Review militèr

Panguwasa Kyiv njaluk Amerika nyedhiyakake sistem pertahanan udara C-RAM kanggo nglawan UAV Geran-2

107
Panguwasa Kyiv njaluk Amerika nyedhiyakake sistem pertahanan udara C-RAM kanggo nglawan UAV Geran-2

Angkatan Bersenjata Ukraina mbutuhake banget kanggo nglindhungi fasilitas, utamane fasilitas energi, saka ancaman udara. Mula, panguwasa Kyiv njaluk supaya Amerika nyedhiyakake sistem pertahanan udara C-RAM kanggo nglawan UAV Geran-2, sing diarani "drone Iran".


Iki dilapurake dening ABC News (USA), nuduhake layang saka speaker Verkhovna Rada saka Ukraina Ruslan Stefanchuk menyang Kongres AS.

Uga, wakil parlemen Ukrainia ujar manawa pamrentahan Kiev wis ngucapake pamrentahan Biden kanthi panjaluk resmi babagan pasokan C-RAM.

Wartawan takon Pentagon kanggo konfirmasi informasi iki kanthi menehi dhaptar senjata sing arep dikirim menyang Kiev. Nanging Departemen Pertahanan AS mangsuli manawa informasi iki diklasifikasikake. Ing wektu sing padha, nyatakake yen Amerika Serikat arep ngirim Ukraina gaman, sing paling perlu kanggo nindakake operasi tempur nglawan Angkatan Bersenjata Rusia.

Kita kerja terus-terusan kanggo ngrampungake panjaluk prioritas Ukraina kanggo pitulung pertahanan

- ngandika juru wicoro Pentagon Garron Garn.

Sistem pertahanan udara seluler C-RAM sing digawe AS dilengkapi radar kanggo nglacak ancaman saka udhara lan meriam kanthi tingkat geni sing dhuwur. Iku nganti 4,5 ewu babak saben menit.
Foto sing digunakake:
https://ru.wikipedia.org/U.S. Air Force 
107 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. tukang cuci
    tukang cuci 8. november 2022 21:17
    + 10
    C-RAM minangka barang sing apik, nanging ing papan sing padha kudu diselehake ing sacedhake kartrid kabeh truk.
    1. poquello
      poquello 8. november 2022 21:23
      +1
      Kutipan saka Lavander
      C-RAM minangka barang sing apik, nanging ing papan sing padha kudu diselehake ing sacedhake kartrid kabeh truk.

      )))) mbokmenawa bisa njupuk sawetara geranium saka cheetah
      1. dmi.pris
        dmi.pris 8. november 2022 21:31
        +1
        Bener, aku mikir yen sing paling apik kanggo tujuan iki yaiku "minigun".
        1. poquello
          poquello 8. november 2022 21:40
          0
          Kutipan saka: dmi.pris
          Bener, aku mikir yen sing paling apik kanggo tujuan iki yaiku "minigun".

          phalanx lan tandu gedhe kanggo nggawa kapal liwat lurung-lurung
          1. Nelayan
            Nelayan 8. november 2022 23:17
            +4
            menyang mriem - frigate saliyane ... menyang frigate - rodha luwih gedhe (supaya bisa nyopir ing darat) ....
            1. Abbot
              Abbot 8. november 2022 23:41
              +8
              Panguwasa Kyiv njaluk Amerika supaya nyedhiyakake sistem pertahanan udara C-RAM kanggo nglawan UAV Geran-2

              Kirimi iki, ayo padha tenang.

              1. Nelayan
                Nelayan 9. november 2022 15:47
                0
                Robocop menang ing pungkasan :))), humanoid
        2. RASA 12
          RASA 12 9. november 2022 00:34
          -3
          C-RAM-isin sawetara jenis phalanx dilebokake ing sasis ..........
          1. dmi.pris
            dmi.pris 9. november 2022 06:20
            +1
            Apa isin? Senjata efektif dipasang ing platform darat. Kita duwe "Shell" darat sing diseret menyang kapal.
        3. Simbah amatir
          Simbah amatir 9. november 2022 04:35
          +2
          Bener, aku mikir yen sing paling apik kanggo tujuan iki yaiku "minigun".
          Kanggo maksud iki, iku bakal paling apik kanggo wong-wong mau kanggo capitulate. Lan "Geraniums" bakal mandheg tiba ing sirahe.
          1. dmi.pris
            dmi.pris 9. november 2022 07:48
            +1
            Luwih apik, nanging ora nyerah, lan ora main giveaway kaya politisi kita. Ya, dheweke njaluk dhuwit, gaman.
      2. neworange88
        neworange88 8. november 2022 22:00
        +2
        Self-propelled bedhil "Crab", tank lan MLRS "Grad": video anyar nggunakake Russian "Lancets". Telung video anyar wis diterbitake ing Web, kang nduduhake nggunakake Russian Lancet kamikaze UAVs marang Grad MLRS, tank lan Crab bedhil poto-propelled. Video ing link ing ngisor iki.

        .We ngelingake sampeyan sing "Lancets" saka ZALA AERO (bagean saka badhan Kalashnikov) saka sawetara jinis. Gumantung saka modifikasi, padha duwe cadangan daya 30-60 menit, nggawa muatan 1-5 kg, jarak penerbangan 40-70 km kanthi kacepetan jelajah 80-110 km / jam (bisa akselerasi munggah). nganti 300 km / h), dilengkapi karo fragmentasi mbledhos dhuwur utawa hulu ledak kumulatif.

        https://topcor.ru/29208-sau-krab-tank-i-rszo-grad-novye-video-primenenija-rossijskih-lancetov.html
      3. Nikolaevich I
        Nikolaevich I 9. november 2022 08:48
        0
        Amerika nggarap kekuwatan lan utama ing kompleks MNTK, sing dirancang khusus kanggo nglindhungi obyek saka cangkang artileri, tambang, RSov ... uga bisa digunakake kanthi sukses nglawan UAV "kamikaze"! Ing Federasi Rusia, Rostec arep ngembangake kompleks kanggo tujuan kasebut, nanging, miturut pendapatku, nganti saiki kabeh wis rampung kanthi omongan!
    2. Viktor Sergeev
      Viktor Sergeev 8. november 2022 21:32
      -3
      Apa sing apik babagan dheweke? Mbokmenawa rega, bobot, kerumitan lan ora ana guna kanggo Ukraina?
      1. tukang cuci
        tukang cuci 8. november 2022 21:47
        +1
        Rega ora luwih larang tinimbang Hymars, M270 lan atusan ton kabeh sing wis dikirim.
        Bobot - 5.5 ton, nanging aku bakal kaget sampeyan, iki dudu MANPADS, sampeyan ora perlu nganggo pundhak.
        Kompleksitas - ora luwih angel tinimbang IRIS-T Jerman.
        Ora ana gunane - pakar kanca, sampeyan bisa ndeleng petungan sampeyan kenapa ora ana gunane?
        1. nikel
          nikel 8. november 2022 22:09
          -6
          Lha, delengen. Contone, dheweke bakal ngalahake siji Geranium lan madhangi posisine. Geranium liyane bakal dikirim menyang kethokan. Ing perang, cheapness ngalahake chic.
          1. tukang cuci
            tukang cuci 8. november 2022 22:47
            0
            Gerani ora duwe "kontrol langsung" sak ngertiku. Iki minangka tongkat mabur saka titik A nganti titik B, lan dudu proyektil maneuver.
            1. BrTurin
              BrTurin 8. november 2022 23:58
              0
              ing kene dheweke wis kepingin weruh - Amerika saka The Drive percaya yen Geranium bisa nggoleki radiasi radar ...
            2. Bayun
              Bayun 9. november 2022 00:34
              +3
              Takon tukang kebon. Geranium abang iku siji, jambon liyane. lan wungu flecked - ... iku luwih apik kanggo ora takon bab iku.
            3. Nikolaevich I
              Nikolaevich I 9. november 2022 07:59
              0
              Kutipan saka Lavander
              Gerani ora duwe "kontrol langsung", sak ngertiku

              Malah Amerika nganggep yen Shahed-136 duwe sawetara modifikasi "cilik", kalebu. lan karo panuntun dhumateng optik! Ana asumsi yen Iran wis nyedhiyakake pabrik produksi UAV siklus lengkap menyang Federasi Rusia, kaya sing dituduhake dening sifat sawetara rahasia "larang" lan laporan paling anyar: "Geraniums" lagi diowahi sajrone proses produksi!
          2. bingo
            bingo 8. november 2022 22:49
            +1
            Dheweke ujar manawa mung bebarengan karo Lancet lan digunakake ... Dheweke njupuk pot Geraniums, Lancet kanthi tenang mabur menyang posisi ... Lan fse
            1. dmi.pris
              dmi.pris 9. november 2022 06:25
              0
              Aja ngomong omong kosong. Apa sawetara "Lancet"? Iki UAV garis ngarep. Geranium serangan dikirim atusan kilometer jero.
          3. svan26
            svan26 8. november 2022 22:53
            +2
            "Geranium", sing dakkarepake, ora bisa diinduksi. Iku dadi bebarengan karo koordinat diwenehi karo algoritma gerakan diwenehi. Ora ana sambungan karo operator lan ora bisa dialihake.
            1. Loro diploma
              Loro diploma 8. november 2022 23:02
              0
              Hymars mabur beda?
              Sorry, aku ora cukup pinter nulis komentar biasa.
              1. Loro diploma
                Loro diploma 8. november 2022 23:36
                -2
                Aku mung cukup pinter kanggo bisa sijine pikiran lengkap menyang wangun singkat, ora kaya wong liya.
              2. solar
                solar 9. november 2022 01:03
                +3
                Mabur padha, nanging luwih cepet lan luwih akurat tinimbang moped Iran utawa Lancet.
                Bener, Centurion mung dirancang kanggo ngatasi moped lan Lancet.
                1. Loro diploma
                  Loro diploma 9. november 2022 12:21
                  -1
                  Kacepetan ora mesthi dadi kauntungan, nanging kosok balene, amarga ing penembakan rudal anti-misil sing padha, nanging kanggo mlebu rudal sing alon-alon kanthi rudal lincah, sampeyan isih kudu nyoba ngetung. timbal.
                  Babagan akurasi. Highmars lan moped menyang target ngadeg sing ora mlaku ing endi wae, mula kudu mbayar luwih akeh yen asile padha.
                  1. solar
                    solar 9. november 2022 16:48
                    0
                    Ing kasus iki, kauntungan. Sasaran kudu kenek sadurunge lunga. Himars nindakaken luwih cepet. Kajaba iku, luwih angel nembak dheweke lan dheweke kurang rentan marang perang elektronik amarga pengaruh lintasan lan kasunyatan manawa zipie kasebut militer, dudu komersial.
            2. Nikolaevich I
              Nikolaevich I 9. november 2022 08:20
              0
              Kutipan saka svan26
              "Geranium", sing dakkarepake, ora bisa diinduksi. Iku dadi bebarengan karo koordinat diwenehi karo algoritma gerakan diwenehi. Ora ana sambungan karo operator lan ora bisa dialihake.

              Sampeyan bisa nemokake informasi sing "Shahed-136" bisa diprodhuksi ing macem-macem "cilik" modifikasi; kalebu lan karo panuntun dhumateng optik! Kajaba iku, ana asumsi yen "Geraniums" diprodhuksi ing Federasi Rusia kanthi lisensi lan dimodernisasi sajrone proses produksi ...
              1. solar
                solar 9. november 2022 16:50
                0
                Lawas bisa, nanging Shaheda ora. Ora ana sing weruh kaya ngono. Iki bakal dadi prabédan dhasar, mung kanggo nggawe sing anyar saka awal
        2. Abbot
          Abbot 9. november 2022 00:40
          0
          Kutipan saka Lavander
          Price - ora luwih saka Hymars

          Cukup kanggo njlentrehake: rega watara 5-6 yuta, HIMARS 5,1 C-RAM 5,6. Amunisi beda, sampeyan ora bisa guess kene
          Kutipan saka Lavander
          Bobot - 5.5 ton

          C-RAM 24 ton, HIMARS 11
        3. Viktor Sergeev
          Viktor Sergeev 9. november 2022 08:34
          0
          Ya, regane ora luwih larang, lan saiki ngira pira trunks sampeyan kudu nutupi paling sethithik bagean Kyiv, aku wedi yen ora ana akeh ing AS. Saiki remah-remah lagi dikirim, banjur gudhang-gudhang kabeh wis kesapu, mbok menawa awake dhewe wis ora akeh.
          Miturut cara, kanthi kerumitan, tegese pangopènan, perbaikan, kita butuh spesialis. Durasi 5,5 ton. Sistem iki dianggep banget ora bisa dipercaya, break mudhun kabeh wektu lan ora bisa uga nalika gropyokan massive, sanajan shoots mudhun target siji biasane. Minus liyane: proyektil 20 mm luwih asring ora ngrusak, nanging nembak target lan mabur ing endi wae, mula Ukrainia bakal bungah.
          Inggih, lan sing paling penting: kontrak kanggo nyedhiyakake sistem kasebut menyang Angkatan Darat AS bakal ditindakake ing pungkasan taun 2023, bisa uga ora cukup dening awake dhewe, kita kudu ngganti Gunung Berapi sing gagal.
    3. Kotofeich
      Kotofeich 8. november 2022 21:41
      +1
      Ya, iku serius banget marang rudal jelajah. Lan, nglawan geranium sing murah .... nalika akeh, saka macem-macem sisih.
      1. Kiril Letov
        Kiril Letov 8. november 2022 23:43
        0
        Marang Geraniums inexpensive lan amunisi loitering, lan malah SD mudhun kanggo nyerang Doel, Polandia presented respon. Dikirim video ing ngisor iki.
    4. Andrey Nikolaevich
      Andrey Nikolaevich 8. november 2022 21:52
      +2
      Sistem iki katon nganggo listrik. Yen aku salah, para ahli bakal mbenerake aku.
      1. bingo
        bingo 8. november 2022 22:51
        +4
        Lan yen aku ora salah. iki Phalanx ing versi tanah))) Yaiku, VERY massive, VERY rakus, Banget larang)))
        Ing kana, MZA dibutuhake, tanpa lonceng lan peluit, yen ora, 1 Phalanx sing rusak bakal mbenerake satus Geranium sing ditindakake)))
        Dadi, ya, kabeh ora ana gandhengane karo lyaktricism, ana karo kita - ing gas bubuk
      2. Simbah amatir
        Simbah amatir 9. november 2022 04:39
        +1
        Sistem iki katon nganggo listrik.
        Kang sawise sawetara wektu ing Ukraina bakal nyeret saka Polandia lan Romania ing buckets? wassat
    5. Terenin
      Terenin 8. november 2022 22:56
      +6
      panguwasa Kyiv takon saka Amerika

      Aneh nglirik biasane iki panguwasa - angrily lan harshly njaluk duka sadurunge nyinggung marang sing menehi.
    6. Panjenengan
      Panjenengan 9. november 2022 02:34
      +3
      Sistem artileri anti-pesawat C-RAM minangka versi darat saka sistem kapal Phalanx.
      Apa classiness dheweke? Bakal kelangan yen radar bisa ndeteksi lan ngiringi dolanan plastik kaya Geranium-2, nalika ing dhuwur 4000 m bisa banget, bisa dideteksi, lan nalika ing dhuwur 60-100 meter aku ragu. iku banget.
      Tingkat geni. Dadi duwe ZSU Shilka, ZRPK Tunguska, duwe ZSU Cheetah, ora ana ZU-23-2.
      Sajrone tes militer ing kahanan pertempuran ing Irak, kompleks iki nuduhake efisiensi sing sithik. Ana masalah liyane - sumber daya trunks. Lan dheweke ngaku 6 tembakan. Sing. karo tingkat geni kuwi, iku 000 kaping kanggo mbukak kebak bunker Nihan (4 cangkang) lan njupuk. Minus liyane yaiku jarak tembak ora ngluwihi 1500-3 km. Iki carane akeh sing dibutuhake kanggo mbela fasilitas kasebut.
      Nanging apa wae, sawetara kesulitan bisa nggawe
      1. solar
        solar 9. november 2022 05:38
        0
        dheweke ora mung radar, nanging uga sistem panuntun dhumateng infra merah
  2. Govorun
    Govorun 8. november 2022 21:18
    -1
    Panguwasa Kyiv njaluk Amerika nyedhiyakake sistem pertahanan udara C-RAM kanggo nglawan UAV Geran-2

    Oh, wong ngemis Ukraina ...
  3. Mauritius
    Mauritius 8. november 2022 21:18
    -1
    panguwasa Kyiv takon Amerika nyedhiyakake sistem pertahanan udara C-RAM kanggo nglawan UAV Geran-2
    belay takon? Panjaluk lan sepatu ing sirah! (apa wae sing teka)
  4. trafllot1832
    trafllot1832 8. november 2022 21:24
    -2
    Lan sistem C - RAM carane akeh bêsik kasedhiya, Ukraina bakal duwe 50 - 70 bêsik.
  5. Zaurbek
    Zaurbek 8. november 2022 21:28
    -1
    Sistem pertahanan udara seluler C-RAM

    Kanthi kapal? Ing Afghanistan lan Irak, padha tetep stasioner
    1. tukang cuci
      tukang cuci 8. november 2022 21:32
      +4
      Padha dipasang ing truk, kaya mangkene:
      1. Loro diploma
        Loro diploma 8. november 2022 23:05
        +1
        Punika target! Sampeyan pengin lan sampeyan ora kantun.
        1. solar
          solar 9. november 2022 01:04
          0
          Target gingsul. Lan ngadeg ing telenging pertahanan, cedhak obyek sing paling dilindhungi
          1. nikel
            nikel 9. november 2022 02:20
            -1
            Ngadeg iku kanggo mbukak awake dhewe kanggo resiko karusakan. Lan toothy utawa ora ora Matter. Iku dudu kryptonite anti-Superman.
            1. solar
              solar 9. november 2022 05:39
              -1
              Lan toothy utawa ora ora Matter.

              Inggih, ya, ora, mesthi.
              1. nikel
                nikel 9. november 2022 09:56
                -2
                Stabil. Ayo nags sing graze ing sisih liyane.
  6. Viktor Sergeev
    Viktor Sergeev 8. november 2022 21:29
    +1
    Budak kudu percaya marang kekuwatane bendarane.
  7. roket757
    roket757 8. november 2022 21:29
    0
    Panguwasa Kyiv njaluk Amerika nyedhiyakake sistem pertahanan udara C-RAM kanggo nglawan UAV Geran-2
    Lan sho, sistem wis sawetara cendhak, sing, salah siji saka panggedhe pengin nglindhungi plataran pribadi utawa "pabrik lilin" ???
    1. poquello
      poquello 8. november 2022 21:45
      -5
      Kutipan saka roket757
      Panguwasa Kyiv njaluk Amerika nyedhiyakake sistem pertahanan udara C-RAM kanggo nglawan UAV Geran-2
      Lan sho, sistem wis sawetara cendhak, sing, salah siji saka panggedhe pengin nglindhungi plataran pribadi utawa "pabrik lilin" ???

      dill bakal sijine ing lampu sumunar lan bakal Chase geraniums ing abang
      1. Kiril Letov
        Kiril Letov 8. november 2022 23:04
        -1
        Padha ora kudu tangi lampu. Polandia wis ngumumake kesiapan kanggo nyedhiyakake prototipe produk iki:


        Nalika kanggo testing ing kahanan pertempuran. Ing cilik saka asil positif, wis minangka produk serial, kalebu deteksi radar.
        Bubar, Zaklady Mechaniczne Tarnów SA nampilake versi komplek iki ing sasis mandhiri saka truk pickup FORD F-250.
        1. roket757
          roket757 9. november 2022 00:22
          0
          Lan apa ... kaliber 12,7 mm, warata ing 2 km, lan munggah malah kurang ... sing, kanggo njaga dacha wong lan EVERYTHING!
          Kanggo pager sistem keamanan keliling seluler sing kompleks ... mung kedadeyan ing film.
          Kaya biasane, iklan keren ora efektif der rr ... omong kosong.
          1. Kiril Letov
            Kiril Letov 9. november 2022 00:46
            0
            Ora, aku ora setuju karo sampeyan. Kanthi konsentrasi sing cukup, sarana sing pantes kanggo nglindhungi obyek stasioner, contone, gardu utawa pembangkit listrik termal, saka UAV, amunisi loitering, UAB, lan malah misil subsonik ing sudut serangan pungkasan. Utamane ing kombinasi karo Piorun MANPADS.
            Sampeyan ora njupuk menyang akun tingkat geni saka Komplek lan faktor ngrusak saka 12,7 kaliber gedhe karo peluru incendiary waja-piercing. Ing Afghanistan, ing perang Iran-Irak, bedhil mesin M2 Browning kaliber 12.7 tunggal ditembak saka pesawat jet lan helikopter. Lan adoh saka siji tong minyak, optik majeng karo nelusuri target otomatis lan radar.
            Dadi ora omong kosong, utamane ing sasis truk pickup FORD F-250. Amunisi kanggo wong diprodhuksi ing turah mbrawah ing Polandia padha, lan dibandhingake biaya dijupuk saka MANPADS Piorun padha, padha biaya Penny.
            Miturut cara kasebut, Polandia nglaporake manawa dheweke yakin target klompok ing bentuk amunisi Warmate loitering sajrone tes karo kompleks kasebut, padha karo karakteristik Lancet kita, miturut karakteristik kinerja sing diterbitake ing domain umum.
            Nanging iki ana ing papan latihan, lan ora dingerteni kepiye kedadeyan ing mandeg pertempuran nyata. Mesthine, pabrikan dadi kasengsem kanggo nyoba ing perang nyata.
            1. nikel
              nikel 9. november 2022 02:23
              -2
              Nglawan grombolan drone, kano iki ora bakal nylametake. Kajaba iku, bakal dideteksi lan dirusak.
              Ya, tes kasebut dudu perang nyata. Ing mode pertempuran nyata, sampeyan duwe kekurangan wektu. Patut, adrenalin, pena gumeter. Ora kejawab - mabur liwat sampeyan.
            2. roket757
              roket757 9. november 2022 08:18
              +1
              Iku Gamelan ing kertas / ing iklan, nanging padha lali utawa ora ngerti sing "sapi ora fly."
              Nyoba kanggo mbuktekaken kanggo wong sing gatling / minigun shoots paling cepet ... goleki wong sing ora ngerti iki, nanging ora kene, Aku guess.
        2. kventinasd
          kventinasd 9. november 2022 01:05
          0
          Kutipan: Kiril Letov
          Padha ora kudu tangi lampu. Polandia wis ngumumake kesiapan kanggo nyedhiyakake prototipe produk iki:

          Shnyaga sing ora ana gunane nglawan sekelompok Orion - Lancet.
          1. Komentar wis dibusak.
        3. poquello
          poquello 9. november 2022 17:50
          -1
          Kutipan: Kiril Letov
          Padha ora kudu tangi lampu. Polandia wis ngumumake kesiapan kanggo nyedhiyakake prototipe produk iki:

          aja peck otak, sampeyan wis nulis kabeh
          Kutipan saka roket757
          njaga dacha wong lan EVERYTHING!
      2. roket757
        roket757 9. november 2022 00:27
        +2
        Banjur guyon kaya ngono bakal dadi ... geranium duwe akeh dalan, lan mobil, sanajan lampu sumunar, bakal duwe akeh alangan!
        Inggih, kepiye, dheweke bakal nyekel paling ora obyek sing alon-alon kaya geranium, babagan roket lan liya-liyane, sampeyan ora bisa ngelingi kabeh.
        1. poquello
          poquello 9. november 2022 17:59
          -1
          Kutipan saka roket757
          Inggih, kepiye, dheweke bakal nyekel paling ora obyek sing alon-alon kaya geranium,

          ) Aku ora nulis sing bakal nyekel
          1. roket757
            roket757 9. november 2022 19:39
            0
            Ora mungkin dheweke bakal dioyak kabeh ... sanajan sapa ngerti apa maneh sing bakal ditindakake?
  8. Carlos Hall
    Carlos Hall 8. november 2022 21:34
    -1
    Sistem pertahanan udara AS ora bakal bisa mungkasi drone Iran
    1. Komentar wis dibusak.
  9. km-21
    km-21 8. november 2022 21:35
    0
    Aja lali yen Rusia ora perang karo Ukraina, nanging karo Amerika Serikat lan NATO. Mulane, Amerika bakal terus nyedhiyakake Kyiv karo senjata apa wae, kalebu jet tempur lan misil jelajah. Sampeyan bisa ngalahake Kulon ing wilayah Ukraina mung sawise mungkasi aliran senjata Barat. Lan mung bisa mandheg kanthi nyerang infrastruktur logistik NATO. Yaiku - miturut Rzeszow Polandia.
    1. vitvit123
      vitvit123 8. november 2022 21:42
      +3
      Soko mamang .. uga, hub logistik bakal mindhah kulon liyane 500-700 km lan bakal ana hub logistik anyar .. kita ora bakal sebutno input anyar liyane sing bakal katon, nanging infrastruktur logistik bakal pindhah adoh lan iku . . mblokir Atlantik?
      1. km-21
        km-21 8. november 2022 23:35
        0
        Hub dibutuhake kanggo nyederhanakake logistik, mula dipilih adhedhasar jarak sing cedhak karo pemandangan lan kasedhiyan rute transportasi. Lan luwih adoh saka panggonan acara, kurang pangertèn saka "hub" iki. Nanging ing pungkasan, sampeyan bisa gasp ing "hub" adoh. Wangsulan: Bab ingkang utama kanggo Kulon mangertos yen Rusia ora bakal ngidinke pasokan senjata kanggo Kyiv lan bisa diukum serius kanggo iki.
        1. vitvit123
          vitvit123 9. november 2022 07:34
          0
          Ya, apa sampeyan bakal miwiti ngebom kabeh Polandia? Aku lan Ukro, banjur.., ora ana tembung kepiye perang !!! Lan iki bakal menehi alasan NATO kanggo bantuan lan perang meh lengkap, kita ora bakal ngomong babagan perang nuklir, amarga. jebule ngerti..
          Nganti ngalahake Ukra, ora ana apa-apa kanggo ngancam NATO, kita ora bakal ekonomi babagan tanpa mobilisasi mutlak kabeh lan karya warga sipil kanthi gratis .. negara iki ora bisa urip saiki, aku malah ora ngerti carane njlentrehake yen iki bodho.. becike ngethok koridor tanah saka Polandia, banjur bakal angel kanggo mbantu ukram..
          1. km-21
            km-21 9. november 2022 09:14
            +1
            Aku ora bakal ngebom kabeh Polandia. Aku propose kanggo inflict serangan DEMONSTRATIF siji ing hub logistik ing Rzeszow supaya West bisa cetha aran siyap Rusia kanggo pindhah kabeh cara. Sawisé iku, muga-muga Kulon bakal sadar lan mandheg dadi ora sopan. Iki mung kasempatan kanggo mungkasi perang. Yen ora, salah siji Kulon bakal mboko sithik nyedhot kita karo tangan Ukrainia bersenjata karo kabeh jangkoan Komplek militèr-industri Western. Utawa bakal ana perang nuklir skala penuh antarane Rusia lan Kulon.
            1. vitvit123
              vitvit123 9. november 2022 09:55
              +1
              Aku pengin dibagi komentar sampeyan dadi rong bagean ...
              Ing bagéyan pisanan, tembung kunci sing sampeyan ngarep-arep wis jelas lan bisa dingerteni manungsa, nanging kabeh iki mung pangarep-arep sampeyan, kita uga ngalami akeh pangarep-arep wiwit wiwitan lan meh kabeh padha ambruk, paling ora sing utama mesthine . ..
              Kanthi bagean kapindho komentar sampeyan, aku setuju banget. Aku pengin Wigati mung sing West weruh sing kita ora kuwat kaya sing dikarepake, mula aku mikir bakal luwih maju. Kita dadi mungsuh nganti mati, dheweke weruh yen kita kalah, mesthi logis kanggo nyoba ngrampungake kita saiki.
              Lha, tumrape aku pribadi, tumindake para panguwasa iku pancen ora bisa dimangerteni, mungguhing prasarana (pasemon ing basa-basa) iku pancen ora bisa dimangerteni. Kekuwatane ora cukup, nanging mulane kabeh tumindak setengah bokong, nggawe depresi.
              1. km-21
                km-21 9. november 2022 14:05
                0
                Yen Kulon pancen yakin "yen kita ora kuwat kaya sing dikira," banjur ing wektu sing padha bakal nyopir operator pesawat menyang kabeh pesisir lan miwiti karusakan metodis kutha. Nanging, amarga Kulon durung nindakake iki, mula ora yakin karo kekirangan kita.

                Lan Rzeszow kudu dibom kanthi tepat supaya Kulon duwe keraguan gedhe babagan kemungkinan ngebom kita kanthi impunity. Nanging yen kita ora nindakake iki, mula kita bakal menehi tandha kelemahane dhewe. Lan iki bakal cepet utawa mengko provoke West kanggo nyerang.
                1. vitvit123
                  vitvit123 9. november 2022 15:55
                  0
                  Gusti!.. maneh omong kosong! Apa aviks? , iki perang nuklir !!! Nganti saiki, ora ana sing siap kanggo nuklir amarga Ukrainia!, nanging yen kabeh wong weruh kelemahane ing senjata konvensional, bisa uga kajaba sampeyan ... mung, ayo rampung ...
    2. tukang cuci
      tukang cuci 8. november 2022 21:49
      +1
      Kutipan: km-21
      Lan mung bisa mandheg kanthi nyerang infrastruktur logistik NATO. Yaiku - miturut Rzeszow Polandia.


      Rencana gedhe. Aku propose kanggo langsung bang ing Washington, kok ijol-ijolan kanggo sawetara Rzeszow apes.
      1. km-21
        km-21 8. november 2022 23:30
        -2
        Kanggo pindhah menyang extremes iku tandha ora gedhe pikiran. Kanggo Washington, respon skala lengkap bakal mabur menyang kita, dadi apocalypse. Lan Amerika ora pengin mati kanggo Polandia, mula bakal nggawe rame lan meneng.
        1. solar
          solar 9. november 2022 02:58
          +1
          Lan Amerika ora pengin mati kanggo Polandia, mula bakal nggawe rame lan meneng.

          Dheweke ora bakal mati. Nanging penerbangan lan Tomahawks liyane bakal dijawab kanthi cara diwasa.
    3. Komentar wis dibusak.
  10. Komentar wis dibusak.
  11. Prapor-527
    Prapor-527 8. november 2022 21:43
    0
    [Panguwasa Kyiv takon]
    Padha ora takon maneh, nanging arrogantly nuntut.
  12. biasa
    biasa 8. november 2022 22:02
    +1
    Negara pengemis, bebarengan karo presiden pengemis ing tumindak. Sanadyan aku dudu Rusia lan ora ana hubungane karo SVO, aku isih lara karo Sumeria lan Napoleon. Nalika maca sing lagi ngemis kanggo pangiriman anyar senjata, kaya senjata anyar dhewe, iku dadi njijiki lan njijiki. Lan ing jaman kepungkur, mantan pimpinan permen saka Okrainians njamin kabeh Eropa yen dheweke nglindhungi kabeh jagad saka Rusia)) Nanging nyatane, yen ora ana bantuan udakara 50 negara saka saindenging jagad, banjur SVO bakal rampung ing sasi, kang ateges tentara kita lan rampung. Malah banjur, kabeh tiwas saka senjata Sumeria.
    1. solar
      solar 9. november 2022 00:57
      -1
      Lavrov sing kudu ditakoni kenapa Ukraina nampa bantuan saka 50 negara ing donya, lan Rusia mung saka Iran, lan dheweke uga isin. :(
      1. Prokop_Babi
        Prokop_Babi 9. november 2022 04:13
        +1
        50 negara - siji mungsuh. Luwih becik ora ngomong maneh.
      2. biasa
        biasa 9. november 2022 11:39
        -1
        Lan pikiran dhewe ora bisa? Lan babagan Lavrov? Apa ana bedane wiwit ambruk USSR? Utawa iku tansah beda lan kabeh donya ngambong gums kita lan dumadakan? Ora perlu nyurung ide cippish ing kene, sampeyan kabeh langsung murub.
        1. solar
          solar 9. november 2022 12:02
          0
          Lan sadurunge ambruk USSR, apa Amerika ngambung dheweke ing gusi? Lan iki ora ngganggu diplomat Soviet.
          Maca babagan carane, amarga karya gabungan diplomat Soviet lan Amerika, Rusia nampa kursi USSR ing PBB. Iki minangka karya para diplomat, dudu parodi saka Lavrov. Nanging iki diplomat saka sekolah beda.
          https://news.un.org/ru/audio/2015/10/1030441
      3. biasa
        biasa 9. november 2022 11:42
        -2
        Sampeyan kabeh tsipsoshnik wis didaftar kanggo mbuwang palsu, ing wulan Juni sampeyan teka ing kene, sampeyan mikir ana sing nyedhot lan omong kosong sampeyan bakal liwati? Sampeyan bakal kuwatir babagan negara sampeyan minangka pengemis. Apa sampeyan malah entuk 50 hryvnias?
      4. biasa
        biasa 9. november 2022 11:43
        -1
        Nganti siji esuk, dheweke ngobrak-abrik kene, maneh metu kanggo ngganti, Sumer?
        1. solar
          solar 9. november 2022 12:04
          0
          Lan banjur Ostap nandhang sangsara ....
          Sorry, aku ora cukup pinter nulis komentar biasa.
  13. Bintang Eva
    Bintang Eva 8. november 2022 22:27
    0
    Umume fasilitas energi dumunung ing kutha. Langit-langit geranium yaiku 4 km, jarak bedhil iki maksimal 4 km, sampeyan bisa nembak mudhun, nanging banjur udan timbal bakal tiba ing kutha. Migunani utawa ora, pitakonan gedhe.
    1. svan26
      svan26 8. november 2022 22:56
      +2
      Udan timbal ora bakal tiba. 20 mm cangkang versi tanah C-RAM CENTURION, duwe liquidator dhewe.
      1. nikel
        nikel 9. november 2022 02:25
        -2
        S-300 uga duwe self-liquidators, nanging sakperangan alesan padha tiba ing omah. Lan akhir-akhir iki uga toffees Jerman. Umumé, pertahanan udara ing kutha -. Temenan, kanthi rame kaya ngono, mesthi bakal ana korban sipil.
  14. Arcady007
    Arcady007 8. november 2022 22:38
    +1
    Bakal dadi guyon yen Geranium ngobong sistem pertahanan udara C-RAM sing seluler banget iki.
    Lan sampeyan kudu nyoba kanggo seneng-seneng. Lan karo laporan foto.
    1. solar
      solar 9. november 2022 01:06
      -1
      Mung kanthi mukjijat utawa kanthi ora sengaja. Moped ora dirancang kanggo nggayuh target seluler, lan sampeyan uga kudu mencet.
      1. nikel
        nikel 9. november 2022 02:26
        -3
        Apa pesawat dianggep minangka obyek seluler?
        1. solar
          solar 9. november 2022 02:54
          0
          Apa sampeyan ujar manawa moped Iran njupuk pesawat ing udhara?
          1. nikel
            nikel 9. november 2022 09:59
            0
            Mesthi ora. Iki minangka kondisioner hawa sing ora apik. Ana artikel babagan pesawat Sumeria ing Topvar.
  15. Bonifasius
    Bonifasius 8. november 2022 23:10
    +2


    Sampeyan bisa nulis Schwartz saka California kanthi M-134, sing nduweni tingkat geni kanthi urutan 6000 rpm.
    Iku bab sing padha! wassat
  16. svan26
    svan26 8. november 2022 23:12
    +2
    Komplek Raytheon C-RAM PHALANKS, sing diomongake wong Ukrainia, kaya sing ditulis ing VO, ora katon ing Irak. Dheweke butuh stasiun peringatan radar sing apik. Kanggo nglindhungi obyek kasebut, sawetara kompleks dibutuhake, banjur target sing gampang, kayata rudal sing ora diidini, kesasar kanthi apik. "GERANIUM" kanthi EPR cilik lan kemampuan kanggo maneuver meh ora gampang. Kajaba iku, sanajan ing versi tanah saka bedhil enem laras Komplek tingkat geni wis suda dening setengah, kanggo 2200 babak saben menit, mbukak amunisi saka 20 mm meriam -1500 bêsik meh ton! Lan iki kanggo siji C-RAM Komplek. Dheweke ora bakal menehi peralatan mungsuh. Ukrainia ora duwe obyek sing larang regane, kanggo nglindhungi saka UAV sen kanthi rega kasebut ...
    1. solar
      solar 9. november 2022 01:28
      0
      Ing Iran, dheweke nuduhake awake dhewe biasane, dheweke mrentahake pirang-pirang rolas.
      Ing Israel, padha njupuk siji instalasi, nanging dianggep sing Iron Dome luwih apik.
  17. ViktorX
    ViktorX 8. november 2022 23:27
    0
    Umumé, luwih becik narik amers kanthi buntut ing endi wae.
    Inggih, contone, ngatur kerusuhan ing Suriah utawa, contone, setuju
    babagan pangiriman "Geranei-2" menyang Nicaragua. Mungkin worth iku bebarengan karo Cina
    ngojok-ojoki kaya blokade perdagangan ing Taiwan.
    Ing tembung, kita butuh maneuver diversionary, miturut jeneng merek sing bisa ditawakake.
    Contone, kaya ing taun 1962 ....
    1. gsev
      gsev 8. november 2022 23:59
      +1
      Kutipan saka ViktorX
      Ing tembung, kita butuh maneuver diversionary, miturut jeneng merek sing bisa ditawakake.
      Contone, kaya ing taun 1962 ....

      Pilihan sing paling gampang yaiku nggawe kerjasama industri karo DPRK. Sanalika negara kasebut ana ing isolasi internasional, kita duwe kesempatan. Sampeyan uga bisa kanggo mulihake sawetara hubungan ekonomi karo Kuba. Ing sawijining wektu ing negara iki ana obat sing apik. Mbokmenawa saka ing kono sampeyan bisa entuk kit lan obat-obatan pertolongan cemas sing bermutu. Afghanistan ing Khrushchev minangka mitra dagang sing apik. Taliban kayane wis ngrampungake kabeh masalah keluwen sajrone setaun. Ing negara iki saka Rusia, sampeyan bisa ngirim barang kaya barang bebas bea.
    2. RussianPatriot
      RussianPatriot 9. november 2022 01:46
      0
      Pamrentah kita ora bakal nindakake. Ora pengin ngganggu master Barat. Amarga iki, mesthi ora bisa njaluk rembugan karo Ukraina.
      Lan kita ora duwe apa-apa kanggo mblokir Taiwan.
  18. faterdom
    faterdom 9. november 2022 00:02
    0
    Lan najis, cerobong asep sweeps - isin lan s-RAM.
  19. solar
    solar 9. november 2022 00:54
    +1
    C-RAM, kanthi tegas, dudu jeneng kompleks kasebut, nanging konsep sistem pertahanan udara (Counter Rocket, Artileri, lan Mortir). Meriam kanthi detonasi sing bisa diprogram luwih apik nglawan drone, nanging Flanaxes (luwih tepat, kompleks Centurion minangka versi darat) apik amarga minangka kompleks otonom sing siap digawe kanthi sistem pandhuan umpan balik sing dikembangake, ora mung cocog karo drone, nanging uga. marang KR, kalebu supersonik.
  20. RussianPatriot
    RussianPatriot 9. november 2022 01:43
    +1
    Ora ana sing apik ing warta iki kanggo kita.
    Ora ana serangan ing jembatan, pusat pengambilan keputusan, lan ora bakal ana.
    Panggunaan Geranium sing sukses mung nyebabake masalah cahya ing antarane wong Ukrainia. Ora suwe dheweke bakal miwiti nembak Shaheda. Banjur apa? Maneh obahe karsane.
    1. nikel
      nikel 9. november 2022 02:28
      -1
      Kabeh ala maneh. Mungkin sampeyan dhewe bakal pindhah menyang ngarep lan nuduhake mungsuh? Entuk wong sing lara kaya ngono.
    2. solar
      solar 9. november 2022 02:56
      +1
      Panggunaan Geranium sing sukses mung nyebabake masalah cahya ing antarane wong Ukrainia.

      lan nambah tajem ing pasokan pertahanan udara Barat.
      1. nikel
        nikel 9. november 2022 10:00
        0
        Lan kanggo gatel saka liberda Rusia. Padha muter kaya setan ing wajan panas.
      2. Kuzmitsky
        10. november 2022 19:57
        0
        Pertahanan udara luwih akeh diangkut - senjata sing kurang nyerang. Anggaran gedhe, nanging ora ana watesan.
  21. Pilot Nyata
    Pilot Nyata 9. november 2022 02:56
    0
    Kutipan: Terenin
    panguwasa Kyiv takon saka Amerika

    Aneh nglirik biasane iki panguwasa - angrily lan harshly njaluk duka sadurunge nyinggung marang sing menehi.

    Zelensky ujar manawa diplomasi Ukrainia kudu dadi BRAUD... Iki sing kita deleng:
    "Lan aku yakin yen tanpa kabijakan internasional sing kuwat, tanpa" arrogance ", ora ana sing bakal weruh langkah-langkah Ukraina maju," kutipan.

    Nanging kanggo "pemilik" - mung affectionately, ing setengah mbengkongaken. Kanggo kabeh batur sing duwe omah - "Gusti wis milih aku dadi bojone sing ditresnani!" wassat
  22. Ilanatol
    Ilanatol 9. november 2022 09:37
    0
    Mula, panguwasa Kyiv njaluk supaya Amerika nyedhiyakake sistem pertahanan udara C-RAM kanggo nglawan UAV Geran-2, sing diarani "drone Iran".


    Produsen "SRAM" iki takon marang panguwasa Kyiv (ora gratis), panguwasa Kyiv takon para jenderal Pentagon (uga ora gratis) ... kabeh ana ing bisnis, cendhak.
    Lan kepiye carane bisa - sapa sing peduli? Kita nampa dhuwit - kabeh iku OK.