Review militèr

Latihan personel Angkatan Darat AS ganti kanthi njupuk kasunyatan anyar lan doktrin "medan perang transparan"

22
Latihan personel Angkatan Darat AS ganti kanthi njupuk kasunyatan anyar lan doktrin "medan perang transparan"

Sajrone Konferensi Angkatan Darat 2022 ing Washington ing Oktober, Angkatan Darat AS nyempurnakake transisi menyang operasi multi-profil lan pertempuran skala gedhe kanthi rilis Manual Operasi Lapangan (Misi) 3.0.


Doktrin militer AS sing anyar nemtokake operasi multidisiplin minangka "nggunakake senjata gabungan saka kemampuan gabungan lan tentara kanggo nggawe lan nggunakake keuntungan relatif sing ngidini sampeyan entuk gol, ngalahake pasukan mungsuh lan nggabungake keuntungan."

Kanthi manual pertempuran tentara sing dianyari, mlebu sistem senjata anyar, lan taktik sing digunakake ing Ukraina sing ngganti sifat perang, latihan Angkatan Darat AS saya tambah rumit. Doktrin anyar uga nyengkuyung konsep "medan perang transparan", sing nganggep manawa mungsuh ngerti persis ing ngendi pasukan AS lan apa sing ditindakake.

Kepala Staf Angkatan Darat Jenderal James McConville ujar ing pidato konferensi:

Doktrin kasebut ngakoni manawa tentara bakal diuji ing kabeh wilayah - ing udhara, ing darat, ing segara, ing angkasa lan ing jagad maya - lan tentara sing bakal teka kudu nyiapake kabutuhan perang ing sawetara wilayah sekaligus.
.
Kajaba iku, amarga kepinginan komando tentara kanggo modernisasi teknologi layanan, pasukan bakal nampa sistem senjata anyar. Komando kasebut janji bakal nggawe 24 sistem anyar ing taun fiskal 2024.

Kantor eksekutif program simulasi, pelatihan, lan instrumentasi duwe loro saka 24 teknologi sing dijanjekake layanan kasebut ing taun 2024. Salah sawijining teknologi ing lingkungan latihan sintetik yaiku database One World Terrain, sing bakal ngidini programer simulator nambah gambar 3D sing nyata kanggo nggawe latihan luwih nyata.

Teknologi kapindho yaiku tampilan sing dipasang ing sirah sing digunakake dening prajurit ing lapangan sing nggunakake realitas tambahan kanggo nglapisi informasi. Karen Saunders, kepala PEO STRI, ujar ing email manawa program kasebut, sing bakal dadi bagian saka lingkungan belajar sintetik sing luwih gedhe, wis ana ing jalur pipa.

Kajaba iku, miturut Scott Woodward, wakil komandan Pusat Latihan Senjata Gabungan, tentara kudu modernisasi papan latihan supaya cocog karo doktrin lan teknologi anyar. Pusat kasebut nimbang ndandani lan nganyarke fasilitas kanggo latihan ing stasiun omah lan nggawe poligon kanggo operasi multidisiplin.
Pengarang:
22 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. rotmistr60
    rotmistr60 10. november 2022 07:30
    +6
    Ing kasunyatan anyar perang lan cara anyar saka latihan lan peralatan technical. Logika. Ana kepinginan, dhuwit uga, kemampuan teknis ngidini.
  2. michael3
    michael3 10. november 2022 07:32
    +3
    Medan perang sing transparan tegese tambah akeh mobilitas unit. Yen ora, ora ana gunane kanggo ngumpulake massa kanggo serangan - dheweke mung bakal mateni karo artileri, roket ... Uga nambah cara kamuflase. Ing babagan iki, revolusi ilmiah lan teknologi kudu diwiwiti maneh, yen ora, tanpa terobosan ilmiah sing nyata, sampeyan bisa mundur ing salawas-lawase. Lan apa?
    Ing wayahe, èlmu fisika iku sawijining klompok pidana diatur, dumadi saka godfather - pejabat dhuwur, lan enem "ilmuwan". Enem nulis kertas kaya ilmu, godfather ngalahake pendanaan kanggo "program ilmiah". Dhuwit kasebut kasil dikuasai, nem-nem nulis kertas anyar minangka laporan, bapa baptis lan kelompok kekuwatane dibagi dhuwit ing antarane awake dhewe, kabeh wong seneng. Bener, ora ana sing ngelingi babagan ilmu ing kelompok kasebut, amarga enem dudu ilmuwan) Dheweke ora bisa dadi ilmuwan ing prinsip, amarga butuh dhuwit kanggo riset nyata, nanging sapa sing bakal menehi dhuwit?! Godfather njupuk kabeh ... Dadi dheweke ora njupuk ilmuwan menyang kelompok kejahatan sing diatur iki, sanajan enem duwe kabeh makalah kanggo judhul "ilmiah" sing dirancang kanthi sampurna. Ngapunten...
    Uga, kanggo perang ing kahanan anyar, kita butuh Warriors. Maneh) Tegese, saben prajurit ora bisa dadi daging murah maneh, sing diwenehi tong minyak, latihan rong puluhan, lan didorong metu kanggo menang ing paprangan. Mung lemahe tandus sing bisa ngalahake prajurit kuwi, nyambut gawe dadi pupuk. Perlu EVERY fighter dadi pro tingkat dhuwur sing wis dilatih luwih saka siji utawa rong taun, bersenjata karo paling anyar ing ilmu lan teknologi nyata, lan uga, pisanan kabeh, nduweni kuwalitas moral lan volitional paling dhuwur. Sing ngerti, iki banget moral kuwat-karep ora kasedhiya karo dhuwit (sanajan lagi needed, mesthi) Lan padha ora bisa diwenehi latihan bodho saka psychopaths "kontrol". Lan luwih-luwih, aja nindakake iki kanthi ngapusi lan ngapusi! Ora mungkin nyiyapake Prajurit sejati supaya dheweke uga tetep bodho)
    Pancen, ana bangsa ing donya sing ngerti carane nuduhake kepahlawanan massal. Was. Sawise 30 taun latihan sing sregep ing gaya paling anyar, kabeh wong sing dadi siswa sing apik banget ing latihan iki mlayu massal menyang Kazakhstan lan Georgia. Sing kanthi yakin mbuktekake keunggulan lengkap gagasan anyar tinimbang cara lawas ...
    1. Plate
      Plate 10. november 2022 10:22
      -1
      Kutipan: michael3
      Medan perang sing transparan tegese tambah akeh mobilitas unit. Yen ora, ora ana gunane kanggo ngumpulake massa kanggo serangan - dheweke mung bakal mateni karo artileri, roket ... Uga nambah cara kamuflase.

      Aku mikir solusi ora kanggo nglumpukake pasukan kanggo serangan, nanging langsung pindhah menyang serangan, supaya firepower mungsuh melu support geni kanggo pasukan mbela sawijining, lan ora shelling bala bantuan. Umumé, iki pancen cara kanggo Perang Dunia I, nalika ora ana sing bisa ngatur serangan skala gedhe sing normal. Mung ana amarga trenches lan bedhil mesin, lan saiki bakal amarga kasunyatan sing sembarang klompok sing luwih utawa kurang cocok kanggo nyerang cepet dideteksi lan numpes dening MLRS lan UAVs. Pitakonan yaiku kepiye carane bisa diatasi.
      Sawisé Perang Dunia I, tank lan dhukungan udhara dieling-eling, komunikasi diwiwiti kanthi cepet kanggo nanggepi. Inggih, ing kene iku bakal langsung nyerang, lan bakal kaya saiki ing NVO - squeezing metu mungsuh, lan ora ngubengi lan karusakan - utawa mbukak jaman ing militèr pertahanan-rudal pertahanan udara. Ing artikel sabanjure, dheweke mung nulis babagan laser. Cukup janjeni. Mung reaktor sing butuh mobile lan kuat banget.
      Ya, kita bisa nindakake tanpa prajurit. Ayo program terminator, lan supaya bisa ngremukake terminator mungsuh. Lan sing terminator menang, banjur bakal numpes populasi sipil mungsuh supaya ora bisa rivet terminator anyar.
      1. michael3
        michael3 10. november 2022 16:07
        +1
        Quote: piring
        aja nglumpukake kekuwatan kanggo serangan, nanging langsung nyerang,

        Sapa sing kudu lulus? Sapa sing bakal nyerang? Ora ana pasukan, nanging ing serangan? Pistol ditembak maneh...
        1. Plate
          Plate 10. november 2022 18:30
          0
          Senapan mesin ora medeni - medeni yen UAV, penerbangan lan artileri duwe wektu kanggo nanggepi.
          1. michael3
            michael3 10. november 2022 19:23
            0
            Senapan mesin meneng. Komisaris teka mlayu nyelidiki. Comrade Commissar, kita wis metu saka amunisi! Pejuang, nanging sampeyan wong Soviet, anggota partai !! Bener, Komisaris! Lan senapan mesin ditembakake maneh ...
  3. Antey
    Antey 10. november 2022 07:36
    + 10
    Mangkono kudune! Langsung nanggepi, rembugan lan nggawe. Lan kita terus mumble babagan "wong Amerika bodho", babagan kasunyatan sing "padha ora melu perang tanpa Coca-Cola!" Sauntara kuwi, para pejuang kita melu perang tanpa waja lan teplokami, kanthi telung panguasa! Lan jenderal perang ora karo dill, nanging karo komandan militer!
    1. bali
      bali 10. november 2022 07:54
      +3
      hi Lan padha lungguh ing kursi putih ing totoan.
    2. Plate
      Plate 10. november 2022 10:14
      0
      Dadi Amerika terus-terusan perang karo wong ing saindenging jagad, mula dheweke duwe tentara sing mlaku. Lan kita duwe pungkasan (yen sampeyan ora njupuk menyang akun NWO) melu-melu ukuran lengkap nang endi wae ing Afghanistan.
  4. roket757
    roket757 10. november 2022 08:08
    +2
    . Doktrin anyar uga nyengkuyung konsep "medan perang transparan", sing nganggep manawa mungsuh ngerti persis ing ngendi pasukan AS lan apa sing ditindakake.
    . Ngomong-ngomong, ya, luwih angel nglawan wong sing ngerti lan BISA nyebabake karusakan geni ing jarak sing cukup ...
    Nanging, teater beda, taktik beda, nanging sampeyan ora bisa foresee kabeh.
  5. Mauritius
    Mauritius 10. november 2022 08:16
    +1
    Latihan personel Angkatan Darat AS ganti kanthi njupuk kasunyatan anyar lan doktrin "medan perang transparan"
    Padha aran apik, padha transparan, kaya "putra glazier." Nyuwun(kenangan cilik) Nanging ing kene kita mung pengin ngidoni, supaya dadi lumpur lan bisa urip. recourse
  6. uralex
    uralex 10. november 2022 08:22
    -2
    Amerika lan sekutu-sekutune wis nggarap salah sawijining alat kanggo perang ing "medan perang transparan" - iki "ngapusi": janji mungsuh ora nyerang lan, ing kono, kanthi sinis nglanggar janji kasebut ...
    1. karton
      karton 10. november 2022 08:51
      +2
      Perang, dalan ngapusi.
      Sun Tzu, misale jek.
    2. Kotofeich
      Kotofeich 10. november 2022 09:11
      +3
      Kutipan saka uralex
      Amerika lan sekutu-sekutune wis nggarap salah sawijining alat kanggo perang ing "medan perang transparan" - iki "ngapusi": janji mungsuh ora nyerang lan, ing kono, kanthi sinis nglanggar janji kasebut ...

      Ya, dheweke duwe goroh, nanging kita duwe sikap apik?
  7. Arcady007
    Arcady007 10. november 2022 09:00
    +2
    Nanging mung kanthi wiwitan mobilisasi, kita ngerteni manawa ora ana seragam sing cukup kanggo kabeh wong.
  8. cpls22
    cpls22 10. november 2022 09:24
    0
    Kesimpulan sing jelas saka kondisi anyar "transparansi" medan perang yaiku pangembangan sistem sing nganalisa gambar transparan iki, nggunakake intelijen buatan.
    Analisis iki bisa uga kalebu ora mung lokasi pasukan aktif, fitur komunikasi, nanging uga ikatan karo topografi - njupuk menyang akun kemampuan lintas negara, sektor geni, sawetara, lan kamungkinan replenishment.
    Saiki kabeh wong nindakake, ing atine.
    Wong cenderung salah.
    Dadi emphasis bakal paling kamungkinan kanggo njupuk data paling rinci saka terrain, lan nggawe produk lunak sing nggabungke data iki menyang gambar siji kanggo analisis mesin luwih.
  9. Puser
    Puser 10. november 2022 09:54
    +1
    Kaping pisanan, Amerika kanthi jelas ngrumusake taktik perang Rusia - nggawe zona larangan akses a2 / iklan. Sawise ngenali masalah kasebut, dheweke nentang karo doktrin dhewe - manajemen, komunikasi lan intelijen (penunjukan target). Amerika Serikat mbuwang bagean penting saka anggaran kanggo pangembangan wilayah iki.
    Ora mungkin ngatasi masalah kasebut tanpa ngenali kanthi jelas.
    Sawise maca artikel iki, aku dadi kasengsem ing topik Operasi Desert Storm (1991!!!), ing ngendi koalisi nggunakake 8 persen amunisi sing dipandu, sing menehi kaunggulan kolosal saka mungsuh.
    Bakal menarik kanggo nampa analisis komparatif saka SVO lan Burya saka militèr khusus. Kanthi kesimpulan org
    1. Bayun
      Bayun 11. november 2022 02:57
      0
      Tempest dimenangake dening CIA, nggunakake "koper presisi dhuwur" kanthi jutaan dolar kanggo jenderal Hussein.
  10. Beaver
    Beaver 10. november 2022 19:00
    0
    Tumindak markas NATO ing perang Rusia-Bandera saiki ora dibedakake karo ide lan solusi sing apik. Nanging operasi akademike samesthine bakal luwih sukses tinimbang kekacoan kita. Iki kekuwatane mungsuh kita. Sisane omong kosong para jendral, narik kawigaten marang awake dhewe.
  11. Bayun
    Bayun 11. november 2022 02:52
    +1
    Pindos swung ing sakral! Saiki, ora ana formasi, ora ana formasi sing mlaku ing kahanan pertempuran - mungsuh mesthi bakal nutupi iki. Ora perang, nanging seri saka "militèr lampu kilat mobs", ngendi pejuang pindhah ora "sadawane dalan lan kolom", nanging ing mobil pribadi, quadrics, pit.
  12. MSG363
    MSG363 11. november 2022 06:44
    0
    Umumé, padha nyadari yen tentara Amerika ora siap perang ing kasunyatan saiki perang modern. Mula dheweke ora gelem melu konflik langsung.
  13. UAZ 452
    UAZ 452 11. november 2022 21:00
    0
    Tentara kita uga bakal nanggapi kasunyatan anyar, lan parade taunan ing 9 Mei, Dina Angkatan Laut bakal ditambahake ing parade taunan ing November 4, ing Dina Angkatan Udara, artileri, signalman, tanker, lan liya-liyane, ing universitas militer. lan pusat latihan, rolas jurnal akuntansi lan formulir laporan bakal ditambahake - saben minggu, saben wulan, tahunan kanggo nyiapake perang jaringan-sentris-sibernetik ing mangsa ngarep. Log bakal dipesen kanthi tangan, lan laporan bakal dikirim kanthi prentah dening kurir.