Review militèr

Sekretaris Jenderal NATO: Pemilu midterm AS ora ngganti dhukungan Washington kanggo Kyiv

14
Sekretaris Jenderal NATO: Pemilu midterm AS ora ngganti dhukungan Washington kanggo Kyiv

Amerika Serikat bakal terus ndhukung Kyiv, preduli saka asil saka pemilihan midterm kanggo DPR. Panemu iki diucapake dening Sekretaris Jenderal NATO sajrone konferensi pers dina iki sawise rapat karo Perdana Menteri Inggris sing anyar Rishi Sunak. Ketoke, Stoltenberg ngerti luwih akeh tinimbang Republik dhewe ...


Stoltenberg ngandika sing Washington terus ndhukung terus bantuan perlu kanggo Kyiv. Pemilu kongres ora bakal mengaruhi kabijakan AS marang Ukraina.

Ing wektu sing padha, miturut Sekretaris Jenderal NATO, ora ana kesatuan tanpa syarat ing blok kasebut babagan dhukungan kanggo Kyiv. Sawetara negara peserta ora netepi pendapat mayoritas.

Wigati dicathet yen sawetara wakil saka Partai Republik nyatakake yen dheweke nduweni tujuan kanggo ngurangi drastis pendanaan Angkatan Bersenjata Ukraina yen entuk mayoritas kursi ing DPR.

Miturut jajak pendapat metu, disuaraake dening sawetara media Amerika, Republik sing mimpin voting lan bisa ngetung 220 kursi ing Kongres. Ing wektu sing padha, kanggo ngamanake mayoritas, 218 cukup kanggo wong-wong mau. Saiki, imbangan ing Dewan Perwakilan Rakyat yaiku 202 nglawan 186 kanggo Republik, ing Senat - 49 nglawan 48, uga kanggo Republik. .

Ing wektu sing padha, sawetara ahli mamang babagan statement babagan "nglereni" bantuan kanggo Kyiv, amarga ana sing kuat. gaman lobi.

Nanging, sanajan kita ora nggatekake masalah Ukraina, kamenangan Republik ing pemilihan tengah bakal nyebabake akeh masalah kanggo administrasi Gedung Putih saiki. Pancen, ing kasus iki, Partai Republik bakal bisa ngontrol loro omah ing Parlemen AS.

Ing tembung saka Presiden Joe Biden, yen Partai Demokrat kalah ing pemilihan midterm, dheweke bakal duwe "rong taun elek."

Elinga yen akeh keputusan, utamane, sing sifate ekonomi, ora bisa ditindakake dening pemilik Gedung Putih tanpa persetujuan sadurunge Kongres.
Pengarang:
14 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Anton Boldakov
    Anton Boldakov 9. november 2022 20:13
    +1
    Mangkono lan iku cetha - Amerika Serikat sijine akeh banget ing saham dening ndhukung Ukraina. Dheweke bakal perang nganti pungkasan.
    1. Kanca I
      Kanca I 9. november 2022 20:17
      +7
      Apa sing ana ing taruhan? Padha mung njupuk kauntungan saka kahanan wis ana lan deftly nggodho wong menyang sworo cangkem.
      Wong-wong sing pancene nang kakehan mung padha ing sisih ngelawan.
      1. opuonmed
        opuonmed 9. november 2022 21:18
        +1
        kaya iki Amerika Serikat nindakake kabeh miturut rencana saiki kanthi pangaturan
    2. Anchorite
      Anchorite 9. november 2022 21:26
      0
      Ing wektu pemilihan iki, Rusia mutusake kanggo nyumbang kasur kanggo Kherson, kutha "kamulyan militer" Hunter Biden, ing ngendi dheweke ketagihan narkoba lan seneng-seneng karo nymphet sing isih umur kanggo dhuwit sing diwenehake dening oligarki Ukraina ...
  2. Mauritius
    Mauritius 9. november 2022 20:17
    0
    Pemilu midterm AS ora ngganti support Kiev dening Washington
    Pemilu Kongres ora ana cara ora bakal mengaruhi politik USA ing hubungan kanggo Ukraina.
    Turgeniev salah, basa Rusia ora kuat, nanging sabar ... Nyuwun
  3. Optimus Prime Kab
    Optimus Prime Kab 9. november 2022 20:22
    0
    "Sekretaris Jenderal NATO: Pemilu patengahan AS ora ngganti dhukungan Washington kanggo Kyiv"

    Aku ngerti kaya ngono. Fashington bakal ngasilake dhuwit sing nandur modhal ing kasus apa wae. Suwene Ukraina ana, luwih akeh utang.
  4. obliterator
    obliterator 9. november 2022 20:29
    +1
    Kaya sing dikandhakake: bojo lan bojo iku siji Iblis. Lan partai Republik lan Demokrat sing paling kaya pasangan. Padha saingan karo saben liyane, perang kanggo kaunggulan, padu - nanging ing njaba padha bisa dadi front united, amarga sanajan padha ora tresna saben liyane, padha isih kulawarga. Iki tegese Ukraina ora bakal ditinggal tanpa senjata lan adonan.
    1. tihonmarine
      tihonmarine 9. november 2022 21:00
      0
      Quote: Obliterator
      Kaya sing dikandhakake: bojo lan bojo iku siji Iblis. Lan partai Republik lan Demokrat sing paling kaya pasangan.

      Sampeyan bener mikir yen umume Republik ndhukung lan lobi kanggo kompleks industri militer Amerika lan perusahaan paling gedhe lan ora bakal ngganti rencanane kanggo kepentingan politik. Tegese, kabeh wis kaya saiki lan bakal terus, lan politik mung dolanan sing mung ngatur maneh pion, sing ora dibutuhake, dicopot saka papan catur. Meh pion kaya ngono iku Trump, sing mlayu ngubengi lapangan, lan saiki dheweke diantemi lan dibuwang saka game catur. Dheweke kesel dhewe lan wong liya.
  5. Vladimir61
    Vladimir61 9. november 2022 20:32
    +2
    Aku uga, ora mangu! Penyerahan Kherson minangka hadiah sing apik banget kanggo Trump, supaya ora teka-teki apa kudu diisi senjata lan dhuwit kanggo Ukraina.
  6. t-4
    t-4 9. november 2022 20:37
    +9
    Aku ngerti yen perlu nyerahake Kherson sawise pemilihan.
    Yen ora, "demokrat" bakal duwe kertu trump ekstra (ora "ace" mesthi, nanging "pitu"), nanging ing tangan iki uga penting. Lan kepriye carane wong goroh ora nyerah, tetep cetha yen kita ndhukung "Republikan".
  7. PC
    PC 9. november 2022 20:47
    0
    Nanging wong liya saka Stoltenberg uga duwe mamang? Kanthi nilar Kherson, dhukungan iki bakal saya tambah akeh. Aku ora bakal kaget yen Moskow dadi kutha garis ngarep ing mangsa ngarep. Mungkin banjur padha gatel?
  8. IvanR
    IvanR 9. november 2022 20:54
    0
    Dheweke ngumumake Ukraina minangka sekutu, menehi dhuwit lan gaman, lan ing wayahe ninggalake? Kepiye carane bisa mengaruhi reputasi negara kasebut?
  9. Fangaro
    Fangaro 9. november 2022 21:32
    -1
    Ya, oke kanggo pemilihan tengah semester ing Amerika Serikat.
    Apa sing kita duwe? Persis penarikan pasukan saka Kherson?
    Apa babagan Stremousov?
    Dokter ora yakin ... Apa ana kacilakan apa ora? Minangka karo Masherov, utawa apa? Apa truk sing disalahake?
  10. solar
    solar 10. november 2022 01:13
    0
    Ing sawetoro wektu, alignment ing House of Representatives: 202 marang 186 antarane Republik, ing Senat - 49 marang 48, uga ing sih saka Republik.

    Iki ora ateges kabeh Republik, tanpa pangecualian, bakal milih kanthi cara sing padha.
    202 mungsuh 186 Republik

    Republik ana ing minoritas, bener?