Review militèr

Senjata pembunuhan Perdana Menteri Jepang Abe bisa uga ora kena larangan nggunakake senjata api ilegal

20
Senjata pembunuhan Perdana Menteri Jepang Abe bisa uga ora kena larangan nggunakake senjata api ilegal

Piranti improvisasi sing ora biasa digunakake kanggo mateni mantan Perdana Menteri Jepang Shinzo Abe. Saiki polisi prefektur Nara, ngendi mantan perdana menteri tiwas ing Juli taun iki, nyoba kanggo nggawa biaya tambahan saka nggunakake ilegal Firearms kanggo terdakwa ing angkara iki. gaman.

Iki dilapurake dening koran The Asahi Shimbun (Jepang).

Senjata pembunuhan Perdana Menteri Jepang Shinzo Abe bisa uga ora ana ing larangan panggunaan senjata api sing ora sah. Sanajan Jepang diatur kanthi rapet babagan produksi lan panggunaane, undang-undang sing pengin digunakake dening penegak hukum ora ngemot pranata kanggo nggunakake senjata improvisasi ing pembunuhan.


Lan nalika penyerang, Tetsuya Yamagami, 42, wis ditemokake guilty saka matèni, polisi uga considering apa dheweke kudu didakwa nglanggar hukum gun amarga panyerang murub bedhil ing panggonan umum. Nanging nyatane sadurunge kedadeyan Juli ing Jepang, ora ana kasus nalika senjata krasan digunakake ing papan umum lan mateni wong.

Pistol sing digunakake Yamagami kasusun saka rong tabung logam sing dipasang ing papan kayu lan dibungkus tape listrik. Piranti kasebut dawane 40 sentimeter lan ambane 20. Iki dirancang kanggo murub enem peluru 10mm bebarengan.

Tes pistol dening Institut Riset Ilmu Kepolisian Nasional dikonfirmasi manawa senjata kasebut nduweni daya mandheg sing cukup, amarga peluru kasebut nembus target kayu.
Foto sing digunakake:
https://www.npa.go.jp/
20 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. tukang cuci
    tukang cuci 9. november 2022 17:04
    +4
    Tes pistol dening Institut Riset Ilmu Kepolisian Nasional dikonfirmasi manawa senjata kasebut nduweni daya mandheg sing cukup, amarga peluru kasebut nembus target kayu.


    Lan awak Shinzo Abe ora konfirmasi pasukan mateni?
    1. Alexander Salenko
      Alexander Salenko 9. november 2022 17:24
      +3
      Kira-kira padha karo kritéria senjata, contone, guru mandheg amarga isih enom lan ana barmalet ing tas ransel, nanging ana kriteria apa bisa digunakake minangka senjata rajapati utawa ora. Kula ora cocog, mesthi. Nanging ing asas, iku ora masalah gedhe kanggo nggawe bab pembunuh karo springs, mung sampeyan kudu gouge karo mekanisme pemicu.
      1. Syurik70
        Syurik70 9. november 2022 22:19
        +1
        Pistol sing digunakake Yamagami kasusun saka rong tabung logam sing dipasang ing papan kayu lan dibungkus tape listrik.

        Ing kanak-kanak, luwih saka setengah bocah lanang nindakake iki.
        Padha uga kompetisi, kang bedhil bakal Pierce Papan luwih kenthel.
        Ing "Brother-2" teknologi uga ditampilake.
        1. ilya.muromczev2013
          ilya.muromczev2013 10. november 2022 04:58
          0
          Lan diarani "kuwi" - samopal :) ...
        2. Alexander Salenko
          Alexander Salenko 10. november 2022 08:36
          +1
          Dadi manawa, nanging iki ing kanak-kanak kita, banjur mercon lunga. Apa repot nalika sampeyan bisa tuku. Aku ora nggawe bedhil poto-propelled, nanging aku ngasah Magnesium karo file, padha nyolong saka kuburan pesawat. Dadi ana pangerten babagan apa sing sampeyan lakoni, mesthine kanthi keluwihan, nanging nyemprotake mercon ing jamban utawa dilebokake ing cangkeme - ora ana wong bodho kaya ngono.
    2. Plate
      Plate 9. november 2022 17:24
      +1
      Iki minangka salah sawijining kasus. Luwih perlu kanggo kesimpulan sing padhet.
    3. IV762
      IV762 9. november 2022 17:35
      +3
      Ora.
      Yen ora duwe "pasukan mateni sing cukup", banjur Abe dipateni dening Aesculapius ing proses menehi pitulungan (utawa malah njupuk kauntungan saka kahanan kasebut). Iki tegese Yamagami-baka-sama ora langsung disalahake kanggo pati - sampeyan ora bisa ngeksekusi (kanthi gulu), nanging ngidini dheweke nulis ayat lan nindakake seppuku (amarga ora bisa) ...
    4. Anton Boldakov
      Anton Boldakov 9. november 2022 20:15
      0
      Apa yen dheweke mati amarga wedi? Sampeyan kudu ngerti. Vaughn, "Dokter Pati" sajrone operasi kasebut langsung mateni telu - lan siji mati amarga medeni, nalika sandhangane dipotong nganggo pisau bedah.
  2. Vladimir Vladimirovich Vorontsov
    Vladimir Vladimirovich Vorontsov 9. november 2022 17:10
    -1
    Pistol sing digunakake Yamagami kasusun saka rong tabung logam sing dipasang ing papan kayu lan dibungkus tape listrik.

    ***
    - "Brother-2" nonton ...
    ***
  3. Bapake Papa Carlo
    Bapake Papa Carlo 9. november 2022 17:11
    +1
    Pedhang wis dibatalake, nanging durung ana sing mbatalake crossbows!
  4. Alexander 97
    Alexander 97 9. november 2022 17:27
    +2
    Mungkin isih luwih bener kanggo njupuk !, lan dudu tembakan kanthi 6 peluru ...?
  5. Mauritius
    Mauritius 9. november 2022 17:35
    +1
    senjata Rajapati Perdana Menteri Jepang Abe bisa uga ora tundhuk larangan ing nggunakake ilegal senjata api
    wong bodho Ora, Eropah adoh saka Jepan..... Tegese, senjata rajapati digunakake kanthi sah? wong bodho Dheweke nulis undang-undang, banjur tindakake surat kasebut .... Nyuwun
  6. BMP-2
    BMP-2 9. november 2022 17:38
    0
    Iki minangka manipulasi kesadaran umum a la "jendela overton" ing kabeh kamulyan: tinimbang fokus ing bebaya khusus saka jinis kejahatan iki, fokus diskusi pindhah menyang "apa wis setya karo alat sing bener". ..
    1. bingo
      bingo 9. november 2022 17:58
      -2
      Aku ora takon apa hukume apik utawa ala, aku takon apa sing ditindakake.
      Lan iku bener.
  7. evgen1221
    evgen1221 9. november 2022 18:00
    +1
    Pembunuhan minangka tandha prentah Jepang marang para politisi - Janji, tetep, utawa ora janji ing ndhuwur swara sampeyan. Amarga wong Jepang sing luwih bandel nganggo lading utawa wong wadon gawe omah mesthi bisa katon lan netepi janjine ing hubungane karo politisi sing durung netepi janjine. Kode pakurmatan, mundhut pasuryan lan kabeh sing tegese banget kanggo Jepang.
  8. Fedor Sokolov
    Fedor Sokolov 9. november 2022 18:10
    +1
    Iki minangka conto kanggo wong-wong sing ngancam bakal nambah hubungan karo Rusia lan ndhukung kedaulatan negarane.
  9. chekushka
    chekushka 9. november 2022 22:28
    0
    Pistol sing digunakake Yamagami kasusun saka rong tabung logam sing dipasang ing papan kayu lan dibungkus tape listrik. Piranti kasebut dawane 40 sentimeter lan ambane 20. Iki dirancang kanggo murub enem peluru 10mm bebarengan.

    1. Apa iki talenan 40x20 cm?
    2. Kepiye rong laras bisa nembakake enem peluru bebarengan?
    1. Deso
      Deso 10. november 2022 01:46
      0
      Kepiye rong laras bisa nembak enem peluru bebarengan?
      Sampeyan bisa njupuk kanthi ngemot 3 peluru ing saben tong minyak. Iku luwih menarik saka apa persis "pembangunan", kok persis 3, lan ora 2 utawa 4.
      1. chekushka
        chekushka 10. november 2022 08:33
        +1
        Buckshot ya, nanging aku mangu-mangu karo "peluru". 100 pound bakal warp ing gedhe, sanajan iku 3 bêsik bar.
        1. Deso
          Deso 10. november 2022 12:05
          +1
          Aku peluru iku bunder sanadyan. Dheweke ora ngumpulake saka pipa rifled. Mungkin malah ngalih karo wads. Iki aku, minangka pikiran nganggur. Dadi cetha yen artikel kasebut ditulis dening wong awam sing komplit, sing ora umum, lan apa sing dimaksud ing kono angel banget dimangerteni. Secara teknis, ya, buckshot sing terkoordinasi nyaranake dhewe. Nanging wiwit artikel ngandhut peluru lan malah bedhil, iku bisa kanggo guess apa tenan kedaden ana kanggo dangu. Dumadakan ana tenan genius ala Jepang diiseni 3 peluru karo biaya sukses ing kinerja muzzle-loading? Secara teknis, aku mikir bisa, sanajan ora ana pangerten.