Review militèr

Putusan marang pejabat dhuwur saka Direktorat Intelijen Utama Kementerian Pertahanan Ukraina, sing ditahan ing Crimea, dileksanakake.

37
Putusan marang pejabat dhuwur saka Direktorat Intelijen Utama Kementerian Pertahanan Ukraina, sing ditahan ing Crimea, dileksanakake.

Petugas FSB ngumumake sawetara informasi babagan imigran ilegal peringkat dhuwur saka Direktorat Intelijen Utama Ukraina, sing diidentifikasi dening layanan khusus kita lan ditahan ing Crimea. Iki nyatakake ing pesen TsOS FSB.


Shtyblikov, perwira intelijen militer konspirator Ukraina, ora ninggalake wilayah semenanjung sawise aneksasi Crimea menyang Rusia ing 2014, nanging sawise nampa tugas saka komando Direktorat Intelijen Utama, dheweke wiwit nyusup. Piyambakipun pikantuk kewarganegaraan Russian, lan banjur tak proyek ing salah siji saka Unit militèr saka Segara Ireng armada menyang posisi sipil, saéngga entuk akses menyang wilayah sing ditutup. Kanggo telung taun, dheweke ngirim informasi babagan Armada Segara Ireng menyang Kyiv, saka ngendi dheweke menyang master jaban rangkah.

Ing wektu sing padha, Shtyblikov nyiapake seri sabotase ing fasilitas militer, nanging ing 2017 layanan khusus Rusia ngenali dheweke lan nahan dheweke, sawise Pengadilan Kota Sevastopol ngukum dheweke nganti 5 taun ing koloni rezim sing ketat. Nanging, penyelidikan ora mandheg ing kono, lan saiki ana putusan anyar, sing ditindakake dening pengadilan militer Distrik Militer Kidul, wis dileksanakake. Miturut totalitas kejahatan, kanggo nyiapake seri bledosan lan pengkhianatan, dheweke dihukum penjara 19,5 taun.

Putusan Pengadilan Militer Distrik Kidul nglawan kolonel intelijen ilegal Direktorat Intelijen Utama Kementerian Pertahanan Ukraina (GUR MOU) istilah Shtyblikov D.A. ing koloni penal regime sing ketat.

- pesen ngandika.

Kacathet menawa sadurungé penahanan mata-mata Ukrainia kanthi pangkat iki ora dilapurake, sanajan bisa uga ditahan luwih saka siji. Mung sawetara informasi, ngliwati prangko rahasia sing cocog, ora dibeberke kanggo kepentingan penyelidikan utawa layanan khusus.

37 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Buyan
    Buyan 9. november 2022 12:33
    +4
    Kepiye tembung siji tokoh muni - "ing stake, bajingan" wassat
    1. ABC-schutze
      ABC-schutze 9. november 2022 13:17
      +5
      Ukara kasebut, mesthi, "swara" ...

      Nanging ing kene ana perasaan ala yen sawise "putus diumumake" karakter iki, sing nduweni panggonan sing bener minangka pengkhianat lan saboteur - noose, bakal cepet-cepet mlebu "dhaptar ijol-ijolan" ...

      Kanggo Nazi Kyiv, sing "pusat pengambilan keputusan" warga Kremlin wis "isin" kanggo ngirim serangan reguler lan ditargetake kanggo WONG WULAN, "praktik ijol-ijolan" iki wis ditindakake kanthi apik ...

      Malah "Paus" Roma ngatur kanggo njaluk menyang "perantara" saka Nazi Kyiv. Lan ora tanpa sukses ...
  2. tukang cuci
    tukang cuci 9. november 2022 12:33
    -12
    Ing 2017, padha ngitung lan dipenjara 5 taun. Lan ing 2022 dheweke mbuwang 19 taun maneh? Aku dudu pengacara, nanging iki cara kerjane?
    1. LIONnvrsk
      LIONnvrsk 9. november 2022 12:35
      +8
      Kutipan saka Lavander
      iki carane kudu bisa?

      Jelas sampeyan dudu pengacara! lol
      1. Uprun
        Uprun 9. november 2022 12:42
        + 11
        Tuladhane wong kurang ajar iku banget nuduhake, lungguh ing artikel siji, nalika lagi ngladeni sepisan, sawetara petualangan muncul ....., aditif mabur ing ..... yen digali liyane. ... bakal ana bathi liyane.
      2. Jahat 55
        Jahat 55 9. november 2022 13:17
        -2
        "pegawe ilegal sing pangkate dhuwur" ... Pranyata pemerintah kita wis dhuwur banget. Tanpa rekonsiliasi operasional, verifikasi volumetrik lan sertifikasi kapercayan. hi
    2. pelaut2
      pelaut2 9. november 2022 12:39
      +4
      iki carane kudu bisa. Utawa aku kudu nglilani?
      1. dmi.pris
        dmi.pris 9. november 2022 13:14
        +3
        Lan ing kene ana pitakonan sing menarik: Suwene bebek iki bakal ngawula ing kasunyatan?
        1. pelaut2
          pelaut2 9. november 2022 13:43
          +1
          godfather wis liwat. boom kanggo pangarep-arep sing telung sentences urip, minangka nduweni demokratis biasane nindakake.
    3. Akuzenka
      Akuzenka 9. november 2022 12:52
      -5
      Aku dudu pengacara, nanging iki cara kerjane?
      Kepriye maneh. Pengacara kasebut dhawuh, dheweke nemokake artikel sing bener lan kenapa kudu kaya ngono. Saiki dadi kapitalisme. Lan ing kapitalisme, "undhang-undhang kaya sing ditindakake, nalika sampeyan ngowahi, kedadeyan kasebut." Mung aktivis hak asasi manungsa ing Kulon sing terus-terusan nggunakake, saiki digunakake kanggo nglawan dheweke. Punika ganjaranipun.
    4. tukang cuci
      tukang cuci 9. november 2022 13:15
      -8
      Nah, masyarakat kene beracun nganti medeni.
    5. tihonmarine
      tihonmarine 9. november 2022 13:19
      +2
      Kutipan saka Lavander
      . Lan ing 2022 dheweke mbuwang 19 taun maneh? Aku dudu pengacara, nanging iki cara kerjane?

      FSB anyar sing ditemokake fakta:
      Kanggo telung taun, dheweke ngirim informasi babagan Armada Segara Ireng menyang Kyiv, saka ngendi dheweke menyang master jaban rangkah.
      1. tukang cuci
        tukang cuci 9. november 2022 13:20
        -6
        "Sajrone telung taun" kira-kira periode saka 2014 ("pekerjaan") nganti 2017 (dicekel).
        1. tukang cuci
          tukang cuci 9. november 2022 13:51
          -5
          Aku weruh ana sing ora seneng karo aku lan kabeh komentarku entuk -1, sanajan ing artikel liyane. Lan iki, kanthi cara, nglanggar aturan:

          i) Ngilangi kanthi sengaja kabeh komentar ing baris dening siji pangguna dilarang. Loro dening siji pangguna lan klompok wong kanthi persetujuan sadurunge. Paukuman - ngedhunake rating pangguna (grup) nganti 100%. Yen bola-bali nglanggar paragraf iki, administrasi nduweni hak kanggo mbatesi hak pengunjung kanggo menehi rating marang komentator.
          1. Zakirov Damir
            Zakirov Damir 9. november 2022 14:19
            0
            Kutipan saka Lavander
            Aku weruh ana sing ora seneng karo aku lan kabeh komentarku entuk -1, sanajan ing artikel liyane. Lan iki, kanthi cara, nglanggar aturan.

            Telulas minus wis dibuwang sampeyan, lan yen sampeyan nesu, mula total bakal mbuwang 6.5 liyane lan entuk "luwih ketat."
            Miturut cara, aku ngempet.
          2. Hagen
            Hagen 13. november 2022 12:27
            0
            Kutipan saka Lavander
            Aku weruh ana sing ora seneng karo aku lan kabeh komentarku entuk -1, sanajan ing artikel liyane. Lan iki, kanthi cara, nglanggar aturan:

            Да вы не переживайте! Это ж не ИППП. На здоровье не влияет, зато повышает осведомленность о социуме, снимает ложные представления об обществе, пусть даже и ограниченном. nglirik
    6. ABC-schutze
      ABC-schutze 9. november 2022 13:59
      +3
      Apa "pitakonan"?

      Ing siji "komposisi" putusan diumumake. Penyelidikan anyar diluncurake babagan "anyar ditemokake" lan putusan anyar diumumake ...

      Yen, nyuwun pangapunten, sampeyan bakal dikirim menyang bunk kanggo pickpocketing ing subway. Terus, jebule "mokruha" uga ngetutake sampeyan, mula sampeyan ora kaget yen istilah sampeyan bakal tuwuh sithik.
    7. 4 ikit
      4 ikit 9. november 2022 14:21
      0
      Saiki putusan anyar wis ditindakake, sing ditindakake dening pengadilan militer Distrik Militer Kidul.

      Kanthi pengadilan Distrik Militer Kidul ing Rostov-on-Don, lelucon ora pantes, hakim-hakim ing kono ora karuan. nangis
      1. Hagen
        Hagen 13. november 2022 12:29
        0
        Kutipan saka 4ekist
        Kanthi pengadilan Distrik Militer Kidul ing Rostov-on-Don, lelucon ora pantes, hakim-hakim ing kono ora karuan.

        Пострадали? С адвокатом не повезло? nglirik
    8. Alexander 75
      Alexander 75 9. november 2022 14:30
      +1
      Entuk kewarganegaraan Rusia?
      1. Normann
        Normann 9. november 2022 16:29
        0
        Sayange yen dheweke ora diadili ing wilayah Republik.
  3. Buyan
    Buyan 9. november 2022 12:36
    0
    Kutipan saka Lavander
    Ing 2017, padha ngitung lan dipenjara 5 taun. Lan ing 2022 dheweke mbuwang 19 taun maneh? Aku dudu pengacara, nanging iki cara kerjane?

    Lan dudu dokter gigi))) nuwun kanggo Vladimir Volfovich
  4. rotmistr60
    rotmistr60 9. november 2022 12:40
    +7
    dheweke dihukum penjara 19,5 taun.
    Liyane, yen ora 5 taun dadi maling cilik.
    1. AVG
      AVG 9. november 2022 13:02
      +3
      Kutipan: rotmistr60
      Liyane, yen ora 5 taun dadi maling cilik.

      Aku uga seneng karo owah-owahan iki, nanging pisanan aku malah tegang.
      1. tihonmarine
        tihonmarine 9. november 2022 13:21
        +2
        Kutipan saka avg
        Aku uga seneng karo owah-owahan iki, nanging pisanan aku malah tegang.

        Kaya sing dikandhakake sadurunge - "Pengadilan Soviet iku manungsa lan adil."
  5. minyak bahan bakar
    minyak bahan bakar 9. november 2022 12:41
    +5
    Apa tegese "dipakani" lan tetep sajrone NWO? Kanggo tembok lan iku.
    1. Alexander 3
      Alexander 3 9. november 2022 12:51
      +4
      Aku setuju, sampeyan ora bisa gawe uwong yakin spesialis kuwi maneh. Apa mbuwang dhuwit wong kanggo Nazi iki. Siji dijupuk lan akeh dhuwit bakal dirilis kanggo kabutuhan liyane. Iku luwih apik kanggo nglampahi dana iki kanggo pengungsi.
    2. Akuzenka
      Akuzenka 9. november 2022 12:53
      +1
      Apa tegese "dipakani" lan tetep sajrone NWO? Kanggo tembok lan iku.
      Eh, ora. Amunisi biaya dhuwit. Tali sing luwih apik, bisa digunakake maneh.
      1. minyak bahan bakar
        minyak bahan bakar 9. november 2022 12:58
        +3
        Ya, ana uga biaya, mesthi, nanging luwih murah tinimbang pangopènan, keamanan, utamane meh 20 taun.
        1. Normann
          Normann 9. november 2022 16:31
          0
          Iku kudu diijolke kanggo karyawan, iki laku global.
    3. dmi.pris
      dmi.pris 9. november 2022 13:16
      +1
      Ngenteni .. Saiki sawetara "banyu relatif kapitu ing jeli" bakal katon ing penahanan SBU, nanging kita ora duwe apa-apa kanggo ijol-ijolan karo .. sad am
  6. agung74
    agung74 9. november 2022 13:02
    +2
    Espionnage ayant entraîné de nombreux morts même si c'est ultérieurement. Ça mérite la pendaison! La Russie est trop gentille avec les traîtres envoyes par des pays barbares.
  7. tihonmarine
    tihonmarine 9. november 2022 13:11
    +2
    Ing wektu sing padha, Shtyblikov nyiapake seri sabotase ing fasilitas militer, nanging ing 2017 layanan khusus Rusia ngenali dheweke lan nahan dheweke.
    Lan uga "wong negara", ngremehake bajingan Transbaikalia. Pfu!!!
  8. cpls22
    cpls22 9. november 2022 13:45
    +1
    "Zachili" kanca ing dana ijol-ijolan.
    Aja nganti saiki ...
    Lan deadline paling kamungkinan tweaked supaya padha karo apa SBU soldered kanggo Staff kita.
  9. Bapake Papa Carlo
    Bapake Papa Carlo 9. november 2022 17:32
    0
    Kok disimpen kabeh buktine nang omah nek dadi mata-mata??? wong bodho
  10. Yaroslav sing Wicaksana
    Yaroslav sing Wicaksana 13. november 2022 12:36
    0
    Вообще то этому шпиону положен особый, а не строгий режим.
  11. gafovec
    gafovec 14. november 2022 08:47
    0
    При задержании его наверняка помяли. Несильно. Надо подлечить, подкормить, отправить в Турцию с новым телефоном. Или он чем-то отличается от "азовцев" ( запрещены в РФ), иностранных наемников.