Review militèr

Sajarah lair saka Ulyanovsk Automobile Plant pisanan 1941-1942

8
Sajarah lair saka Ulyanovsk Automobile Plant pisanan 1941-1942

"... Penggemar Komsomol teka, digerakake dening panitia distrik Komsomol, ing kabeh wilayah serius, Bolshevik dadi kepala tentara tukang ...

…Nanging pambangunan ana ing terobosan gedhe. Rencana kasebut ditindakake mung 40-50%. Seperempat khusus (Oktober, Nopember lan Desember 1930) diumumake dening partai lan organisasi serikat pekerja minangka serangan. Kabeh anggota partai lan anggota Komsomol, uga luwih saka 7 tukang kejut paling apik, kalebu ing serangan ing implementasine program konstruksi.
Saben dina serangan nggawa kamenangan anyar ...

Magazine "Motor", 1937

Paku bakal digawe saka wong-wong iki;
Luwih kuwat ora bakal ana ing jagad kuku.

N. S. Tikhonov "The Ballad of Nails"

evakuasi cepet


Mbokmenawa ora ana pabrik mobil siji ing Uni Sovyèt sing nggumunake crita lairipun. Muncul lan urip luwih saka perusahaan iki amarga chain saka kahanan rampung acak.

Inggih, hakim dhewe, sing ing taun 1941 bisa mbayangno sing Jerman cilik supaya sembrono nyerang USSR ageng lan ing 4 sasi bakal tekan jantung - kutha Moscow?

Nalika pamaréntahan Soviet nyadari bebaya nyata saka kahanan operasional sing berkembang ing Front Kulon, evakuasi urgent kabeh institusi ibukutha, uga akeh pabrik dumunung ing.

Sawetara sejarawan modern mratelakake panemume, sanajan sadurunge Perang Patriotik Agung, meh kabeh pabrik Soviet gedhe wis ngembangake rencana evakuasi menyang macem-macem kutha ing situs produksi sing wis disiapake. Nanging, ngelingi sajarah evakuasi tanduran sing dijenengi Comrade Stalin, sampeyan mulai ragu banget.

Ing Oktober 1941, produksi mobil ing ZIS iki curtailed, lan peralatan produksi, perkakas, piranti mesin lan bagean rampung saka mesin dimuat ing 11 gerbong ing 7 dina lan dikirim menyang mburi adoh "kanggo papat angin". Produksi ageng lan wong-wong mau dipérang dadi papat bagean: siji diangkut menyang Urals ing kutha Miass, liyane - kanggo Shadrinsk, katelu - kanggo Chelyabinsk.

Lan kaping papat, banjur diangkat dadi "kepala" ing antarane para evacuees, digawa menyang tanah air saka pimpinan abadi proletariat donya V.I. Stalin" (UlZIS).

Lair saka produksi mobil domestik anyar, kaya lair saka wong, njupuk Panggonan ing pain lan, miturut tradisi Soviet diadegaké sajarah, digawa metu dening serangan.

Ing pinggir gunung Volga


Ing pabrik mobil anyar, panguwasa kutha nyedhiakke 8 gudang kayu dawa dawa dumunung ing pinggir gunung Volga, digawe dowo metu siji-sijine ing loro-lorone saka jalur sepur teka saka stasiun Kindyakovka. Sadurungé perang, padha manggon ing gudhang-gudang Administrasi Pabean Negara. Gudang-gudang iki ora terisolasi, angin sumilir ing celah-celah, salju wis numpuk liwat cendhela sing rusak, mula sing kudu ditindakake para Muscovites sing teka ing pungkasan Oktober 1941 yaiku ndandani.


Kajaba iku, ternyata gudang kasebut diisi ing ndhuwur karo tembaga abot, timah lan ingot timah sing bobote 50-60 kg, sing diwarisake dening "Zisovites" saka petugas bea cukai. Cetha yen ing wiwitan ora ana piranti bongkar muat, wesi kudu digawa metu menyang dalan kanthi manual. Muscovites wis wiwit ngimpi bab babi iki ing wayah wengi, mburi ached, tangan cramped, nanging ora ana ngendi kanggo pindhah - ngarep banget needed mobil, saben jam wis diitung, urip nggawe wong cepet-cepet.

Sauntara kuwi, sepur teka saka Moskow siji-sijine, nanging ora ana papan kanggo nyimpen peralatan, sanajan ing ngisor gudang. Akibaté, alat mesin Amerika sing larang sing dituku ing awal 30-an kanggo emas dibongkar ing cedhak rel sepur langsung menyang snowdrifts ...

Kanggo insulasi ing jero gudang, tembok kayu tambahan dipasang ing tembok utama, lan spasi ing antarane diisi karo slag. Ana kekurangan bahan bangunan sing kronis, lan "Zisovites" sing pinter ing wiwitan entuk ngethok kuku saka kawat baja, lan bata ditambang saka tembok watu sing ditemokake ing cedhak.

Ora ana crane uga, lan alat mesin abot (sawetara bobote 3-5 ton) sing teka saka Moskow dicopot kanthi manual saka platform, diselehake ing lembaran logam gedhe kanthi sudhut mlengkung lan tali dawa sing diikat ing pojok-pojoke, banjur disambungake menyang impromptu iki. sleds lan mbalek maneh saka dalan menyang tembok gudang.

Saliyane peralatan utama, zisovites kudu mbongkar lan nginstal mesin "non-inti" kanggo produksi amunisi ing toko. Nanging ing kasus iki, padha dibantu dening militèr - prajurit saka unit garnisun Ulyanovsk.

Lan banjur mangsa wiwit, frosts tekan 40 derajat, wong kudu nglampahi akeh wektu lan gaweyan kanggo nggawe geni kanggo dadi panas lan ngresiki wilayah saka salju.
Ora suwe, rong organisasi sing uga dievakuasi dialokasikan kanggo mbantu buruh pabrik.
Komisariat Konstruksi Rakyat: OSMCH-18 lan OSMU-3. Banjur Tsentroelektromontazh lan Stalkonstruktsiya uga melu. Manajemen umum konstruksi ditindakake dening kepala Departemen Konstruksi Ibukutha pabrik Zisovets, E. A. Dundukov.

Supaya bisa dadi luwih nyenengake, komunis ngluncurake kompetisi sosialis kanggo instalasi peralatan paling cepet lan peluncuran lokakarya lan nyetel produksi koran pabrik "Stalinets". Semangat juang para buruh didhukung dening organisasi partai pabrik ing pimpinan sekretaris L. B. Rogovoy. Kolektif tenaga kerja paling maju dianugerahi gelar kehormatan "brigade garis ngarep".

Kanggo pasokan listrik sing ora diganggu ing mangsa ngarep, sepur diesel-listrik kanthi kapasitas 500 hp diparengake. karo., diowahi dadi pembangkit listrik tenaga diesel. Banjur dibangun pembangkit listrik stasioner, sing dumadi saka limang generator diesel.

Kesulitan tambahan muncul amarga kasunyatane nalika evakuasi VMS, peralatan lan wong dikirim menyang papat kutha campuran. Amarga iki, Ulyanovsk nampa peralatan kanggo pabrik-pabrik liyane, sing, sawise ngurutake, kudu dimuat ing platform railway kanggo diangkut menyang cabang ZIS liyane.

Ing Nopember 1941, pesenan ditampa kanthi cepet ngirim menyang Miass buruh pengecoran, bengkel Motor, bengkel perangko-mekanik lan liya-liyane sing ana gandhengane karo produksi motor, sing salah ditemokake ing Ulyanovsk. Buruh karo kulawargane maneh nyemplung ing kreta lan menyang panggonan anyar kanggo ngrampungake eksploitasi tenaga kerja (kanthi total, 1941 buruh ZIS karo kulawargane dievakuasi saka Moskow ing taun 7).

Lokakarya Chassis tetep ing Ulyanovsk, lan pabrik mobil anyar wiwit mbukak ing basis.
Nanging buruh sing isih ana ora duwe omah: ing wiwitan, wong manggon ing lawang omah, ruang paling ngisor lan koridor institusi. Lan mung sebagéyan cilik saka bejo sing ditampung ing salah sawijining sekolah lan asrama ing Truda Street. Lan akeh kulawarga liyane sing dilindhungi dening warga desa sekitar.

Kadhangkala wong sing kesel turu langsung ing pabrik cedhak mesin ...

Ungkapan "kudu sabar" kanggo buruh Soviet ing jaman iku wis akrab, mula wong-wong ora kentekan niat lan wani nandhang kasusahan lan kasangsaran sabanjure. Ora let suwe, akeh buruh kulawarga sing ndhudhuk bolongan ing cedhak wilayah tanduran kasebut, amarga lemahe garing lan pasir.

Ana kekurangan akut saka kayu gergaji, nanging ing kene kita beruntung: direktur ZIS, Likhachev, sing teka ing situs kasebut, ngalahake rakit kali gedhe saka log kanggo konstruksi - kira-kira 30 ewu meter kubik. meter, kang, nalika arung jeram mudhun Volga, karo serangn saka Frost, sengaja froze menyang es kali cedhak Ulyanovsk. Mula, kayu-kayu kasebut kudu dipotong dhisik saka Ès nganggo tangan, banjur diangkat munggah ing bank sing curam. Banjur digergaji ing sawmill, lan papan sing diasilake digawa menyang situs konstruksi.

Dadi, kanthi kerja keras tanpa pamrih saka wong Soviet, pambentukan Pabrik Otomotif Ulyanovsk pisanan diwiwiti, sing ing wektu kasebut durung duwe jeneng dhewe lan minangka cabang saka ZIS.

Mantan insinyur ZIS Petr Ilyich Shvartsburg diangkat dadi direktur (dheweke kerja ing ZIS wiwit taun 1934). Boris Lvovich Shaposhnik dadi desainer utama, V. I. Lyalin dadi insinyur utama, A. A. Petrykin dadi kepala teknologi, lan P. I. Smirnov dadi kepala produksi.

Ing Course saka construction cedhak wesi cilik pengecoran "Metallist" dumunung cedhak, kang sadurunge revolusi kagungane pabrik mobil Russian I.P. Puzyrev, ngendi mesin stasioner padha diprodhuksi ing sistem tsarist, dadi bagéan saka produksi mangsa.

Ana informasi sing ing Januari-Februari 1942, dening sawetara Ajaib, buruh pabrik ngatur kanggo gawé bab rolas kendaraan ZIS-5 saka bagean Moscow sadurunge perang.

Sampeyan kepengin weruh yen ing pabrik sing lagi dibangun, toko produksi amunisi minangka sing pisanan wiwit kerja, banjur alat, tempa lan toko termal.

Amarga loading ceroboh, unloading, goyang sak transportasi lan panyimpenan long-term ing udhara mbukak, mesin dadi unusable. Kanggo mulihake kinerja, iku perlu kanggo ngatur workshop kanggo mrikso peralatan.

Ulang tahun pabrik mobil


Pabrik mobil sing sejatine wiwit kerja tanggal 30 April 1942, nalika mobil pisanan diprodhuksi nggunakake bagean produksi dhewe. Dheweke melu dina sabanjure - 1 Mei, minangka tribune ing rapat umum pabrik gedhe. Banjur mobil ndamel liwat lurung-lurung Ulyanovsk, nandhani lair saka perusahaan mobil Soviet anyar.

Wiwit 1 Mei, 19 bengkel wis beroperasi ing pabrik kasebut.

Sampeyan kudu nyatet sing ora bisa kanggo ngatur produksi massa tenan saka mobil ing Ulyanovsk amarga sawur gedhe saka mantan workshop Moscow ZIS ing macem-macem kutha.

Saka Chelyabinsk kanggo Ulyanovsk, nglumpuk pigura lan spring digawe ana, forgings balok poros ngarep, ros-rosan setir, Gir, gearboxes, baling-baling salib, uga stamping wings, tank gas lan bagean liyane saka toko kadhemen-pencet. Pompa bahan bakar, saringan lenga, radiator, karburator, pembersih udara lan bagean cilik liyane teka saka Shadrinsk. Motors lan normal landing kadhemen diwenehake saka Miass. Lan saka Moscow lan Kuibyshev - peralatan listrik, wiwitan, dynamos, lampu, magnetos, etc.

Ora angel dimangerteni manawa ing jaman perang, kanthi ril sepur sing rame banget lan kekurangan stok rel sepur, sanajan kanthi dedikasi sing luar biasa lan dedikasi lengkap para pekerja sing melu kerjasama perusahaan kasebut, perpecahan wilayah saka macem-macem industri ora ngidini. malah katon irama cetha tetep kanggo entuk.
Nanging, senadyan akeh kangelan, pabrik bisa gawé 1942 mobil ing taun 1.

Nalika kabin "pra-perang" entek, pabrik kasebut ngalih menyang produksi truk versi sing disederhanakake kanthi kabin kayu (atap kulit), tangga lan pelek setir, swiwi sing dicap lurus, ora ana rem ngarep, mung siji lampu. lan desain prasaja saka platform loading, ngendi mung Papan mburi. Model kasebut diwenehi indeks ZIS-5V anyar (huruf "B" tegese "militer").


Déwan mobil pisanan digawa metu "ing traguses" - khusus digawe basa logam. Mengko entuk conveyor sabuk prasaja.

Ekstensi Profil Pabrik


Ing wulan Agustus 1942, pamrentah nyetel misi tempur sabanjure kanggo pabrik kasebut: dibutuhake sajrone sasi kanggo nggawe produksi mesin silinder tunggal kapasitas cilik L-3/2 (Ne = 3 hp) kanggo nyopir generator listrik tentara. .

Tugas maneh kudu ditindakake kanthi nyerang: Rapat Partai lan Komsomol dianakake ing toko lan departemen; ing circulation pabrik, ing kabeh kaca, padha dicithak ing huruf gedhe mréntahaké: "Kanthi pikiran kanggo bantuan ngarep, karo upsurge anyar ing pegawe, kita bakal nindakake tugas saka Motherland karo pakurmatan!"; tukang bangunan lan teknolog melu proyek dipindhah menyang barak lan makarya watara jam.

Teknologi produksi lan perakitan mesin kudu dikembangake saka ngeruk, wong kerja kanthi dedikasi maksimal, lan minangka asil, ing Oktober 1942, mesin pisanan wis dipasang ing bengkel mesin cilik sing dibangun.

Ing pungkasan taun 1942, kira-kira 4 wong wis kerja ing perusahaan mobil. Umume bocah-bocah lanang lan wadon - bocah sekolah wingi. Lan kolektif tenaga kerja ing salah sawijining toko alat utamane kalebu bocah-bocah wadon, buruh pabrik kasebut "toko wanita".

Wong nyambut gawe 12 jam saben dina, lan sawetara drummer kerja nganti 18 jam, ngrampungake norma tenaga kerja luwih saka 200%. Semangat patriotik ing antarane wong-wong ing taun-taun kasebut banget dhuwur - dheweke ngerti yen pitakonan kanggo njaga Tanah Air ana ing taruhan, lan wong Soviet sing nyata wis siyap menehi ora mung kekuwatan pungkasan, nanging uga urip kanggo tujuan umum. .

Dadi, ing kahanan atos saka perang, karo meager "voucher-kertu" pangan, ngalami kekurangan akut saka sandhangan lan sepatu, Muscovites lan Ulyanovsk residents mbangun lan sijine menyang operasi Ulyanovsk Automobile Plant pisanan, saliyane mobil, amunisi lan cilik. mesin.

Terus ...

Dhaptar sumber sing digunakake:
Sajarah transportasi dalan ing Rusia (1941-1945). M., NIIAT, 1998.
Sejarah Pabrik Otomotif Moskow dijenengi sawise I. A. Likhachev. M., Publishing House Thought, 1966.
Kochnev E. D. Mobil saka Tentara Abang 1918-1945. M., Yauza, 2009.
mobil Ulyanovsk. Penerbitan buku Volga Saratov, 1966.
Pengarang:
8 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Vladimir_2U
    Vladimir_2U 12. november 2022 06:30
    +5
    Inggih, hakim dhewe, sing ing taun 1941 bisa mbayangno sing Jerman cilik supaya sembrono nyerang USSR ageng lan ing 4 sasi bakal tekan jantung - kutha Moscow?
    Penulis nulis babagan sejarah perusahaan tanpa ngerti kasunyatan dhasar. Apa "cilik"?! 80 yuta marang 210 mung loro lan setengah kaping kurang, ora njupuk menyang akun kauntungan teknologi lan subordination saka ekonomi meh kabeh Eropah.
    1. andrewkor
      andrewkor 12. november 2022 12:07
      +4
      Sampeyan pancen bener ing nesu. Nyatane, Euroreich nyerang USSR. Wis kaya bedo ing artikel karo kasunyatan, lan ing baris pisanan, nggawe sampeyan maca liyane karo skeptisism.
      Aku miwiti karir ing pabrik Transmash ing Barnaul, pisanan, wong enom digawa menyang museum pabrik. Saestu feat pegawe wis tuntas dening mbah kakung kita dening ngetokake evakuasi, malih, saka kutha-kutha beda, produksi, kang menehi 10% saka mesin diesel kanggo tank sak Perang!
  2. Lech saka Android.
    Lech saka Android. 12. november 2022 06:33
    +7
    Aku bisa mbayangno iki neraka karya ing 40 derajat saka Frost ... ing anané loading lan unloading peralatan.
    Wong-wong kita, kanthi kepahlawanan, mesthi nutup kesenjangan kepemimpinan sing biasa-biasa wae, sing ora bisa prédhiksi paling ora selangkah maju ... ing taun 1941 lan saiki ing 2022.
    Ora ana owah-owahan wiwit iku.
    1. KELAS
      KELAS 12. november 2022 09:04
      +8
      Quote: Lech saka Android.
      Ora ana owah-owahan wiwit iku.

      Lan saiki, nalika perang, bankir kita bangkrut perusahaan pertahanan - lan ora ana apa-apa, kabeh miturut hukum!
    2. Panemu 55
      Panemu 55 12. november 2022 10:34
      +3
      Sajarah kabeh Rusia, mbokmenawa diwiwiti karo invasi Mongol, pisanan dumadi saka 41 taun lan mung 45 taun.
      Aku maca ukara nang endi wae. Kita dhewe nggawe kesulitan gawean kanggo awake dhewe, banjur kita kanthi heroik ngatasi.
      Kepahlawanan kabeh wong nalika Perang Donya II ora bisa diremehake. Lan ora mung ing industri otomotif.
      Luwih saka sepisan ana artikel babagan pabrik mobil, aku tansah maca kanthi minat banget. matur nuwun .
  3. Lewww
    12. november 2022 11:44
    +2
    Kutipan: Vladimir_2U
    Penulis nulis babagan sejarah perusahaan tanpa ngerti kasunyatan dhasar. Apa "cilik"?!
    wow, sampeyan duwe rasa humor ngguyu
    Wilayah cilik: mbandhingake wilayah Jerman lan USSR
    1. EULA
      EULA 12. november 2022 12:12
      +1
      Rasa humor minangka perkara sing apik, nanging sampeyan bisa ndeleng manawa saiki bagean sing adil banget saka wilayah USSR ora mung ekonomi ora dikembangake lan ora pedunung, nanging mung ora cocog kanggo pembangunan - rawa Vasyugan, bagean sing padha. Siberia lan Kamchatka. Ora ana gunane kanggo nguwasani sadurunge tekane teknologi kontrol iklim, pangilon orbit lan gagasan liyane ing taun 1960-an, sing isih durung ana.

      Lan sajarah kepahlawanan sing dicritakake pantes dilebokake ing buku teks sekolah. Ya, film kudu digawe babagan iki.
      Miturut cara, gagasan penulis minangka review film "produksi" ing topik proyek konstruksi gedhe. Kaya "Formula Cahya", "Taming the Fire", mbokmenawa ana luwih akeh film kasebut, lan luwih apik tinimbang akeh kerajinan modern. Sanajan dalan Es Amerika, sing diterjemahake minangka "dalan es", uga meh apik.
  4. Lewww
    12. november 2022 11:57
    +1
    Aku pengin langsung "dissociate dhewe" saka foto judhul - iki dikirim ora dening kula, nanging dening administrator situs.
    Aku ora ngerti tanduran apa sing digambarake, nanging mobil ing foto kasebut minangka model GAZ-AA, yaiku, ora ana hubungane karo UlZIS 1941-42.