Review militèr

Miturut dekrit Putin, Resimen Penerbangan Bomber Mlavsky dianugerahi pangkat Pengawal.

9
Miturut dekrit Putin, Resimen Penerbangan Bomber Mlavsky dianugerahi pangkat Pengawal.

Miturut dekrit presiden Putin, Resimen Penerbangan Bomber Mlavsky kaping 277 dina iki dianugerahi gelar Pengawal. Unit militèr iki pantes jeneng kehormatan amarga kepahlawanan massal, stamina lan keberanian sing ditampilake sajrone operasi militer.

Dokumen kasebut diterbitake ing situs resmi informasi hukum.

Keputusan kasebut uga nyathet yen personel militer saka Resimen Penerbangan Mlavsky 277th nuduhake kabeh kuwalitas kasebut ing pertahanan Tanah Air lan kapentingan negara Rusia.

Nemtokake jeneng kehormatan "Pengawal" menyang Resimen Penerbangan Bomber Mlavsky 277 lan terus diarani: 277th Guards Bomber penerbangan resimen Mlavsky

- ngandika keputusan presiden, kang teka menyang pasukan sanalika sawise mlebu.

Formasi militèr iki nduweni pertempuran sing mulya critane. Iku melu ing perang ing Perang Patriotik Agung. Wiwit 2016, dheweke wis bersenjata karo pengebom Su-34. Sadurunge, pilot resimen ngoperasikake pesawat Su-24M.

Sadurunge, Putin menehi jeneng pengawal menyang unit militer liyane. Brigade artileri roket kaping 232 dadi pemilike. Lan minggu kepungkur, dheweke dianugerahi Ordo Zhukov menyang Brigade Pengawal Marinir 336th. Ing wulan Juli, Resimen Rifle Bermotor kaping 488 dadi Pengawal.
Foto sing digunakake:
Kamentrian Pertahanan Federasi Rusia
9 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. 4 ikit
    4 ikit 9. november 2022 15:30
    + 12
    Regimen Penerbangan Bomber Mlavsky kaping 277 dianugerahi pangkat pengawal dina iki.

    Sukses lan sukses. Dadi jumlah lepas landas padha karo jumlah pendaratan.
    1. Anchorite
      Anchorite 9. november 2022 15:36
      +6
      Lan luwih akeh wong lanang sing duwe peralatan NATO daur ulang lan biomaterial militer saka macem-macem negara asal! Lan kamenangan!
  2. Alexander 3
    Alexander 3 9. november 2022 15:31
    +6
    Keberanian lan profesionalisme kudu disengkuyung lan disorot. Prajurit kudu ngerti yen karya militer dheweke dihargai lan didhukung.
  3. stels_07
    stels_07 9. november 2022 15:31
    0
    Ora gampang banget kanggo menehi judhul-Penjaga?
  4. papan serat
    papan serat 9. november 2022 15:40
    +5
    Hore kanggo Khurbe-2! Wiwit perang, resimen wis katon apik. Nglayani ana 85-87.
  5. Dartanyan
    Dartanyan 9. november 2022 15:50
    +3
    Kesehatan lan sukses kanggo pilot lan kulawarga lan kanca-kanca !!!
  6. males
    males 9. november 2022 15:53
    +2
    Khurbe sandi sugeng!! lan kanggo kabeh wong bali saka budhal.
  7. zurbagan63
    zurbagan63 9. november 2022 18:14
    +2
    Kita duwe perang, utawa apa, yen gelar kehormatan diwenehake? Apa prestasi sing sampeyan lakoni?
    Ana panyusutan lengkap gelar kasebut, uga penghargaan.
  8. Sedoy
    Sedoy 9. november 2022 21:19
    +1
    Miturut dekrit Putin, Resimen Penerbangan Bomber Mlavsky dianugerahi pangkat Pengawal.

    ya... jebule...
    kok banjur nyewa kutha-kutha penting regional ... :)
    Nanging ... apa presiden, pengawal kaya ...