Review militèr

Konstruksi fregat FDI kanggo angkatan laut Prancis lan Yunani

28
Konstruksi fregat FDI kanggo angkatan laut Prancis lan Yunani
Frigate Amiral Ronarc'h D661 kanggo Angkatan Laut Prancis nalika diluncurake, 7 November 2022



Grup Angkatan Laut Prancis nguwasani pambangunan frigat FDI / FTI sing janjeni lan nuduhake sukses pisanan. Ing sawetara minggu kepungkur, kapal pisanan saka jinis iki diluncurake, lan sing kapindho uga dilebokake. Sadurunge pungkasan dasawarsa, grup kasebut kudu mbangun paling ora wolung fregat anyar kanggo angkatan laut Prancis lan Yunani. Ing mangsa ngarep, paningkatan seri amarga opsi sing ana lan / utawa kontrak anyar karo negara katelu ora dikecualekake.

Ing tataran awal


Kaputusan kanggo ngembangake lan mbangun "fregat menengah" FTI (Frégate de Taille Intermédiaire) sing janjeni digawe dening Kamentrian Pertahanan Prancis ing taun 2013 minangka bagean saka rencana anyar kanggo pangembangan militer lan modernisasi angkatan bersenjata. Sampeyan iki ngajokaken kanggo mbangun limang kapal kuwi, kang ing mangsa adoh bakal ngawula bebarengan karo multi-tujuan frigates FREMM lan Horizon.

Pangembangan proyek anyar, uga ditunjuk FDI (Frégate de Défense et d'Intervention - "Pertahanan lan Intervensi Frigate"), diwiwiti ing Mei 2015. Ing tahap pisanan, Angkatan Laut lan DCNS nemtokake syarat taktis lan teknis lan mbentuk katon saka fregat mangsa. Miturut rencana wektu iku, pambangunan kapal bakal diwiwiti ing pungkasan dasawarsa lan rampung ing taun rong puluhan.

Ing April 2017, DCNS, sakcepete sadurunge transformasi menyang Naval Group, nampa kontrak kanggo pangembangan desain technical lan construction saka kapal. Dokumen kasebut, regane 2,1 milyar euro, kasedhiya kanggo pambangunan limang fregat - kira-kira. 420 yuta euro kanggo saben. Konstruksi diwiwiti ing pungkasan dekade. Kapal timbal kasebut direncanakake bakal ditugasake ing pertengahan rong puluhan.

Ing September 2021, Yunani mrentahake macem-macem gaman lan peralatan saka Prancis kanthi total biaya kira-kira. 5 milyar euro. Salah sawijining kontrak sing ditandatangani kasedhiya kanggo pambangunan telung fregat FDI kanthi pilihan kanggo papat. Ing syarat-syarat persetujuan, kapal minangka kabèh bakal tetep katon asli, nanging bakal nampa senjata beda. Pambangunan umbul-umbul sirah direncanakake kanggo paruh pertama dasawarsa.


Peletakan kepala fregat "Κίμων" kanggo Angkatan Laut Yunani, 21 Oktober 2022

Naval Group terus nggoleki pelanggan asing anyar. Versi ekspor fregat kasebut dijenengi [email dilindhungi] ("Belharra") - dijenengi miturut karakteristik gelombang dhuwur sing diamati ing pesisir Teluk Biscay. Proyek iki nyedhiyakake panggunaan struktur lambung universal lan energi lan senjata modular. Komposisi peralatan lan gaman kapal kuwi dipilih dening customer.

Karya rampung


Konstruksi fregat FDI kanggo loro pelanggan dipasrahake menyang DCNS Lorient (Lorient, Brittany). Ing 2017-20 fasilitas produksi perusahaan direkonstruksi lan dimodernisasi kanggo nyukupi tugas lan pesenan anyar. Minangka panyedhiya macem-macem peralatan, perusahaan Prancis liyane saka macem-macem industri melu produksi kapal.

Ing mangsa ngarep, pabrik Yunani Salamis Shipyards bakal melu program galangan kapal. Dheweke kudu ngumpulake blok lan bagean individu, sing banjur bakal dikirim menyang Prancis kanggo docking karo struktur sing diprodhuksi sacara lokal. Cara iki bakal digunakake diwiwiti karo salah siji saka corpora ing ngisor iki.

Ing Oktober 2019, pabrik ing Lorient wiwit nglereni logam kanggo kapal timbal, lan banjur nerusake kanggo ngumpulake struktur pisanan. Kanggo sawetara alasan, ora kesusu karo resmi laying kapal. Upacara solemn mung dianakake tanggal 17 Desember 2021. Ing wektu iki, bagean awak sing cukup gedhe ana ing slipway. Frigate utama kanggo Angkatan Laut Prancis nampa nomer taktis D660 lan jeneng Amiral Ronarc'h.

Ing sasi kepungkur, DCNS Lorient wis ngrampungake perakitan lambung lan awak utama superstruktur. Ing struktur rampung, sawetara sistem dipasang lan bagean komunikasi dipasang. Ing wangun iki, kapal kasebut digawa metu saka toko perakitan tanggal 7 November 2022 lan diluncurake. Kacarita ing dina-dina sing bakal teka kapal kasebut bakal dipindhah menyang tembok perlengkapan kanggo kerja luwih lanjut. Iki ora langsung ditindakake amarga kahanan cuaca sing ora apik.


Tata letak kapal FTI / FDI arr. 2016

Ing paralel karo karya ing kapal timbal kanggo Prancis ing Lorient, construction saka pennant pisanan kanggo Yunani lagi disiapake. Peletakan fregat iki, sing nampa jeneng "Κίμων" ("Kimon") lan nomer F-601, ditindakake bubar - tanggal 21 Oktober. A bagean saka awak wis ana ing slipway, watara kang struktur anyar bakal dibangun ing mangsa. Durung diumumake suwene pambangunan. Bisa dianggep manawa kapal kasebut bakal diluncurake ing taun ngarep.

Rencana kanggo masa depan


Miturut rencana sing diumumake, instalasi struktur, peralatan lan senjata sing isih ana ing fregat timbal kanggo Angkatan Laut Prancis bakal diterusake sajrone sawetara wulan sabanjure. Sawise iku, "Admiral Ronark" bakal dites. Mlebet kapal menyang pertempuran armada direncanakake kanggo wulan pisanan 2024

Frigate kapindho kanggo Prancis, Amiral Louzeau (D661), isih ana ing tahap nglereni logam lan ngrakit struktur pisanan. Sawijining laying bakal njupuk Panggonan ing sasi utawa malah minggu. Transfer menyang customer samesthine mung ing awal 2026. Iku penasaran sing Admiral Luzo bakal dipasrahake mung sawise rong kapal kanggo armada Yunani.

Kapal telu sabanjure - Amiral Castex (D662), Amiral Nomy (D663) lan Amiral Cabanier (D664) - wis dikontrak, nanging karya kasebut durung diwiwiti. Dheweke bakal diselehake mung ing tengah dekade saiki lan bakal dipasrahake ing 2027-29.

Pimpinan Yunani "Kimon" (F-601) wis dibangun, nanging butuh wektu kanggo ngrampungake karya kasebut. Miturut kontrak, ing 2024 bakal dites, lan ing awal 2025 bakal miwiti layanan ing Angkatan Laut Yunani. Déwan saka struktur fregat kapindho F-602 "Νέαρχος" ("Nearkh") uga wis diwiwiti. Tetenger kasebut bisa diarepake ing wulan-wulan sing bakal teka. Miwiti awal konstruksi lengkap bakal bisa ngrampungake rencana kasebut lan nyerahake ing pungkasan taun 2025.


Dikarepake katon saka kapal

Frigate "Φορμίων" (F-603) isih ana ing rencana kanggo masa depan. Bakal dibangun sawise rampung perakitan sawetara kapal sadurunge. Nanging, ngenteni ora suwe - Formion bakal mlebu Angkatan Laut ing pungkasan taun 2026. Ana uga pilihan Yunani kanggo kapal kaping papat, nanging prospeke isih durung dingerteni. Pindhah menyang kontrak perusahaan gumantung saka sukses kerja sing ditindakake.

Fitur teknis


Proyek FDI / FTI nyedhiyakake pambangunan fregat serbaguna sing bisa digunakake ing zona segara cedhak lan adoh, kanthi mandiri lan minangka bagean saka waran. Kapal kasebut kudu nindakake tugas pertahanan anti-pesawat lan anti-kapal selam, uga nglawan kapal permukaan lan fasilitas pesisir.

Kapal kasebut nampa lambung kanthi batang khas sing ana ing mburi lan kontur tradisional saka bagean sing isih ana. A superstructure kurang kasedhiya, lancar disambungake menyang lambung. Ana mast peralatan radio-elektronik, bagéan saka senjata, etc. Dawane desain fregat kuwi 122 m kanthi jembaré 17,7 m, pamindahan normal 4460 ton, kru 110 wong. Otonomi - 45 dina.

Pembangkit listrik utama sistem CODAD digunakake, sing kalebu sawetara mesin diesel kanthi kapasitas total 32 MW. Gumantung ing kabutuhan saiki, mung bagean saka mesin utawa kabeh instalasi bebarengan digunakake ing wektu sing padha. Diklaim kacepetan maksimum 27 knot; sawetara jelajah - 5 ewu mil nautical.

Dasar senjata elektronik yaiku radar multifungsi Thales Sea Fire karo AFAR, sing nyedhiyakake visibilitas kabeh-bunder jarak jauh. Uga nyedhiyakake macem-macem radar kontrol senjata lan sistem perang elektronik SENTINEL. Kanggo tugas PLO, kompleks hidroakustik Kingklip Mark 1115 ing lambung lan CAPTAS-4 sing ditarik.


Bukak roket Aster saka gunung irung

Frigates kanggo Prancis bakal nampa 76-mm Oto Melara Super Rapid artileri gunung lan sepasang Nexter Narwal gunung karo 20-mm bedhil. Alat serangan utama yaiku misil Exocet saka modifikasi paling anyar kanthi jumlah 8 unit. Pertahanan udara bakal diwenehake dening misil MBDA Aster 15/30 ing rong instalasi Sylver A50 - total 16 potongan. Kapal kasebut bakal nampa rong tabung torpedo 324 mm kembar.

Kapal kanggo Yunani bakal nampa artileri, misil anti-kapal lan misil sing padha. Ing kasus iki, komposisi senjata anti-pesawat bakal beda. Jumlah instalasi Sylver A50 ing fregat Yunani bakal ditambah dadi papat kanthi nambah beban amunisi dadi 32 misil Aster. Dheweke bakal ditambah karo instalasi Mk 31 kanthi rudal 21 RIM-116 RAM Block 2A.

Ing buritan kapal ana papan landing lan hangar. Frigate Angkatan Laut Prancis bakal nggawa siji helikopter NH90 utawa Guépard Marine. Kapal Yunani bakal nampa helikopter MR-60R Seahawk.

optimisme lan kasunyatan


Mangkono, program FDI kanggo mbangun frigat "pertahanan lan intervensi" ukuran medium saya suwe saya mundhak lan ngasilake asil nyata. Ora suwe kepungkur, kapal pisanan saka jinis iki diluncurake, lan pambangunan sabanjure diwiwiti, lan ing taun-taun sing bakal teka, panyebaran panji anyar wis samesthine. Angkatan laut Prancis lan Yunani entuk alesan kanggo optimisme.

Nanging, kita kudu ora lali yen rencana kanggo program FDI dijadwalake nganti pungkasan dekade, lan iki cukup suwe. Sajrone wektu iki, kahanan bisa diganti, lan munculé faktor negatif tartamtu ora bisa diilangi. Dheweke bisa meksa pelanggan lan kontraktor kanggo ngowahi rencana lan mindhah tenggat wektu kerja. Apa bisa tundhuk karo jadwal sing wis ditemtokake lan entuk kabeh kapal sing dikarepake, wektu bakal ngerti.
Pengarang:
Foto sing digunakake:
Naval Group, Wikimedia Commons
28 komentar
Iklan

Langganan saluran Telegram kita, informasi tambahan kanthi rutin babagan operasi khusus ing Ukraina, akeh informasi, video, sing ora ana ing situs kasebut: https://t.me/topwar_official

Alexa
Dear maca, kanggo ninggalake komentar ing publikasi, sampeyan kudu mlebu.
  1. Buyan
    Buyan 11. november 2022 16:23
    -5
    Желаю им скорейшего потопления wassat ибо нечего
    1. novel66
      novel66 11. november 2022 16:52
      +2
      уж не зависть ли в вас говорит? как-то смахивает малость
  2. Doccor18
    Doccor18 11. november 2022 17:34
    -2
    В сентябре 2021 г. Греция заказала у Франции различные вооружения и технику общей стоимостью ок. 5 млрд евро. Один из подписанных контрактов предусматривал строительство трех фрегатов FDI с опционом на четвертый.

    Здорово. Экономика в обмороке, но ведь милитаризация - это святое для капитала.

    Греция спустя 12 лет вышла из-под усиленного надзора кредиторов...
    За эти годы экономика Греции сократилась на 25%; в стране сокращались пенсии, увеличивались налоги, властям приходилось жестко экономить. По словам Мицотакиса, все это вызвало и социальные проблемы — жестокость и беспорядки
  3. Buyan
    Buyan 11. november 2022 18:30
    -1
    Kutipan: novel66
    уж не зависть ли в вас говорит? как-то смахивает малость

    Партнерские чувства)
  4. navycat777
    navycat777 11. november 2022 19:04
    +1
    Развитые надстройки, максимально высоко панели АФАР. Большая автономность. Интересный корабль Желательно посмотреть в бою с турецким флотом. aran
  5. Kumis Kok
    Kumis Kok 11. november 2022 20:04
    -1
    420 млн. € ?
    Но это же... много!
    Речь идёт о фрегате - т.е. о самом ЛЁГКОМ классе кораблей способных выходить в открытое море. Фрегат должен быть массовым кораблём для выполнения задач ПЛО и ПВО. Тяжеоее них, но менее массовыми должны быть эсминцы. А тут парочка совсем небольших кораблей (почти корветы) но по цене сравнимой с ценой лёгких эсминцев.

    Флот бесполезный если он малочисленный.
    1. solar
      solar 12. november 2022 01:39
      +4
      Где вы увидели корветы?
      Нормальное водоизмещение – 4460 т.

      По размерам, водоизмещению и вооружению- это фрегаты. Вид только необычный. И цена обычная (даже заниженная) для фрегата
  6. TermiNakhTer
    TermiNakhTer 11. november 2022 22:21
    0
    Для корабля водоизмещением 4500 тонн, 32 ракеты и ПКР и ЗУР, как - то "не феншуй". Да и "экзосет" уже не очень соответствует реалиям.
    1. Vladimir_2U
      Vladimir_2U 12. november 2022 06:12
      +1
      Kutipan: TermiNakhTer
      Для корабля водоизмещением 4500 тонн, 32 ракеты и ПКР и ЗУР, как - то "не феншуй". Да и "экзосет" уже не очень соответствует реалиям.

      А с кем бороться? Но вот ПЛО вполне, как раз против наших ПЛ.
      1. TermiNakhTer
        TermiNakhTer 12. november 2022 10:00
        +1
        Если не с кем бороться - зачем тогда строить?
        1. Vladimir_2U
          Vladimir_2U 12. november 2022 15:32
          +1
          Kutipan: TermiNakhTer
          Если не с кем бороться - зачем тогда строить?

          Для размещения ПЛО, которое вполне.
    2. Maxim G
      Maxim G 12. november 2022 13:03
      +1
      Kutipan: TermiNakhTer
      "экзосет" уже не очень соответствует реалиям.

      Почему не соответствует?
      1. TermiNakhTer
        TermiNakhTer 12. november 2022 15:13
        -1
        Сразу по всем параметрам, ракета из 60 - ых годов.
        1. Maxim G
          Maxim G 12. november 2022 15:15
          +1
          Т.е. вдумчивого анализа от Вас не будет?
          1. TermiNakhTer
            TermiNakhTer 12. november 2022 19:17
            +2
            Если вам нужен вдумчивый анализ, можете посмотреть в интернете, там много про нее написано. 1. Дальность полета 180 км. - многие корабельные ЗРК стреляют дальше. Скорость - дозвуковая, практически любая система ПВО сбивает без проблем. Вес ВВ в боеголовке - 50 кг. "Шеффилд" водоизмещением в 4500 тонн, затонул только потому, что пожар дошел до ракетного погреба. Если бы не дошел, корабль могли спасти.
            1. Maxim G
              Maxim G 12. november 2022 19:59
              +1
              Сколько было сбито экзосетов?
              Прт чем тут вес ВВ и английский эсминец, если тогда боеголовка не взорвалась?
              1. TermiNakhTer
                TermiNakhTer 12. november 2022 20:44
                -1
                А сколько было запущено? Если головки и дальше не будут взрываться, то зачем такая ПКР?
                1. Maxim G
                  Maxim G 12. november 2022 21:12
                  +1
                  Kutipan: TermiNakhTer

                  0
                  А сколько было запущено?

                  Вы не ответили на вопрос сколько было сбито экзосетов?

                  Kutipan: TermiNakhTer
                  Если головки и дальше не будут взрываться, то зачем такая ПКР?

                  А они не взрываются?
                  При атаке на Старк взорвалась одна из ракет, и при атаках на иранские танкера тоже.

                  При атаке на английский контейнеровоз, и второй эсминец тоже.
                  1. TermiNakhTer
                    TermiNakhTer 12. november 2022 21:48
                    0
                    Возможно в 80 - ые и 90 - ые, они и были неплохими, хотя и работали по ним не самые лучшие ЗРК. Англичане с огромным удивлением узнали, что их "Си дарт" очень плохо работает по маловысотным и малоразмерным))) но прошло 40 лет, а ТТХ ракеты остались те же, кроме дальности. Когда она ракета взрывается, а вторая нет - это очень плохая статистика, потому что надо возить и стрелять в два раза больше.
                    1. Maxim G
                      Maxim G 13. november 2022 11:55
                      0
                      В начале 80-х годов это была новинка.
                      Причины почему не сработала боеголовка мы не знаем, ударилась не под тем углом, технические причины, или может не правильная подготовка.

                      Сейчас эти ракеты модернизацию прошли, изменился тип двигателя, да и они по сути уже уходят, готовятся новые ракеты.
                      1. TermiNakhTer
                        TermiNakhTer 13. november 2022 20:09
                        0
                        Тип двигателя поменяли только на последней - Blok 3. Все остальные остались с твердотопливными. И это еще большой вопрос - хорошо это или плохо?
  7. Maxim G
    Maxim G 12. november 2022 13:02
    +1
    Ing buritan kapal ana papan landing lan hangar. Frigate Angkatan Laut Prancis bakal nggawa siji helikopter NH90 utawa Guépard Marine. Kapal Yunani bakal nampa helikopter MR-60R Seahawk.


    И беспилотный вертолет, в варианте для Франции.
  8. wuh wuh
    wuh wuh 12. november 2022 23:14
    0
    Irung kaya Zumvolt.
    Lan kabeh wong seneng-seneng: "wesi, wesi" ngguyu
    1. TermiNakhTer
      TermiNakhTer 13. november 2022 20:12
      +1
      А смешного ничего нет. Если у "замволта" водоизмещение 15 000 тонн, возможно у него проблем с заливаемостью носовой части в "свежую" погоду и не будет, или будет но не особо большие. То у этого малыша, могут быть весьма серьезные, вплоть до невозможности применять оружие.
      1. wuh wuh
        wuh wuh 13. november 2022 20:24
        +1
        Gunakake gaman yen iku murub rudal saka
        sel vertikal, ngganggu non-isi irung
        bagean rodo pitching.
        Zumvolts duwe kurang pitching ing badai saka Ticonderongs lan Burks, supaya luwih "bisa" ing cuaca badai. Iki dites khusus ing cedhak Alaska.
        1. TermiNakhTer
          TermiNakhTer 13. november 2022 20:44
          0
          А если шахту, в момент пуска, захлестнет волна. Да и если просто захлестнет только что открывшуюся шахту - тогда как? Опять же 4500 тонн "валяет" с борта на борт куда сильнее, чем 15 тыщ.
          1. wuh wuh
            wuh wuh 13. november 2022 21:50
            0
            Kanggo kapal cilik, tightness luwih penting
            dek tinimbang wangun irung. Irunge mancung, apa "wesi" -
            isih nyilem ing ombak ing badai.
            1. TermiNakhTer
              TermiNakhTer 13. november 2022 22:39
              +1
              Вы слышали такой термин - высота надводного борта? особенно в носовой части, для чего собственно и придумали полубак.