


              Ora preduli apa sing sampeyan krungu utawa sepira sampeyan krungu. ngguyu Peluncuran Angara ditindakake amarga muatan kanggo misil iki lagi diprodhuksi. Taun iki, rong roket cahya mabur.



              Kajaba iku, Soyuz-2 dikembangake ing Rusia ing taun 2004. Proton-M - ing taun 2001, luwih saka rolas pluru pungkasan ditembakake, nganti saiki uga digunakake ing peluncuran saben taun.

              Kutipan saka Andy_nsk
              Jeneng-jeneng iki ora ngandhani apa-apa, nanging ora masalah, nanging sing penting jeneng-jeneng iki ora ngomong apa-apa marang tentara kita, dheweke ora duwe intelijen ruang sing berkualitas, utawa komunikasi ruang kaya. Starlink.


              Yen dheweke ora ngandhani apa-apa, ora ateges dheweke ora ngandhani tentara kita, paling ora kanggo sing nampa informasi saka dheweke. Tentara kita duwe intelijen sing berkualitas lan komunikasi sing berkualitas. Bos ora duwe otak.

              Kutipan saka Andy_nsk
              Yen militer duwe kesempatan kanggo ndeleng zona pertempuran kanthi resolusi dhuwur ing wektu nyata lan kanthi cepet ngarahake pesawat lan rudal menyang target, banjur sukses ngrusak dheweke, sistem artileri, sistem pertahanan udara, lan pesawat ing lemah bakal luwih nyengsemaken.


              Simpenan popcorn. ngguyu Yen ya, yen mung. Roskosmos kanggo militer ngluncurake kabeh sing bisa ditindakake. Lan kabeh pesawat ruang angkasa kita digunakake. Kasunyatan manawa informasi sing ditampa ora tekan unit pungkasan utawa teka kanthi wektu tundha ora dadi masalah Roscosmos. Ngerti?

              Kutipan saka Andy_nsk
              Kanggo mesin ion listrik, umure satus taun nalika nedha awan, wis suwe dikenal lan digunakake kanggo maneuver ing orbit, nanging ora kanggo nyelehake satelit ing orbit, mula mbandhingake karo Buran pancen ora bener.


              ya. Pendorong ION ora digunakake kanggo koreksi ing orbit. Pesawat ruang angkasa kanggo koreksi nggunakake stasioner Plasma thruster listrik (SPD). Kajaba iku, direncanakake kanggo nginstal mesin pulsa plasma gas sing dikembangake saiki ing TEM tahap kapindho, sing bakal ngidini nyepetake muatan kanthi kecepatan atusan kilometer per detik. Buran minangka abad pungkasan dibandhingake karo teknologi kasebut.
              1. Andy_nsk
                Andy_nsk 10. november 2022 19:14
                -2
                Roskosmos kanggo militer ngluncurake kabeh sing bisa ditindakake. Lan kabeh pesawat ruang angkasa kita digunakake. Kasunyatan manawa informasi sing ditampa ora tekan unit pungkasan utawa teka kanthi wektu tundha ora dadi masalah Roscosmos.

                Aku bungah sing kabeh iku apik karo sampeyan, nanging kasunyatan sing meh ora ana pangertèn saka karya - banjur sampeyan ora peduli.
                Aku ora seneng wong liyo pokes kula, supaya aku mungkasi diskusi.
                1. minger
                  minger 10. november 2022 19:31
                  +1
                  Kutipan saka Andy_nsk
                  [Aku bungah yen kabeh apik karo sampeyan, nanging nyatane ora ana gunane saka pakaryan sampeyan - mula sampeyan ora peduli.


                  Ora ana gunane obrolan sampeyan ing kene, amarga sampeyan ora ngerti apa-apa, nanging sampeyan nyoba nganggep IMHO sampeyan bener.

                  Kutipan saka Andy_nsk
                  Aku ora seneng wong liyo pokes kula, supaya aku mungkasi diskusi.


                  Arivederchi. ngguyu
    2. minger
      minger 8. november 2022 21:21
      +1
      Kutipan saka Andy_nsk
      Koyone


      Ora katon kaya.

      Kutipan saka Andy_nsk
      .... backlog dadi ....


      Iki minangka penerbangan salib.
  5. Alexander 3
    Alexander 3 8. november 2022 17:37
    0
    Aku bakal bungah yen pimpinan Ukroreich dikirim menyang orbit Bumi sing kurang, ora perlu menyang ISS, mung ing orbit.
    1. Tusv
      Tusv 8. november 2022 17:42
      0
      Aku bakal bungah yen pimpinan Ukroreich dikirim menyang orbit Bumi sing kurang, ora perlu menyang ISS, mung ing orbit.

      "Aku duwe siji juru. Aku sijine wong ing tong minyak saka mesiu, supaya dheweke mabur "- Apa iki kanggo? Iki cukup kanggo siji tablet.
  6. Irit
    Irit 8. november 2022 18:07
    -2
    Lan apa babagan Moon25? Utawa, sampeyan bisa lali? Apa dheweke bakal bisa mbangun stasiun orbit Rusia sadurunge munggah Atlantis, utawa bakal tenggat wektu, kaya biasane, bakal dipindhah menyang sisih tengen, nganti Gusti ngerti kapan?
    1. orionvitt
      orionvitt 8. november 2022 18:56
      0
      Quote: Irit
      Lan apa kang ana ing rembulan25

      Takon Armstrong. Padha ing rembulan utawa Mungkin ora? Lan babagan masalah penerbangan, nalika ing orbit, dheweke mabur ing Rusia. Lan "Union" ora mungkasi ana.
    2. minger
      minger 8. november 2022 21:26
      0
      Quote: Irit
      Lan kepiye Luna25?


      Miturut asil tes lemah, peluncuran kasebut ditundha menyang jendela astronomi sabanjure menyang Bulan kanggo piranti iki, sing bakal mbukak musim panas sabanjure.

      Quote: Irit
      Utawa mungkin lali?


      Piranti kasebut dipasang, roket ana ing kosmodrom. Piranti landing lagi digarap.

      Quote: Irit
      Lan stasiun orbit Rusia ...


      Bukak modul pisanan stasiun ROS dijadwalake kanggo 2027.
  7. komvap
    komvap 8. november 2022 18:38
    -4
    Nang endi wae ngiyanati lan saluran.
    Yen mung birokrat duwe kesempatan kanggo lelungan bisnis ing luar negeri lan ngirim kulawargane lan sundel ing kana..
    1. Plate
      Plate 8. november 2022 19:15
      +1
      Kutipan saka komvap
      Nang endi wae ngiyanati lan saluran.

      Pengkhianatan lan saluran apa?
      1. Lesovik
        Lesovik 8. november 2022 21:48
        0
        Quote: piring
        Pengkhianatan lan saluran apa?

        Lan dheweke ora peduli apa ...
        1. Plate
          Plate 8. november 2022 21:58
          -1
          Ora, aku ngerti yen kita pancene kudu padu.
          Nanging artikel iki ngemot agenda sing positif banget. Amerika apik banget, dheweke duwe pesawat ruang angkasa sing mabur kanthi stabil, lan kerjasama ing ruang angkasa, paling ora, terus, sanajan sampah bumi. Nanging kanca ing ndhuwur ndeleng sawetara pengkhianatan lan plum. Nyuwun
  8. evgen1221
    evgen1221 8. november 2022 18:42
    0
    Iku bakal katon luwih epik yen wis teka ing Cina.